Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

http://www.justin.tv/petertv001 itt lehet nézni a mezbemutatót
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Marchionni azért ettõl többet ér, szerintem.
De akkor már védõre se kellene sajnálni 5-6 milliós nagyságrendeket.
zebraportal szerint több jelölt is van a középsõ védõ posztjára. szerintem Santacroce nem lenne rossz, de én örülnék a palermói Kjaernek is nagyon. mindemellett a védelem két széle sincs még rendben.
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Melonak én sem igazán örülök, de remélem legalább beválik, ha egyáltalán igaz. Csak ne menjen Marchisio rovására. Én meg mondjuk középre még Zanettit is megfelelõnek tartom (sõt!!!), ha nem sérült.
Más: nso.hu -n az átigazolási rovatban szintén érkezõként tüntetik fel Fiorillót, valamint azt írják, hogy Chimenti visszavonult.
Hajrá Magyarország!
Amúgy Melo sztem nagy fogás. Sissoko-Melo kettõs ütõs lesz😄
ma 5kor mutatják be az új mezeket,Diego állítólag a 28ast választotta
az mondjuk biztos,hogy egy Sissoko-Melo falon nem sokan mennek át majd élve

Hajrá Magyarország!
feltettem kepfeltoltes-re de mostmár tom h az sem jó... i love this forum ^^
kár h hjfs fórumára nem néztek fel... oda szórom a képeket mert egyszerû 😉
(G)io vinco
REAL MADRID
francért nem tudtuk akkor már eladni Marchionnit, visszatérni már úgysem fog
amiatt viszont aggódok,hogy ez is elõrevetíti a Melo transzfert:S
a rajzolt mez már fainosabban néz ki mint ezen a felsõ képen:
am a nadrág nekem nagyon nem tetszik XD :S
(G)io vinco
"Noi siamo la Juventuse non accettiamo ultimatum. Se Pozzo ritiene che D'Agostino valga di più, è libero di venderlo ad altri".(mi a Juventus vagyunk és nem fogadunk el ultimátumot.ha Pozzo úgy gondolja többe kerül,nyugodtan eladhatja másnak)
Poulsen kapcsán meg már a Schalke is szóba került pletyka szintjén
Szar Bayern, szar Bayern :)
más,Trezegól azt nyilatkozta jöhet bármilyen ajánlat,õ visszautasítja mindet(H)
A 25 éves brazil válogatott középpályás a Sky Sport Italia értesülései szerint megegyezett a Juventus FC-vel, amely keddre az ACF Fiorentinával is dûlõre juthat.
Melo a héten hosszabbított a Violákkal 2013-ig, és kivásárlási ára 25 millió euróban lett meghatározva.
A lap úgy tudja, hogy az Öreg Hölgy a Violák kívánságlistáján egy ideje rajta lévõ Marco Marchionni mellett Zdenek Grygerát és Michele Paolucci-t is belevenné az ügyletbe.
Amennyiben a Bianconeriknek összejönne a futballista szerzõdtetése, abban az esetben a csapatban már három brazil légiós lenne, õ, Amauri és a nemrégiben az SV Werder Bremen-tõl 24,5 millió euróért elhozott Diego.
#25447:ha most nem zárul le,hagyjuk a picsába.mindig ez van hogy hónapokig futunk valaki után aztán ha nem jön össze jön a kapkodás
meg amúgy beszarás,Secco elment egy hétre nyaralni😄 ezmi? amikor dolga van akkor megy el
reménykedjünk, az a 3 milla már nem olyan nagy különbség
de ha megnézzük a jelenlegi keretet, akkor inkább nekezdõggyönmánmég 😉
Hajrá Magyarország!
A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli kijelentette, hogy még az átigazolásai idõszak vége elõtt egy újabb nagy játékos fog Torinóba költözni.
Mikor arról kérdezték a Juventus elsõ emberét, hogy csapata befejezte e az átigazolásokat erre az idõszakra, így felelt: „Nem, mert ha valami fontosat akarunk nyeri, akkor bizony erõsíteni kell a csapatot. Már véghezvittünk néhány fontos igazolást, amely nem csak nekünk, hanem az olasz labdarúgásnak is ugyanolyan fontos. De itt nem állunk meg. Továbbra is dolgozunk. Egy középsõ középpályást keresünk és a sok lehetséges névbõl biztosan meg fogjuk találni azt az egyet.”
Cobolli Gigli ezután kijelentette, együttese célja az, hogy még közelebb kerüljön az olasz bajnok Interhez.
„Minden a piacon mutatott tevékenységeinktõl függ. Az Inter egy nagyon erõs szerkezetû csapat, de mi még a tavalyinál is erõsebb Juventus leszünk, olyan erõs, mint amelyik a Bernabéu-ban nyert.”
Mikor Zlatan Ibrahimovic eladásáról kérdezték Cobolli a következõket mondta: „Csak annyit tanultam meg belõle, hogy továbbra is a Juvénak szurkoljak, és hogy igyekezzek eljutatni õt a legmagasabb szintre.”
Majd ezután a Kaká nélküli Milan következett: „Ha azt nézzük, hogy Kaká mennyi bevételt jelentett a Milannak, amely most nem akar klasszis játékost szerzõdtetni, akkor azt mondom, hogy igen a Juventus most még jobb lesz náluk. Ám erre a lépésre szükségük volt annak érdekében, hogy rendezni tudják a számlát. Mi a Serie A egyensúlyának megtartásáért dolgozunk. Manapság azonban néhány klub igencsak kibillent az egyensúlyából. Nekik a Juvéhoz hasonló áldozatokat kellene hozniuk.”
www.channel4.com
holnap lesz a sorsolás
Az új bajnokság augusztus 23-án, vasárnap kezdõdik, az utolsó fordulót 2010 május 16-án rendezik.
A sorolást még nem készítették el.
az mekkora gól volt...