Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Kiváncsi vagyok van e annyi töke Ranierinek hogy három csatár legyen a pályán... bár nem hiszem

Trunks
Ezek a kis szögletek... no comment

Amici di nessuno...

Trunks
Az 1. nem jobb lábasnak való szög volt, a 2. meg túl messze volt.

Jaki viszont nem értem mit keres a pályán

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Milyen jó hogy a sorfal kilenc helyett max ötre ha volt... viszont DP-nek ma nagyon nem megy a szabadrúgás-téma...

Trunks
Undorító. Ennyit ér a védelmünk. Balotelli kb. másodszor foglalkozott a játékkal a meccsen..

Amici di nessuno...

Fabio Capello
0-1

Ballotelli

ismét bizonyságot nyert, hogy jobb védõkre van szükség

forzajuve5
megint nem értem ezt a cserét. védelembõl max Legrot kellett volna cserélni, mert nála benne van a piros a pakliban

Trunks
Ale nem tudom, mit akar ilyen szögbõl. Mostanában mindent ellõ.

Amici di nessuno...

Trunks
Mostmár kéne vmi kockázatot vállalni, mert ha ez így megy tovább, akkor marad a 0-0. Trezt kéne behozni.

Amici di nessuno...

9csöves9
azhát.és még elküldeni se lehet õket a kurva anyjukba mert ilyen szar nyomkodós a telefonos infójuk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
fibernet? 😄

9csöves9
jah ha valaki egy tökéletes sztrímen nézi,beírhatná

Fabio Capello
ez jogos 😄

9csöves9
biztos tud,csak ott azért nem árt néha fejelni.na azt nem tud😊 mindig nevetek amikor úgy ugrik fel,hogy behúzza a nyakát mint egy teknõs

9csöves9
azután úgy nevetgéltek Chiellinivel mint a legnagyobb cimbik

Farina egy beszari pöcs

Fabio Capello
jó hát megkérdõjelezhetõ ítéletek mindkét oldalon vannak.

Amin gondolkodtam, Grygera nem tud középen játszani? szeretem leggrot, de nagyot hibázott ballotelli helyzeténél...

forzajuve5
ha ez a küzdõszellem meglett volna az elõzõ meccseken akkor most teljesen másképp nézne ki a tabella. kár érte...

remélem erõnlétileg bírni fogjuk a 2. félidõt is.
Tiagonak bár bûne megbocsátva azért a mentésért

Trunks
Tiago nagyot mentett. Poulsen kritikán aluli, nyáron meg kéne szabadulni tõle.

Amici di nessuno...

Trunks
Azért az Inter majdnem megint bemákolt egy hasonlót, mint õsszel... Ha bemegy, akkor Buffoné a gól, mert szinte belerúgta Balotelli, illett volna kiütni oldalra.

Grygera helyett pedig vennünk kell vkit, mert többször is üresen volt a szélen, de beadni azt nagyon nem tud.

Gólt lõni pedig nem tudom, hogy fogunk. Jaki eléggé eltûnik a védõk szorításában. Ja és elég érdekes, hogy a zingaro a könyökléséért semmit se kapott. Pazzinit néhány hete hasonlóért küldték le az írek ellen (az mondjuk teljesen véletlen volt)...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Kicsit sok a kakaskodás, ennek piros lesz a vége elõbb utóbb

btw jó a meccs

gercse
azám Molinaro nagyon keni most a játékot, csak maradjon is így 😄
Poulsen viszont pocsék

Grove4
Húúúúúúúúúúú hallod,az milyen idegesítõ,az a nézés!!Kölcsönkérték az állatkertbõl!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
a küzdés tetszik,csak nagyon kapkodunk.Moli kurvajó

a mezbe öltöztetett majmuk elég szépen kapja az ívet a lelátóról.többet mint zingaro

Fabio Capello
Ekkora védelmi hibát te jóságos isten

Fabio Capello
na kezdõdik, forza Juve!

Trunks
Ha bajnokok nem is, de a Parmával együtt majdnem biztos feljutnak. Azért még hátra van ott is 7 forduló, a 3. helyért nagy küzdelem lesz.

#24414: hááát... Poulsen+Tiago, mi lesz itt... Trezeguet-t meg az istenért nem fogja a kezdõbe rakni.

Amici di nessuno...

9csöves9
1 Buffon – 21 Grygera 33 Legrottaglie 3 Chiellini 28 Molinaro - 32 Marchionni 18 Poulsen 30 Tiago 11 Nedved - 9 Iaquinta 10 Del Piero

az a kp...

Grove4
Igen én is olvastam azt a verziót,lehet megint az újságírók fújják fel a dolgot!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rudee
Bárkit, aki ellen totál lélektelenül jáccik a csapat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
hát igen,úgy néz ki megint a firkászok keltik a hangulatot

Conte csapata 3-0-ra nyert,a Parma meg leikszelt a Livornoval.bajnokok lesznek😊

Trunks
Na azért más fordításban kicsit máshogy néz ez ki:

„Azt irigyelhetné tõlünk, hogy tíz ponttal vezetjük a tabellát – mondta mosolyogva az Inter trénere, aki azért méltatta is a „zebrák” ikonját. – Ha általánosságban beszélt, akkor igaza van. Az Aranylabdát sajnos sosem nyerte meg, ezen kívül viszont szinte mindent bezsebelt a Juventus játékosaként.”

Na most tegyen vki igazságot...

Amici di nessuno...

Csacsi
Azért megnézném melyik Interes, vagy akármilyen idegenben játszó játékost üdvözlnének még a vereség ellenére is vastapssal a Real Marid stadionjában a hazai szurkolók.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Grove4
Na most megyek,estére Forza Juve!!!!

forzajuve5
csak nem bírta ki hogy ne szóljon be valamit 😊
ez most olyan, hogy pl sok nagyszerû színész nem kap oscar díjat mégis mindneki elismeri a munkáját.

remélem este nem szaladunk bele egy nagy zakóba. már az x-nek is örülnék

Count Adyn
"szégyen, hogy sohasem nyerte meg az Aranylabdát" tényleg az, csak az aranylabdát osztogatók szégyene😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
vicc ez az ember😄

az utóbbi 2 meccs játékával valahogy elérte a csapat hogy nem vagyok felspanolva a derbi elõtt.ma bizonyíthatnak

Grove4
Ismét Diego

"A Juventus színeiben a világ egyik legjobb játékosa lesz. Mi már választottunk, most már a klubokon múlik minden." - mondta Diego édesapja (egyben ügynöke) a Tuttosportnak.

Diego

Diego sérülése ellenére csütörtökön két gólt is szerzett az Udinese elleni UEFA Kupa visszavágón, és ennek is köszönhetõen a Werder Bremen jutott az elõdöntõbe.

"Látták milyen teljesítményt nyújtott a Stadio Friuliban? Pedig csak 30%-osan egészséges. Gondolhatják, mire képes, ha teljesen rendben van." - folytatta Djair da Cunha.

"Már többször mondtam, hogy a Bianconerivel még jobb lesz majd. Rengeteg trófeát szeretne nyerni Torinóban. Jövõ héten Alessio Secco és Klaus Allofs találkozik egymással, és elkezdik a tárgyalásokat. Most már csak rajtuk múlik, hogy sikerül-e megállapodniuk."

Diego és édesapja már többször kijelentették, hogy szívesen igazolnának a Juventushoz, de a két klub még nem tudott megegyezni a játékos átigazolásának összegérõl.

Jean-Claude Blanc, a Juve igazgatója korábban megerõsítette, hogy a klub nem szándékozik az UEFA 17-es cikkelyéhez folyamodni, mely lehetõvé teszi, hogy a játékos kivásárolja magát klubja szerzõdésébõl. Djair da Cunha osztja a Juve álláspontját.

"Bár nagyon is tisztában vagyunk ezzel a lehetõséggel, nem szándékozunk élni vele. Mindig is tisztességes viszonyt ápoltunk a Werderrel, és Diego is közel érzi magát a klubhoz, annak ellenére, hogy nyáron szeretne távozni."

Má bocs ezért a sok hírért!

Grove4
Mourinho: Del Piero sohasem nyert Aranylabdát

A Special One nyerni akar Torinóban és kritikával illette a Golden Boyt, miután a szemére hányta, hogy még sohasem nyert Aranylabdát…

„Nyerni akarunk, nem ikszelni megyünk Torinóba.”: mondta Mourinho a Sky Sport Italia-nak. „Mindig gyõzni akarok, mi csak ezért az egy eredményért lépünk pályára. Jobban szeretnék 13 pontos elõnyt, mintsem egy egy pontost. Mi vagyunk az elsõk, mert erõsebbek vagyunk, mint a többiek és megérdemeljük a bajnoki címet.”

A Juventus ásza, Alessandro Del Piero igyekezett felkavarni az állóvizet azon kijelentésével, miszerint csapatának semmit sem szabad irigyelnie a Nerazzurriktól. Mourinho nem tisztelvén az olasz futball nagy öregjét a következõket mondta:

„Del Piero irigyelheti az Intertõl ezt a 10 pontos elõnyt, amellyel vezetünk a csapata elõtt. Jobban tenné, ha inkább a saját múltjáról beszélne. Mindent elért a Juvénal, az azonban mégiscsak szégyen, hogy sohasem nyerte meg az Aranylabdát.”

www.goal.com

Ez egy fasz!!!

Trunks
Lehet szídni Moggit a tetteiért, de azt el kell ismerni, hogy a világ egyik legjobb sportigazgatója volt. A játékospolitákája enyhén szólva is klasszisokkal jobb volt, mint a mostani.

Nemrég olvastam, hogy állítólag Ranierit hagyják tovább dolgozni. Na ez megint a vezetõk hozzáértését bizonyítja...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
lehet hogy így van, de ne felejtsük el, hogy a B ligába is vele jutottunk.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Moggi: "Velem már Scudettót és BL-t nyert volna a Juve"

A Juventus korábbi, híres-hírhedt sportigazgatója, Luciano Moggi a rá jellemzõ módon, jól odamondott a jelenlegi Juve-vezetésnek, valamint a Mourinho által vezényelt Internek is.

"Én speciel nem igazoltam volna le azokat a játékosokat." - mondta Moggi a La Stampának, s ezalatt többek közt Andradéra, Tiagóra és Poulsenre gondolt.

"Abból a pénzbõl én már Scudettót és Bajnokok Ligáját nyertem volna, kétszer egymás után."

A transzfer guru úgy érzi, a klub nem tesz semmit annak érdekében, hogy megvédje vezetõedzõjét a média gúnyolódásaival szemben. Vagy ahogyan az ellen sem lép a vezetõség, hogy José Mourinho semmibe veszi Claudio Ranieri eddigi és jelenlegi munkáját.

"Nem úgy veszem észre, hogy a klub idén nagyon megvédené Ranierit. Ez sosem fordulhatott volna elõ a Triád felügyelete alatt. Szerintem az Inter azért nyer mindig, mert a Juventus igazgatói túl nyájasak. Mourinho a Különleges? Szerintem átlagos. Könnyû olyan bajnokokkal gyõzni, mint amilyenek az õ rendelkezésére állnak. Egy másik edzõvel talán még tovább is juthattak volna a BL-ben." (Juventus FC blog)

VéLacc

(G)io vinco

megint 3 angolcsapat a BL-ben pfff...

Grove4

Grove4

forzajuve5
régebben volt róla szó, hogy nyáron megyünk valamiféle kupára. most megvan a 12 csapatos nevezési lista:KATT

nem hinném hogy nagy szám lesz, a kulcsjátékosok ilyenkor még pihennek

Grove4
Sajnálom(csak most tudok írni,bocs),a meccshez:szarul játszottunk,megérdemeltük a vereséget,de hogy Jaki gólja miért volt és a Genoa utolsó gólja miért nem volt les,azt nem tudom,meg,hogy a bíró döntse már el,hogy sípol,vagy nem!

Bizony nagyon sok igazság van abban amit írsz.

Kaplan
😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!