44078
-
#29935 Ilyen kezdőt el tudnák képzelni jövőre
Buffon
Cacares-Bonucci-Chiellini-Criscito
Krasic-Sissoko-Marchisio-?????
Alex-Agüero -
#29934 Oddot NEM! se Mancinit.
Hunteren még elgondolkoznék, de amit írnak, az idegbeteg agyament kacsa... -
#29933 Marcello Lippi lehet a Liverpool edzője
2010.06.07. 09:00 - ktn
A La Gazzetta dello Sport szerint az olaszok jelenlegi szövetségi kapitánya Angliába költözhet.
Marcello Lippi a világbajnokság után távozik az olasz válogatott éléről, és a milánói székhelyű lap szerint akár a Liverpoolnál is kiköthet.
Lippi többször is jelezte, hogy szeretné magát edzőként kipróbálni Angliában, s nem is fogadott el Serie A-s ajánlatokat azóta, hogy kiderült, a válogatottbeli karrierje hamarosan véget ér.
A La Gazzetta dello Sport szerint Lippi érkezése garantálná az olyan sztárok maradását, mint Fernando Torres vagy Steven Gerrard. Lippi állítólag olyan egykori Pool-sztárok támogatását is bíná, mint Kenny Dalglish és Ian Rush. -
-
#29931 Diego megérdemel még egy esélyt....remélem -
#29930 ööööööööööööööööööööö, vajon igaz lehet? :S
„Vannak ajánlatok Diegóért – nyilatkozta Marotta a Tuttosportnak. – Delneri taktikai követelményei a legfontosabbak, és nem hiszem, hogy a brazil illene a 4-4-2-es rendszerbe. Ha kapnánk egy megfelelő ajánlatot, úgy vélem eladnánk a játékost.”
Szó volt mostanában Gianluigi Buffon és Alessandro Del Piero távozásáról is, ám a sportigazgató szerint ez a lehetőség nem áll fenn.
„Buffon és Del Piero nem eladó. Ők a klub szimbólumai, akikre a fiatal játékosok felnézhetnek” – tette hozzá Marotta. -
#29929 ez tetszene, esetleg én is Kjaert is szívesen látnám. csak nehogy aztán teljesen más legyen az egészből... -
#29928 http://lavecchiasignora.blog.hu/2010/06/06/kirobbant_a_marchisio_ugy#more2060788
-
#29927 tetszik. annyi, hogy Bonucci helyére Kjaert képzelném el.
sok helyen írják a 4-4-1-1 felállást is, ahol Diego szerepel az árnyékcsatár pozíciójában. azt favorizálom inkább amit Te írtál, mert jobban igazodik a keretünkhöz -
#29926 A végén még jól is igazolunk ez évben?
Na nem elkiabálni, én is lekopogom.Krasic leigazolásával nagyon elégedett lennék, Dzekot sem riasztanám el.
Egyébként végre, hogy észrevették a vezetők(ha a hír igaz), hogy nyitni kell a keleti piac felé is. -
#29925 nekem is
el is képzeltem egy ilyet: Gigi-Criscito,Chiello,Bonucci,Motta-Marchisio,Momo-Seba,Diego,Krasic-Dzeko
túl szép lenne:) -
#29924 akkor meg egy Fenert nehogy ne tudjunk odaverni ajánlat terén. remélem összejön ez a Krasic üzlet.
két meglepetés közül az egyik tippem Dzeko -
#29923 szerb pletykák szerint,Krasic már 5 napja elfogadta az ajánlatunkat,és már csak az árról kell egyezkednie a csapatoknak.a dolgot nehezíti,hogy 3 szerb játékosügynök is benne van a buliban és mindegyik szeretné a maga részét a lóvéból.egyébként állítólag egyedül a Fener állt elő konkrét ajánlattal rajtunk kívűl,el is fogadták volna,azonban Krasic nem akart odaigazolni -
#29922 nyilvánvalóan nem egy az egyben gondoltam te tök :D minimum egy 10-15 millát rá kell még raknunk ha partiban akarunk lenni... :/ -
#29921 szerintem még adnak Agüero mellé valakit -
#29920 Juventus: David Trezeguet az Atléticóban folytathatja - lapértesülés
A francia L’Équipe információi szerint a Juventus labdarúgócsapatának francia támadója, David Trezeguet a spanyol Európa-liga-győztes Atlético Madridban folytathatja pályafutását.
A franciák információi szerint a klub és a játékos menedzsere már megkezdték a tárgyalásokat, a játékosügynök Antonio Caliendo pénteken Madridban járt az ügyben.
A franciák úgy tudják: a 32 éves Trezeguet kitölti 2011-ig szóló szerződését a torinóiaknál, a váltásra így csak jövő nyáron kerülne sor. A támadó az ősszel még arról nyilatkozott, hogy a 2009–2010-es szezonban játszik utoljára a Juventusban, utána pedig családi okok miatt hazaszerződik.
--------------------
Csere Agüerora? :] -
Cike #29919 Olasz lapértesülések szerint a Serie A rekordbajnoka, a Juventus előnyben van a Manchester Cityvel szemben az Edin Dzekóért folytatott küzdelemben.
Habár a hírek szerint Roberto Mancini, az angol csapat menedzsere több pénzt lenne hajlandó ajánlani a Bundesliga gólkirályáért, a Tuttosport szerint a bosnyák támadó a torinói csapatot választaná.
-
#29918 néztem pár összeállítást Dzekoról.kell.kurvára. -
#29917 :DDD -
#29916 "Mindenki mellettem állt a csapatban, kivéve egy embert. Ez az egy odajött hozzám és ezt mondta: miszter, én itt vagyok, de ön nem számol velem."
gondolom ez Seba volt -
#29915 elég könnyen realizálódhat egy Criscito,Chiellini,Bonucci,Motta védőnégyes,ráadásul nem is drágán.ha ezt összehozza Marotta akkor nálam az is bőven belefér,ha nagyot buknánk ezzel a Pepe gyerekkel -
IXEMGabeo #29914 Pepe jó igazolás volt, az Udinese-ben so a fiatal tehetség... -
#29913 1. Blanc szülinapja.
2. Amaurit megtanítjuk gólt lőni.
-
#29912 TUTTOSPORT:
"Marotta: 'Bajnokesélyes csapatot építünk, a jövő héten lesz két meglepetés'" -
#29911 "a falhoz"... :DDDD
Persze az a Murinnyós rész pont nem korrekt, nem tartozik a nagy részébe. :) -
#29910 hát azért ez a Murinnyó taktikailag 0 elég merész:)
van egy Grosso-Atletico pletyka is,hozzá kéne csapni Tiagot (a falhoz) meg vagy 20 millát aztán hozhatnánk is Agüerot:)
Ziegler elismerte,hogy volt kontaktus az átigazolása kapcsán.most azonban úgy néz ki,hogy a Werderbe igazol -
#29909 Azt hiszem, az önértékelése rendben van. És a nagy része a mondandójának korrekt. -
#29908 A Juve leköszönő edzője Mourinhóról, a borzalmas szezonról, Diegóról és a jövőről is beszélt...
Ha Alberto Zaccheroni maradt volna a Juventus edzője, ő maradt volna az egyetlen bajnoki címet nyert vezető a Serie A-ban. De ő is és Mourinho is távozott.
"Abban hasonlítunk, hogy távoztunk mind a ketten, de sokban különbözünk. Neki mindig kell egy ellenség, s ha nem talál máshol, keres egyet a csapatán belül, s folyamatosan támad és sérteget. Ez nekem nem tetszik. Taktikailag semmit nem ér, küldtem megfigyelőket az edzéseire. Esténként mindig hívtak: miszter, itt semmit nem lehet tanulni. Amikor azt mondta, hogy az Inter nélküle is nyerne, már tudtam, hogy el fog menni. Madridban sikereket fog elérni, nála jobban senki nem tudja motiválni a játékosait. Hogy maradtam volna-e? Én sem hosszabbítottam volna magammal szerződést, hiszen nem sikerült megszereznünk a negyedik helyet. A vezetőség azt akarta, hogy aláírjak, de nekem nem volt rá időm: 14 meccset játszottunk 42 nap alatt, a keret fele sérült volt, a másik fele meg sérülésből épült fel. Mi volt a fordulópont? A Siena elleni meccs, amikor már 3-0-ra vezettünk pár perc játék után. Utána Grygera elvesztette a labdát, Maccarone jött, s jött a hidegzuhany is. Elmentünk Londonba, s érkezett a Fulham-elleni borzalom. Egy csapatnak szüksége van minőségre, az megvolt. Lábakra, az már nem volt, s a Siena elleni meccs után már fejben sem voltunk ott. Londonban nem volt ott Iaquinta, Amauri, Buffon, Chiellini, Sissoko, Marchisio, és lehet, hogy kifelejtettem még valakit. Simán vernünk kellett volna azt a Fulhamet. Az első félidővel nem volt gond, de a második félidőben megint eltűntünk. Hál istennek, hogy legalább Del Piero ott volt. Habár már nincs meg a régi ereje, de ő az egyetlen aki mindent belead a meccseken. Amikor tudtam játszattam, de le is cseréltem, kispadra is raktam, s mindig elfogadta a döntéseimet. Kilencven perc már nincsen a lábában, de még mindig ő a legjobb. Nem csak vele, hanem mindenkivel jó volt a viszonyom. Tudták, milyen nehéz körülmények között dolgozom. Blanc-t is mindenki alulértékeli. Nagy munkával óriási csapatot épített fel. Felipe Melo zseniális játékos, az edzéseken az egy-az-egy elleni feladatoknál senki nem akart vele lenni, hiszen óriási fizikális ereje van. Sissoko pszichikálisan összeesett a családi drámája után, hiszen már neki kell gondoskodnia a hat kisebb testvéréről is. Buffon például a válogatott élére követelt engem. Diego egy igazi zseni, ám nem sikerült beilleszkednie. El fog menni. Amikor Del Neri a Portóba ment, ezt mondta: Diego? Nagy tehetség, de nálam nem játszik. Mindenki mellettem állt a csapatban, kivéve egy embert. Ez az egy odajött hozzám és ezt mondta: miszter, én itt vagyok, de ön nem számol velem. A jelenlegi Juve? Óriási csapat van készülőben. Ráadásul Giraudo, annak ellenére, hogy Londonban van, továbbra is segíti és irányítja Agnelli hagyatékát, a Juventust, mely az Inter legnagyobb ellenfele lesz jövőre."
(Zebraportál)
Mond néhány érdekes dolgot. -
#29907 A Juventus általános igazgatója, Beppe Marotta feltárta klubja átigazolási stratégiáját, amelyben nem szerepel Angelo Palombo, vagy Giampaolo Pazzini neve.
„Palombo és Pazzini két kiváló játékos, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy benne vannak a dél-afrikára készülő olasz keretben.”, mondta Marotta a Sky Sport Italia-nak. „Azonban Riccardo Garrone elnökúr kijelentette, hogy a Sampdoria nem egy szupermarket és mi nem akarunk átalakítani a stratégiájukat. Nem hiszem, hogy e két játékos tagja lesz a Juventus 2010-11-es keretének.”
Simone Pepe azonban a mai nap folyamán elismerte Torinóba szerződésének tényét.
„Az átigazolás még nem végleges. Igaz, hogy a tárgyalások előrehaladott állapotában járunk, úgyis mondhatnám, hogy majdnem készen vagyunk, de még nem mondanám hivatalosnak a transzfert. Edin Dzeko egy kiváló támadó, nem csoda, hogy a világ számos élcsapatának felkeltette érdeklődését. Ez azt jelenti, hogy a Wolfsburg támadója nagyon tehetséges.”
Gigi Del Neri érkezése és a Bajnokok Ligájáról történő lemaradás miatt lényeges változások várhatóak a Juve keretében.
„Meglátásom szerint sok játékos fog maradni. Nem szabad hagynunk, hogy a tavalyi szezonban nyújtott teljesítmények befolyásoljanak minket, mert továbbra is olyan játékosokról beszélünk, akik a legmagasabb szinten futballoznak.”
(Juventus Hungary) -
#29906 jó gyerek:D -
#29905 A Corriere, a Gazzetta és a Tuttosport szerint is a miénk Pepe. -
#29904 Pepe vs Ibra :D
-
#29903 "Détári 1987-ben szerződött a Frankfurthoz, kétmillió dollárért. Innen egy sikeres év után – szabadrúgásával eldöntötte a kupadöntőt – 18 millió márkáért szerződött tovább. „A magyar sportvezetés megegyezett a Frankfurttal és az Olimpiakosszal, hogy nagy pénzt szakítanak, és odaadnak a görög csapatnak” – így emlékezett vissza Döme, aki megerősítette: a Juventusba akart menni, szerepelt az olaszok hivatalos csapatfotóján, de az olaszok kevesebb pénzt adtak volna mind a magyar bajnoknak, mind a Frankfurtnak, mint a görögök." -
#29902 "Ez egy fontos nap számomra. Mindenben megegyeztünk. A Juventus képviselőivel kell beszélnem, már csak arra várok, hogy aláírjak." - idézi Pepe
kezdődik a nagy építkezés.... -
#29901 Gratula neki
Egyik jó igazolásunk a tavalyi évben a "sokból" -
#29900 én is
Palermo figyeli -
#29899 én Dzsudzsit szeretném látni a csapatban:) -
#29898 Alexander Manninger ma ünnepelte 33. születésnapját. A Juventus és szurkolói sok boldog születésnapot kívánnak az osztrák portásnak. -
#29897 Remélem ő lesz az új ikonunk hosszú-hosszú időn át (mondjuk még 10 évig:D) -
#29896 nagy csapatnál nem alkotott maradandót,de ki tudja mi lesz nálunk...
Krasic lehet nagy tehetség,ezt mondták az utóbbi időben elég sok Juve játékosról,aztán mégsem lett belőlük semmi sem
Amúgy Krasic-ot is úgy igazolnánk,hogy majd 1-2 év múlva kezdő játékos lehet(jövő játékosa),nekünk most kész játékosok kellenek a jelenlegi helyzetünkben,mert úgy néz ki legalább 6 kezdő embert igazolnunk kell!