Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
király, Grossonak örülök, szerintem jó lesz nálunk, bízom benne

9csöves9
Marchisionak meg nincs komoly baja,együtt készül a válogatottal

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
úgy néz ki megvan Grosso,3 milla

Moli helyzete érdekes,a tavaly legtöbbet pályán lévõ játékosból "egyik napról a másikra" válik a várhatóan legkevesebbet pályan lévõ játékossá

este felveszem akkor, ha sikerül rendbe rakni a másik gépet, aztán belinkelem
VéLacc
én szivesen feltenném a hjfs-re 😉 nekem jobban tetszik magyarul végülis meg sztem a látogatók sem bánják hogy jobban értik 😊 bár ki tudja 😊 lehet vki olaszul szereti mert pl Sanyit nem bírja 😄

(G)io vinco

ha van rá igény 😄
Grove4
Csak annyit teszek hozzá,hogy szép volt fiúk.Voltak húzós momentumok,de jobbak voltunk összeségében.Grat a csapatnak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

VéLacc
az ilyen rangadó meccs utáni összefoglalók sztem szezon végéig fent lennének.. 😉
(sry h nem 1 hsz-be írtam de nemtom megszokni h nem lehet szerkeszteni a korábban írt hsz-t)

(G)io vinco

VéLacc
Karesz: idén várhatóak magyar összefoglalók?

(G)io vinco

forzajuve5
nálunk mikor lesznek már végre ilyen kommentátorok????

Zsolti9014
Szép volt fiúk!!!
És látni lehetett a szemekben az elszántságot, a Juve-mentalitását! 😄

És remélhetõleg lesz ez még ettõl jobb is. Jakit se kell szidni, adott egy szép gólpasszt. Ama se volt jobb tegnap.

Hajrá Magyarország!

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
😄DDDDDDDDDDDDD

Amici di nessuno...

Count Adyn
Ha egy komolyabb csapattal játszotok tegnap tiétek is 2-2 lett volna😄DDDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zsolt515
Most nézem 3:1 lett az jó!!! Látom Diego nem volt rossz igazolás!😄

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Trunks
Sajnáltam is picit szegény Spallettit. Szar a játékosállomány, amibõl dolgoznia kell. Ha Totti nem hozza magát, gyakorlatilag a Romának is annyi. Mondjuk Vucinicet korábban behozhatta volna.

Amici di nessuno...

9csöves9
ha egy komolyabb támadókkal rendelkezõ csapat ellen játszunk,nem engedünk ki ennyire

limperatore
De a végén ha nem a roma ellen játszotok hanem egy komolyabb támadokkal rendelkezõ csapattal 2:2 simán meglett volna, eléngé kiedtek az emberek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9

9csöves9
hihetetlen milyen magabiztosan játszott,ha még pár meccsen így tolja akkor egy rossz szavam se lesz rá idény végéig

Trunks
Canna vhogy mindig vmi kibaszott jól játszik, ha Gigi áll mögötte. Nem tudom, hogy csinálja. 😊)) Lehet fújolni, hogy minek jött vissza, viszont képességei alapján simán befér. A brazil kontingensünk is nagyon odabaszós. Eddig minden új szerzeménnyel elégedett vagyok, mikor volt legutóbb ilyen, te jó ég...

Poulsen vmi borzasztó volt, Tiago elment, de neki se kéne többet kezdeni. Grygera is mûvelt néha megborzongató dolgokat, szal van még min javítani azért. De kezdésnek mindenképp pozitív.

Amici di nessuno...

9csöves9

Trunks
Végre van egy világklasszis irányitónk. <#worship> Kb. ezt csináltam az elsõ gól után, mint ez a szmájli. Diego leigazolása nagyon nagy húzás volt. Bizakodó vagyok, jónak tûnik a csapat. Csupán egy jobbhátvédre lenne szükség, talán Caceres jó lesz, ha lehetõséget kap. Grosso persze jöhetne még.

Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, hogy se Trez, se Ale nem kapott egyetlen percet se. Jakit simán le lehetett volna hozni.

Amici di nessuno...

9csöves9

gercse
nagy kedvencek lesznek, Diego meg Melo 😊

Tiago egész jó volt, Poulsen tényleg csak végszükség esetén jöjjön, Sissoko remélem miharabb lesz, most úgy is szünet jön,
csak a válogatott meccseken ne legyenek gondok

9csöves9
késõbb hajtom be😄

jók voltunk,bár néha azért befosatott a csapat.Diego kibaszott nagy király,Melo is komoly arc,mit levágott Diego második góljánál,meg a végén a szerelésnél😄

csak Marchisio sérülése ne legyen komoly,Poulsentõl ma is kirázott a hideg

nono84
Diego<#worship> De Ceglie<#eljen> Cannavaro<#taps>. Bajnokesélyes a csapat.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
nem volt annyira rossz Jaki, 2. gólnál szépen csinálta, meg küzdött rendesen, Amauri is az állandó ütközések miatt volt enervált, kemény meccs volt, de szerencsére kijött a különbség

james69holden
Alexet szerintem be is akarta hozni, csak jött Marchisio sérülése...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
Szép meccs volt, remélem megmarad a jó forma, és scudetto lesz a vége<#eljen>

BADE
behúztuk a meccset,Diego és Melo kiemelkedett a mezõnybõl
Jaki szart se csinált,Alexnek játszania kellett volna,fõleg,hogy a Roma ellen mindig megy neki

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nájsz

forzajuve5
Melo is talán lassan de biztosan összeszedi magát és beilleszkedik
szép gól volt

grat a fiúknak!

Csöves most ihat 😄

cassoneitaly
heheeeee...Felipeeeeeee Mellllllllllo..

Uno- tre

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Breki33
Hmm Diego gólkirály lesz 😛
forzajuve5
Diego a legnagyobb király, a legnagyobb király 😄

cassoneitaly
DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

cassoneitaly
Hol vagy ALEEEEEEEEEEEEEEX????

forzajuve5
egyébként ma van Pavel születésnapja

Sok boldogságot neki!

gercse
hát nem jött össze, mindegy, év eleje van, õk is javaulnak majd, remélem mi is, mert azért annyira nem meggyõzõ a játék

WuFraZselic
casetti hibája még semmi nem volt riise "szerelési kísérletéhez" képest 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gercse
és még jobb hogy letámadta Casettit, tehát megvolt benne az alázat, a küzdeni akarás, és meg is hozta a gyümölcsét

Trunks
Roma a kapu közelébe se jutott, nagy mákkal egyenlítettek. Mindenesetre Alét be kell hozni és mihamarabb eldönteni a meccset. Diego pedig hatalmas gólt rúgott, így elpöckölni a hosszúba, te jó ég...

Amici di nessuno...

gercse
én is csak akkor kapcsoltam be amikor elkezdõdött, és nem mondta az elsõ 5 percben

forzajuve5
ugyanúgy érzem a gyõzelmet mint a meccs elõtt. Roma nem csinálhatja mégegy félidõn ezt amit most csinált. a kapott gólt nem lehetett elkerülni, de ma már mégegy ilyet nem kapunk.

Várhidi pedig tolmácsolta a védelem szélével kapcsolatos problémáinkat a nagyközönségnek 😄

Trunks
Lekéstem az elsõ 5 percet. Jaki mit keres a kezdõben?

Amici di nessuno...

gercse
nem rossz a játék, bár nagyon szaggatott a sok szabálytalanság miatt, de nekünk több esélyünk lesz a második félidõben szerintem,
Buffon nagyot védett itt a végén, én várom DP-t és ha így szabálytalankodnak a rómaiak akkor lesz szabad is

forzajuve5
állítsa már ki valamelyik római favágót

forzajuve5
fene a lábát. az ilyeneket tartogassa a válogatottba

WuFraZselic
jézusom mit mûvelt a két római védõ <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio