Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lesznek még bari meccsek még amúgy?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
viszont nem hiszem, hogy innen már el tudjuk bukni
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
-> De az tisztán látszott, hogy csapatunk végre nem A rém primitív...
-> Örülök, hogy Ferrara ráerõltette(?) a JÁTÉKOSOKRA...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Örülök, hogy Ferrara ráerõltette(?) a játékosok a kombinatív - okos játékot.
Az is nyilvánvaló, hogy a Real is tele volt hiányzókkal, de én most csak a saját csapatom dolgával vagyok elfoglalva.
Egy jó tanács, sohasem szerettem C. Primadonnát, oké, hogy világklasszis én ezt nem vitatom, de az undorító stílusától hányok.
Mindenkit szoktak rúgni, csípni, harapni - õ meg állandó játssza a sértõdöttet, ha felrúgják utána rúg annak aki elkövette a szabálytalanságot, nem tudom, hogy lehet ehhez valakinek bõr az képén.
Össze kell szokni srácok és BL döntõben rematchelünk egyet.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

senki sem bízta el magát,várjuk az éles meccset.én nem szomorkodok ha megint összekerülünk a bl-ben😊
"Na, ez sem volt nehezebb, mint a tavalyi két BL-meccs. Összekaphatná a Madrid magát azért lassan.Bár megértem, gyenge az állomány, a gazdasági válság kellõs közepén meg nem lehet drága pénzen új játékosokat venni."
Hajrá Magyarország!
áhhhhhhhhhhh öröm volt nézni ezt a meccset 😊 megint legyürtük a real-t 😊
csak igy tovább 😊
FORZA JUVE !!!
REAL MADRID
A kis Gio is letámad, jó látni ezt!
várható kezdõ: Buffon-Molinaro,Chiellini,Cannavaro,Zebina-Tiago,Melo,Camoranesi-Diego-Del Piero,Amauri
Pavel Nedvedet, a Juventus volt játékosát választották a 2008/09-es szezon legjobb labdarúgójának Csehországban.
A helyi szakújságírók voksolásának végeredményét csütörtökön hozták nyilvánosságra. A 36 éves középpályás - aki az idény végén jelentette be visszavonulását - hatodszor nyerte el a cseh Aranylabdát.
A második helyen a Chelsea kapusa, Petr Cech, a harmadikon pedig a Galatasaray támadója, Milan Baros végzett a szavazáson. Az edzõk között Karel Jarolim, a Slavia Praha trénere lett a legjobb.