Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
ma akaszt 2õt a Genovának:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
szerintem is nagyon elfáradt,mentálisan is.õ miatta nem tudunk végsõkig harcban lenni a bajnoki címért.nem úgy értem hogy õ a hibás,hanem hogy a a tavaly tavaszi Del Pieroval sikerült volna bármilyen gyengén játszik a csapat.most nagyon hiányzik egy kapitány a pályáról

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
És azért emlékezzetek vissza arra a gólra, amit Manninger a Lazio ellen kapott. Nos, Buffon ha nincs formában sem kap olyat. Ettõl függetlenül Manninger tényleg kiválóan helyettesítette, de valóban luxus lenne Gigit padoztatni.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Manninger is sérült. Buffont pedig játszatni kell és majd belejön. Luxus lenne egy ilyen kapust padra ültetni.
Alexnél van egy olyan sejtésem, hogy elfáradt, lehet sok volt neki egyszere a három frontos harc.

Forza Italia
Buffon sincs formába mióta sérülésébõl visszatért. Manningert kéne játszatni. Legro mióta kidölt a védelem se találja magát. Többen Alexet szidják h visszaesett de nézzük meg mennyi pontot hozott nekünk egy egy villanásával. Amauri is akkor sérült le mikor ment neki. Trez mióta visszajött õszintén semmit se csinált. Camo az a játékos akire nem lehet panasz csak az a baj vele h nagyon sérülékeny.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
persze,ezt szépen lehetne variálgatni.Alex helyén Seba,Camo helyén akár Jaki stb

Grove4
Ranieri szavai(Lippirõl,a Chievo elleni eredményrõl és a bajnokság kimenetelérõl):

Nemzeti gyásznap a mai, az abruzzoi földrengés áldozatainak emlékére. A tragédia valamennyiünket sokkolt, beleértve a futball világát is, amely különbözõ úton-módon próbál segíteni a bajba jutottakon. „Természetesen mi is fogunk tenni valamit – mondta Ranieri – Talán nem helyes ilyenkor játszani, de hát ez nem tõlünk függ.”

A tréner ezután a futballról beszélt, bár nem éppen a pályabeli dolgokról, hanem arról a sajtóban megjelent pletykáról, hogy Jean-Claude Blanc vezérigazgató és Marcello Lippi együtt vacsoráztak. A médiumok szerint a viareggioi születésû tréner vissza fog térni a fekete-fehérek kispadjára, ám Ranieri a következõket mondta: „Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy valakik együtt vacsoráznak. Nem látok ebben semmi kivetnivalót.”

Végül szó esett a Genoáról és arról is, hogy a Juventus a Chievo elleni fiaskót követõen készen áll az újrakezdésre. „Egy jó idõszakon megyünk keresztül, szóval pozitív reakciót várok. Nagyon versenyképes a csapatunk, amely a botlások után mindig talpra tudott állni. Vigyáznunk kell a Genoával, amely jó futballt játszik, a gyõzelemhez nekünk is jól kell játszanunk.”

Ez egy fontos kihívás „mindenekelõtt nekünk”, de nem szabad megfeledkeznünk az Interrel való versenyrõl. „Mert – folytatta Ranieri – mi nem adjuk fel. Nem mindig a legerõsebb csapat gyõz, számos példa van erre. Harcolunk, és a második hely lesz a minimális cél. Adjunk bele mindent, és aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

(juventushungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
2. jó lenne, ha Amauri helyett Trez lenne.

Lippi meg úgyse fog visszatérni és jobban is teszi, ha nem jön vissza. Überelni úgyse nagyon lehet azt, amit nálunk mûvelt. Sztem a VB után vissza is fog vonulni.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
én örülnék neki!

forzajuve5
ez megint kitalációgyanús hír. pedig nagyon ránkférne, hogy visszatérjen.
én azért reménykedek

Ranieri és a csapat megerõsítése? 😄

Grove4
Lippi visszatér?

A 2010-es Világbajnokságot követõen az Azzurrik jelenlegi szövetségi kapitánya, Marcello Lippi visszatérhet egykori klubjába, a Juventusba.

Lippi kedden a Juve vezérigazgatójával, Jean-Claude Blanccal ebédelt egy reccoi étteremben. A Bianconeriknél azt hangoztatják, hogy Amauri esetleges beválogatása volt a fõ téma, ám egyes források szerint más oka is volt a találkozónak.

A Gazzetta dello Sport jelentései szerint ugyanis Lippi-nek felajánlották a Juvéba való visszatérés lehetõségét a 2010-es dél-afrikai vb-t követõen. A világbajnok szakvezetõ 2008 januárjában visszautasította ezen felkérést.

Lippi 1994-1999 és 2001-2004 között irányította a torinói óriásokat, ez idõ tájt 5 bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját, és egy Coppa Italia-t nyert a Zebrákkal.
-----------------------------------------------------------------------
Én örülnék neki,addig meg Ranieri eltökölhet még egy évet és megerõsíthetné a csapatot!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
ezt nem tudom elképzelni sem...

Hajrá Magyarország!

A Juventus két veterán klasszisa a csapat edzésén zörrent össze. A tréning után a két sztár nem volt hajlandó egymáshoz szólni.

Valami nincs rendben a Juventus háza táján. A torinói zebrák már a Chievo ellen sem muzsikáltak a legjobban, de azóta egyik meglepõ információ követi a másikat. Elõbb a drukkerek egy csoportja fakadt ki Gianluigi Buffon ellen, mondván: a világbajnok kapus végre eldönthetné, mit akar. Angol és spanyol lapértesülések szerint ugyanis a kiváló portás iránt a Manchester City és a Barcelona is élénken érdeklõdik. Buffon nem kommentálta a szurkolók kirohanását.

Szerdán aztán megtörtént az, ami még sosem: alaposan összeveszett egymással a csapat két talán legnagyobb klasszisa, Alessandro Del Piero (a képen) és Pavel Nedved. A cseh aranylabdásnál állítólag az verte ki a biztosítékot, hogy a Juve edzésén az egymás közti játék során Del Piero soha nem passzolt neki, mire Nedved hangosan bírálta a zebrák csapatkapitányát, aki aztán káromkodva teremtette le a veterán cseh játékost. Nedved annyira felkapta a vizet, hogy az edzés végén állítólag a földre dobta szerelését, és szó nélkül távozott. A Juventus vezetõi egyelõre nem kommentálták az esete
9csöves9
ezek az összeveszések vagy teljesen újságírói kitaláció,vagy valami rohadtul felfújt hülyeség.nem kell vele foglalkozni

forzajuve5
jövõ héten szerintem be is jelentik a leigazolását. már mindenhol mindenki errõl ír.

közben viszont rossz hír, hogy elég nagy belsõ viták folynak a csapatban. Alex is összeveszett Ranierivel. Pedig most jó lenne koncentrálni mert nehéz meccsek jönnek, így még a 2. hely is veszélybe kerülhet.

9csöves9
továbbra is Diegozik mindenki,a sajtó ezt a 3 felállást képzeli el

nekem a kettes bejövõs

1. (4-3-2-1)
Camo Sissoko Marchisio – Diego Alex – Amauri.
2. (4-2-3-1)
Sissoko Marchisio – Camo Diego Alex – Amauri.
3. (4-1-2-1-2)
Marchisio - Poulsen Sissoko – Diego – Alex Amauri.

forzajuve5
nem jó így látni szegényt

9csöves9
megkezdõdött a bontás utolsó fázisa

http://www.youtube.com/watch?v=tq-25npZS0A&fmt=18

forzajuve5
ma meg is mûtötték. 1 hónapot kell kihagynia, úgyhogy a szezonjának tényleg vége, majd a nyári meccseken játszhat

Trunks
Már majdnem két évvel ezelõtt is megmondtam, hogy teljesen felesleges volt idehozni. Legalább nem vártuk meg, míg lejár a szerzõdése.

Trunks | 2007. júl. 30. 11:14 | #14469

"Mostmár tényleg nevetséges, ami Torinóban folyik... adjuk el a jó, fiatal védõinket és vegyünk 30 év körüli középszarokat (Andrade)."

Amici di nessuno...

Grove4
Véget ért a szezon az olasz Juventus bosnyák labdarúgója, Hasan Salihamidzic számára.

A 32 éves középpályás a Chievo elleni, 3–3-as döntetlennel záruló, hét végi bajnokin sérült meg.

Salihamidzic jobb térde ficamodott ki, és a térdízületek mellett a szalag is megsérült, és könnyen elképzelhetõ, hogy mûtétre lesz szükség.

Akár így lesz, akár nem, az már biztos, hogy a középpályás az idényben már nem léphet pályára.

Grove4
Hivatalos: a Juve szerzõdést bontott Andradéval

A Juventus hivatalosan is megerõsítette, hogy az Olasz Futball Liga (Lega Calcio) jóváhagyása után felbontotta szerzõdését Jorge Andradéval.

A portugál védõ 2007-ben csatlakozott a Juventushoz, miután a torinóiak visszajutottak a Serie A-ba, azonban néhány mérkõzés után súlyos térdsérülést szenvedett, meg kellett mûteni, és ezért hosszú hónapokat kellett kihagynia. Miután nagy nehezen felépült, újra megsérült, megint mûtétet kellett rajta végrehajtani, és azóta sem lépett pályára a Bianconeri színeiben.

A Juventus ezután fordult a Ligához azza a kéréssel, hogy felbonthassa Andrade szerzõdését, és a hivatalos válasz most érkezett meg.

A Juventus hivatalos honlapján a következõ közlemény olvasható:

"A Juventus és Jorge Almeida Gomes de Andrade megegyezett egymással, hogy megoldást talál a két fél között fennálló kapcsolat lezárására. Ennek értelmében a Juventus felbontja szerzõdését a játékossal, aki így mostantól szabadon kereshet magának új klubot. A Juventus a legjobbakat kívánja Andradénak karrierje folytatása során."

9csöves9
kedvtelenül és szarul játszik ez tény,de a hír ismét kamu

Grove4
Azért Del Piero is felfoghatná,hogyha ilyen szrul és kedvtelenül játszik,akkor nincs helye a csapatban,és nem kell állandóan bedurcázni!

Grove4
Úgy tûnik, nincs minden rendben a Juventus körül, hiszen a legújabb pletykák szerint Del Piero és Ranieri is összeszólalkozott egymással.

Alessandro Del Piero

A Bianconeri az utolsó fordulóban hazai pályán mindössze döntetlent ért el a Chievo ellen, értékes pontokat veszítve ezzel, így már 9 pont a hátránya a listavezetõ Interrel szemben.

A Corriere dello Sport információi szerint a mai edzésre összegyûlt játékosoknak Ranieri kemény fejmosást tartott, kritizálva némelyikük hozzáállását, ám az utóbbi idõben kedvetlenül játsszó Del Piero még csak meg sem jelent a tréningen, csak jóval Ranieri beszéde után.

A lap úgy tudja, hogy Del Piero azért sértõdött meg Ranierire, amiért a tréner lecserélte a Chievo elleni mérkõzés félidejében. A csapatkapitányt az is bosszantja, hogy Ranieri az utóbbi idõben többször adott lehetõséget Iaquintának és Giovincónak a bizonyításra, így Del Piero néhányszor kiszorult a kezdõbõl.

A hétvégén igen kemény próbatétel vár a Juventusra a Genoa otthonában, így ezek a pletykák a legrosszabbkor jöttek.

McFrost
Jól van 😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
Most mondjátok, hogy nem egyértelmû, hogy Giovinco DP utódja... 😄

9csöves9
összekuporodva sírtam egy sarokban😄 amúgy tényleg grat nektek

#24312:nagyon adom.

Trunks
Jaj, akármennyire utálom az Intert, már unalmas erre a "húnincsnálukolaszmilyenezamaifocihúdeutálomaglobalizációt" szövegre hivatkozni. Ez olyan savanyú a szõlõ-dolog. Tök mind1, ki játszik náluk, idén (na meg tavaly) simán jobbak nálunk. Egyszerûen el kell ismerni.

Amici di nessuno...

Trunks
Hát ez a mai nap elég nevetséges volt. Elszórakoztunk 2 pontot, az Inter pedig egy öngóllal lemákolta a végig pariban lévõ Udinesét. Mondjuk már nem idegeskedem, idén meg se érdemelnénk a scudettót.

Amici di nessuno...

cassoneitaly
nyertek a 'légiósok'... mert nem nevezném olasz csapatnak, azt ahol nincs olasz játékos a kezdõben...
'Öröm' az ürömben, hogy a gól az inter szintû volt... <#lama>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

McFrost
Sima 18 pont😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

forzajuve5
megérdemeltétek a pontot. viszont ahogy nézem nem lesz könnyû menetetek( Milan,Siena,Udine,Roma,inter,Genoa....)

McFrost
Bíztunk a pontszerzésben, mert jó formában vagyunk tavasszal 12 meccs 22 pont. Megjött az önbizalom, lett arculata a csapatnak! Sõt meglátásom szerint az 1. félidõ a miénk volt a 2. a tiétek, tehát dönci.

Hol vagy Csobikám?😄

McFrost
Chievo. Ennyi nem kell több.

Grove4
Ez így van,de reménykedünk,hogy kikaptok,ti is így tennétek fordított helyzetben!

WuFraZselic
chievi fanok másban reménykedtek 😄DD

"tegnap 22:22 #6563
Holnap bravúr...."

ne érts félre, én Inter drukker vagyok, csak mindig ezt látom itt hogy "hu remélem este kikapnak és akkor már csak x pont". szerintem meg nektek sorra kéne nyerni ugyanugy a meccseket, és nem reménykedni hogy más botlik 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

cassoneitaly
Mert egyszerûen idén a szerencse nem állt melletünk... De még visszatérhet, én nem adom fel a reményt... 'Nagy' csapatok ellen simán hozzuk, felszívjuk magunkat, 'kicsik' ellen meg úgy vannak beállítva, hogy 1gól ha megvan ráülni és CU... Ma meg meglátod, hogy Ibi (ZINGARO) belövi idei tizenhetedik tizenegyesét, ítélnek nekik 2 pirosat, csak ahogyan az szokott lenni...
Na de bízzunk az igazságban.. Ma ha az Udinese megleckézteti õket, akkor bõven elég ez a mai X is, mert akkor már csak 6pont a hátrány... (Egyébként miért ne verhetnék meg õket? Mármint úgy értem,a Chievo 'fanjai' /ha vannak/, mert ugye vannak szerintetek mit gondoltak?? Ugyanazt, mint most ti... Úgyse..Úgyse.. És mégis meglehet.
Csak a Hubertus reklám és a mai meccs alapján állíthatom: Csodák pedig vannak) UDINESE 3 - 1 inter

Forza JUVE
GRANDE ALEX!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

banok
Juventus-Chievo 3-3 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/343246

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
csak egy kérdés... miért ugy akartok bajnokok lenni, hogy abba biztok kikap a rivális, mintsem hogy hoznátok minden kötelezõ meccset? szerintem egy bajnokesélyesnek a legtöbb meccsét megkéne nyerni, nem abba reménykedni mit játszik más...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
igen, de jobb ha lassan elkezd beletörõdni, hogy idén megint rosszarcúék nyerik meg a bajnokságot. így talán kisebb lesz a csalódás

9csöves9
álmodozni nem kerül semmibe

forzajuve5
nyerjük meg az kupát, legalább egy kis örömünk is legyen (azért hozzáteszem, hogy erre se látok sok esélyt az inter miatt).
Secco pedig holnap kezdjen el sürgõsen telefonálgatni és tárgyalni az állítólagos nagy igazolásokkal.

Trunks
Ranieri cseréi most még úgy-ahogy bejöttek, de ettõl még egyik húzást se értettem.

#24294: te meg nem tudom, hova gondolsz, de egyrészt az Udinese nem fogja megverni az Intert, a másik meg hogy a scuddettoról álmodozni mostmár felesleges.

Amici di nessuno...

9csöves9
Alex lehozatala nálam teljesen logikus,kritikán aluli volt

sajnos...

forzajuve5
sokszor csalódtam már idén nagyot, de ez most mindent visz.
nem hinném hogy ebben az Udineseben este benne van a gyõzelem.
Zebina jó játékos, de minden megmozdulásában benne van a piros lehetõsége, el kell adni a fenébe.
Alex csere jogos volt, ez nem az õ napja volt, de mégegyszer mondom én Pavelt hoztam volna be Tiago helyére.
semmi tétje az inter elleni derbinek, már nincs is hangulatom hozzá.

csatlakozok az elõttem szólóhoz, Ranieri takarodj, Contet kérjük az edzõi posztra 😊

cassoneitaly
F@sz már kivan Ranierivel de tényleg... Alexet lehozni már félidõben kicsit elhamarkodott volt.. Talán ha Tiago helyére hozza be Trez.t (aki szar, fos volt, mint mindig) akkor most 2-3 gólos gyõzelmet ünnepelnénk, nem búsulnánk... Este hajrá Udinese... 1 pontot húzunk az interen... Már az is jó.
Camoranesi-ben nem csalódtam, Chiellini hatalmasat nyomott, a végén tényleg nem lett volna szabad ráülni a pontra.. és persze cselezni saját térfélen...
Ranieri takarodj..de már komolyan <#falbav><#falbav><#falbav>

9csöves9
a cseréken kívül egyetértek,ezt kurvára elbasztuk...

Trunks
Csak gratulálni tudok Mellbergnek, hogy a 91. percben neki el kell kezdenie szólózgatni a térfelünkön, csak gratulálni tudok a csapatnak, hogy le kell állni 1 gólos elõny birtokában, ill. csak gratulálni tudok Ranierinek a cserék miatt.

Amici di nessuno...

forzajuve5
akkor így szia scudetto