Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
igen

egyébként este 22:30 Sevilla-Juventus a Peace kupán. link lesz az 100%

WuFraZselic
ezkiez? melo?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9

a csapat amúgy elutazott Spanyolországba,ma 22.30kor lesz az elsõ meccsünk a béke kupán a Sevilla ellen.Diego játszani fog

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
maradás mellett fog dönteni

9csöves9
Secco és Trez ügynöke is nyilatkozott.a klub nem szándékozik eladni,de Trezé a döntés

9csöves9
#25677-ben van videó(1:14).elõször visszacsapott aztán miután erre visszaszóltak neki utánarohant mint valami õrült.szerintem nem tiltják el,Ferrara lebaszta aztán ennyi

Rudee
Kiváncsi vagyok, hogy eltiltják-e Amaurit, már ha tényleg ütés volt (nem láttam).

Szar Bayern, szar Bayern :)

Fabio Capello
Juventus: az olasz sajtó szerint Poulsen elhagyja a klubot

Christian Poulsen biztosan elhagyja a Juventust – írja a La Gazzetta dello Sport.

A 29 éves dán válogatott labdarúgó tavaly nyolc és fél millió fontért a Sevillától érkezett a torinói együtteshez, ám nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.

Miután Poulsen tárgyalt a csapat vezetõivel, világossá vált számára, hogy nem számítanak rá a kezdõben – olvasható az olasz sajtóban.

A játékos a nyár elején, felesége kérésére elutasította a török Fenerbahce ajánlatát, de mivel jövõre ott szeretne lenni a dél-afrikai világbajnokságon, mindenképpen találnia kell egy olyan csapatot, amelyben állandó szerephez juthat a mérkõzéseken.

9csöves9
jah és ez rekord Olaszországban

9csöves9
jó tipp,most akartam beírni😊

forzajuve5
talán a megnyert Scudettok száma(1986/87, 1989/90, 1994/95, 1996/97, 1997/98, 2001/02, 2002/03, 2004/2005). de ez csak tipp a részemrõl 😊

Fabio Capello
Mit jelent Ferrara alkarján a római nyolcas tetkó?

9csöves9
egyébként tegnapelõtt megvolt a csapatbemutató,Seba Legro és Melo nélkül(õk ma csatlakoznak,Melo hivatalos bemutatója fél 6kor lesz).Cannavarot tapssal fogadták

http://www.youtube.com/watch?v=Zd8FYlZwwcI&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=5M8mfIYTK80&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=CNVXn0BdTSE&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=i0Y90sXOB2Q&feature=channel_page

9csöves9
Trez amúgy elég érdekes volt a meccsen.egész jól mozgott,lõtt is egy szép lesgólt,de mindennel baja volt végig.Alex lecserélésekor neki akarta adni a karszalagot,õ meg nem fogadta el.érdekes

9csöves9
pont nem láttam,állítólag visszakézbõl leütötte az egyiket:S

egyébként 1-1 lett,Trez egyenlített 11-esbõl.szarok voltunk,de lényegtelen

Forza Italia
1-0 ra vezet a Vicenza Amaurit a gól után kiállították. Mit csinált?? Ha tudja valaki írja le?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
elképzelem a helyzetet,ahogy Milito ugratja ki Eto'ot vagy fordítva😊.egyedül Maicon fogja õket rendesen kiszolgálni.szóval én nem tartok tõle hogy mindketten küzdenek majd a gólkirályi címért

mindegy,ez majd kiderül

WuFraZselic
na jah, de ha aztnézzük hogy ittvan milito aki 1 góllal maradt el, eto'o pedig 30 felett rúgott akkor az nem rossz =D bár remélem nem jön eto'o... 😄 szerintem izgalmasabb lesz, de még mindig erõsebbnek érzem az Inter keretét, és ha belegondolsz tavaly messze nem játszotta a csapat amit tud. mindenesetre nem lesz ekkora különbség év végén végre remélem, jólenne egy izgalmas seria a, mint pl a PL volt.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
nem elsõsorban a keret erõsödése miatt mondom,hogy meg fogjuk nyerni a bajnokságot.ha meg nálatok elmegy Zlatan,az egyértelmû gyengülés,bárkit hoztok a helyére Etót,Kásszánót vagy akár Kobibrájentet

(most kezdünk a Vicenza ellen,a hjfs-en lehet nézni)

WuFraZselic
hát jó, erõsödtetek, de az Inter sem gyengült, sõõõt. ha nem lesz ennyi sérültetek, szorosabbá tehetitek a dolgot viszont, annak örülnék

9csöves9
Melonak nem kell küzdenie semmit.akkor is kezdõ lesz,ha nem csinál semmit.25 milliós játékost nem fognak a padra ültetni

nono84
Ha összeszokik hamar a középpálya akkor ott nem lesz baj, legalábbis a védelemhez képest...

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Sztem pedig bõven lehetne erõsíteni a középpályát. Marco és Pavel távozása nagy veszteség, akárhogy is nézzük. Seba biztos jobb lesz, mint tavaly, de ennyi. Felipe Melónak meg kell küzdenie a csapatba kerülésért, Diego meg persze nagy erõsítés. Szélsõhátvédet viszont mindenképp kell szereznünk.

Amici di nessuno...

gercse
így van! és legyen is így!

9csöves9
így van alapesetben nem lesz szélsõs játék.sokszor Camo is belsõ középpályás lesz,a Lippi érában is játszott ott.amúgy is most elég bõven egy szélsõ mindkét oldalra,(Seba,Camo) mivel ezzel a kerettel lehet 3 féle taktikát is gond nélkül variálgatni.ha egyikük megsérül akkor eleve nem azt a taktikát játsszuk amibe kell szélsõ.szerintem azért ennél erõsebb középpályát nehezen lehetett volna összehozni(persze a mi lehetõségeinkhez képest).nem mindegy,hogy a védelem elõtt mondjuk egy Momo,Marchisio,Melo trió szûr majd,kevesebb eksönben lesz részük a védõinknek

én azt mondom,ha jön védõ ha nem,idén meg kell nyerni a scudettot

Breki33

Breki33
Zsolti9014
szerintem nem fogunk szélsõvel játszani. legalábbis ha kidõl, akkor semmiképp. mindenesetre eddig a rombusz-középpályáról érkezõ hírek alapján...de természetesen akkor sem megnyugtató, hogy nincs cseréje.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
a nép kenyeret követel és VÉDÕT!!!!!

Trunks
Jó, azt elismerem, hogy visszajönni nem volt túl bölcs és helyes döntés, de azért valljuk be a jelenlegi keretünk meglehetõsen gyenge, pláne nemzeközi szinten.

"most megérezte a gyõzelem szagát, mert ebben a csapatban most azért valljuk be benne van"

Azt kívánom, bárcsak így lenne. Ahhoz a védelmet és a középpályát alaposan meg kéne erõsíteni. Pl. most hogy Marchionni távozott, Camo meg egy isten, de azért sajnos elég sérülékeny. Ha õ kidõl, ki fog a jobb szélen játszani?

Amici di nessuno...

forzajuve5
fogunk ennél jobb meccset is játszani úgy érzem 😄

9csöves9
http://www.paurepensieri.com/tv_digitale_1.html

Manninger- Zebina, Grygera, Ariaudo, Brazzo- Poulsen, Zanetti, Tiago- Del Piero- Immobile, Amauri

9csöves9
szerintem nyomatják,de itt egy másik

http://www.calciolink.altervista.org/

Diego ma sem játszik

forzajuve5
hjfs tv adja ma a meccset? vagy ha tudtok más linket akkor az is jöhet

forzajuve5
Újra tüntettek Fabio Cannavaro ellen a Juventus labdarúgócsapatának drukkerei a pinzolói komplexumban.
A Juve edzésén mintegy száz ultra jelent meg, kifeszítettek egy „100 Pinzolóban, 10 ezer a stadionban” transzparenst, és folyamatosan inzultálták a rutinos védõt, akit a szurkolók másik része védelmébe vett.

forzajuve5
nálam nem jelenik meg, de akkor adik linkeket:

LINK1

LINK2
LINK3

forzajuve5
elvannak a srácok 😄

forzajuve5
100%-ig veled értek egyet. akiben nincs benne a csapat iránti hûség az nem is való ide. most megérezte a gyõzelem szagát, mert ebben a csapatban most azért valljuk be benne van, és egybõl benyalta magát a butyuta vezetõinknél.

ne feledjétek: "Egy igazi lovag sosem hagyja el a szíve hölgyét!"

9csöves9
senki se mondta,hogy õsjuvés.nem is kell annak lennie,de ha egyszer lelép ne jöjjön vissza.magasról leszarom hogy jót tett a karrierje szempontjából(pláne,hogy utoljára Juve játékosként volt benne a top3 védõben)

WuFraZselic
karrierje szempontjából jobb, hogy nem maradt. az meg hogy "õsjuvés", közel sem mondható el róla. ha trez vagy buffon tette volna ezt, megérteném

9csöves9
oké,de ha büdös volt neki a Serie b,akkor ne jöjjön vissza akkor amikor már minden rendben

Grove4
A Lega Calcio megnevezte a 8 kiemelt csapatot a Coppa Italia idei sorozatában. Az Inter és a Juventus már a negyeddöntõben összefuthat egymással.

A kiemelt csapatok listája: Fiorentina, Genoa, Milan, Inter, Juventus, Udinese, Roma és a címvédõ Lazio.

Ezek a gárdák a negyeddöntõ elõtti fordulóban csatlakoznak a küzdelmekbe, és ha mindegyikük megnyeri a maga összecsapását, akkor a következõképp fog festeni a negyeddöntõk párosítása: Fiorentina - Lazio, Inter - Juventus, Milan - Udinese, Genoa - Roma.

A tavalyi szezonban a Lazio csapata büntetõk után gyõzött a Sampdoria elleni döntõben.

(Juventus Hungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Igazad van,az viszont undorítóbb,hogy visszajött.Ha viszont jól nyomja akkor játszon!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Nem tudom Cannavarót miért utálják ennyire a szurkolók. Persze, elment a calciopoli után, de sztem teljesen érthetõ volt a távozása. Mégis az Aranylabdája múlt azon. Ha nálunk marad, tuti nem kapja meg. Ha Emersont vagy Vieirát utálnák ennyire, azt mondanám ok, mert mégiscsak egy közvetlen riválishoz igazoltak. Canna legalább Madridig ment.

Amici di nessuno...

BADE
19éves fiatal csatár a tartalékcsapatnál,de ha jól emlékszem pályára lépett már a bajnokságban is

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
úgy néz ki Alex hosszabbít egy évvel.nem értem ezt se,a vezetõség is tudja,hogy addig játszik amíg akar.sõt szerintem Alex még tolatni fogja mikor már Gigli elhúzza a belét😄

9csöves9
nekem is megfordult a fejemben,de csaknem😄

Guba,primaverás gyerek elég,elég jól termelt és most a nagycsapattal van az edzõtáborban.az edzõmeccsen gólt is lõtt tegnap

DONGUBA
o ki meg em hallottam rola??

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

BADE
én örülnék,ha Immobile megmaradna a keretben

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Oziris666
Nesze még1 Almiron😄