44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Na már Luigi Del Neri és Luciano Spalletti is felmerült lehetséges edzőként.

Szerintem Johan Cruyff -on is el kéne gondolkozni :)
  • Breki33
    Az egy hülye

http://sportgeza.hu/futball/2010/05/06/francesco_totti_nem_ker_bocsanatot/

Bár elitélendő amit tett, de a helyében sokan szívesen megtenénk ezzen a barommal !
  • bakkerman
    Balotelli?
  • 9csöves9
    van egy olyan verzió,hogy nem a vezetőség akarta főleg DD távozását,hanem a nagykutyák az öltözőben...
  • Csacsi
    Csak mellékesen jegyzem meg, hogy 1992 után először lett francia bajnok a Marsielle Deschampsal. Ha nekünk is értelmes vezetőségünk lett volna, és hagyjuk dolgozni, ki tudja hol tartanánk :(
  • 9csöves9
    100 új üzenet.ilyen se volt még itt nekem:D
  • eddie
    Ő mint az Inter ikonja még egy évet maradna szerintem.
  • gercse
    a harmadik meg Zanetti (ha még focizni akar majd)
  • Breki33
    ez így van
  • eddie
    A másik Materazzi.
  • Breki33
    kb 3 játékos maradna egyik Toldo

• forzajuve5
    igaz :D

lényeg, hogy nem volt mindennapi cselekedet. mindezt a klubhű kulcsjátékosainknak köszönhetjük. nem hiszem, hogy az interben sorban állnának a játékosok amikor megkérdeznék ki tart velünk a B-be :)
  • Breki33
    Rafael Benítez, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool menedzsere szívesen maradna a klubnál.

A média lázas találgatására, hogy Angliában vagy Olaszországban folytatja-e Rafa Benítez, ügynöke csak annyit válaszolt, konkrét ajánlattal még nem keresték meg sem Juventustól, sem más klubtól, ellenben szívesen maradna a Poolnál.

„Egyetlen klubtól sem kaptunk ajánlatot, Benítez feladata a Liverpool irányítása marad a jövőben is" – mondta Manuel Garcia Quilon, a spanyol szakember ügynöke.

Úgy tűnik tehát, hogy a spanyol szakembernek – bár nagy álma, hogy egyszer a Real Madridnál dolgozzon – egyelőre nem áll szándékában elhagyni Liverpoolt.
  • Breki33
    Nem bánnám, ha úgy játszana mint négy éve
  • Breki33
    Fabio Cannavaro, az olasz labdarúgó-válogatott világbajnok csapatkapitánya elmondta: úgy tervezi, a világbajnokságon húzza magára utoljára a squadra azzurra mezét.

„Már most is azt mondják, öreg vagyok, képzelem, mit mondanának augusztusban" – mondta a 36 éves, 132-szeres válogatott klasszis, aki a válogatott kerettel gyakorolt Rómában.

Cannavaro 1997-ben, Észak-Írország ellen mutatkozott be az olasz nemzeti csapatban, eddig három világbajnokságon és két Európa-bajnokságon vett részt.
  • Grove4
    Kötöszködés.Először 3. majd 2. hely (most meg 6-7?).
  • Breki33
    Mi csak igazságot akarunk és egyenlő elbírálást !

#29390 tökéletes és igazságos megoldás
  • limperatore
    azért hagyjuk már azt h a juve idei formája a bundabotrány műve

tavaly 2.ok lettetek, vettetek 2 sztárt, ott van nálatok a legjobb olasz védő meg kapus, innentől kezdve nálatok volt vmi gixer
  • Breki33
    Igen, ha van igazság ezt fogják tenni

A bajnokság nincs lefutva inter szeret az utolsó fordulókban veszteni
    BL-es dologról már leírtam a véleményem

Miért ne lehetne ilyet csinálni az interrel ha olaszország legjobb és legnépszerűbb klubjával meg lehetett csinálni.

És amíg ez a mesterségesen fentartott csalás lesz nem lesz jó az olasz foci. Erre egyre többen rá fognak jönni és bukni fog ez a csaló !

Olasz csapatokban olasz fiatalokat kéne játszatni és nem úgy mint most miis tesszük !
  • forzajuve5
    nyomorék Secco szerint nincs szó Amauri-Kjaer cseréről, mert Amauri egy jó játékos ezért nem válnak meg tőle... szerinte Kjaer nincs is benne a tervezett igazolások listájában
    valaki vigye már el egy lakatlan szigetre ezt az embert és hagyja ott örökre!
  • bakkerman
    akkor lehet mostmár 4 évente bekéne vezetni egy ilyen bundaügyet xd most megbukna az Inter,akkor 4 évig az AC lenne a bajnok :D
  • Fabio Capello
    4 éve megcsinálták olaszország akkori legnagyobb klubjával aki zsinórban megnyerte a negyedik bajnoki címét...
  • bakkerman
    most komolyan,szerintetek újra fogják tárgyalni az ügyet,és előállítják az Intert??? Olaszország jelenlegi legjobb klubját,aki zsinórban idén fogja megnyerni a 4. címét,és BL-t nyerhet,plusz ma este olasz kupát??? Moratti az utóbbi 2-3 évben annyira magabiztos lett,mind anyagilag,mind szakmailag,meg minden területen,hogy ilyet nem lehetne csinálni az Interrel!! ez az ügy lezárt
  • Breki33

És miis folyamatosan csalózni fogjuk őket.
  • forzajuve5
    mostmár azt mondom adják vissza az elvett bajnoki címeinket, az internek hagyják meg amit 2006 óta megszereztek, viszont rakják ki őket 1 évre a B-be. megnézném onnantól kezdve mit kezdenének magukkal. lenne e olyan színtű talpraállás mint amit mi véghezvittünk (ez alatt az egy év alatti visszajutást és az utána következő bajnoki második helyet értem)
  • Breki33
    Nem kérdés, nem lett volna 20 évig luzerségről rossz igazolásokról voltak híresek

Idén mi mutattuk be milyen volt az akkori inter

Juve enélkül a direkt kirobbantott botrány nélkül simán bajnokesélyes lenne.

Viszont a visszajutás utáni baszakodást már a mostani vezetésnek köszönhetjük
  • horpeti
    Igen, pont azt akartam mondani, hogy a botrányig nem az Interről szólt a bajnokság, európai kupák, stb.
    Azóta a bajnokságban egyeduralkodó, és persze az elmúlt évben (vélhetően a korábbi évek sikerének köszönhetően) nagyon jól is tudtak igazolni, jött Murinho, és most már tényleg ütőképes a csapat.

Kérdés, hogy ha nincs ez az egész, akkor lett volna ilyen szintű fejlődés a csapat történetében, és ekkora leépülés a Milan-Juventus táján. Tehát ha el is vesznek címeket, meg adnak, 3-4 év alatt jelentős változás állt be a kluboknál a körülmények miatt.

De lehet ez anélkül is meglett volna.
  • bakkerman
    most a Palermo kajak adna egy Csert (nem tom hogy kell leírni a nevét :S:( ) egy Amauriért? :D
  • Breki33
    Ez esetben a Palermo-s csere dolog biztosabbnak tűnik
  • forzajuve5
    sikerült megállapodni Marottaval. mindenki nagyon bízik benne. reméljük okosan épít csapatot a nyáron
  • Breki33
    Semekkora fölénye sem volt UEFA kupán kivül szinte semmit sem nyertek Matthausék óta.

Bajnokságért is inkább a Milán-al csatáztunk, de gondolom ezt tudod.
  • horpeti
    Amúgy tény, hogy a 2006os balhéig egyáltalán nem volt ekkora Inter fölény a bajnokságban. Viszont utána meg meg se lehet állítani őket...
  • Breki33
    Először is tegyük fel, hogy úgy írtál vmit, hogy utána sem néztél.

Igen a pályán nyerték úgy hogy a vetélytársakat ügyesen a B-be rakták -Juve pontokat vontak le tőlük -Milán
    más szankciókat kaptak.

Közben meg ők nem kaptak semmi büntetést
    csak szinte ingyen játékosokat Ibra, Viera pl.

És még az ő drukkereiknek volt pofája csalózni :P

Én már akkor is kimondtam, hogy ugyanolyan sárosak egyértelmű hogy kinek volt jó ez az egész évek óta semmit sem nyertek a pályán csak így tudtak
    vmit elérni.

Közben most kiderülnek a dolgok, ha van igazság megis kapják a büntetésük.

Ennyit a bajnoki címeikről Morattipoli nélkül sehol sem lennének!

• bakkerman
    jó,tegyüf fel,akkor visszaadják a Juvenak azt a Scudettot,de mivan az utána következő Inter bajnoki címekkel?? mert azokat a pályán nyerték meg :)
  • Breki33
    Egyáltalán nem így történt.

Akik ezt és hasonlókat hangoztatják elég tájékozatlanok ez ügyben.
    Pont most derülnek ki dolgok

Franco Carraro, a szövetség akkori elnöke a minap kijelentette: hiba volt az Intert megjutalmazni azzal a Scudettóval.

„Súlyos hiba volt zöld asztal mellett odaítélni a Scudettót, ezt hangoztattam már akkor is, amikor még az Interrel kapcsolatban nem is vetődött fel semmilyen gyanú. Súlyos sportpolitikai hiba volt ez Guido Rossitól” – mondta Carraro a Gr Parlamentónak.

Ezen a véleményen van Giovanni Cobolli Gigli is, a Juventus korábbi elnöke, aki szerint ha Nápolyban bebizonyosodik az Inter bűnössége, akkor vissza kell adni a bajnoki címet a torinóiaknak.

„Biztos vagyok benne, hogy ha akkor halloták volna a hangokat (az új bizonyítékokat), akkor egészen másként döntöttek volna 2006-ban” – mondta Gigli az Il Mattinónak.

Szval nem kéne már ezt a hülyeséget hangoztatni
  • Csacsi
    A legújabb bizonyítékok szerint nem csalt, vagyis legalábbis nem olyan szinten, mint a többi csapat. Szóval az a kizárás, az teljesen botrányos döntés volt.

A hitelességéről már csak ne is beszéljünk.
  • bakkerman
    van benne igazság,hogy 2006-ban "megszűnt" a Juve,de ezt csak Moddzsi bácsinak köszönhetitek,elcsalt egy szezont,hogy aztán 4-5 évig szenvedjen a Juventus,jó üzlet :)
  • Zsolti9014
    a Palermónál nem mindig a pénz a lényeg, az elnöküknek van tartása.
    egyébként én nagyon örülnék ennek a cserének.

Más:
    Ez az év annyira sz.r, hogy sajnos el sem tudok képzelni akkora változást, hogy az elég legyen. Ebből bajnokcsapatot építeni, az kihívás lesz, vazze.
    Persze ez csak egy vélemény.

Egy külföldi fórumon láttam ezt: R.I.P. Juventus FC 1897-2006. Kicsit azért erős.
  • limperatore
    15 millió????????????????? :D max forintba
  • forzajuve5
    Amauri értéke kb 15 millió lehet, Kjaer jelenleg nem ér semmivel sem többet hiába játszik jól. védőkért nem szoktak nagy pénzeket dobálni