Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Diegól, Róma eddig elég harmatos

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

cassoneitaly
DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

forzajuve5
Diego mester 😄 ez szép volt

forzajuve5
annyira nem tetszik ez a kezdõ

gercse
a meleg miatt vannak este a meccsek(a sok meccs)
köv. fordulóban már ugyanúgy lesz mint tavaly

Trunks
Amúgy ki a fasz találta ki ezt az új rendszert, hogy vasárnap délután helyett este 6-kor van egy meccs, a többi meg este?

Amici di nessuno...

9csöves9
várunk mi a flessre

21 sört vesztenék,mert még aznap volt egy 3 sörös fogadás amit megnyertem😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

cassoneitaly
Ma szeretnék még egy ilyet látni:

(20 méterrõl)

(30 méterrõl)

Következõ legyen 40 méter, vagy inkább bágjon egy bombagólt a fõnök?

<#idiota>

FORZA JUVE!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

VéLacc
* vagyis bukhatsz ha a róma gyõz illetve X lesz? 😄

(G)io vinco

VéLacc
és mennyit vesztesz? 😄
am a flash-ra X idõt kellene várni a kép meg lehet h 10 perc 😛 😄

(G)io vinco

gercse
nagy Róma drukkerrel fogadhattál, ha belement 😄DD

9csöves9
Alex,Gigi,Chiello 😄 de ez már túl sok.legjobb lenne egy flesses banner,nem tudom hofy olyat tudsz e

bazzeg 27 sört nyerek ha holnap elverjük a romát😄

mert gondolom nem a latin ABC-t használják és mivel mi nem tudjuk helyesen leírni a nevét, ezért fonetikusan bárhogy írhatjuk, csak úgy hangozzon, ahogy azt kiejtik (Chamakh megint más, mert neki asszem van francia útlevele, amiben már latin ABC szerint van a neve és így hivatalosan így kéne írni)
Zsolti9014
Nem éppen Juvés téma, de miért van az, hogy egyes nevek (és most a cirill betûs eredetin kívüliekrõl beszélek) átíródnak, pl. Zsigics, Samak, hasonlóak, míg pl. az angol neveknél ragaszkodunk az eredeti írásmódhoz. Szerintem ha már Rooney nevét nem Rúninak írjuk, akkor Chamakh is megérdemelné, hogy ne Samak legyen. 😄
Tudom, baromság, de érdekesnek tartom. 😄

Hajrá Magyarország!

gercse
reméljük nem jön közbe semmi a meccsig

Trunks
Gazzetta szerint:
Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie - Camoranesi, Melo, Marchisio, Diego - Amauri, Del Piero

Kispad: Manninger, Legrottaglie, Molinaro, Caceres, Poulsen, Trezeguet, Iaquinta

Amici di nessuno...

Grove4
Úgy volt,de nem jön,Secco is cáfolta,max Grosso ha érkezik.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Arjen Robben megszerzése után néhány nappal újabb játékossal erõsítheti meg keretét a Bayern München: német sajtóhírek szerint a Schalke védõje, Rafinha hamarosan aláír a bajor csapathoz.

A Kicker információi szerint a 23 éves brazil játékost hamarosan hivatalosan is bemutatják a német rekordbajnoknál.

Rafinha (aki 2005-ben érkezett a Schalkéhoz) 125 mérkõzést játszott a Bundesligában. A játékost szerzõdése 2011-ig kötötte a királykékekhez - az átigazolási díj nagyságáról egyelõre nincsen információ.
Nem úgy volt,hogy hozzánk jön?
Grove4
OK,nincs mit😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

VéLacc
húúú.. hallod... ezer köszi hogy szóltál!! ezt el is felejtettem volna jelezni extrás címen!! Grazie!! 😊

(G)io vinco

VéLacc
az extráról elköltöztünk... semmiféle extrás címen nem jön be ezentúl, csak sima hjfs.hu címen 😉

(G)io vinco

Grove4

Grove4
Most mar igen.

VéLacc

(G)io vinco

Grove4
Mozillam van es nem jó.Nem változott az oldal címe?Mert nekem a könyvjelzõkben volt.

VéLacc
aha... mondjátok kik legyenek rajta Diego-n kívûl 😛 gondolom õt mindenki szeretné 😛
Grove: az érdekes... hisz rengetegen nézik a stat szerint az oldalt...

(G)io vinco

Grove4
Nálam nem megy a HJFS!<#nemtudom>

9csöves9
nagyon zsír lett<#worship>

ha majd lesz idõd,varrsz akkor ide egy bannert?

VéLacc
újra megy a HJFS!
remélem elõnyére változott és tetszik mindenkinek 😉

(G)io vinco

gercse
Buffi
Caceres Canna Chiellini De Ceglie
Camo Melo Marchisio
Diego
Del Piero Amauri

ez így nem lenne rossz (sztem)

9csöves9
Seba felépülésérõl nem is hallottam.végre van Caceres is,remélem õ kezd a jobb oldalon

1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie

9csöves9
képességileg persze hogy jobbak,de nem tudnak védekezni.márpedig két olyan játékost nem lehet ebben a felállásban játszatni a kp-n.padra meg luxus lenne

Trunks
Kb. Diego kivételével bármelyik jelenlegi középpályásunknál jobbak mindhárman, de mind1.
Fiorentina, Lyon meccsre 1500-5500 között, a 'Poolra meg 2500-7500 a jegyár. Teljesen korrekt.

Amici di nessuno...

9csöves9
elvileg szerda

forzajuve5
mikor kezdik árulni?

forzajuve5
kellenek a fenének a real kegyvesztett játékosai

#26250: ennek igazán örülök. akkor ott a helyünk

Grove4
Szerintem egyik sem olyan nagy érvágás,csak azért leigazolni,hogy máshova ne menjenek,az meg hülyeség.Szerintem.

9csöves9
a Loki hivatalos honlapja

Kaplan
Forrás?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
lesz 1500-as jegy a violák ellen,teljesen jó

9csöves9
hova?ráül Diego nyakára?

én egyiket se sajnálom és egyiktõl se tartok

Trunks
Igen, most látom én is. Van der Vaartot még megszerezhetnénk azért.

Amici di nessuno...

mind a kettõ hivatalos már
Trunks
Jól beszopjuk, hogy Pérez visszament a Madrid élére. Sneijder valszeg az Interbe megy, Robben pedig a Bayerné. Óriási. Mi a francért nem tudtuk/akartuk õket mi leigazolni? Mindketten áron alul váltanak klubot, ráadásul mindketten világklasszisok. Simán beférnének. Jó, tudom, hogy Robben sérülékeny, de akkor is az egyik legzseniálisabb balszélsõ a világon.

Amici di nessuno...

WuFraZselic
off: lehet hogy olcsó a net meg a tv meg mittomén, de a telepítési díj 22k HUF ha nem direkt net illetve ha több mint 1 tv van...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

a digi 20 meg 30 megás nete sajna csak a nagyobb városokban van, de még ott se mindenhol... beszéltem a helyi kábelszolgáltatóval, azt mondták, hogy a digi még tárgyalni se akar a sportcsatorna átadásáról, pedig azt hangoztatták, hogy megkeresnek majd minden kisebb-nagyobb szolgáltatót és felkínálják nekik... sorry az offért
gercse
jaja, én is majd átállok uusee-re meg sopcast-re a fontos meccseknél, de a barátságosok miatt nem izgattam annyira magam 😄

Csacsi
Streamet én mindig sopcaston nézek. Ott nincs limit. Legalábbis én még nem találkoztam vele.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
streamekkel mostanában az a bajom, hogy ötperceként megáll egy hülye üzenettel miszerint elértünk valami limitet ezért regisztrálni kellene. ilyenkor frissíteni az oldalt, újra megvárni mire betölt....és mindegyik ezt csinálja
van még valamennyi pénzem bwinen, ott is elég sok meccset adnak. igaz kicsi a képe,de a minõség jó és angol a kommentár.

digi jöhetne felénk is. fõleg a net miatt. olcsó és hihetetlen gyors. de ez is csak egy álom marad itt faluhelyen 😄

nono84
A német sat1-en biztos a Bayern meccseit adják.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!