Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Giovincon sikeres mûtétet hajtottak végre, a kerethez 3 hét múlva csatlakozhat

gercse
<#eljen>

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
van benne igazság. tavaly detto ez volt. leigazoltuk Amaurit nagy névként és annyi. védelem ez így nagyon nem jó, kellene a keretbe legalább 8 megbízható védõ, hogy tudjunk kezdeni valamit az idénnyel. szerintem kp és csatársor már jó úgy ahogy van.

Grove4
Cobolli: Xabi biztosan nem jön

A Juve elnöke szerint Pavel nem folytatja sehol a labdarúgást...

"Olvastam az újságban, hogy szeretnénk leigazolni Xabi Alonsót. Igen, fogunk középpályást szerzõdtetni, de biztosan nem a spanyol lesz az. S nem is Hamsik, de neveket nem fogok mondani. Elõbb el kell adnunk Poulsent, vagy Trezeguet-t, habár a francia eladásának kicsi az esélye, mert nehéz lenne csapatot találni neki, s megfelelõen pótolni õt. Idõnk még van, de jó lenne, ha néhány héten belül be tudnánk jelenteni a távozók és az érkezõk névsorát. Nedved? A bajnokság után azt mondta nekünk, hogy mindenképpen szögre akasztja a cipõjét, hogy már nem érzi magában az erõt egy újabb bajnokság végigrobotolásához. Remélem csatlakozik majd a technikai stábunkba."

Diego leigazálásával,a szurkolókat elhallgatatták valamelyest,és most kezdem úgy érezni,hogy újra megy a mellébeszélés és a rizsa.Elvileg Trezeguet-re azt mondták,hogy semmiképpen se megy el.Újjabban megint töketlenkedünk az átigazolásokkal.Ment itt a demagógia,hogy nyáron így,nyáron úgy,meg,hogy a Juventus lesz a nyári átigazolási piac császára,meg stb. stb.Jó-jó,van még idõ,de én nem érzem azt,hogy hoznánk még minõségi igazolásokat a nyáron!Arról nem is beszélve,hogy a védelem Mellberg eladásával tovább gyengült.A tavalyi elbaszott átigazolási politikát meg idén nyáron már késõ kijavítani.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hegeace
Én pont egy Bologna elleni meccs volt az elsõ Juve meccs amit láttam 😊. Azon a meccsen volt a híres Tarantino öngól. Ritkaszarul játszottunk de nyertünk ^^

Heló szia remélem hogy vagy

Forza Italia
visszatér és kizárják a Bolognát😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Hmm... ha Moggi visszatér és a Bolognához megy, akkor két éven belül leigazolják Messit, Villát és Silvát, és kapásból BL-bajnokság-kupa kombó lesz...

Nagyon remélem hogy nem tér vissza, gerinctelen alak...

9csöves9
elvileg pletyka,de több helyen olvastam hogy van valamiféle opciónk rá,ami a 2010/11es szezonban lépne érvénybe.hivatalosan nincs róla semmi

Zsolti9014
transfermarkt.de oldalon a Juventus keretét néztem éppen, és ott szerepel a Samp fiatal kapusa, Fiorillo.
Leigazoltuk volna? Nem rémlik, hogy egyáltalán említés szintjén ment volna.
Továbbá van ott egy fiatal bolgár kaps is (Mario Kirev).

Hajrá Magyarország!

9csöves9
már Contét rebesgetik a Bologna padjára.van egy olyan érzésem hogy idén nem szurkolok a kiesésükért...

gercse
😄

gercse
hát igen..., ez itt a fõ baj, de csak jönnek a bejelentések, és kap egy pár nyaklevest az ilyen, aztán máskor meggondolja kétszer is, mit ír (remélem)

9csöves9
és a legjobb,hogy az õ segítségével próbálják megszerezni Nedvedet.amúgy a szurkolók biztos nagyon örülnek neki,még máig emlegetik azt a meccset,mikor a bíró szabadrúgást ítélt az utolsó percben egy olyan szitunál ahol a védõ is és talán Zlatan is szabálytalan volt és Pavel meg beverte.egyike annak a 8 brutálisan elcsalt meccsnek ami a bundabotrányban volt😊

9csöves9
nem lenne ezzel semmi baj,ha mondjuk unalmukban önszorgalomból csinálnák,de gondolom kapnak még fizetést is😄

gercse
azért ehhez tehetség kell már, komolyan 😄

9csöves9
magyar "sportújságírás",ne lepõdjetek meg😄

Zdenek nem ment még sehova,Olof meg az Olympiakoszhoz😊

gercse
ezt most én sem vágom, és Mellberg meg nem az Olympiakoszhoz ment?

Kaplan
Grygera a Panához szerzõdött? 😮 Nem Mellberg ment oda? Vagy lemaradtam valamirõl? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ezt meg asszem linkeltem már
Olasz lapértesülések szerint a Juventus együttese szeretné leigazolni az Olympique Lyon hátvédjét, Francois Clercet.

Az elmúlt idényben sérülés miatt mindössze tíz bajnokin pályára lépõ francia bekknek a Panathinaikoszhoz szerzõdött Zdenek Grygerát kellene pótolnia.
ez a nemmindegy:

Moggi visszatér a futballvilágba
2009. június 30. 21:22
Alig három évvel azután, hogy az olasz sportdöntõbíróság hat évre eltiltotta minden futballal kapcsolatos tevékenységtõl, a Juventus egykori elnöke, Luciano Moggi szerepet kíván vállalni a Bologna együttesénél.
VéLacc

(G)io vinco

forzajuve5
Az elnökségi ülés után kijelentették, hogy sem Marchisio, sem Giovinco, sem De Ceglie eladók...

Giovanni Cobolli Gigli az elnökségi ülés után beszélt a Juventus átigazolási politikájáról. Elmondása szerint D'Agostino nem lesz a Juve játékosa, mert elridegült a kapcsolat az Udinesével a hosszas és eredménytelen tárgyalások után. Ledesmát egyáltalán nem akarják leigazolni: Felipe Melo, Diarra, Xabi Alonso és Stefan Mbiaa a nevek a középpályára. Az elnök elmondása szerint egy középpályás szerzõdtetése a következõ feladat, csak utána jöhet balhátvéd, ha igényt tartana rá Ferrara. Ugyanis De Ceglie, Marchisio és Giovinco biztosan maradnk, a Juventus jövõjét jelentik Gigli szerint. A középpályás érkezése egyébként csak azután várható, ha a klub elad valakit (valószínûleg Poulsent), így a Mellberggért és Criscitóért bezsebelt 7 millió euro mellé további tõke adódik.

Ezen a héten egyébként nem várható sem érkezõ, sem távozó, mert Alessio Secco, a Juventus sportigazgatója éppen nyaral.

VéLacc
persze most nem sikerült az eb, egybõl váltják...
fõleg h nem az olaszok rossz játéka miatt nem kerültek döntõbe... nagyon jól össze van szedve a csapata

(G)io vinco

Fabio Capello
Olaszország: Casiraghi posztja veszélyben, Conte válthatja

Veszélybe került Pierluigi Casiraghi állása, miután az olasz U21-es labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Németországtól az Európa-bajnokságon.
„Az a szándékom, hogy folytatom a munkát, és továbbmegyek a közösen megkezdett úton, de most azt hiszem mindkét fél számára kell egy kis idõ, mielõtt leülünk ismét tárgyalni” – jelentette ki a szövetségi kapitány a vereség után.

Az olasz sajtó szerint Antonio Conte a legesélyesebb Casiraghi helyére, amennyiben vele nem hosszabbítanak szerzõdést.

---------------

na ez jó nagy ugrás lenne neki a Bari után 😊

9csöves9
26

Forza Italia
André Santosnak örülnék. Nem rossz játékos. Hány éves???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
TUTTOSPORT

A Juve felvette a kapcsolatot André Santossal. A brazil megelõzte Grossót és Dossenát a balhátvéd posztra szóló versenyen. A Corinthias játékosa, 6 millió euórba kerül: 'A Juve már így is megnyerheti a scudettót és a Championst'

Diarra? Az egézségi állapota rendben van.

CORRIERE DELLO SPORT

Ha Trezeguet távozik, Rossi vagy Chamakh érkezhet.(Trezeguet nem távozik😛)

LA GAZZETTA SPORTIVA

Diarra és D'Agostino egyre távolabb: Ferrara Marchisiót játszatná irányítóként.

na a napi pletyka adag😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
örülök hogy végre nem engedik magukat lehúzni.jó játékos,de egy jó szezonért ne akarjanak már 20 millákat...

forzajuve5
nagyon úgy néz ki D’Agostino már nem tudjuk megszerezni. vége a tárgyalásoknak, csak akkor hajlandóak újra beszélni velünk ha letesszük az asztalra a kért összeget

gercse
én is Ullrichnak drukkoltam 😊

meghatározó játékos volt Pavel

9csöves9
egy jópár hetes Pavel interjú,de még mindig furcsa érzések kavarogtak bennem miközben olvastam.mi a picsáért nem lehetett még 1 évig itt tartani😞

Zdenek Zeman, aki tizenhárom évvel ezelõtt Olaszországba hívta Önt, úgy nyilatkozott: "Nedved foci nélkül már nem az igazi Nedved."

A srácok nevetve azt mondták az öltözõben, hogy ha nem fogok edzeni, akkor õsszel öngyilkos leszek. Az utolsó héten is azzal zrikáltak, hogy miért veszem olyan komolyan a tréningeket. Egyszerûen ilyen vagyok.

Edzésfüggõ?

Remélem nem, mert akkor a nyáron súlyos elvonási tünetek várhatók... De az tény, hogy húsz éven át naponta keményen edzettem, a szervezetem ezt szokta meg, úgyhogy magam is kíváncsian várom, mi történik majd, ha ez elmarad. Az is lehet, hogy a feleségem elzavar a háztól, mert a napi edzések nélkül ingerült és kiállhatatlan leszek.

Nem tart attól, hogy pályafutása végeztével légüres térbe kerül, s nem találja majd a helyét?

Nem tudom, hogy milyen érzés nem focizni. Lehet, hogy egész nyáron kitûnõen érzem majd magam, aztán egyszer csak augusztus végén rájövök, hogy muszáj játszanom, de már késõ lesz, mert kiestem a körforgásból, és nem tudnám újra felvenni a ritmust. Bármi elõfordulhat.

A menedzsere szerint még látjuk a pályán.

A menedzserem, Mino Raiola kifogástalanul dolgozik. S ha úgy látja jónak, hogy az én érdekemben ködösítenie kell, akkor azt ráhagyom. Az emberek talán azt gondolják, hogy határozatlan vagyok. Pedig tényleg nem tudom, mit hoz a holnap. De nagyon remélem, hogy ha majd meghalok, akkor csak a jóra fognak emlékezni az emberek velem kapcsolatban.

Olaszországban biztosan.

Az olaszok mindig elismerõleg nyilatkoztak rólam, a stílusomról, mert tudták, hogy mindent alárendelek a focinak.

Nem úgy, mint õk.

Õk egy kicsit mások, de egyébként istenadta tehetségek, már ami a futballt illeti, én legalábbis sokat tanultam tõlük.

A torinói csapattársak végig azt hitték, hogy csak tréfál ezzel a búcsúval.

Annál szomorúbbak voltak, amikor kiderült számukra, hogy tényleg ez volt az utolsó meccsem a Juvéban. Megpróbáltak rábeszélni a folytatásra, fõleg azzal érveltek, hogy ismét indulhatunk a Bajnokok Ligájában. Alex Del Piero még most sem akarja elhinni, hogy elmegyek. Várja a hívásomat, hogy igen, még egy évvel meghosszabbítottam a szerzõdésemet.

A szurkolók szépen elbúcsúztatták. Átélt már meghatóbb pillanatokat?

Amikor láttam, hogy a feleségem zokog a pálya szélén, amikor befutottak hozzám a gyerekeim, és az egész stadion a nevemet skandálta, akkor erõsen kellett harapnom a számat, hogy kibírjam könnyek nélkül, mert engem is a sírás kerülgetett. Nem hittem volna, hogy ilyen ünnepélyes jelenetek lesznek. Grande festa, ahogy az olaszok mondják.

Del Piero ráadásul átengedte Önnek a kapitányi karszalagot.

Csodálatos gesztus volt részérõl. A meccs elõtt felkeresett, és azt mondta: ez a legkevesebb, amit tehetek érted, utolsó meccseden viseld te a csapatkapitányi szalagot. Meg azt is mondta még: ha esetleg tizenegyeshez jutnánk, akkor azt is te rúgod, odaviszem neked a labdát. Ráadásul hagyta, hadd végezzek el én egy szabadrúgást, amire az utóbbi években nem nagyon akadt példa.

Õ is tudta, hogy Nedvednek egyetlen találat hiányzik a száz gólhoz.

Persze. De az már túlságosan szép lett volna, ha még gólt is rúgok az utolsó meccsemen. A gólpassznak legalább annyira örülök, mint a gólnak.

Milyen érzés volt, amikor a Lazio elleni mérkõzés 84. percében elhagyta a pályát?

Elõször reflexbõl az ugrott be, hogy miért engem cserélnek le... Aztán amikor odarohantak hozzám a csapattársaim, Camoranesi meg elbõgte magát, akkor minden megváltozott. Rengeteget küzdöttünk egymás oldalán, egyik a másikért, sokat megéltem ezzel a csapattal, s abban a pillanatban tudatosítottam, hogy ennek vége, ez a fejezet lezárult. Lepergett elõttem az életem filmje, a kezdetek ®aloudek úrnál, aki úgy törõdött velem, mint a fiával, eszembe jutott a Plzeòben töltött idõszak, aztán az, ahogy a katonaság alatt a Cooper-tesztet csinálom... Minden olyan gyorsan elrepült. Az apám is azt mondta nekem: az nem lehet igaz, hogy ilyen hamar vége van, hiszen csak tegnapelõtt kezdted a pályafutásodat.

Az apja nem próbálta meg rábeszélni a folytatásra?

Dehogynem. Õ meg van gyõzõdve arról, hogy még fociznom kellene.

Mit válaszolt neki?

Azt, hogy ilyenkor kell befejezni, lábon állva, és nem térdre rogyva.

Egyelõre nem tudni, ki lesz a Juventus edzõje, Ciro Ferrara és Laurent Blanc nevét emlegetik. Mi a véleménye róluk?

Edzõi pályájuk elején vannak. Ha arról lenne szó, hogy asszisztensként folytathatnám a pályafutásomat, akkor mindenképpen csak egy nagy, tapasztalt tréner mellett. Lippire, Capellóra vagy Van Gaalra gondolok. Tõlük rengeteget lehet tanulni.

Az utánpótlás nem érdekli? Lenne egyáltalán elég türelme a gyerekekhez?

A menedzseremnek, Mino Raiolának van egy kisfia, állandóan labdázik, de Mino azt mondta nekem: ha te leszel a kölyökcsapat edzõje, akkor nem viszem oda a fiam, mert neked õrült edzésmódszereid vannak.

Ez igaz?

Igen, igaz. De én még más korban nõttem fel. Én mindig a pályán adtam le a fölös energiáimat, ma a gyerekek oda vannak szegezve a számítógép elé. Nehéz rávenni õket arra, hogy hajtsanak, gürcöljenek az edzésen. Pedig anélkül semmit sem érnek el. És egy húszéves srác ne elégedjen meg azzal, hogy a korosztályos Eb-n aranyat szerez, mert húszévesen még csak kezdõ, még rengeteget kell dolgoznia magán.

Vagyis elképzelhetõ, hogy edzõként folytatja?

Nem tudom. Meglehetõsen ritka eset, hogy egy élsportolóból kimagaslóan jó edzõ legyen. Meglátjuk. Az biztos, hogy én élvezném a dolgot, csak az a kérdés, hogy a játékosaim is élveznék-e, mert én mindig a maximumot várnám el mindenkitõl, ahogyan magamtól is mindig a maximumot vártam el.

Úgy érzi, hogy mindent megkapott a sorstól, amit egy futballista kívánhat?

Mindent. Élvonalbeli játékos akartam lenni, a válogatottság volt számomra a cél. Úgyhogy jócskán túlteljesítettem. 37 évesen a világ egyik leghíresebb klubjában alapembernek számítottam - lehet ennél többre vágyni?

Például egy BL-gyõzelemre.

Az olaszok erre azt mondanák: sfigato. Nem így rendeltetett. Ez valahogy nem jött össze. Ivan Lendl sem lett wimbledoni bajnok. A sors akarta így, ez ellen nem tehetek semmit. Tudom, hogy a Bajnokok Ligáját már sosem nyerem meg, de nélküle is boldog ember vagyok.

Nem érzi úgy, hogy lemaradt valamirõl? 99 gól a Juventusban, elõdöntõ a BL-ben, ezüstérem, majd elõdöntõ az Európa-bajnokságon... Mindig csak egy lépés hiányzott.

Ha azt mondanám, hogy peches voltam, az istenkáromlás lenne. S én ilyesmit nem fogok mondani. Soha.

S mi lesz akkor, ha jövõre a Juventus megnyeri azt az "elátkozott" BL-t?

Akkor berontok az öltözõbe, és mindent miszlikbe aprítok. Ezt már mondtam a srácoknak is, amikor Gigi Buffon ugyanezzel cukkolt. Csak próbáljátok meg, nélkülem megnyerni - ezt feleltem. Komolyra fordítva a szót: kívánom nekik, tiszta szívbõl. Ha bejutnak a döntõbe, biztosan ott leszek a tribünön, és szurkolni fogok a sikerükért. És aztán bemegyek az öltözõbe, és miszlikbe aprítok ott mindent.

Úgy beszél a Juventusról, mint egy nagy szerelemrõl.

Pedig régen elérhettem volna azt a százgólos határt, ha a calciopoli után nem maradok hû a második ligába számûzött Juventushoz, én ökör… Na jó, ezt sem kell komolyan venni. A Juve akkor gödörbe került, és én erkölcsi kötelességemnek éreztem, hogy maradjak, s hogy minden erõmmel segítsek a klubnak visszatérni a korábbi pozíciókra.

A szurkolók sosem fogják elfelejteni, hogy Nedvìd - más sztárokkal ellentétben - nem hagyta cserben a Juventust.

Számomra óriási motivációt jelentett a másodosztály. Azonnal megnyertük, egy évre rá pedig BL-indulást jelentõ helyen végeztünk a Serie A-ban. Meseszép történet.

Most azonban vásárra viszi a bõrét. Nem fél attól, hogy elrontja a renoméját?

Nem. Bármit hozhat a jövõ, továbbra is keményen és becsületesen fogok dolgozni. Akkor pedig nincs mitõl félnem. Már megszoktam, hogy mindenki odafigyel rám, s hogy nem hibázhatok. De elõbb egy három hónapos szünet jön. Mindenképpen el akarunk menni Amerikába, NHL- és NBA-meccseket szeretnék nézni. Alex Del Piero teljesen LA Lakers-mániás, és egy kicsit megfertõzött ezzel engem is. És szívesen megnéznék egy hegyi szakaszt a Tour de France-on.

Tényleg?

Naná. A tévében mindig megnéztem a közvetítéseket. Jan Ullrich volt az én emberem. De kipróbálnám a maratoni futást is, hogy milyen érzés 42 kilométert lefutni megállás nélkül.

9csöves9
én azért valamennyire értékelem😄

legalább azt tudja,hogy hol játszik és mit jelent ez

VéLacc
igen, csak poénból írtam ^^ 😛 😄

(G)io vinco

forzajuve5
szépen vagyunk, az asszony parancsol 😄

most padozhat egy évet, aztán mehet majd negyed annyi pénzért valahova játszani mint amennyit a Fener ajánlott.
amúgy tudja valaki esetleg hogy mi mennyi fizetést adunk neki?

Grove4
Inkább az utóbbi,az hiszem ebben kiegyezhetünk itt mindenkivel.

Zsolti9014
hát, én se örülök annyira Poulsen maradásának, de ha választani lehetne, akkor sokkal inkább õ, mint Tiago. És ha jobb szezonja lenne, úgy tudna játszani, mint pl. a Schalkéban, akkor még akár jól is járhatnánk (minden viszonyítás kérdése). De én még akkor is csak kiegészítõ emberként számítanék rá.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
"De ez nálam nem a pénzrõl szól, én maradni akarok a Juventusban."

De mi nem akarjuk hogy maradj, ember! <#idiota>

VéLacc
ez tipikusan olyan hír amit kétféleképpen lehet megközelíteni ^^
ettõl most vkinek v szimpatikus lesz h inkább marad kevesebb pénzért és akkor micsoda hûséges játékosról van szó v még jobban utálni fogja mert nem veszi észre h nem ide való ^^
bár igaz ép eszû ember inkább egy Juvéban marad ilyen áron is mintsem h elmenjen oda ahol semmit se fog elérni.

(G)io vinco

Grove4
Poulsen nem akar elmenni

A dán középpályás nemet mondott a törökök megaajánlatára...

Christian Poulsen, a Juventus dán középpályása nemet mondott a Fenerbahce évi 4 millió eurós ajánlatára, a hírek szerint fõleg felesége nyomására. "Tiszteletre méltó a Fenerbahce ajánlata, négy millió euro rengeteg pénz. De ez nálam nem a pénzrõl szól, én maradni akarok a Juventusban."

9csöves9
"csak" a felét adtuk el 5,5 milláért.kölcsönbe volt és volt erre az 50%ra opciójuk.majd 1-2 év múlva megint fizethetünk érte 7-10 millát...

Fabio Capello
remek...

Grove4
Criscito véglegesen a Genoához igazol
Értékeld:

A legújabb hírek szerint Domenico Criscito teljes játékjoga 5.5 millió euróért véglegesen a Genoa csapatához került.

Domenico Criscito

A calciomercato.it úgy tudja, hogy a heteken át tartó tárgyalások lezárultak, és a két klub megállapodott egymással.

Az üzlet tegnap reggel köttetett meg, és a hivatalos bejelentésre is napokon belül sor kerülhet.

A hírt Criscito ügynöke, Sandro Gedda is megerõsítette.

"Úgy tudom, hogy a kisebb nézeteltéréseket leszámítva a két klub végig közel állt a megállapodáshoz. A Genoa elég határozott volt végig a tárgyalások során, nagyon szerették volna megszerezni Criscitót."
------------------------------------------------------------------------
Király,eladtunk egy tehetséget:S

9csöves9
most már vádli sérülésrõl írnak,de ídõtartam még mindig nincs

Rudee
Ha nem komplett bokatörése van, akkor az még nem olyan nagy gond. Max egy hónap és újra edzsbe áll. Szezon kezdetére meg rendben is lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

forzajuve5
el sem kezdõdött a szezon, sõt még a felkészülés se, de már van egy sérült

már elõre félek a sok szezon elõtti edzõmeccstõl és tornától :S

9csöves9
De Ceglienek tegnap eltört egy csont a bal bokájában az u21es meccsen:S

így legalább megnõtt az esélye hogy nem megy el

Zsolti9014
zebraportal szerint Criscito marad a Genoában.
elvileg csak a játékjog felére volt opciója a Genoának.
De Ceglie meg nem tud arról, hogy a Napoliba menne.

Hajrá Magyarország!

Breki33