Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
egyértelmû.ha a Mu nem hajlandó kifizetni érte azt a lóvét akkor majd pont mi.zárt kapus lesz az Atalanta elleni meccs

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Ha jól látom a Tuttosport címlapján már Tevezzel hozzák össze a csapatot.
Szerintem nincs valóságalapja.

Hajrá Magyarország!

9csöves9

Breki33
Buffon jövõre is a Juventusban
Breki33

A következõ idényben is a Juventus labdarúgócsapatát erõsíti Gianluigi Buffon.

A világbajnok kapus ezt csütörtökön jelentette be, miután a sajtó nem zárta ki, hogy a Barcelonához vagy az AC Milanhoz igazol a mostani, felemásra sikerült, sérülésektõl sem mentes szezon után. "Hivatalosan is megerõsítem, hogy maradok" - mondta a klub honlapján Buffon.

Grove4
Nem kell elengedni,nagyon hasznos a csapat számára, és sokkal jobb per pillanat a másik három csatárunknál.Elvileg Wengert akarják a kispadra,most olvasom a Zebraportálon.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Zsolti9014
Na, én nem bánnám ha Moretti jönne. De pl. Grossóról is olvastam már ilyesmit.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
úgy néz ki visszahozzuk Morettit.ez esetben Moli vagy De Ceglie távozni fog,valószínûleg csak kölcsönbe

9csöves9
na Diego 99,99% hogy megvan.Conte viszont marad még egy évet Bariban

howdy boyz xD xD Kalandra fel😄

9csöves9
pontosabban,a gazzetta csak arról ír,hogy a Bild ezt írta

9csöves9
igen õk is a Bildrõl szedték az infót😊

limperatore
Szintén a Gazzetta címlapján olvasható a Milan és a Juve edzõválsága. Elõbbinél úgy fest, megpecsételõdött Carlo Ancelotti sorsa, miután Silvio Berlusconi kijelentette, az edzõ hibája, ha a Milan nem lesz bajnok. A torinói zebrák háza táján teljes a káosz, de a vezetés állítólag immáron elismerte, hogy a szezon végén megköszönik Claudio Ranieri munkáját. Az öreg hölgy Diego szerzõdtetésének ügyében sem áll túl jól, a Werdertõl elvágyódó brazil klasszis állítólag már elígérkezett a Bayernhez.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Zsolti9014
😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9

Zsolti9014
ez mondjuk igaz, de néhány év múlva ha töretlen a fejlõdése, beférne.

Hajrá Magyarország!

gercse
tapasztaltabb valaki kéne, aki alapember lenne, szerintem õ nem lenne kezdõ

Zsolti9014
Véleményem szerint jöhetne. Nagyon gyors ütemben fejlõdik évek óta, évrõl évre jobb lesz, és tényleg kiegyensúlyozott is. Még fontos gólokat is szerez. Persze belga bajnokság és a Serie A között elég nagy a különbség.

Hajrá Magyarország!

elmehetnék jósdába😄 és akkor még az én ötletem lett leugatva pedig felvetés volt😄😄😄

Érdekes információt közölt az Anderlecht magyar válogatott védõjérõl, Juhász Rolandról az egyik labdarúgással foglalkozó belga internetes portál, a footgoal.net.

A honlap szerint – az eddig a nemzetközi sajtóban megjelent olaszországi érdeklõdõkön, az Internazionalén és a Fiorentinán kívül – az AC Milan és a Juventus látókörébe is bekerült Juhász Roland, azaz a magyar légiós neve szerepel azon a listán, amely a lehetséges nyári erõsítéseket tartalmazza a milánói és torinói klubnál.

További információt nem közöl az oldal, és az értesülést – természetesen – egyik klubnál sem erõsítették meg.

Juhásznak 2011-ig van élõ szerzõdése a jelenleg a bajnoki címért küzdõ Anderlechttel, de a szezon során rengeteg külföldi klubbal hírbe hozták, legutóbb éppen a Premier League-ben szereplõ Aston Villával.

persze lehet h nem igaz, de már a láthatjátok a Juve is a Milan is figyeli😊 ugy emlékszem középhátvédre lenne szükségünk...mondtam h elõbb utóbb Juhász itt lesz nálunk hadd álmodozzak kicsit😄😄😄

9csöves9
ma a tanácskozó ülésen Gigli is megerõsítette a részvényeseknek és a vezetõknek,hogy már alá van írva a szerzõdés

forzajuve5
másik jóhír:

Buffon:
"Biztosra mondhatom, hogy Diego leigazolásával betöltöttük azt az ûrt, ami hiányzott, ráadásul Cannavaro is visszatér, s ha érkezne még egy erõsítés, még jobb lenne. A héten kifejtettem abbéli aggodalmamat, hogy újabb négy éven keresztül nem fogunk semmit nyerni, ám utána beszéltem John Elkannal és Jean-Claude Blancnal is, akik eloszlatták minden kételyemet. Most már semmi esély nincsen arra, hogy elmenjek a Juventusból. Az edzõkérdés? Ranieri több, mint kilenc hónapon át remekül dolgozott, talán tovább is. Talán mostanában hibázott valamennyit, de nem csak õ, hanem mi, játékosok is, valamint a vezetõség is. Ranieri szavaival teljesen egyetértek. Ha mindig úgy játszottunk volna, mint vasárnap a Milan ellen, nem lettek volna problémáink."

forzajuve5
ja és 5 évre szól a szerzõdés. bejelenteni meg sajna majd csak május 31 után tudják

forzajuve5
több forrás is megerõsítette hogy Diego aláírt. az ügynöke is ezt nyilatkozza. azért várjuk meg a hivatalos bejelentést
ára: 24,5 milla
fizetés: 4 milla/év

forzajuve5
A klub vezetõi tanácskozó ülést fognak tartani, hogy kiválasszák azt az úriembert, aki átveszi Ranieri helyét...

Claudio Ranieri két éves hûbéri szolgálata a Juventussal a végéhez közeledik és a Corso Galileo Ferraris-ban székelõ klub vezetõi leszûkítették a listát azokra a nevekre, akik valóban esélyesek a Juventus edzõi címére. A lista immáron csak két nevet tartalmaz, Gian Piero Gasperiniét és Luciano Spallettiét, legalábbis a La Gazzetta dello Sport szerint.

Minden utalás a Genoa taktikusára mutat, aki csodát tett a Stadio Marassiban és még mindig versenyben van a Bajnokok Ligáját érõ helyezésért három mérkõzéssel a Seria A idei kiírásának vége elõtt.

A klub vezetõi elismerték, hogy az 51 éves edzõ a lehetõ legjobb választás lenne a munkára, hiszen nagyszerû karaktere és kiváló vezetõi képességei vannak. Ráadásul már ismerheti az Öreg Hölgy természetét 'belülrõl' is, hiszen 1994-tõl 2003-ig õ irányította a korosztályos csapatot.

Azonban John Elkann, aki a korábbi Juventus elnök, Gianni Agnelli unokaöccse, odavan Spallettiért, aki úgy tûnik a szezon végén távozik a Róma kispadjáról.

Két korábbi Juventus játékos neve is felmerült, Antonio Conte és Gianluca Vialli személyében, mint lehetséges befutók, de várhatóan Gasperini neve fogja megkapni a többség szavazatát a mai igazgatósági ülésen, ahol az új stadion tervei és a nyári átigazolási kampány is terítékre fog kerültni.

"jók a programok minden jó" csak sok köcsög van esete...
Rainerit bírtam még szezon elején de vhogy már télleg átlátom miért is kéne mennie...na meg az öltözöi hangulat is felborult ááá pedig jobbcsapat lehetnénk mint az "öreg Milan" Ancelotti mennyi esélyt fog ott még kapni??? és akkor azt akarják a Real edzõjének is pff az sztem csak egy alibi edzõ de lényegtelen...Reikaardot, Van Gaalt, Deshampot vagy pedig Laudrupot, Contét kéne a Juvéhoz😊

9csöves9
a legjobb:a fõbohóc Gigli azt nyilatkozta hogy a Juvénak mindig ilyen teljesítményt kéne nyújtania!

9csöves9
elkezdtem írni a csapatösszegzést,aztán félúton abbahagytam mert minden 2. emberhez azt írtam hogy "õsszel kurva jó volt most meg botrányosan szar"😊

inkább csak azt írom kinek van mindenképp takarodó: Knezevic,Zebina,Tiago,Poulsen,Marchionni,Brazzo

aztán 2. körben mehet felõlem Zanetti,Legro,Mellberg is.Camonak és Treznek még adnék egy idényt

nálam a jövõ évi kezdõcsapat így néz ki: Gigi-Molinaro,Chiellini,KÖZÉPHÁTVÉD,JOBBHÁTVÉD-Momo,PASSZOLNI TUDÓ VÉDEKEZÕ KP-Seba,remélem Diego,Camo-Amauri

Zsolti9014
Nem láttam. Szalonnasütésen voltam. Kommentek alapján jobb is.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Látom ranieri ismét elkúrta a meccset, és mostmár lassan az egész szezont is. És ezek után van pofája elégedettnek lenni, no comment.

Kezdem úgy érezni magam, mint a Realosok az El Clasico után. Szánalom a köbön.

9csöves9
ilyen nincs komolyan...el fogjuk baszni a 3.helyet is aztán majd selejtezhetünk valamelyik nagyobb bajnokság 3-4. helyezettjével.mondjuk azt sem értem hogyha rankó azt is mondta hogy álljunk vissza mi a picsáért nem szarták le?Poulsen bazmeg szabályosan megállt a félpálya közepén amikor létszámfölényben támadhattunk volna.ez az utolsó 10 perc nagyobb szégyen volt mint az összes kiesõjelölt csapat elleni x

jah és akkor így akarjuk hogy sztárok jöjjenek ide.szerintem ha Diegoék látták a meccset,akkor most ugrott a 99%-os transzfer 50-re...

Csacsi
Az a legszomorúbb, hogy már a legfõbb riválisunk szurkolóinak a szemét is szúrja Ranieri, pedig õk aztán igazán örülhetnének, hogy ilyen töketlen edzõnk van 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ForzaInter
ritka idióta ez az ember😄 csak röhögni tudok rajta, emberelõnyben, visszálltok védekeni és még véletlen sem támadtok, pedig még a 3. hely sem tuti, erre tinkerman a meccs után kijelenti elégedett😄 beszarás ez az ember, hihetetlen amugy mijen beszari taktikával küldi pályára a juvét mindig, nem értem mit kereshet egy ilyen szintû csapatnál, de azok a nyilatkozatok, volt olyan már mikor nem volt elégedett?😄 meg giovincot mér nem játszatja? egyik legnagyobb tehetség olaszban, erre alig játszik....

Yo, Bitch!

Count Adyn
Most olvastam énis... inkább nem mondok semmit mer az anyja meghal csuklógörcsbe

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
az a lényeg 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
9csöves9
vicc volt...

ez az uccsó 10 perc az egész Juve mentalitás meggyalázása volt,mint egy szaros kiscsapat amelyik meg is ünnepli az öltözõben az x-t a 10 emberrel játszó ellenfél ellen

LasCar16
ti meg nem akarjátok

#acm

Count Adyn
Hát ezek a srácok már Ranieri ellen játszottak kb...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
óriási változások kellenek, mindenképp új edzõ kell

gercse
no comment

9csöves9
és akkor ki érdemli meg?mert hogy mi nem az tuti.de szerintem még a 3.-t is elbasszuk

pff 1-1 a Milan nem érdemli meg a 2. helyet😞

9csöves9
na hát ez jó nagy fos volt megint.Jakit lehet kb egyedül kiemelni és nem csak a gólja miatt.uno di noi

9csöves9
ez egy õrült ez az ember.inkább átviszi Marchionnit balra csak ne kelljen Sebát játszatnia...

Kaplan
attól a középpályától megint hányingerem van...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
gólpontkom szerint Criscito visszatér jövõre.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
3-1 ide. Alex, Jaki, Chiellini illetve Inzaghi

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly
Hát ha alkalmazzuk a teóriát, miszerint a "nagy" csapatokat elverjük, mint esõ a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szart
és a lelkesedés ugye elõjön, akkor 2 gólos gyõzelmet tippelek <#vigyor>
Alex pedig összeszedi magát, viszi majd a hátán a csapatot és mivel megszületett Dorotea így már családi ügy miatt sem kell aggódnia, felszabadultan bizonyíthat a lánya születésének emlékére <#nyes>

FORZA JUVE!!!
<#worship><#worship><#worship>ALEEEEX<#worship><#worship><#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

*begyûjtjük