44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    miért ne tenném?

Érdekell Capello sorsa hisz ő is Juve drukker.
    Viszont inter drukkerek nagyképűsége és mindenbe beleszólása irritál

Ez nem a ti fórumotok énse irálok a piros X-esbe
  • WuFraZselic
    pont ezért tettem idézőjelbe, ha nem bírod őket, minek teszel említést az edzőkérdésükről, vagy épp a szurkolóik véleményéről...?! :)
  • Breki33
    csak idéztem

egyáltalán nem közömbös, benne van a két legunszimpibb csapatban

sokat tettek érte

• Breki33
    Van itt az sg-n egy Juve drukker aki akreditált fótósként megy a VB-re azon gondolkoztam, hogy megkérhetnénk, hogy néha rakjon be néhány képet vagy sztori-t ha ez lehetséges, időnként jelentkezzen be kintről.
  • WuFraZselic
    te elég sokat foglalkozol az Interrel, ahhoz képest hogy számodra teljesen "közömbös" csapat...
  • Breki33
    Egyik értelmes leírta

szó szerint idézem

"regibarcafan
    Ennyi volt az Inter....főleg ha Maicon is távozik."

"elect
    regibarcafan ülj le egyes...
    Nem vagyok kétségbe esve..söt örülök is neki,hogy nem Capello jön!Még vannak páran a kosárban.Benitez,Hidding,Guardiola és Reykard..Mindegy melyik jön mind a 4 nagyszerü szakember!"
  • forzajuve5
    Zaccheroni szabad, az inter padja szabad. nem tudom mire várnak még :D
  • Fabio Capello
    hbd Trunks
  • Grove4
    HBD Trunks!
  • forzajuve5
    Boldog Szülinapot Trunks!
  • gercse
    csatlakozom,
    és BSZ Trunks!
  • Breki33
    ja tudom mondtad már
    másodosztályú úgysincs még, ideje

de ezeket a gyenge dumákat ne ide
  • limperatore
    :D
    inter nem tud annyira meggyengülni h ne nyerjen megint scudettot :))))
  • Breki33
    Trunks-nak Boldog Szülinapot !
  • Breki33
    megmondtam:

Anglia: Capello nem megy az Interhez, új szerződést kötött az angolokkal
    Eldőlt, hogy Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya biztosan nem lesz az olasz Internazionale vezetőedzője a nyártól, mivel a szakember aláírta kiegészített szerződését az angol Labdarúgó-szövetséggel, amely a 2012-es Európa-bajnokságig a „háromoroszlánosokhoz” köti.

Az olasz szakember eredeti megállapodása értelmében is 2012-ig lett volna az angol csapat kapitánya, de a kontraktus szerint a világbajnokság után bármelyik fél egyoldalúan felbonthatta volna a megállapodást.

Capellót az elmúlt szezonban triplázó Inter szerette volna megszerezni a Real Madridhoz igazolt José Mourinho helyére.

Első bukta

• Breki33
    Ferrara nyilatkozta:

'Nem csak az én hibám a Juve bukása'

'Nehéz volt a régi barátokat edzeni'

'Del Piero folyamatosan játszani akar, s néha ez problémát jelentett. Jövőre is probléma lehet'

'Melo óriási hévvel dolgozott minden edzésen, ami sokakat idegesített. A feléje irányuló ellenszenv a pályán is látható volt'

'Diego egy fenomén, mindenképpen meg kell tartani. De szüksége van két csatárra, akik képesek mélységbe mozogni'
  • Breki33
  • karajjj
    Cannavaro -> Al-Ahli Dubai
  • szucsy89
    a pályán kell akkor is lenniük, nem elég hogy a keretben vannak...cumi lesz ez 1-2 csapatnak, de nem baj az:)
  • WuFraZselic
    ááá, hisz az lehetetlen!
  • Breki33
    Bocsi ha kicsit off, de a nap képe nálam

Master és margita :P

• Oziris666
    Dehogy buknak,vesznek 1-2 hazait és már meg is van...
  • gercse
    ez mondjuk igaz, de akkor meg lesz legalább egy kis macerájuk :D
    én annyit változtatnék ezen, hogy az a 6 fő Olaszországban született ember legyen
  • forzajuve5
    simán kikerülik azzal, hogy honosítják a játékosokat
  • Fabio Capello
    nagyon helyes.
  • Forza Italia
    Real, Arsenal, Chelsea, Inter mind buknak xd
  • gercse
  • gercse
    a vb mondjuk simán kihozhat belőle többet, ott mindenki másképp áll egy meccshez, a nemzet színeit képviselve, átszellemülten...bármi lehet
  • Breki33
    Egyébként Blatter eltökélte: nem kell annyi légiós!

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) sydneyi kongresszusán két éve a küldöttek elfogadták Sepp Blatter javaslatát, amely 2012-től hatban maximalizálná a kezdőcsapatban szerepeltethető külföldi játékosok számát

6+5=11
    A szabály lényege, hogy a pályán egy csapatban egyszerre legfeljebb öt külföldi játékos lehessen, míg hat helyet a hazaiaknak kellene biztosítani.

Ez egyes híresen külföldiekből összevásárolt hazaiakat szinte nem is foglalkoztató zsoldoscsapatoknak jó nagy bukta lesz

• Breki33
    Közben meg, ha a VB-n megismételné a négy évvel ezelőtti teljesítményét az mekkora lenne
  • gercse
    elbohóckodik jó pár milláért még ott is...
    bár idén nem nyújtott rossz produkciót, sőt voltak kifejezetten jó meccsei is, de hogy nem lehet rá alapozni, az is biztos
  • paly90
    szerencsére nem hozzánk jött:)
  • gercse
    Ezt(döntőt), otthon néztem a családdal, faterom is szurkol az olaszoknak, de amit én levágtam Grosso góljánál...:D, anyám azt hitte megőrültem :D
    Ennél jobban még életemben nem örültem foci meccs nézésekor (más kérdés, hogy amikor élőben voltam kint hazai meccseken, akkor azért egy más atmoszféra van, és akkor szétüvöltöttem a torkom, de ez sikerült 2006 nyarán a tv előtt is:D)
  • Breki33
    Ez nagyon nagy az Az azurri blog-ról

Nem lennénk a többi blog helyében, akiknek majd egytől egyig meztelen női képekkel, illetve félig vicces videókkal kell operálnia, hogy némi örömöt és lelkesedést csaljon a következő hetek várható kudarcától előre megtört szurkolói arcára. Nekünk sokkal könnyebb dolgunk van e téren, csak újra végig kell nézzük a következő 5 perces videót és máris a torkunkban dobog a szívünk.

Hozzászólás

Hódos Hajnalka 2010.06.01. 22:47:02
    Én arra emlékszem a 2006-os döntőből de nagyon, hogy nem vagyok magamnál, tizenegyesek, és a férjem azt üvölti vörös fejjel, magánkívül, szívinfarktus megminden, hogy ha igaziJuvésvagykihagyodhaigaziJuvésvagykihagyod... és egy pillanatig nem értettem, és akkor David Trezeguet kapufára lőtt és a többire nem emlékszem, mert pörgött velem a szoba, mert felkapott és körbetáncolta velem a nappalit és azt ordítozta, hogy megvan, megvan, én meg azt, hogy tegyél le bazmeg, nem látok semmit...
    és megvolt.
    Másnap reggel Zalán, a földszinti lakó, aki sztem soha nem nézett egyetlen meccset sem, megállított a lépcsőházban, kezet csókolt és annyit mondott, gratulálok. :)))
    Válasz erre
  • 9csöves9
    a Bari illetékesei pedig tárgyalni akarnak Giovinco és Almiron kapcsán
  • 9csöves9
    -Dzeko még egy évet marad Wolfsburgban
    -Bonucci állítása szerint,ha hívná a Juve azonnal rábólintana
  • Breki33
    gondolkozok rajta :P

ugyis ki kellene próbálni a házigazda jogkört erre kiterjesztő script-et
  • cassoneitaly
    Valaki írtsa már ki ezt a 'férget' a topicból...
  • limperatore
    Büszkén gondolok Diegora a passzkirályra

:DDDDDDDDDDDDDD
  • cassoneitaly
    Nincs meg a 30. Bajnoki címem, nem vagyok milános és nem hordok rómás mezt. A világ egyik legjobb és legkedveltebb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Del Piero. A hírnevünk megelőz minket, és az ellenfelek szinte maguk alá csinálnak, ha meghallják himnuszunkat. Büszkén gondolok Diegora a passzkirályra, Buffonra, a tizenegyesölőre és Chiellinire, a legjobb hátvédre. Szeretem a 69-ezres Stadio Delle Alpi stadiont, a Juve Ultrákat, és a nagy gólokat. Itt élek egy gyönyörű ország Észak-Nyugati részének szebbik felében. Távoli lövésekben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak a legkitartóbb drukkerek. JUVENTUS........ én így szeretlek!