Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
nekem se ártana,de mivel fosok tõle,biztos addig várok míg rohadtul fájni fog

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csacsi
Huhh. Megyek foghúzásra hétre. Remélem addigra hazaérek. Bár lehet foghúzás után nem lesz kedvem semmihez. Tényleg.

Bocsi, az offért. Volt valakinek foghúzásos élménye? Mennyire fáj? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
bazmeg ez a kép😄 Diego viszi szobára Felipét,aki láthatóan még nem heverte ki az elõzõ menetet😄

Grove4
A mérkõzés 20:30-kor kezdõdik Jerezben...

A Juventusnak egy döntetlen is elegendõ, hogy bejusson a Peace Cup elõdöntõjébe, ahol a Real Madriddal találkozhat, persze ha õk megverik az ecuadori Quito csapatát. A hírek szerint Diego az elsõ perctõl a pályán lesz, míg Felipe Melo a mérkõzés közben léphet pályára. Buffon visszatér a kapuba, míg a csatársort Trezeguet és Iaquinta alkothatja. Íme a várható kezdõcsapatok:

-------------------Buffon

Zebina Cannavaro Chiellini Salihamidzic

-------------------Zanetti

Camoranesi Tiago

--------------------Diego

--------Trezeguet Iaquinta

Seongnam Ilhwa (4-4-2): Ryong Jung;Heain Kim,Kuk Cho,Ognenowsky,Yong Jang;Woh Han,Ho Lee,Uribe,Ryong Kim:Ho Kim,Radonzic.

(forrás:Zebraportál)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
jövõ ilyenkor már nem fogja tudni eldönteni a pici, hogy a bajnoki vagy a bl aranyéremmel játszon otthon 😄

Grove4
"Maradni szeretnék a Juventusban a jövõben is. Nagyon szerencsés játékos vagyok, és az, hogy ezt a mezt viselhetem, mindig büszkeséggel tölt el. Régebben ki akartam pórbálni magam külföldön is. Azóta apa lettem, és példát akarok mutatni a fiamnak. Gyõzni akarok ezzel a csapattal."

-mondta Buffon.

(Juventus Hungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
10-bõl 9-en azt mondták hogy kurva szar volt

Grove4
Már látom,hogy játszott😄

Grove4
A Béke Kupán játszott Canna?És ha igen,hogy nyomta?

9csöves9
szerintem 15-30 percekre beállva bármelyik csapatnak erõsítés lenne.Mourinho meg valamennyit konyít hozzá😊

limperatore
de nem értem mit akart már mourinho egy nedveddel, kispadra minek?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
ez a calciopoli írás elég ütõs

9csöves9
a tuttomercatoweben van egy nyilatkozat Paveltõl.azt mondja nem jön vissza az edzõi stábba,sõt európában se fog játszani.vagy amerika vagy visszavonul.azt is megemlíti,hogy igaz volt az inter megkeresése,Mourinhoval is beszélt

forzajuve5
nekik viszont nyerni kell holnap mindenképpen ha tovább akarnak menni és velünk játszani, de az is lehet, hogy már most megijedtek és inkább kiesnek 😄

#25724: Alex meg talán valami jó csajt látott meg a lelátón? azért néhány képen látszik, hogy keményen edzenek a srácok

WuFraZselic
kemény, mint a kádszéle :ASDFSD <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
nem tudom írtam e már,de érdemes ezt a blogot olvasgatni.az indexes Dino Vercotti csinálja,túlzás nélkül állíthatom,hogy nála jobban senki sem vágja a dolgokat Magyarországon a Juvéval és az olasz futballal kapcsolatban.

most egy elég jó 3 részes írás van a calciopoli hátterérõl,meg megemlít egy zárt találkozót is ami múlthéten zajlott Cannavaro és az ultracsoportok vezetõi között

http://lavecchiasignora.blog.hu/

9csöves9

Seccobá kemény mint a kádszéle

Moli beadni készül

Sebától elvették a kakasnyalókát

9csöves9
a Reallal jó lenne összekerülni,megnéznék egy Molinaro-Ronaldo párharcot<#idiota>

forzajuve5
Sevilla döntetlent játszott tegnap este, így nem lesz nehéz a továbbjutás

LasCar16
BSZ Adyn!!

#acm

Count Adyn
Köszii^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
Boldog Születésnapot!

gercse
Boldog Születésnapot!

Zsolti9014
Boldog szülinapot!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Count Adynnak heppi börzdéj!

9csöves9
pláne hogy pár helyen el is basztam😄 ez Trez dala,annyit jelent hogy "amikor játszik mindig gólt lõ"

hazafele kicsit illuminált állapotban ezt énekeltem,oszt valamiért beírtam ide is😄

forzajuve5
mit jelent? a google translate nem bír vele 😊

9csöves9
TREZEGUET,TREZEGUET QUANDO GIOCA SEGNA SEMPRE TREZEGUET,TREZEGUET QUANDO GIOCA SENGA TREZEGUET...

NEMENJELMORE!

9csöves9

Zsolti9014
nem láttam a meccset sajnos, de gratula a csapatnak a gyõzelemhez.

Hajrá Magyarország!

gercse
én csak a második félidõt láttam, de nálam is

Nálam Manninger a meccs embere.Bárjobban örültnék valamelyik csatárunknak.

forzajuve5
másik átok se kerül el minket. megint végig kellett izgulni a végét keményen.
azért nagynehezen nyertünk. a másik csoportellenfél remélem könnyebb falat lesz

forzajuve5
1-2, szögletnél fejeltek egyet

gercse
jaja kiválló kapus, jó hogy itt van

forzajuve5
Manninger a torna kapusa 😄 hihetetlen miket véd

forzajuve5
tényleg vannak jó felfutásai, és jól is passzol, szépen vezeti a labdát. csak amikor a sárgát kapta akkor megint kicsit kivetkõzött magából

9csöves9
x-re fogadtam,nembaj😄

gercse
Zebina egész jól játszik, a gólpassza is szép volt

forzajuve5
Jaki akciógólja 2-0!!!
megkapta a labdát, és kb 18-rõl laposan a kapu jobb alsó sarkába lõte

friss képek:

forzajuve5
Sevilla elkezdte behozni a "jó" embereit. jó lenne ha Ferrara is lépne valamit mert már teljesen átvették a játék irányítását. Manningernek köszönhetjük hogy nem lõttek még gólt. nagyon szépeket véd az öreg 😊

forzajuve5
már délelõtt is külön edzett mert volt kisebb sérülése. nem is értem miért kockáztatták a játékát. reméljük nem komoly a baj

most kezdõdött 2. félidõ, nem volt cserénk a szünetben

9csöves9
köszi.Camo hihetetlen,faszomért sérül meg állandóan...

forzajuve5
most lett vége elsõ félidõnek.
kezdem a rossz hírrel: Camot le kellett cserélni mert megsérült, a térde alatt jegelték a kispadon.
4-4-2 volt az elején a felállás, csereként Jaki jött be, ezután már 4-3-2-1 volt.
védekezésben már elég jók vagyunk, támadások viszont langyosak. ezt most bedudom a nagy melegnek ( 31 fok a meccs kezdetekor) és a még nem 100%-os erõállapotnak. védõk szinte egyáltalán nem vesznek részt a támadásokban.
két sárga lap: Canna és Zebina. utóbbi annyira nem meglepõ 😊
mindenképpen javulni kell és lõni legalább egy gólt, mert voltak idõszakok amikor az ellenfél elég szépen átvette az irányítást.
Seba vagy Diego kellene a két csatár mögé, Alex nincs ma élete formájában enyhén szólva se.
ekiket kiemelnék elsõ félidei játék alapján: Manninger, Chiellini, Amauri

9csöves9
zsír.néha megírnád pár szóban mi folyik?melóhelyen nemtudom nézni

forzajuve5
Amauri fejesgóljával vezetünk 😄

forzajuve5
HJFStv is biztos adja, de ha nem akkor MYP2P vagy ROJADIRECTÁN is lesz bõven link

Csacsi
Ha van link, ne féljetek megosztani 😊 Már ezer éve nem láttam Juventust játszani 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
most látom, hogy Csöves már írta a mai meccset #25688-ben 😊