Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
De állat Alex szerelése, az a kalap isten 😄DD

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

VéLacc
jó hát írtam h oda egyszerûbb sokkal...
én felhívtam a figyelmeteket hogy ott mizu nem tudom mindenhova belinkelgetni... így meg pláne h ez a fórum sokmindent nem szeret...

(G)io vinco

9csöves9
nem fél Diegotól,nagy játékosnak tartja és ott játszik ahol a májsztró(Ferrara) jónak látja

egyébként tolass ide minden képet amit találsz😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

VéLacc
mert h válaszol?
énis úgy olvastam igen h nem fél Diegotól de azt is h nem szeretne szélen játszani.... pedig nem Diegot fogják kirakni... mármint nem láttam még olyant h Diegot kitették szélre, szal középen akkor nem fogja kiszorítani :S

(G)io vinco

9csöves9
<#worship>

most megy egy Seba interjú,nagyon bele akarják magyarázni hogy jött Diego,úúú nagy rivális mi lesz most veled,de nagyon profin válaszol mindenre.nagyon laza😄

9csöves9

9csöves9
elkezdõdött a felkészülés

Ale nagyon kemény😄

VéLacc
Grove4
"A Fiorentina az elsõ választásom, már csak azt várom, hogy az utolsó részletek is a helyükre kerüljenek. Hallottam, hogy Firenzében azon csevegnek az emberek, hogy anno inkább a Serie B-be kerülõ Juventusba igazoltam, minthogy inkább a Fiorentinába. Ez nem igaz, mert ilyet soha nem mondtam. Firenzébe akár futva is elmennék, készen állok belevetni magamat a Fiorentina hosszú távú terveibe. Ez számomra egy nagyon nagy lehetõség, óriási ambíciókkal. Nagyon izgatott vagyok, hogy felölthessem magamra a violamezt. Azt is mondták, hogy mivel ex juventinóként át kell esnem egy "juventustalanítási' szertartáson, de a Fiorentináért bármire képes vagyok."

Marco Marchionni tehát napokon belül aláírhat a toszkán csapathoz, s ezzel egy idõben Felipe Melo pedig a Juventus játékosa lesz.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
jó, még a védelemben bevethetõ Brazzo is, bocs.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
akkor sajnos bõven kinyalhatja, sajnos folyamatosan megy a parasztvakítás, mindenkit szóba hoznak velünk, erre tessék.

Most van összesen ennyi védõnk:
Cannavaro (öreg, formán kívül, de még bizakodni lehet)
Chiellini (klasszis)
Legrottaglie (egész jó, de ingadozó a formája)
Ariaudo (nagyon fiatal, tapasztalatlan, de tehetséges)
Zebina (rühellem, mert buta és idegbajos, de hátha jó lesz)
Grygera (ingadozó forma, nálunk erõs közepesnél ritkán volt jobb)
Molinaro (fejlõdõképes, hajtós)
De Ceglie (õ meg inkább kp.)

Van viszont belsõ kp.-nk egy halom: Sissoko, Tiago, Marchisio, Poulsen, Zanetti, ha jön akkor Melo, illetve belül tud játszani Diego, Giovinco, Rossi, ha marad Ekdal, meg még Camo is.

Csatárok szerintem rendben, Alex, Trez, Jaki, Amauri elég jó négyes.

Kapusaink rendben, Gigi a világ legjobbja nálam még mindig, Manninger teljesen korrekt cseréje neki. Illetve nemtom, hogy Fiorilloval pontosan mi a hivatalos, de sok helyen írják hogy a miénk. eg még talán Belardi is visszajött kölcsönbõl?

Én nem tudom, legalább 2 védõt vennék mindenképpen a csapatba, a vezetõk helyében. Egyet balra, egyet jobbra, de olyan kellene aki középen is jó.
Balra kövezzetek meg, de én Grossóra voksolnék, lehet még vagy 2 jó éve. Szerintem Lyonban sem volt rossz, a környezetváltás meg csak jó lenne neki. Mondjuk tõle is szívesebben látnám viszont Balzarettit, de az kb. esélytelen, fõleg hogy Zenga bajnokcsapatot akar a Palermoból.
Jobbra nem is tudom. Talán Santacroce tud ott is meg középen is játszani. De középre nálam Kjaer is beférne, hosszútávra óriási potenciál lehet benne.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a képekért regeltem😄 majd küldök egyet

VéLacc
tettem hjfs fórumba 70 hq képet Buffonról...
csöves: látom regeltél... ha nem akarod h törölve legyél legalább 1 hszt küldjél mert tod írva van a regnél is h a hsz nélkülieket hó elején mindíg törlöm mert vannak spam regek :S
v nem bejövõs a fórum szal tök 8? 8-)

(G)io vinco

9csöves9
Marco nincs a Pinzolóba utazó keretben,így gyakorlatilag biztosra vehetjük a távozását.talán Melot is

9csöves9
a bemutatónál nyilatkozta Blanc,a hivatalos oldalon is kint van.pontosan azt mondta hogy egy érkezõ lesz még.talán abban bízhatunk,hogy már biztos érkezõnek vette Melot.(erõsen kétlem,pláne hogy pont akkor jöttek azok a hírek hogy Marco nem fogadja el a fiorentina fizetési ajánlatát)

Zsolti9014
?
Ez most komoly?
Nemáááááár! Mit akarunk így jövõre, már nem is azért. Mert a tavaly sem túl acélos hátsó alakzatunk, inkább csak gyengült egy hangyányit.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Melo lesz a csapat utolsó igazolása,szóval az atomerõs védelmünket sikerült egy 35 éves gyáva rágcsálóval erõsíteni.zsír

kicsit jobb minõségben:

link
Fabio Capello
Siena: a Juventus csatárával erõsített a toszkán csapat

A Siena hivatalos honlapján szerda délután bejelentette, hogy a következõ szezonban a toszkán klubot erõsíti majd Michele Paolucci, a Juventus fiatal támadója.
A 23 éves csatár az elõzõ szezonban kölcsönben a Catania színeiben szerepelt, és karrierje eddigi legjobb szezonját zárta – 26 mérkõzésen hétszer volt eredményes.

Az átigazolási díj nagyságát nem hozták nyilvánosságra a felek, de annyit tudni, hogy Paolucci játékjogát a két klub a jövõben közösen birtokolja majd.

BADE
a kék-sárga Bl mezzel mi lesz?
Lassan már 3-4 éve mindig tervben aztán sosem lett belõle semmi.Pedig az nézne ki a legjobban!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
pár százezer eurón megy a vita,a violáknál fizetési sapka van szóval korlátozottak a lehetõségeik.szerintem megoldják valahogy

Forza Italia
akkor végleg annyi Marconak. Mert akkor biztos h nem fog nálunk se játszani

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nono84
Kösz, az idegenbeli mez tényleg elég fainos.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Marco nem fogadta el a Fiorentina ajánlatát! így vagy kipengetünk +5 milliót Meloért,vagy ugrik az egész

közben Firenzében a szurkolók már lázadoznak az eladása ellen

9csöves9

9csöves9

9csöves9
amint lesznek tolok

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nono84
Tud majd valaki képeket tolni?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
mostmár az a nagy kérdés mi lesz Moli száma?

10?😄

Grove4
Jó,az biztos,csak nekem olyan fura volt😄

Fabio Capello
Manninger nem is két hónapja van olaszországban 😉

Fabio Capello
hát, valahogy pózolni kell a torinói csajoknak 😄

Grove4
😄
De mindegyik aránylag jól tolja az olaszt,még Manninger is.Diego meg egy kicsit meg volt illetõdve😄

9csöves9
Momo még jobban kigyúrta magát,azt hittem szétmegy a hátán a mez😄

Grove4
Itt van Diego!!!

9csöves9
és nem!😄 ott figyel

Grove4
Jah,azt nem tudtam!

Grove4
Blanc már örül,mert befigyel neki egy idegenbeli😄!

9csöves9
Diego bemutatása 9kor lesz

9csöves9
áh de ez kész,még nem is játékosok mutatják be hanem egy próbababa😄

olyan az egész mintha negyed órával ezelõtt szóltak volna a klubnak,hogy valami bemutatót össze kéne rittyenteni

Grove4
Hátulját is mutassák má bazzeg😄meg Diegot!

Fabio Capello
idegenbeli mezt szervírozni kéne, fain darab 😄

Grove4
Bazzeg most mutatják,hogy a Real mezeket tartja Spiderman,Íti,meg Chuck Norris😄

Grove4
Lehet ott van,ahol forgatták a régi Nike reklámot,a ketreceset Cantona-val.😄 Vagy lehet költségcsökkentés,és Blanc pincéjében röffentek össze!😄

9csöves9
jah.de bazzeg miez a gyárépület😄

Grove4
Azt mondják Melot is most fogják bejelenteni,azt olvastam valahol.

Grove4
Na elvileg most van szó róla!

9csöves9
fogalmam sincs,ezek szerint felvételt mutatnak majd a Juventus channel élõ adásából