Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Tiago eltiltása ezek szerint csak bajnokira vonatkozik, nem minden olasz meccsre?

9csöves9
ha valaki megmondja ezen mi volt a piros,vendégem 100 liter kecsketejre...még a sárgán is felháborodnék

na mindegy,méltó lezárása ennek a szezonnak!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Count Adyn
És eza farok még kiállitja Camot lol...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Cannat most is szidják...ez a biznisz már tényleg csak rajtuk,vagy Canna józan eszén múlik

Count Adyn
azabaj hogy kinézem belõle énis😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
még a végén emiatt kiegyenlítünk és Rani papó elégedett lesz,mert nem kaptunk ki

Count Adyn
Ezért😄

9csöves9
ilyenkor Ale-t is minek behozni,amikor már tele van a fasza mindennel

Trunks
Úristen, pont lekéstem a cseréket, csak azt láttam, hogy Nedved jött be. Nevetséges! Õ legalább próbálkozott és aktív volt. Miért nem bírta meghúzni a 3 csatáros játékot 0-1-nél? Mégis mit gondol, ki fogja kiszolgálni Jakit és Trezt, ha lehozza Sebát és Ale a padon ül???

Amici di nessuno...

Trunks
Na most kapcsoltam ki. Csak gratulálni tudok az egész csapatnak és Ranieri "mesternek"! És mostmár tényleg kezdjünk építkezni és szerezzünk egy normális edzõt.

Amici di nessuno...

Grove4
Remélem holnap azt olvasom,hogy RANIERI-T KIRÚGTÁK(meg mondjuk az egész vezetõséget),bár sztem ha ki is rúgják,biztos megvárják a szezon végét,a hülye kommentátor meg még azt hiszi,hogy van esélyünk a scudettora😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Nem 2 gól az a 2 gól😄😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
áh hát nehogy már megbontsuk az atom belsõ középpályát viccelsz...a védekezés a legfontosabb még akkor is ha 2 gól kell a hosszabbításhoz...

na emiatt a mentalitás miatt nem való ide az öreg

Grove4
Háát kit hozott le...........?????Giovincot,tény,hogy nem ment neki,de Tiago már két szezon óta szarul játszik és mindig a pályán van,kész vicc ez az ember!

Trunks
Egyedül Giovincót tudnám dícsérni, meg De Ceglie játéka is tetszett helyenként. Annyira unalmas volt az 1. félidõ, hogy többször átkapcsoltam inkább a Milan gálameccsére, ami azért elég nagy kritika...

Cannával pedig sztem semmi baj nincs. Azért az érthetõ volt, hogy 2006-ban eligazolt tõlünk, mégiscsak az Aranylabdája forgott kockán. Sztem nagyon kevesen mondtak volna akkor nemet, ráadásul nem közvetlen (értsd: olasz) riválishoz távozott, ami megintcsak piros pont. 1-2 évig még simán erõsítést jelentene. Chiellini+Cannavaro páros azért nem lenne rossz. Pláne, hogy ingyen jönne.

Amici di nessuno...

Grove4
Camot be,marchionni helyére,Nedved be Tiago helyére és talán-talán Del Piero is beállhatna valaki helyére ott elõl,mert Jaki meg Trez nem nagyon érti meg egymást,szerintem ezek a cserék még megmenthetik a meccset véleményem szerint.

Grove4
Hát már igen pedzegetik,de szerintem van az a nyomás,amikor kirugják Ranierit,az a kérdés,hogy mekkora.

Grove4
Jó, nyilván már dühbõl írtam,de már kúrva ideges vagyok!!

forzajuve5
irány az ágy. egy jó alvás inkább mint ez a meccs.

#24518: nem rúgják ezt innen ki ez miatt
#24520: Buffont azért nem piszkálnám, inter ellen is nagyokat védett. többivel egyetértek

9csöves9
a ló túloldalára ne essünk át,de van igazság abban amit írsz😊

egy biztos,a régi Gigi ellen meg sem próbált!! senki ilyen lövést

Grove4
Na jó már tényleg elmehet Ranieri a halák faszára,Seccoval Giglivel, Blanccal meg a jó kurva nyjával együtt,megint meg ez az impotens foci,egy normális labdakihozatalunk nem volt ,megy a pontatlan ívelgetés,Marchionni nem tud labdát kezelni,meg semmit sem tud,középpályánk nincs,emberfogás luxus,csak vágdossuk ki a labdákat a tizenhatosunk elõl HAZAI PÁLYÁN(!!!),mint egy kis csapat,teljesen nevetséges,azért kiváncsi vagyok,hogy egy ilyen impotens játékot hogy tud végignézni Gigli-Blanc-Secco trio,kész vicc,essünk ki a picsába,legyünk harmadikok,de történjen már valami a szezon végén,mondjuk Ranieri kapjon már a fejéhez és mondjon le a picsába,jöjjenek játékosok,Buffon is tanuljon már meg védeni,áhh nem is idegesítem magam...Hajrá Lazio!! <#szomoru1><#szomoru1>

9csöves9
istenem,már kezdi a nyalást...szét kell harapnod minden meccsen a stadion körül a betont Fabio hogy ha itt akarsz keresni valami...

Grove4
Ma csak nyerhetünk,mert ha nyerünk nyerünk,ha nem,akkor valószínûleg Ranieri pápá😄

forzajuve5
Kezdõ:

Buffon Gianluigi
Grygera Zdenek
Mellberg Olof
Ariaudo Lorenzo
De Ceglie Paolo
Marchionni Marco
Marchisio Claudio
Cardoso Mendes Tiago
Giovinco Sebastian
Trezeguet David
Iaquinta Vincenzo

nem mondom hogy tetszik

Grove4
Értesülések szerint 29-es mezben játszik Cannavaro(Zebraportál)

Zebina nem adja oda az 5-ös mezét, amit eredetileg viselt volna Canna...

Fabio Cannavaro a La Stampa torinói napilap értesülései szerint a 29-es mezt választotta. Elmondása szerint azért, mert ennyi bajnoki címe van a Juventusnak. A világbajnok középhátvéd szeretné visszanyerni a zebrák szurkolóinak szeretetét, ám nehéz feladat elõtt áll, hiszen a Real Madrid elleni mérkõzéseken óriási füttykoncert és több fajta rigmus szólt az árulónak. A Tradizione-Fighters szurkolói csoport honlapján tudatta a védõvel (a zebraportál címlapján megtekinthetõ), hogy õk bizony nem kérnek belõle. A kiírásuk: 'Cannavaro, csökkentenéd a fizetésed? Egy fityinget sem érsz a számunkra'

forzajuve5
nagy a vihar elõtti csen itt a fórumon. elfelejtettétek a mai meccset vagy Ti is attól féltek hogy nem jutunk tovább?
Lazio mostanában jobb formában van...és a kupagyõzelem ugye Uefa indulást jelent ami biztos kellene nekik

Trunks
Ma este játszuk a Lazio ellen a visszavágót. 20:45-tõl adja élõben a Sport Klub, úgyhogy még meg lehet elõtte nézni a Milan bohóckodását is akár.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Del Piero:

"Sok minden szerepet játszott az idei gyengébb szereplésünkben. Például, rengeteg mérkõzést játszottunk a télen, késõ este, dermesztõ hidegben. Néhány játékvezetõi tévedés is hozzájárult ahhoz, hogy most itt tartunk. De leginkább magunkat okolhatjuk, mind a védekezésben, mind a támadásban komoly hibákat követtünk el a szezonban. Ki kell javítanunk ezeket, mert soha többet nem akarok a második vagy harmadik helyen végezni" - nyilatkozta a Tuttosportnak.

a teljes cikk a focitippen olvasható.

Hajrá Magyarország!

nono84
Mindenkinek HBD!

,Diego megfizethetetlen és meg akarjuk õt tartani, hiszen nagyon fontos eleme a csapatnak." mondta a Werder Bremen igazgatója, Klaus Allofs a Tuttosportnak.- szokták mondani hogy van az a pénz! Csak lehet hogy nem agy Juventus fogja megadni hanem valamelyik másik klub ahol nem töketlenek ülnek a klub élén.....

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Grove4
Diego a Juventusban akar játszani(Juventushungary)

Diego Torinóba akar költözni, azonban a Werder Bremen igen kemény üzletpolitikát folytat.
A Werder Bremen ásza, Diego már többször hangoztatta vágyát, miszerint Olaszországban szeretne játszani, azon belül is a Juventus színeiben.

Félszigeti jelentések szerint a brazil játékos lehet a Juve nyári fõ átigazolási célpontja. A Bianconerik többször említették, hogy szeretnék leigazolni Diego, mostanában még Claudio Ranieri is elmondta, hogy tetszik neki a játékmester stílusa.

Diego kiváló szezont tudhat maga mögött a Werderben és õ votl az, aki a legjobb négy közé lõtte csapatát az UEFA kupa utolsó kiírásában. Azonban mindez másképpen alakulhat jövõre, hiszen azt üzente a Juventusnak, hogy ha szükségük van rá, szerezzék meg.

,,Nagyon sok kiváló futtballista van a Serie A-ban, a labdarúgás színvonala ezért igen magas." mondta Diego a Tuttosportnak.

,,Szeretnék ezek ellen a játékosok ellen játszani, és ezt Juventus mezben szeretném megtenni. Úgy gondolom Olaszország nagyszerû lehetõségeket rejt számomra."

A németek tagadják a híreszteléseket, mik szerint az olasz fél már majdnem megegyezett a Werderrel Diego ügyében.

,,Diego megfizethetetlen és meg akarjuk õt tartani, hiszen nagyon fontos eleme a csapatnak." mondta a Werder Bremen igazgatója, Klaus Allofs a Tuttosportnak.

,,Mindent megteszünk, hogy a következõ szezonban is nálunk játszon."

www.goal.com

Zsolti9014
Mindenkinek boldog szülinapot! 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Giorgio Chiellini izomsérülést szenvedett, így õ nem lehet tagja a Lazio elleni keretnek.

Breki33
csak te már Bika vagy P

köszönöm viszont
Count Adyn
Padra jó lesz Canna, és HBD mindenkinek😊))

Grove4
HBD mindenkinek😄

Fabio Capello
bezonyám, utólagos HBD 😊

csöves: thx

9csöves9
boldog születésnapot mindkettõtöknek!

más:99,99% hogy Cannavaro visszatér...

Breki33
Elég közel van a szülinapunk P
Fabio Capello
köszi 😊

LasCar16
HBD! Capello 😊

#acm

9csöves9
fellebbezett a vezetõség,ugyanis eddig az ilyenekért csak pénzbírság járt.pl pár éve amikor Zoro leakart menni a pályáról,pont az Inter ellen

Forza Italia
Ez a Balotelli gyerek akkora egy pöcs így 18 évesen. Tiagot megértem h lekapálta.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
Taplóságért miért nem jár eltiltás? 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Én is arra gyanakszom!

forzajuve5
ezt szépen félreolvastam 😊

így már más a helyzet. esetleg gondolhatott még arra hogy a csoportkörbõl kell bejutni a legjobb 16 közé. mert ez így önmagában fura gondolat.
lehet megint fordítási hibáról van szó

Grove4

Grove4
Köszi!Én is ebben reménykedem!

Grove4
Akkor még egyszer:"Labdarúgók számára a Bajnokok Ligájába való bejutás(!!!) a cél."

forzajuve5
Palermo
Catania
Juventus
Udinese
Roma
Fiorentina

hát nem mondom hogy könnyû lesz nekik. nekünk mindenképpen meg kell verni õket

forzajuve5
ahhoz ambíciózus edzõ sem ártana. annyi pénz meg nincs játékosra, hogy bl gyõztes csapatot lehessen építeni. ahhoz tényleg minden posztra két nagy tudású és küzdeni akarású játékos kellene