44078
-
#29774 -
#29773 Úgyis eltusolják szép lassan mert még kiderülne vmi véletlen........ -
#29772 Poulsen gólt lőtt tegnap Szenegál ellen, Kjaer pedig megsérült - állítólag a VB szereplése is veszélyben van :S -
#29771 Már azt hittem ez és a video beszúrás csak nálam jelenik meg :P
Csak egy gondom van vele, hogy Explorerben ha teleírom a szövegablakot akkor nem a szöveg gördül hanem a kép kezd el ismétlődni, így nem túl szép.
Ha fixedre állítom akkor meg nem jó helyen van.
Viszont pl firefox-ban tökéletesen működik a szöveg mozog a háttér marad, szval nem tudom mi lehet explorerben ami miatt nem 100%-ig jó -
#29770 goal.com szokott még tudosítani róla. minden héten kb ugyanaz van. meghallgatnak pár embert, bemutatnak új telefonbeszélgetéseket. sokáig el fog ez így húzódni -
#29769 már hetek óta semmi hír a calciopoliról (se JH-n, se lavecchiasignora blogon, se itt nem láttam beszámolót a fejleményekről)... ennyire érdektelen lenne, aztán végül szép csendben eltörpül az egész aztán kész? tutto oldalán látom, hogy címlapon mindig írnak vmit de abból sokat nem értek meg.
ui: wow micsoda háttér itt az író panelben :D -
#29768 Nem félek csak sok a tájékozatlan ebben a témában :P
Mint már mondtam miattam simán mehet bárki csak Hiddink-et sajnálnám.
-
#29767 nagyon félsz hogy capello az interé lesz :D -
#29766 Domenico Di Carlo a Sampdoria új edzője
Domenico Di Carlót nevezték ki az olasz bajnokság negyedik helyén végzett Sampdoria új vezetőedzőjének. A 46 éves szakember a Juventushoz távozott sikeredző, Luigi Del Neri helyét veszi át a kispadon. A Chievótól érkezett szakember székfoglalójában gyorsan le is szögezte, hogy a kollégája által sikeresen alkalmazott 4-4-2-es játékrendszert szeretné továbbvinni az együttesnél.
„Köszönöm a Sampdoria vezetőinek, hogy egy ilyen nagyszerű csapat trénere lehetek” - nyilatkozta örömmel Di Carlo, aki kétéves szerződést írt alá a genovai együttessel. A Sampdoria a következő szezonban a Bajnokok Ligája selejtezőjében lesz érdekelt, s amennyiben sikerrel veszi a kvalifikációs szakaszt, úgy másodjára szerepelhet majd a legrangosabb nemzetközi kupasorozat főtábláján azóta, hogy 1992-ben döntőt játszott.
-
#29765 Csak hogy tisztába tegyünk :)
Capello jól érzi magát Angliában, maradni fog
2010. május 27.
Nem szándékozik távozni posztjáról, illetve átvenni Jose Mourinho megüresedett helyét az Internazionale élén a világbajnokság után Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
"Élő szerződésem van az angol szövetséggel, s ezt csak akkor nem töltöm ki, ha elbocsátanak" - idézte az olasz trénert a The Sun című lap. "Érzékelem, hogy a nevemet összefüggésbe hozzák olaszországi és spanyolországi csapatokkal, de jól érzem magam a helyemen" - utalt azokra az "információkra", feltételezésekre, melyek néhány lapban megjelentek.
-
#29764 Szerintem meg nem.
Teljesen igaza van ezt a keretet sokan a bajnokság kezdetekor bajnokesélyesnek tartották.
És mi nem madrid és inter vagyon hogy egész csapatot cserélgessünk.
Persze kell igazolni posztokra megfelelő embereket és a Juventus hírnevének megfelelő védelmet összehozni és a középpályát rendberakni, Nedvedet pótólni fejekben rendet rakni stb.
pont ezt kell tenni:
A Juventus új edzője, Luigi Del Neri kijelentette, hogy legelső feladata a csapat küzdőszellemének helyreállítása lesz ezután a kiábrándító szezon után.
"Az Én Juventusom agresszív, koncentrált és szervezett csapat lesz" - mondta a La Gazzetta Dello Sportnak.
"Az a célom, hogy az ellenfeleinknek legyen félnivalója ellenünk, ne fordítva legyen."
"Az egészséges harcosság a génjeinkben van, és ezt vissza kell kapniuk a játékosoknak. Keménynek kell lennünk, és dolgoznunk kell a részleteken."
-
#29763 akik esetleg kételkedtek Gigi maradásában, azok olvassák el a legfrisebb nyilatkozatát. KATT -
#29762 nem tudok semmit, de megegyeztünk! :D -
#29761 "A Juve a legutóbbi szezonban 55 pontot gyűjtött be, ami több, mint a semmi. "
Hát ez nagy okosság:P
Sztem már előre félhettek... -
#29760 újságírói kitaláció. azért el tudnám viselni ezt a cserét, de nagy kacsa az egész.
engem most inkább Del Neri következő mondatai aggasztanak:
"Ne várjanak forradalmat. Nem fogjuk kidobni a babát a rossz vízzel együtt. Ennek a keretnek van értéke. A Juve a legutóbbi szezonban 55 pontot gyűjtött be, ami több, mint a semmi. Lesznek változások, igazítások, ám csavarok nem." -
#29759 Erről tud valaki valamit???
"A Juve ötlete: Tiagót és Diegót adnák Agüeróért. Az Atlético kész tárgyalni." -
#29758 És most érkezett a hír, hogy a Juventus szeretné rábírni pályafutása folytatására az FTC-ből visszavonult Lipcsei Pétert. Fájdalomdíjként a Ferencvárosnak felajánlották a Del Piero, Chiellini, Buffon, Sissoko négyest, valamint 20 millió eurót, amely tovább növekedhet Lipcsei teljesítményének függvényében: ha a következő szezonban 25-nél többször lép pályára, további 5 millió, egy esetleges BL-győzelem következtében még 10 millió ütné a Fradi markát. A zöld-fehérek az így befolyó összeget Koplárovics Béla hazaszerződtetésére használhatják fel, ám érte legalább 50 milliót szeretne kapni ciprusi klubja. Az érkező játékosok valószínűleg az FTC "B"-t erősítenék az NB III-ban....^^
Tovább is van mondjam még? :DDD -
#29757 én is, de Borriello fiatalabb, én csak ezért cserélném el, amúgy meg tényleg hülyeség az egészről még beszélni is -
#29756 az se. Jobbnak tartom még mindig Trezegolt, mint Borrielot -
#29755 :DDD, ez már hihetetlenül szánalmas...
Trez-Borriello csere lenne reális -
#29754 Tuttosport újra felhívta magára a figyelmet:D
Ezek nem veszik észre h hülyét csinálnak magukból??
Buffont és Trezeguet-et adná Borrieloért Delneri -
#29753 Nem Vinovo a sérülések oka. -
#29752 hájólvanna, az umbro hozta ezt a jóféle kis piros kabátkát, osztán promózni kellett a témát. Vegyétek, fincsi meleg, jó ebben a vacak időben :D
Nem tudom kit jelöljek a szűkített keretben, Carricket, Barryt, Milnert, vagy Wright-Philipset? :S -
#29751 Látjuk #29734 :-)
Mondjuk nem biztos, hogy pontosan ezt nyilatkozta lehet az újságírók ferdítenek kicsit vagy a fordítás nem teljesen pontos. -
#29750 #29733 -
#29749 Milánnál is el vannak szállva, nem csak nálatok..
Berlusconi:
"I love Milan, I am their first fan. If I was their coach in the last season, I would have won the Italian league easily, despite the many players injured"
:DDD -
#29748 ASF_SA:GF_:SA:DFSA_F:ASD:AS_FAS:D:AFasfd
én meg a világ közepe vagyok -
#29747 ilyen is csak nálunk fordulhat elő:
A Siena csapatától kölcsönvett Brandao súlyos Achilles-ín sérülést szenvedett, ami miatt előreláthatólag öt hónapig lesz harcképtelen. -
#29746 az apja fa..át, ilyen embernek nincs helye a Juventusban! -
#29745 AZ ilyen hozzáállás miatt nem ment idén a Juve szekere... -
#29744 a kis egoista :D. ettől függetlenül én bízom benne, ha menne a csapatnak a szekér akkor ő is sokkal jobban teljesítene.
más:
-aranyfürtös dán barátunknak esze ágában sincs távozni
-Amauri szintén maradni akar (barom seccoék annyi fizetést adtak neki hogy hülye lennne elmenni)
-Chiellini ügynöke új szerződést akar jóval magasabb fizetéssel
-Camo a vezetők döntésére vár. nem akar minden áron távozni
-Trez őszinte nyilatkozata, ami igencsak fájdítja a szívem -
#29743 na elmész a sunyiba melo fiam. Úgy játszottál egész évbe mint egy tipikus amatőr. Több sárgát szedtél össze, mint ahány jó meccsed volt. Meg több labdát adtál el mint az adidas -
#29742 önbizalom az van. :) -
#29741 "Felipe Melo nyilatkozott a napokban (kapaszkodjatok a széketekbe):
- Nélkülem a Juventus öt meccsből hatot elveszített volna - "vajazta" magát Melo -, tavaly egyébként én voltam a legjobb szűrő középpályás a calcióban, és ettől idén sem jártam messzire. Az kétségtelen, hogy a Juve szezonja nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük, de ha hat meccsel többet nyertünk volna, minden rendben lenne, és mindenki arról beszélne, milyen jól játszott megint Felipe Melo." -
#29740 jó de ilyen tuttsport kb a blikk színvonalán van -
#29739 Tiszta ratyi ebben a piros kabátban:P
primadonna:D -
#29738 persze, 80 milliót mikor 20felett nem is igazoltunk már nagyon régen, ez tuti kamu, az Amauris hírrel együtt, de reménykedni lehet -
#29737 3 év alatt nem fog a Milán ennyi pénzt igazolásra költeni... :( -
#29736 Fiorentina–Juventus 1–0 (Jovetics 17.) -
#29735 Lehet megúsztuk :P
A Milan 80 milliót sem sajnálna Ibrahimovicért?
A spanyol Sport című napilap kedden a Milan Ibrára vár címmel jelent meg. A lap tudni véli, hogy az olaszok akár 80 millió eurót is adna a Barcelona csatáráért, aki David Villa érkezésével újabb vetélytársat kapott. Ellentmond a hírnek, hogy ennyi pénzt nem valószínű, hogy kiadna az olasz klub, főleg azután, hogy a múlt hónapban a Milan pénzügyi tevékenységét irányító Fininvest a költségek drasztikus csökkentéséről határozott. Sőt Ibrahimovic sem jelentette ki, hogy vissza akar térni Milánóba.
Bár az olasz klub, a Gazzetta dello Sport szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a részvények 25-30 százalékos értékesítéséről az orosz Gazprommal. A hirek szerint ezzel 150-180 millió eurót kereshetne az AC Milan, bár a Fininvest tagadta, hogy ilyen megbeszélések zajlanának a háttérben.
A Tuttosport korábban arról számolt be, hogy a Milan és Juventus egy Marco Boriello-Amauri cserét fontolgat.