Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
hát igen kb. ez futott át az én fejemben is..., átvesszük az iramot rendesen 😄

lesznek még bari meccsek még amúgy?

9csöves9
az jó dolog,hogy tudunk alkalmazkodni az ellenfélhez.ennek megfelelõen úgy játszunk mint egy angol középcsapat😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
eddig nagyon langyosak vagyunk,szerencsére az Aston Villa irtózatosan gyenge

Zsolti9014
kösziköszi, találtam közben én is

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én a hjfs-n nézem

gercse
rojadirecta-n vannak linkek

Zsolti9014
hol lehet nézni?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
már megy a meccs,át lettünk kurva

forzajuve5
ettõl a meccstõl félek a legjobban. angol csapatokat nem szeretjük.
viszont nem hiszem, hogy innen már el tudjuk bukni

9csöves9
22.30kor lesz a döntõ,Diego ma sem játszik

Grove4
Grat a fiúknak, ezzel:#25823 meg ezzel:#25816 meg egyetértek😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kaplan
Egy kis javítás, hogy hihetõ : tudok magyarul. <#idiota>

-> De az tisztán látszott, hogy csapatunk végre nem A rém primitív...
-> Örülök, hogy Ferrara ráerõltette(?) a JÁTÉKOSOKRA...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Egyértelmû, hogy ez még csak a felkészülés része, így komoly konklúziót nem lehet levonni ebbõl a kilencven percbõl. De az tisztán látszott, hogy csapatunk végre nem az rém primitív : ki a szélre és add be taktikára alapul.

Örülök, hogy Ferrara ráerõltette(?) a játékosok a kombinatív - okos játékot.
Az is nyilvánvaló, hogy a Real is tele volt hiányzókkal, de én most csak a saját csapatom dolgával vagyok elfoglalva.

Egy jó tanács, sohasem szerettem C. Primadonnát, oké, hogy világklasszis én ezt nem vitatom, de az undorító stílusától hányok.
Mindenkit szoktak rúgni, csípni, harapni - õ meg állandó játssza a sértõdöttet, ha felrúgják utána rúg annak aki elkövette a szabálytalanságot, nem tudom, hogy lehet ehhez valakinek bõr az képén.
Össze kell szokni srácok és BL döntõben rematchelünk egyet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Forza Italia
Nem láttam a meccset tegnap. Tiago h játszott??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tibi7
Na hát én meg csak remélni tudom, h összekerülünk a bl-ben, aztán majd meglátjátok h ez a "kirakatcsapat" mire is képes!
forzajuve5
<#vigyor3>

the best 😄DDD

forzajuve5
minden fórumon a madridosok ezzel a dumával jönnek. az a helyzet, hogy egyszerûen csak fáj nektek a vereség. azt hittétek ha összevásároljátok a ronaldohoz hasonló primadonnákat akkor mindent nyertek 😊

9csöves9
egyébként holnap lesz a döntõ az Aston Villa ellen.a gyõztes 2 millió eurót kap

james69holden
kár hogy még nem állt össze a kirakatcsapat...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
teljes meccs

http://www.midupload.com/n69ot8x3tvaq

Gigi meze kurvajó

9csöves9
nálunk meg nem játszott az,akire ez az egész taktika épül

senki sem bízta el magát,várjuk az éles meccset.én nem szomorkodok ha megint összekerülünk a bl-ben😊

Tibi7
Sziasztok. Nem akarok vitát, én madridista vagyok, és a tegnapi meccshez annyit tennék hozzá, h nem mutatott semmivel többet a juve. Sõt. Bár persze az eredmény a lényeg. Meg ez a favágó stílus elég undorító. Tétmeccsen legalább 2 ember ki lett volna állítva. Valamint a juve kerete elég régóta nem változott sokat, míg a madridban most is olyan emberek hiányoztak mint casillas, ramos, kaka, robben... Nem mentegetõzni akarok, de ti se bízzátok el magatokat, majd élesben lesz ez érdekes. Addig is a legjobbakat! Hala Madrid!
gercse
😄D

Breki33
Ez mekkora duma 😛

"Na, ez sem volt nehezebb, mint a tavalyi két BL-meccs. Összekaphatná a Madrid magát azért lassan.Bár megértem, gyenge az állomány, a gazdasági válság kellõs közepén meg nem lehet drága pénzen új játékosokat venni."
Zsolti9014
Nem voltam itthon sajnos, de gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez és Pavelnek a cseh aranylabdához.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Juventus VS Real Madrid 2-1/Peace Cup - (July 31) HQ FULL HIGHLIGHTS MUST WATCH

forzajuve5
errõl sajna lemaradtam, de grat a fiúknak. annyira nem is bántott tegnap hogy nem tudom nézni, mert tudtam a real nem lehet soha igazi ellenfél 😊

Breki33
Szép volt fiúk !

De azért jobb csapatok ellen majd több kell 😛
Grat a fiúknak!

Ferrara bácsi jó taktikát talált ki, Ronaldora ketten-hárman mindig figyeltek 😄
hy all 😊

áhhhhhhhhhhh öröm volt nézni ezt a meccset 😊 megint legyürtük a real-t 😊
csak igy tovább 😊
FORZA JUVE !!!
gercse
ahhoz képest hogy mindkét gólunk pontrúgásból volt, nem bántam, hogy végignéztem

Grat, jó meccs volt.

REAL MADRID

gercse
nem rossz eddig, igazi nagy helyzetek itt voltak, Amauri kettõt is lõhetett volna

nekem napok óta nem volt vele problémám, próbálj talán másik böngészõt, vagy esetleg cfosspeed
Kaplan
Azt nézem és sajnos valamikor így szétesik a kép és elkezd akadozni az adás. :/

amit linkeltem, azon jópáran nézik gond nélkül
Kaplan
Látványosan játszunk, és látványosan nem bír velünk a Real, iszonyatosan meglepõdött vagyok a játékunk miatt, Ranieri korszakban nem lehettem ehhez hozzászokva. 😊

A kis Gio is letámad, jó látni ezt!

Kaplan
Csak nekem rohad szét a kép percenként?

srcáok itt tv minõségben van a meccs, csak egy 4 megás progit kell hozzá feltenni, angol a kommentár is, érdemes, nagyon szép képe van
gercse
thx

Breki33
Elvileg itt sima mp-el nézhetõ lesz majd

klikk
9csöves9
most olvasom a hivatalos oldalt,Diego kisebb sérülés miatt nem játszik:S hát így elég necces lesz

9csöves9
22.30kor játszunk a Madrid ellen,a bwin is közvetíti.Ferrara kifejezetten agresszív játékot kér,szerintem nem kell a srácoknak kétszer mondani😄

várható kezdõ: Buffon-Molinaro,Chiellini,Cannavaro,Zebina-Tiago,Melo,Camoranesi-Diego-Del Piero,Amauri

9csöves9
<#worship>

Breki33
A visszavonuló Nedved nyerte a cseh Aranylabdát

Pavel Nedvedet, a Juventus volt játékosát választották a 2008/09-es szezon legjobb labdarúgójának Csehországban.

A helyi szakújságírók voksolásának végeredményét csütörtökön hozták nyilvánosságra. A 36 éves középpályás - aki az idény végén jelentette be visszavonulását - hatodszor nyerte el a cseh Aranylabdát.

A második helyen a Chelsea kapusa, Petr Cech, a harmadikon pedig a Galatasaray támadója, Milan Baros végzett a szavazáson. Az edzõk között Karel Jarolim, a Slavia Praha trénere lett a legjobb.
9csöves9
Cáceres átesett az orvosi vizsgálatokon.a jó öreg Fonsecánk is jelen volt😄

Zsolti9014
<#eljen><#smile>

Hajrá Magyarország!