44078
-
#29254 Végre egy szép győzelem kapott gól nélkül (Bár Zebina majdnem gondoskodott róla). Este hajrá Roma. Jó lenne ha megvernék a Sampdoriát, két okból is :) -
#29253 indexfórum:D
"Hát szerintem annyi történt összesen, hogy:
- Alessandro, gyere le.
- A faszomba engem cserélnek le. (...) Hé, mi a faszért engem hoztok le, amikor ott fekszik sérülten.
- GYere már le gecó.
- Basszátok meg, ott fekszik sérülten, utolsó cserénk van, és én jöjjek le??
- A picsába, tényleg. Jóvan, kussoljál, nem te jössz le.
- Hát bazmeg, ilyen nincs, idióták vagytok mindannyian.
- Dugulj már el vén hülye, nem te jössz le." -
cambiasso83 #29252 Várhidi.A mágnestábla királya:)ahhoz ért,meg a hajrá Fiorentinához.Meg mindenkit blamál:)Idegesítő.A cipész maradjon a mágnestáblánál. -
cambiasso83 #29251 Helló.Csak nem egy sima meccs?Ahogy olvasom,mert nem láttam.Rég éheztetek már rá..Na jó csak bökdösődöm egy kicsit.Nálunk is ez van,néha:).
Alex ordibált?Miért?Hm.,pedig nem jellemző rá.De aki nem ért a munkájához megérdemli,hogy leordítsák a fejét:) -
#29250 Igaza volt Alexnek az incidensnél, tuti azért akadt ki, mert Marchisio lesérült, erre őt akarja lehozni az edző
A stúdióban meg csak hápognak, hogy mi lehetett, meg Méhesnek sem esett le...
nem is izgat, lényeg, hogy egész tűrhető játékkal megvan a 3 pont -
#29249 Várhidi ma kurvára kiakasztott. meccs előtt fogalma sem volt a kezdőcsapatokról, nagyon nagy szakértő az ilyen, csak gratulálni tudok hozzá. én már fél órával meccs kezdése előtt meg tudtam nézni, akkor ott a stúdióban miért nem képesek erre... félidőben meg Alexet kezdte el fikázni. szerinte már nincs helye Alexnek a keretben
majd ősztől már csisztu zsuzsi osztja az okosat digin. meg vagyunk áldva ezekkel a csatornákkal és az embereikkel -
#29248 hát kurvára ne legyen szankciója.nézze a meccset Zakkant úr -
#29247 le akarta hozni Alexet, de a csere pillanatában Marchisio lesérült, és Alex magából kikelve kiábalt Zaccheronival, gondolom azért hogy akkor ne őt hozza le hanem a sérültet. ilyet én még nem láttam tőle. ennek biztos lesz szankciója -
#29246 Jaki 3-0
de régóta álmodtunk már egy ilyen meccsről -
#29245 mi volt? -
#29244 Gigi mekkora bravúrral védte Zebina fejesét :D -
#29243 Marchisiot hordágyon vitték le. megérte nem 100% állapotban játszatni, most biztos jól rásérült az előző sérülésre -
#29242 Alex és Zac de csúnyán összevesztek -
#29241 Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex 2-0 -
#29240 2-0. most lehet örülni :D -
#29239 11est rúghatunk
Alex remélem bevágja -
#29238 2-0
mégse -
#29237 ennyit a nagy örömről, elvették a gólt... -
#29236 na valami ilyesmit akartam én is írni.beszarok ha kétszer ugyanúgy kiállítatja magát -
#29235 Jaki 1-0 :D
keze törne el amikor leveszi a mezt. mindig eljátsza ezt az idegesítő baromságot -
#29234 Végre 1-0 -
#29233 most meg egy Alex kapufa. ma csak a szerencse nincs velünk...hihetetlen -
#29232 Alex kapufa:S
bemehetne már valami -
#29231 Chiellini kihagyta a kihagyhatatlant -
#29230 egész szép balhé van a stadionban -
#29229 köszönöm uram -
#29228 Lajosom, jól nyomjátok sok helyzettel, csak még a befejezéssel vannak gondok. Szerintem annyira nyomtok, hogy nemsokára megszerzitek a vezetést.
(most volt egy kurtanagy Bari helyzet, Buffon védte) -
#29227 szöveges közvetítésben elég sokszor írják a helyzeteinket.normálisak legalább,vagy csak erőtlen szarok?megint melóban vagyok hálisten -
#29226 én is látok erre esélyt, pl a wolfsburg is hasonlóan végezte idén
de el kell ismerni, idén nagyot játszanak, hazai pályán fasza meccseket játszanának bármelyik naggyal -
#29225 amúgy szép és jó ez a Palermo sztori,de nem hinném hogy hosszú életű lesz.ha bejutnak a bl-be(én ebben sem vagyok biztos hogy túlélnék a selejtezőt),akkor az tuti rámegy a bajnokságra.a csoportkörben 4. kalapos csapatként,0 nemzetközi rutinnal kizúgnak,a bajnokságban lesznek kb. 12. helyen amikor szezon közben kirúgja Zamparini Rossit...ne legyen igazam -
#29224 hivatalos oldal szerint a kezdő:
Buffon-Zebina,Cannavaro,Chiellini,De Ceglie-Camoranesi,Poulsen,Marchisio-Diego-Del Piero,Amauri
ezek szerint Chiellini nem sérült meg komolyan, és Marchisio is tud játszani.
most látom, hogy #29221-ben 12 játékost küldtem volna pályára :D
Bariban Koman a kezdőbe van jelölve, Gosztonyi pedig a padra ülhet -
#29223 a milánnak elég durva azért, szerintem palermo előzni fog :D -
#29222 Nézegettem a tabellát, ha a hátralevő négy meccsünket megnyerjük, és előttünk mindenki bukik, akkor se leszünk már dobogósak... Viszont aligha buknak, pofonegyszerű a menetrendjük az utolsó pár meccsre, még talán a hatodik helyet megcsíphetjük... :/ Szégyen... -
#29221 valahol a kettő között, de lehet közelebb van már a hetvenhez....
ma valami ilyesmi lesz a kezdő szerintem:
Buffon-Zebina,Legro,Canna,Grosso-Brazzo(?),Candreva(?),Poulsen,Camo-Diego-Alex,Jaki
de jó lenne ha Marchiso tudna kezdeni, mert egyszerűen nincs értelmes védekező középpályás a keretben. Poulsennek is fel kell kötni a gatyát, és nem megsérülni már a meccs elején.
arról meg ne is beszéljünk hogy cserélni szinte lehetetlen, mert valami irtó gyenge kispadunk lesz.
és mindez megint egy vérre szomjazó Bari ellen -
#29220 hanyadik is? 60-70.? -
#29219 "Giorgio Chiellini lekerült a Bari ellen nevezett játékoslistáról, miután tegnap délután megsérült.
A védő abban reménykedett, hogy megnyeri csapatával a Stadio Olimpicóban tartandó mérkőzést, de még csak nem is szerepelhet a csapatban. Valószínűleg Nicola Legrottaglie lesz Fabio Cannavaro társa a középsővédelemben. Chiellini mellett David Trezeguet, Sebastian Giovinco és Zdenek Grygera is sérült. Amauri, Claudio Marchisio és Martin Caceres a kispadon kapnak helyet, de nem 100 százalékosak. A középpálya is különösen meggyengült, miután Felipe Melo és Momo Sissoko is eltiltott."
Forrás: juventushungary.hu
Nah már csak ez hiányzott :( -
#29218 illene ma győzelemmel emlékezni rá -
#29217 15 éve hunyt el Fortunato... -
#29216 szerintem ugyanolyan kamu ez a Benitez sztori mint a Hiddinkes
(Miccolit a válogatottba!) -
#29215 ügynöke szerint Chiellini maradni szeretne, de csak abban az esetben ha a mostani évi 2 millió eurós fizetését megduplázzák.
jogosnak tartom. simán megérdemli ő is, ha egy nulla teljesítményt nyújtó Amauri is megkaphatja a kb 4 millás évi pénzt.