Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siskával meg Cannaval a pályán pedig szerintem nem lenne annyira vészes, ha Alex nem menne védekezni annyit, mint Amauri teszi

sry a dupláért, de még most is agyfasz kerülget

psnid HaTeBeKa

nem tudom, Iaquinta és Trez együtt - mind a kettõ erõfocista, mind a kettõ életveszélyes kapu elõtt, de ha nincs, aki odategye nekik a labdát (jó, nyilván Diegoval a pályán más lenne a helyzet, mint ma, de õt is ki lehet kapcsolni, lásd Lazio ellen), szóval én a jó öreg Alexet semmiképp se írnám le
hétvégén kíváncsacsi leszek rá, kik kezdenek elõl

psnid HaTeBeKa

gercse
Alex nem bírná annyira, és védekezésben sem olyan hatékony mint Jaki Trez és Amauri, Amát én is pihentetném, hátha jót tenne neki, és Iaqui Trez kezdene, ALe meg váltaná az éppen kevésbé jó formában lévõt kb a 60. percben

Diego, Sissoko Canna meg nagyon kell, az látszik azért

viszont Trez góljának nagyon örülök..remélem mostmár megjön a kedve..Alex-Trez kettõsnek jobban örülnék, mint Iaquinta-Amaurinak..az utóbbi már Isten tudja mióta képtelen gólt lõni, és szerintem marhára túlbecsült játékos, az elõbbinek pedig a passzjatékával nem vagyok kibékülve. ettõl függetlenül szeretem Iaquintat is, de rá max ilyen 20-30 percekre számítanék

psnid HaTeBeKa

Trunks
Nevetséges, hogy az ilyen meccseket nem tudjuk behúzni. 3 helyzete volt az egész meccsen a Genoának, ebbõl 2 bement. Ráadásul Crespo gólja elõtt egyáltalán nem volt lesen Jaki, amikor betalált. Chiellini gólja ugyan csodálatos volt, de azt tényleg lesállás elõzte meg. Nem akarom a bíróra fogni, mert különben is be kellett volna húzni. Ettõl függetlenül Genoában nem borzasztó az x. A rangadókon nagyon sok fog múlni.

Amici di nessuno...

gercse
hát az elsõ lesgól gyanús volt...
mindegy, nem rossz a 2-2, ha azt nézzük, hogy a Genoa elég erõs, de meglehetett volna a gyõzelem is, Poulsen nagyon nem illik a csapatba, körülményes, meg nem tudja sokszor hogy mit csináljon a labdával, Camo is szürke volt ma, Marchisiot pedig reméljük semmi komoly baj nem érte, mert ott volt ma is a szeren

Csacsi
Nah hát rúgtunk 4 gólt, és 2-2 lett az eredmény. Eléggé csalódott vagyok. Gyõzelmet érdemeltünk. 3 helyzetbõl 2 gólt kaptunk. Ez az azért elég szomorú.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

spori elmehet a faszba, poulsent ideje lenne belelõni a Pó folyóba...össze-vissza rohangál, elesik a saját lábában, luftot rúg - kész bohóc ez az ember.

psnid HaTeBeKa

Kaplan
2-2 lett a vége, kellemes meccsen szereztünk egy pontot. Mindkét csapat megõrizte veretlenségét.. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
mi lesz vele szezon végén amikor a nyakába akasztják a bajnoki aranyat <#beka2>

lelkes a gyerek 😄
nono84
Ahogy Melo tud ünnepelni azon mindig beszarok 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
micsoda okos góóóól. Jaki a mi emberünk idén 😄

forzajuve5
ma nyerni kell mindenképpen

FOZRA JUVE!

limperatore
Nem hogy olaszokat vennétek, kedvenceimet elviszi a juve ááá :@

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
a csapatnak annyira bejött a brazil vonal,hogy egy megfigyelõnk kiköltözött Brazíliába.más csapatoknál ez általános,nálunk még nem volt ilyen

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Ferrara nem teljesen elégedett Seba teljesítményével,na meg a 3 csatárral felálló "angolok" ellen,egy nem 100%os Meloval,Cannavaro nélkül azért picit keményebb kp kell

forzajuve5
hülyeség. miért nem lehet Seba az irányító, és Marci-Melo-Camo középpálya?

9csöves9
Melo játszik a Genoa ellen,Diego és Alex még nem.Camo fog irányítani,mögötte kedvenc dán királyfink kezd majd Meloval és Claudioval

Count Adyn
Én két istenem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
AC Milan 1 - 0 Bologna
Bari 4 - 1 Atalanta
Cagliari 1 - 2 Inter Milan
Catania 1 - 1 Lazio
Chievo 3 - 1 Genoa
Parma 1 - 0 Palermo
Sampdoria 4 - 1 Siena

9csöves9
Gigi elképesztõ,ennyi bravúrt 1 szezon alatt szokott lehozni.én azon gondolkoztam lehet a csk szalag hozza ki belõle😊

Claudio meg Camo akit még kilehet emelni,kíváncsi lennék a keretünkbõl hányan lõtték volna be ezt onnan ilyen megoldással

Zsolti9014
<#eljen>

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
szerintem a jövõ évi aranylabdára hajt 😄

gercse
második félidõ langyos lett, Buffon 😊, nincsenek rá szavak, tartsa meg jó szokását
lényeg, hogy 4bõl 4

Mezzel kapcsolatos válaszokat köszönöm!

forzajuve5
hatott a Ciro féle fejmosás. szép játékot mutatunk eddig

Camo passzából Marchisio 2:0
Iaki 1:0
mindjárt kezdõdik
forzajuve5
mai keret:
1 Buffon, 2 Caceres, 3 Chiellini, 6 Grosso, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, Amauri 11, 13 Manninger, 15 Zebina, 16 Camoranesi, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 19 Molinaro, 20 Giovinco, 21 Grygera, 23 Ariaudo, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie, 39 Marrone.

középen nagyon szûkösen leszünk :S

forzajuve5
A nyáron a Milan és a Real Madrid is nagy összegekkel kopogtatott a zebrák ajtaján. Galliani, miután eladta Kakát a Real Madridnak, 40 millió eurót adott volna Amauriért. A játékost Leonardo és a többi brazil is csábította a vörös-feketékhez, ám sem Amauri, sem pedig Secco nem volt hajlandó eladni a játékost.

Hasonló ügybõl járt többször is Torinóban Florentino Pérez és csapata: õk Mohamed Sissokót szerették volna megszerezni, ám a nem választ kapták minden egyes ajánlat után.

forrás: zebraportál

BADE
eredeti mezek nagyker áron sem jönnek be 10ezer alatt,én hozatok mezeket angol nagykerbõl

De tapasztalat,hogy a másolat mezeket jobban viszik.Tõlem legalábbis most azokat rendelik.(Mez+nadrág 10000Ft)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

tuti, hogy ilyen 3-4 ezerért rendeli az ebayrõl, ha jó neked az ilyen utánzat is, akkor inkább onnan rendelj
Köszi! Akkor felejtem.

Fabio Capello
ahahhahh Nike/Puma/Adidas "leértékelve" 7500 forintért... Még leértékelve is minimum a dupláját éri... 😄

Arról nem is szólva hogy egy hete indult, és hamár nagyban akar bizniszelni, akkor ne egy mlapos portált csináljon....

Szóval sztem hanyagold 😄

Sziasztok!Szerintetek az itt http://www.foci_mezek.mlap.hu/ található mezek mennyire eredetiek.Kellene egy idegen beli.

9csöves9
jól beültették Alét a 14 évvel ezelõtti képe mellé😄
hétvégén amúgy megint nincs a keretben

Diego a faterjával volt a meccsen

Grove4
Cannavaro: A védõnek megrándult balcombja. A felépülés 15-20 napot vehet igénybe, ami alatt a játékos fizioterápián fog részt venni és a sérült lába fokozatosan fogja majd kapni a terhelést.

Tiago: meghúzódott a bal combja

Felipe Melo: A bal bokája ficamodott ki.

Mindkét középpályásnak 7 nap kell a tökéletes felépüléshez.

Ezalatt Del Piero, Diego, és Salihamizdic befejezték a rehabilitációs munkát, ami azt jelenti, hogy tökéletesen felépültek korábbi sérüléseikbõl.

Grygera is felépült és már a többiekkel edz.
(forrás:Juventus Hungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
az edzõjük a mi fiúnk😄

pár hq kép

WuFraZselic
uff, részvétem. amit mûveltek hétvégén 10 emberrel is, az kész...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
Genoa

WuFraZselic
Samp vagy Genoa?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
ugyanott folytatjuk ahol tavaly...Canna 20 napra dõlt ki,Melo kihagyja a Livorno elleni meccset.bele sem merek gondolni a genovai kirándulásba mondjuk Canna,Momo és Diego nélkül

Trunks
Az feltûnt, hogy mostanában nem lõtt gólt, de hogy ilyen rég? Sajnos az is a baj, hogy Jaki, Trez és Amauri is nagyon hasonló stílusú játékosok. Ezért is elég szerencsétlen együtt játszatni õket, Ale már nagyon hiányzik a csatársorból.

Amici di nessuno...

gercse
hát igen..., a helyzetei állandóan megvannak, de sosem megy be..., Del Piero remélem visszatér hamar, és formába lendül

nono84
Pont azt akartam mondani, hogy inkább Jakit kiabálják ki a kezdõbõl, mikor most nem tudom és nem is néztem utána, de valami hatalmas jó meccs/gól vagy gól/perc aránya lehet.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
az megvan hogy Amauri február óta nem lõtt gólt tétmeccsen?

9csöves9
kajak Melo is lesérült amúgy a végén?azt nem láttam már.na az baszna be kibaszottul,rohadtul megkedveltem ezt az idegbeteg lilát

9csöves9
sajnos nagyon benne volt az x ebben a meccsben.szerintem a Bayern is szarakodik majd velük,mi meg õket egyszer valahogy megcsapjuk.Canna remélem nem sérül le komolyan(faszom se gondolta júniusban hogy ilyet mondok).amellett sem mehetünk el szó nélkül hogy 4 olyan játékosunk hiányzott amelyekhez fogható nincs egy sem a bordóban.na meg ez a gól.les is volt,ráadásul a szabadrúgást sem fújtam volna be...