44078
-
#29895 Juventus: a klub közel áll ahhoz, hogy megállapodjon Chiellinivel
A Juventus középső védője, Giorgio Chiellini közel áll ahhoz, hogy aláírja új szerződését az olasz rekordbajnokhoz.
A korábban a Real Madrid és a Manchester City által is figyelt 25 éves játékos az új kontraktus értelmében 3-3.5 millió euró körüli összeget kereshet majd évente.
-
#29894 Candrevában rengeteg potenciál van, én örülök neki hogy legalább a fele megvan. Pepét nem tudom, ő se rossz, és az ilyen Cannavaro-Grosso-Zebina szinthez képest sokkal fiatalabb, jobban bírja a gyűrődést...
Krasic kéne és PAZZINI, főleg ha ezek a kuvaiti negyedosztályos hírek igazak... -
#29893 Azért volt már rá példa, hogy Del Neri "szarból" csinált várat....
És az ellenkezője is, hogy magasról nagyot lehet esni.... -
#29892 Pedig Krasic nagyon nagy fogás lenne, és az ügynöke is azt mondta, hogy előnyben vagyunk az aláírásáért.Reméljük így is lesz. -
#29891 Candreva nem kezdő lenne,viszont a padon ilyen minőségű középpályásaink nem nagyon szoktak lenni.ráadásul fiatal,bőven van még hova fejlődni
Krasicot sajnos nálunk nagyobb halak is akarják,a CSKA biztos a lehető legtöbbet akarja majd kisajtolni belőle -
#29890 nem ver a földhöz a boldogság ha ez igaz. Pepet nem tartom olyan hű de nagyon jó játékosnak, ráadásul így le is mondhatunk Krasic érkezéséről.
és lehet én vagyok az egyetlen itt aki szerint Candreva se való a csapatba. kispadra max jó lenne aztán majd meglátjuk, de állandó kezdőként semmiképp. nekem Candreva olyan mint Molinaro volt, lelkes és hajt egész meccsen, de technikailag nem elég képzett.
végén remélem rámcáfol mindkettő, de főleg Candreva :)
az is igaz, hogy világsztárok érkezését se várhatjuk.
és lehet hanyagolni kellene most ezt a töltsük fel olaszokkal a keretet, mert kevés a piacon az olyan jó olasz játékos akikkel bajnokságot lehetne nyerni. ha már a csapat fele olasz lenne, akkor az nekem jelen pillanatban tökéletesen megfelelne -
#29889 Zebraportál:
A Corriere dello Sport szerint a felek már megegyeztek...
A Corriere dello Sport értesülései szerint sikerrel zárult a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta és az Udinese elnöke, Pozzo közötti tárgyalás. A hírek szerint az olasz válogatott szélsőért 12 millió eurót fizetnek a zebrák. De nem csak Pepe kerül Torinóba, hanem a fiatal Antonio Candreva is, aki tavasszal kölcsönben szerepelt a Juventusban. Az olasz újság szerint a zebrák Candreva játékjogának a felét veszik meg 7 millió euróért, pontosabban cserélik el a svéd Albin Ekdalra és az olasz Ciro Immobilére.
A hírek szerint a 27 éves Simone Pepe még azelőtt aláírja 4 évre szóló szerződését, hogy elutazna az olasz válogatottal Dél-Afrikába. Az Udinese szélsője idén 36 mérkőzésen 7 gólt szerzett. -
#29888 papíron alakul a Juventus2 :D
A Juventus francia válogatott támadója, David Trezeguet a dubaji al-Ahlyhoz szerződhet– véli a Tuttosport. -
#29887 Torres nem egy nagy igazolás senkinek se ha továbbra is porcelánból lesznek a lábai mint eddig.
és csatlakozom az előttem szólóhoz. Krasicban ott van a tehetség, remélem sikerül leigazolni -
#29886 Várjuk ki a végét szerintem.
Nem olyan nagyon biztos, hogy jól járnak Benítezzel (ahogy az sem, hogy mi jól járunk Delnerivel), de azért a vezetőség érdeke is, hogy ne csak fos játékosokat igazoljunk, én azért bízok Marottában meg Agnelliben.
Krasic meg szerintem nagy igazolás lenne. -
#29885 ha idejött volna Benitez,akkor se hiszem hogy egy Torres vagy egy Mascherano idejött volna.egy bl győzteshez már lehet elmennének... -
#29884 Nekünk Del Neri,az Internek Benitez.
Nekünk Pepe,Krasic,nekik Torres ,Mascherano,Kuyt???
Csak én érzem,hogy szánalmas ez az egész?
Főleg,hogy úgy volt Benitez hozzánk jön(akkor valszeg ide hozatta volna 1-2 nevesebb játékosát)
Erre megkapjuk Del Nerit,ismeretlen játékosokkal akarunk erősíteni,egy normális név nem merült még fel.
-
#29883 most már írnak 12 millió+De Ceglie+Lanzafame=Pepe,Candreva bizniszről is -
#29882 nem feltétlenül egy poszt de inkább Candrevara kéne költeni ezt a pénzt.én nem örülnék neki,inkább Krasic.csak vele az a baj,hogy megakarják várni a vb végét az oroszok -
#29881 sőt az olasz sajtó szerint már a miénk is. 12m ba került. Hát nem tom sokkalom érte, de cáfoljon rám. -
#29880 Úgy néz ki Pepe egyre közelebb, kérdés, hogy ez jó - e nekünk?
Én még reménykedem azért Krasicban. -
#29879 sajnálnám Diegot, de ha mondjuk Agüero miatt kellene megválni tőle akkor lehet elfogadnám a dolgot, de csak ebben az esetben. más miatt nem érné meg elcserélni vagy eladni
de van egy másik extrém ötletem is:
ha jól tudom kb 40 millió Juventus szurkoló van európában plusz ehhez még hozzájön a többi kontinens. namármost ha minden szurkoló adna a klubnak 1 eurót, ami nem egy nagy összeg, akkor maradhat Diego, és meg tudjuk venni az összedobott pénzből Agüerot :D -
#29878 beszarok ha igaz ez a német körút,hogy Diegot felajánljuk boldog boldogtalannak... -
#29877 nem. nem kapott ígéretet a vezetőségtől hogy X összeget költsön erősítésre. így sajnos nálunk köt ki, minden bizonnyal -
#29876 inkább ő mint Hiddink vagy Capello.meg remélem vinne magával pár középszerű spanyolt is,azoknak úgy is jól megy itt -
#29875 Benítez mától nem a mocskos liverpool edzője. csak nem az inter miatt?
ha igen akkor megnézhetjük, hogy vajon mennyire jártunk volna jól vele -
#29874 milyen gagyi feltételek. luxusház, luxusautó mintha nem lenne neki most is, és csak 2 milla fizetés.
ez nagyon jó :D
-
Cike #29873 Jaja, amúgy szerintem is nagyjából ennyi a hir igazságértéke. -
#29872 Olasz lapértesülések szerint Marcello Lippi Vincenzo Iaquinta nagybátyja. -
#29871 megelőztél :P -
#29870 Játékossors: Del Piero követheti Cannavarót a dubaji al-Ahlihoz
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero követheti korábbi csapattársát, Fabio Cannavarót az al-Ahlihoz.
A lap tudni véli továbbá, hogy Del Piero hároméves szerződést köthet az arab klubbal, az olasz klasszis évi kétmillió eurós fizetést, egy luxusvillát, egy luxusautót kapna, havonta egyszer fizetnék a repülőútját Olaszországba, valamint 20 mérkőzésenként további 500 ezer euróval növekedne bankszámlája. -
Cike #29869 A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero követheti korábbi csapattársát, Fabio Cannavarót az al-Ahlihoz.
A lap tudni véli továbbá, hogy Del Piero hároméves szerződést köthet az arab klubbal, az olasz klasszis évi kétmillió eurós fizetést, egy luxusvillát, egy luxusautót kapna, havonta egyszer fizetnék a repülőútját Olaszországba, valamint 20 mérkőzésenként további 500 ezer euróval növekedne bankszámlája.
-
#29868 photoshop? :) -
#29867 :)
-
#29866 most úgy néz ki, hogy Nedved is kap valamilyen pozíciót a klubnál
„Szeretnék segíteni a Juventusnak. Ha az elnökúr beszélni akar erről velem, akkor állok rendelkezésére.”, mondta az egykori középpályás az Il Giornale-nak. „Meglátjuk, hogy a Juventus mit akar tőlem. Megtiszteltetés lenne a klubbot képviselni nemzetközi szinten.” -
#29865 Boldog szülinapot Trunks! -
#29864 hihetetlen ez a toro mennyire gyökér.nagynehezen megkapják az esélyt a rájátszásra,erre otthon leikszelnek az első meccsen.én hülye meg fogadok ezekre a csőlakó patkányokra.remélem maradnak a helyükön
Cannavaro a szerződése lejárta után,visszatérne valamilyen pozícióba -
#29863 Isten éltessen Trunks! -
#29862 ha szabad itt a disgustato-s cikket is ajánlanám......:P
kommentár nélkül -
#29861 Itt a hozzászólások
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/anglia-capello-nem-lesz-az-inter-edzoje-2012-ig-az-angol-valogatottat-iranyitja-2031072/ -
#29860 szerintem mindketten tévedtünk -
#29859 Ja sorry most nezem tenyleg. Akkor elect volt a hunyo.
Amugy hol van ez? :) -
#29858 Azt neki válaszként írta egy elect nevü Entellektüel
regibarcafan hozzászólásait élvezet olvasni :) -
#29857 Az Il Corriere dello Sport szerint a Juventus elkészítette ajánlatát a Sampdoria támadójáért Giampaolo Pazziniért
-
#29856 Na! regibarcafan Guardiola nevet eltalalta :DDDDDD.
Biztos olyan regi "fan", hogy Rijkaardera mar nem emlekszik :D
#29851 - mar nekem is feltunt :P