Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
jaja, extázisba esett 😄D

9csöves9
a gólörömöktõl kirázott a hideg,fõleg Treznél annál Melo megint mi a faszt mûvelt má😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
jó volt nagyon a meccs, összességében megérdemelten nyertünk, mert több helyzet volt a Lazio kapuja elõtt, de kemény ellenfelek voltak, reméljük Diego hamar visszatér, bár rá nagyon vigyázni fog mindenki, így nehéz lesz érvényesülnie, Grosso egész jól tolta, Trez pedig végre betalált 😊

Trunks
Trez góljának nagyon örülök, nagyon megható volt, hogy mennyire örült neki. Még Buffon is elõre rohant hozzá, nagyon megérdemelte. Cáceres is szépen beküldte a jobb alsóba, már most többet csinált, mint Grygera 2 év alatt, nálam hosszú távon simán õ a jobbhátvéd. Grossóban kellemesen csalódtam, nagyon labdabiztos volt, szépen befutotta a balszélt, Molinarónál mindenképp jobb. Felipe Melo pedig egy állat, mi lesz itt, ha Momo is visszatér... 😊)))

Romából 2x elhozni a 3 pontot pedig több, mint bíztató.

Amici di nessuno...

magyar összefoglaló nem tudom, hogy lesz-e hétfõn, mert temetésre kell sajnos mennem, de megpróbálom beállítani a gépet, hogy felvegye
9csöves9
Ciro statja eddig 5/5 és 1 kapott gól(az is De Rossié amivel sok mindent nem lehetett volna kezdeni)

Csacsi
Cacares szép gólt rúgott, de még kel neki egy kis idõ szerintem, mert védekezésben nem volt csúcsformában, illetve kevesebbet is futott fel, mint Grosso. Mikor fel futott mondjuk gólt is rúgott. Bár mondjuk Kolarov nem volt neki könnyû ellenfél. Seba jól játszott. Marchisio meg egy Isten volt ma megint. Nagyon megindult Vele a szekér, remélem tartani tudja ezt a formát.

Trezegóól, meg megérdemelte végre, hogy gólt szerezzen. Látszott rajta a küzdeni akarás.

Összességében jók voltunk, és nehéz ellenfél volt a Lazio. Szerencsére mi jöttünk ki jobban a párharcból, de lehetett volna akár fordított eredmény is.

Örülök a fiúknak, csak így tovább. Remélem Diego nem komoly, bár ha Seba így nyomja, akkor nem lesz akkora gond.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
na Róma letudva<#gonosz1>

Treznek remélem ettõl lesz egy kis önbizalma,hogy még mákkal is belövi

2:0 <#eljen><#worship>
forzajuve5
Trezegóóóóól

ez nagyon kellett neki

forzajuve5
ez szépen bevágta a gyerek. már meg is szerettem 😄

nono84
Caseres,Grosso jól nyomják<#eljen><#eljen>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

úúúúúúúú Cáceres mekkora gólt rúgott 😮
forzajuve5
most volt egy nagy helyzet. grosso adta be élesen a kapu elé, de jaki egy hajszállal lemaradt róla

de fura Grossot Juve mezben látni 😄
forzajuve5
2. félidõ elején megint mi kezdeményezünk többet, de a lazio védelme nagyon összeszedett, nehéz lesz áttörni õket

forzajuve5
jobb combizom sérülés. kedden szinte 100% hogy nem játszik

forzajuve5
hát rázta a fejét egybõl, orvosok most vizsgálják. most azt se tudom megmondani melyik része sérült a lábának

forzajuve5
érvénytelen gól közben a lazionak. nagy volt a tülekedés ötösön belül, nem is igazán látom mit csináltak. lényeg hogy nem adták meg

9csöves9
bazmeg...mennyire tûnt komolynak?

nono84
Na bazz Diego :S

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
na akkor kezdem. meccs elejét jól megnyomtuk, de aztán Lazio is alakított ki helyzetek. most viszont beütött a baj. Diego megsérült, le kellett cserélni, Seba jött helyette.

most kell pár perc hogy lenyugodjak, utána írok megint

9csöves9
Gigi-Grosso,Chiello,Legro,Caceres-Marchisio,Melo,Camo-Diego-Ama,TREZEGOL

ha valaki lesz nyomhatna egy kis szöveges jelentést néha,mert megint pont meccsidõben vagyok melóhelyen

Trunks
Remélem Trez ma jó teljesítménnyel rukkol elõ és beverekszi magát a kezdõbe. Nem is emlékszem, mikor játszott legutóbb 90 percet.

Amici di nessuno...

Grove4
Már megtettem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Forza Italia
Juventinok szavazzatok. Én már megtettem. Mutassuk meg h milyénk a legnagyobb szurkolótábor Mo-on😄
Szállj be a klubok háborújába!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Grove4
Épp mondani akartam,hogy a közelhövõben Giovincot is lehetõséghez kellene juttatni.Róla se felejtkezzünk el.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
én ilyesmire számítok:

Buffon
Cáceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso
Camoranesi,Melo,Marchisio
Diego
Amauri, Trez

Csacsi
Buffon
Cáceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso
Melo
Camoranesi, Diego
Giovinco
Amauri, Trez

Ez tetszene 😊 Igen direkt játszik máshol Diego. Lgalábbis kíváncsi lennék egy ilyenre, de nem ez lesz 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Megvan a keret holnapra.

Két hét telt el az utolsó mérkõzés óta, és a bajnokság Rómában folytatódik a Juventus számára.

Az AS Roma legyõzése után Ferrara csapata holnap a Lazio ellen bizonyíthat.

Ferrara sajnos nem számíthat majd Alessandro Del piero játékára. A csapatkapitány nem épült fel teljesen, így el sem utazik a csapattal, akárcsak Grygera – aki kisebb sérülést szenvedett a válogatottban -, Zebina, Salihamid¾iæ és Sissoko sem.

Íme a Lazio ellen 20 fõs keret:

kapusok: 1 Buffon, 12 Chimenti, 13 Manninger

védelem: 2 Cáceres, 3 Chiellini, 5 Cannavaro, 6 Grosso, 19 Molinaro, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie

középpálya: 4 Felipe Melo, 8 Marchisio, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 20 Giovinco, 28 Diego, 30 Tiago

csatárok: 9 Iaquinta, 11 Amauri, 17 Trezeguet

gercse
jó lenne ha játszana, meg Trez is, hátha sikerülne egy jó meccs, és önbizalmat kapna

9csöves9
õ azt nyilatkozta szeretne játszani,úgy érzi bírná is szóval nincs akadálya

forzajuve5
és Grosso lehetõséghez jut már a hétvégén?

9csöves9
na most olvasom hogy nem utazik el Romába...

9csöves9
Gigli nagy szerényen szinte azt mondta hogy már meg is van Rossi😄(baszottjólenne)

Alex egyébként nem biztos hogy kihagyja a meccset,folyamatosan együtt edz a többiekkel

forzajuve5
Sissoko felépült, és elkezdte az egyéni edzéseket.
Gigli elhintette, hogy a következõ nyáron megpróbáljuk megszerezni Rossit.
Lazio ellen nagy valúszínûséggel Trez lesz Amauri párja. Alex ugyebár sérült, Jaki pedig fáradt.

Grove4
Az IFFHS, vagyis a Labdarúgás Nemzetközi Történelmével és Statisztikáival foglalkozó szervezet szerint a Real Madrid volt a 20. század legjobb csapata megelõzve a Juventust és a Barcelonát.

A rangsort a különbözõ címek elnyeréséért járó pontok alapján számolta ki a szervezet.

A régi BEK és a mai Bajnokok Ligája volt az, ami a legtöbb pontot ért: a gyõzelemért 8 pont járt, míg a döntõért 4.

A VVK és az Uefa-kupa gyõzelem 6 pontot ért, a második hely feleannyit, valamint a már szintén megszûnt KEK gyõzelemért adtak 5 pontot, a döntõ másik résztvevõjének pedig 2,5-t.

Az európai Szuperkupát díjazták még: az aranyérem 6,5 pontot míg az ezüst 3,25 pontot ért.
A 20. SZÁZAD LEGJOBB EURÓPAI KLUBJA 1. Real Madrid (spanyol) 563.5 pont
2. Juventus (olasz) 466
3. FC Barcelona (spanyol) 458
4. AC Milan (olasz) 399.75
5. Bayern München (német) 399
6. Internazionale (olasz) 362
7. Ajax (holland) 332.75
8. Liverpool (angol) 300.25
9. Benfica (portugál) 299
10. Anderlecht (belga) 231
...

13. Ferencváros
190

25. Újpest 124

58. MTK 58

102. Vasas 24

117. Videoton 18

123. Gyõr 17

(JuveAgnelli)

9csöves9
Gigi elképesztõ milyen bravúrokat hoz az utóbbi 3 meccsen.hamarosan visszatér arra a szintre,hogy õ legyen a vitathatatlan numero uno

9csöves9
tegnap a torinói válogatott meccsen 7 Juventino kezdett,Jaki és Grosso is nagyon szép gólokat lõttek

horpeti
Jah, nehéz folyamatosan fenntartani egy játékos motivációját egy bizonyos szint felett. 😊

forzajuve5
az a jó, hogy õ még nem nyert eddig semmi komolynak mondhatót, ezért most küzd minden erejével.
Kaka vagy C. Ronaldo már soha nem lesz ilyen lelkes, mert amit lehetett azt már klubszinten megnyerték.
lehet ezen vitatkozni, de mostanában nem láttam olyat aki egy megnyert aranylabda után ugyanúgy küzd a pályán mint elõtte.

horpeti
Jó a srác nagyon, de remélhetõleg még tovább dolgozik és még jobb lesz. Az elszántságot lehet látni az arcán. Csak így tovább! 😊

9csöves9
hihetetlenül elszállt az olasz sajtó Diegotól,remélem helyén tudja kezelni a srác,szerintem még várni kéne ezekkel.legutóbb Paolo Di Canio nyilatkozott róla.azt mondta,hogy nevetségesnek tartja azt hogy Vagner Love,Adriano szintû játékosok bekerülnek a brazil válogatottba õ meg nem.megemlíti azt is hogy szerinte Kakanál jobb,sõt egyedül Messit helyezi elé a rangsorban.aranylabdát jósol neki a jövõben,utóbbit szinte mindenki elmondja a nyilatkozatában

9csöves9
a fiatalokkal játszottak is egy kisebb edzõmeccset,Ciro fia lerúgta Quagliarellát😄

gercse
hát ez van, de akkor jó egy csapat, ha válogatottakból áll, az jelent valamit
annak ellenére, hogy én sem örülök neki, hogy behívják õket

forzajuve5
még az a jó, hogy Olaszok otthon játszanak így nekik nem kell utazgatni.
ráadásul most a Vivonoi centerben készül a válogatott 😊

9csöves9
hihetetlen,de Alex megint megsérült,úgy néz ki nem játszik a Lazio ellen,a combjával van valami.Amauri-Trez páros valószínû,kicsit aggódok hogy a válogatott meccsek miatt fáradt lesz mindenki,Melo is pénteken esik be,szombaton bajnoki kedden meg már béel...

9csöves9
neki írj: [email protected]

bár õk egy szurkolói csoporttól szokták,abba meg be kell lépni és éves tagdíjat kell fizetni (35 euró),de lehet tud valakit

egyébként én is szándékozok menni,csak rá kéne vennem magam egy kis spórolásra

Csacsi
Sziasztok. Trez miatt kicsit szomorú vagyok, de remélem még változnak a dolgok, vagy ha nem, egy fantasztikus idényt tudhat majd maga mögött.

Más. Nem tudja valaki, hogy hol tudnék jegyet venni a Juventus-Inter meccsre december 6-ára. Csak jegy kéne, mert utazás, és szállás megoldott.

Köszi elõre is.

Zsolti9014
Sajnálom Trez távozását, rengeteget köszönhetünk neki. 😞

Hajrá Magyarország!