44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Ez egyértelmű volt ez csak egy példa a kinézetre
  • 9csöves9
    vannak benne jó részek

nálam:

Venni:Marco Motta (8milla), Leonardo Bonucci (tuti le lehet boltolni a Barival valami kölcsönadós,50%os bizniszt), Simon Kjaer (10-15 millió) Domenico Criscito (itt ugye vaklicit lesz,de a felek megbeszélnek majd valamit a háttérben.ha csak kessben válnak meg tőle az nem kerülne 10 milliónál többe), Ariaudo , Antonio Candreva (kb 8), Juan Manuel Vargas (15-20), Suárez (20-25), Dzeko(20-25) .meg még egy jobbszélső akire abszolút nincs ötletem.Krasicot nem láttam játszani,akiket meg eddig szóbahoztak velünk Pepe,Palla stb. azok nem tetszenek.ezért lenne jó Suarez mert ő tud jobbszélsőt is játszani.nálam ő lenne a kulcsigazolás,mindenképp kell előre egy asszisztokat és gólokat egyszerre szállító csatár.amolyan Alex utód.balszélsőnek nem Vargas az elsőszámú jelöltem csak rá látom a legtöbb esélyt.én ott játszatnám Sebát,szerintem szélen élhetne meg a legjobban.jöhetne mondjuk David Silva is csak hát ez a lista már így is 100 milliós nagyságrendű majdnem

Eladni: Zdenek Grygera(3 milla), Zebina(1), Fabio Grosso(1-2), Cristian Molinaro(4), Hasan Salihamidizc(2), Christian Poulsen(8), Sergio Almiron(cserebiznisz), Tiago(kb 8), David Trezeguet(10 milla) :((( Amauri(mindegymennyi), Michele Paolucci(cserebiznisz),Cannavaro meg már elment

Diego és Melo kapna még egy esélyt,Legro ritkán beugorhat

ha ezeknek a fele bejön már elégedett leszek,de amúgy kétlem...
  • 9csöves9
    az hát.de szerintem nem is akarta titkolni a készítője

amúgy undorító
  • Grove4
    Amúgy nézzétek már meg a címert, a sponzort és a pipát, tuti Photoshop.
  • Grove4
    kb Pizsamafelső :D
  • limperatore
    minket copyztok? :D
  • Grove4
    Már az interes is szar volt, ez is szar, remélem nem ilyen lesz.
  • Breki33
    Ez csak találgatás, de a Nike-nak most van ilyen tipusa
    vmi ilyesmi lenne így

Viszont a barcelona mez egész jó remélem inkább ilyesmi lesz

• gercse
    inter topikban, állítólagos mezük
    szóval, lehet a miénk is ilyen ocsmány lesz, remélem nem
  • Fabio Capello
    Juventus: Cannavaro a Napoliban folytatná, de egyoldalú a vonzalom

Az olasz válogatott védője, Fabio Cannavaro elmondta, minden bizonnyal klub nélküli játékosként szerepel a június 11-én kezdődő világbajnokságon, ugyanis sem a Juventus, sem a Napoli nem számít a szolgálataira.

„Szerződés nélküli kapitány vagyok" – nyilatkozta Cannavaro a sajtó képviselőinek az olasz válogatott sestrierei edzőtáborában. A 36 éves védőt szerződése mindössze június 30-ig köti a torinói klubhoz, és időközben lejárt a kontraktus meghosszabbítására vonatkozó határidő.

„Lejárt az opciós határidő. A Napoliban szeretném folytatni, de a nápolyiak nem akarnak leigazolni" – ismerte el Cannavaro, aki várhatóan csak a világbajnokság után talál magának új klubot.

.............

no, talán megindul valami a klubnál?
  • nono84
    Most ez a recés csíkozás komoly?!?
  • Breki33
    Minden évben találgatnak, nem pontosan olyan szokott lenni de hasonló
  • Forza Italia
    tuttosport megint:D
    sztem nem ilyen lesz
  • Breki33
    Tuttosport szerint a jövő évi mezünk

Hát elég érdekes...

• Breki33
    Dehogynem, már más a csapat vezetőség Criscito-t is vissza akarják hozni

• Forza Italia
    úgyse használjuk ki
  • forzajuve5
    Kjaert 12 millió euróért elengedik ha valaki vinni akarja. illene kihasználni ezt a lehetőséget
  • Oziris666
    Már vagy 3-4éve be kellett volna építeni,de amilyen hozzáértés itt folyik...
    Mindenki látta h az egyik legtehetségesebb olasz fiatal,kivéve a Juventusnál dolgozók!
    10évvel ezelötti Juvéban ilyen sose gordult volna elő...
  • Fabio Capello
    gioval nem értek egyet, cacerest akár le is lehetne igazolni, egész jól teljesített. Nem adnám el Trezegolt, elvégre ő is egy ikonja a Juvénak, és tétmeccsen hasznos, csak ebben a szezonban rohadtul mellőzték, illetve Diegonak is jár még egy esély, mert a Ferrara/Zacc féle csodataktikában egyszerűen megfulladt azon a poszton amire beállították.

Kjaer, Vargas, Robinho, Pazz - velük egyetértek, Criscitot nagyon nagy hiba volt eladni... :/

Grygera, Almiron, Tiago, Amauri pedig mehetnek ahova akarnak...
  • limperatore
    Giovincot bekéne építeni a kezdőbe, meg szabad teret kéne neki hagyni mint Sneijdernek. Tuti pörögne a kis törpe

Robinho se lenne rossz elől, lenne legalább vmi gyors támadó elől
  • Grove4
    Nem értek egyet :Robinho, Diego, Giovinco esetével, a többi ok.
  • forzajuve5
    goal.com csinált egy nagyon jó elemzést arról, hogy kiket kellene eladni illetve megvenni. nekem tetszik az elképzelésük.

cikk végén össze is gyűjtötték:

Venni: (9): Marco Motta (Roma), Leonardo Bonucci (Bari), Simon Kjaer (Palermo), Domenico Criscito (Genoa), Milos Krasic (CSKA Moscow), Antonio Candreva (Livorno), Juan Manuel Vargas (Fiorentina), Robinho (Manchester City), Giampaolo Pazzini (Sampdoria)

Eladni (13): Zdenek Grygera, Nicola Legrottaglie, Fabio Grosso, Cristian Molinaro, Hasan Salihamidizc, Christian Poulsen, Sergio Almiron, Tiago, Felipe Melo, Diego, David Trezeguet, Amauri, Michele Paolucci

Kölcsönvenni (1): Martin Caceres

Kölcsönadni (1): Sebastian Giovinco

Preferred Line-Up (4-4--2)

Buffon

Motta/Bonucci – Kjaer – Chiellini - Criscito

Krasic – Marchisio – Banega - Vargas

Pazzini/Iaquinta - Robinho
  • forzajuve5
    de igen, Zaccant volt az edző. majd ha visszaérnek olaszba akkor kell csomagolnia.

ilyen kemény kezdővel álltunk ki:
    Juventus: Manninger - Zebina, Bernardini, Brandao, Grosso - Marrone, Padoin, Candreva - Diego - Del Piero, Trezeguet
  • forzajuve5
    mi lesz akkor a Fiorentina ellen?
  • 9csöves9

• 9csöves9
    (nem)
  • WuFraZselic
    Red Bull New York

(Zacc volt még mindig az edző???)
  • Grove4
    Kitől?
  • Grove4
    LOáL
  • 9csöves9
    3-1-re kiszoptunk az amerikai bohóctúra első meccsén.a gólunkat Amauri mester szerezte a 90. percben:D
  • 9csöves9
    innen melóhelyről nem tudom megnézni mert nem játsza le,de ha Gigi Buffon salta con noi vagy buffon-chi non salta nerazzurro szöveggel rákeresel valószínű hogy megtalálod
  • wright
    Jogos,nem is tudnám.
  • WuFraZselic
    az régen rossz, ha Zanettiről ilyet eltudnál képzelni :D
  • wright
    Még el is tudnám viselni ha mondjuk Zanetti csinálta volna...mert ő rengeteget tett idén is 'ezekért',na de ez a b....sz
  • VéLacc
    annyira unatkozik a padon, hogy már nem bír magával... öröme meg érhető... az ő szemszögéből szinte csak az ölébe hullottak idén a győzelmek
  • limperatore
    lol :D:D:D
  • wright
    A legalja....
  • WuFraZselic
    pedig őt, Benitezt, és Mihajlovicot tartják a 3 esélyesnek :D

amúgy köszönjük
  • forzajuve5
    betenné a kaput :D
  • limperatore
    köszi :D Hát reméljük hogy Capello lesz az új edző, talán ő az egyetlen akit Joséval egy szinten lehet emlegetni.