44078

ibogldrc.jpg

• Oziris666
    Jónagy hülye ha ebbe belemegy a Palermo:P
  • Breki33
    Erről korábban énis olvastam, de akkor 3 in 1-ről volt szó. :P
  • forzajuve5
    Gigi nem megy sehova. minden évben eljátszák ezt az újságírók :)

ami viszont jó hír, hogy a Palermo hajlandó lenne egy Amauri-Kjaer cserére
  • Breki33
    Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa egyelőre nem tudja, hogy marad-e klubjánál, azt viszont igen, hogy ha elválnak útjaik, Angliában szeretné folytatni pályafutását.

„Amennyiben mennem kell, úgy vélem, Angliában folytatom - nyilatkozta a Sky televíziónak a világbajnoki címvédő olasz válogatott 32 éves hálóőre. - Ugyanakkor számomra mindig is a Juventus az első. Egyelőre még semmilyen döntés nem született, de hamarosan le fogunk ülni a klub vezetőivel, és kiderül, hogy ők mit szeretnének.”

Buffon tavaly már a szigetországba szerződhetett volna, ám a Manchester City érdeklődését elutasította, mert annak ellenére sem tartja elit egyesületnek, hogy a világ egyik leggazdagabb klubja. Most azért erősödtek fel a távozásával kapcsolatos pletykák, mert a szezonban nagyon gyengén szereplő Juve vasárnap minimális esélyét is elveszítette arra, hogy a következő idényben a Bajnokok Ligájában szerepeljen. A kiváló, sokak által a világ legjobb kapusának tartott futballista az interjúban dicsérte a jelenleg a Liverpoolt irányító Rafael Benítezt, aki - a helyi média szerint - a Juventus első számú jelöltje a vezetőedzői posztra.

„Eredményei önmagukért beszélnek, s azt gondolom, ő olyan edző, aki képes a nehéz szituációkat kezelni" - mondta a spanyol szakemberről Buffon, aki az olasz válogatott vb-esélyeiről is beszélt. - Nem hinném, hogy túl nagy esélyünk lenne az újabb világbajnoki győzelemre. Tudjuk, mennyire nehéz megnyerni a vb-t, s a címvédés még ennél is nehezebb.”
  • Breki33
    BUFFON MÉG NEM TUDJA, HOL FOLYTATJA

Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa csapata Catania elleni 1–1-es döntetlenje után (amellyel biztossá vált, hogy a torinóiak lemaradnak a következő BL-ről) úgy nyilatkozott, még nem tudja, hol folytatja a következő szezonban.

„Két meccsig még a Juventus játékosa vagyok. Aztán meglátjuk, mi lesz. Egyelőre semmi sincs a láthatáron, de ha lesz valami, tudatni fogom. Bízom benne, hogy maradhatok a klubnál, de egyelőre csak az biztos, hogy még két meccsig a Juve futballistája vagyok" – mondta Buffon.
  • limperatore
    ha befolyás akkor berlusconi mit rejtegethet, de ez senkit nem érdekel csak az Inter :D
  • Csacsi
    Persze, mert megint eltusolják, mint 2006-ban. Morattinak azért még van pénze szerencsétekre, és befolyása is.
  • limperatore
    igazi bűnös :D lol

nemtom h inter mennyire volt sáros ha az volt egyáltalán, de ha bl-t megnyeri tuti nem piszkálják
  • Csacsi
    Hátha idén megbüntetik az igazi bűnösöket, és akkor kapunk pár ajándék szezont ellenfelek nélkül :)
  • limperatore
    nem valószínű h a juve jövőre megközelíti az első helyet, ahhoz nagy átalakítás szükséges, és benitez se parádézik a poollal..
  • Breki33
    apád a kölök öcsike
  • barcames
    Elég feladat lesz így is jövőre bajnokság megnyerése, EL, kupa stb.
    BEVETTED A GYÓGYSZERED KÖLÖK?
  • Csacsi
    Köszi mindkettőtöknek.
  • Breki33
    Catania-Juventus_1-1_sintesi_video
  • WuFraZselic
    upsz ez kicsit rosszul van feltéve
  • WuFraZselic
    supercalciotv channel youtube-on

amúgy link
  • Csacsi
    Valaki egy összefoglalót dobhatna majd.

Köszi előre is.
  • Breki33
    Megis van miért

"Lippi a szerdai Olasz Kupa-döntő miatt egyelőre nem hívott meg AS Roma- és Internazionale-játékosokat."
  • Breki33
    Na a Lazio a tegnapi gusztustalansága után megérdemelné, hogy kiessen.

Atalanta sajnos viszont csak döntetlent játszott a Bolognával,

• gercse
    Juve meccsen mondtak valamit, hogy csak máj 10. vagy akörül lesz a végleges kihirdetve. Rossi (Villareálból) is megy sztem ki
  • Fabio Capello
    jatényleg, a kannást kihagytam -.-'
  • forzajuve5
    jó ha nyolc közé bejutnak olaszok ezzel a kerettel, de azt is csak azért mert könnyű csoportban vannak. (aztán ne legyen igazam, és legyen címvédés :P)
    egyébként Cannavarot se vinném már. túl lassú ő már ahhoz hogy egy VB-n a megfelő szinten tudjon játszani
  • WuFraZselic
    be is baszna, ha Capitano nem férne be az olasz válogatottba :D bár Maradona még Lippinél is több cuccot tol, durva kiket nem játszat...
  • Fabio Capello
    jajtényleg, rossz zanetti bocsika :D
  • WuFraZselic
    Zanetti argentin, csillagom :D
  • Fabio Capello
    az interből nem is nagyon lenne kit vinni :D Zanetti már visszamondta szerintem a válogatottságot, ott van még santon, aki nem érett még a válogatottságra, és balotelli, aki inkább csapatromboló mint építő jellem. Őszintén szólva én nem is vártam Inter játékost, viszont szomorú hogy milyen játékosok vannak a keretben: Zambrotta, Pirlo, Iaquinta, Borriello, Grosso, Gattuso...

Miért nem Cassano? Miért nem a tucatnyi tehetséges védők egyike? miért nem a tucatnyi tehetséges középpályás egyike? Annak az egynek örülök, hogy még a bő keretbe se jelölte azt a botlábú fatökű félbalfasz brazil-olasz rinyagépet...
  • Cike
    Jól látod se roma,se inter játékos nincs a keretbe.
  • Breki33
    Lehet, hogy kicsit sok pezsgót ittam - nem a mecs miatt- de Rómából senki?
  • Cike
    Lippi kihirdette a bő keretet, igazából szerintem meglepetések nélkül,és 9 juvés van benne.
    Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari), Salvatore Sirigu (Palermo)
    Védők: Salvatore Bocchetti (Genoa), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro (Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Genoa), Fabio Grosso (Juventus), Nicola Legrottaglie (Juventus), Christian Maggio (Napoli), Gianluca Zambrotta (AC Milan)
    Középpályások: Mauro Camoranesi (Juventus), Antonio Candreva (Juventus), Andrea Cossu (Cagliari), Gennaro Gattuso (AC Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (AC Milan)
    Csatárok: Marco Borriello (AC Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Napoli)
  • Breki33
    nézni
  • Breki33
    Nemis kell BL míg nem lesz jó csapatunk

vagy ezt akarjátok megint néuni mint idén a döntősök ellen?

Elég feladat lesz így is jövőre bajnokság megnyerése, EL, kupa stb.

KELL EGY CSAPAT !
  • Fabio Capello
    hát de látod még az EL-ben se vagyunk képesek semmire...
  • Kaplan
    itt az egészben a legelkeserítőbb, hogy jövőre no BL.. kurva nagy szégyen.

a játékunk az már nem is szégyen, az már valami egészen körülírhatatlan.
  • WuFraZselic
    :DDDDDDDDDD
  • Grove4
    lol xD
  • Forza Italia
    több labdát ad el mint az adidas
  • VéLacc
    szerintem nem kéne megint 1 - 1 embereket kiemelni... összességében csapat nem volt a pályán.
  • gercse
    ez egy szar év lett,
    várhatóan csak jobb lehet jövőre
  • Breki33
    Nah sikeresen kiharcoltuk a 7 helyet..........
  • Grove4
    Ez a Felipe Melo nagyon gazdag lehet,hogy ennyi labdát elad.