Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
A Fioban nem rossz Marchionni eddig.

Grosso témához visszatérve, nem tudok most 3 olyan balhátvédet aki tényleg jó és megszerezhetõ, de sztem nem sokkal jobb a jelenlegi védõitektõl, így nem értem a leigazolását, de majd meglátjuk mire viszi nálatok, sztem hozza az Interes és Lyonos formáját..

A Roma sztem meg a 6-ban sem lesz, nem hogy az elõs ötben.

Yo, Bitch!

9csöves9
Rossi ha jönne Alex alternatívája lenne.Trez helyére más kellene,de õszintén szólva senkiben sem látom azt hogy hozná ezt a cirka 160 gólt meg a 0,60as gólátlagot...Alexet még nem féltem,szerintem 2012-ben fog visszavonulni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ez semmiképpen nem jó. májusban megint nézhetjük, hogy egy legenda utolsó meccsét játsza juve mezben.
másik problémám: nagy valószínûséggel veszünk a helyére egy jó képességû tapasztalt, de fiatal csatárt(rossi a villarealból?). Alexnek így már tényleg nem lesz esélye kezdõbe kerülni és emiatt a következõ szezon után visszavonul

9csöves9
Trezegol bejelentette,ez az utolsó szezonja Juve mezben."hazatér" vagy Argentínába vagy Franciaországba...

Grove4
Diego nyilatkozat: (forrás:Juventus FC blog)

"Bár tudtam, hogy jól fog menni a Juventusban, de ez a kezdés még engem is meglepett. Nagyon boldog vagyok, és hálás a szurkolóknak, az edzõnek, és a csapattársaimnak. A szurkolók már az elsõ naptól kezdve éltetnek, mellettem állnak, és segítenek, hogy nyugodtan végezhessem a munkámat. Szeretném ezt a pályán meghálálni nekik."

"A felelõsség egy ilyen csapatnál teljesen normális. Szeretnék sokat dolgozni, és tudom, hogy nem vagyok egyedül. Egy nagyon erõs csapat áll mögöttem. Tudom, hogy nem lesz mindig ilyen könnyû, nem fogok mindig két gólt szerezni, de készen állok mindenre a Juventusnál."

"A célunk, hogy gyõzzünk. Hogy megnyerjük a bajnokságot. Ezért dolgozunk, és nagyon bízom benne, hogy elérhetjük. Egy szinten állunk-e az Interrel? Szerintem igen. A világ legjobb játékosai közül néhány itt van nálunk, fantasztikus a csapatunk, és nagyszerû az edzõnk. Úgy érzem, készen állunk szembeszállni bárkivel. Nem aggódunk az Inter miatt, de tiszteljük õket, mert tudjuk, hogy nagyon erõsek. Csak a munkánkra, a játékosainkra, a játékstílusunkra figyelünk, és emiatt lehetünk sikeresek minden fronton."

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Oziris666
Marchionni baloldalon?<#wow1>
Játszott õ már egyáltalán valaha baloldalon?...

9csöves9
gercse
hát én sem látom sok értelmét,
sérültjeink ne legyenek, ezt az egyet szeretném

9csöves9
ha bukó lesz valamelyik meccs biztos erre fogják majd az újságok.Marchionni és Legro szerintem nagy hiba

Grove4
Marcello Lippi megtervezte az Azzurrik 4-4-2-es felállását, és azt is elmagyarázta, miért támogatja a Juventus-t.

Az Olasz válogatott edzõje Bulgária ellen készül, és nyolc Bianconerit hívott be a keretébe, köztük van Fabio Grosso is.

„Nagyon örülök, hogy Grosso újra Olaszországban játszik. A Juve-t nagyon tisztelem egy egyszerû ok miatt, ugyanis õk más csapatokkal szemben olasz játékosokra építenek.”

„Normális, hogy ilyen körülmények között nyolcukat is behívtam a válogatottba. Szeretem azt, hogy amikor a stadionba megyek sok olasz vesz körbe, így könnyû a játékosokat felderíteni.”

„Nem igazán láthatnak engem olyan meccseken, ahol sok a külföldi tehetség a pályán. Nem szórakozásból vagyok kint a mérkõzéseken, hanem azért, mert én vagyok az Olasz szövetségi kapitány.”

Lippi az elmúlt hónapban tett kijelentése, mely szerint a Juventus fogja nyerni az idei Scudetto-t felborzolta a kedélyeket, fõként Jose Mourinho-t bosszantotta fel ezzel a kijelentéssel.

„Az érdekemben volt, hogy a Juventus jól kezdje az idényt. Ha a Juventus-ban jól játszanak a játékosok, akkor valószínûleg az Azzurriban is jól teljesítenek majd.”

A Gazetta dello Sport szerint Lippi 4-4-2-es felállással készül a leendõ ellenfelek ellen.

Giuseppe Rossi, Alberto Gilardino vagy Vincenzo Iaquinta fog játszani az egyik csatárposzton, míg a baloldalon valószínûleg Marco Marchionni kaphat majd helyett.

„Marchionni játéka hasonlít Camoranesi-éhez, lefutja az ellenfeleket, és ezzel elõnyt szerez a beadásoknál.”

„Grosso fog játszani a védelem bal oldalán, nálam õ elõbb áll, mint Domenico Criscito.”

www.football-italia.net
(JuventusHungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Hivatalos(úgy tudom😊):Spallettit Ranieri váltotta,jöhet a 4-4-2!!!!

gercse
hát igen, ennek így nem biztos hogy örül az ember...

forzajuve5
az is durva, hogy Lippi 8 játékost hívott be tõlünk. Buffon, Cannavaro, Chiellini, Legrottaglie, Grosso, Camoranesi, Marchisio, Iaquinta

9csöves9
Grosso pedig megkapta Scirea mezszámát,hát nem is tudom...

egyébként holnapután lesz 20 éve hogy elhunyt

9csöves9
Marchisionak fia született!Davide lett a kiskölyök neve,Claudio nem várt sokáig a dologgal😄

9csöves9
már tuti,csak az edzõi stábok miatt nem jelentették be

Zsolti9014
az én "jelentkezésem" is csak amolyan esetleges 😄
Én sem vagyok ám kiemelkedõ, csak jeleztem, ha kapus kell, vagyok. De egyébként meg az is lehet hogy saját csapattal is elindulnánk. 😄

Annak én is örülök, hogy lesznek Juvésok, remélhetõleg találkozni is fogunk. Mivel kolis leszek, én biztosan ott leszek valahol az egyetemváros környékén. 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Én nem jelentkezek,tudok focizni,nem is nagyon rosszul,de nem is a legjobban.Akkor dumálunk majd srácok.Legalább lesznek Juve-s kollegák😄

Zsolti9014
neked is 😄

Hajrá Magyarország!

privát ment
Zsolti9014
ja, én turizmus, õk ketten jogra. de nekem most nehezen fog az agyam az látszik 😄

hát, ha beférek a csapatba akkor szívesen beszállok. most nemrég nyertünk egy kispályás tornát, kapus szoktam lenni.

Hajrá Magyarország!

te írtad, hogy turizmus-vendéglátásra mész 😄

egyébként szervezzük a focicsapatunkat a sportnapra, tavaly egyetlen elsõs csapatként voltunk 64-bõl a legjobb 8 között, ha van kedved, jöhetsz 😄
Zsolti9014
mármint neki lesz csoporttársa jogon, ugye? 😊

másik haverom meg most kezd gépészen

Hajrá Magyarország!

akkor haver a csoporttársad lesz, amúgy én ottvagyok gépész karon, de most halasztok
Zsolti9014
kicsit sok az "amúgy" 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hát majd akkor úgy csináljuk, hogy összefussunk. 😊 meg majd esetleg focizgathatunk is együtt. egyik haverom is jogásznak megy miskolcra amúgy
kolis leszek amúgy

Hajrá Magyarország!

Grove4
Én fogok oda járni,jah az Állam- és Jogtudományi Karra,jogász szakra.Az tök jó,hogy te is ott leszel,remélem majd dumálunk.

ez asszem 33 mega, bár lehet szerintem jobban is tömöríteni szebb képpel, csak siettem vele
VéLacc
köszi! fent is van! egyébként gépen mennyit foglal ez az összefoglaló?

(G)io vinco

9csöves9
közben Ranieri papó lehet a Roma padján köt ki😄 arra is fogadtam hogy a Roma nem lesz az elsõ 5-ben ha ez bejönne megnõnének az esélyeim😄

9csöves9
nagyjából egyetértek azzal amit írsz,de én értem miért igazoltuk le

1.jobb mint a keretben lévõ balhátvédek
2.nem tudok mondani 3 db megszerezhetõ valamire való balhátvédet,ha te tudsz arra kiváncsi vagyok
3.az olasz válogatott alapembere(még ha ez mostanában nem is nagy dicsõség

összefoglaló, remélem innen nem törlik...
forzajuve5
jelenlegi két balhátvédünknél rosszabb nem lehet 😊

Lippi is örül a dolognak, mert most majdnem együtt játszik az egész válogatott védelem, egyedül Zambrotta aki máshol van

nono84
fogalmazhatunk így is 😊

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

ForzaInter
Jó de õ alapból klasszis védõ, csak a realban nem ment neki, Grosso meg messze áll a klasszistól, de nagyon, egyedül Palermóba nem volt rossz, de ott sem volt nagyon kiemelkedõ.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Azt már nyert. 😉

Yo, Bitch!

nono84
Scudetto-t nyerni igazolták <#eljen>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Fabio Capello
Cannavaro is mindig megújul nálunk 😄

ForzaInter
Hát sztem Grosso egy középszerû játékos, Palermoban nem volt rossz de nagyon kiemelkedõ sem, Interben is középszerû volt, Lyonban detto.. Válogatottal volt egy jó vbje kb ennyi, nem értem minek igazoltátok le, ráadásul már 31 éves..

Yo, Bitch!

Fabio Capello
helyes, helyes

rafinhát kellett volna még megcsípni...

Zsolti9014
<#worship>

Hajrá Magyarország!

felvettem az összefoglalót, nemsokára megvágom és feltöltöm
Zsolti9014
off:
Jól emlékszem hogy jár innen valaki a Miskolci Egyetemre?
Ki volt az és melyik kar/szakra?

Grove: neked végül sikerült a felvételi?

Én is most kezdek ott, GTK, turizmus-vendéglátáson

Hajrá Magyarország!

gercse
ez kérdés?😄DD
olasz csapatra gondoltam, olasz csapatban jobb játszani, a védelemben meg elég jó az olasz arány

9csöves9
valami fax nem érkezett meg ezért még nem hivatalos.7ig csak beér😄

9csöves9
Inter?

Kaplan
Grosso szerintem egyáltalán nem volt rossz vétel. Bombaerõs a keretünk, de még így is azt mondom, hogy a Scudetto 50-50% az Interrel szemben. Sajnok õk is erõsebbek mint múlt évben, pedig akkor sem voltak gyengék.

Bízzunk benne, hogy Ferrara tudja mit csinál és megnyerjük a bajnokságot.

(Örülök, hogy szombaton nem mi játszottunk az Interrel rangadót.)

Milán szerintem alanyi jogon kiesett már most a bajnoki versenyfutásból, ott se játék, se koncepció, semmit nem látni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
Olaszországban jobban fog menni neki, szerintem, otthon mindenki másképp játszik, a hazai közönség segít, feltéve hogy befogadják a szurkolók

9csöves9
én azért annyira nem,eddig csak egy kiemelkedõ szezont láttam tõle.ami kurva nagy elõny lehet hogy a válogatottban együtt van Gigivel,Cannaval és Chielloval.remélem Molit vagy De Cegliét még azért kölcsön tudjuk adni(erõsen kétlem)