44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    Végre egy szép győzelem kapott gól nélkül (Bár Zebina majdnem gondoskodott róla). Este hajrá Roma. Jó lenne ha megvernék a Sampdoriát, két okból is :)
  • 9csöves9
    indexfórum:D

"Hát szerintem annyi történt összesen, hogy:
    - Alessandro, gyere le.
    - A faszomba engem cserélnek le. (...) Hé, mi a faszért engem hoztok le, amikor ott fekszik sérülten.
    - GYere már le gecó.
    - Basszátok meg, ott fekszik sérülten, utolsó cserénk van, és én jöjjek le??
    - A picsába, tényleg. Jóvan, kussoljál, nem te jössz le.
    - Hát bazmeg, ilyen nincs, idióták vagytok mindannyian.
    - Dugulj már el vén hülye, nem te jössz le."
  • cambiasso83
    Várhidi.A mágnestábla királya:)ahhoz ért,meg a hajrá Fiorentinához.Meg mindenkit blamál:)Idegesítő.A cipész maradjon a mágnestáblánál.
  • cambiasso83
    Helló.Csak nem egy sima meccs?Ahogy olvasom,mert nem láttam.Rég éheztetek már rá..Na jó csak bökdösődöm egy kicsit.Nálunk is ez van,néha:).

Alex ordibált?Miért?Hm.,pedig nem jellemző rá.De aki nem ért a munkájához megérdemli,hogy leordítsák a fejét:)
  • gercse
    Igaza volt Alexnek az incidensnél, tuti azért akadt ki, mert Marchisio lesérült, erre őt akarja lehozni az edző
    A stúdióban meg csak hápognak, hogy mi lehetett, meg Méhesnek sem esett le...
    nem is izgat, lényeg, hogy egész tűrhető játékkal megvan a 3 pont
  • forzajuve5
    Várhidi ma kurvára kiakasztott. meccs előtt fogalma sem volt a kezdőcsapatokról, nagyon nagy szakértő az ilyen, csak gratulálni tudok hozzá. én már fél órával meccs kezdése előtt meg tudtam nézni, akkor ott a stúdióban miért nem képesek erre... félidőben meg Alexet kezdte el fikázni. szerinte már nincs helye Alexnek a keretben

majd ősztől már csisztu zsuzsi osztja az okosat digin. meg vagyunk áldva ezekkel a csatornákkal és az embereikkel
  • 9csöves9
    hát kurvára ne legyen szankciója.nézze a meccset Zakkant úr
  • forzajuve5
    le akarta hozni Alexet, de a csere pillanatában Marchisio lesérült, és Alex magából kikelve kiábalt Zaccheronival, gondolom azért hogy akkor ne őt hozza le hanem a sérültet. ilyet én még nem láttam tőle. ennek biztos lesz szankciója
  • forzajuve5
    Jaki 3-0

de régóta álmodtunk már egy ilyen meccsről
  • 9csöves9
    mi volt?
  • forzajuve5
    Gigi mekkora bravúrral védte Zebina fejesét :D
  • forzajuve5
    Marchisiot hordágyon vitték le. megérte nem 100% állapotban játszatni, most biztos jól rásérült az előző sérülésre
  • forzajuve5
    Alex és Zac de csúnyán összevesztek
  • Forza Italia
    Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex 2-0
  • forzajuve5
    2-0. most lehet örülni :D
  • forzajuve5
    11est rúghatunk
    Alex remélem bevágja
  • WuFraZselic
    2-0

mégse
  • forzajuve5
    ennyit a nagy örömről, elvették a gólt...
  • 9csöves9
    na valami ilyesmit akartam én is írni.beszarok ha kétszer ugyanúgy kiállítatja magát
  • forzajuve5
    Jaki 1-0 :D
    keze törne el amikor leveszi a mezt. mindig eljátsza ezt az idegesítő baromságot
  • Forza Italia
    Végre 1-0
  • forzajuve5
    most meg egy Alex kapufa. ma csak a szerencse nincs velünk...hihetetlen
  • Forza Italia
    Alex kapufa:S
    bemehetne már valami
  • forzajuve5
    Chiellini kihagyta a kihagyhatatlant
  • forzajuve5
    egész szép balhé van a stadionban
  • 9csöves9
    köszönöm uram
  • gabber_saviola
    Lajosom, jól nyomjátok sok helyzettel, csak még a befejezéssel vannak gondok. Szerintem annyira nyomtok, hogy nemsokára megszerzitek a vezetést.

(most volt egy kurtanagy Bari helyzet, Buffon védte)
  • 9csöves9
    szöveges közvetítésben elég sokszor írják a helyzeteinket.normálisak legalább,vagy csak erőtlen szarok?megint melóban vagyok hálisten
  • WuFraZselic
    én is látok erre esélyt, pl a wolfsburg is hasonlóan végezte idén

de el kell ismerni, idén nagyot játszanak, hazai pályán fasza meccseket játszanának bármelyik naggyal
  • 9csöves9
    amúgy szép és jó ez a Palermo sztori,de nem hinném hogy hosszú életű lesz.ha bejutnak a bl-be(én ebben sem vagyok biztos hogy túlélnék a selejtezőt),akkor az tuti rámegy a bajnokságra.a csoportkörben 4. kalapos csapatként,0 nemzetközi rutinnal kizúgnak,a bajnokságban lesznek kb. 12. helyen amikor szezon közben kirúgja Zamparini Rossit...ne legyen igazam
  • forzajuve5
    hivatalos oldal szerint a kezdő:

Buffon-Zebina,Cannavaro,Chiellini,De Ceglie-Camoranesi,Poulsen,Marchisio-Diego-Del Piero,Amauri

ezek szerint Chiellini nem sérült meg komolyan, és Marchisio is tud játszani.

most látom, hogy #29221-ben 12 játékost küldtem volna pályára :D

Bariban Koman a kezdőbe van jelölve, Gosztonyi pedig a padra ülhet
  • WuFraZselic
    a milánnak elég durva azért, szerintem palermo előzni fog :D
  • Fabio Capello
    Nézegettem a tabellát, ha a hátralevő négy meccsünket megnyerjük, és előttünk mindenki bukik, akkor se leszünk már dobogósak... Viszont aligha buknak, pofonegyszerű a menetrendjük az utolsó pár meccsre, még talán a hatodik helyet megcsíphetjük... :/ Szégyen...
  • forzajuve5
    valahol a kettő között, de lehet közelebb van már a hetvenhez....

ma valami ilyesmi lesz a kezdő szerintem:

Buffon-Zebina,Legro,Canna,Grosso-Brazzo(?),Candreva(?),Poulsen,Camo-Diego-Alex,Jaki

de jó lenne ha Marchiso tudna kezdeni, mert egyszerűen nincs értelmes védekező középpályás a keretben. Poulsennek is fel kell kötni a gatyát, és nem megsérülni már a meccs elején.
    arról meg ne is beszéljünk hogy cserélni szinte lehetetlen, mert valami irtó gyenge kispadunk lesz.
    és mindez megint egy vérre szomjazó Bari ellen
  • Fabio Capello
    hanyadik is? 60-70.?
  • Csacsi
    "Giorgio Chiellini lekerült a Bari ellen nevezett játékoslistáról, miután tegnap délután megsérült.

A védő abban reménykedett, hogy megnyeri csapatával a Stadio Olimpicóban tartandó mérkőzést, de még csak nem is szerepelhet a csapatban. Valószínűleg Nicola Legrottaglie lesz Fabio Cannavaro társa a középsővédelemben. Chiellini mellett David Trezeguet, Sebastian Giovinco és Zdenek Grygera is sérült. Amauri, Claudio Marchisio és Martin Caceres a kispadon kapnak helyet, de nem 100 százalékosak. A középpálya is különösen meggyengült, miután Felipe Melo és Momo Sissoko is eltiltott."

Forrás: juventushungary.hu

Nah már csak ez hiányzott :(
  • forzajuve5
    illene ma győzelemmel emlékezni rá
  • 9csöves9
    15 éve hunyt el Fortunato...
  • 9csöves9
    szerintem ugyanolyan kamu ez a Benitez sztori mint a Hiddinkes

(Miccolit a válogatottba!)
  • forzajuve5
    ügynöke szerint Chiellini maradni szeretne, de csak abban az esetben ha a mostani évi 2 millió eurós fizetését megduplázzák.
    jogosnak tartom. simán megérdemli ő is, ha egy nulla teljesítményt nyújtó Amauri is megkaphatja a kb 4 millás évi pénzt.