Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
hát mit lehet tenni, Chiellini reméljük lesz majd legközelebb, meg Canna és Diego is
mert Canna kiválása után Caceres ment be középre, hááát...
a foci nem igazságos sajnos, nekünk volt több helyzetünk,
idegenben el lehet csípni õket egy teljes csapattal

Trunks
Azért otthon még így is hozni kellett volna, mert így még kellemetlen helyzetbe kerülhetünk. Fõleg ha elsõk akarunk lenni (természetesen azok akarunk).

Amici di nessuno...

gercse
amúgy szerintem a Bayern sem fog sokkal többre menni a Bordóval, elég tömör csapat, nehéz lesz õket megverni,
persze ha ma bemennek a helyzeteink, akkor máshogy állna minden

Pedig az itthoni meccseinket illõ lett volna mindet hozni!

gercse
rengeteg helyzet maradt ki, és az esõ sem nekünk kedvezett, mert a támadó csapatnak mindig nehezebb, rombolni minden körülménynél lehet

gercse
Camo jött még Gio helyett, a gól elõtt asszem, meg Zebina Canna helyett amikor megsérült

gercse
Tiago sántikált, jött helyette

Trunks
Õ mit keresett egyáltalán a pályán?

Amici di nessuno...

Trunks
Így elbaszni. Ez a 2 pont nagyon fog hiányozni, pláne hogy a Bayern hozta a kötelezõt.

Amici di nessuno...

gercse
a végén mik maradtak ki...beszarok
Poulsennek itt volt a nagy lehetõség kétszer is...

gercse
és még lehet h les is volt

gercse
hát bassza meg

Trunks
Erre pont õ lõ gólt... ettõl még fenntartom a véleményemet. Innen be kell húzni srácok!

Amici di nessuno...

gercse
Buffon meg...😄DD, nagy mákunk van vele

gercse
na Canna megsérült...

gercse
Canna nagy labdát adott

Forza Italia
góóóóóóóóóóóól yakiiiiiii

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Tiago és Jaki kezdõbe jelölését megint nem értem. Most kéne Trezeguet-t játszatni.

Amici di nessuno...

Christiansen
A faszom kivan mostmár, hogy sokadik alkalommal ez van, hogy nincs
egy szájbakúrt normális stream se, csak szaggatós-homályos megint
a fél meccset ezzel basztam el
nem értem miért nem tudnak egy normális minõségû és sebességû oldalt
összehozni mert mindegyik egy rakat szar!!!

gercse
jaja, kell még egy kreatívabb ember középre

9csöves9
iszonyat gyenge.ezért szar ez a 4-3-1-2,kibaszottul könnyen meg lehet fogni.Sebára ráállították ezt a niggert,semmit nem tudunk csinálni,ráadásul Övrebõ se védi egyáltalán.variálgatni kéne 4-4-2-vel,akkor már eleve nem 1 embert kell megfogniuk.remélem Camo-Tiago csere lesz a félidõben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
elég sok az eladott labda, lehet a vizes fû miatt, de jobban kell koncentrálni, kiegyenlített félidõ volt, talán kicsit veszélyesebbek voltunk

Sziasztok!Ez is jó egynek.http://www.ustream.tv/channel-popup/diema

9csöves9
dzsásztinos de még nem szart be

http://www.p2p4u.net/watch-live-sports.php?id=5301&link=1

gecijól néz ki fekete számmal a mez

forzajuve5
http://www.ustream.tv/channel-popup/calciolink

ez megy,csak szar a minõség

gercse
nekem sopcastes (rojadierectáról) ugyahogy megy

Christiansen
így van léccii valaki nyomjon be egy jót

forzajuve5
ejjj de rossz linkek vannak ma :S

9csöves9
Legro kezd,stabilabb középpályás védekezés kell

Csacsi
Nem értem miért nem Camoranesi kezd Tiago helyett.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
ha valaki majd megtalálja a tökéleteshez közeli sztrímet az ne tartsa magába

Forza Italia
Mai kezdõ 11

FORZA JUVE

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gercse
Na azért megkönnyebbültem én is, habár Gio-t is jó lenne a csapatban látni, én Ferrara helyében úgy csinálnám, hogy ha Diego-t nagyon kikapcsolják, akkor hoznám be helyette Gio-t, mert rá már kevésbé figyelnének.

9csöves9
Diego állapotáról jobb hírek jöttek.elvileg a Livorno meccset is majd csak óvatosságból fogja kihagyni,szóval akár játszhat is Genovában

9csöves9
Övrebö vezeti a meccsünket😄

Csacsi
Én nem aggódom. Seba szerintem már szombaton is megmutatta, hogy lehet vele számolni. Chiello már annál húzósabb.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Chiello eltiltott,kurva kemény meccs lesz.Diego 15 napra dõlt ki,a következõ 3 meccset biztos kihagyja.Seba bizonyíthat

Csacsi
Ez egy jó hétvége volt. remélem kedden is nyerünk. Jó lenne úgy kezdeni a BL-t. Ha lesz Stream, akkor senki se fojtsa magába 😊

Trunks
Lehet, hogy szükség nem volt rá, de amúgy kurvára igaza van. Tavaly sokkal többet kellett volna játszania, mert sokszor õ volt a legjobbunk. Idén mondjuk szar (vagy másik nézõpontból kellemes) helyzetben Ciro, mert Diego és Seba közül kell választania. Az a baj, hogy sehogy se látom, hogy lehetne Giovincónak jövõje nálunk Diego mellett, viszont eladni is nagyon sajnálnám.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
jaja. sípszó elõtte volt, onnantól kezdve meg maradjanak nyugton. ha utólag érvényteleníti akkor reklamáljanak, így viszont...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
köszi.akárhányszor nézem vissza ezt a Lazio gólt,itt bizony volt lökés.ráadásul már a gól elõtt sípolt és kifele mutatott a bíró.lehet hogy néha nem fújnak le ilyet,de azért túlzás hogy Ballardini ezért telesír mindent

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fradi-szindróma?
9csöves9
kissé szerintem kiszínezte a média,de ha valóban ezt mondta akkor erre most kibaszottul nincs szükség

forzajuve5
Seba kifakadt a meccs után Katt

Zsolti9014
Na, rangadót nyertünk megint! Jó lesz ez! Szép volt fiúk!!!

Hajrá Magyarország!

Grove4
Jó volt a meccs,megérdemelten nyertünk,szerintem Marchisio volt a mezõny legjobbja,de Trezben is azt lehetett látni,mint tavaly elõtt,megvolt benne a küzdés ,meg az akarat,lõhetett volna még vagy 2 gólt ,mert benne volt a játékában.Kicsi Gio is jól tolta,Grosso eddig nekem védekezsében és felfutásokban jó,de a beadásai 90%-a emberbe ment,de ez még csak az elsõ meccse volt...

Összeségében jók voltak a srácok,Diegonak meg mielõbbi gyógyulást.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
nesze nekem:

David Trezeguet, a Juventus labdarúgócsapatának francia csatára a szezon vége elõtt családjával egyeztetve hoz döntést arról, hogy hosszabbítson-e a torinóiakkal.
„Meg kell beszélnem a családommal a döntést, és nekem is alaposan át kell gondolnom azt. A csapat és a szurkolók fantasztikusak, de még nem hozok döntést: meglátjuk, hogy maradok-e esetleg" - mondta Trezeguet a La Gazzetta Sportivának.

😄😄😄

forzajuve5
alulról a második képen Trez arca mindent elárul. összejönne neki 10-15 gól akkor nem megy sehova, de megkockáztatom , hogy így sem fog

9csöves9