Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
marotta munkája amúgy tényleg nem semmi. azt a vidal, pirlo, pogba, marchisio középpályát összehozta 10-12 millió euróból. khedira ingyen megszerzése is egy lopással ér fel kb. ugyanakkor nem akar keresztbe tenni sem a játékosnak ha menni akarnak, lásd tevez, pirlo, vagy coman esete. ez is szimpatikus.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2016.01.16. 08:53:59
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ezért bánnék nagyon óvatosan az olyan kijelentésekkel amik például Marotta munkáját becsmérlik egy-egy igazolásnál vagy nem összejött igazolásnál. Ő a szakmájának az abszolút elitjébe tartozik, ráadásul nem egyedül csinál mindent, hanem több hozzáértő emberrel karöltve.
Amikor pár millió eurón múlik, hogy egy klub profitosan működik-e vagy sem akkor nagyon meg kell nézni mi,merre, hány méter. Ha jól rémlik mi +3 millióval zártuk az előző évet, ami nagy sikernek lett elkönyvelve és ezzel egy nagyon szűk elitbe tartozunk mint profitot generáló top-klub.
Van még ezer érdekes téma pl. a játékosok amortizációs értéke világosan fel van tüntetve a könyvelésben mint mondjuk bármilyen cégnél a céges autóé, persze nem ugyanabban a formában. (Ezért is különösen nagy érték Pogba, aki tulajdonképpen nem amortizálódik, mert ingyen érkezett.)
Vagy például az, hogy játszanak a klubok azzal, hogy éppen melyik negyedévre legyen elszámolva egy igazolás, vagy egy reklámszerződés, mert az sem mindegy nekik. Érdekes világ ez és rengeteget változott akár a 90-es évekhez képest is, ahol nem voltak ritkák az olyan igazolások, hogy egy klub igazolásokért felelős embere egy táskányi pénzzel szépen besétált a székházba, letette az asztalra, hogy ennyit adunk ezért a játékosért, kezet fogtak, aláírtak egy papírt és kész. A Moggi féle játszmákról nem is beszélve.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az utolsó mondatod tény és természetesen nyomott áron távozna, ha ezt a klubnál így gondolnák és ki akarnák paterolni. Több mint valószínű, hogy nem így gondolkoznak Marottáék, pont a Moratában rejlő lehetőségek miatt.
Még az előző hozzászólásomból kifelejtettem egy fontos tényezőt ami tovább növeli Morata piaci értékét. A kora miatt magas az újra-eladhatósági értéke, az angolul szebben hangzó "resale value" . Ha valaki most megveszi Moratát 35 millióért pár év múlva akkor is el tudja adni kisebb nagyobb veszteséggel ha bukik, ha meg bejön akkor nagyot kaszálhat a biznisszel. Egy 28+ éves játékosnál ez már nagyon nincs így, rohamosan csökken az értéke a korral.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.01.15. 19:18:25
Comant sajnos a bajnokság és a taktika nem engedte kibontakozni. Rossz látni, hogy mennyire jó a Bayernben, de itt biztos nem jött volna ki ez belőle. Ezzel a 2 éves kölcsönnel kicsit butácska biznisz volt, de alapvetően jó ár érte az a 27 millió amit kapunk majd. Valószínűleg úgy volt vele Marotta, hogy ha ő boldog-boldogtalant ilyen módon próbál megszerezni, akkor nem fair, ha visszadob egy ilyen ajánlatot :D
nekem egyáltalán nem tetszenek a cavanis pletykák sem, arra az esetre, ha morata menne. nem olyan régen még arra panaszkodtunk, hogy öregecske keretünk van, mára ott tartunk, hogy temérdek játékos képviseli a jövőt a keretben: rugani, alex sandro, pogba, pereyra, sturaro, lemina, zaza, dybala, morata vagy éppen ha minden igaz, hamarosan mandragora is olyan játékosok, akik közül lehet, hogy nem mindenki fog hatalmas karriert befutni itt, de tehetséges fiatalok, és nem kéne eladogatni őket csak azért, hogy jöhessenek a helyükre 30 körüliek. coman elszórakozását sem értettem, de remélhetőleg a vezetőség tanult belőle, és bátran elkezdünk a fiatalokhoz nyúlni, mert szerencsére van kikhez.
Ha a Real Madrid nem lenne Real Madrid akkor simán legendát építhetne/építhetett volna a srácból. De hát a kis köcsög 20-21 évesen ki merte hagyni a ziccereket amikor 4-5 meccsenként néha bekerült a csapatba, meg amikor a 80. percben becserélgették ezért mennie kellett.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mandragora úgy hírlik, hétfőn érkezik orvosira, 7 + 7 millió bónusz lesz az ára. nem kevés, de inkább tehetséges olasz fiatalokat vegyünk kicsit túlárazva.
több lap hozza, hogy marotta 22 milliós ajánlatot tett a monaco 21 éves támadó középpályásáért, bernardo silváért, azonban a monaco inkább 30 körül értékesítené.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Megmondom őszintén, nem ismerem a srácot, de kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Amici di nessuno...
Kíváncsi leszek Mihajlovics meddig húzza.
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2016.01.13. 09:55:51
A Jovetic sztori nekem teljesen érthetetlen, azt hittem szezon elején, hogy maximum a sérülések okozhatnak nála gondot és nagy fogás lesz. Nekem gyanúsan egyszerre lett erőltetve Ljajic és elfelejtve Jovetic, elképzelhető, hogy kettőjük között történt valami. Mondjuk ahol Icardi a csapatkapitány ott nem csodálom, hogy gondok vannak az öltözőben :D
Megmondom oszinten en azt hittem h az lesz ami nalunk 2010 11ben azok utan h elmentek a kulcsemberek
Mancinit en is baleknak tartom de azt elismerem h brutal vedelmet rakott ossze viszont fio meccs ota balhek vannak az oltozoben megpecsetelheti a szezont foleg h joveticrol mar a gazetta is irja h tavozik mikozben kva jo es icardi segget vedik...
Par forduloval ezelott meg hittem a scudettoban de most mar maradok az eredeti celnal a top3 sztem behuzzatok ha kitart a formatok
De vegre kezd elesedni a serie es eros csapatok kezdenek kialakulni
Lassan beerjuk angliat is pontokban
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Pogba meg teljesen beleillett a közegbe, látszik, hogy ennek a srácnak ez a felhajtás kell, teljesen elvarázsolta az egész. Habár az esemény után ismét lenyilatkozta, hogy itt képzeli el a jövőjét nekem teljesen nyilvánvaló, hogy a Real-Barca kettős valamelyike a következő állomás. Nyáron Zizou ki is könyöröghetné felőlem Perez bácsitól azt a 100-130 milliót érte.
Amici di nessuno...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hernanes végre lehozott egy vállalható meccset, bár néha most is voltak olyan labdavezetései, hogy lekapartam az arcom. Nem értem Allegri miért nem cserélt középre időben akárkit akárkire, nagyon elfáradtunk ott.
Egyértelmű, hogy Juve, Napoli, Inter versenyfutás lesz, szerintem olyan 2002es végjátékkal. A Napoli nagyon egyben van, nem néztem volna ki ebből a kiégett tornatanár forma Sarriból. Talán ha rajtuk lesz a nyomás azt ők nem fogják jól kezelni, főleg Higuain akit többször láttunk már súly alatt összeroppanni.
Az Inter is jó, ennyi 1-0 nem véletlen, tegnap is csak a szerencsén múlott, hogy nem lett az. Az ő esetükben Mancini lehet továbbra is a hibafaktor, hihetetlen balfasz húzásokat tud produkálni.
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.01.10. 22:14:23
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.01.10. 21:08:15
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
Nagy lehetőséget kaptunk megint, de necces lesz ez, szerintem botlunk. Marchisio nélkül botrányos idén a statisztikánk, hiányozni fog. Pláne Hernanessel a helyén...
végre nem csak mindket szopatott rommá, ezt most öröm volt nézni
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.01.09. 21:34:30
Amici di nessuno...
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.01.09. 11:47:46
az avellino 19 éves támadóját, di massimot hivatalosan is fél évre kölcsönvettük. hogy mi lesz a sorsa, azt még nem tudni, de úgy tudom, ő már egy ideje amúgy is vinovoban készül.
mandragora továbbra sem hivatalos, de a legtöbb lap azt állítja, még január folyamán az lesz. nyárig marad a pescaránál, aztán kiderül.
mandragora mellett a cesena-s sensi az, aki még leginkább felkeltette a nagyobb olasz klubok figyelmét középpályások terén, és úgy hírlik, rá is készül lecsapni marotta, méghozzá ismét a sassuolo segítségével. a sass vásárolná meg a játékost, aki a szezon végéig még maradna a cesenánál, utána pedig birtokolhatnák egy ideig a játékjogát, viszont mi opciós joggal bármikor megvehetjük.
további avellino érdekeltségű hír, hogy a 23 éves csatáruk, marcello trotta is felkeltette marotta érdeklődését, őt pedig a hírek szerint a frosinone segítségével szereznénk meg, ebben az esetben náluk lenne egy ideig a játékos.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2016.01.08. 15:25:15