Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Bordeaux is francia bajnok mégsem elsõ kalapos
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

De az fix, hogy én a szálloda elõtt éjszakázok, csak találkozzak Az ISTENNEL!!!!!! (ALEX) <#nyes>#nyes>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Hajrá Magyarország!
A Skysports értesülései szerint az Egyesült Arab Emírségek bajnokcsapata, az al-Ahli elõrehaladott tárgyalásokat folytat az aranylabdás Pavel Nedveddel.
A közel-keleti együttes román trénere, Ioan Andone elmondta, hogy Nedvedet nagyon érdekli az ajánlat, így hamarosan létrejöhet a megállapodás.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de azért nembánnám ha jönne 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Grosso-nak örülnék,mégha nem is egy óriási erõsítés,de lehet úgy fog játszani,mint a vb-n,akkor meg nagyon jól járunk vele
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De Ceglie-t semmiképp sem szabad eladni, az tuti
ha összejönne mindkettõ akkor valószínûleg Grygera és De Ceglie kerülne lapátra,utóbbi természetesen kölcsönbe
1. félidõ: szerintem nagyon jó volt a csapat, de a gól után még 1-2 találat megnyugtatóbb lett volna.
2. félidõ: gyenge
Összességében szerintem tavalyhoz képest nagy javulás látható (1. félidõ), de ezt állandósítani kell (2. félidõ :S) hiszen azért lássuk be, küzdött az ellenfél, de a Chievo mégsem egy Inter vagy Milan.
Cannavaro: szerintem nagyon jó volt.
Diego: szintén, de õ Cannával ellentétben a 2. félidõre visszaesett kicsit.
A hiányzókkal kiegészülve jó lesz ez.
Forza Juve!
Hajrá Magyarország!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Camot talán a következõ két derbi miatt pihentette? nagyon mást nem tudok elképzelni
A második félidõ borzalom volt,én igazából nem láttam elõrelépést a tavalyi szezonhoz képest.Poulsen annyira felspanolta magát,hogy csak a füvet harapta.
De legalább +2-vel megyünk az Inter elõtt!
Melo,Sissoko és Alex-el kiegészülve egész jó lesz a csapat.
Amúgy én nem értem azt,hogyha tudták hogy ennyire szar a védelem széle,akkor miért nem igazoltunk oda is 1-1 embert?
Ferrara toldozza-foltozza a bal szélt Sali-val,ez olyan végsõ tartalékesetnek tûnik számomra.
Molinarot szerencsére még jegeli😄
Se Grgyera,se Sali nem kezdõembernek való!(persze a jelenlegi keretbõl max. De Ceglie-t lehetne helyette,de õt is kevésnek(csereembernek ok) tartom egyenlõre)
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a második félidõ kurvára nem tetszett.Poulsennel eleve egy emberrel kevesebben voltunk,erre Ciro a jól játszó Tiagot hozza be.ráadásul Marronét,Camo helyett.simán le kellett volna hozni ezt a meccset 3 góllal ha nem a híg fost akarjuk bemutatni a második játékrészben.Ciro szerintem lefejel pár embert az öltözõben ezért
amúgy ritkán van olyan hogy Faragu Ricsinek valamiben igaza van(mondjuk megint beakarta mutatni hogy õ mennyire nyelvtudor a folyamatos Grügerázással),de abban igaza volt hogy nagyon látszott hogy nem támogatták kellõképpen Diegot,de ez majd egy kezdõ Camoval és egy visszalépõ Alex-szel fasza lehet.