44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Morata, Alex Sandro.

Ez egyre rosszabb... ha így továbbjutunk, akkor reális lehet a BL-győzelem is. :D
  • preziosi
    sajnos úgy fest, mandzukic sincs olyan állapotban, ahogy remélni mértük, ezért allegri ki is találta a vésztaktikát, ha mégsem tudna játszani. morata lenne középen, két oldalán pedig cuadrado és alex sandro, bizony.
  • Trunks
    Robben nem játszhat, ez rosszul nem jöhet. Az oddszok pedig persze, hogy nem kedvezőek, mégiscsak gyakorlatilag nyernünk kell idegenben. Viszont tegnap pl. a PSV megmutatta, hogy még rosszabb esélyekkel is továbbl lehet jutni. Bár pont nem jött össze.
  • preziosi
    nagyon bosszantó, hogy meccsenként 1-2 játékos konstans lesérül, illetve hogy sosem tudjuk meg, az alap kezdőnkkel, 3-5-2-ben mire mentünk volna a bayern ellen, de valami miatt pozitív érzésem van.

benne van, hogy erőltetett optimizmusról van szó, de nekünk az első gólra kell játszanunk, azt pedig láttuk az első meccsen is, hogy kontrákkal zavarba hozható a münchen. morata és cuadrado sokkal hasznosabbak indulásból, mint dybala lett volna, ha mario tudja hozni azt a folyamatos harcot, mint az első meccsen, akkor lehet ezzel a hármassal keresnivalónk. hernanes személyében legalább lesz valaki, aki veszélyes pontrúgásból, illetve neki tényleg minden pályán töltött perc egy hatalmas bizonyítási lehetőség. khedira már a stuttgartban is tudta álmából felkeltve is a 4-3-3-t, pogbának pedig itt lesz a hatalmas alkalom, hogy hozzátegye a magáét a szezonhoz.

egyedül a szélektől félek, bár valószínűleg sandro-t a második félidőre tartogatja majd allegri, azért is kezd evra, kérdés, akkor még meccsben leszünk-e.

fogadóirodák szerint is közel lehetetlen a dolog (majdnem 10-es szorzó van ránk), de szerintem ez egy nagy lehetőség, hogy mindenki megmutassa, hogy ez a csapat nem 1-1 játékosról szól. ha sikerül, nagyot fog szólni.
  • Trunks
    4-4-2. Várható volt, hogy Ruganival nem játszunk 3-5-2-t, mindenesetre ebben a szezonban egyértelmű melyik taktika muzsikált jobban.

Talán nem is baj, hogy a 0-0 nem nekünk jó, így legalább nem fogunk teljesen beállni védekezni (gondolom).
    Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.03.16. 12:58:27
  • 9csöves9
    Július óta 49 sérülésünk volt, ebből 36 különböző izomprobléma. Ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek. Ezt a tanácson már elmondtam, hogy ki van a faszom az egésszel...

Buffon-Evra,Bonucci,Barzagli,Lichtsteiner-Pogba,Khedira,Hernanes,Cuadrado-Morata,Mandzukic
  • Trunks
    Allegri sajtótájékoztatót tartott. Azt mondta nincs dráma, hiányozni fog 3 játékos (Chiellini, Marchisio, Dybala). Paulo játékát meg lhetett volna kockáztatni, de nem akarja elveszteni 1,5 hónapra. Ez érthető, ne adj isten valami komolyabb sérülés legyen a dologból. Hozzátette nem lesz ettől még gyenge a Juve, nem az számít, ki játszik, hanem hogy hogyan. Reméljük a legjobbakat.
  • Lacee86
    Kis vigasz, hogy a Bayernnál kérdéses Robben játéka: link
  • Trunks
    Te jó atyaég. Tehát Chiellini esetleg felépül, Mandzukic talán, Dybala és Marchisio pedig tuti nem. Ennél nem is tudom mi lenne rosszabb. Buffon és Barzagli kiesése?
  • Lacee86
    Dybala, és Marchisio, de ez is kb. ugyanolyan rossz... link Nincsenek velünk az égiek, nagyon nem...
  • Count Adyn
    Most leolthatnálak hogy mennyire szücsy vagy, de akkor 9. jére is beirnad hogy -fav, aztán mégis csak itt nyomorognál nekünk tovább szóval csak hajrá:D Udvari bohóc:D
  • limperatore
    :DD
  • wright
  • szucsy89
    eddig se volt semmi esélyetek
  • 9csöves9
    Ezt nem hiszem el...Chiellini nem épül fel holnapra, erre tegnap még megsérül Marchisio és Mandzukic is. Kb ezzel lefeleztük az amúgy sem acélos esélyünket.
  • Lacee86
    Kíváncsi leszek, h lesz-e a Toro szurkolókban annyi jó érzés, h megtapsolják a rekord elérésekor. Hatalmas pillanat volna pedig.
  • Trunks
    Hatalmas! Nagyon megérdemli, bár nyilván ez nagyrészt a védelem érdeme. A rekord pedig meglesz, az első 3 percben úgyse szokott semmi történni. 10 meccs kapott gól nélkül, nagyon durva.

Ki kell emelni Ruganit, remek meccset hozott. Látszott a meccs után is, hogy a támogatást nagyon megkapja a társak részéről, Buffon és Bonucci is mondott neki valamit, amíg átölelték. Allegri is remekül tette, hogy a múltkori blama után nem jegelte. Kíváncsi leszek a Bayern ellen milyen kezdővel állunk fel. A 3-5-2 mindenesetre jobban muzsikál, az tuti. Nem verhetetlen ez a Bayern, az látszik az elmúlt hetek eredményeiből is. Játsszunk egy jó meccset, nekem már az is elég.
  • Csacsi
    GRANDE GIGI!!!

99% hogy rekord birtokosa lesz a Torino ellen.
  • Trunks
    Nem mondom, hogy közel volt a továbbjutás, hanem hogy a 0-4 ellenére rengeteg helyzetük volt a két meccsen. Ziccereik voltak mindkét alkalommal, na meg az odavágón 0-1-nél teljesen egyértelmű 11-est nem kaptak meg. Ez a párharc könnyen lehetett volna nagyon szoros is. Viszont mindenképp példaértékű Spalletti hozzáállása. Azt nyilatkozta, hogy nem voltak elég jók, és fejlődni kell. Feltétlenül, ennyi helyzetet nem lehet ilyen szinten elpocsékolni.
  • Lacee86
    Én néztem a meccset, akármennyire nem szeretem a Realt, egyáltalán nem érdemelt a Roma továbbjutást. Egy gól azért összejöhetett volna nekik mondjuk, de amit művelt akár Dzeko, akár Salah, az borzasztó volt.
    Mandzukicról annyit, hogy én örülnék, ha nálunk hosszabb időre megállapodna a tőle megszokott 1-2 évek helyett.
  • Trunks
    Ha edző lennék, imádnám a védőmunkáját. Hány csatár tenné meg ugyanezt? Ezért magában a gól/meccs mutató semmit nem ér.

Nem láttam tegnap a Roma meccsét, csak az összefoglalót, de ez talán a legszorosabb simának tűnő párharc volt, amit valaha láttam. Ennyi helyzetet elpocsékolni a két meccsen. Jobb helyzetkihasználással ezt a Realt akár ki is verhették volna, ehhez képest sima 4-0 lett összesítésben. Ezért is bánhatjuk a sevillai meccset meg a peches sorsolást, a TV-s pénzekből megint szépen lehetett volna keresni.
  • Lacee86
    Mario védőmunkában. :)
    link
  • 9csöves9
    El is nevezte magát Mr. Pink-nek :D Óriási tanár volt megint.

Eléggé belealudtunk a meccsbe, kicsit jobban odateszi magát az Atalanta akkor lehet, hogy beszopjuk. Lemina gólja szépre sikeredett, reméljük most már a szezon végéig kibírja sérülés nélkül, hozhat egy kis frisseséget a csapatba.

Jó lenne a Sassuolot is nullára hozni, úgy lenne kerek a történet, hogyha Gigi megdöntené ezt a góltalansági rekordot.

• Count Adyn
    És a Milant meg lealázta a Sassaulo emberhátrányban befejezve a meccset :DSAD
  • preziosi
    lemina!
  • Lacee86
    Hát ez nem a csatárok meccse volt, de hát van ilyen is. A győzelem az győzelem.
  • limperatore
    hát ez tényleg nagyon durva :D
  • Trunks
    Barzagli! Az mennyire komoly, hogy legutóbb akkor szerzett gólt (11-esből), amikor 2012. májusában kinn voltam a Juventus Stadiumban? Ráadásul az is az Atalanta ellen volt, akkor is rózsaszínben.
  • Lacee86
    Jaja, ezt láttam én is. Komoly. :D
  • Count Adyn
    Ez vagány azért:D
  • limperatore
    hihetetlen hogy visszajöttek...asszem nem nagyon fognak hibázni :(
  • Lacee86
    A Roma tömi a Fiorentinát, félidő előtt már 3-0...
  • Trunks
    Nem tegnap volt, de nekem úgy rémlik, hogy minden fontosabb meccsen reszketni kellett, ha Bonuccihoz került a labda. Egyáltalán nem tűnt magabiztosnak, emlékszem egyik Milan elleni meccsen milyen hajmeresztő dolgokat művelt.

#42596: És az mit számít? Egy ilyen folytogatás ne annyit érjen már, mint egy labdaelrúgás vagy mezlevétel.

• Tibre
    bonuccival nem hasonlítanám össze ruganit. messze bonucci játszotta a legtöbb játékpercet már első juvés évében, és pár hiba ellenére már akkor is stabil volt egy mostaninál gyengébb juvében. nem úgy mint rugani aki ha be is állítják nagy ritkán akkor is bizonytalan. sietni mondjuk nem kell vele, mivel még barzagliban is van pár év, a másik 2 védőnkről nem is beszélve. ha ő lenne az új maldini max akkor szoríthatna ki bárkit is a kezdőből, de erről egyelőre szó sincs. viszont az ilyen lehetőségeket meg kéne ragadnia ha akar vmit is a juventusnál.
  • Count Adyn
    aha a te pici popodat veri el majd anyukad max:DDSAD
  • szucsy89
    nem érdemeltetek továbbjutást, de majd a döntőben el lesztek verve ;)
  • 9csöves9
    Az egy dolog, de Perisic kezét csak nem tudta a torkára színészkedni.

#42594:persze én sem zavarnám el, de egyáltalán nem csodálkoznék rajta, ha ez a mai produkció kihatással lenne a jövőjére.
  • limperatore
    kemeny meccs volt nem gondoltam volna :)
    42595: biro mutatta is cuadradonak hogy szineszkedett ennel az esetnel akkorat esett mint 1 haz :D
  • Trunks
    Nem ezen múlott, de azt valaki magyarázza már el, hogy ez hogy nem piros!

• Trunks
    Szerintem kár lenne ezért elzavarni. Emlékezzetek Bonucci hogy kezdett! Rossz volt nézni, mára meg a világ (azaz Európa) egyik legmegbízhatóbb hátvédje lett belőle.

Barzagli pedig hatalmas! Ahogy odaállt, lehetett látni, hogy nem hibázik. Olyan magabiztossággal rúgta az első 11-est egy ilyen meccs végén, mintha csak az edzés végén kellett volna odaállni.