44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Van benne valami, plusz az eddig kiszivárgott lebonyolítás is hülyeségnek tűnik (2 db 12-es csoportban oda- visszavágó, majd egyenes kiesés). Valamit viszont tenni kéne, mert az elmúlt kb. 5 évben odáig silányodott az egész, hogy néhány csapatnak van esélye a 4. elődöntős helyre a 3 sztárcsapat után. Emlékeztek 10-15 éve milyen volt a BL? Gyakorlatilag 8-10 csapatnak volt reális esélye megnyerni a sorozatot. Manapság egy hasonló Liverpool nemhogy két döntőt nem játszana, hanem elődöntőt se.
  • 9csöves9
    Agnelliék valami szuperligán ügyködnek, én azt nagyon ellenezném, teljesen megölné a nemzeti bajnokságokat.
  • 9csöves9
    Szépen le lett osztva. Ha szeptemberben megkérdezték volna az uefasz fejeseket, hogy kiket szeretnének látni az elődöntőben biztos vagyok benne hogy 95%-nál a Real,Barca,Bayern,PSG szerepelt volna...
  • bakkerman
    Amig lehet csokkenteni kell annak az eselyet,hogy egy "kis" csapat jusson a 4 koze,mert jelenleg ennek a harmasnak a legnagyobb a media erteke. A PSG-City-n meg egy arab mindenkepp jol jar,akarmelyik jut tovabb vegre meglesz az elso elodontoje az egyii rongyfejunek
  • Sippie
    Mi a gond? Az erősebb madridi csapatot kaptuk :P
  • Trunks
    Csak nekem kezd egy csöppet furcsa lenni, hogy valahogyan a Bayern, a Barca és a Real sose kerül össze az elődöntő előtt? Persze, kijöhet ez így, csak érdekes, hogy míg az Atleti zsinórban harmadszor negyeddöntőzik vagy a Barca vagy a Real ellen, a másik két spanyolt sose sorsolják össze.

Mindegy, Agnelliék a többi klubvezetővel erősen ügyködnek azon, hogy pár éven belül valami normális sorozat váltsa fel a BL-t. Első újításnak rögtön a videóbírót javasolnám.
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.03.18. 16:31:02
  • argo001
    Húzós meccs volt, Bayern-drukkerként minden tiszteletem a Juventusé, és főleg Buffoné. Nem igazán kedvelem a csapatot, de Buffont mindig is tiszteltem.
  • Lacee86
    Szerinted egy Juvénak, aki méltó ellenfele egy Bayern Münchennek vagy egy Barcának, milyen játszani egy Milannal?
  • Lacee86
    Köszönjük az elismerést, jó ezt hallani egy nem Juve drukkertől, de tényleg.
    Én kitartok Allegri mellett, és semmit nem teszek az ő hibájának, mint ahogyan a játékvezetésnek sem, még akkor sem, ha lehet vitatkozni dolgokon. Viszont az biztos, hogy soha életemben nem volt még akkora bennem a "Juve drukker", mint most. Az ilyen küzdelmek, még ha nem is mindig pozitívan sülnek el, nagyon erősítik a szurkolói identitást.
  • Trunks
    A Citynél nagyon be fog égni. Annyi szerencséje van, hogy ilyen támadókkal gyakorlatilag bármit csinál megveri a legtöbb csapatot. Hiába a sejk bácsi pénze, ilyet nem fog tudni 1-2 év alatt összehozni, kb. Agüero és David Silva azok, akik egy lapon említhetőek a Bayern támadóival. Majd nyer két PL-t meg egy ligakupát, aztán boldog lehet. Remélem viszi magával Xabi Alonsót, aki stabil kezdő lesz ott is. Esetleg elcsábíthatja mellé Katarból Xavit.
  • limperatore
    guardiolanal Mazzarri is jobb
    vilag legtulertekeltebb edzoje egy 0, barcaval a balfasz luis enriques is triplazott, romaban meg azt se tudta merre van az elore
  • 9csöves9
    A cserék adták magukat, legalábbis Sturaro és Mandzukic biztosan, ezért nem lehet hibáztatni Allegrit. Utólag lehet mondani, hogy nem sültek el jól, például Mandzukic egy az egyben nem tudta megverni az emberét, a társak pedig nem zárkóztak már fel eléggé a megtartott labdáihoz.

Ráadásul mindhárom lecserélt játékosnak volt sárgalapja, ki is hajtották magukat, fáradtan elég, ha egy pillanattal később lép oda már villan is a piros. Ahogy fújt a rigó, ne is legyen kétségünk, hogy az első szerinte alkalmas pillanatban kiszórt volna valakit, csak hogy még izgalmasabb legyen a vége.
  • Trunks
    Ehhez nem tudok sokat hozzátenni:

A Bayern érdemeit nehéz elvitatni, másrészt visszanéztem most higgadtan az összefoglalót és 60 perc alatt egy komolyabb helyzetük volt még, amikor az első félidőben Müller lövését védte Buffon. Ellenben nekünk három komolyabb helyzetünk volt a 3-0-hoz (Cuadrado kapufája, Morata két hatalmas helyzete). Akárhogyan is nézem, ezt el kellett volna ott dönteni, onnan nem lett volna visszaút. Bele lehet menni, hogy a második kapott gólnál Evra hova akarta vinni a labdát ahelyett, hogy kibikázza a stadionból, de tényleg felesleges. Kár érte, de megmutattuk, hogy tényleg ennek az idei Juventusnak is helye van a szűk európai elitben, a legjobb 4-5 csapat között.

Egy dologra térnék ki. A Tuttosport szerint (is) Allegri hibázott a cserékkel. Szerintem ez erős túlzás. Ennyi sérült kulcsjátékossal nézzük meg kik ültek a padon: 22 Asamoah K., 17 Mandzukic M., 25 Neto (G), 37 Pereyra R. 24 Rugani D., 27 Sturaro S., 7 Zaza S. Túl sok variációs lehetőséget nem tartogatott.

A bíróról meg inkább nem mondok semmit, ennyire pocsék játékvezetést a két meccs alatt ilyen szinten, szánalmas.
  • 6unn3r
    Hát...nem vagyok egy olasz foci kedvelő, csupán az eredményeket figyelem, de amit a Juve művel, az valami egészen elképesztő. 3 sorozatban is így helytállni elismerésre méltó teljesítmény. Azok után, ahogyan kezdték a szezont, fene se gondolta ezt. Azt hittem a Chelsea sorsára jut majd a csapat. Megmondom őszintén, hogy ha a szeretett Arsenalomban fele ekkora tűz és küzdeni tudás lenne, mint a Juvéban, akkor magabiztos pontelőnnyel állnának a PL tabella élén, versenyben lennének még mindig az FA kupáért és a BL sem fejeződne be a nyolcaddöntőnél. És azt sem titkolom, hogy Allegrit el tudnám képzelni Wenger-utódként.
  • Count Adyn
    Álmodik a nyomor:)
  • 9csöves9
    Nehéz mit írni...keserűség és büszkeség van bennem vegyesen, de a keserűség az elmúlik, a büszkeség megmarad. Örülhetünk, hogy ilyen csapatunk van, ezeket a harcosokat nem cserélném el semmilyen csilivili sztárocskára. Nagyon sokan irigykedhetnek ránk és ahogy így mindenhol olvasom a megnyilvánulásokat, azt hiszem mára sikerült végleg lemosnunk magunkról mindent, biztos vagyok benne, hogy tegnap a semleges szurkolók kicsit Juventus szimpatizánssá váltak.

Lehetne itt elemezgetni a rengeteg bírói hibát, a félresikerült cseréket, a buta hibákat a kapott góloknál, de nem érdemes. Ez egy vérbeli elődöntős párharc volt és egyik csapat sem érdemelt volna kiesést. Nem szabad elvitatni a Bayern érdemeit sem, gondoljunk bele, ha ezt a feltámadást tegnap mi csináljuk odáig meg vissza lennénk magunktól. Mondjuk ez nálam így is megvan.

Allegri zseniális edző, bármiféle túlzás nélkül állítom, hogy jobb mint az agyonhájpolt Guardiola.
  • szucsy89
    megjegyeztétek milyen kikapni? a kupadöntőn újra átélhetitek :D
  • Lacee86
    Egy játékos nem olyan, mint egy tárgy, hogy hú, most akkor vegyük vissza gyorsan, mert biztos nálunk is ugyanúgy játszik majd... Meg aztán láttátok ti a többi meccsét a Bayernben? Lehet, h épp volt egy jó napja...
    Egyébként én is büszke vagyok a küzdeni tudásra, csak ez a kibaszott keserű szájíz ne lenne... áá... hagyjuk is.
    Mindenesetre remélem, jövőre még érettebb csapat alakul majd ki, támadásban erősebb, és talán sikerül újra döntő közelébe érni.
  • Trunks
    Lehet, de ez semmit nem változtat azon, hogy milyen döntés volt eladni. Nálunk 0-t mutatott, pedig nem lehet mondani, hogy nem kapta meg a lehetőséget.
  • wright
    Nem szeretnék vitatkozni,de azért bele,belepillantottam pár idei meccsébe....ég és föld amit nálunk csinált,és amit idén ott.sztem a keretünkbe simán elférne ő most....
  • Grove4
    Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok. Ma megmutatta ez a Juventus, hogy megvan bennük az akarat, a SPIRITO és hogy ezt a csaptot soha nem szabad leírni. Még ha keserű szájízzel is, de gratulálok a Münchennek!

De ez a vidal egy utolsó féreg suttyó paraszt geci és remélem a büdös életben ne fog BL-t nyerni!

HATALMAS FORZA!!!!
  • Trunks
    Hagyjuk már... lófaszt, abszólut lófaszt nem csinált nálunk, pedig Allegri állandóan erőltette. Konkrétan itt írtuk, hogy gyakorlatilag jó megmozdulása sincs. A klub történetének egyik legjobb üzlete volt ennyiért eladni azok alapján, amit mutatott. Ehhez képest brillírozik egy támadásban bitang erős Bayernben a német kiscsapatok ellen. Ebből azért ne vonjuk már le azt a következtetést, hogy nem kellett volna eladni. Hozzáteszem szerintem ma se volt különösebben jó, frissen se tudta megverni egy az egyben a védekezésben annyira nem erős, 60 perce robotoló Alex Sandrót. A gólja szép volt, persze a kis pöcs ünnepelte is.
  • Lacee86
    Még egy megjegyzés: baszná meg az egész elbaszott BL rendszer, az! Igazából akkor basz szét az ideg, ahányszor ránézek, h Gent-Wolfsburg???????, Zenit-Benfica??????? 4 BL hely a szájbakúrt bundásligából, ami alapból csak 18 csapatos a 20 helyett, és 2 (1,5) csapatos az egész bajnokság?? Meg csak bajnokok első kalapból a főtáblán?? 4-5 igazi top bajnokság van, és 8 csoport, ekkora baromságot aki kitalált, azzal feltörölném a Wembleyt...
  • wright
    Hát rosszul,de ez betudható a fiatalellenes olasz felfogásnak....sajnos.
  • Mor3llo
    Gratulálok, két meccs alapján, ha összeségében nézzük, talán jobban megérdemeltétek volna a továbbjutást. A rossz, hogy helyettetek olyan csapatokat kell majd nézni, akiknek ebben az idényben semmi keresnivalójuk a legjobb 8-ban.

#42648 Abban biztos vagyok, hogy őt végleg meg fogjuk venni. Rosszul tettétek, hogy elengedtétek.
  • wright
    Keserű,de büszke vagyok a csapatra.Marad a bajnokság,de azt így mindenképpen be kell húzni.Comant vissza kell hozni....
  • Lacee86
    Nagyon csalódott vagyok, és nem elsősorban a kiesés ténye miatt, hanem ahogy...
  • Trunks
    Nem tudok mit hozzátenni. Annyira uraltuk a meccs két harmadát, hogy annyira simának kellett volna lennie, mint tavaly a Dortmund ellen. Bárki bármit mond, nem érdemelték meg, főleg Guardiola. Viszont BL-t most se fog nyerni ezzel a védelemmel.
  • Lacee86
    Igazából ugyanabba a hibába estünk, mint a Bayern az 1. meccsen... Csak most az a baj, a Bayern morális fölényben van, és hát hazai pályán 70 ezer drukkerrel körülvéve...
  • Trunks
    Így elkúrni... Egy órán át tükörsima volt a meccs. 3/4-0-nak kellett volna lennie, nem 2-2-nek. Jóformán helyzetük se volt a gólig. Morata két hatalmas helyzetet is kihagyott a félidő elején. ááá
  • Lacee86
    Fasz kivan, ha Morata legalább az egyiket belövi...
  • Rockynhooo
    Nem hiszem el...
  • gercse
    Megérdemeljük, ha kiesünk. Így ráülni...
  • Lacee86
    Cuadrado és Morata összjátéka, gyerekek!! :D
  • argo001
    Grat a továbbjutáshoz.
  • bakkerman
    Pont a kezdorugas elott beszelt Hajdu B. Pogbarol,hogy ideje villannia a BL-ben...:D Hat most osszejott
  • preziosi
    innentől nekik kell menni a gól után.
  • Lacee86
    Sör megvan, kezdődjön a meccs!! Forza Juve!
  • Trunks
    A hivatalos kezdők:

Bayern (4-1-4-1): Neuer; Lahm, Kimmich, Benatia, Alaba; Xabi Alonso; Ribery, Vidal, Müller, Douglas Costa; Lewandowski.

Juventus (4-5-1): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Cuadrado, Hernanes, Khedira, Pogba, Alex Sandro; Morata.
  • Lacee86
    Hát, ez finoman szólva érdekes lesz...