Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali

Ki mit tippel a mai meccsre rem. begyûjtõk báááár a mostani formát látva elég hullámos teljesítményt mutatunk de azért => FORZA JUVE !!! 😊
Zsolti9014
Dunga: Diego meghódítja majd a Juve szurkolóinak szívét
2009.05.09. 17:03

A brazil válogatott szövetségi kapitánya nagyon örül annak, hogy Diego a Juventusban folytatja...

"Nagyon örülök ennek a hírnek. Ez remek a Juventusnak, remek Diegónak és nekem is. Diego az egyike azon keveseknek, akik képesek bárhol, bármikor meccseket eldönteni. Már 24 évesen a világ egyik legnagyobb csapatában próbálhat szerencsét, ami nem kis dolog. Véleményem szerint a Juve és Diego együtt bármit el tudnak majd érni. A portugál és német bajnokságokban nevelkedett, így igen harcos játékosról van szó, aki biztos, hogy meghódítja majd a Juventus szurkolóinak szívét."

forrás: zebraportal

Hajrá Magyarország!

gercse
így van,
cselekedni kell, mert még lejebb csúszik a csapat, és most nem feltétlenül a tabellára gondolok...

Zsolti9014
örülök hogy egyetértesz.

egyébként õ idén éppen klub nélkül is volt.

de tényleg, Pessotto és Ferrara (meg Rampulla?) mellett még jónéhány régi nagy bajnokunk kaphatna valamilyen szerepet.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem csak szerinted.valamilyen formában vissza kell hozni a klubhoz,ahogy az összes bajnokunkat is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

cassoneitaly
Végérvényessé vált, hogy a Bari feljut a Serie A-ba, ám fiatal edzõjük jövõje úgy tûnik, az Öreg Hölgy kezében van…

A Gallettik tulajdonosa, Vincenzo Matarrese a SkyItalia-nak adott nyilatkozatot, aminek legfõbb témája a klub edzõje, Antonio Conte volt.

„Ha a Juve engedi, akkor Conte nem fogja elhagyni Bari-t.”

„Remélem, hogy maradni tud, és folytatni a nagyszerû munkát. Örömteljes, hogy az õ irányítása alatt ilyen rövid idõn belül felvirágzott a klubunk.”

Ezzel tisztává vált, hogy a több élvonalbeli csapat által is figyelt Conte kizárólag a Juventus kedvéért hagyná ott a San Nicola-t a következõ szezontól.

Forrás: JUVENTUSHUNGARY

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Zsolti9014
focitipp.hu -ról

Csak Cannavarót ne!
2009.05.09. 18:30 - ktn

Hetek óta folynak a találgatások arról, hogy Fabio Cannavaro a nyáron visszaköltözik Olaszországba, és a Juventus játékosa lesz. Ezt nem mindenki tartja jó ötletnek.

Alessio Tacchinardi, a Zebrák egykori védekezõ középpályása sem tartozik a jelenlegi Juventus-menedzsment rajongói közé: "A mostani helyzet azért alakult ki, mert a klub igazgatói nem értenek a munkájukhoz. Az elmúlt három évben milliókat dobtak ki az ablakon olyan játékosokra, akik nem sokat tettek hozzá a csapat eredményességéhez".

Tacchinardi sorolta is a neveket: "Almiron, Tiago, Andrade, Poulsen, De Ceglie, Grygera, Salihamidzic". A 33 éves exfutballista szerint Cannavaróra sincs semmi szüksége a torinói klubnak. "36 éves, ráadásul a Serie B helyett a Real Madridhoz igazolt" - utalt a Juvéban 11 szezont lehúzó Tacchinardi a 2006 nyarán történt eseményekre, amikor a védõ a második ligába sorolt Juve helyett Spanyolországban folytatta.

Hasonló véleményen van Pietro Vierchowod is. Az 50 éves egykori védõ így fogalmazott: "Zavarban vagyok Cannavaro kapcsán. Túl könnyû távozni valahonnan, majd visszatérni. Én más játékost kerestem volna helyette".

Cannavaróra egyébként a Real Madridnál sem nagyon számítanak. A bekk szerzõdése nyáron lejár a Blancóknál, és a szurkolók sem marasztalják. A Marca szavazásán csupán 17 százalékuk voksolt arra, hogy az olasz jövõre is a Blancók játékosa legyen.

Igazából szerintem Tacchinardi idén is befért volna. Poulsen vagy Tiago helyett. Õt hiba volt odaadni a Villarrealnak anno.

Hajrá Magyarország!

Grove4
holnap

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
holnap este, vagy ma este játszunk a Milan ellen?

Grove4
Bazze ez azért már kurva durva,Marchisio is lesérült.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
"Egy dolog biztos: a szerencse az utóbbi idõben elpártolt a Juventustól, fõleg ha a rengeteg sérültet nézzük. A legújabb rossz hír, hogy az utolsó edzésen megsérült Claudio Marchisio sem játszhat a Milan ellen, így Molinarón, Nedveden és Mellbergen kívül egy újabb meghatározó játékos dõlt ki a sorból."

az jogos...

Grove4
Igazából azért írtam,mert kiváncsi voltam a véleményetekre,Del Pierot én is nagyon szeretem,de jelenleg tõlem ennyit érdemel,Ranierit meg ki is felejtettem Caludio Ranieri 5/10

9csöves9
egy jó negyed idényre?hiába imádom,kb október-novemberen kívûl ez édeskevés.a Milan meccs után megírom én is,ott sokat javíthatnak az összképen a srácok

én azért Del Pieronak legalább 8-ast adtam volna na mind1...Rainierit ha potoznád mennyi lenne?😛😄😄😄

grat Conte bácsinak😊

Grove4

Ismét a Serie A-ban a Bari

* MTI - [email protected]

2009. május 9., szombat 10:23 | Frissítve: 54 perce

Nyolc év után visszajutott az élvonalba az olasz Bari labdarúgócsapata. A Serie B-t vezetõ együttes pénteken abból húzott hasznot, hogy a harmadik helyen álló Livorno 1-0-ra kikapott otthon a Triestinától. Így a korábbi Juventus-középpályás, Antonio Conte irányította bariak három fordulóval a vége elõtt 11 pontos, behozhatatlan elõnyre tettek szert a Livornóval szemben. A második osztályban a Parmának van még jó esélye a közvetlen feljutásra, míg a 3-6. klubok rájátszásban döntenek majd a harmadik kiadó helyrõl.

Grove4

Grove4
Na ,így, a szezon végéhez közeledve,a Milan-Juventus meccs elõtt én is összegezném az idényt és a játékosok teljesítményét.

Alapvetõen a szezon csalódásként él bennem,ugyanis a tavalyi évhez képest minden tekintetben visszafejlõdés,pláne,ha a késõbbiekben a 3. helyet is elbukjuk.Tavaly ugye 3.-ok voltunk,ami akkor egy nagyon szép eredmény volt,ám az idei idénynek nagyobb,sokkal nagyobb célokkal vágott neki a csapat.BL elõdöntõ,esetleg döntõ(a vezetõség álma volt),scudetto,és ugye az olasz kupa.Ezeket a célokat ugyan nem támogatták a nagy dirrel-durral beharangozott nyári játékos mozgások,kaptunk egy(Xabi Alonso „pótlék”😉 Poulsent,egy Manningert,Amaurit,Knezevicet illetve egy Mellberget(meg ugye a Giovinco-Marchisio-De Ceglie triász visszahozatala).Távoztak is a csapattól,de ezt most hagyjuk.Ugye tavaly még sokszor szép focit játszottunk,idén már ez sem mondható el.
Akkor térjünk ki a játékosok véleményezésére:
Manninger (8/10)
Az egyik jó igazolás,amit Secconak köszönhetünk(nem volt sok ilyen,de ezért piros pont jár neki a töménytelen fekete mellé),a szezon elsõ részében,amikor Buffon sérült volt nagyon jól helyettesítette a világbajnok hálóõrt.Igaz kapott potyá(ka)t is,de ez bocsánatos bûn,fõleg úgy,ha visszanézzük bravúrjait.Véleményem szerint cserekapusnak kíváló.

Buffon (8/10)
Háááát,itt már nehezebb a helyzet,tény,hogy nem a legjobb szezonját futja,pontosabban félszezonját,mert a szezon elsõ felében sérüléssel küszködött ,és amikor visszatért egy darabig nem is találta régi formáját.Sok gólt kapott és sokan támadták,de azért a legtöbb gólról szerintem nem õ tehetett.Én is mondtam néha felindultságból rosszat rá,de be kell látnom ,hogy sok gól a védelem gyengeségébõl született.Remélem jövõre egy jobb Gigi-t látunk a kapuban egy megerõsített védelem mögött.

Grygera (6/10)
A védelemben helyet kapók teljesítménye szerintem azért nem mérvadó,mert szinte az egész védõsor végigjátszotta a szezont ,köztük Grygera is.Nem volt megfelelõ helyettese(vagy ha volt is,sérült volt),így nem tudta kipihenni magát.De ez csak részben mentesíti az elkövetett hibái alól.Ha megfelelõ játékosok érkeznek a védelembe(mert a mostani nem Juve szintû),akkor Grygera egy jó csere ember lehet.

Chiellini (9/10)
Õ az egyetlen olyan játékos,akinek-ha a régi Juve játékospolitikáját nézzük- megkérdõjelezhetetlen a helye a Juventus kezdõjében.Persze õt is kell pihentetni,illetve sérülés esetén pótolni,tehát errõl is gondoskodni kéne.Az erõltettet menet miatt õ is követett el hibákat,de a védelem egy szilárd,biztos pontja,sokszor õ segíti ki az elõl ragadt Molinarot.A Juve védelmének oszlopa.

Legrotagglie (7/10)
Na õ egy zsákbamacska.Alapvetõen a szezon során jól teljesített,de elképesztõ hibákra is képes,illetve õ sem lesz már fiatalabb és gyorsabb.Mint mondtam az idény nagy részében méltó társa volt Chiellininek a védelem közepén,de lassan egy méltó,fiatal utódot kell keresni a helyére.

Molinaro (7/10)
Sokan szídják,hogy nem illik a Juventusba,de én azért megvédeném Molinarot.Õrá is elmondható,hogy nem tudta senki sem átvenni a helyét a pályán,ha pihentetni kellett volna(Azt most hagyjuk,hogy Ranieri miket rontott el vele és a fiatalokkal –DC- kapcsolatban.).Õ töltötte a szezon során a legtöbbet a pályán.Kétségtelen,hogy technikai tudása hagy kivánnivalót maga után,de a védekezésben megállja a helyét,illetve ha megnézzük,õ az akire nem lehet panasz,ha a küzdeni tudását kell nézni.Szélsõ védõ,ezért beadni kellene tudnia,illetve további problémája,hogy sokszor fenntragad a támadásoknál és a helyén lehet vezetni az ellentámadásokat,amiket általában Chiellini szokott megállítani.Én hiszem(lehet,hogy túl optimista vagyok),hogy Molinaro jobb teljesítményt fog nyújtani a következõkben.

Mellberg(5/10)
Voltak jó periódusai és rosszak is.Rosszak inkább.Lassú,ezt általában a helyezkedésével kompenzálja,voltak nagy mentései(Mellbeg vs. Drenthe),de nagy hibái is,könnyen lefutják stb..Nem itt lenne a helye,de ez nem az õ hibája,hanem a vezetõségé. Ja,és õ sem fiatal. A fejjátéka viszont egész jó.

Knevezic(-/10)
Mivel a sérülés illetve a szintkülönbség miatt nem játszott,így nincs mit beszélni róla,legfeljebb annyit,hogy nem ide való,ezt az is elárulja,hogy a nagyszerû vezetõségünk egy kõkemény meccset vívott a leigazolásához a városi rivális Torinóval.

Zebina (-/10)
Mint szinte mindenki,õ is sokat volt sérült.

De Ceglie (6/10)
A fiatalok egyike,kezdetben Molinaro helyén,a védelembe lett aposztrofálva,ám engem ott nem gyõzött meg,mint,ahogy gondolom Ranierit sem,ezért felkerült a középpályára,ahol voltak jó meccsei(beívelései nagyon veszélyesek,szerintem is a középpályán a helye),de volt amikor fel sem tûnt,hogy a pályán van.A sérülések õt sem kímélték.Nagy reménység,de még fejlõdnie kell és bizonyítania(bár ez nehéz,ha nem kapja meg a lehetõséget).

Ariaudo
Õt nem értékelném pontszámmal,mert nagyon kevés meccsen játszott.Sokan õt követelik a kezdõbe,de szerintem ezzel még várni kéne,kétségtelen,hogy az olasz kupa meccsen jól játszott(azt hiszem olasz kupában meg egy pár kisebb bajnokin játszott),de ott nem igen volt dolga,illetve fizikálisan is fejlõdnie kellene.Na hajrá,reméljük jó kis védõ lesz belõle.

Salihamidic (7/10)
SOK SÉRÜLÉS!!!Amikor viszont játszott jó volt,sok gólpasszt adott és fontos gólokat lõtt.Nem vitatható,õ is leszállóágban van már,de padozni még egy évig padozhat.

Camoranesi (8/10)
Amikor játszik,akkor õ a kreativitás a csapatban,amibõl kellene még(csak õ meg Giovino van,aki színezi a játékot,Giovincot viszont Ranieri nem nagyon kedveli).Neki is kijutott a jóból(sér...),ám üde színfolt a 0 támadójátékunkban.Viszont egy valamiben változnia kell és az a forrófejûsége,mindenért szövegel (az más kérdés,hogy jogos vagy sem),illetve buta és dúrva szabálytalanságokat követ el,amiért jogosan kiállítják.

Sissoko (10/10)
A másik nagy igazolás.Amikor idejött nem nagyon találta a ritmust,de aztán magára talált és már a Juve középpályájának meghatározó tagja,amit mi sem bizonyít jobban,hogy kiestével(mondanom sem kell,az a fránya s...) a középpálya átjáróház az utóbbi meccseken. Sok támadást megakaszt illetve jól szerel és szûr,és irányító nem lévén sokszor õ mozgatja a csapatot.Mielõbbi gyógyulást és vissza a csapatba!

Nedved (7/10)
A nagy öreg,személyes kedvencem,bár kétségtelen,hullámzó a teljesítménye,van amikro nagyon körülményes,viszont van amikor õ húzza a csapatot,fontos gólokat szerez,az akarásával nincs probléma,viszont az erõnlét és a kor már nem változhat.Idén ugye tudjuk,hogy sajnos visszavonul,és sajnálom,hogy ezt nem teheti meg egy jó csapat tagjaként,és nem búcsúzhat trófeával,de köszönünk mindent neked Pavel,GRAZIE PAVEL!!!!(Egyébként maradhatna jövõre is,de más szerepkörben.Még mindig haszon tagja lehet a csapatnak,ám már nem kezdõként,hanem 20 percekre beállva,csak ehhez kéne egy éles szemû edzõ a lá Fergussan és Giggs esete,meg ugye Pavel sem az a padon ülõ típus).

Giovinco (9/10)
A fiatal és kegyvesztett tehetség,aki amikor megkapta a lehetõséget lendületesen és szépen játszott ,színt és iramot vitt a játékba,ám stabil kezdõ érthetetlen módon nem vált belõle,és ezt Ranierinek köszönhetjük.Inkább játszatott egy pocsék Marchionnit,egy öregedõ Nedvedet,csak Giovincot ne kelljen.Sajnos az õ neve merül fel a leggyakrabban az átigazolási csereüzlettekkel kapcsolatban,ami a vezetõség illetve az újságírók(bár õk ebbõl élnek) szegényséigi bizonyítványán mutatja.A fiú a jövõ Juventusának „nagy” figurája lehet.

Marchionni (5/10)
Feltûnõen sokszor kap szerepet a Juventusnál,ám ez nem a jó játékának ksözönhetõ,van egy két jó megmozdulása a meccseken,de semmi több,sõt van amikor annyi sincs,ez pedig nagyon kevés az olasz rekordbajnoknál.A 100%-os ziccereit nagyon kevés százalékban értékesíti,sokszor alap hibákat követ el.Akar a srác,de ez nagyon kevés,fõleg abban a tekintetben,hogy játszhatna helyette egy Giovinco is.

Poulsen(4/10)
„Alonso-t azért nem igazoltuk le,mert nem elég gyors...Poulsen egy fal lesz a középpályán”,valahogy így hangoztak Claudio szavai,amikor bejelentették Xabi Alonso le nem igazolását illetve Poulsen leigazolását.Ehhez képest egy nagy 0 a dán.Eladott labdák 3 méteres passzok,többbségük hátrapassz,szabálytalan szerelések,és még sorolhatnám,nagy csalódás,de hát mit vártunk...

Tiago (5/10)

Neki sincs itt a helye,már õ is bizonyította alkalmatlanságát,2 éve beilleszkedési nehézségekkel küzd,bravúros,szép megmozdulása ez idõ alatt nemigen volt,gólt nem szerzett,mégis sokszor játszik(bár ez ANNAK –le nem írom mégegyszer,hogy sé...- is köszönhetõ).Tiago védelmében azért meg kell jegyezni,hogy Ranieri õt is kiheréli a 4-4-2-be kényszerítéssel,gyakorlatilag rá hárítja a védekezõ munkálatokkat,holott,ha jól tudom elõzõ klubcsapataiban irányítót játszott.
Marchisio(8/10)
Még egy tehetséges fiatal.Jól játszott a szezon során,amikor lehetõséget kapott,bár voltak rossz pillanatai,viszont gólokat is szerzett,ezek között volt nem egy-két fontos találat is.Sissokoval a középpályán megfelelõ kettõst alkothatnak a jövõben.
Zanetti (-/10)

Na,neki aztán kijutott a jóból.Szinte az egész szezont átszenvedte.Tavaly korrektül navigálta a középpályát,idén nem volt rá alkalma.Egy év talán még benne van.

Iaquinta (9/10)
Szó nélkül tûri a padozást,tisztában van helyzetével,nem lázong,amikor kell beáll és általában gólt szerez.A szurkolók és jómagam nagy kedvence,a régi Juventus szellemet testesíti meg:küzdés,akarás,mindig égõ tûz.Nem adja fel,mindig harcol.Nagyon jó csatár,sok gólt szerez,a szezon végéhez közeledve õ húzta a Juve szekerét ,fontos gólokat szerez.

Trezeguet (-/10)
Nem az õ szezonja,szinte a teljes idényt ki kellet hagyni,már nem a régi,de kétségtelen,hogy még megújúlhat.Ebben három tényezõ játszik szerepet.1.:Nem igazol el.2:Az elsõbõl következik,hogy haelmegy Ranieri.3.:Megfelelõ emberek érkeznek a nyáron a középpályára,akik ki tudják õt szolgálni.Én drukkolok neki,de õ sem lesz már fiatalabb,gondoskodnunk kell az utánpótlásáról.

Amauri (8/10)
Hasznos igazolás volt,annak ellenére ,hogy elõször kételkedtem a képességeiben,de aztán erre hamar rácáfolt.A szezon elsõ felében rendre õ találta be,ezzel hozva az akkoriban szokásos 1-0-ákat(atyaisten,mostanában miket meg nem adtunk volna és adnánk az ilyen eredményekért).Most egy kicsit megtorpant,tudjuk mindannyian,hogy minek köszönhetõ,de reméljük visszatalál a helyes útra.

Del Piero(7/10)
Végül(de nem utolsó sorban) jöjjön a Juventus ikonja és élõ legenfája Alessandro Del Piero.Maradjunk annyiban,hogy közel nem élete szezonja az idei.A szezon elsõ felében és a Bernabeuban is kiválóan játszott,akkori pontrugásai garanciák voltak a gólra,de valami elttört a téli szünetben.Bármennyire is szeretem és fáj leírnom,de mostmár inkább önzõ , körülményes,durcás és klasszis megmozdulása alig-alig akad.Nyilván ezt sok tényezõ okozza(Ranieri,a csapat gyengesége,elkeseredettség a szezont illetõen).Teljesítménye ellenére szinte mindig a kezdõ csapat tagja és hiába legenda,ikon,de ha nem játszik úgy,akkor igenis üljön le a padra.Még egyszer mondom,én szeretem Del Pierot,egyik kedvencem és hiszek egy szebb jövõben,de most ez van.

Térjünk még ki egy picit az edzõre,a stábra és a vezetõségre.
Claudio Ranieri
Nyilván Ranieri (romboló) munkájáról még egy ilyen hosszú eszmefuttatást lehetne írni,de én igyekszem viszonylag röviden megfogalmazni gondolataimat.
Elõször én is biztam Ranieriben,és hittem ,hogy jó edzõ.Amit a tavalyi csapattal ért el,szerintem igen jó eredmény volt,de amit most csinál,az már éppolyan szörnyû.Lerakta az alapokat ,semmi több,sõt inkább rosszab.Csapataegység elveszett,megosztott asz öltözõ,a játékosok között elvesztette a tekintélyét,sokukkal összeveszett ,és elriastja õket a csapattól,eszement húzásai vannak(késõn,rosszat cserél,bombaformában lévõ játékosok ülnek a padon,vagy a lelátón),gondolom az edzései sem lehetnek tökéletesek a sok sérülés miatt,nem képes igazodni a meccshez,várja az isteni sugallatot,hogy hátha történik valami,és ami a legidegesítõbb,az a nyilatkozatai,komolyan mondom,mintha Esmeralda vak rokonságának nyilatkozna.Hülyének nézi a szurkolót és pofátlan módon ki meri jelenteni,hogy igenis jól játszottunk.Javított volna a helyzetén,ha tudja hol a határ,és angolosan távozik,nem hajtogattja itt az 5 éves tervét,ami tudjuk milyen politikai tervre hasonlít.Szóval itt az ideje a váltásnak,ha kell a szurkolók legyenek ennek a váltásnak a hangadói,mert ezt a vezetõséget csak az(vagy az sem) ébreszti fel.Itt az ideje a váltásnak,amíg nem késõ.
Az én jelöltjeim ebben a sorrendben a posztra(ha Lippivel nem foglalkozunk,mert elhisszük,amit mond,hogy nem jön vissza a 2010-es VB után):Gasperini,Conte,Prandelli,Spalletti,Ferrara.

Secco-Blanc-Gigli hármas
Secco:megtaníthatná már neki valaki,hogy kell játékost igazolni,mert nem azzal van a baj,hogy nincs pénz(errõl nem tehet),hanem azzal,hogy azt a kicsit is ami van középszerû játokoskra veri el.Gondolok itt Poulsen,Tiago,Almiron,Knezevic csomagra.Ezen a nyáron illene valalmit villantania,mert ezzel sokkal többet kockáztat,mert egyrészt még rosszab lesz a helyzet,másrészt a kulcsjátékosok távoznak,ha nem erõsíti meg a keretet.Ne szóljuk el(koppkoppkopp) úgy néz ki vak tyúk is talál szemet,mert Diego,ha minden igaz aláír,de ez még kevés,kellenek még klasszisok.Tessék megdolgozni a pénzért.

Blanc:Mondogatja a szokásos hülyeségeit(„Ranierinek érvényes szerzõdése van,jövõre is velünk marad...”-BlaBlaBla),igazából õ is ugyanolyan balfék,mint a másik kettõ.

Gigli.Tipikus nagypapi érzésem van vele kapcsolatban,amikor a matekpéldáról kérdezem a nagyvatert.Köze nincs a focihoz,nyilatkozgat itt össze-vissza,azt se tudja ki-ki,egy dolgot viszont biztosan tud,hogy „RANIERI MARAD”,bár utánna letagadta,hogy ilyet mondott volna.Egy ilyen nagy presztizsû klubbnak mint a mi Öreg Hölgyünk ez karakánabb,jobb elnök illene ,mint ez a kobold úr.

Orvosi stáb
Csak annyit,hogy nem tudom mit keresnek még a helyükön,mert más klubbnál nem fordulhatna elõ,hogy egy szezonban rekord számú sérülés van .

SZEZON😞6/10),ez (4/10-re módosul,ha lecsúsznánk a 4. helyre.)

Bocs a hosszú kommentért.Ez tehát az én véleményem,vitatkozni lehet,de kultúrált módon.Az esetleges helyesírási hibákért elnézéseteket kérem.Köszöntem.

9csöves9
pont most akartam beírni😄

megszületett a kiscsaj,jubileum,csak összeszedi magát<#gonosz1>

forzajuve5
A vasárnap 20.30-kor kezdõdõ AC Milan elleni idegenbeli bajnokin szerepelhet 600. alkalommal a Juventus színeiben tétmérkõzésen Alessandro Del Piero.
A torinói együttes csillaga az elsõ olyan labdarúgó, aki átlépi ezt a „mágikus” határt.

A támadó 1993. szeptember 12-én, a Foggia ellen 1–1-es döntetlennel záruló bajnokin húzhatta magára elõször a zebracsíkos mezt. Azóta Del Piero öt bajnoki címet és egy-egy Bajnokok Ligáját, illetve Interkontinentális Kupát nyert az „Öreg Hölggyel”.

Mor3llo
Remélem annyira délre nem megy, de megindulhat arra, csak úgy félúton verje le a sátort😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Forza Italia
csak akkor fogok örülni ha a juve mezben feszít és bemutatják😄
addig semmi se biztos fõleg nálunk ahol ilyen vezetõség van😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
én még nem merek örülni,de nagyon közel a biznisz😊

Secco kap egy pirospontot a sok fekete mellé.basszus Zizou óta nem volt klasszikus irányitónk

cassoneitaly
werder a döntõben, de Diego sárgalapok miatt nem játszhat... Szerintem már pakolja a bõröndöt is irány Torino<#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Mor3llo
Valamelyik nap azt nyilatkozta, hogy szívesen maradna a Bundesligában is😉 majd kiderül!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

forzajuve5
kicsi az esélye hogy hozzátok ír alá, mert elvágyódik németországból

9csöves9
megvárják a ti ajánlatotokat,meg nyilván az uefa meccs elõtt megy a ködösítés

Mor3llo
Allofs: „Gespräche mit Juventus, aber keine Einigung“

9csöves9
E' fatta: Diego è della Juventus

Manca ancora l'ufficialità, ma ormai l'affare pare concluso: Diego (24) è della Juventus. Pare che l'accordo sia stato siglato questa notte. I bianconeri verseranno 25 milioni di euro al Werder Brema, mentre il brasiliano percepirà un ingaggio da 3,5 milioni annui. Per quanto riguardo la durata del contratto, si parla di un quadriennale.

20 perces hír,állítólag már csak a formaságok hiányoznak.ha ez tényleg igaz akkor a mai uefa meccsük után megszületik a megállapodás

Fabio Capello
nekem ígyis jó, csak legyen egy diegonk 😄

9csöves9
az viszont tuti hogy tegnap jártak itt a németektõl

9csöves9
én hallottam 20 milla+Poulsenrõl is.szerintem a dánnak jó lenne ott

forzajuve5
vannak olyan hírek miszerint Diegoval sikerült megegyezni. az ára 25 milla, 4 évre ír alá, évi 3,8 milliót keres.
Bayern is nagyon akarja, de nem akar a német bajnokságban maradni

cassoneitaly
Ranieri legkésõbb a szezon végén kénytelen lesz elhagyni a „zebrákat”

A Juventus újabb, Lecce elleni bajnoki botlása (2–2) felerõsítette a Claudio Ranieri távozását követelõ hangokat az olasz labdarúgóklubnál. Olasz sajtóértesülések szerint az edzõ legfeljebb az idény végéig húzhatja ki a torinóiaknál, és több forrás szerint a „zebrák” elöljárói már tapogatóznak is az AS Roma vezetõedzõjénél, Luciano Spallettinél, akinek ugyancsak kifelé áll a szekere rúdja.

TELJES CIKK :
...:: NEMZETISPORT ::...

Boldog születésnapot!

vagy pedig a nõi fociban xD

Van Der Vaart jöhetne a Juvébe😛 mikor játszottam régen a FIFA gamekkel VV-ot mindig megvettem xD xD remek ballába van és Hamburgban Isten volt...Diego, David Silva is ha jönne...szerintem ez egy szuper középpálya lenne

9csöves9
megszületett Alexék második gyermeke!lány lett,szóval õ max a lelátón tehet valamit a csapatért😊

9csöves9
ennyi.hogy nekünk mindig mások leselejtezett szarjai között kell kutakodni...

forzajuve5
köszönöm mindenkinek a köszöntést!

#24697: talán Van der Vaart ha úgy tudna játszani mint mielõtt a madridba igazolt. Cannvaro is találhatott volna más csapatot... ismét a vezetõink gyengeségét bizonyítaná ha ezek közül vennénk valakit. inkább itt is egy hasonló nagytakarítás kellene

Grove4
A rengeteg negatív hír közepette talán egy kis örömre adhat okot a Juve-családon belül, hogy Gigi Buffon hamarosan újra apa lesz.

A Chi Magazine adott hírt róla, hogy Buffon felesége, Elena Seredova újra terhes, így néhány hónapon belül megszülethet a világbajnok kapus második gyermeke.

Buffon elsõ fia, Louis Thomas 2007. decemberében született, és több olasz fogadóirodánál már most lehet fogadni arra, hogy a kisfiú egyszer majd pályára lép az olasz válogatott színeiben.

Alessandro Del Piero

Gigit azonban valamennyivel megelõzte Del Piero, hiszen neki már ma reggel megszületett második gyermeke, egy kislány.

Del piero hivatalos honlapján az alábbi közlemény olvasható:

"Sonia és én újra szülõk lettünk. Dorotea megszületett, és nagyon boldogok vagyunk, hogy mindenkivel megoszthatjuk ezt a csodás pillanatot. Az anya, és a baba is jól van. Köszönjük a rengeteg üzenetet. Alessandro."

Del Pierónak és Soniának már van egy gyermekük, Tobias, aki 2007. október 22-én született.

Nagyon sok boldogságot nekik!

Fabio Capello
jó hogy ezeknek a fele alig játszott...

Zsolti9014
Most olvastam, szerintem hatalmas kacsa:

Spanyol lapértesülések már tudni vélik, kik lesznek Real Madrid csúfos szezonjának áldozatai.
sport
Az El Mundo Deportivo spanyol sportnapilap szerint a következõ idényre teljesen átalakul a Real Madrid, miután megválik tizenkét játékosától, akik közül jó páran meghatározó tagjai a királyi gárdának.

A nagy valószínûség szerint a következõ idénynek új elnökkel nekivágó madridi alakulatban jövõre már nem lesz ott - ha jók a napilap "fülesei" - Fabio Cannavaro, Jerzy Dudek, Michel Salgado, Javi García, Royston Drenthe, Javier Saviola, Julien Faubert, Mahamadou Diarra, Gabriel Heinze, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, valamint Guti.

Cannavaróról már régóta rebesgették, hogy a Juventusba tart és ott szeretné befejezni a pályafutását. Ami inkább meglepõ a három holland és Guti "kirúgása", hiszen õk meghatározó játékosnak számítanak az együttesben, igaz Van der Vaart az utóbbi idõben keveset jutott szóhoz és már õ is elvágyódik a gárdától.

Mindenesetre a Real tényleg elég nagy gödörben van, hat gólt kapott otthon a Barcelonától, és ha jövõre nem szeretnék trófea nélkül befejezni a szezont, akkor tényleg drasztikus változtatásokra lesz szükség.

De ha nem kamu lenne, akkor szerintem van der Vaart, Sneijder és idõsebb kora ellenére Guti egy próbát megérne.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Cannavarora értettem,egyébként HBD!!! forzajuve5

Fabio Capello
hbd 😊

Zsolti9014
Most nézem, boldog szülinapot neked!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
köszi szépen

Grove4
Beleül a "tutiba".(bár reménykedem,hogy jövõre ezt a "tutit" nem kell idézõjelbe raknom.)

9csöves9
heppi börzdéj!