44078
-
#29734 Nemhiába raktam be a tegnapi képeket.
Mai kép a testartás olyan ismerős :)
-
#29733 És Berlusconi lesz a Milán új edzője.
De ez most komoly :P -
#29732 na chielliniért is befog jelentkezni hamarosan a real -
#29731 pfff
következő hírek meg ezek lesznek
Diego-Gera, Marchisio-Vadócz, Trezeguet-Ferenczi cserék lesznek -
#29730 ekkora kamu híreket pls neeeeee:D -
#29729 világ legjobb cserekapusát nagy baromság lenne elcserélni. többivel se értenék egyet, de úgyis nagy kamu az egész :D -
#29728 Taddei ingyen érkezhet a szélre.
Ez a Tuttosport olyan szánalmas. -
#29727 TUTTOSPORT
Juve-Milan találkozó! Marotta Milánóban tárgyal Gallianival 3 cseréről: Amauri-Borriello, Manninger-Storari, Zebina-Bonera.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#29726 Inkább azt mond meg végre hogy tudom úgy megcsinálni a hátteret mint pl itt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178192832
Hogy ne fehér legyen hanem az üzik között is jól látszódjon, viszont ne legyen úgy elszúrva alul mint ezeknél,
hogy a "<< Elejére! Előző Következő (2) Végére! >>" felirat beleolvad a háttérbe -
#29725 GDS :-)
Mai angol hírek viszont ezzel kezdődnek
"Capello rejects Inter Milan talk"
http://www.teamtalk.com/england/6171280/
De nekem tökmindegy csak ne Guus Hiddink legyen. -
#29724 visszavontam ugorjunk
nem szeretnék itt az interrel foglalkozni -
#29723 ja nem szájkerete csak hogy miért vagyunk real2? azért mert samuel cambiasso sneijder a realból vannak?:d -
#29722 Ez pontosan így hangzott el (by SKY SPORTS):
"Capello has also been linked with several of his former teams, but stressed his priority is on preparing the England squad for next month's World Cup in South Africa.
"Juventus, Inter, Real Madrid, the other teams, AC Milan," he smiled.
"It's good for me, but I am focused on the World Cup."
A második mondat számomra értelmezhetetlen, de mivel nem akarok felesleges szájkaratét, visszavonom, csak egy van :P
-
#29721 Ma már arról szólnak a hírek, hogy Capellót érdekli egy esetleges Olaszországi visszatérés.
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=19992 -
#29720 tnap meg azt mondta h vb után foglalkozik a csapattal
real2? azért mert realból vannak emberek vagy mert ész nélkül veszünk mindenkit ami nem igaz? :D -
#29719 El kell keserítselek :P
Kb egy hetes hír
2012-ig marad Capello
Fabio Capello és az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) közös nevezőre jutott: az olasz szakember a 2012-es Európa-bajnokságig marad az angol válogatott szövetségi kapitánya, függetlenül a Háromoroszlánosok világbajnoki szereplésétől.
Fabio Capello 2008-ban négyéves szerződést írt alá az FA-vel, azzal a kitétellel, hogy a dél-afrikai világbajnokság után mindkét fél felbonthatja azt bárminemű következmény nélkül. Ez a pont most kikerül a kontraktusból, mivel az olasz szakember úgy döntött, a 2012-es Eb-ig örömmel irányítaná Háromoroszlánosokat – tudta meg a Daily Mail brit lap.
A szerződés más vonatkozásban nem változik, így Capello markát továbbra is évi mintegy 6 millió font üti. A szakvezetőt korábban egykori csapataival, a Juventusszal és a Real Madriddal is összeboronálták, ő azonban nem tulajdonít ennek különösebb jelentőséget.
„Sok spanyol és olasz újságban látom a nevem, de boldog vagyok itt” – kommentálta a pletykákat Don Fabio. Capellót nemrégiben komoly bírálatok érték a szigetországban, bejelentette ugyanis, hogy egy általa üzemeltetett internetes oldalon, a Capelloindex.com-on rendszeresen elemezni fogja játékosai teljesítményét a világbajnokság alatt.
Bár lehet egy real2-nek ez nem akadály :P -
#29718 hát pedig az Interbe fog jönni, főleg h Mihajlovic már a fionál van elvileg
-
#29717 De ez friss :)
-
#29716 ezek régi képek, még a modellkedős időszakomból... :D:D:D -
#29715 Nem kezdhet mindenki a Milánnál :)
Viszont vannak kompromittáló fotóim rólad
A durvábbakat a sajtó rendelkezésére bocsájtom ha azinterbemerszmenni
-
#29714 szegénykém, még a genoa is túl nagy falat lenne neki szvsz... :( -
#29713 Genoa-val kapcsolatban ez elég érdekes hír :P
Ex-Juventus coach Ferrara in frame for Genoa job
May 25, 2010
Ciro Ferrara is being linked with a return to management at Genoa.
Genoa coach Gian Piero Gasperini is being linked with the Fiorentina job, as Cesare Prandelli continues talks with FIGC over the Italy post. Ferrara, sacked by Juventus last season, has been mentioned as a replacement for Gasperini at Genoa.
The rumours were further boosted this evening when Genoa director of sport Stefano Capozucca was quoted as saying: Yes, were letting Gasperini go, seeing as we already have Ferrara ready.
This was interpreted by on-lookers as a joke, but still enough to fuel already existing reports. -
#29712 Végre már látszik valami változásszerűség. Ahogy elnézem, komolyan gondolják Grosso leváltását, ott látok igazán olyan neveket, akiket nagy eséllyel meg tudunk szerezni... -
#29711 ezt nem láttam, de itt is rögtön említik Prandellit az alján, szerintem amúgy Prandelli a jobb választás, Zolát én max ilyen Genoa/Fio/Samp szinten tudom elképzelni igazán -
#29710 pl itt volt szó róla
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb_2010/olaszorszag-a-vilagbajnoksag-utan-gianfranco-zola-lehet-a-kapitany-2029302 -
#29709 Én nem hallottam Zoláról híreket, Prandellit viszont pl. Fülöp Laci mindig említgette a meccsek közvetítése közben, hogy a válogatott élére akarják rakni, ha vége a vb-nek -
#29708 Nekem is kezd tetszeni, mondjuk bírom, hogy Zac-ot leidősözik :P
Viszont egy érdekes hír nem úgy volt, hogy Gianfranco Zola veszi át Marcello Lippi helyét a vállogatottnál a VB után?
A hír:
Edzőt vált a Fiorentina
A toszkánok szerb szakvezetővel pótolják a távozó Cesare Prandellit.
© DPPI
Olaszországban nyílt titok, hogy a világbajnokság után leköszönő Marcello Lippit Cesare Prandelli váltja a 2006-os aranyérmes kispadján. A firenzeiek a tuttomercatoweb.com szerint a Sampdoria, a Lazio és az Inter egykori védőjével pótolnák a távozó szakembert: a Catania kispadját a napokban elhagyó Szinisa Mihajlovics érkezik az Arno partjára.
Az olasz internetes hírportál úgy értesült, Mihajlovics és a Fiorentina sportigazgatója, Pantaleo Corvino már mindenben megegyezett, a klub állítólag a héten bejelenti a megállapodást.
A jelenleg Szerbiában tartózkodó, s korábban az Inter által is felkért Mihajlovics két segítőjével, Dario Marcolinnal és Antonio Bovenzivel érkezne Firenzébe.
-
#29707 Kösz a híreket Breki!
Kiváncsi vagyok Delneri mit tud alkotni, igazolások, meg csapatépítés terén is nehéz dolga lesz, de én bízom benne. -
#29706 Delneri: Nem forradalom, csak újjászervezés
Ugyan a Juventus vezetőedzői posztján jelenleg még Alberto Zaccheroni tölti be – az idős szakember csak a csapat észak-amerikai túrája után búcsúzik az együttestől –, Luigi Delneri addig sem tétlenkedik, amíg átveheti az irányítást, hiszen a La Stampa című lapnak már torinói terveiről beszélt.
„Ahogy mondtam korábban, nem az a célom, hogy forradalmat hajtsak végre a Juvénál, de kétségtelen, hogy át kell szervezni bizonyos dolgokat” – szögezte le a mester, aki – mint mondta – vissza akarja adni a hitet a szurkolóknak, hogy a csapat képes célul kitűzni mindegyik trófeát.
Hirdetés
„A következő egyértelmű célunk az, hogy visszanyerjük a hitelességünket. Célba veszünk minden megnyerhetőt, mind Olaszországban, mind Európában. Remélem, hogy a fekete-fehérek szurkolói támogatni fognak engem, és nem lesznek szkeptikusok csak azért, mert esetleg egy nagynevű edzőt vártak.”
Luigi Delneri ismert arról, hogy minden csapatánál a 4–4–2-es felállást favorizálja, olasz szakértők szerint azonban ebbe nem fér bele a Juve karmesterének, Diegónak a játéka. „Amikor megkerestek a vezetők, tudták, hogy a négy–négy–kettő az én rendszerem, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennék képes változtatni. Az Atalantánál és a Románál is a körülményeknek megfelelően adoptáltam a szerkezetet.”
Delnerit megkérdezték arról is, hogy mi a véleménye a Gianluigi Buffon távozásával kapcsolatos pletykákról. „Kemény szezonon van túl, de megvagyok győződve róla, hogy szeretné megvédeni posztját szeretett Juventusánál” – nyilatkozta a szakember.
Képek a túráról :P
klikk
-
#29705 A Corriere dello Sport beszámolója szerint az Öreg Hölgy pár napja tett 9 és fél millió fontos ajánlatot Alberto Aquilaniért a Liverpool olasz játékosáért, de a Vörösök köszönték szépen, nem éltek a lehetőséggel.
A középső középpályás tavaly nyáron 20 millió euró ellenében érkezett Rómából Liverpoolba, azonban folyamatos sérülései miatt Rafa Benítez mindössze 18-szor tudta bevetni a szezonban, ezeken egy gólt szerzett a játékos.
Úgy tűnik, a spanyol szakember ad még egy esélyt a labdarúgónak, ráadásul Aquilani menedzsere is úgy véli, kicsi rá a valószínűség, hogy ügyfele a Juvéban kössön ki.
„Nem lenne könnyű menet Aquilanit a Juvéba vinni. Ha nem érkezik egy nagyon komoly ajánlat, a Vörösök nem fogják eladni” - idézi Franco Zavagliát a Corriere dello Sport. -
#29704 "Akiket eddig szóba hoztak a Juve-val:
(lehet válogatni:)
Jobbhátvéd: Cassani, Van der Wiel, Maggio, Sagna, Lichsteiner
Középhátvéd: Kjaer, Douglas, Bonucci, Ranocchia, Mexes
Balhátvéd: Criscito, Kolarov, Drenthe, Bale
Jobbszélső: Pepe, Palladino, Krasic
Középső középpályás: Palombo, Padoin, Aquilani
Balszélső: Vargas, Ziegler, Robben, Di Maria
Csatár: Lanzafame, Dzeko, Pazzini, Forlán, Van Persie"
-
#29703 A Juventus kivetette hálóját a Sampdoria hátvédjére.
© DPPI
A fennállásuk egyik legsilányabb idényét záró torinóiak a védelmüket is erősítenék, s ezúttal okosan láttak a dolgokhoz: az újonnan kinevezett szakvezető, Luigi Del Neri tanácsát megfogadva a szakember korábbi klubjánál is körülnéztek. A Juventus legújabb kiszemeltje Reto Ziegler, a Sampdoria szélső hátvédje.
A középpályán is otthonosan mozgó svájci bekk remek szezont zárt az utolsó – negyedik – BL-helyet megcsípő genovaiakkal, 37 találkozón lépett pályára, s két gólt ért el. A 24 esztendős futballista többszörös U21-es svájci válogatott, de már 2005-ben (!) bemutatkozott a nagyok között is, sőt, tagja az alpesiek bő vb-keretének is.
A tuttomercatoweb.com szerint a labdarúgó ára mintegy tízmillió euró. Bár a Samp aligha akar megválni tőle, egykori szakvezetőjének és sportigazgatójának - Giuseppe Marotta is Genovából költözött Torinóba – győzködése valószínűleg nyom majd a latban.
Olasz lapok arról számoltak be, hogy a juventus új trénere, a 4-4-2-es felállásáról elhíresült Luigi Del Neri Arjen Robben mellett újabb két játékosra figyelt fel: Theo Walcott az Arsenalban pallérozódik, míg a valenciai David Silvát nem kell bemutatni a focirajongóknak.
A szakember a tervek szerint két világsztárt igazolna a nyáron.
„Nagyon jó képességű játékosok vannak a keretben, így meg kell fontolnunk kit és hova igazolunk” - mondta Del Neri.
A La Stampa ugyanakkor lehetséges távozók nevét is említette egyik cikkében, a francia David Trezeguet már egy ideje elvágyódik Torinóból, őt Giampaolo Pazzini, a Samp támadója helyettesítheti.
-
#29702 Daily Mail Berbatov-ról írt velünk kapcsolatban.
Szerencsére a Manchester United menedzsere, Alex Ferguson cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint túladna a támadón, sőt, hangsúlyozta: Dimitar Berbatov az Old Traffordon marad. -
#29701 Képekkel
-
#29700 Olvasd figyelmesebben
Morattipoli előtti 25 évről beszéltem
-
#29699 lelúzerezni egy éppen triplázó csapatot,na az már valami:D -
#29698 Luigi Del Neri első nyilatkozata egész szimpatikus
klikk -
#29697 Tervezett erősítések illetve akiket szeretnénk, egyenlőre pletyka szint
-
#29696 Az orvosi stáb vezetője Tencone Fabrizio gondolom sokaknak ismerős lesz dolgozozz már nálunk nemis akármilyen időszakban
The new head of the medical sector will Tencone Fabrizio, former Juventus team doctor from 1995 to 2002, director of the famous rehabilitation center Isokinetic Turin. Tencone avrà la supervisione sullo staff sanitario, del quale farà parte un nuovo medico sociale che prenderà il posto di Bartolomeo Goitre . Tencone will be overseeing the medical staff, to whom will the new team doctor who will take the place of Bartolomeo Goitre. Per ricoprire questa carica la società sta vagliando alcune ipotesi: una prevede l'ingaggio di Massimo Manara , per due stagioni medico sociale del Milan e precedentemente responsabile sanitario del Parma , per 18 anni. For this position, the company is exploring several hypotheses: one provides for the engagement of Massimo Manara, for two seasons and former AC Milan team doctor responsible for the health of Parma for 18 years. L'alternativa più accreditata è Gianluca Stesina , responsabile sanitario del Torino dal 2006. Luca Stefanini , invece, attuale medico sociale, sarà riconfermato. The alternative is Gianluca Stesina most reliable, responsible health of Turin since 2006. Luca Stefanini, however, the current team doctor, will be boosted.
-
#29695 hát remélem nem, nincs kedvem 25 vig egy luzer csapatnak szurkolni
elég volt az idei év