Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy talál meg amúgy minket néhány havonta mindig ez a szerencsétlen?
Amici di nessuno...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
egy Carpit kell megverni hazai pályán utána meg egy harmadosztályú csapatot és döntő 😊
ezzel az is eldőlt h EL-ben indulunk majd mert a másik döntős úgyis kupaszereplést érő helyen lesz, de remélem titeket kapunk és elpicsázunk azért 😉
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
Ha jogosan kiállítják, akkor sose lesz ez 4-0. Úgyhogy azért senki ne ájuljon el az eredménytől. Nem egészen értettem, hogy egy kupameccsre miért gyakorlatilag a legjobb kezdőnkkel álltunk ki, amikor hétvégén megint meccs. Tudjuk be a városi derbinek.
Ruganinak több lehetőséget adnék, ha 3 védővel nyomjuk, időnként kaphatna bármelyik válogatottunk egy kis pihenőt. Morata pedig továbbra is borzasztó formán kívül van, megint kihagyott egy ordító helyzetet, csak ezúttal legalább már eldőlt addigra a meccs. De a gólpassza a vezető találatnál szép volt.
Amici di nessuno...
Örültem Ruganinak, bár nem nagyon tették próbára a védőjátékát. Az mindenesetre látszik rajta, hogy a védőink közül inkább Bonucciéhoz hasonlít a játéka. A napokban megválasztották a szokásos éves Serie A gálán a tavalyi szezon legjobb középhátvédjének, illett ma játszatni.
zazáról továbbra is tartom, hogy igaz, hogy a mentalitása néha egy életveszély, de nekem szimpatikus, és nem szabad eladni. moratának sajnos a gól továbbra sem jön össze, viszont volt két gólpassza, bele fog ő jönni. pogba szabadrúgásgól? dybala pedig folytatta a sorozatát, nagyon éreztem vele kapcsolatban, hogy metál lesz nálunk.
így tovább, hozni kell a maradék 2 meccset az évben.
A Romat meg külön kupában kellene indítani! 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Juve: 3,50
Döntetlen: 3,25
Bayern: 2,05
Azért ez is tükrözi, h nem egy országos 2-es lesz. 😊
#42245: Adom. Betettünk már ketten is egy teljesen jó képet ami hasonlít is ehhez, de úgy tűnik ritkán jár ide.
Szerintem igenis számít, hogy valaki negyed- vagy nyolcaddöntőt játszik, már csak a pénzbevételek miatt is, de nem véletlenül nem emlékszik már senki se az utolsó alkalomra, hogy a Bayern, a Barca vagy a Real kiesett a legjobb 16 között, mivel a másodikokat simán csapják, aztán a negyeddöntőben már jöhet akárki.
Emellett szerintem jelenleg a még mindig alakuló csapatunk minél később találkozik erős ellenféllel, annál jobb. Plusz ezt kéne megérteni, nem a csapatot temetem, nem mondom, hogy biztos kiesünk, egyszerűen szimpla matek az egész. Te melyik esetben játszanál szívesebben fej vagy írást? Ha nyersz, kapsz 10 000 Ft-ot, ha veszítesz, buksz 1000 Ft-ot; vagy nyerés esetén kapsz ugyanúgy 10 000-et, de ha vesztesz, buksz 100 000-et. Nem nehéz kitalálni melyik a jobb felállás, míg ha szerencséd van, mindenképp ugyanannyit kapsz. Itt is hasonló a helyzet, lehet jó ellenfeleket kapni mindkét esetben, csak teljesen mások az esélyek.
Különben szerintem a Bayern igenis verhető Guardiola irányítása alatt. Elmúlt tavasszal szinte minden aránylag jó csapattól kikaptak (Porto, Wolfsburg, Dortmund a kupában, Barca), míg idén is volt jópár gyengébb meccsük. Szóval nincs semmi elveszve, de szívesebben vettem volna valaki mást.
Amici di nessuno...
Ráadásul elsőként is simán lehetett volna olyan forgatókönyv, mint a legutóbbi Bayern elleni kiesés évében. Kicsaptuk elsőként a Celticet aztán rögtön a Bayern ellen zakó. Nem sokat számít, hogy a 16 vagy a 8 között esünk ki, ha meg elvárásnak tekintjük az elődöntőt akkor meg nem kell előre temetni a csapatot senki ellen, pláne nem hónapokkal a meccs előtt.
Inkább ez az ostoba új rendszer, hogy a bajnokokat annyira támogatni kell, hogy az első kalapba kerülnek. Ezért jöhetett össze az a világ szégyene Zenit-Valencia-Lyon-Gent csoport. EL-ben még azt mondanám ok. Melyik más csoportban tudta volna a Zenit megnyerni az első 5 meccsét? Máskor jellemzően a csoportkört se élték túl.
#42240: Mégis mennyire vagyunk esélyesek? Van kb. 30%-unk továbbjutni. Rohadt jó. Dinamo Kijev ellen pl. lett volna kb. 70%. Persze, nem nagy különbség, úgyis imádunk esélytelenül játszani, mi? Kicsit szomorú is vagyok, hogy nem a Barcát kaptuk. Legalább rögtön vissza lehetne vágni!
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A bíró sporttárs viszont valami borzalom volt, ennyit pofázni... Neki is járt volna szövegelésért a sárga. Állandóan azt lehetett látni közeliben, hogy magyaráz. Emellett az ítéletei sem mindig voltak rendben.
Dybala nekem nagyon kellemes meglepetés, Barzagli továbbra is tanári. Mandzukic megint fontos gólt lőtt. Csak összeszedjük magunkat lassan. 😊
Hajrá Magyarország!