Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
én ugy tudtam hogy a angol spanyol olasz 1-2., francia német 1-1. helyezett az 1. kalap <#wow3>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
jaja, bajnoki helyezések alapján nehezen jönne össze a Wolfsburg 3. v. 4. kalapja meg a Bayern 1. kalapja. Attól függetlenül lehet nem lenne hülyeség helyezés alapján csinálni.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem a bajnoki helyezéseket nézik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ha jól tudom akkor a kvóciens határozza meg ki melyik kalapba kerül.
Bordeaux is francia bajnok mégsem elsõ kalapos

WuFraZselic
meg a Sevilla miért elsõ, és a Bordeaux miért nem 1. szintén?! hmm...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
az Inter miért lenne 2. kalapos? bajnok...

Grove4
Most õ sem lenne annyira gáz,jöhet,mert a védelem bármi áron,de erõsítésre szorul.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Gigli legújabb nyilatkozata szerint egy igazolás még biztosan lesz, és ez valószínûleg Grosso

na jelenleg így áll a helyzet:

jaja, a Lyon meg talán a harmadikban van
cassoneitaly
Csütörtökön tessék szurkolni, hogy összesorsolják a LOKI -t a velünk!!! <#idiota> Ááá basszus, de akkor nyittatnunk kell egy MAGYAR JUVÉSEKNEK szánt szektort, mert máshol össze-vissza vernének minket <#vigyor>

De az fix, hogy én a szálloda elõtt éjszakázok, csak találkozzak Az ISTENNEL!!!!!! (ALEX) <#nyes>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
ha jól tudom a Real is 2. kalapos,szóval nem lesz most Juve-Real😞

hát szép csoportok lesznek, a harmadik kalapban is vannak igencsak erõs csapatok
9csöves9
én imádkozok,nehogy összekerüljön a Loki meg a Juve

WuFraZselic
mármint tökmind1, hogy 1. kalapos e, vagy sem, mi kapunk egy topliga bajnokot vagy 2. helyezettet 1. kalapból, 2. kalapból pedig egy topliga 2. vagy. 3 helyezettet, 3.-ból pedig egy selejtezõn bekerült csapatot, tehát esetleg arsenal, lyon, atletico (lehet hogy hülye vagyok, és õk 2. kalapba mennek <#confused>)

Zsolti9014
Itt is elsütöm, hogy estére hajrá Loki nagyon keményen!!! 😄

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
miért ne lenne esély? 😊 1. kalapba Inter, Juve, Manchester, Liverpool, Bordeaux, Barca, Real Madrid, Wolfsburg megy (asszem), mi meg a 4.-be

forzajuve5
nem akarom elkiabálni, de ha ma nyer a Loki akkor van arra esély, hogy egy csoportba kerülnek velünk? 😊

WuFraZselic
<#idiota> végülis jah

Zsolti9014
ez igaz, de ha innentõl kezdve mindkét csapat megnyerné minden meccsét (persze-persze, nagy a valószínûsége 😄DD), akkor ez a pontveszteség döntene.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Labdarúgás: Pavel Nedved az Egyesült Arab Emírségekben folytathatja

A Skysports értesülései szerint az Egyesült Arab Emírségek bajnokcsapata, az al-Ahli elõrehaladott tárgyalásokat folytat az aranylabdás Pavel Nedveddel.
A közel-keleti együttes román trénere, Ioan Andone elmondta, hogy Nedvedet nagyon érdekli az ajánlat, így hamarosan létrejöhet a megállapodás.

WuFraZselic
én nem is "védeni" akartam magunkat 😄 csak az elsõ 4-5 forduló az nem jelent semmit, ennyit akartam mondani 😄 ha nyertünk volna, akkor is ezt állítanám, majd olyan november-decemberre derül ki, hogy melyik az a 2-3 csapat aki bírja a tempót 😊

Grove4
Nem is írtam én le az Intert,csak azt mondtam,hogy nekünk az az eredmény lenne a legjobb.Szerintem az Inter még mindig nagyon erõs, a bajnoki cím elsõ számú várományosa, ennek ellenére azon leszünk,hogy megszorongassunk titeket.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
minden pont számít, de csak magunkkal kell foglalkozni, ha mi hozzuk a meccseket akkor nincs gond

WuFraZselic
Inter speciel sosem volt jó szezon kezdõ 😄 vagy ha ez nem elég bizonyíték, ott a Man United =D amúgy ez jó hétvége lesz, ez az angol szokás szerinti duplarangadó jóféle.

Grove4
jó,de meg kell alapozni😄

WuFraZselic
2. forduló után az se számítana sokat, most nem azért... 😄

Grove4
Én már a kövi fordulóra kezdek hangolódni(kb mióta vége lett az elsõnek),ott ha a Milan valamilyen módon legyõzni az Intert,mi meg a Rómát,akkor az kiváló eredmény lenne szerintem.Bár a milánói derbin egy x is jó lenne.

9csöves9
még jön pár argentín aztán teljes lesz a paletta😄

olvastam én is, viszont a bildnek nyilatkozták, hogy szüksége van rá
de azért nembánnám ha jönne 😄
limperatore
nah tiszta nemzetközi csapat lesztek <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
köztudott hogy a vezetõkkel nincs most jóban,mert egy balhés kis pöcs.a szokásos brazil hülyeséget is megcsinálta,hogy késõbb méltóztatott hazajönni a szabadságáról

hát a Schalke nem valami acélos és Magath bácsitól sokat várnak most, persze megvan mindenkinek az ára, de az szerintem irreálisan nagy összeg lenne érte
forzajuve5
biztos van az az összeg amiért elengedik, csak kérdés mennyi és nekünk mennyink van még a kasszában

BADE
engem már kezd zavarni a sok külföldi
Grosso-nak örülnék,mégha nem is egy óriási erõsítés,de lehet úgy fog játszani,mint a vb-n,akkor meg nagyon jól járunk vele

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ezzel csak az a gond, hogy Magath hülye lesz elengedni Rafinhát :S
gercse
én nem bánnám, ha jönne mindkettõ, de ha csak az egyik, az se lenne rossz, fõleg ha a Caceres gyerek is beválna, Grygera nem rossz játékos, de inkább csak közepes, nem fejlõdõképes
De Ceglie-t semmiképp sem szabad eladni, az tuti

9csöves9
jah már egy ideje mennek ezek a nevek a sajtóban,azért írtam be mert a meccs után azt nyilatkozta Gigli,hogy újra nyitva számunkra a piac és augusztus végéig még bármi lehet

ha összejönne mindkettõ akkor valószínûleg Grygera és De Ceglie kerülne lapátra,utóbbi természetesen kölcsönbe

forzajuve5
ezekrõl én is olvasok híreket minden nap, de eddig nem mertem beírni ide, mert félek, hogy tényleg csak pletyka :S pedig jól jönnének. viszont akkor hamar el kellene adni a Grygera-Zebina párosból az egyiket

9csöves9
elképzelhetõ,hogy mégis igazolunk a szélekre.balra Grosso,jobbra pedig Rafinha érkezhet a pletykák szerint.utóbbi jó pléjer,csak túl sok brazil lenne a csapatban.kis túlzással a fél kezdõ brazil lenne,a másik fele meg 30 év fölötti olasz világbajnok😄

Zsolti9014
Na, én is formálok egy rövid véleményt.

1. félidõ: szerintem nagyon jó volt a csapat, de a gól után még 1-2 találat megnyugtatóbb lett volna.
2. félidõ: gyenge

Összességében szerintem tavalyhoz képest nagy javulás látható (1. félidõ), de ezt állandósítani kell (2. félidõ :S) hiszen azért lássuk be, küzdött az ellenfél, de a Chievo mégsem egy Inter vagy Milan.

Cannavaro: szerintem nagyon jó volt.
Diego: szintén, de õ Cannával ellentétben a 2. félidõre visszaesett kicsit.

A hiányzókkal kiegészülve jó lesz ez.

Forza Juve!

Hajrá Magyarország!

gercse
az a Marchisio fej <#idiota>

9csöves9
születtek érdekes képek😄

9csöves9
pedig ebben a felállásban muszáj lesz.Caceresben bízom hogy megoldja a jobboldalt

limperatore
Ferrara milyen gino 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
nálunk azt se tartom jó ötletnek, hogy a szélsõ védõk felfutnak és sokszor õk adják be a labdát, ugyanis nincs igazából olyan emberünk a védelem szélén aki megbízható pontos beadásokra lenne képes.

Camot talán a következõ két derbi miatt pihentette? nagyon mást nem tudok elképzelni

9csöves9

BADE
Canna jó volt,Diegonak javulnia kell és nem kell mindent túlcifrázni,ez nem a bundesliga,hogy beszopikázzák a védõk
A második félidõ borzalom volt,én igazából nem láttam elõrelépést a tavalyi szezonhoz képest.Poulsen annyira felspanolta magát,hogy csak a füvet harapta.
De legalább +2-vel megyünk az Inter elõtt!
Melo,Sissoko és Alex-el kiegészülve egész jó lesz a csapat.
Amúgy én nem értem azt,hogyha tudták hogy ennyire szar a védelem széle,akkor miért nem igazoltunk oda is 1-1 embert?
Ferrara toldozza-foltozza a bal szélt Sali-val,ez olyan végsõ tartalékesetnek tûnik számomra.
Molinarot szerencsére még jegeli😄
Se Grgyera,se Sali nem kezdõembernek való!(persze a jelenlegi keretbõl max. De Ceglie-t lehetne helyette,de õt is kevésnek(csereembernek ok) tartom egyenlõre)

Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
úgy úgy. és persze nem indítanak le egybõl minket, ha van Sissoko vagy Felipe Melo

9csöves9
😄

a második félidõ kurvára nem tetszett.Poulsennel eleve egy emberrel kevesebben voltunk,erre Ciro a jól játszó Tiagot hozza be.ráadásul Marronét,Camo helyett.simán le kellett volna hozni ezt a meccset 3 góllal ha nem a híg fost akarjuk bemutatni a második játékrészben.Ciro szerintem lefejel pár embert az öltözõben ezért

amúgy ritkán van olyan hogy Faragu Ricsinek valamiben igaza van(mondjuk megint beakarta mutatni hogy õ mennyire nyelvtudor a folyamatos Grügerázással),de abban igaza volt hogy nagyon látszott hogy nem támogatták kellõképpen Diegot,de ez majd egy kezdõ Camoval és egy visszalépõ Alex-szel fasza lehet.