44078
-
#29975 tuttosport pletykák:Joe Cole,Clichy,Gallas:D
a Dzsókolt én bírom,ingyen simán jöhetne -
#29974 igen,a ruszkik meg akarnak hallgatni más ajánlatokat is...aggasztó,de teljesen érthető
Marotta zseniálisat húzott azzal,hogy Pepe csak kölcsönbe jön
Sebának meg igaza van,maximális tisztelet neki,ha marad még az idei szezonban.én reménykedek benne -
#29973 Ahogy nézegetem itt az olasz címlapokat Google- fordítóval, azt veszem ki, hogy megrekedtek a tárgyalások Krasic ügyében :( -
#29972 "Játszani szeretnék rendszeresen. Nem kérek rá garanciát az edzőtől, hogy a szezon kezdés elött a kezdő tizenegybe nevezzen, de ha megérdemlem akkor igen is kerüljek be a csapatba. Az elmúlt két szezonban ez nem így volt, megérdemeltem volna, hogy bekerüljek a csapatba. Elvették tőlem ezt a két évet, de nincs bennem semmilyen harag. Ebben az évben rengeteget voltam sérült, de nem hiszem, hogy ez közrejátszott volna a padozásomban. Amúgy is a padon kötöttem volna ki, sérülések nélkül. Én a Juventusban szeretnék továbbra is játszani, de csak is akkor, ha lesz játéklehetőségem. Eddig viszont nem láttam, hogy a klub nagyon foglalkozna ezzel a problémámmal." - mondta Govinco a Tutto Mercato Webnek adott interjújában.
-
#29971 z angol Tottenham Hotspur a White Hart Lane-re vinné a világbajnok támadót.
A Tottenham idén az előkelő negyedik helyet szerezte meg a Premier League-ben, amivel kiharcolta a jövő évi Bajnokok Ligájában való selejtezős indulást.
Az angolok érdeklődéséről Iaquinta ügynöke a tutto Mercato Web-nek nyilatkozott:
„A Tottenham ismét jelezte érdeklődését, ugyanúgy, ahogy más csapatok is.”
A 30 éves csatár az idén súlyos térdsérülést szenvedett, de felépülése utáni teljesítményével meggyőzte Marcello Lippit, akivel tegnap este ő is elutazott a Dél-Afrikai világbajnokságra.
Forrás: www.football-italia.net -
#29970 Ez egy okos dolog, mert eléggé zsákbamacska a gyerek. -
#29969 Pepe üzlet mostantól hivatalos
A Juventus csapata hivatalos honlapján jelentette be a szélső érkezését, aki a 2010/11-es szezon végéig kölcsönben lesz Torinóban.
A zebrák 2,6 millió eurót fizetnek érte erre az időszakra, majd a szezon végén opciós joguk lesz további 7,5 millió euróért megvenni a teljes játékjogát, amit 3 éven keresztül fizetnének ki. -
#29968 ezzel annyi a baj, hogy Mexes nem ér huszonegypár milliót amibe Amauri fájt, viszont kvalitásbeli különbség nincs a két játékos között.
ha valaki adna Amauriért 15 milliót akkor már nagyon is jól járnánk.
másik meg, hogy a római szépfiú kell a fenének -
#29967 na addig írkáltam oldalfrissítés nélkül amég megelőztél :D -
#29966 tuttosport szerint Marotta ma repült moszkvába aláíratni Krasic szerződését. 14 milliós vételárban sikerült megállapodni
Dzeko ügynöke szerint nem történt semmiféle megkeresés, úgyhogy kezdhetünk is lemondani róla...aztán ki tudja
Tottenham elsődeleges célpontja Jaki, és ezt Jaki ügynöke is megerősítette. kár lenne érte, de ha elmegy akkor mindenképpen kellene Agüero vagy Dzeko -
#29965 hol kell aláírni??? -
#29964 Másik hír.
Marotta ma Moszkvába utazik, hogy befejezze Krasic- szerződését. 12 millió körül lesz az ára a szerbnek, (12-15) minimum. A moszkvaiak pedig, állítólag Jákit akarják belevonni az üzletbe...ami azért lesz nehéz, mert Andrea D'Amico szerint(a menedzsere) játékosa egyre valószínűbb, hogy a Tottenhambe igazol -
#29963 A La Gazzetta dello Sport szerint a Roma csapata élénken érdeklődik Amauri iránt.
A Bianconeri szeretne megválni a brazil származású játékostól, de elég magas áron, mivel nem akarnak sokat veszíteni a csatáron. A fővárosi csapat azonban pénz helyett Philippe Mexés játékjogát ajánlaná fel Amauriért cserébe. -
#29962 háát, szerintem nem, ha már megállapodtak mindenben a felek. ugyanakkor ha nincs aláírva a szerződés, akkor végülis változtathatnak az árán. gondolom én -
#29961 víz levert, mikor megtudtam, hogy vissza akarjuk hozni ezt a falábút, de aztán megnyugodtam , mikor láttam, hogy hozzátok megy. -
#29960 Vagy rákér még az Udine. Ezt megteheti amúgy?Mármint az Udine. -
#29959 olvassák a fórumunkat a székházban? :D
A Sky Italia értesülései szerint Simone Pepe a dél-afrikai vb-re való elutazás előtt Torinóban járt, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon. Az Udinese olasz válogatott játékosát azonban a Juventus csak a vb után hajlandó megvenni.
A két klub mindenben megegyezett egymással, ám a Juve vezetői – tartván attól, hogy Pepe esetleg megsérül a vb-n – csak a dél-afrikai torna után hajlandóak aláírni a végleges szerződést.
nem hinném, hogy sérüléstől félnek, inkább megnézik mit is tud és aztán kukába dobják a szerződést -
#29958 keversz minket a szomszédaitokkal :D -
#29957 lehet újra EL-t akar nyerni :D na jó no offense , bocs :D -
#29956 az a chelsea:D
-
#29955 chelseanek nem adták oda 40 millioért -
#29954 Kun Agüero -
#29953 martin palermo :D -
#29952 hivatalosan ma kezdődött el az átigazolási időszak, úgyhogy annyira még nem vagyunk elkésve.
hét második felében már talán várhatóak a hivatalos bejelentések.
én inkább azt várom ki lesz az a nagy név akivel Agnelli úgymond be akar robbanni
-
#29951 remélem Krasic tényleg jön. Ő olyan játékos aki nem esik össze a saját lábába és van benne tűz. Ilyen játékosok kellenek -
#29950 [URL=http://juventuz.freeblog.hu/archives/2010/06/08/Krasic_Remlem_minl_elbb_ltrejn_az_tigazols/]Krasic: "Remélem minél előbb létrejön az üzlet."[/URL] -
#29949 jó lenne, ha lassan hivatalos bejelentések is lennének, nem mintha nem bíznék a vezetőségben, csak megnyugtatna mindenkit -
#29948 épp most olvastam én is a goal.com-on a Krasic nyilatkozatot. minden nap ilyen hírekkel kezdődhetne :) -
#29947 Gasperini nyilatkozott egy olyat,hogy Mimmo pótlása lesz a legnehezebb feladat számukra.kezdem elhinni hogy végre visszajön.Marottaék amúgy még Moszkvában vannak,Krasic is megszólalt az ügyben aki szinte kijelentette,hogy idejön.örül annak,hogy 442-t játszat Del Neri,állítása szerint ez fekszik neki a legjobban.azt is mondja,hogy szerinte nem lesz gond megegyezni a Cska-val.igazából ezt mondjuk kurvára nem értem miért csinálják.megvárnák a vb-t,pár gól és gólpassz után simán elkérhetnének érte +20-t ebben a mai átigazolási világban.azt tudom,csak elképzelni,hogy Krasic kérésére teszik ezt,és nem akarnak vele gecizni -
#29946 nagyon nem lepődnék meg...VICC amit csinálunk,
Krasic ügynöke nyilatkozta múltkor hogy bár a Juventus sokkal előrehaladottabb a tárgyalásokkal mint mi, Krasic mégis inkább a Milanba jönne...
Dzekonak meg a Milan a kedvenc csapata, többször is nyilatkozta hogy minden vágya ide igazolni stb...
és nagyon úgy néz ki h mind2 játékost elbasztuk...úgy látszik a rossz szezon után Ti legalább észhez kaptatok de úgy néz ki nálunk még mindig csak a parasztvakítás megy:/ -
#29945 megegyeztünk, mennyit fizetnek? :D -
#29944 tuttomercatoweb,calciomercato,vecchiasignora fórum,juventuz.com fórum egyebek.persze tudni kell szelektálni:)
az Atleti elnök kijelentette,hogy Tiago marad náluk -
#29943 ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR, egyébként te az ilyen pontos híreket honnan nézed? -
#29942 azért ne lepődj meg ha a héten mindketten már a Juventus játékosai:)
egyébként 20:15-ös hír,hogy még tárgyalunk a moszkvaiakkal,de a felek közel állnak egymáshoz és össze fog jönni a biznisz -
#29941 neee:(
akkor viszont Dzeko a miénk:) -
#29940 -
#29939 -
#29938 állítólag megegyeztünk Krasiccal -
#29937 Be is baszna. -
#29936 ?????=Giovinco