Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
fenébe, nálunk pont nincs egyik se

Mor3llo
A mai meccset adja a Sat1 és a Rai Uno is egyaránt...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nem az lesz*

bocs dupláért, Forza!

psnid HaTeBeKa

köszi mindenkinek 😊
remélem nem lesz Bourdeaux ellen, és nagyjából tudom követni
digitv meg tehet egy szívességet

psnid HaTeBeKa

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

cassoneitaly
Itt találhatsz még stream-eket:

http://www.rojadirecta.com/

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
a tutto szerint nem kezd Diego...szar volt a Bologna ellen,de pont a München ellen ne játszana

az én kezdõm ez lenne(tuti nem lesz,mert ennél óvatosabbnak kell azért lenni): Gigi-Grosso,Chiello,Legro,Grygera-Melo,Marci,Camo-Diego-Alex,Jaki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

valami p2p steamet nem tudtok esti meccshez?
köszi

psnid HaTeBeKa

cassoneitaly
Del Piero készen áll támogatni a csapatot kapitányként a ma esti derbin, bár nem tudja mennyit fog játszani...

Alessandro Del Piero is ready to lend his support as Juventus captain even though he is unlikely to play in tonight's match against Bayern Munich.

The 34-year-old talisman has struggled for fitness over the last month and finds himself on the bench in the Allianz Arena.

“I don't know if I will play, nor do I know for how long. A week ago I was very down. Now I have recovered. I am better. I am ready to give my support as captain,” Del Piero said.

The World Cup winner admitted that watching his team play from the stands hasn't been a pleasant experience at all.

“I went out on the pitch on Sunday with a bitter taste in my mouth. To come back after such a long time isn't pleasant,” he explained.

Del Piero was equally disappointed by Juventus' inability to beat Bologna at the weekend, but returned to the matter at hand; tonight's game against Bayern.

“We have to win and get the points. We won't be lacking motivation in this stadium with a number of great champions in front of us,” he concluded

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Zsolti9014
Pavel-PAVEL-Nedved-NEDVED!!!
Remélem beszélt a többieknek egy kicsit a gyõztes mentalitásról.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Gigi:"Nagyon örültem, hogy viszont láttam õt. Már vagy négy hónapja abbahagyta az edzéseket, de egy deka felesleg nincsen rajta. Sõt....mintha még fogyott is volna. Ez sokat elárul a személyérõl, igazi profi bajnok. Szerencsésnek tartom magam, hogy együtt játszhattam vele."

m0tTh0w
izmos a gyerek <#vigyor3>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

forzajuve5
van egy olyan sejtésem, hogy még minden nap végez valamiféle edzésmunkát, mert egy deka plusz súly nem látszik rajta

9csöves9
Momo amúgy teljes értékû edzésmunkát végez,hétvégén már akár játszhat is<#gonosz1>

9csöves9

gercse
<#eljen>

remélem a csapat kicsit jobban összeszedi magát, és nyerõ helyzetben sem állnak le(reméljük lesz nyerõ helyzet)

9csöves9

9csöves9
a cds címlapján: Ferrara:"az én hibám"

õszintén szólva tartok a bajoroktól,pont ott érzem egyedül õket erõsnek,ahol mi a leggyengébbek vagyunk...

Pavel egyébként ma Vinovoban van,majd lesznek képek

VéLacc
Cassano, Rossi
Amaurit meg elzavarni

(G)io vinco

gercse
hát igen, Amaurinak mást kéne játszania, mert ez a "megkapom a labdát aztán kiharcolom a helyzetet" stílus nem jó, Trez féle berobbanások kellenének tõle is a kapu felé lõtt labdáknál

9csöves9
miért Trezt kellett volna lehozni,aki legalább valamennyire veszélyes volt a kapura?Amauri megint mit csinált?harcolt.basszameg ne harcoljon hanem próbáljon helyzetbe kerülni.ebbe megy el minden energiája hogy harcol.nem lepõdnék meg ha februárban lõné a következõ gólját,persze úgy hogy minden meccsen játszik

9csöves9
hát ezt kibaszottul megérdemeltük.hány érának kell még eltelnie itt hogy errõl a szarságról leszokjunk?ebbe kibaszottul hibásnak érzem Cirot is,ilyet nem lehet mûvelni

Trunks
Hát a faszom kivan nekem is. Elmegyek még 1-0-s vezetésnél, erre nem arra jövök haza, hogy megint nem tudtuk behúzni. Végre egyszer a büdös életbe' kikap az inter, erre nem tudunk élni a lehetõséggel.
Nem is értettem a vezetõ gól után mit mûveltünk, ott bepakolunk még kettõt, és vége is lett volna. Erre teljesen átengedtük (vagy ha nem is engedtük át, az még rosszabb...) a kezdeményezést a Bolognának.

Molinaro pedig szerintem az idei év és saját egész karrierje legrosszabb teljesítményét nyújtotta (ami nem kis szó). Egyszerûen borzasztó volt nézni, amit mûvelt. Olyan suta ez az ember, hogy el se hiszem, a beadásai közül ráadásul egy se ment juvés közelébe se... De Ceglie?!

Amici di nessuno...

m0tTh0w
Srácok, azért mert ez "csak" a bologna aze' kellene vmit jatszani is.
Ilyenek miatt nem tudunk a tabella élére állni az elmúlt szezonokban. Felbosszantottak.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

cassoneitaly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NYOMJA BELE AZ ISTEN A FASZÁT

De felkúrta most az agyam basszus...Melo flegmán eladja a labdát, aztán amikor szabadrúgás van még a bíró odarúgja ezeknek a f@szoknak, hogy végezzék csak gyorsan el, hátha nem ér oda Molinaro...

KOmolyan mondom kész vok... És Miért nem lehet Trezeguet-t helyére hozni Alexet (már a 60.percben mondjuk) ...Mert jó, ha 3x labdába ért a 2.félidõben Trez...

Váááááááááá

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IstenFasza

gercse
És nem ez az elsõ meccs, hogy a vezetés tudatában nem vagyunk egyáltalán olyan jók mint 0-0-nál, szóval Ferrara valamit kitalálhatna, mert ez így nem lesz jó

james69holden
istenem... ilyen nincs
teszem hozzá teljesen megérdemeltük! nagyon könnyelmûek voltunk támadásban
16-osig simán felvittük a labdát ott meg végig tanácstalanság
ennek a Bolognának ma középpályája sem volt

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
hogy nem basszák meg a jó ***** anyjukat :@

most nem kapok agyvérzést akkor soha

áááhhhhhhhhhhhhhh

bannerban a középsõ kép már nem mûködik
m0tTh0w
Kikapott a zinter. Lehet, idén elõször még az elsõ helyre is kerülhetünk. <#vigyor3>

9csöves9
a Bologna elleni keret.Marchisio pihenni fog,balhátvédbe Moli várható.Diego és Alex nem fog 90 percet játszani.a Bologna Di Vaio-Zalayeta párossal kezd,akinek van pénze netes irodánál tegyen Di Vaio gólra.Zalayeta meg csúnyán kapni fogja az ívet a lelátóról

1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie

9csöves9
örülök,hogy neked is tetszik😊

WuFraZselic
hát ja, max derékba törheti, ez jellemzõ a juve idei játékra <#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
dettó,sõt én kiabáltam hogy fújd be ezt is te fasz😄

az okoska materazzi nyilatkozott egy szépet.szerinte Melot nem bûntetik eléggé,a Genoa ellen lekurvaanyázta a bírót portugálul és nem állították ki.aztmondja olyan vagyok mint Mourinho,nem szeretem az igazságtalanságot😄

igen ugyanolyan vagy,ugyanolyan szarházi.remélem Melo derékba töri decemberben

Zsolti9014
Koliban néztük a meccset neten, az egyenlítõ gólunknál már szinte nem is mertem örülni, nem tudtam, megadja-e, két érvénytelenítés után. A Genoa egyenlítése és fordítása után sík ideg voltam. De az 1 pont nem olyan rossz, a játék sem volt rossz, irányítottunk. Lesz ez még ettõl is jobb.

Hajrá Magyarország!

limperatore
jah de moratti füttyentene már jönne is az Interbe 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
szerintem 2 csatár kéne nyáron(ebbõl maximum 1 lesz).az egyik nálam Rossi,a másik meg valami magas gólszarógép akire ötletem nincsen mondjuk hogy ki lenne😄

forzajuve5
Di Natale idén is szépen termeli a gólokat, lehet érdemes lenne elgondolkodni a leigazolásán. persze csak abban az esetben ha valamelyik csatárunk távozik

9csöves9
Cassano nyilatkozott egy érdekeset a gazzettának.9 éve mielõtt Rómába ment,két konkrét ajánlatot kapott,a miénket és a Romáét.élete egyik legnagyobb baklövésének tekinti hogy nem minket választott akkor,hiszen Torinóban lett volna olyan ember aki megneveli és igazán elismert játékos lehetett volna.viszont ismét kijelentette hogy a jövõje a Doriánál van

gercse
amúgy is kell néha a pofon a játékosoknak, mert az állandó sikernél ott a veszély, hogy elkényelmesednek, felülértékelik magukat, így viszont hajtani kell, van motiváció(zinter)

forzajuve5
nagyon korán jött azért az a vezetés. bár tény hogy nem szabadott volna átengedni az irányítást.
mikor vezetett a Genoa akkor rögtön hoztam volna be Sebat, Camo ki a jobboldalra, valamint Trezt Amauri helyett.

mérgesnek én is mérges vagyok még mindig, de tavaly 5 meccsbõl 5 beidegesített, idén azért sokkal jobb az arány 😄

Kaplan
Megmondom õszintén kevés olyan edzõ van aki szimpatikus számomra. Játékosok között is nagyon nagyon sokat válogatok szimpátia alapján de ha egy edzõrõl van szó még komolyabban szemlélem a dolgokat. Boldog vagyok, hogy két kedvenc csapatomat, (Juventus, Arsenal)két ennyire jó ember tréningezi, Ciro-nak nagy jövõt jósolok itt a Juventusnál és sok szép sikert is egyben!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9

9csöves9
Ciro azt nyilatkozta,hogy egy nála tapasztaltabb edzõ a vezetésünk után lehozta volna ezt a meccset.van benne valami és szeretem ezt az õszinteséget.nem jön azzal hogy bajnokaink vannak meg hogy nagyon jó ez az 1 pont

9csöves9
persze.a vicc meg az,hogy egy pár újságtól majdnem a legjobb osztályzatot kapta.nyilván én vagyok akkor a hülye.még így aludva egyet rá is ideges vagyok,simán elhozhattuk volna a 3 pontot egy olyan stadionból,ahonnan nem sokan fogják

Csacsi
Az emberhátrányt az Poulsenre érted? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
faszom kivan komolyan.amúgy azt hittem a 4.gólunkat is behúzza lesnek ez a majom,mert híres akar lenni...lazán le lehetett volna hozni ezt a meccset,erre nekünk kell teperni az x-ért.mondjuk végig emberhátrányban,idegenben nem rossz ez,na meg kellett már egy meccs amelyiken felbaszom magam...

Claudio volt ismét a legjobb,hihetetlen a gyerek.erre természetesen megsérül

adom, de azért Amauri passzjátékát én Iaquinta és Trezeguet felé helyezem. remélem õ is megtalálja a góllövõ cipõjét - rohadt görcsösen játszik már jóideje, ha a franciák ellen a fejese beakadt volna, biztos nyugodtabban játszott volna ma
mindettõl függetlenül az eredmény rohadtul dühít, de minden tiszteletem a csapaté, akik két zsinórban meg nem adott gól után se zuhantak össze, hanem megnyomták a meccs végét, és minden tiszteletem Ferraraé, gyakorlatilag 20-25 perc volt, amíg hagytuk a Genoat focizni...egyedül azt nem értem, h Poulsen mit keres a csapatban, szívesebben láttam volna De Ceglie-jét a pályán helyette, bár õ sincs kirobbanó formában, de amit a dán mûvel az tragikomikus, csak a komédia részén valahogy sosem tudok nevetni.

psnid HaTeBeKa

Trunks
Amauri is teljesen megegyezõ típusú játékos, õket 3-an nem is igen szabadna együtt játszatni, csak nincs más lehetõségünk.

Amaurin pedig tényleg mintha átok ülne, de azért elég nevetségesen ellene fújnak a bírók állandóan, nem engedik az erõfociját. Ettõl függetlenül nálam simán Trez kezdene helyette. Ha meg visszajön Ale, akkor Trez - DP csatárpáros elöl, Jakit meg be lehetne rotáláskor vetni, illetve csereként.

Amici di nessuno...