44078

ibogldrc.jpg

• gercse
    mekkora királyság lenne, ha mind a három itt kötne ki :)
  • Grove4
    Marotta ultimátuma a moszkvaiaknak.
  • Breki33
    TUTTOSPORT

Három igen a Juvénak. Krasic nemet mondott a Citynek: 'Csak a Juvét akarom'. Gallas visszautasította az Arsenal ajánlatát, híreket vár hétfőn Torinóból. Dzeko: ő is nemet mondott Mancininek: Marotta várja a híreket
  • limperatore
    ja akkor a cszkanak, vagy elfogadják vagy kilép a csapat a licitből :D
  • Grove4
    Én úgy tudom, hogy a VB után foglalkozik a kérdéssel, de vele azt hiszem már megállapodtunk, csak a CSZKA szarakszik.
  • limperatore
    ja hát tuttosport az magának találja ki a híreket :D, egyik Interes portálon se meg a calciomercaton se írnak krasicról szóval sztem csak kamu, viszont vmi ultimátumot adott a juve a srácnak
  • Grove4
    Jó,mondjuk ez Tuttosport.
    Benítez meg a spanyoljai után érdeklődjön.
  • Breki33
    én benne vagyok :-)
  • Breki33
    benítez állítólag érdeklődik a srác után, ezért is jó ilyen címlapot látni :-P

• Grove4
    Szerintem Palermoba megyünk.
  • Breki33
    A Juventus az Európa Liga harmadik selejtezőkörében kapcsolódik be a sorozatba. Az első mérkőzést július 29-én játszák majd, a visszavágót augusztus 5-én vagy 6-án. Az ellenfél majd csak július közepe felé derül ki, s az is, hogy melyik mérkőzés lesz Torinóban. Egy dolog azonban biztos: a U2 augusztus 6-án a Stadio Olimpicóban koncertezik, s előtte már napokon át építik a színpadot, így biztosan másik városban fogja játszani a hazai mérkőzését az Öreg Hölgy.
  • Grove4
    Tudom, csöves írta, arra válaszoltam.

Az ügynöke meg ezt mondta:

Milos Krasic ügynöke szerint, a játékos Olaszországba, azon belül is, a Juventusba szerződhet…
    „A Juventus jelenleg is tárgyal, ezt magam is alátámasztom, de nem csak ők érdeklődnek.”, mondta Krasic képviselője, Dejan Joksimovic. „Ám meglátásom szerint jelenleg a Juventus a favorit. Milos kedveli a csapatot. De a torinóiaknak óvatosnak kell lenniük, hiszen máshonnan is vannak ajánlatok.”

www.goal.com
  • Breki33
    Akiről beszéltem srácot megkérdeztem
    itt a válasza és az előzmények

Ha esetleg ír ide majd, fogadjátok szeretettel

klikk

Kint fotózhatja az Olasz csoportot, nemkicsit irigylem :-)
  • LasCar16
    ne örüljetek még, Krasic aszonta h a vb után dönt a sorsáról, de örül a sok ajánlatnak

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=26936
  • Grove4
    Moszkvába ruccant ki Beppe Marotta...

Mint ismeretes, a Juventus jelenlegi célpontja a szerb Milos Krasic. A 25 éves szélsővel már mindenben megegyezett a Juventus (három éves szerződés évi 2,5 millió eurós fizetéssel), ezt a játékos ügynöke, Dejan Joksimic is bejelentette, s Krasic is nagyon várja már, hogy aláírja új szerződését. Ezt sürgetendő, Beppe Marotta és Fabio Paratici Moszkvába utaztak, hogy a Cska Moszkvával is egyezségre jussanak. A zebrák 13-14 millió eurónyi készpénzt ajánlottak az oroszoknak. Ám ezt ők nem fogadták el egy egyszerű ok miatt: szeretnék minél tovább elhúzni Krasic eladását, hogy még több pénzt kaphassanak érte egy esetleges jó VB-produkció után, s azt is várják, hogy más európai nagycsapatok (Inter, Manchester City) is bejelentkezzenek a játékosért, növelve ezzel is az árát. Ám Marotta tudatta a Cska vezetőivel, hogy a Juventus nem fog licitálgatni más csapatokkal együtt, letették az asztalra az Öreg Hölgy ajánlatát, s hazautaztak Olaszországba. Most a Cska Moszkván a sor...(Zebraportál)

Ha viszont ezt megcsinálja, akkor nagyon nagy face az öreg.

Jobban belegondolva, azt hiszem, ha tettek is ajánlatott az említett klubok( ManU., Inter, ManCity,), akkor azok azért nem nagyon jöhetnek szóba, mert egyrészt Krasiccsal már megállapodtunk, a ManCityibe - hiába ők fizetik a legtöbbet - nem akar menni, az Interbe nem biztos hogy beférne, illetve ők nagyon kacsingatnak Silva felé, a ManU-ba, meg nem hiszem, hogy elmene, mert nem biztos, hogy az angol liga fekszik neki, meg azért a Manchesterieknek elég nagy adósságuk van.
  • 9csöves9
    faszom.Krasic nyilatkozat nagyvonalakban:"Nagyon boldog vagyok,hogy sok nagy klub érdeklődik irántam,de most a legfontosabb számomra Szerbia és csak a vébé után lesz biztos a jövőm.Büszke vagyok rá,hogy Nedvedhez hasonlítanak,de az én példaképem Mijatovic."

remélem a szerbek 0 ponttal kiesnek(mondjuk ez Krasictól független),ő meg rúg 5 öngólt.szerintem bebukjuk...
  • Csacsi
    Asszem lemondhatunk Kraisc-ról :(. Ez most egy fekete pont. Pedig a hétre két nagy meglepetést ígértek :)

Eddig ha Pepe-t számolom, akkor 1 volt. Vajon mi lesz a másik?
  • forzajuve5
    Agnelli:

"Augusztus végén kiderül, mennyire voltunk eredményesek. Krasiæ olyan játékos, akit meg akarunk szerezni. Nagyon érdeklődünk iránta, de rajta kívül is vannak kiszemeltjeink."
  • 9csöves9
    szerintem sokkal inkább az oroszok kivárásán múlik.teljesen logikus lenne
  • Grove4
    Most, ha azon a két millión baszakodtak, akkor gyönyőrű ez a Marrota papa is. Most én megértem, hogy nem vagyunk pénzügyileg egy top klub, de ha a CSZKA 15öt kér ,mi meg 13 adtunk volna, akkor már miért nem lehetett megadni még azt a + 2 milliót? Ha akkor sem adják, akkor még azt mondom, hogy ok, de így.
  • Breki33
    Viszont nagyon jól csinálja a dolgát, előző évekhez viszonyítva jól látszik már most a különbség.
  • gabber_saviola
    annak a Marottának még a szeme sem áll jól
  • ForzaInter
    Ha lesz egy jó vbje akkor nehéz lesz leigazolnotok.
  • 9csöves9
    a trágya játékosokról nem lehet ilyet nyilatkozni,mert saját magunkkal baszunk ki hogy levisszük ezzel az árukat.ha lesz valamilyen idióta csapat aki el akarja őket vinni,akkor elengedik őket

-állítólag Marottáék hazautaznak-
  • forzajuve5
    jó lenne ha kinyőgnék végre mennyi pénz van igazolásra, valamint hogy kiket szeretnénk venni és eladni. egy ilyen szezon után elvárható lenne, hogy azért elmondanak pár mondatot a megnyugtatásunkra. nincs pénz az se baj, de akkor közöljék időben, mert nem szeretném a következő szezont hatalmas csalódással kezdeni (persze ezt nem tennék meg mégha így is lenne, mert a befektetők elpártolnának).
    arról egyáltalán nem nyilatkozik senki hogy a trágya játékosokkal mi a fene lesz, pedig nem szeretnék grygera,zebina féle szerencsétleneket a keretben látni következő szezonban
  • 9csöves9
    Krasic ügyben elég aggasztó most a helyzet.nem is akart nyilatkozni az ügyben,annyit mondott,hogy most a világbajnokságra kell koncentrálnia.valószínű hogy,a vébé után dől el...

Agnelli nyilatkozott vele kapcsolatban,de csak ennyit: "akarjuk őt,mint több más játékost is"
  • BADE
    Gallas jöhet,bár 2 éve jobban örültem volna(ugyebár akkor is le akartuk igazolni),mint most.
  • Grove4
    Itt meg már ezt írják.
  • Grove4
    http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/06/10/1968247/agent-confirms-juventus-are-favourites-to-sign-milos-krasic-from-
  • Forza Italia
    2-3 évre még jó lehet. Kemény, jól fejelő játékos, Chiellinivel óriási védő kettőst alkothatnak.
  • forzajuve5
    friss pletykák Gallas ügyben:

a legújabb fejlemények szerint a Juventus nagyon közel jár Gallas megszerzéséhez. A feltételezések alapján a Paris Saint-Germain és a Panathinaikosz is harcol a francia aláírásáért, ám a Bianconerinél van az előny, és már hétfőn pont kerülhet a tranzakció végére.
    Gallas két éves szerződést kaphat, a fizetése pedig 2 millió euró lenne évente. A pletykák szerint a hátvédnek tetszik az ajánlat, és a Juventus nagyratörő terveivel is elégedett.
  • 9csöves9
    nem.vagyis hát a RUJ szerintem befuccsolt,de van egy másik ami elvileg be van jegyeztetve és szerveznek majd az ősztől utazásokat: http://www.forzajuve.hu
  • Grove4
    Hát.....nem tudom, csak akkor, ha mellé még jönnek a védelembe (Kjaer,Criscito,Bonucci,Motta 4-es közül).

Ingyen azért el lehet gondolkodni rajta.
  • Fabio Capello
    tényleg, valaki tudja, sikerült már ufficsálé magyar szurkoló klubot kreálni?
  • 9csöves9
    szerintem még megkeresés sem történt.ha mégis,Gallas az a fajta,akinek fontosabb a pénz mint az,hogy hol játszik.2 milliónál évente meg nem szabadna többet adni neki.egy ilyen ajánlatot egy Fener például lazán túllicitál
  • Forza Italia
    állítólag már meg is egyeztek. Kérdés mi ebből az igaz
  • forzajuve5
    32 éves, még simán van benne 2-3 jó év. főleg annak tekintetében lenne jó megszerezni, hogy egy fiatal védősor látszik körvonalazódni, így jól jönne egy ilyen rutinos játékos Chiellini mellé
  • gercse
    hát nem lenne rossz fogás :)
  • Forza Italia
    olasz újságok szerint Gallas ingyen érkezik 2 évre
  • Fabio Capello
    ez egy nagyon jó döntés volt, bár remélem beválik :)