44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Lippi szerint az olaszok győzelmet érdemeltek volna

Marcello Lippi, az olasz válogatott szövetségi kapitánya csalódottan értékelte a Paraguay elleni 1–1-es döntetlent, ugyanis úgy véli, a címvédő megérdemelte volna a három pontot.

„Nagyon sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok, ugyanis győzelmet érdemeltünk volna” – nyilatkozta a mérkőzés lefújása után Marcello Lippi, az olaszok szövetségi kapitánya.

„Paraguay az első kapura tartó próbálkozásából gólt szerzett, ami előfordulhat rögzített szituációból. Erre megfelelően reagáltunk, és jó mérkőzést játszottunk, de az ilyen találkozókat meg kell nyernünk, így támadásban fejlődnünk kell” – folytatta értékelését a szakember. Lippi azt is elmondta, Paraguay csak a védekezésre koncentrált, nem alakított ki gólhelyzeteket.
  • gercse
    Reméljük nem komoly a sérülés. és mihamarabb visszatérhet, de bízom Marchettiben is
  • Breki33
    Buffonnak jobbulást.

Helyettesének meg minden VB meccsen ennyi védenivalót
  • Breki33
    Szerintem a többiekhez képest nem volt rossz Pepe inkább Marchisio volt kicsit csalódás.
  • gercse
    lehet ezért jött csak kölcsönbe,
    nem volt annyira rossz azért, szerintem az egész válogatottnak fel kell még pörögnie, szokásos
  • Trunks
    Mármint érdekes vétel, már a miénk, nem kell a feltételes mód.
  • Trunks
    Pepe érdekes vétel lenne, nekem elég középszerűnek tűnik, de majd meglátjuk. Pazzinit sokkal többre tartom.
  • Breki33
    igen ez igaz
  • Csacsi
    De akkor 7, mert ilyen erővel Pepét is oda számolhatnád. Mert neki már nem kell előlegezni sem :)

• Breki33
    Tudom, de ezt az idényt néztem + Criscito-nak megelőlegeztem :)
  • forzajuve5
    egyébként nekünk is hasonló taktikát kellene alkakmazni, és akkor Diego maradhatna
  • forzajuve5
    Cannavarot már ne számold Juventus játékosnak, mert hivatalosan is elszerződött
  • Breki33
    Na a kezdőcsapatban hat Juve-s

• forzajuve5
    új fejlemények Krasic ügyben:

felkértük Marko Naletilic nevezetű Fifa ügynököt, hogy folytassa a tárgyalásokat a moszkvaiakkal. Naletilic elmondása szerint a pénzéhes CSKA 18 milliót szeretne, ezt a pénzt a M. City meg is adná, viszont itt jön aminek mi örülhetünk: Krasic nem akar angliába menni, inkább jönne Torinoba :)

ezek szerint még reménykedhetünk, csak türelemmel ki kell várni mi sül ki ebből.
    és nem csoda, hogy Marotta otthagyta őket. az a 18 millió azért túlzás
  • Grove4
    Sarah Conor?? BAAhh

NA Ő jó, milyen felsőteste van?!:D
  • Breki33
    Gianluigi Buffon szerint egyáltalán nem lesz könnyű a Nazionale első csoportmérkőzése a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.
    Az Azzurrik Fokvárosban kezdik meg vb kalandjukat, méghozzá Paraguay legjobbjai ellen. A mérkőzésre hétfő este 20:30-kor kerül sor.

„Paraguay egy masszív, szívós csapat, amely patriotizmustól fűtött.”, mondta a válogatott elsőszámú portása. „Mi is készen állunk és igyekszünk majd örömet szerezni az olaszországi embereknek a világbajnokságon. A cél az, hogy átéljük ugyanazokat a megható pillanatokat, amelyeket négy évvel ezelőtt is, ugyanakkor igyekszünk nyugodtnak maradni. Ilyenkor nem szabad kapkodni.”

Buffon egyike a 2006-os berlini hősöknek, ám bevallotta, kicsit izgul a dél-afrikai torna előtt.

„Ezek azok a versenyek, amelyeknek minden momentuma fontos, tehát normális, hogy az emberben van egy kis félsz, hiszen ilyenkor csak a feladattal akar foglalkozni.”
  • Breki33
    Állítólag ha nem sikerülne mégsem megszerezni Krasicot akkor Jorge Martinez (27) lenne Marotta kiszemeltje. :roll:
    Jó hír viszont, hogy Bonucci megszerzésével kapcsolatban megkezdődtek a tárgyalások, valamint Criscitoért is.
    Giovinco 3 ajánlatot kapott, Samp, Bari, Udinese, szinte kizárt a maradása.

• Breki33

Én meg arra lennék kíváncsi, hogy akik így lefikáznak egy csajt
    azoknak milyen barátnőjük van :-)

Bár előbbinél van fogalmam róla
  • limperatore
    legalább diego nem az a fajta aki ilyen modellekkel nyomul csak, hanem a nagy orrúakat is felkarolja :D
  • szucsy89
    hát mondjuk ilyen orrom lenne nem nagyon mernék kimenni utcára :D

ON: Krasic nem volt vmi meggyőző a szerbek meccsén, úgy vagyok vele hogy vigyétek:D

bár lehet csak szar meccse volt de hogy lófaszt nem csinált az is biztos
  • Forza Italia
    milyen feje van már hallod???:D
    sztem is ronda
  • Breki33
    rusnya ám a valagad

kicsit karakteres arca van de egyáltalán nem ronda

klikk
  • Breki33
    Ő egy énekesnő ez a rendes neve, több híres száma is van

• limperatore
    a-a, ez egy másik és nagyon rusnya :D ő az
  • forzajuve5
    sok boldogságot nekik! :)
  • Grove4
    A Terminátorból?
  • Breki33
    Dobta a sztárénekesnőt, gyerekkori szerelmét vette el a Juve csillaga

Sao Paulóban vezette oltár elé gyerekkori szerelmét Diego, a Juventus brazil futballistája, aki egy évvel ezelőtt még a híres német sztárénekesnővel, Sarah Connorral kavart.

Miközben a brazil labdarúgó-válogatott a debütálásra vár a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, szambaország egyik hoppon, pontosabban otthon maradt képviselője, Diego örökre elkötelezte magát – egy Bruna Leticia Araujo nevű csinos hölgynek. Bizony, a korábban a Werder Brement, az elmúlt szezonban viszont már a Juventust erősítő dél-amerikai futballista oltár elé vezette gyermekkori szerelmét, akivel korábban több alkalommal is szakítottak, végül mégis egymásra találtak újra és újra.

„Végre megvalósíthatjuk álmainkat, melyek a családalapításra vonatkoznak” – mondta boldogan a Sao Pauló-i Sao Gabriel-templomban megtartott ceremóniát követően a szépséges Bruna. Érdekesség, hogy egy évvel korábban Diego még a híres német sztárénekesnővel, Sarah Connorral kavart. „Voltak mélypontjaink a kapcsolatunkban, a szerelem azonban végig megmaradt” – szögezte le az ifjú feleség.

• forzajuve5
    így kell ezt csinálni :D mocskos toro jó helyen van a B-ben
  • gercse
    Ja, csessze meg a Digi, állandóan stream nézés lesz...
  • Zsolti9014
    jaja, feljutottak.
    jövőre remélem Vass Ádámot is gyakran látjuk a Serie A-ban (most esik le, hogy konkrétan a Serie A-t se látom, de mindegy, legalább Vass játsszon :D).
    Hátha onnan könnyebben be tud kerülni a válogatottba, szerintem ott a helye!
  • gercse
    zsír, akkor fentvannak?
    őket csipázom
  • 9csöves9
    2-1-re nyert a Brescia!D

ohh granata topo di fogna
    di Torino sei la vergogna
    la vostra massima aspirazione
    festeggiare la promozione
    noi in Europa giocham lontano
    voi al massimo Orbassano
    da troppi anni cercate gloria
    solo Superga vi ha fatto storia
    quando torni dal purgatorio
    sogni sempre acquisti d'oro
    ma alla fine la storia vera
    CHE TURIN AL'É BIANCA E NEIRA!
  • ForzaInter
    Így nem lesz torinói derbi, kár érte..
  • 9csöves9
    vezetnek:)

Paolucci-t elképzelhető hogy bevonjuk a Bonucci bizniszbe
  • forzajuve5
    hajrá Brescia! :)
  • 9csöves9
    ma este játszik a toro a feljutásért,a Bresciának elég az x is
  • Csacsi
    Viszont ha csak "ennyire" képes, akkor ne is jöjjön :)
  • 9csöves9
    direkt csinálta:)
  • Csacsi
    A mai meccs alapján nem ment feljebb Krasic ára :)
  • WuFraZselic
    egyik sem kell :D

inkább Hamsík :D