Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
bocs dupláért, Forza!
psnid HaTeBeKa
remélem nem lesz Bourdeaux ellen, és nagyjából tudom követni
digitv meg tehet egy szívességet
psnid HaTeBeKa
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
az én kezdõm ez lenne(tuti nem lesz,mert ennél óvatosabbnak kell azért lenni): Gigi-Grosso,Chiello,Legro,Grygera-Melo,Marci,Camo-Diego-Alex,Jaki
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
köszi
psnid HaTeBeKa
Alessandro Del Piero is ready to lend his support as Juventus captain even though he is unlikely to play in tonight's match against Bayern Munich.
The 34-year-old talisman has struggled for fitness over the last month and finds himself on the bench in the Allianz Arena.
“I don't know if I will play, nor do I know for how long. A week ago I was very down. Now I have recovered. I am better. I am ready to give my support as captain,” Del Piero said.
The World Cup winner admitted that watching his team play from the stands hasn't been a pleasant experience at all.
“I went out on the pitch on Sunday with a bitter taste in my mouth. To come back after such a long time isn't pleasant,” he explained.
Del Piero was equally disappointed by Juventus' inability to beat Bologna at the weekend, but returned to the matter at hand; tonight's game against Bayern.
“We have to win and get the points. We won't be lacking motivation in this stadium with a number of great champions in front of us,” he concluded
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Remélem beszélt a többieknek egy kicsit a gyõztes mentalitásról.
Hajrá Magyarország!
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
remélem a csapat kicsit jobban összeszedi magát, és nyerõ helyzetben sem állnak le(reméljük lesz nyerõ helyzet)
õszintén szólva tartok a bajoroktól,pont ott érzem egyedül õket erõsnek,ahol mi a leggyengébbek vagyunk...
Pavel egyébként ma Vinovoban van,majd lesznek képek
Nem is értettem a vezetõ gól után mit mûveltünk, ott bepakolunk még kettõt, és vége is lett volna. Erre teljesen átengedtük (vagy ha nem is engedtük át, az még rosszabb...) a kezdeményezést a Bolognának.
Molinaro pedig szerintem az idei év és saját egész karrierje legrosszabb teljesítményét nyújtotta (ami nem kis szó). Egyszerûen borzasztó volt nézni, amit mûvelt. Olyan suta ez az ember, hogy el se hiszem, a beadásai közül ráadásul egy se ment juvés közelébe se... De Ceglie?!
Amici di nessuno...
Ilyenek miatt nem tudunk a tabella élére állni az elmúlt szezonokban. Felbosszantottak.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De felkúrta most az agyam basszus...Melo flegmán eladja a labdát, aztán amikor szabadrúgás van még a bíró odarúgja ezeknek a f@szoknak, hogy végezzék csak gyorsan el, hátha nem ér oda Molinaro...
KOmolyan mondom kész vok... És Miért nem lehet Trezeguet-t helyére hozni Alexet (már a 60.percben mondjuk) ...Mert jó, ha 3x labdába ért a 2.félidõben Trez...
Váááááááááá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
teszem hozzá teljesen megérdemeltük! nagyon könnyelmûek voltunk támadásban
16-osig simán felvittük a labdát ott meg végig tanácstalanság
ennek a Bolognának ma középpályája sem volt
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
most nem kapok agyvérzést akkor soha
áááhhhhhhhhhhhhhh
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
az okoska materazzi nyilatkozott egy szépet.szerinte Melot nem bûntetik eléggé,a Genoa ellen lekurvaanyázta a bírót portugálul és nem állították ki.aztmondja olyan vagyok mint Mourinho,nem szeretem az igazságtalanságot😄
igen ugyanolyan vagy,ugyanolyan szarházi.remélem Melo derékba töri decemberben
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mikor vezetett a Genoa akkor rögtön hoztam volna be Sebat, Camo ki a jobboldalra, valamint Trezt Amauri helyett.
mérgesnek én is mérges vagyok még mindig, de tavaly 5 meccsbõl 5 beidegesített, idén azért sokkal jobb az arány 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Claudio volt ismét a legjobb,hihetetlen a gyerek.erre természetesen megsérül
mindettõl függetlenül az eredmény rohadtul dühít, de minden tiszteletem a csapaté, akik két zsinórban meg nem adott gól után se zuhantak össze, hanem megnyomták a meccs végét, és minden tiszteletem Ferraraé, gyakorlatilag 20-25 perc volt, amíg hagytuk a Genoat focizni...egyedül azt nem értem, h Poulsen mit keres a csapatban, szívesebben láttam volna De Ceglie-jét a pályán helyette, bár õ sincs kirobbanó formában, de amit a dán mûvel az tragikomikus, csak a komédia részén valahogy sosem tudok nevetni.
psnid HaTeBeKa
Amaurin pedig tényleg mintha átok ülne, de azért elég nevetségesen ellene fújnak a bírók állandóan, nem engedik az erõfociját. Ettõl függetlenül nálam simán Trez kezdene helyette. Ha meg visszajön Ale, akkor Trez - DP csatárpáros elöl, Jakit meg be lehetne rotáláskor vetni, illetve csereként.
Amici di nessuno...