Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
én se örülnék neki,de szerintem kölcsön lesz+opció

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Hát inkább bûnhõdjön meg a klub minthogy eltusoltassuk..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
olyat is olvastam most, hogy 12 milláért kivásároljuk, mert nem akarják kölcsönadni. ennek annyira nem örülnék, rizikós büzlet

WuFraZselic
ja, a seria b is jó lehetett -.-"

2. fordulót direkt hozták így össze? milan - Inter, roma - juve

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
jah de annak biztos oka is volt 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kaplan
Ezen mekkorát szakadtam, te atyaúristen! 😄DDD

Jó volt.<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
de szerencsére egy évszázadban egyszer adnak csak a 3.-nak aranyat

9csöves9
á én már láttam olyat hogy a 3.nak volt az a neve

limperatore
milyen scudettot? <#mf1> a 2. helynek nem ez a neve ;>>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
ejj a San Siroban kell ünnepelnünk a scudettot?😄 amúgy a tavasz húzós lesz idegenben.

Juve-Chievo
Roma-Juve
Lazio-Juve
Juve - Livorno
Genoa - Juve
Juve - Bologna
Palermo - Juve
Juve - Fiorentina
Siena - Juve
Juve - Samp
Juve - Napoli
Atalanta - Juve
Juve - Udinese
Cagliari - Juve
Juve - Inter
Bari - Juve
Juve - Catania
Parma - Juve
Juve - Milan

Grove4
2.fordulo:Roma-Juve :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
nagyon tûnik,hogy létrejön a Caceres kölcsön biznisz.nem utazik el a Barcaval Los Angelesbe,a pletykák arról szólnak,hogy holnap már jön orvosira

9csöves9

9csöves9
ma már tényleg sorsolás,17 órakor kezdõdik a ceremónia.az Intert,a Laziot és a Genoát nem kaphatjuk az elsõ fordulóban,otthon kezdünk

Breki33
Juventus vs Seongnam 3-0 All Goals & Highlights (Peace CUP Andalucìa 2009)

Zsolti9014
Egyetértek. Ugyan nem egy világverõ ellenfél ellen játszottunk, meg korai is lenne messzemenõ következtetéseket levonni, de mindenképpen biztató volt azt látni, hogy nem erõlködünk a szélrõl beadásokkal, hanem van JÁTÉKunk, amibõl azért Diego is jócskán kivette a részét, Tiago is aktív volt, és nem nagyon lógott ki senki.

Hajrá Magyarország!

gercse
jó lesz ez a játék, sokkal jobb mint a Ranieri féle szélén elfutok beadom...

forzajuve5
Legro 3-0

9csöves9
nagyon irigylem az itteni klubjukat,hihetetlenül jól mûködik.talán pár év múlva nekünk is kialakul egy hasonoló

gercse
Hát ha így folytatja a serie a-ban is, akkor minden 3. meccsen fog pályára lépni kb.

Kaplan
Igen, kezd kialakulni a szimpátia a klubbal, és hát egy meccsnézés is nagy élmény lenne számomra.

forzajuve5
ritka jelenet: Zebinába belekötnek és Õ nyugodt marad 😊

9csöves9
láttam,elnéznél a Dortmundosokkal egy meccsre.van köztük egy haverom,õ megy Freiburgba

Forza Italia
Diego. 1 meccs 1 gól.
Nagyon nagy erõsítés

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
elkezdte😊

gercse
sok ilyet a bajnokikon is

forzajuve5
Diiiiiiegoooo micsoda gól 😄

Kaplan
Diego, mekkora gól. 😊

gercse
ha nem megy neki akkor játszik majd helyette más, ezt õ is tudja

Kaplan
Az a gond, hogy kezdem unni Trez flegma, sértõdött játékát...

gercse
és ott van mág Sissoko is

forzajuve5
épp énis akartam írni Trezt és Tiagot. Tiagora már elõzõ meccsen is kezdtem felfigyelni, de most még meggyõzõbb. úgy néz ki bejön neki az új formáció. azért még izzadjon egy kis vért ahhoz hogy elkezdjük megkedvelni😊. Trez meg majd teljesen váratlanul rúg egy gólt ahogy szokta

jó lenne most Giovincot is látni Diego helyén

9csöves9
az év gólja😄

elõrefele nem vagyunk rosszak,a védelem meg folyamatosan alszik.Treznek nem passzol senki,mondjuk nem is mozog,csak beáll az embere mellé.régen azért próbált elmozogni.Tiago az eddigi meccsek alapján nagyon bíztató,kiváncsi vagyok hogy fog rotálni Ciro a kp-n,mert Marchisionak is sokat kéne játszania

forzajuve5
Jaki góóól 😄 1-0 ide

forzajuve5
mondtam én 😊 most akkor sasold a meccset Te is

Csacsi
Kicsi off: hazaértem, kihúzta, mivel nagyon rossz volt, eért elõtte kettéfúrta, majd két részletben szedte ki. Tényleg nem fájt. El sem hiszem még most sem. Jah és nem vot több 8 percnél.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Sevillával leikszeltek😊 jól mozog Diego nagyon

#25753:Gigi,Brazzo,Giorgo,Legro,Zebina-Tiago,Zanetti,Camo-Diego-Jaki,Trez

Forza Italia
egy kezdõt dobna valaki?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
és máris megszerettem 😄 nagyon érzi ezeket a csatárindítós passzokat.
mondjuk ez az ellenfél most nagyon gyenge

forzajuve5
Diego a kezdõben<#worship>

forzajuve5
elõzõ meccset EZEN néztem, és ma is adni fogják rajta. képminõség jó, angol kommentár.

adok azért még más linkekeket is: HJFS Tv, Rojadirecta, MYP2P

FORZA JUVE!

Grove4
Cáceres holnap aláírhat (Juvenstus Hungary)

Egyes feltételezések szerint a Barcelona fiatal védõje, Martin Cáceres már holnap a Juventushoz igazolhat, de a tárgyalások utolsó felvonása Christian Poulsen helyzetétõl is jelentõsen függ.

Martin Cáceres

Daniel Fonseca, a védõ ügynöke múlt héten arról beszélt, hogy a Juventus és a játékos már mindenben megegyezett egymással, azonban a Barcelonával néhány részletet még tisztázni kell, mielõtt Cáceres kölcsönbe Torinóba érkezhetne.

A katalán klub ugyanis vonakodik kissé elengedni a 22 éves játékost, akit tavaly vettek meg a Villareal csapatától 16.5 millió euróért.

Ennek eredményeként könnyen lehet, hogy a Juventus végül mégsem kap opciós jogot Cáceres leigazolására a következõ idény végén, vagy ha mégis, akkor kártalanítania kell valamilyen módon a Barcelonát.

A hírek szerint Daniel Fonseca ma reggel Barcelonába repült, Alessio Secco pedig holnap csatlakozik hozzá, hogy a katalán klub vezetõivel tárgyaljanak.

Mindenekelõtt azonban megoldást kellene találni Christian Poulsen helyzetére, akiért állítólag a Fulham érdeklõdik.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Köszi, kicsit megnyugtattál. Ennyi ember nem hazudhat. vagyha mégis, akkor így jártam 😊
Egyébként a BudapestDentalhoz megyek. Az õ oldluk is arról szól végig, hogy mennyire fájdalommentes a dolog 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
Buffon önéletrajzi könyvét nem adták ki magyarul? Esetleg németül, angolul? Valaki nem tud róla? Valami elérhetõség, ahol be lehetne szerezni (magyart), vagy pdf-ben letölteni az említett 3 nyelv valamelyikén.

És a régebbi Forza Juventus! címût? Mert azt már kerestem könyvesboltban is meg netes antikváriumban, de nem volt.

Hajrá Magyarország!

zsolt515
Hajrá juve remélem idén jobbak lesznek mint tavaly!!!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

forzajuve5
nekem még nem fájt soha, sõt még múltkor közben azon nevetgéltünk a dokinõvel és az asszisztenssel, hogy nem tudta kihúzni mert nagy volt a gyökere 😄. szerintem a ma használatos érzéstelenítõk és fogorvosi módszerek már nagyon jók.
annyit viszont javasolok, hogy közvetlenül utána amint hazaértél vegyél be egy fájdalomcsillapító tablettát, mert ha kimegy az érzéstelenítõ hatása akkor egy kicsit fájhat a fog helye.

Grove4
Kitartás😄

Csacsi
Jah, csak még egy kis off. Ha csak lyukas a fogad, és nem fáj, akkor irány a fogorvos. Nehogy úgy járj mint én. a Fúrás, és a tömés, tényleg fájdalommentes a legtöbb helyen. Sõt van olyan hely, ahol fúrás nélkül tömnek, csak valami oldóanyagot tesznek a fogadba, ami leoldja az ott lerakódott suvasz részt, és utána tömik csak be. Nah az még fájdalommentesebb.

Szóval mostantól én is megcsináltatom az összes fogamat, míg mégegyszer ez a tortúra, hogy ki kell húzni. Aztán remélem este majd írhatom, hogy egyáltalán nem fájdalmas 😊

Csacsi
Én is fosok tõle mint az állat. Sajnos 3 hete rohadtul elkezdett fájni. Másnap irány a fogorvos. Õ gyökérkezelte. Az például egyáltalán nem fájt, az érzéstelenítõ beadása után. Majd akkor megjavult, de sajnos nem tisztult ki, és már nem tudják megmenteni. Így maradt a foghúzás. Sajnos nekem is muszáj megcsináltatnom minnél elõbb, mert bármikor begyulladhat az egész, mert nyitva van. És ráadásul pénteken indulnék nyaralni.

Nagyon remélem, hogy nem lesz annyira vészes 😊

Grove4
Apám fogorvos😄,szerencsére,nekem még egy tömésem sem volt(koppkoppkopp),épek a fogaim!