Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
amúgy ezt tényleg nem értem,hogy mi a faszért nem terjeszkedik a digi a kábeles tévével,nettel?amilyen szutyok szolgáltatók vannak simán piacvezetõk lehetnének és nem sírna senki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
hát igen, mindig jön valami új, pénzes brigád...
mindegy, az internet jó barát, tõlem akármilyen karattyoló, afganisztán stream is lehet csak menjen folyamatosan, akár 10 perc késéssel 😄D

Trunks
Ejjj, akkor az elég kellemetlen. De reméljük legalább jövõ évig nõ a lefedettség. Az a durva, hogy idõrõl-idõre szopunk ezekkel az új csatornákkal. Csak a Sport 2-t (pl. Milan-Juve meccs annak idején) és az Eurosport 2-t említeném...

Amici di nessuno...

Trunks
Hát õszintén szólva elég nevetséges, amit mûvelnek. Kis eszük lehetne, hogy ha profi sportolók, akkor ne tartsák be ennyire szigorúan ezt az egészet. A klubot károsítják ezzel elég súlyosan, hogy évrõl-évre eljátsszák ezt. Plusz Sissokóval az Afrika-kupa miatt is durván szopni fogunk.

Amici di nessuno...

gercse
és 3 évre vették meg a jogokat, ha jól tudom...szóval 3 évnyi szopás jön, ha nem változtatnak

Trunks
Az a Digi elég nevetséges, természetesen nekem sincs. A Tv2 meg szépen bemákolta, hogy elsõ évben, amikor megveszik a jogokat, bejut a Loki. Hogy rohadjanak szanaszét. Bár legalább a Hajdú B.-Méhes páros ütõs.

A Juve meccseirõl pedig letehetünk, marad a stream.

Amici di nessuno...

gercse
remélem azért nem csak a beadások fognak menni a meccsen 😄D
Melo meg Diego pedig kelle, úgyhogy reméljük a legjobbakat,
Momo meg remélem jó lesz, és hamar összekapja magát, Muntarit rossz volt nézni, de Mourinho is állat(ha igaz volt amit a zuhanyhítadóban mondtak)

gercse
jaja, az lesz, én nem nézek más meccset az tuti, amíg bent van a Juve(remélem májusig 😄)

9csöves9
na milyen jó hírek vannak:

-a mai edzésen Melo és Diego is külön dolgozott,de úgy néz ki mindketten játszanak Romában
-Momo kb 2 hét múlva edzésbe áll
-és az edzés egy jelentõs részén a beadásokat gyakorolták a srácok😄

Csacsi
Az biztos, hoy a keddi napon játszik a Loki, akkor a TV2 azt adja. Minden. Szeretem a Streameket is 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
nálunk pont egyik kedvenc helyünkön van digi szóval az nem gáz.inkább az,hogy pl valamelyik Bayern-Juve párharc egyidõben lesz a Milan-Reallal és nem kérdés hogy melyiket adja inkább a tv.a visszavágó pedig a Loki egyik meccsével lesz egyidõben

Csacsi
Nah. Már csak egy bajom van. Hogy nem látok TV-ben normális meccseket. Mert nincs Digim. É magyarországon 600.000 családon senkinek nincs. Kell keresni egy jó kocsmát, meg marad az internet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
az szép,elõtte 17-én meg Juve-Fiorentina😄

márpedig ha szerveznek utat a zebraportálosok akkor arra mindenképp mennék.csak elkéne kezdenem félretenni...

forzajuve5
Október 20., kedd (20.45): Debrecen-Fiorentina
(Szeptember 29., kedd (20.45)😄ebrecen-Olympique Lyon)
(November 24., kedd (20.45): Debrecen-FC Liverpool)

ha majd tudtok valamit a jegyekkel kapcsolatban akkor bátran írjátok ide be 😊

9csöves9
én azt terveztem hogy egy szögletnél megdobálom kedvenc szõröstalpúnkat játék injekcióstûvel😄

Trunks
A sorsolásunk jónak tûnik. A Bayern a legkönnyebb az elsõ kalapból a Sevilla után, örülök, hogy nem vmelyik mocskos angol csapatot kaptuk. A Bordeauxnak nem örülök, de még mindig jobb, mint ha az Atmát kaptuk volna. A Maccabi meg középszar a 3.-ból, legalább nem a Wolfsburg, viszont az utazás elég kellemetlen lesz.

A Debrecen pedig kegyetlenül beszopta. Jön a mocskos 'Pool, ellenük nem fognak pontot szerezni, 2. kalapból a Lyon elég durva, a Fiorentina meg a harmadikból a legrosszabb a Loki szempontjából. Pontot se fognak szerezni, viszont egyik csapat se a legjobban eladhatók közé tartozik. A lilák elleni meccsre tuti megyek, a Lyon ellenire meg talán. Legalább nem lesz nehéz jegyet szerezni.

Amici di nessuno...

gercse
szept. 15. Juve - Bordeaux
szept. 30. Bayern - Juve
okt. 21. Juve - Maccabi
nov. 3. Maccabi - Juve
nov. 25. Bordeaux - Juve
dec. 8. Juve - Bayern

forzajuve5
Pool ha jön akkor elmegyünk és segítünk a Debrecen ultráknak jól megverni õket az utcán. én élvezném 😄

forzajuve5
elõfordulhat. megnézzük Zanettit és Marchionnit

gercse
hát ha nem lesz drága akkor talán én is, de én nem vagyok újpest szurkoló(sõt), így nem nagyon vonz semmi, max az hogy ellenük van a legtöbb esélyünk

BADE
nekünk semmi extra
De a Lokinak szurkolói szempontból jó mókának tûnik a Pool valamint Fio

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
a lilák ellen tuti kimegyek,nem is lesz drága szerintem arra a jegy

gercse
😄 szép is lenne

9csöves9
teljesen jó ez a csoport,nem lesz könnyû se a Bayern se a Bordeaux de sima továbbjutást várok

a Loki csoportja is tetszik,remélem megbasszák a lilákat meg a poolt😊

gercse
hát maccabi, nem rossz, de lehetett volna közelebbi is 😄
mindig van vmi orosz vagy keleti csapat a közelünkben

forzajuve5
Bordeaux a másik. akkor már csak a Debrecen kell ide 😊

gercse
bár lehetett volna könnyebb

gercse
Bordeaux, nem rossz az annyira

9csöves9
szerintem mire jön az egymás elleni meccs tuti csúcsformában lesznek.mindenesetre ezerszer jobb mint az angolok vagy a Barca

most meg jöjjön mondjuk a Besiktas

forzajuve5
elég gyengén kezdték a szezont. tavaly is gyengék voltak. nem félek tõlük egyáltalán

gercse
eddig ok szerintem, elkaphatjuk õket, csakúgy mint 2005-ben vagy 06-ban, nem emlékszem pontosan

forzajuve5
Bayern az egyik ellenfél

forzajuve5
végre megtaláltam mi alapján döntik el ki melyik kalapba kerül a sorsoláson:

A kalapokba kerülés sorrendjét az úgynevezett UEFA-koefficiens adja meg, ami az adott klub, valamint országa egyéb csapatainak legutolsó öt európai (BL, UEFA Kupa) szezonban elért eredményébõl jön össze.

forzajuve5
az elõbb említett Secco nyialtkozat:
"Nem igaz, hogy Rafinha érkezik, nem akarjuk õt megvenni. Egyébként is EU-n kívüli játékos, s több helyünk már nincsen ilyen emberek számára a keretben. A jobb oldalra biztosan nem veszünk meg senkit."

gercse
kár, mindegy, csak jöjjön még valaki mindenképp, hisz a védelem nem a legstabilabb pontja a mostani Juventusnak

9csöves9
Rafinhát cáfolják Seccoék,nem valószínû hogy érkezik

Csacsi
Nah ezzel ki tudnék egyezni : Buffon – Rafinha, Cannavaro, Chiellini, Grosso – Camoranesi, Melo, Sissoko – Diego – Del Piero, Amauri.

és még pluszban ott van De Ceglie, Giovinco, Trezeguet, Iaqinta, Cacares, Marchisio.

Szóval jó kis csapat lehetne. Teljes mértékben bajnokesélyes.

Forza Italia
Nem lesz gyenge pontja a Juventusnak

Bajnokok Ligája és Serie A-trófeára is esélyes álomcsapatot építenek a Juventusnál, amely mindkét szélre igazol egy-egy bekket, a brazil Rafinhát és az olasz világbajnok Fabio Grossót - értesült a Sportmediaset szerda késõ este.

A Juventus már eddig is szenzációs erõsítésekkel hívta fel magára a figyelmet ezen a nyáron, de az átigazolási idõszak még nem is ért véget!

Fabio Cannavaro, Martín Cáceres, Felipe Melo és Diego után még két játékos csatlakozik Del Pieróhoz és társaiho, ha hinni lehet a legfrissebb olasz sajtóértesüléseknek.

A Sportmediaset úgy tudja, a Zebrák nyolc millió euróval kenyerezték le a Schalke 04 vezetõit, így megkapják a brazil jobbhátvéd Rafinha játékjogát.

A Milan, a Barcelona és a Chelsea is figyelte a futballistát, akinek viszonya finoman szólva sem volt felhõtlen munkaadójával. Tavaly a klub engedélye nélkül utazott el a pekingi olimpiára, amiért súlyos pénzbüntetést kellett fizetnie.

Hazájában az új Cafúként tisztelik a játékost, de a címeres mezt még csak egyszer ölthette magára.

Lehet, hogy nem is õ az utolsó igazolása a Juventusnak. Fabio Grosso, a Lyon világbajnok balbekkje is a Stadio Olimpicóba tart, talán már csak a bejelentés van hátra?

A torinóiak azután néztek újra körül a játékospiacon, hogy az elõszezonban meglehetõsen szárnyaszegettnek tûnt védelmük. Molinaro és Zebina szeszélyes teljesítményt nyújtott, De Ceglie még rutintalan, Grygera pedig a középhátvéd poszton érzi leginkább otthon magát.

ÍGY NÉZHET KI A JUVENTUS ÚJ KEZDÕCSAPATA!
Buffon – Rafinha, Cannavaro, Chiellini, Grosso – Camoranesi, Melo, Sissoko – Diego – Del Piero, Amauri.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
és ez mellett lenne egy egész jó kispadunk is

gercse
hát valóban nagy érvágás lenne, Poulsent semmiképp nem szeretném látni a kezdõben Marchisio Tiago Camo Diego négyes kéne talán középre

Zsolti9014
és még így is lenne 5-6 olasz a kezdõben 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Melo egyébként tegnap félbehagyta az edzést még nincs hír arról hogy mennyire komoly.nagyon kéne játszania a Roma ellen

gercse
<#eljen>

az meg hogy mi sül ki belõle, Ferrárán múlik, legalábbis sok múlik rajta
de szerintem Grosso simán beilleszkedne, Rafinha meg lespanolna biztos Meloval, Diegoval, Amaurival, aztán meg lenne a közös hang hamar, meg az olasz nyelv tanulása is könnyebben menne

9csöves9
na meg az sem szerencsés hogy a fél keret új fiúkból állhat

így nevekre azért ez egy nagyon ütõs kezdõ lenne,aztán hogy mi sül ki belõle az már más kérdés

Gigi-Grosso,Chiello,Canna,Rafinha-Sissoko,Melo,Camo-Diego-Alex,Amauri

Zsolti9014
Nem sok érdemlegest írnak, annyi, hogy egyre forróbb a helyzet a váltás körül, és ugyebár legkésõbb hétfõig van erre lehetõség.

De én azt nem tartom túl szerencsésnek, hogy pont a védelembe való igazolást hagyjuk az utolsó pillanatra (ha egyáltalán lesz vmi), hiszen ott lenne talán a legfontosabb az összeszokottság, és a felkészülési idõszaknak már igazából vége van.

Hajrá Magyarország!

a BILD oldalán van róla szó, de lusta vagyok most fordítani 😄
9csöves9
holnap lesz elvileg egy tárgyalás a németekkel

LasCar16
A goal.com szerint elvittétek Rafinhat.

#acm

Breki33
Pavel Nedved végleg visszavonul

* MTI - [email protected]

Pavel Nedved szerdán hivatalosan is bejelentette: befejezi profi futballpályafutását. A cseh labdarúgás utóbbi másfél évtizedének meghatározó alakja honlapján tudatta a világgal, hogy immár semmilyen szerzõdési ajánlat nem érdekli, mert végleg felhagy a focival. Nedved a közléssel egyszersmind lezárta az ismétlõdõ találgatásokat, amelyek karrierjének lehetséges folytatásával foglalkoztak.

http://sportgeza.hu/futball/hirek/2009/08/26/pavel_nedved_vegleg_visszavonul/
9csöves9
UFFICIALE: Nedved annuncia il ritiro dal calcio

hivatalos,visszavonult