44078
-
#29454 komolyan félek,hogy kik fognak (és kik nem fognak) távozni nyáron, Blanc, basszameg,most hogyhogy nem pofázol???? Elbasztad a csapatunkat meg a zseniális Secco mester, remélem az ultrák megrúháznak titeket,de úgy kiadósan. -
#29453 1-3....Gigi helyében kivenném a szögletzászlót és a rúddal agyonverném a védelmet -
#29452 LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK A SZÁJBAKÚRT SZEZONNAK,MERT AMIT LEMŰVELÜNK VICC TÁRGYA, ELMEHET AZ EGÉSZ CSAPAT MECCS UTÁN SÖRÖZNI,AZTÁN VAGY 4 EMBER VISSZAJÖHET. -
#29451 1-2 Lanzafame. hülyét csináltak belőlünk. szegény Gigi mindent megpróbált...
lehet most lesz vége a meccsnek ha mégegyszer ki tudnak törni a szurkolók a szektorukból, márpedig ezután meg fogják próbálni -
#29450 igen,őt elbuktuk,de idén nem villog nálatok...no meg,kitudja,ha marad Eto'o,és idén is úgy szórta volna a gólokat,akkor Bojan a kezdőcsapat közelébe nem kerül... -
#29449 Alexnek el kell mennie beszélni velük, addig nem mehet tovább a meccs.
Zac meg elég viccesen néz ki baseball sapkában -
Cike #29448 szokásos -
#29447 megint balhéznak a lelátón az ultrák :( -
Cike #29446 szerintem pont ezért nem érdekel senkit... -
#29445 és ki más mint Lanzafame :) -
#29444 1-1 egy hülyén megpattanó lövésből... -
#29443 Del Piero góllal vezetünk. de nem tudom sehol nézni a meccset. látom nagyon senkit sem érdekel már -
#29442 van valakinek működő stream? -
#29441 mai kezdő:
Buffon-Caceres,Cannavaro,Chiellini,De Ceglie-Melo,Poulsen,Marchisio-Diego-Del Piero,Iaquinta
utolsó hazai meccs, utolsó esély a bizonyításra.
tv nem adja a meccset, kell valami streamet keresni.
érdemes lesz nézni majd a meccs végén egyes játékosok gesztusait a szurkolók felé, abból könnyen kiderülhet ki az aki tutira távozik -
#29440 no meg egy Eto'ot -
#29439 35-ért tietek!!!!!!44négy akkor is csak egy tizest bukunk rajta! :) -
#29438 a szívem szakad meg miatta. egy igazi bajnokot veszítünk el -
Monoton #29437 Kösz ne :) Én sztem Angliába igazol (Chelsea vagy Liverpool) Valószínűbb az első. -
eddie #29436 Hát kb. ennyit tudok én is.Csak annyi ismerősöm szurkol nekik, hogy muszáj szimpatizálnom velük. -
#29435 Nem követem a magyar focit,de az tudom,hogy a Diósgyőr szar. -
eddie #29434 Hát sajna elég siralmasak voltak idén.Remélem jövőre új csapatot szerveznek. -
#29433 haha
Szoktam mondani havernak,amikor megyünk el a stadion előtt,hogy megépítettük az NB2 legszebb stadionját xD -
eddie #29432 Jól állna neki az NB 2.:) -
#29431 Egyre valószínűbb, hogy Camo elmegy :( -
#29430 Jöjjön a Diósgyőrbe... kipengetjük neki a 12 milkát simán.Most építettünk Old Trafford-ot, mi kell még??
xD -
#29429 Hozzánk ne jöjjön! :DD
Látom mindenki szereti őt:DDDDDD -
#29428 dee hozzánk ne jöjjön, sokkal jobb a csapat nélküle, menjen a realba a többi nagyképűhöz :D -
#29427 Ugye annó mikor itt volt nálunk én védtem még vitám is volt itt miatta, de most énis azt mondom hogy NA NE
Ide olyan játékosok kellenek akik hajtanak a klubbért nem saját egójuk a legfontosabb
Ő pedig egyértelműen becsődölt Barcaban semilyen fontos nemzetközi meccsen sem tudott semmit sem nyújtani szerintem a Barca már veri a falba a fejét, hogy elcserélte Eto-ra.
Drukkereik mindenkép.
Nem kell ide levetett xar, nincs rá szükségünk menjen az interbe :P -
#29426 akkor 2en megyünk -
#29425 betenné a kaput :D még jó hogy csak pletyka -
#29424 ha vissza mer jönni ez a svéd kurva, személyesen megyek torinoba és rugdosom vissza boszniába bazmeg... -
#29423 LOL -
#29422 Real Madrid: még nem született megegyezés Di María ügyében
Bár az argentin Olé már kész tényként közölte, hogy a Real Madrid és a Benfica megegyezett egymással Ángel di María átigazolásával kapcsolatban, egy, a futballistához közel álló személy ezt cáfolta a Marca szerint.
A 22 éves szélső iránt angliai csapatok sora (Manchester United, Manchester City, Chelsea) érdeklődik, ám a legújabb hírek arról szólnak, hogy Spanyolország, konkrétan Madrid felé veszi az irányt.
Hirdetés Di María fontos tagja a Diego Maradona által irányított argentin válogatottnak, így a szezon befejezése után Dél-Afrikában is fontos feladatok várnak majd rá.
-
#29421 lolbzmeg már a real is megvette XDDD érdemes nézni az új Di Maria-s fejleményeket,elég mókás ügy :DD szegény gyerek menedzsere lehet még érdeklődésről se tud :D -
#29420 Énis úgy tudom, hogy a Madrid vette meg vmelyik fórumon még írták is, hogy mi miért nem tudunk ilyen játékosokat igazolni.
Mondjuk a Madrid a lapokban minden héten más játékost vesz meg :P -
#29419 Madrid is megszerezte. Van egy ikertesója is? :D -
#29418 Di Maria nagyon jó játékos. Fiatal és még nagyon sokat fejlődhet. Szoktam nézni a Benfica meccset és a srác tényleg nagyon jó -
#29417 remélem csak valami nagy pletyka. ennyi pénzt egy olyan játékosért akiről igazából semmit nem tudunk.
másik meg, hogy nehogy már megint a vezetőség döntse el kiket igazolunk. elsőként edző kell, majd utána jöhetnek-mehetnek a játékosok az edző döntése alapján -
#29416 A Juve megszerezte Di Mariát?
Torinóba költözhet az argentín középpályás.
dimariaA Juventus leigazolta a Benfica nagyra tartott támadó középpályását, Angel Di Mariát, legalábbis ezt állítja a portugál A Bola lap.
A 22 esztendős argentín játékost a nemzetközi labdarúgás egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon.
A lap értesülései szerint a Juve Di Maria játékjogáért 30 millió euró mellett a jelenleg az Atletico Madrid grdájában szereplő Tiagót is felajánlotta, és ezzel a konstrukcióval sikerült is megállapodást kötni.
Mindeközben a torinói lapok szkeptikusak a fejleményekkel kapcsolatban, tekintve az összeg nagyságát, illetve azt a tényt, hogy a csapatban olyan játékosok vannak, mint Diego vagy Felipe Melo.
Múlt héten az argentín Ole jelentette azt, hogy a Real Madrid szerződést kötött a játékossal.
Di Maria játékát a Bianconeri megfigyelői több alkalommal is szemügyre vették. A Tuttosport információi szerint a megfigyelők Torinóban azt mondták a Juve vezetőinek, hogy a középpályás 12-15 millió eurót ér, többet azonban nem. -