44078
-
#29214 tevez elmegy,torres odamegy,ennyi! -
#29213 Na most meg már Mascherano-ról és Kuyt-ról van szó -
#29212 A Juventus megegyezett Rafa Benitezzel!
http://sportgeza.hu/futball/2010/04/23/a_juventus_mindenben_megegyezett_benitezzel/ -
#29211 sampnál azt mondták, hogy szívesen elengedik. innentől már csak rajtunk múlik a megszerzése.
sok helyen pedig tényként közlik Rafa megszerzését is az edzői székbe -
#29210 Állítólag Marotta a Sampdoria sportigazgatója is jöhet, reméljük Secco helyett :)
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Juventus/23-04-2010/juve-tempo-rivoluzione-603742351790.shtml -
#29209 Manchester City: Torres a legjobban kereső angliai játékos lehet
Roberto Mancini elismerte, hogy a Manchester City komolyan érdeklődik Fernando Torres iránt, akiért klubja 50 millió fontot is megadna a Liverpoolnak.
Mancini szerint Torres igazolásával a következő bajnokságban a bajnoki címért is harcban lehetne a City.
Közben meg Tevez beszólt neki és bírálta az edzésmódszereit :P
-
#29208 meg kell várni a vb-t. aki utazhat és ott tud jól teljesíteni az maradhat.
Melo-t én sem adnám el semmiképpen. Dzsudzsákot pedig nem tudom elképzelni egy jó Juventusban. annyira azért nem olyan jó játékos. neki ott kell maradnia ahol van, és akkor istenné válhat :).
akit a védelembe mindenképpen megvennék az Kjaer, Criscito és Rafinha, valamint Caserest véglegesíteni (persze nem annyiért amennyiről szó volt, mert az elég sok). bal oldalra viszont nincs ötletem. plusz még kellenek minőségi védők cserének Legro mellé. Zebina, Grygera duó mehet amerre lát, Grossot még nem írom le, cserének szerintem tökéletes lenne, pénzt már úgyse nagyon kapnánk érte.
egy olyan csatárra nem kellene sajnálni a pénzt aki tud labdát tartani és akár egyedül kapura törni.
középpályás sorunkhoz pedig nem nyulnék hozzá. ott megvannak a minőségi romboló és támadást segítő kreatív emberek is.
edző kérdés úgy néz ki hogy eldőlni látszik Benítez személyében. de akárki is lesz, reméljük képes lesz egy ütőképes csapatot összetákolni.
hétvégén Bari ellen játszunk hazai pályán. nem ez lesz a szezon legegyszerűbb meccse van egy olyan érzésem :D
-
#29207 szerintem Melo tud ennél sokkal jobb is lenni, Poulsen meg tökéletes cserének. -
#29206 Mondjuk nálam három fix ember van, akit szeretnék jövőre zebramezben látni: Kjaer, Dzsudzsák, Rossi.
Kjaert és Rossit nem kell magyarázni gondolom, Dzsudzsáknál pedig 99% hogy kurvanagy játékos lesz (már most is az), tökéletes passzai vannak, és amellett hogy nagyon szép és hasznos asszisztokat ad, elég sok gólt is lő, egy mostani Diego mellett simán befér a csapatba...
És persze jó lenne ha végre Giovinco is megkapná a lehetőséget, ő is nagy tehetség, nem lenne jó ha megint eladnánk valami kis-közép csapatnak....
Akit szeretnék hogy elmenjen: Grosso, Zebina, Cannavaro, Poulsen, Melo és Amauri... Persze jó ha ebből kettő elmegy... Grosso és Cannavaro nagyon messze van a fénykorától, Zebina mindig amolyan szürke egér volt nálam, Poulsen és Melo nem bizonyították, hogy megérik a pénzüket, Amauri pedig no comment... -
#29205 jó csatár, de kegyetlen sokba kerülne, és sajna olyan mint egy porcelánbaba. a szezon nagy részében sérült.
és szerintem simán otthagyja a mocskos liverpoolt egy jó ajánlat esetén, gondolom majd a real megveszi -
#29204 Ez egyenlőre pletykaszint, olyat olvasni, hogy két játékost szeretne hozni mostani csapatából és az egyik ő, illetve szeretné, ha Buffon és Chiellini maradna
Előbbin állítólag Bettega is munkálkodik, de egyenlőre semmi konkrétum még korai is lenne szerintem. -
#29203 semennyire.egyrészt kurvadrága,másrészt miért hagyná el a csapatát egy olyanért ami még szarabb mint az övé -
#29202 hjajj, de ne csak beszélnének róla, hanem már hivatalos lenne....
Az amúgy mennyire igaz, hogy ha jön Rafa, akkor hozza magával Torrest is a Poolból? -
#29201 A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus menedzsmentje már azon munkálkodik, hogy olyan szakembereket szerezzen meg, akiket Rafa Benítez javasol, ugyanis várhatóan a spanyol szakember lesz a zebrák vezetőedzője a következő szezontól.
Az olasz média értesülései szerint már csak pár apró részletben kell megegyeznie a Juventusnak Rafa Benítezzel, így nagy valószínűség szerint nyártól már a spanyol szakvezető irányítja a torinói csapatot.
Hirdetés
Benítez a hírek szerint 4.5 millió eurós szerződést fog kötni az olasz klubbal, és beleegyezett abba, hogy 12 helyett csak hat fős stáb segítse a munkáját.
A spanyol állítólag egy listát is átadott, amin azoknak a szakembereknek a nevei olvashatók, akikkel együtt szeretne dolgozni Torinóban. Ezen szerepel a West Ham jelenlegi fitneszedzője, Antonio Pintus, Benítez asszisztense, Mauricio Pellegrino, fő játékos-megfigyelője, Eduardo Macia, Paco De Miguel fitneszedző, aki korábban az Atletico Madridnál dolgozott.
Benítez Amedeo Carbonit szeretné sportigazgatónak, akivel már a Valenciánál együttműködött. Az utolsó célpont pedig Mauro Pederzoli, aki jelenleg az AC Milan játékos-megfigyelője, de korábban dolgozott a Liverpoolnál is. -
#29200 adom -
#29199 Palladinoval csak adunk a szarnak egy pofont. be kell vonni a Criscito üzletbe és akkor járunk jól -
#29198 jah értettem, bocsi, akkor rosszul értettem. :P
legközelebb vezesd át a gondolatod pl. egyébként pedig van olyan hír, miszerint stb stb :D
egyébként ha Kjaer mellé jönne Criscito no meg Palla, annak nagyon de nagyon tudnék örülni :P de túl szép hogy igaz lenne. -
#29197 És akkor még visszahozzuk Criscito-t (és állítólag Palladino-t) és akkor megis van a védelem, persze jó lenne Ariaudo is. -
#29196 az első sor arra utalt,amit idéztem,hogy a 7.hely el-t ér,hiphiphurrá
semmi bajom nincs Kjaerrel,sőt kibaszott jó védőnek tartom -
#29195 mert ezzel most mi a probléma?
amúgy -bár ismersz, de- mindenféle elfogultság nélkül, szerintem inkább menjen, mint Giovinco.
vagy magával Kjaer -el van baj? védő, ember! hadd jöjjön csak :D abból nem árt, meg amúgy sem rossz szerintem, mégha eléggé ingadozó is a teljesítménye (1ik meccsen nagyon jó másikon össze-vissza forgatják csak ahogy én látom) -
#29194 "Jelentések szerint a Juventus Gianluca Viallit szeretné klubelnöknek kinevezni a nyáron.
A bianconerik tulajdonosai egyre inkább belefáradtak Jean-Claude Blanc eddigi tevékenységébe, aki mióta 2006-ban átvette Giovanni Cobolli Gigli-től a stafétabotot, csak csalódást okozott. Blanc-t sokan a Ciro Ferrara-val való bánásmódja miatt kritizálták és a hónap elején újabb vérlázító lépést tett, akkor mikor Franciaországban nyaralt, mialatt csapata 3-0-s vereséget szenvedett Udinében.
A Juventus legnagyobb tulajdonosa, John Elkann a klub teljes vezetését szeretné megújítani és reméli, hogy Viallit sikerült meggyőznie az elnöki pozícióra. Jelentések szerint a bianconerik már tavasszal felvették a kapcsolatot Viallival, igaz akkor Ferrara munkájával kapcsolatban érdeklődtek nála. Vialli hízelgőnek találta a felkérést, amelyet aztán visszautasított, ennek ellenére remélik, hogy a klubelnöki pozíció elég vonzó lesz az egykori támadónak.
Vialli nagyon jó kapcsolatot ápol az Agnelli családdal, amely a Juventus elnökeként szeretné őt látni a jövőben, Marcello Lippit pedig a klub technikai igazgatójaként. A sportigazgató posztra az az Amedeo Carboni a legesélyesebb, aki korábban együtt dolgozott Rafa Benítezzel a Valenciánál. Mint ismert, a Juventus elsősorban Benítezt szeretné kinevezni edzőnek a szezon végeztével."
Forrás :juventushungary.hu
-
#29193 végre egy jó hír. izgatottan várom a fejleményeket -
#29192 a FIGC hivatalosan bejelentette,hogy újranyitják a Calciopoli aktákat,újravizsgálják az ügyet.hümm. -
#29191 Boldog születésnapot,így utólag -
#29190 istenem ha valaki nekem szeptemberben azt mondja,hogy majd ennek kell örülnünk...
Zamparini állítólag szertné Ekdalt,ő lehet a kulcs Kjaer megszerzéséhez -
#29189 nem tudom mennyire nézegettétek mostanában digisport oldalát, de teljes átalakuláson ment keresztül. ezentúl az lesz, hogy több sporteseményt(gondolom amit sokan néznek) fizetőssé tesznek. ugyebár következő szezontól már a Serie A meccseket is ők adják, így akinek velem együtt nincs otthon bekötve digi az mégnagyobbat szív...
bővebben ITT -
#29188 Róma bejutott az olasz kupa döntőjébe is így elvileg a 7. hely is Európa-liga indulást ér.
OLASZ KUPA ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Udinese–AS Roma 1–0 (A. Sánchez 81.)
Tj: a Roma, 2–1-es összesítéssel
A döntőt május 5-én, a római Olimpicóban játsszák. -
#29187 Boldog Születésnapot! -
#29186 Köszönöm szépen :) -
#29185 Boldog szülinapot! -
eddie #29184 Boldog szülinapot! -
#29183 Boldog szülinapot! -
#29182 ez azér odabaszna O.o
Amúgy köszönöm mindenkinek :) -
#29181 "A Milan ingyen megkapja Trezeguet-t, cserébe lemond Edin Dzseko megszerzéséről."
ilyenre is csak az elbaszott secco-blanc páros lenne képes :) ezen tényleg csak röhögni lehet már -
#29180 Nem csupán komolytalan pletykáról van szó – közölte a francia ék képviselője, Antonio Caliendo.
Szerda reggel az Il Corriere dello Sport azt írta, hogy a Juventus kész ”elpasszolni” David Trezeguet-t (32) a Milanhoz, és Caliendo szavai arra utalnak, hogy létrejöhet az ügylet.
„Ha a dolgok úgy alakulnak, akkor le fogunk majd ülni, és tárgyalunk. Galliani (Adriano, a Rossonerik elnöke – a szerk.) mindig is figyelemmel követte a játékost, és Leonardo (a vezetőedző) is kedveli, szeretné, ha a csapatában játszana.”
„Hogy elhagyja-e a Juventust? Nos, erre nem tudok most válaszolni.”
-
#29179 A Corriere dello Sport értesülései szerint David Trezeguet a nyáron elhagyja a Juventus csapatát és a Milanhoz igazol.
A Zebrák igazgatóhelyettese, Roberto Bettega és sportigazgatója, Alessio Secco a piros-feketék alelnökével, Adriano Gallianival találkozott a milánóiak főhadiszállásán a keddi nap folyamán.
A torinóiak két képviselője állítólag felajánlotta, hogy a francia csatárt ingyen leigazolhatja a Milan. A 32 éves támadónak még egy év hátravan szerződéséből. Mielőtt még azt gondolnánk, hogy milyen előzékenyek a Juve képviselői elmondanám az üzlet másik felét is.
A Milan ingyen megkapja Trezeguet-t, cserébe lemond Edin Dzseko megszerzéséről.
A piros-feketék elképzelhető, hogy két éves szerződést ajánlanak a franciának, azonban negatív tényező évi négy millió eurós fizetése (ezt 30%-kal szeretnék csökkenteni).
-
karajjj #29178 boldog szülinapot Kapáló! -
#29177 háháá, briatore még szép hogy védi, semmiben sem különbözik tőle
HBD Attila :) -
#29176 briatore próbál már benyalni egy ideje, folyamatosan ehhez hasonló nyilatkozatokat tesz. gondolom az elnöki székre fáj a foga.
a francia után még csak az hiányozna igazán hogy ez legyen az elnök -
#29175 HBD