Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaki viszont nem értem mit keres a pályán
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Farina egy beszari pöcs
Amin gondolkodtam, Grygera nem tud középen játszani? szeretem leggrot, de nagyot hibázott ballotelli helyzeténél...
remélem erõnlétileg bírni fogjuk a 2. félidõt is.
Tiagonak bár bûne megbocsátva azért a mentésért
Amici di nessuno...
Grygera helyett pedig vennünk kell vkit, mert többször is üresen volt a szélen, de beadni azt nagyon nem tud.
Gólt lõni pedig nem tudom, hogy fogunk. Jaki eléggé eltûnik a védõk szorításában. Ja és elég érdekes, hogy a zingaro a könyökléséért semmit se kapott. Pazzinit néhány hete hasonlóért küldték le az írek ellen (az mondjuk teljesen véletlen volt)...
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a mezbe öltöztetett majmuk elég szépen kapja az ívet a lelátóról.többet mint zingaro
#24414: hááát... Poulsen+Tiago, mi lesz itt... Trezeguet-t meg az istenért nem fogja a kezdõbe rakni.
Amici di nessuno...
az a kp...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Conte csapata 3-0-ra nyert,a Parma meg leikszelt a Livornoval.bajnokok lesznek😊
„Azt irigyelhetné tõlünk, hogy tíz ponttal vezetjük a tabellát – mondta mosolyogva az Inter trénere, aki azért méltatta is a „zebrák” ikonját. – Ha általánosságban beszélt, akkor igaza van. Az Aranylabdát sajnos sosem nyerte meg, ezen kívül viszont szinte mindent bezsebelt a Juventus játékosaként.”
Na most tegyen vki igazságot...
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ez most olyan, hogy pl sok nagyszerû színész nem kap oscar díjat mégis mindneki elismeri a munkáját.
remélem este nem szaladunk bele egy nagy zakóba. már az x-nek is örülnék
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az utóbbi 2 meccs játékával valahogy elérte a csapat hogy nem vagyok felspanolva a derbi elõtt.ma bizonyíthatnak
"A Juventus színeiben a világ egyik legjobb játékosa lesz. Mi már választottunk, most már a klubokon múlik minden." - mondta Diego édesapja (egyben ügynöke) a Tuttosportnak.
Diego
Diego sérülése ellenére csütörtökön két gólt is szerzett az Udinese elleni UEFA Kupa visszavágón, és ennek is köszönhetõen a Werder Bremen jutott az elõdöntõbe.
"Látták milyen teljesítményt nyújtott a Stadio Friuliban? Pedig csak 30%-osan egészséges. Gondolhatják, mire képes, ha teljesen rendben van." - folytatta Djair da Cunha.
"Már többször mondtam, hogy a Bianconerivel még jobb lesz majd. Rengeteg trófeát szeretne nyerni Torinóban. Jövõ héten Alessio Secco és Klaus Allofs találkozik egymással, és elkezdik a tárgyalásokat. Most már csak rajtuk múlik, hogy sikerül-e megállapodniuk."
Diego és édesapja már többször kijelentették, hogy szívesen igazolnának a Juventushoz, de a két klub még nem tudott megegyezni a játékos átigazolásának összegérõl.
Jean-Claude Blanc, a Juve igazgatója korábban megerõsítette, hogy a klub nem szándékozik az UEFA 17-es cikkelyéhez folyamodni, mely lehetõvé teszi, hogy a játékos kivásárolja magát klubja szerzõdésébõl. Djair da Cunha osztja a Juve álláspontját.
"Bár nagyon is tisztában vagyunk ezzel a lehetõséggel, nem szándékozunk élni vele. Mindig is tisztességes viszonyt ápoltunk a Werderrel, és Diego is közel érzi magát a klubhoz, annak ellenére, hogy nyáron szeretne távozni."
Má bocs ezért a sok hírért!
A Special One nyerni akar Torinóban és kritikával illette a Golden Boyt, miután a szemére hányta, hogy még sohasem nyert Aranylabdát…
„Nyerni akarunk, nem ikszelni megyünk Torinóba.”: mondta Mourinho a Sky Sport Italia-nak. „Mindig gyõzni akarok, mi csak ezért az egy eredményért lépünk pályára. Jobban szeretnék 13 pontos elõnyt, mintsem egy egy pontost. Mi vagyunk az elsõk, mert erõsebbek vagyunk, mint a többiek és megérdemeljük a bajnoki címet.”
A Juventus ásza, Alessandro Del Piero igyekezett felkavarni az állóvizet azon kijelentésével, miszerint csapatának semmit sem szabad irigyelnie a Nerazzurriktól. Mourinho nem tisztelvén az olasz futball nagy öregjét a következõket mondta:
„Del Piero irigyelheti az Intertõl ezt a 10 pontos elõnyt, amellyel vezetünk a csapata elõtt. Jobban tenné, ha inkább a saját múltjáról beszélne. Mindent elért a Juvénal, az azonban mégiscsak szégyen, hogy sohasem nyerte meg az Aranylabdát.”
www.goal.com
Ez egy fasz!!!
Nemrég olvastam, hogy állítólag Ranierit hagyják tovább dolgozni. Na ez megint a vezetõk hozzáértését bizonyítja...
Amici di nessuno...
A Juventus korábbi, híres-hírhedt sportigazgatója, Luciano Moggi a rá jellemzõ módon, jól odamondott a jelenlegi Juve-vezetésnek, valamint a Mourinho által vezényelt Internek is.
"Én speciel nem igazoltam volna le azokat a játékosokat." - mondta Moggi a La Stampának, s ezalatt többek közt Andradéra, Tiagóra és Poulsenre gondolt.
"Abból a pénzbõl én már Scudettót és Bajnokok Ligáját nyertem volna, kétszer egymás után."
A transzfer guru úgy érzi, a klub nem tesz semmit annak érdekében, hogy megvédje vezetõedzõjét a média gúnyolódásaival szemben. Vagy ahogyan az ellen sem lép a vezetõség, hogy José Mourinho semmibe veszi Claudio Ranieri eddigi és jelenlegi munkáját.
"Nem úgy veszem észre, hogy a klub idén nagyon megvédené Ranierit. Ez sosem fordulhatott volna elõ a Triád felügyelete alatt. Szerintem az Inter azért nyer mindig, mert a Juventus igazgatói túl nyájasak. Mourinho a Különleges? Szerintem átlagos. Könnyû olyan bajnokokkal gyõzni, mint amilyenek az õ rendelkezésére állnak. Egy másik edzõvel talán még tovább is juthattak volna a BL-ben." (Juventus FC blog)
(G)io vinco
nem hinném hogy nagy szám lesz, a kulcsjátékosok ilyenkor még pihennek