44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Igen teljesen komoly volt !

Az ilyen játékról lesgólról meg meg nem adott tizenegyesről meg beszélhetnénk.

De nem akarok itt erről beszélni én szóba se hoztam nincs kedvem, hogy ide jöjjenek ugrálni...
  • WuFraZselic
    de milyen előnyünk volt tavaly, vagy épp idén?

nyugodtan visszakaphatjátok amit a pályán megszereztetek -akármilyen segítséggel is-, de attól amit mi megszerzünk idén, nehogy már bármiféle "előnyből" származzon. jól kezdtétek a szezont, jó igazolásokkal, csak tapasztalatlan volt az edző, és a fél csapat lesérült hetente. erről azért nem mi tehetünk
  • cambiasso83
    Miért gondolod,hogy nem érezzük át...látod ez az ami uszitya a másikat...Sziasztok...
  • cambiasso83
    Sziasztok.Attól én nem félek,hogy egy Zanettinek 2elszáll az arca".
    Nagyon megérdemli ezt az Inter.
    A mai foci már nem a szépségre és a támadásokra épül.Na meg szerencsére nem is a statisztikákra.Ezt így kellett csinálni.Remek taktika volt.Ami sajnos megváltozott miután emberhátrányba kerültünk.És az a taktika is fair volt.
    Bajnokokat győztünk le,bajnokokkal játszottunk végig.Kemény ellenfelek voltak.
    Én nem bízom el magam.De annyit mondok.Ha veszítünk is sokat adott nekem ez az év...

Remélem jövőre már egy erős Olasz foci lesz.És bár a lelkem mélyén remélem,hogy simán bajnokok leszünk.De legyen jó csata,ne 2 bajnokesélyessel.
  • forzajuve5
    én gonosz kívánságom a következő lenne:
    nyerje meg az inter nagy fölénnyel a döntőt, legyen nagy az öröm és a boldogság. aztán nyár elején zavarják le a bundaügy tárgyalást, aminek az ítélete, hogy az intert minden 2006 óta szerzett címétől megfosztják, mivel akkor jogosulatlan előnyhöz jutottak a többi csapattal szemben. na akkor nézném meg a pofájukat :). és igenis érezzék át amit mi éreztünk annak idején.
  • Grove4
    Azt kell hogy mondjam, az Inter teljes mértékben megérdemelte a döntőbe jutást, akkármennyire nem komálom őket.De tényleg az odavágót simán hozták, a visszavágón meg azt csinálták amit mindegyik csapat csinált volna ilyen helyzetben.Motta kiállítása meg a vicc kategóriájába esett. A Barca emberelőnyben sem tudta megverni két góllal őket.A bayern meg tényleg vicc.Én mondjuk majd a bajoroknak szurkolok a döntőben :P , de úgy érzem az Inter fogja megnyerni.Csak nehogy elszálljanak majd az arcok.
  • Trunks
    Ez most komoly volt? Esélye nem lesz a Bayernnek. Nem gondoltam, hogy valaha ilyet fogok mondani, de az Inter idén megérdemli, hogy BL-t nyerjen. Utálom őket, de aki ilyen játékot tud bemutatni a Barca ellen, mint ők az oda- és visszavágóm, az előtt megemelem a kalapom. A Bayern viszont egy vicc, hogy idáig eljutott, ha nincs Robben (és Ribery), akkor semmit sem érnek. Ritka szar csapatuk van, a szomorú az, hogy Robbent leszámítva egyáltalán nem jobbak nálunk, ami ugye meglehetősen erős kritika. Csak azért nem estek ki a nyolcaddöntőben, mert el lett csalva a Fiorentina elleni első meccs. Sajnos teljesen egyértelműen.
  • forzajuve5
    még az lenne szép ez mellett ha a Fulham megnyerné az európa kupát
  • WuFraZselic
    jó :D
  • Forza Italia
    nehogy elkezdjétek :D
  • WuFraZselic
    ja, nem is tudtam hogy automatikusan az nyeri a BL-t, aki titeket megvert

így elfogadható a 4-1es vereség, gondolom
  • Breki33
    Na úgy néz ki a mi csoportunkból lesz a BL gyöztes
  • forzajuve5
    vagyis fordítva, az ügynöknek kell új csapatot találni :)
  • forzajuve5
    Alexet kérdezték Capelloról, és ez volt a válasz: „Jó helyen van, ahol most van.” :D

közben hülye Secco tárgyalt Camo ügynökével, és a baromarcú azt mondta Camo nem szerepel a Juventus jövőbeli tervei között. az ügynök így azonnal kérte hogy akkor találjanak egy új klubot Camonak...
  • forzajuve5
    Hivatalos oldalra is felkerült.

(ma jöttem rá arra, hogy a google translate egész jól le tudja fordítani angolra az olasz szövegeket. akit érint és érdekel az próbálja ki. sok hírhez így sokkal előbb hozzá lehet jutni)
  • HTB
    grazie!
  • forzajuve5
    LINK1
    LINK2
  • HTB
    egy forrást plz dobjál!
  • forzajuve5
    gondolom a gazdasági részért lesz felelős, ami nem is baj, mert ahhoz tényleg egész jól ért.

innentől érdekes téma lesz Moggi visszatérése is. ja és ha jól tudom, akkor Capelloval is jó kapcsolatot ápol Andrea, de ebben annyira nem vagyok biztos.

viszont ha akarja Benitezt akkor meg is fogjuk szerezni pár héten belül.
    Nedved vajon milyen pozíciót kaphatna? csapat motivátor :D
  • Grove4
    YUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!
  • 9csöves9
    3 személyt szeretne elsősorban a klub kötelékében látni:Nedved,Benitez,Marotta
  • Fabio Capello
    miii hőőőő hűűűűű???

HALLLELUUUJA ÁÁÁÁÁMMMEEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • 9csöves9
    az eddigi 3 feladata helyett megmarad neki 1,amihez ért is
  • forzajuve5
    ez komoly??? Blanc át lesz helyzve vagy végleg mennie kell?

SOK SIKERT NEKI! remélem hű lesz az Agnelii névhez
  • 9csöves9
    HOLNAPTÓL ANDREA AGNELLI A KLUB ELNÖKE!
  • forzajuve5
    Újra feltették, és tényleg érdemes elolvasni
  • VéLacc
    ezt valahogy most nem érzem jó hírnek
  • forzajuve5
    Összefoglaló a mai tárgyalási napról.
  • Grove4
    Közben levették azt a cikket.
  • forzajuve5
    „Benítez senkivel sem kötött semmilyen megállapodást, az erről szóló hírek hamisak" – nyilatkozta a BBC-nek a spanyol edző ügyeit intéző Manuel Quillon Garcia.

Az ügynök azt a sajtóhírt is tagadta, hogy ezen a héten Monte-Carlóban találkozna a Juventus sportigazgatójával, Roberto Bettegával, hogy tárgyaljanak Benítez Torinóba szerződéséről.
  • Grove4
    A Juventus szurkolós nyílt levelet érdemes elolvasni ezen az oldalon,bár a linkel alul vmi gebasz van.
  • Grove4
    A le nem cseréléséhez mit szólt a csapatkapitány:

"Karmesterként elindúltam, hogy a zenekart átadja Buffonnak, de észrevettem, hogy Marchisio megésrűlt és vélhetően nem tudja folytatni a játékot, és mivel tudtam, hogy ez az utolsó cserelehetőségünk jeleztem, hogy nem engem, hanem őt vigyék le a pályáról, nehogy 10 emberrel kelljen befejeznünk a mérkőzést." - nyilatkozta a Juve 10-ese
  • forzajuve5
    ne mááár :D ki találta ki ezt a színt? :D
  • VéLacc
    mondja valaki hogy ez nem igaz :D :

egyébként Csöves, hol az élő közvetítés a calciopoliról? :P
  • gercse
    *válogatottba
  • gercse
    Olasz válogatottban remélem behívja Lippi, és hasonlóképpen fog teljesíteni
  • forzajuve5
    Pazzini pedig jelentőset emelt a kivásárlási árán :D
  • Breki33
    Hülye róma elszúrta
  • Csacsi
    Eddig jó, vezet a Róma. Így közelebb kerülhetünk a Sampdóriához.
  • Grove4
    A trénernek a mérkőzés vége felé, Hasan Salihamizdic becserélése előtt, kisebb nézeteltérése akadt Alessandro Del Piero-val.

„Egyszerű félreértés történt köztem és Alex között. A mérkőzések alatt ilyen dolgok előfordulhatnak, de mindketten úriemberek vagyunk és ilyen körülmények között sohasem emelnénk fel a hangunkat.”

Del Piero azért felemelte a hangját.Egyébként elítélem Alexet emiatt( Jöhetnek a kövek:D) De nagyon sokat megenged magának,az edzővel,bármilyen szar is az,nem kellen kiabálni,főleg egy ikonnak,egy csapatkapitánynak.