Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
na ezért nagyfalu P
Kaplan
Jajj, tényleg ez lemaradt. Hát BéPé ofkórz <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
ezt az embert senkise csípi nagyon ha ti nem közösítitek ki ilyen viselkedéssel az titeket is jellemez

a városban is elég iq hiányosnak tartják élõben nem ekkora a pofája
Breki33
hát mivel várost nem írtál gondolom nagyfaluban lesz
Kaplan
"Jövõhét szombaton a fehérvári úton selejtezõt játszik a Juventus szurkolói focicsapat. A kérdésem a következõ lenne, kellene pár ember, aki tud és akar jönni kérem jelezzen nekem minél elõbb!

Köszi srácok!"

Senki nem akar egy jót focizni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
amúgy Genoa elsõ góljánál a bíró sípolt vagy egy nézõ?

ForzaInter
Az ok hogy utálod az Intert, Én is utálom a Juvét, de egy embert szimplán azért mert juvés vagy interes még nem utálok, mert ettõl még lehet jófej, gondolom érted mire célzok, egy ember miatt, akit Te mondjuk nem csípsz még nem lesz minden interes geci, de ez igaz fordítva is. Azt meg hogy mi megy Olaszországban tudom. 😊 Na bocs az offért.

Yo, Bitch!

errõl van szó😄 Milánói csapatok ->Di Merda!!!!

igen-> Barcelona->Atletico Madrid (itt alig játszott)->nyártól jött a Genovába

Zsolti9014
Írtam egy hosszabb értékelést az eddigi szezonról, meg a tegnapi meccsrõl. Elment a net, nem tudtam elküldeni a hozzászólást. Nem írom le mégegyszer...

Röviden, tömören tegnapról: Nó komment

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly
Nem fogok neked esni, nincs veled semmi bajom, amíg neked sincs velem. Én csak Igazi Juvésként úgy rühellem a kék-feketéket ahogy lehet és mindenkit akinek köze van hozzájuk. Pont.
Szerinted olaszországban mi megy ? <#idiota>

Forza Juve, Grande Alex!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ForzaInter
Még véletlen se volt les...

cassoneitaly: Neked meg nem kéne gecizni egy ember miatt, és általánosítani se, csak azért mert vki interes még nem geci, semmivel sem vagy Te se különb ameddig ilyeneket írsz. Na lehet nekem esni.

Yo, Bitch!

9csöves9
egy akkoriban fosszar barszában volt az egyik leggyengébb.örülhet hogy egy top bajnokságban küzd a béel helyért

a meccshez nem lehet mit hozzáfûzni,gyakorlatilag jellemezte az egész szezont.1 esetben leszek elégedett:ha jövõ héten megverjük az intert és ha megnyerjük az olasz kupát

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Teljesen egyetértek, kivéve, hogy: "Camoval és Ranierival akár már holnap is szerzõdést bonthatunk."

??? Camóval? A legkreatívabb emberünk, az egyetlen, akiben éreztem egyáltalán átütõ erõt ma. Igen, elvesztette a fejét annál az esetnél, de emiatt el kellene bocsátani? Nem hinném... Ranieri ellenben mehet, ahova akar.

Amici di nessuno...

Trunks
Szánalmas. Egy lesgólt megadnak náluk, tõlünk pedig elvesznek egy szabályosat. Ettõl függetlenül megérdemeltük a vereséget, mert ritka szarul játszottunk.

Amici di nessuno...

cassoneitaly
illetve megtanulok helyesen írni..

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
Az agyam elszállt a meccs végén, valahogy ki kellett írnom magamból... Mert megláttam és <#boxer>
De õszintén szólva nem is bánom, mert az érzés az õszinte felé...

De azóta már javult a helyzetem, És ezúton kívánnék Kellemes Ünnepeket kívánnék minden lenyugodott Bianconeri-nek!!! (Mehetek holnap gyónni, áldozni... <#idiota>)

WuFraZselic
igen, de az nem minõsit senkit hogy "...gecik(aka. Inter) topikjában". vmi bagoly és veréb jutott eszembe

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Minek írkálsz át a topicjukba, fõleg ilyen baromságot.Ezzel az Õ igen csak alcsony szintjét hozod.

Ne foglalkozz már azzal az agy halottal.Egyértelmû, hogy utálja a Juvét, épp ezért nem fog róla dicshimnuszokat zengeni.Az meg hogy milyen stílusban teszi az önmagát minõsíti.

takibalint
Ez az a Motta, melyik a Barcelonaban jatszott? Mit keres egy ilyen falusi csapatnal?? Mar a multkor is gondolkodtam, de elhessegettem a gondolatot, hogy egy Barcelona utan csak nem jon egy kis csapathoz.

takibalint
Kar hogy nem nyertetek, pedig drukkoltam. Nem csak nektek jott volna jol a Genoa veresege.

cassoneitaly
limpratore-t meg akasztanám a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gecik
topic-jában...

cassoneitaly
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>sorry.. de nem gyengén elbaszta a kedvem...

BADE
Köszönöm a csapatnak ezt a gyönyörû estét!
Tömör véleményem:basszák meg!!!
Betette nálam a kaput,utolsó meccs volt amit néztem ebben a szezonban.
Jövõre legalább 8 új embert akarok látni a kezdõben.
Camoval és Ranierival akár már holnap is szerzõdést bonthatunk.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

cassoneitaly
húsvéti ide...húsvét oda...de B@ssza meg az ISTEN

gercse
ahhoz képest, hogy az önelégült kék feketék év eleje óta hangoztatják, hogy utcahosszal nyerik a serie a-t, még mindig felizgulnak egy ilyen vereség esetén, mégsem bíztak talán annyira abban a könnyû scudettoban...
szánalmas

gercse
akkor nem vagyok egyedül..., egyszerûen nullák vagyunk, minden szinten, forma, erõnlét, lelki állapot...

forzajuve5
végülis Criscitot is megérte elb*szni. teljesen rossz játékos lett belõle itt a Genoaban.

ez a két csere végleg betette a kaput. nem is bírom tovább nézni a meccset

Trunks
DP miért ennyire baszott önzõ mostanában? Ha lepasszolja, üres kapu.

Amici di nessuno...

Trunks
Erre mi szükség volt? Camo butasága miatt elvesztettük a legaktívabban, legjobban játszó emberünket. Így nehéz lesz.

Amici di nessuno...

forzajuve5
csúnyán ment oda Camo, de húzta vissza a lábát

ideges vagy xD hát srácok én sejtettem h nehéz lesz a Genova a Motta gyerek (aki mellesleg Barcás is volt) neki nagyon jól megy ma xD

cassoneitaly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
baszni meg a qrva eget...

Giovincot be Poulsen helyére, olyan a mai meccsen, mint egy favágó... Alex kedvét hátha meghozza ez a gól.. Na persze ha köcsög Ranieri testvér fenthagyja... Mert ha most lehozza akkor menni fog meccsrõl-meccsre ez a kedvtelenség ? <#szomoru1> Meg kell húzni a 2. félidõ elejét, nincs mese...

forzajuve5
üdvözletem nem üzenetem...

#24354: pedig az volt, és az utánalevõ is

csak úgy vagyunk a pályán, lélektelen játék. Sebat be kell hozni a szünetben

Trunks
Már átkapcsoltam, hogy biztos vége a félidõnek, erre... mostmár tényleg nem mondhatja senki, hogy ez a védelem jó így.

Amici di nessuno...

Trunks
Na most vissza is kaptuk, mert ez nem volt 11-es...

Amici di nessuno...

forzajuve5
miért is kellene kezdenie egy jó formában levõ Giovinconak, miért nem lehet Alexet padra tenni hogy pihenjen egy kicsit és Trezt kezdetni...

Innen küldöm szívélyes üzenetemet Ranierinek!

nono84
Na ez a meccs is szép lesz....

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Nevetséges, hogy megint mit mûvelnek a védõink. Egy helyzet, egy kapott gól. Hozzáteszem Nedveddel szemben gólhelyzetben szabálytalankodtak, mégse fújt a bíró.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez már tényleg nevetséges... teljesen egyvonal volt.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Grove: kis vigasz a nyelvvizsgás témához. Mentem német felsõre, szóbeli és a magnó. Nem jött össze. Úgy jöttem ki, hogy jó lett, mondom ha ez nem, akkor semmi. Így jártam. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
egy halvány reménysugár lehet ez, ha nyerünk.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
nem lesz egyszerû meccs a ma esti

Trunks
Inter - Palermo 2-2

Na ezért volt kár a Cagliari, Samp és Chievo elleni meccsekért... Legalább este verjük meg a Genoát, hogy a Fiorentina mehessen a BL-be.

Amici di nessuno...

Trunks
Buffont nevetséges lenne a padra ültetni, Trez meg alig kapott lehetõséget, mióta visszatért. Ha rendesen játszatta volna Ranieri, akkor mostanra már formába kerülhetett volna és lövöldözné a gólokat.

#24343: + még ott lesz Criscito, és Paro is csak azért nem játszik, mert sérült. Durva, hogy a fél csapatuk játszott már a Juvéban.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Juventus-Juventus mérkõzés lesz ma. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
úgy néz ki Sculli,Olivera,Palladino trioval fog ma rohamozni a Genoa😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Jövõhét szombaton a fehérvári úton selejtezõt játszik a Juventus szurkolói focicsapat. A kérdésem a következõ lenne, kellene pár ember, aki tud és akar jönni kérem jelezzen nekem minél elõbb!

Köszi srácok!

Grove4
Reméljük,ha kezd,vagy játszik egyáltalán!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"