Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
A Milan még kikkel fog játszani?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Az olasz Juventus együttese úgy fogja alakítani a következõ idény átigazolásait, hogy elsõdleges célként a labdarúgók számára a Bajnokok Ligájába való bejutás a cél. Ennek megfelelõen alakítják majd ki a prémiumrendszert is. Errõl Alessio Secco, a gárda sportigazgatója számolt be.
- Ambíciózus labdarúgókra van szükségünk, mert a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni!- mondta Secco. A következõ idényben ennek fogunk alárendelni mindent.

Ez kész!!:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Jól is teszik,inkább vizsgálják meg,hogy hogy viselkedett a Roma elleni gólja után!

forzajuve5
ezzel azt érik el hogy következõ meccsen mégjobban kiosztják

gercse
vicc

9csöves9
úgy néz ki 1 zárt kapus meccset kapunk a Balotelli folyamatos szidásáért.egész szezonban a csapatok 80%-a csinálta de sebaj😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Cannvaro:
„A Juventus valóban érdeklõdik Fabio Cannavaro iránt, sõt eddig a torinóiaktól kaptuk a legjobb ajánlatot. Az, hogy Cannavaro hol folytatja pályafutását a következõ hetekben fog eldõlni” – nyilatkozta a La Gazzetta dello Sportnak a játékos ügynöke.

Esposito:
„Sok csapat érdeklõdik iránta Olaszországból, többek között a Milan, a Juventus és az Inter. Meg fogjuk vizsgálni az ajánlataikat, és meglehet, hogy Esposito távozni fog a szezon végén.”

9csöves9

9csöves9
lehet jobb is lenne az a 3. hely.Ranieri papó ugyanis elégedett a tegnapi eredménnyel.ha 2. helyen végeznénk a következõ lenne a szöveg."teljesen elégedett vagyok,tavalyhoz képest elõrébb végeztünk és visszatértünk a bajnokok ligájába.ez egy különleges idény volt..."

az ultrák egyébként tegnap Conte nevét skandálták a meccsen

Fabio Capello
nyerni fog a Milan, helycsere... :/

9csöves9
úgy nem lehet játszani hogy a saját szurkolóid folyamatosan kurvaanyáznak.menjen csak Nápolyba,oda való és segget sem csinálni a szájából

Zsolti9014
Cannavaro? Jöjjön, ha képes azt a formát nyújtani, amit a távozása elõtt. Vagy legalábbis nem sokkal gyengébbet. Bár középen, ha Legro és Chiellini nem sérültek, és folyamatosan játszanak egymás mellett, azért rendben szoktak lenni.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Biztos nem, hisz õ ingyen érkezne. Diego, Cassano kettõsbõl fog kijönni az a nagy igazolás valszeg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
mindenhol Cannavaro leigazolás folyik a csapból. majd ha hivatalos oldalon is kinnt lesz akkor elhiszem.
vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. biztos a szurkolók is kifütyülik.

és remélem nem ez lesz a Secco féle nagy igazolás

Grove4
Buffon: Rossz formában vagyok(JuveAgnelli)

A Juventus világbajnok kapusát, Gianluigi Buffont jó pár éve képtelenség kihagyni a sportág legjobb hálóõreinek felsorolásából.

Sokak szerint egyenesen õ a poszt legjobbja - maga Buffon azonban máshogy vélekedik: egy tévéinterjúban elismerte, hogy rossz formában van.

- Az Inter kapusa, Julio Cezar jelenleg jobb nálam - mondta Buffon, aki az utóbbi két meccsen hat gólt kapott. - Elõfordul az ilyesmi a legmagasabb nívón is: hullámvölgybe kerültem, nem vagyok formában. De a jelek szerint minél több gólt kapok, a médiában annál több pénzt emlegetnek a vételáramként. Ötven-hatvan millió euró? Hiszen az több klasszis játékos együttes értéke! Természetesen nem zárom ki, hogy egyszer majd elfogadok egy elõnyös ajánlatot, de a Juventus iránti szerelmem még mindig óriási.

Buffont az olasz sportsajtó az elmúlt néhány nap alatt összeboronálta már a Barcelonával, a Bayern Münchennel és a két manchesteri csapattal, a Cityvel és a Uniteddel is.

Jah és hallotátok a legújabb Cannavaro pletykát?

Kaplan
Ezt meg én nem vitatom.😊 De ettõl függetlenül én akkor is jobban utálom C. Ronit.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
ezt egy pillanatig nem vitattam. C. Ronaldo is világklasszis, mégis egy faszkalap. Csak õ legalább már tett le valamit az asztalra, lassan 6 éve ott van az élvonalban.

Balotelli attól még jó játékos, de ilyen fiatalon egy kis tiszteletet mutathatna az idõsebb játékosok felé, valamint a szurkolók felé is (lásd: Inter-Roma). Nem csak errõl a meccsrõl van szó.

Hajrá Magyarország!

crisfehn
én ha egyedül látnám az utcán sétálni tolószékbe vinnék haza

Grove4
Attól még tiszteletlen pöcs,semmibe nem nézi az ellenfelet és tényleg nagy az arca,a nézésével meg ölni tudna!Én utálom!

Kaplan
Hát azért annak a tiszteletlen pöcsnek volt nem egy, nem kettõ klasszis megoldása. :S😄

Zsolti9014
De Ceglie és Giovinco nagyon feldobta a bal oldalt, de Molinaro is tényleg sokat fejlõdött két év alatt.

Azért halkan köszönjük meg Buffonnak is a teljesítményét, volt egy pár hatalmas bravúrja.
Végre van egy játékos akit jobban tudok gyûlölni mint Ibrát: Balotelli. Akkora arca van, mintha legalábbis világ- és Európa-bajnok, gólkirály, meg aranylabdás lenne. Tiszteletlen pöcs.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
2. félidõben nagyon vakon volt a bíró. kétszer a sorfalat is így beállítani, hogy a 9 méter helyett volt vagy 7. nem véletlenül ismételték annyit az inter gól elõtti szabálytalanságot is, mert tényleg az volt

pedig milyen jól indult a csapatnak a szezon...igaz rengeteg 1-gólos gyõzelem volt de legalább volt játék is...ne felejtsétek el a rengeteg rengeteg sérültet ami végig keserítette a csapato a szezon során...Ranieri jó edzõ (csak öregszik?) nem tudom nem a Juve a nekivaló csapat belátom...neki a Betisnél vagy a Mallorcánál kisebb olasz csapatnál lenne jövöje...beláttam na mind1 ha második lesz a csapat az sem baj csak a Milan maradjon mögöttünk:S Milan szvsz nem jobb mint a juve...

Trunks
Az ok, hogy nem vagyunk bajnokok, de milyen játékkal leszünk másodikak/harmadikak? És a 2. hely semmiképp sem csoda, egy világklasszis edzõvel nem szórtunk volna el ennyi pontot a kiscsapatok ellen, és akár a scudettóra is lenne esélyünk.

Amici di nessuno...

VéLacc
és kinek a dolga h összerakja a keretet? Ranieri-é....

(G)io vinco

9csöves9
az hogy nem vagyunk bajnokok az tényleg nem az õ hibája.de ha megnézzük milyen "taktikát" játszik a csapat 2!! éve...na az már az õ felelõssége

Oziris666
Nem Ranieri hibája!Sovány a keret , a világ legjobb edzõi se tudnának bajnokot csinálni ebbõl a Juvéból az tuti...
A 2.hely is csoda kategória!

cassoneitaly
nagyszerû volt... <#szomoru1> Köszönjük Ranieri... Jaki--Seba csere jobban tetszett volna, és külöben is Tiagot Poulsennel kezdõbe? Két favágó... Hagyjuk már. Giovinco 10 perc alatt többet csinált, mint õk ketten az utsó 4 meccsen kb.. Szánalmas, Ranieri takarodj, inkább állítsák be valamelyik VikinG JuvÉs vezérszurkolót, állítom jobban összerakná a csapatot... <#szomoru1><#falbav>
*****FASZA de már komolyan...
Na szerdán eldõl... Vagy húz, vagy megszakad <#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Elhangzott az év vicce! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Ibrahimovic méltatlankodott is. Õ biztos visszatette volna, mert olyan típusú játékos."

looooooooooooooooooooooooool

Nála önzõbb játékost talán ha egyet (Cristiano R.) láttam...

Amici di nessuno...

gercse
nem csak nálad...

9csöves9
jah és csak nálam volt szabálytalan amikor Chivu letarolta Chiellinit a góljuk elõtt?

gercse
Ranierivel sztem nem fogunk ennél elõrébb lépni, hiába jön akárki is a csapatba, persze ha jönne két jó védõ akkor ezt visszavonom, de kötve hiszem, hogy így lesz...
túl sablonos a játékunk..., soha nincs semmi új, nagyon ritkán vannak villanások, ritmusváltások...csak megy a "szélen elfutni és beadni"

9csöves9
nem nagyon volt ez már benne,én sem tudtam örülni.mi a faszért nem tudtunk úgy kimenni a pályára mint az elsõ félidõben?mi a francért nem lehetett meghúzni azt hogy Pavel bemegy középre,Seba meg a szélre?na mindegy szerdán lehet hogy vége a szezonnak,lehet gondolkozni a jövõn

Tiagot meg nem tudom hibáztatni

Kaplan
Szar meccs volt, most már illene a következõ szezonra hangolni, hogy minden fronton megálljuk a helyünket.

Fabio Capello
Jó meccset akartam, de nem volt szép meccs.. rengeteg szabálytalanság, hiba jellemzett minket és az Intert is, így talán jogos a döntetlen, de akkoris keserû a szám íze, ennél sokkal jobb, és tisztább meccset vártam.

Trunks
Ekkora védelmi hibát. Igazából örülni se tudok, nem érdemeltük meg. Helyzetünk se volt a gólon kívül.

Amici di nessuno...

forzajuve5
egy évben egyszer azért tud 😊

Fabio Capello
GRYGERAAAA!!!!!!!!!!!!

Fabio Capello
A két kapus egyszerûen szenzációs ma, úgyvélem.

Fabio Capello
ezt sem értem, egyértelmû hogy Sebának kezdõben lenne a helye, ennek ellenére sorozatosan padozik, és/vagy be sem áll

Trunks
Azért Giorgio teljesen leveszi a zingarót a pályáról. Sebát pedig már 40 perce be kellett volna küldeni.

Amici di nessuno...

Trunks
Most láttam az ismétlést. A 2., amelyiknél talpalt, tényleg pirosat ért.

Amici di nessuno...

bubu13
Egyszer oda rugott Muntarinak másodszor meg neki megy Balotellinek

EEE 1899

Fabio Capello
határeset. Egyértelmû hogy lábra ment, nem labdára, így megadható... persze ha véletlen lett volna, akkor sárga, de én abszolút szándékosnak láttam

Trunks
Lassan búcsút inthetünk a 2. helynek is. Azért vicc, hogy ezt a meccset nem tudtuk x-re lehozni.

Amici di nessuno...

Trunks
Hát ezért egybõl pirosat... véleményes.

Amici di nessuno...

Fabio Capello
Szééééép... Tiago piros lap.... ennek itt vége, a jogosságát nem vitatom.

Mindazonáltal röhejes, hogy négyen nem bírnak ott két embert szerelni

forzajuve5
vicc ez a bíró

Fabio Capello
nézzenek oda, ranieri egyszer az életben bevállalt egy rizikós cserét 😮

Trunks
Csak meghúzta, bár kicsit késõn. Marchionni jól játszott.

Amici di nessuno...