Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bla bla...hagyjuk is, majd meglatjuk meddig mentek
Count Adyn
Jah félelmetes hogy még nálad is vannak hülyébbek 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
😄DDDD

Hogy talál meg amúgy minket néhány havonta mindig ez a szerencsétlen?

Amici di nessuno...

Mor3llo
szevasz pubi, menstruálsz még?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csacsi
Össze sem tudom számolni, hogy a tavalyi döntő előtt...hányszor estünk ki....aztán valahogy sosem sikerült kiesni 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szucsy89
nem is kellek én ide 😄DDD
Tavaly egy joval oszerakottabb Juvet lattam,illetve megvoltak azok a kulcsemberek is akik elegge hianyoznak a csapatbol iden.legnagyobb baj elol van,Mandzukic egy tulhypepolt,nem veletlenul megy ide-oda...Dybala jo lesz de ido kell,Morata pedig elvesztette a gollovo cipojet amit remelhetoleg megtalal a munchen ellen,en orulnek a legjobban,ha tovabbmennetek a bornadragosokon.Pogba pedig eddig azt bizonyitja,h nem kell nekunk.
9csöves9
Jaj, ne kérdezz tőle semmit mert akkor megint írni fog.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Mire alapozod ezt, főleg a tavalyi év után, és főleg az után, hogy mennyire átszervezték a BL kalapokat?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Juvenak is lefott a kave egy darabig... Olaszba meg csak csak elvagytok,de a Bl-ben egy darabig biztos nem lesztek a donto kozeleben..
9csöves9
Majd jön a Bee, meg a kánaán, új stadion, meg 30-40 milliós igazolások ahogy másfél éve mondogatják arrafelé...Mindenesetre a döntő kötelező nekik, azzal lehet kozmetikázni majd a szezont.

limperatore
csak idén elköltött a milan 90 milliot és ha nem lesz BL borul az ffp 😄DDDD baccanak búcsút mondhattok nyáron te balek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
mit nevetsz?

egy Carpit kell megverni hazai pályán utána meg egy harmadosztályú csapatot és döntő 😊

ezzel az is eldőlt h EL-ben indulunk majd mert a másik döntős úgyis kupaszereplést érő helyen lesz, de remélem titeket kapunk és elpicsázunk azért 😉
limperatore
😄DDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
uhh akkor nyernünk kell a kupát
Trunks
Amúgy vicces, de a kupa sorsolását is eléggé beszoptuk. Következő körben a Lazio-Udinese meccs győztese jön, majd az elődöntőben az Inter-Napoli egyike. Másik ágon Spezia-Alessandria (!!!) és Samp vagy Milan - Carpi negyedöntőket rendeznek. Persze ehhez kellett, hogy a másik ágon szinte az összes nagyobb név kihulljon, a miénken pedig eddig egy se.

Amici di nessuno...

Trunks
Teljesen egyértelműen ki kellett volna állítani, rácsúszott a kapus lábára, amikor a labda már sehol nem volt, és már volt sárgája. Sajnos szegény Zaza játékintelligenciája kb. Balotelliéhez mérhető. Az első félidőben még elfogultként is 3 sárgát adtam volna neki, még a gól után is volt egy teljesen értelmetlen, felesleges szabálytalansága az oldalvonalnál.

Ha jogosan kiállítják, akkor sose lesz ez 4-0. Úgyhogy azért senki ne ájuljon el az eredménytől. Nem egészen értettem, hogy egy kupameccsre miért gyakorlatilag a legjobb kezdőnkkel álltunk ki, amikor hétvégén megint meccs. Tudjuk be a városi derbinek.

Ruganinak több lehetőséget adnék, ha 3 védővel nyomjuk, időnként kaphatna bármelyik válogatottunk egy kis pihenőt. Morata pedig továbbra is borzasztó formán kívül van, megint kihagyott egy ordító helyzetet, csak ezúttal legalább már eldőlt addigra a meccs. De a gólpassza a vezető találatnál szép volt.

Amici di nessuno...

9csöves9
Egy becsúszásért kapott sárgát, utána pedig pár percre rá a kapust támadva is odacsúszott, kicsit elérte a lábát. Utána jött a gól, utána meg még 3-4 szabálytalanság ami után sárgalapért visítoztak. Kicsit túl volt pörögve.

Lacee86
Nem láttam a meccset sajnos, csak a gólokat. Mi volt az a súlyos vétség, ami miatt Zazának pirosat reklamáltak?

9csöves9
Szinte tökéletes meccs volt, csak egy Morata gól hiányzott. Jól játszott amúgy, ha a vége felé befújják Glik szabálytalanságát akkor tuti ő rúgta volna a büntetőt. Dybala Ale és Ricky emléke előtt tisztelgett a pólóján, óriási gesztus volt tőle. Ma 9 éve ennek a tragédiának...

Örültem Ruganinak, bár nem nagyon tették próbára a védőjátékát. Az mindenesetre látszik rajta, hogy a védőink közül inkább Bonucciéhoz hasonlít a játéka. A napokban megválasztották a szokásos éves Serie A gálán a tavalyi szezon legjobb középhátvédjének, illett ma játszatni.

profi meccs volt, szinte minden összejött, meg hát bármikor jó egy megsemmisítő vereséget mérni a bikákra.

zazáról továbbra is tartom, hogy igaz, hogy a mentalitása néha egy életveszély, de nekem szimpatikus, és nem szabad eladni. moratának sajnos a gól továbbra sem jön össze, viszont volt két gólpassza, bele fog ő jönni. pogba szabadrúgásgól? dybala pedig folytatta a sorozatát, nagyon éreztem vele kapcsolatban, hogy metál lesz nálunk.

így tovább, hozni kell a maradék 2 meccset az évben.

Grove4
Nagyon lesimázzuk a Torót.

A Romat meg külön kupában kellene indítani! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee86
Ne legyél már ennyire hülye, nem azt mondtam, h sok, még keveslem is. 2,30-2,40 körül reálisabb lenne, míg a miénk otthon mondjuk 2,80-2,90 körül.

Trunks
Remélem feltűnt, hogy ezt otthon játsszuk. Mégis mennyinek kellene lenni a Bayern oddszának? 1,20?

Amici di nessuno...

Grove4
Egyetértek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee86
Tippmix pro-n már vannak szorzók az első meccsekre:
Juve: 3,50
Döntetlen: 3,25
Bayern: 2,05
Azért ez is tükrözi, h nem egy országos 2-es lesz. 😊

Lacee86
Ez pontosan így van.

9csöves9
Nem kell ezt kimatekozni, nem vagyok hülye, persze hogy jobb első helyen továbbjutni 😄 Viszont nem lettünk elsők, ez van, nem lesz jobb ha siránkozunk miatta. Szerintem a játékosokat nem nagyon hatotta meg a történet kb. mindegy nekik kivel játszunk. Talán Marottáék akik jobban húzzák a szájukat, de rendre mi keressük a legtöbb pénzt az utóbbi pár évben a BL-ben, nem mehet ez mindig így.

#42245: Adom. Betettünk már ketten is egy teljesen jó képet ami hasonlít is ehhez, de úgy tűnik ritkán jár ide.

Trunks
Ja és Vidal fejét légyszi szedje le valaki innen fentről. Breki?

Amici di nessuno...

Trunks
Nem pánikolok, de nem kéne úgy tenni, mintha semmit nem számítana a csoportelsőség. Igenis, sokat számít. Persze, lehet jó sorsolást kapni, mint tavaly minden körben, de előbb-utóbb mindenki kap belenyúl a jóba. És nyilván csoportmásodikként a legrosszabb eset sokkal-sokkal rosszabb, mint ugyanez elsőként.

Szerintem igenis számít, hogy valaki negyed- vagy nyolcaddöntőt játszik, már csak a pénzbevételek miatt is, de nem véletlenül nem emlékszik már senki se az utolsó alkalomra, hogy a Bayern, a Barca vagy a Real kiesett a legjobb 16 között, mivel a másodikokat simán csapják, aztán a negyeddöntőben már jöhet akárki.

Emellett szerintem jelenleg a még mindig alakuló csapatunk minél később találkozik erős ellenféllel, annál jobb. Plusz ezt kéne megérteni, nem a csapatot temetem, nem mondom, hogy biztos kiesünk, egyszerűen szimpla matek az egész. Te melyik esetben játszanál szívesebben fej vagy írást? Ha nyersz, kapsz 10 000 Ft-ot, ha veszítesz, buksz 1000 Ft-ot; vagy nyerés esetén kapsz ugyanúgy 10 000-et, de ha vesztesz, buksz 100 000-et. Nem nehéz kitalálni melyik a jobb felállás, míg ha szerencséd van, mindenképp ugyanannyit kapsz. Itt is hasonló a helyzet, lehet jó ellenfeleket kapni mindkét esetben, csak teljesen mások az esélyek.

Különben szerintem a Bayern igenis verhető Guardiola irányítása alatt. Elmúlt tavasszal szinte minden aránylag jó csapattól kikaptak (Porto, Wolfsburg, Dortmund a kupában, Barca), míg idén is volt jópár gyengébb meccsük. Szóval nincs semmi elveszve, de szívesebben vettem volna valaki mást.

Amici di nessuno...

9csöves9
Érthető amit írsz, meg az esélyeket illetően egyet is értek, de ez az előre pánikolás mire jó? Hidd el a Bayernesek épp úgy nem örülnek, hogy csoportelsőként megkapták az egyik legerősebb kaphatót, Gent-ek meg akármilyen ratyi csapatok helyett.

Ráadásul elsőként is simán lehetett volna olyan forgatókönyv, mint a legutóbbi Bayern elleni kiesés évében. Kicsaptuk elsőként a Celticet aztán rögtön a Bayern ellen zakó. Nem sokat számít, hogy a 16 vagy a 8 között esünk ki, ha meg elvárásnak tekintjük az elődöntőt akkor meg nem kell előre temetni a csapatot senki ellen, pláne nem hónapokkal a meccs előtt.

Trunks
Mindig a csoportmásodikok kezdenek otthon (lásd tavaly Dortmund ellen), ezért is jobb az első hely...

Inkább ez az ostoba új rendszer, hogy a bajnokokat annyira támogatni kell, hogy az első kalapba kerülnek. Ezért jöhetett össze az a világ szégyene Zenit-Valencia-Lyon-Gent csoport. EL-ben még azt mondanám ok. Melyik más csoportban tudta volna a Zenit megnyerni az első 5 meccsét? Máskor jellemzően a csoportkört se élték túl.

#42240: Mégis mennyire vagyunk esélyesek? Van kb. 30%-unk továbbjutni. Rohadt jó. Dinamo Kijev ellen pl. lett volna kb. 70%. Persze, nem nagy különbség, úgyis imádunk esélytelenül játszani, mi? Kicsit szomorú is vagyok, hogy nem a Barcát kaptuk. Legalább rögtön vissza lehetne vágni!

Amici di nessuno...

9csöves9
Otthon. Külön öröm, hogy utána pár nap múlva fogadjuk az Intert is.

Grove4
Nem értem ezt a gyászhangulatot. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ennyire azért esélytelenek sem vagyunk.

Lacee86
Ennek az egésznek ez az elb*szott UEFA koefficiens az oka amúgy... :/

Csacsi
Hol játszunk először? Ha idegenben, akkor van esélyünk. Allegri tavaly is mindig a második meccsekre javult fel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Roma is jól beszopta a Reallal. Közben meg sírhatnékom van az ilyen párosításoktól, mint Gent-Wolfsburg meg Benfica-Zenit. Vagy épp Dinamo Kijev-City.

Amici di nessuno...

Trunks
Remélem most mindenki kibaszott boldog, aki örült neki, hogy játszhatunk a "nagyokkal". Tényleg jobb, mint ha a Dinamo Kijevet kaptuk volna.

Amici di nessuno...

Lacee86
😄 Amúgy ez sokszor jól sül el, mikor a papíron esélytelenebb csapat úgy áll neki az egésznek, hogy nincs vesztenivalója. Nem nyomja gyakorlatilag a teher a vállát, és ez jól hathat a végkifejletre.

9csöves9
Kiabáltam is a tévé előtt hogy száradna le a keze

Lacee86
Hát, ezt becumiztuk... De a Juvét sosem lehet temetni, úgyhogy csak pozitívan. Van még idő februárig, és a Bayern is verhető, láttuk a Bundásligában.

limperatore
Zanetti 😄DDDD

Addig összeálhatunk úgy rendesen,de ez kemény lesz még úgy is.Mind1,a bl erről szól,bárki jön le kell győzni.
9csöves9
Pedig abból a maradék háromból igazán lehetett volna finomat húzni. Mindegy ez van, februárig sok minden történik.

Rockynhooo
Azért a Kijev "kellemesebb" ellenfél lett volna. De még mindig jobb így, mint ha Barca jönne. Mandzukic legalább ismeri őket <#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

De legalább van honnan 😄
szucsy89
kiestetek
Nedved-nek még mosolya sem volt,nemhogy őszinte....
9csöves9
Orsato toplistás ezek között a faszkalapok között. Nagyon szarul menedzselte a meccset, semmiféle tekintélye nem volt ezt meg tényleg a sok pofázással próbálta kompenzálni. Nem volt biztos az ítéleteiben sem, ha ennyire ad az alapvonali bíró véleményére akkor miért nem kérdezte meg mi újság mikor Borja Valero legyalulta Mandzukicsot? Piroslap plusz 11-es, ezek meg csak pislogtak. Valószínűleg előbb érjük meg a videóbírót mint, hogy viszonylag normális sporikat lássunk végre.

Zsolti9014
Nem egy szimpatikus játékot mutatott be a Fiorentina, mondjuk amikor kellett, partnerek voltunk benne mi is. Összerakott csapatuk van a Liláknak, ezért is volt különösen nagy öröm megverni őket. 😊

A bíró sporttárs viszont valami borzalom volt, ennyit pofázni... Neki is járt volna szövegelésért a sárga. Állandóan azt lehetett látni közeliben, hogy magyaráz. Emellett az ítéletei sem mindig voltak rendben.

Dybala nekem nagyon kellemes meglepetés, Barzagli továbbra is tanári. Mandzukic megint fontos gólt lőtt. Csak összeszedjük magunkat lassan. 😊

Hajrá Magyarország!