44078
-
#30056 Ja, eléggé spanyol buzi.Vigyétek Silvát felőlem.(vagy Lucast:D) -
#30055 Még korán sem biztos.Bízom Krasic gyerekben, ugye nyílvánvaló hogy Inter-Juve párharc lesz az aláírásáért. Pénzügyileg meg presztízs tekintetében most jobb az Inter, de mérlegelje azt is, hogy hol lenne biztos kezdő.Meg ugye mondta ő is, hogy ide vágyik. -
karajjj #30054 link -
#30053 én kizártnak tartom hogy pont Ő Krasicot preferálná Silvával szembe -
#30052 Megvan, hagyjad. -
#30051 Ezt a Krasics ügyet megint úgy elbasztuk mint ahogy az amatőrök szokták. Fasza, jövőre megint küzdhetünk az EL-ért -
karajjj #30050 kólás oldalon van kint magyarul, meg valamelyik angol oldalon láttam, mindjárt megkeresem -
#30049 Na kezd tudatosulni bennem, hogy Benítez is megtalálta a neki való helyet, mint a zsák a foltját. -
#30048 Hol olvastad? Jó mondjuk az Arsenal nem lényeg, őket még lehet lenyomnánk, meg mondta, hogy Olaszországban fog focizni. -
karajjj #30047 most már az Arsenal is erőteljesen beszállt -
#30046 -
#30045 egyre szarabb a helyzet Krasic ügyben. az inter is odatett egy hivatalos ajánlatot az asztalra, jövő héten utaznak is tárgyalni -
#30044 -
#30043 A Juventus érdeklődik Hernanes iránt
A Juventus a Sao Paolo brazil középpályásával, Hernanes-el erősítené meg keretét a Corriere Dello Sport információi szerint, mivel a Palombo-val folyó tárgyalások zátonyra futottak mivel Palombo a BL-ben is segíteni szeretné csapatát. A 25 éves Hernanes iránt a Milan is erősen érdeklődik, a játékos ára 11-12 millió euro körül forog. A brazilt 2009-ben egy angol újság a legígéretesebb futballistának választotta meg és a brazil bajnokságban háromszor elnyerte az év játékosa díjat (2007,2008,2009).
-
#30042 Ferrara szerint a Juve braziljai új esélyt érdemelnek
A Bianconeri egykori játékosa és trénere arról is beszélt, hogy a mostani vezetőséggel az ő ténykedése is másképpen alakulhatott volna.
http://juventuz.freeblog.hu/archives/2010/06/13/Ferrara_szerint_a_Juve_braziljai_uj_eselyt_erdemelnek/ -
#30041 -
#30040 Minden jel arra mutat, hogy a Juventusszal kezdi a nyári felkészülést Marco Motta, a Roma 24 éves jobbhátvédje.
Játékjogának a fele az Udinese birtokában van, amely felvásárolná azt a Romától, de csak azért, hogy rögtön át is engedje a Juventusnak.
(Sporthíradó) -
#30039 Olaszország, ilyen ország -
#30038 Nézzük :-) -
#30037 VB van gyerekek, názzük azt, ne flémeljünk. -
#30036 ez nagyon elszomorított tényleg :-)
továbbra sem értem minek írkáltok ide én írtam valaha bármit is az inter topikba?
-
#30035 el kell szomorítsalak, nemrég értem haza, addigra már -utólag látva a válaszod a kommentjére- moderálva volt. csak kíváncsi voltam vajh eljutott e ide is az a hír
az inter javára téved, aztán meg elakarja vetetni?! ugyanmár :) -
#30034 matyika szokott jönni előszőr és ha rá merünk reagálni jössz te
egy Juve fórumban had lehessen már szidni az intert és elegett tett azért az a slep, hogy utáljam
Érdekes módon a Milánnal sokkal nagyobb harcban voltunk a bajnoki címekért inter sehol sem volt őket mégsem utálom. -
#30033 A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a David Beckhamet is foglalkoztató Los Angeles Galaxy két évre szóló megállapodást ajánlott a Juventus csatárának, David Trezeguet-nek.
A 71-szeres francia válogatott játékos évente hárommillió eurót tehetne zsebre a kaliforniai együttesnél.
A 32 esztendős Trezeguet szerződése jövőre jár le a Juventusnál. Édesapja (aki egyben a menedzsere is) a jövő héten tárgyal a torinói elöljárókkal arról, hogy mekkora összegért engednék el a világ- és Európa-bajnok futballistát.
[10-ért mehet.] -
#30032 csak miért hibázott vajon a szövetség... -
#30031 nem kötözködtem, csak próbáltam rávilágítani, hogy a legújabb konspirációs elméleted hibás, ugyanis itt vélhetően más hibázott, nem az általad gyűlölt csapat -
#30030 egyszer már elmagyaráztam neked újra nem fogom
ugye annak is megvolt az előzménye
idejönni és kötözködni meg nem én szoktam -
#30029 jó, vélhetően azért felejtett el focizni a csapatod, mert az inter az inter. most másról volt szó, nemtudom hogy jön ide megint a calciopoli. a jelenlegi ügyről beszéltem, és igen vélhetően az is inter svindli, csak elfogyott moratti pénze és már nem tudta fizetni a szövetséget hogy tartsák a szájukat, és most elvesznek mindent.
amúgy meg ha el is veszik, a pályán nyert meg mindent a csapat, abba kár belekötni -
#30028 Nem erről beszéltem.
Másrészt meg akkor bajnokságot nyertünk sehol sem voltatok jött a morattipoli érdekes mód éppen akkor :-)
A srác kicsit túlfűtött, de nagyon sokban igaza van.
De unom már ezt a szájkaratét, persze szerintetek nincsen vaj
nincs az inter füle mögött, de ezt ne itt bizonygassátok.
-
#30027 Mondjuk ez igaz.Az is biztos, bármennyire is nem szeretem az Intert, hogy ezt ők (is) a pályán nyerték meg.
És ezt tényleg a szövetség baszta el, reméljük több ilyen faszságaik már nem lesznek, viszont a Calciopoliban szerintem igen is benne voltak.De hagyjuk most a múltat. -
#30026 figyelj, ez nem az Inter hibája, hanem a kibaszott szövetségé. sok mindenért lehet támadni az Intert, de ezért aztán semmiképp. 1 év után tűnik fel hogy valami nincs rendben? októberben miért nem tűnt fel? jaaaaaaa, mert akkor nem triplázott a csapat. még hogy a szövetség az Inter zsebében van... -
#30025 Inkább el kéne gondolkozni ezek igazságtartalmán
-
#30024 jó olvasni a kölykök sírását, muhaha -
#30023 -
#30022 Na húzás matyika hallom szeretsz hokizni, de a sajátodban tedd :-)
-
#30021 nagyon gyanítható, hogy az olasz futball szövetség legalább félig benne van az inter zsebében... -
#30020 A hozzászólásokban is ez van
"Azért ez vicces! És nem lennék meglepődve, ha igaz lenne! a zinter tisztán semmit nem tud intézni. És simán megérdemelnék, hogy kiessenek a B-be. Akkor bezzeg mekkora volt a pofájuk, mikor a Juvét zárták ki! Pedig azóta Moggi bebizonyította, hogy az intert is ugyanúgy ki kellett volna akkor zárni! De nem, inkább kaptak egy Scudettot. És szétverték az olasz focit. Nagyon helyes! Moratti egy aljas szemétláda. Megérdemelnék, hogy elvegyék a bajnoki címüket, mert ha nem lett volna Milito, akkor nagy nullát értek volna! BL cím már bonyolultabb, mert akkor nagyon sok meccs másképpen kéne legyen! És a Barca elleni meccsen is voltak érdekes dolgok. Meg a Calciopoli óta talán idén nem merültek fől érdekes bírói döntések a zinternél, de tavaly pl tele voltak lesgóllal, meg kezesgóllal. Én simán elkaszálnám őket. Mert az undorító, hogy egyeseket állandóan szivatnak, mások meg mindent megúsznak? Mikor ott volt a mérleghamisítási ügy, azt is bizonyították, mégse lett semmi belőle. Meg most ez, meg kiderült, hogy sokkal durvábban csinálták a Calciopolit, mint a Juve, azt abból se lesz semmi! Ez azért undorító. Egyiknek mindent lehet, másiknak meg még lélegeznie se!" -
#30018 egy nagyobb összeget fel mernék rakni rá, hogy eltusolják... -
#30017 Újabb inter svindli derült ki
"Elvehetik a BL-győzelmet az Intertől
A Hamburger Morgenpost cikkében megjelenő hírek szerint az Internazionale jogosulatlanul szerepeltette két játékosát is az előző évadban. A probléma Diego Milito és Thiago Motta megszerzésével kapcsolatban vetődött fel. Ha a gyanú beigazolódik, elvehetik azokat a bajnoki pontokat a csapattól, amelyeket azokon a mérkőzéseken szerzett, amelyeken a két játékos valamelyike szerepelt. Sőt: az Inter Bajnokok Ligája-győzelme is veszélybe kerülhet!"
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/elvehetik-a-bl-gyozelmet-az-intertol-2032323/
-
#30016 az Oláh Gábor utcai stadiont ajánlom a figyelmetekbe :) xd