Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grosso témához visszatérve, nem tudok most 3 olyan balhátvédet aki tényleg jó és megszerezhetõ, de sztem nem sokkal jobb a jelenlegi védõitektõl, így nem értem a leigazolását, de majd meglátjuk mire viszi nálatok, sztem hozza az Interes és Lyonos formáját..
A Roma sztem meg a 6-ban sem lesz, nem hogy az elõs ötben.
Yo, Bitch!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
másik problémám: nagy valószínûséggel veszünk a helyére egy jó képességû tapasztalt, de fiatal csatárt(rossi a villarealból?). Alexnek így már tényleg nem lesz esélye kezdõbe kerülni és emiatt a következõ szezon után visszavonul
"Bár tudtam, hogy jól fog menni a Juventusban, de ez a kezdés még engem is meglepett. Nagyon boldog vagyok, és hálás a szurkolóknak, az edzõnek, és a csapattársaimnak. A szurkolók már az elsõ naptól kezdve éltetnek, mellettem állnak, és segítenek, hogy nyugodtan végezhessem a munkámat. Szeretném ezt a pályán meghálálni nekik."
"A felelõsség egy ilyen csapatnál teljesen normális. Szeretnék sokat dolgozni, és tudom, hogy nem vagyok egyedül. Egy nagyon erõs csapat áll mögöttem. Tudom, hogy nem lesz mindig ilyen könnyû, nem fogok mindig két gólt szerezni, de készen állok mindenre a Juventusnál."
"A célunk, hogy gyõzzünk. Hogy megnyerjük a bajnokságot. Ezért dolgozunk, és nagyon bízom benne, hogy elérhetjük. Egy szinten állunk-e az Interrel? Szerintem igen. A világ legjobb játékosai közül néhány itt van nálunk, fantasztikus a csapatunk, és nagyszerû az edzõnk. Úgy érzem, készen állunk szembeszállni bárkivel. Nem aggódunk az Inter miatt, de tiszteljük õket, mert tudjuk, hogy nagyon erõsek. Csak a munkánkra, a játékosainkra, a játékstílusunkra figyelünk, és emiatt lehetünk sikeresek minden fronton."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://lavecchiasignora.blog.hu/2009/09/02/husz_eve_halt_meg_scirea_1_resz
http://lavecchiasignora.blog.hu/2009/09/03/husz_eve_halt_meg_scirea_2_resz
Az Olasz válogatott edzõje Bulgária ellen készül, és nyolc Bianconerit hívott be a keretébe, köztük van Fabio Grosso is.
„Nagyon örülök, hogy Grosso újra Olaszországban játszik. A Juve-t nagyon tisztelem egy egyszerû ok miatt, ugyanis õk más csapatokkal szemben olasz játékosokra építenek.”
„Normális, hogy ilyen körülmények között nyolcukat is behívtam a válogatottba. Szeretem azt, hogy amikor a stadionba megyek sok olasz vesz körbe, így könnyû a játékosokat felderíteni.”
„Nem igazán láthatnak engem olyan meccseken, ahol sok a külföldi tehetség a pályán. Nem szórakozásból vagyok kint a mérkõzéseken, hanem azért, mert én vagyok az Olasz szövetségi kapitány.”
Lippi az elmúlt hónapban tett kijelentése, mely szerint a Juventus fogja nyerni az idei Scudetto-t felborzolta a kedélyeket, fõként Jose Mourinho-t bosszantotta fel ezzel a kijelentéssel.
„Az érdekemben volt, hogy a Juventus jól kezdje az idényt. Ha a Juventus-ban jól játszanak a játékosok, akkor valószínûleg az Azzurriban is jól teljesítenek majd.”
A Gazetta dello Sport szerint Lippi 4-4-2-es felállással készül a leendõ ellenfelek ellen.
Giuseppe Rossi, Alberto Gilardino vagy Vincenzo Iaquinta fog játszani az egyik csatárposzton, míg a baloldalon valószínûleg Marco Marchionni kaphat majd helyett.
„Marchionni játéka hasonlít Camoranesi-éhez, lefutja az ellenfeleket, és ezzel elõnyt szerez a beadásoknál.”
„Grosso fog játszani a védelem bal oldalán, nálam õ elõbb áll, mint Domenico Criscito.”
www.football-italia.net
(JuventusHungary)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyébként holnapután lesz 20 éve hogy elhunyt
Én sem vagyok ám kiemelkedõ, csak jeleztem, ha kapus kell, vagyok. De egyébként meg az is lehet hogy saját csapattal is elindulnánk. 😄
Annak én is örülök, hogy lesznek Juvésok, remélhetõleg találkozni is fogunk. Mivel kolis leszek, én biztosan ott leszek valahol az egyetemváros környékén. 😄
Hajrá Magyarország!
hát, ha beférek a csapatba akkor szívesen beszállok. most nemrég nyertünk egy kispályás tornát, kapus szoktam lenni.
Hajrá Magyarország!
egyébként szervezzük a focicsapatunkat a sportnapra, tavaly egyetlen elsõs csapatként voltunk 64-bõl a legjobb 8 között, ha van kedved, jöhetsz 😄
másik haverom meg most kezd gépészen
Hajrá Magyarország!
kolis leszek amúgy
Hajrá Magyarország!
1.jobb mint a keretben lévõ balhátvédek
2.nem tudok mondani 3 db megszerezhetõ valamire való balhátvédet,ha te tudsz arra kiváncsi vagyok
3.az olasz válogatott alapembere(még ha ez mostanában nem is nagy dicsõség
Lippi is örül a dolognak, mert most majdnem együtt játszik az egész válogatott védelem, egyedül Zambrotta aki máshol van
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Yo, Bitch!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Yo, Bitch!
Jól emlékszem hogy jár innen valaki a Miskolci Egyetemre?
Ki volt az és melyik kar/szakra?
Grove: neked végül sikerült a felvételi?
Én is most kezdek ott, GTK, turizmus-vendéglátáson
Hajrá Magyarország!
olasz csapatra gondoltam, olasz csapatban jobb játszani, a védelemben meg elég jó az olasz arány
Bízzunk benne, hogy Ferrara tudja mit csinál és megnyerjük a bajnokságot.
(Örülök, hogy szombaton nem mi játszottunk az Interrel rangadót.)
Milán szerintem alanyi jogon kiesett már most a bajnoki versenyfutásból, ott se játék, se koncepció, semmit nem látni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!