Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
Alexnél van egy olyan sejtésem, hogy elfáradt, lehet sok volt neki egyszere a három frontos harc.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nemzeti gyásznap a mai, az abruzzoi földrengés áldozatainak emlékére. A tragédia valamennyiünket sokkolt, beleértve a futball világát is, amely különbözõ úton-módon próbál segíteni a bajba jutottakon. „Természetesen mi is fogunk tenni valamit – mondta Ranieri – Talán nem helyes ilyenkor játszani, de hát ez nem tõlünk függ.”
A tréner ezután a futballról beszélt, bár nem éppen a pályabeli dolgokról, hanem arról a sajtóban megjelent pletykáról, hogy Jean-Claude Blanc vezérigazgató és Marcello Lippi együtt vacsoráztak. A médiumok szerint a viareggioi születésû tréner vissza fog térni a fekete-fehérek kispadjára, ám Ranieri a következõket mondta: „Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy valakik együtt vacsoráznak. Nem látok ebben semmi kivetnivalót.”
Végül szó esett a Genoáról és arról is, hogy a Juventus a Chievo elleni fiaskót követõen készen áll az újrakezdésre. „Egy jó idõszakon megyünk keresztül, szóval pozitív reakciót várok. Nagyon versenyképes a csapatunk, amely a botlások után mindig talpra tudott állni. Vigyáznunk kell a Genoával, amely jó futballt játszik, a gyõzelemhez nekünk is jól kell játszanunk.”
Ez egy fontos kihívás „mindenekelõtt nekünk”, de nem szabad megfeledkeznünk az Interrel való versenyrõl. „Mert – folytatta Ranieri – mi nem adjuk fel. Nem mindig a legerõsebb csapat gyõz, számos példa van erre. Harcolunk, és a második hely lesz a minimális cél. Adjunk bele mindent, és aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”
(juventushungary)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lippi meg úgyse fog visszatérni és jobban is teszi, ha nem jön vissza. Überelni úgyse nagyon lehet azt, amit nálunk mûvelt. Sztem a VB után vissza is fog vonulni.
Amici di nessuno...
én azért reménykedek
Ranieri és a csapat megerõsítése? 😄
A 2010-es Világbajnokságot követõen az Azzurrik jelenlegi szövetségi kapitánya, Marcello Lippi visszatérhet egykori klubjába, a Juventusba.
Lippi kedden a Juve vezérigazgatójával, Jean-Claude Blanccal ebédelt egy reccoi étteremben. A Bianconeriknél azt hangoztatják, hogy Amauri esetleges beválogatása volt a fõ téma, ám egyes források szerint más oka is volt a találkozónak.
A Gazzetta dello Sport jelentései szerint ugyanis Lippi-nek felajánlották a Juvéba való visszatérés lehetõségét a 2010-es dél-afrikai vb-t követõen. A világbajnok szakvezetõ 2008 januárjában visszautasította ezen felkérést.
Lippi 1994-1999 és 2001-2004 között irányította a torinói óriásokat, ez idõ tájt 5 bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját, és egy Coppa Italia-t nyert a Zebrákkal.
-----------------------------------------------------------------------
Én örülnék neki,addig meg Ranieri eltökölhet még egy évet és megerõsíthetné a csapatot!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Valami nincs rendben a Juventus háza táján. A torinói zebrák már a Chievo ellen sem muzsikáltak a legjobban, de azóta egyik meglepõ információ követi a másikat. Elõbb a drukkerek egy csoportja fakadt ki Gianluigi Buffon ellen, mondván: a világbajnok kapus végre eldönthetné, mit akar. Angol és spanyol lapértesülések szerint ugyanis a kiváló portás iránt a Manchester City és a Barcelona is élénken érdeklõdik. Buffon nem kommentálta a szurkolók kirohanását.
Szerdán aztán megtörtént az, ami még sosem: alaposan összeveszett egymással a csapat két talán legnagyobb klasszisa, Alessandro Del Piero (a képen) és Pavel Nedved. A cseh aranylabdásnál állítólag az verte ki a biztosítékot, hogy a Juve edzésén az egymás közti játék során Del Piero soha nem passzolt neki, mire Nedved hangosan bírálta a zebrák csapatkapitányát, aki aztán káromkodva teremtette le a veterán cseh játékost. Nedved annyira felkapta a vizet, hogy az edzés végén állítólag a földre dobta szerelését, és szó nélkül távozott. A Juventus vezetõi egyelõre nem kommentálták az esete
közben viszont rossz hír, hogy elég nagy belsõ viták folynak a csapatban. Alex is összeveszett Ranierivel. Pedig most jó lenne koncentrálni mert nehéz meccsek jönnek, így még a 2. hely is veszélybe kerülhet.
nekem a kettes bejövõs
1. (4-3-2-1)
Camo Sissoko Marchisio – Diego Alex – Amauri.
2. (4-2-3-1)
Sissoko Marchisio – Camo Diego Alex – Amauri.
3. (4-1-2-1-2)
Marchisio - Poulsen Sissoko – Diego – Alex Amauri.
http://www.youtube.com/watch?v=tq-25npZS0A&fmt=18
Trunks | 2007. júl. 30. 11:14 | #14469
"Mostmár tényleg nevetséges, ami Torinóban folyik... adjuk el a jó, fiatal védõinket és vegyünk 30 év körüli középszarokat (Andrade)."
Amici di nessuno...
A 32 éves középpályás a Chievo elleni, 3–3-as döntetlennel záruló, hét végi bajnokin sérült meg.
Salihamidzic jobb térde ficamodott ki, és a térdízületek mellett a szalag is megsérült, és könnyen elképzelhetõ, hogy mûtétre lesz szükség.
Akár így lesz, akár nem, az már biztos, hogy a középpályás az idényben már nem léphet pályára.
A Juventus hivatalosan is megerõsítette, hogy az Olasz Futball Liga (Lega Calcio) jóváhagyása után felbontotta szerzõdését Jorge Andradéval.
A portugál védõ 2007-ben csatlakozott a Juventushoz, miután a torinóiak visszajutottak a Serie A-ba, azonban néhány mérkõzés után súlyos térdsérülést szenvedett, meg kellett mûteni, és ezért hosszú hónapokat kellett kihagynia. Miután nagy nehezen felépült, újra megsérült, megint mûtétet kellett rajta végrehajtani, és azóta sem lépett pályára a Bianconeri színeiben.
A Juventus ezután fordult a Ligához azza a kéréssel, hogy felbonthassa Andrade szerzõdését, és a hivatalos válasz most érkezett meg.
A Juventus hivatalos honlapján a következõ közlemény olvasható:
"A Juventus és Jorge Almeida Gomes de Andrade megegyezett egymással, hogy megoldást talál a két fél között fennálló kapcsolat lezárására. Ennek értelmében a Juventus felbontja szerzõdését a játékossal, aki így mostantól szabadon kereshet magának új klubot. A Juventus a legjobbakat kívánja Andradénak karrierje folytatása során."
Alessandro Del Piero
A Bianconeri az utolsó fordulóban hazai pályán mindössze döntetlent ért el a Chievo ellen, értékes pontokat veszítve ezzel, így már 9 pont a hátránya a listavezetõ Interrel szemben.
A Corriere dello Sport információi szerint a mai edzésre összegyûlt játékosoknak Ranieri kemény fejmosást tartott, kritizálva némelyikük hozzáállását, ám az utóbbi idõben kedvetlenül játsszó Del Piero még csak meg sem jelent a tréningen, csak jóval Ranieri beszéde után.
A lap úgy tudja, hogy Del Piero azért sértõdött meg Ranierire, amiért a tréner lecserélte a Chievo elleni mérkõzés félidejében. A csapatkapitányt az is bosszantja, hogy Ranieri az utóbbi idõben többször adott lehetõséget Iaquintának és Giovincónak a bizonyításra, így Del Piero néhányszor kiszorult a kezdõbõl.
A hétvégén igen kemény próbatétel vár a Juventusra a Genoa otthonában, így ezek a pletykák a legrosszabbkor jöttek.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
#24312:nagyon adom.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
'Öröm' az ürömben, hogy a gól az inter szintû volt... <#lama>#lama>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hol vagy Csobikám?😄
"tegnap 22:22 #6563
Holnap bravúr...."
ne érts félre, én Inter drukker vagyok, csak mindig ezt látom itt hogy "hu remélem este kikapnak és akkor már csak x pont". szerintem meg nektek sorra kéne nyerni ugyanugy a meccseket, és nem reménykedni hogy más botlik 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Na de bízzunk az igazságban.. Ma ha az Udinese megleckézteti õket, akkor bõven elég ez a mai X is, mert akkor már csak 6pont a hátrány... (Egyébként miért ne verhetnék meg õket? Mármint úgy értem,a Chievo 'fanjai' /ha vannak/, mert ugye vannak szerintetek mit gondoltak?? Ugyanazt, mint most ti... Úgyse..Úgyse.. És mégis meglehet.
Csak a Hubertus reklám és a mai meccs alapján állíthatom: Csodák pedig vannak) UDINESE 3 - 1 inter
Forza JUVE
GRANDE ALEX!!!
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Secco pedig holnap kezdjen el sürgõsen telefonálgatni és tárgyalni az állítólagos nagy igazolásokkal.
#24294: te meg nem tudom, hova gondolsz, de egyrészt az Udinese nem fogja megverni az Intert, a másik meg hogy a scuddettoról álmodozni mostmár felesleges.
Amici di nessuno...
sajnos...
nem hinném hogy ebben az Udineseben este benne van a gyõzelem.
Zebina jó játékos, de minden megmozdulásában benne van a piros lehetõsége, el kell adni a fenébe.
Alex csere jogos volt, ez nem az õ napja volt, de mégegyszer mondom én Pavelt hoztam volna be Tiago helyére.
semmi tétje az inter elleni derbinek, már nincs is hangulatom hozzá.
csatlakozok az elõttem szólóhoz, Ranieri takarodj, Contet kérjük az edzõi posztra 😊
Camoranesi-ben nem csalódtam, Chiellini hatalmasat nyomott, a végén tényleg nem lett volna szabad ráülni a pontra.. és persze cselezni saját térfélen...
Ranieri takarodj..de már komolyan <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Amici di nessuno...