Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Én is pont most néztem,belinkelték ott a chatbe.Jaja bejövõs,de a hazai nem sokban különbözik a tavalyitól.Viszont az idegenbelibõl lehet beszerzek egy példányt.Egyébként azon a linken amit adtál mikor kezdik?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
na a juvestore-n fent vannak,bejövõsek

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Éljen,csak módjával,nehogy Adriano-szindróma legyen belõle.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Diego tud élni😄

Grove4
Gondolom nem piros fekete mezünk lesz😄,akkor ezek szerint azok lesznek,amit már itt is láttam,nem baj megnézem!

9csöves9
nagy meglepetés nem lesz

Grove4
Hülye kérdés:Már biztos,hogy azok az elõre beharangozott mezek lesznek,vagy meglepõdhetünk még?

9csöves9
õt nem féltem,többet fog játszani mint Camo

http://www.justin.tv/petertv001 itt lehet nézni a mezbemutatót

Zsolti9014
MARCHISIO!!!!!! Kezdõbe! 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Jaki mint balszélsõ😄 oda nyugodtan mehet Giovinco,idén szerintem már megkapja az esélyt.egyébként én is hasónlókat tippelek azzal a különbséggel,hogy biztos vagyok benne,ha nem érkezik új balhátvéd akkor Moli lesz a kezdõ

Fabio Capello
tippek a felállásra

Forza Italia
Néhány mezszám-változásról már a szezon kezdete elõtt be lehet számolni. Azt már eddig is tudtuk, hogy Amauri a 11-es mezre cseréli 8-asát, amelyet Pavel Nedved jelentett ki visszavonulásakor. A megüresedett 8-ast Claudio Marchisio örökli meg, míg Jonathan Zebina az 5-ösrõl a 15-ösre vált. Az is biztossá vált, hogy Diego a 28-as mezt fogja viselni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
amúgy 20 milla + Marco nem sok egy kicsit?

Marchionni azért ettõl többet ér, szerintem.

De akkor már védõre se kellene sajnálni 5-6 milliós nagyságrendeket.
zebraportal szerint több jelölt is van a középsõ védõ posztjára. szerintem Santacroce nem lenne rossz, de én örülnék a palermói Kjaernek is nagyon. mindemellett a védelem két széle sincs még rendben.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
de. Akkor sztem a 8-as lesz Diegoé

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
ja, meg még annyi hogy a 28 az nem Molinaroé?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A 11-est Nedved elvileg Amaurinak ajánlotta fel, amikor visszavonult.

Melonak én sem igazán örülök, de remélem legalább beválik, ha egyáltalán igaz. Csak ne menjen Marchisio rovására. Én meg mondjuk középre még Zanettit is megfelelõnek tartom (sõt!!!), ha nem sérült.

Más: nso.hu -n az átigazolási rovatban szintén érkezõként tüntetik fel Fiorillót, valamint azt írják, hogy Chimenti visszavonult.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
28 ast???? Mért nem a 11-est??
Amúgy Melo sztem nagy fogás. Sissoko-Melo kettõs ütõs lesz😄

9csöves9
szerintem õt is részletre vesszük.na meg így tuti,hogy Poulsen lapátra kerül

ma 5kor mutatják be az új mezeket,Diego állítólag a 28ast választotta

forzajuve5
attól félek így elfogyott minden pénz, és nem maradt mibõl védõt venni, de remélem nem lesz igazam. Ferrara is azt mondta, hogy kell még neki egy középsõ védõ.

9csöves9
jah nagyon írják mindenhol...nem örülök neki.tény hogy nem volt rossz idénye,de annyiszor befürödtünk már 1 szezonos pléjákkal és ez még csak a kisebbik gond.kezdem unni,hogy olyanoknak kell szurkolnom majd,akiket rühellek

az mondjuk biztos,hogy egy Sissoko-Melo falon nem sokan mennek át majd élve

VéLacc

http://i674.photobucket.com/albums/vv106/Giovinco/kits/2zg9c1c.jpg

(G)io vinco

idegenbeli meznek írják:

Zsolti9014
Nem is tudom, Marchionni 50%-os eladása csak arra lesz jó, hogy erõsödjön a Fiorentina. Mert az tény, hogy nem õ volt a legjobb játékosunk, de szerintem most olyan csapatba került, ahol akár meghatározó figura is lehet, mint volt a Parmában. És lehet hogy ez fel fogja lendíteni. Annak meg, hogy 50%-os tulajdonjogokat árulunk 2 millákért, nem sok értelmét látom, nem hinném, hogy pont ez a 2 millió fog hiányozni a klub kasszájából egy-egy transzfernél. Melót én se szeretném nálunk látni, vegye már meg az Arsenal! 😞

Hajrá Magyarország!

VéLacc
köszi.. amit én akartam abban is kb ilyen a lényegi rész.. 😊
feltettem kepfeltoltes-re de mostmár tom h az sem jó... i love this forum ^^
kár h hjfs fórumára nem néztek fel... oda szórom a képeket mert egyszerû 😉

(G)io vinco

Nem, törölve lett a tárhelyrõl.

REAL MADRID

Breki33
Másnál jó a felsõ banner
Breki33
Ennyit sikerült kihozni belõle, de nem túl jó minõség

forzajuve5
na neeee, Melo maradjon ott ahol van.
francért nem tudtuk akkor már eladni Marchionnit, visszatérni már úgysem fog

9csöves9
Marchionni közös tulajdonba került,a Fiorentinánál kezdi meg a szezont.sok sikert nem fogok neki kívánni😄

amiatt viszont aggódok,hogy ez is elõrevetíti a Melo transzfert:S

9csöves9
töltsd fel máshova,directupload.de -re mehet a link is

VéLacc
nah csessze meg ^^ 😄

(G)io vinco

VéLacc

a rajzolt mez már fainosabban néz ki mint ezen a felsõ képen:

am a nadrág nekem nagyon nem tetszik XD :S

(G)io vinco

9csöves9
ímédzshákos kép ide nem jó

VéLacc
vki kivilágosította ps-pal a juvestoreról szedett képet:

(G)io vinco

9csöves9
Secco végre mutat megint egy kis határozottságot,D'agostino ügyében üzent

"Noi siamo la Juventuse non accettiamo ultimatum. Se Pozzo ritiene che D'Agostino valga di più, è libero di venderlo ad altri".(mi a Juventus vagyunk és nem fogadunk el ultimátumot.ha Pozzo úgy gondolja többe kerül,nyugodtan eladhatja másnak)

Poulsen kapcsán meg már a Schalke is szóba került pletyka szintjén

Rudee
Biztos volt, hogy a hír csak kacsa, hiszen a játékossal (élõ szerzõdés esetén) nem tárgyalhat senki, míg meg nem egyezik a klubjával.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
hálisten a Violák hivatalos közleményt adtak ki,amiben a már említett 25 milliós kivásárlási ár(hogyne mint Diego😄)szerepelt,és hogy az egyetlen eddigi érdeklõdõ az Arsenal volt,Ebue+lóvé ajánlattal

9csöves9
ez a gyökér akkor sem lenne nagy igazolás ha ingyen adnák.egy agyatlan majom,egy idióta darálógép.ha idejön én nemtudom mit csinálok magammal

más,Trezegól azt nyilatkozta jöhet bármilyen ajánlat,õ visszautasítja mindet(H)

nagy igazolás lenne, de 3 játékost is adni érte? :|
Forza Italia
Olasz lapértesülés szerint Melo megegyezett a Juventus-szal

A 25 éves brazil válogatott középpályás a Sky Sport Italia értesülései szerint megegyezett a Juventus FC-vel, amely keddre az ACF Fiorentinával is dûlõre juthat.

Melo a héten hosszabbított a Violákkal 2013-ig, és kivásárlási ára 25 millió euróban lett meghatározva.

A lap úgy tudja, hogy az Öreg Hölgy a Violák kívánságlistáján egy ideje rajta lévõ Marco Marchionni mellett Zdenek Grygerát és Michele Paolucci-t is belevenné az ügyletbe.

Amennyiben a Bianconeriknek összejönne a futballista szerzõdtetése, abban az esetben a csapatban már három brazil légiós lenne, õ, Amauri és a nemrégiben az SV Werder Bremen-tõl 24,5 millió euróért elhozott Diego.

9csöves9
jaja,én is október-novemberre várom a derbiket,gyûjteni kell még a pénzt😄

#25447:ha most nem zárul le,hagyjuk a picsába.mindig ez van hogy hónapokig futunk valaki után aztán ha nem jön össze jön a kapkodás

meg amúgy beszarás,Secco elment egy hétre nyaralni😄 ezmi? amikor dolga van akkor megy el

ForzaInter
Remélem nem lesz túl hamar az Inter-Juve meg Inter-Milan.😄

Yo, Bitch!

forzajuve5
megint fordulat a D'Agostino ügyben. Udinese elnök szerint pole pozícióban vagyunk. Õk most 18 milliót kérnek, Mi 15 milliót adnánk. Ha minden igaz ezekben az órákban is tárgyalnak.

reménykedjünk, az a 3 milla már nem olyan nagy különbség

Zsolti9014
jaja, kezdõggyönmán! 😊

de ha megnézzük a jelenlegi keretet, akkor inkább nekezdõggyönmánmég 😉

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
védõket vegyél öreg ne középpályást

Grove4
Cobolli: Még egy nagy név várható (forrás:JuventusHungary)

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli kijelentette, hogy még az átigazolásai idõszak vége elõtt egy újabb nagy játékos fog Torinóba költözni.
Mikor arról kérdezték a Juventus elsõ emberét, hogy csapata befejezte e az átigazolásokat erre az idõszakra, így felelt: „Nem, mert ha valami fontosat akarunk nyeri, akkor bizony erõsíteni kell a csapatot. Már véghezvittünk néhány fontos igazolást, amely nem csak nekünk, hanem az olasz labdarúgásnak is ugyanolyan fontos. De itt nem állunk meg. Továbbra is dolgozunk. Egy középsõ középpályást keresünk és a sok lehetséges névbõl biztosan meg fogjuk találni azt az egyet.”

Cobolli Gigli ezután kijelentette, együttese célja az, hogy még közelebb kerüljön az olasz bajnok Interhez.

„Minden a piacon mutatott tevékenységeinktõl függ. Az Inter egy nagyon erõs szerkezetû csapat, de mi még a tavalyinál is erõsebb Juventus leszünk, olyan erõs, mint amelyik a Bernabéu-ban nyert.”

Mikor Zlatan Ibrahimovic eladásáról kérdezték Cobolli a következõket mondta: „Csak annyit tanultam meg belõle, hogy továbbra is a Juvénak szurkoljak, és hogy igyekezzek eljutatni õt a legmagasabb szintre.”

Majd ezután a Kaká nélküli Milan következett: „Ha azt nézzük, hogy Kaká mennyi bevételt jelentett a Milannak, amely most nem akar klasszis játékost szerzõdtetni, akkor azt mondom, hogy igen a Juventus most még jobb lesz náluk. Ám erre a lépésre szükségük volt annak érdekében, hogy rendezni tudják a számlát. Mi a Serie A egyensúlyának megtartásáért dolgozunk. Manapság azonban néhány klub igencsak kibillent az egyensúlyából. Nekik a Juvéhoz hasonló áldozatokat kellene hozniuk.”

www.channel4.com

9csöves9
kezdõdjönmá!

holnap lesz a sorsolás

forzajuve5
Olaszországban véglegesítették az elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság, a Serie A 2009–2010-es szezonjának legfontosabb dátumait.
Az új bajnokság augusztus 23-án, vasárnap kezdõdik, az utolsó fordulót 2010 május 16-án rendezik.
A sorolást még nem készítették el.

az utolsó az a vb elõdöntõ hosszabbítása, ha jól látom 😄
az mekkora gól volt...