44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    komolyan félek,hogy kik fognak (és kik nem fognak) távozni nyáron, Blanc, basszameg,most hogyhogy nem pofázol???? Elbasztad a csapatunkat meg a zseniális Secco mester, remélem az ultrák megrúháznak titeket,de úgy kiadósan.
  • forzajuve5
    1-3....Gigi helyében kivenném a szögletzászlót és a rúddal agyonverném a védelmet
  • Grove4
    LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK A SZÁJBAKÚRT SZEZONNAK,MERT AMIT LEMŰVELÜNK VICC TÁRGYA, ELMEHET AZ EGÉSZ CSAPAT MECCS UTÁN SÖRÖZNI,AZTÁN VAGY 4 EMBER VISSZAJÖHET.
  • forzajuve5
    1-2 Lanzafame. hülyét csináltak belőlünk. szegény Gigi mindent megpróbált...

lehet most lesz vége a meccsnek ha mégegyszer ki tudnak törni a szurkolók a szektorukból, márpedig ezután meg fogják próbálni
  • bakkerman
    igen,őt elbuktuk,de idén nem villog nálatok...no meg,kitudja,ha marad Eto'o,és idén is úgy szórta volna a gólokat,akkor Bojan a kezdőcsapat közelébe nem kerül...
  • forzajuve5
    Alexnek el kell mennie beszélni velük, addig nem mehet tovább a meccs.

Zac meg elég viccesen néz ki baseball sapkában
  • Cike
    szokásos
  • forzajuve5
    megint balhéznak a lelátón az ultrák :(
  • Cike
    szerintem pont ezért nem érdekel senkit...
  • forzajuve5
    és ki más mint Lanzafame :)
  • forzajuve5
    1-1 egy hülyén megpattanó lövésből...
  • forzajuve5
    Del Piero góllal vezetünk. de nem tudom sehol nézni a meccset. látom nagyon senkit sem érdekel már
  • forzajuve5
    van valakinek működő stream?
  • forzajuve5
    mai kezdő:

Buffon-Caceres,Cannavaro,Chiellini,De Ceglie-Melo,Poulsen,Marchisio-Diego-Del Piero,Iaquinta

utolsó hazai meccs, utolsó esély a bizonyításra.
    tv nem adja a meccset, kell valami streamet keresni.
    érdemes lesz nézni majd a meccs végén egyes játékosok gesztusait a szurkolók felé, abból könnyen kiderülhet ki az aki tutira távozik
  • WuFraZselic
    no meg egy Eto'ot
  • bakkerman
    35-ért tietek!!!!!!44négy akkor is csak egy tizest bukunk rajta! :)
  • forzajuve5
    a szívem szakad meg miatta. egy igazi bajnokot veszítünk el
  • Monoton
    Kösz ne :) Én sztem Angliába igazol (Chelsea vagy Liverpool) Valószínűbb az első.
  • eddie
    Hát kb. ennyit tudok én is.Csak annyi ismerősöm szurkol nekik, hogy muszáj szimpatizálnom velük.
  • Grove4
    Nem követem a magyar focit,de az tudom,hogy a Diósgyőr szar.
  • eddie
    Hát sajna elég siralmasak voltak idén.Remélem jövőre új csapatot szerveznek.
  • Grove4
    haha

Szoktam mondani havernak,amikor megyünk el a stadion előtt,hogy megépítettük az NB2 legszebb stadionját xD
  • eddie
    Jól állna neki az NB 2.:)
  • Grove4
    Egyre valószínűbb, hogy Camo elmegy :(
  • Grove4
    Jöjjön a Diósgyőrbe... kipengetjük neki a 12 milkát simán.Most építettünk Old Trafford-ot, mi kell még??
    xD
  • Voyager5
    Hozzánk ne jöjjön! :DD

Látom mindenki szereti őt:DDDDDD
  • limperatore
    dee hozzánk ne jöjjön, sokkal jobb a csapat nélküle, menjen a realba a többi nagyképűhöz :D
  • Breki33
    Ugye annó mikor itt volt nálunk én védtem még vitám is volt itt miatta, de most énis azt mondom hogy NA NE

Ide olyan játékosok kellenek akik hajtanak a klubbért nem saját egójuk a legfontosabb

Ő pedig egyértelműen becsődölt Barcaban semilyen fontos nemzetközi meccsen sem tudott semmit sem nyújtani szerintem a Barca már veri a falba a fejét, hogy elcserélte Eto-ra.

Drukkereik mindenkép.

Nem kell ide levetett xar, nincs rá szükségünk menjen az interbe :P
  • Forza Italia
    akkor 2en megyünk
  • forzajuve5
    betenné a kaput :D még jó hogy csak pletyka
  • Fabio Capello
    ha vissza mer jönni ez a svéd kurva, személyesen megyek torinoba és rugdosom vissza boszniába bazmeg...
  • Grove4
    LOL
  • Breki33
    Real Madrid: még nem született megegyezés Di María ügyében
    Bár az argentin Olé már kész tényként közölte, hogy a Real Madrid és a Benfica megegyezett egymással Ángel di María átigazolásával kapcsolatban, egy, a futballistához közel álló személy ezt cáfolta a Marca szerint.

A 22 éves szélső iránt angliai csapatok sora (Manchester United, Manchester City, Chelsea) érdeklődik, ám a legújabb hírek arról szólnak, hogy Spanyolország, konkrétan Madrid felé veszi az irányt.

Hirdetés Di María fontos tagja a Diego Maradona által irányított argentin válogatottnak, így a szezon befejezése után Dél-Afrikában is fontos feladatok várnak majd rá.
  • bakkerman
    lolbzmeg már a real is megvette XDDD érdemes nézni az új Di Maria-s fejleményeket,elég mókás ügy :DD szegény gyerek menedzsere lehet még érdeklődésről se tud :D
  • Breki33
    Énis úgy tudom, hogy a Madrid vette meg vmelyik fórumon még írták is, hogy mi miért nem tudunk ilyen játékosokat igazolni.

Mondjuk a Madrid a lapokban minden héten más játékost vesz meg :P
  • horpeti
    Madrid is megszerezte. Van egy ikertesója is? :D
  • Forza Italia
    Di Maria nagyon jó játékos. Fiatal és még nagyon sokat fejlődhet. Szoktam nézni a Benfica meccset és a srác tényleg nagyon jó
  • forzajuve5
    remélem csak valami nagy pletyka. ennyi pénzt egy olyan játékosért akiről igazából semmit nem tudunk.
    másik meg, hogy nehogy már megint a vezetőség döntse el kiket igazolunk. elsőként edző kell, majd utána jöhetnek-mehetnek a játékosok az edző döntése alapján
  • Forza Italia
    A Juve megszerezte Di Mariát?

Torinóba költözhet az argentín középpályás.

dimariaA Juventus leigazolta a Benfica nagyra tartott támadó középpályását, Angel Di Mariát, legalábbis ezt állítja a portugál A Bola lap.

A 22 esztendős argentín játékost a nemzetközi labdarúgás egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon.

A lap értesülései szerint a Juve Di Maria játékjogáért 30 millió euró mellett a jelenleg az Atletico Madrid grdájában szereplő Tiagót is felajánlotta, és ezzel a konstrukcióval sikerült is megállapodást kötni.

Mindeközben a torinói lapok szkeptikusak a fejleményekkel kapcsolatban, tekintve az összeg nagyságát, illetve azt a tényt, hogy a csapatban olyan játékosok vannak, mint Diego vagy Felipe Melo.

Múlt héten az argentín Ole jelentette azt, hogy a Real Madrid szerződést kötött a játékossal.

Di Maria játékát a Bianconeri megfigyelői több alkalommal is szemügyre vették. A Tuttosport információi szerint a megfigyelők Torinóban azt mondták a Juve vezetőinek, hogy a középpályás 12-15 millió eurót ér, többet azonban nem.
  • Breki33