44078
-
#29494 most fogtok velem együtt hülyét kapni...beléptem digisport.hu-ra hogy belenézzek az EK döntőbe, és a következő fogadott:
egy rohadt focimeccsért ezek a barmok 600FT-ot akarnak elkérni. hülyék ezek?
marha jó, hogy eladták nekik a Seria A közvetítést is következő évtől.
szó volt valamiféle éves bérletről is, de olyan még nincs.
hülye lennék kiadni ennyi pénzt egy netes adásért, még ha jó minőség akkor is. az már nincs garantálva, hogy akadás és minden nélkül menni fog. -
#29493 Azt mondják lent délen, hogy Del Neri nem hosszabbít a Sampnál, mert már veletek akar tárgyalni. -
#29492 a tegnapi tárgyalásról tud valaki egy összefoglalót? -
#29491 akkor marad a stream. nem szeretek úgy meccset nézni ha már tudom előre a végeredményt -
karajjj #29490 sport1 facebookról:
A szombat estére előrehozott Milan-Juventus mérkőzést vasárnap délelőtt 10:00-kor láthatjátok a Sport2-n. -
#29489 a csapat elég jelentős része ott lesz azért a VB-n. még Melo is befért a Brazil keretbe -
#29488 Ez valószínű csak pletyka, egy olasz mester neve kezd előkerülni. -
#29487 más meccsek vannak beütemezve Sport tv-n arra az időpontra. nem hiszem, hogy azokat le fogják mondani -
#29486 remek, akkor nem látom.
egyébként így adja tv? -
#29485 előrehozták a Milan elleni meccsünket. az új időpont szombat este 20:45 -
#29484 Wengert nem tartom valószínűnek, anno realba se ment...amúgy egyik kedvenc edzőm -
#29483 azt tudom, de ugyanúgy a pályán nyertük meg azt is mint a másikat, így én azt is visszakövetelem :)
#29476: ha az aljas szemétléda wenger lenne az edző akkor tuti hülyét kapnék -
#29482 -
#29481 Énis így tudom, persze ebben közrejátszott a vezetőség is. -
#29480 nemrég olyant nyilatkozott DD, hogy ő ment el, mert rossz tanácsokra hallgatott, de megbánta már. -
paly90 #29479 THX
Hát igen az is egy fantasztikus döntés volt a vezetőség részéről.
-
#29478 Azt adták neki feladatnak hogy juttassa fel a csapatot, aztán felbontották a szerződését. -
paly90 #29477 Annak idején Deschamps miért ment el tőletek?
Én őt hoznám vissza a vezetők helyében,idén is bizonyította h jó edző. -
#29476 A Sky Sport Italia úgy tudja, beigazolódtak a Tuttosport korábbi előrejelzései, melyek szerint a Juventus lemondott Rafa Benitez megszerzéséről, a klub pedig egy vezetői megbeszélést követően új célpont után néz.
A hírek szerint a Zebrák új kiszemeltje nem más, mint Arséne Wenger, az Arsenal francia menedzsere. A Juventus közel négy hónapig puhatolódzott Benitez kapcsán, a klub vezetői magabiztosak voltak, mivel a Vörösök a bajnokságban és az európai kupákban is gyengén szerepeltek, ám úgy tűnik, mégis lemondtak a spanyol tréner megszerzéséről. -
#29475 Másik fórumról
"Aki úgy gondolja, hogy nincsenek bizonyítékok, nem voltak inter telefonok, azok csemegézzenek innen:
http://www.youtube.com/user/JU29ROTeam
Mai ajánlatom:
http://www.youtube.com/user/JU29ROTeam#p/u/18/tmOjdvNplMM"
-
#29474 ezért inkább jobb lett volna ha az EL-t sem érjük akkor már el, nekem valahogy nem oszt nem szoroz az EL viszont totál megint idő előtt elkészülünk az erőnkkel, aztán megint lecsúszunk a Scudettoról :S ... inkább koncentráltunk volna csak a bajnoki címre és kész, meg olasz kupára, nekem még az is valahogy többet jelent mint az EL.
a korábbi hsz-edre reagálva pedig a másik bajnoki címet (azaz a 2004/05-öset) meg senkinek nem adták oda, meg nem is fogják, így azt nem lehet vissza kérni. -
#29473 van azért itt mozgolódás:
A Juventus Igazgatói Testülete a klub vezetésével kapcsolatban a következő változásokat is elfogadta:
A Sampdoriától az idény végén csatlakozik a Juventushoz Giuseppe Marotta, aki a klub általános igazgatója lesz, míg a játékosmegfigyelők irányítását Fabio Paratici veszi át.
Az Igazgatói Testület megvitatta az új edző személyét is, mivel a legújabb fejlemények szerint a posztra kiválasztott Rafael Benítez mégsem vállaja a feladatot. -
#29472 A Juventus bejelentette, hogy nem Rafa Benítez lesz a vezetőedzője a következő idénytől – adta hírül a Sky Italia
akkor ki a tököm lesz? lehet Agnelli rá tudja venni Lippit a visszatérésre? :) szövetségi kapitány már nem lesz az öreg ha minden igaz, úgyhogy bármi előfordulhat -
#29471 Ez bebaszna, leépítik a klubot,ha ezt megcsinálják. -
#29470 eszükbe jutott az okosoknak hogy előrébb kellene hozni a vasárnapi Milan-Juve meccset, mert baj lehet abból ha az inter bajnok lesz és az utcán ünnepelnek a szurkolók és közben ott van a városban a két ősi rivális szurkolótábora (jó persze a miláné egyébként is ott van :)) -
#29469 tényleg nagyon gyorsan össze kell szedni magunkat az átigazolások terén. most jön a VB ami alatt nem igazán lehet igazolni mivel a legjobb játékosok ott vannak. nem sokkal a VB után viszont már EL selejtezőt kell játszani...meredek lesz ez így.
viszont én még mindig attól félek, hogy egy profi edző megkérdezése nélkül állnak neki ezek az okostojások megint játékosokat igazolni -
#29468 ez szép és jó, de a másik elvett bajnoki címmel mi lesz? -
#29467 Jóvan. Már a csapattal is kellene fogalalkozni.Ez is fontos ügy,de már intézhetnék az edzőt pl. , mert selejtezőt fogunk játszani és kellenek az igazolások.Abból meg, hogy az edző megkérdezése nélkül igazolunk láttuk mi lett. -
Cike #29466 Az olasz Juventus labdarúgócsapatának hétfői elnökségi ülésén bejelentették, hogy a klub hivatalosan visszaköveteli a Calciopoli néven elhíresült meccsmanipulációs botrány miatt elvett 2005–2006-os bajnoki címét. A „zebrák" azzal indokolják lépésüket, hogy szerintük időközben nyilvánvalóvá vált: a zöld asztalnál bajnokká tett Internazionale is érintett az ügyben.
A mostani lépést korábban már beígérő Juventus vezetősége az Olasz Labdarúgó-szövetségnek, az Olasz Olimpiai Bizottságnak és az illetékes ügyészi szerveknek is elküldte kérvényét, amelyben az egyenlő bánásmód elvére hivatkozva kéri vissza az elvett, és az Internek adott 2006-os scudettót.
A torinóiak szerint kellő bizonyíték került napvilágra ahhoz, hogy az Inter érintettsége is feltételezhető legyen. Az ügyben folyó nápolyi vizsgálat során kedden újabb meghallgatások lesznek
-
#29465 Ja énis erre gondoltam két olyan potyagól a 3. simán fel lehetett volna szabadítani, Buffon mindent megtett aztán szinte visszaadjuk a csatárnak -
#29464 Te jó isten pff ilyen gólokat!
Az olaszok ezzel a védelemmel nemsok vizet zavarnak majd a vb-n... -
#29463 Köszönöm. Látom az öreg megint alkotott. Diego helyett Candreva. Miért nem Poulsen helyett, hogy támadhassunk?
Nah mind1. Ezt a szezont nagyon gyorsan el kell felejteni.....a klubbot meg tovább kell imádni....ami egyre nehezebb....de hát ez is olyan mint a házasság....jóban...rosszban....mindhalálig :) -
#29462 Tessék
link -
IXEMGabeo #29461 azt azért nem kéne;) -
#29460 Szerencsére nem voltam itthon.
Majd ha valakinek van összefoglalója, akkor az küldhet. A meccs annyira nem is, de a balhé érdekelne.
Köszi előre is. -
#29459 sajnos muszáj lesz mivel a 7. helyen végeztünk a bajnokságban ami jelen esetben EL-t ér. ez azért baj, mert már júliusban selejtezőt kell játszani, így ez nagyban befolyásolhatja a következő évre való felkészülést. utolsó reményem, hogy magyar csapatot fogunk ki a selejtezőben :) -
#29458 7. helyen lesz, igen(mivel a kupát bl csapat nyerte) -
#29457 végülis jövőre lesz EL nektek? -
#29456 Nobazdmeg, látom megint cumi volt...
TAKARODJON A KOMPLETT VEZETŐSÉG BAZDMEG ÍGY ELKÚRNI EGY CSAPATOT, SZÉGYEN EZ AZ EGÉSZ SZEZON ÚGY AHOGY VAN.... -
#29455 detto