Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ühümm...és mégis milyen gólokat lõtt?😊 be kellett passzolnia a kapuba a labdát 1méterrõl (Y)

Trunks
Trez feltétlenül. Nem is értem, miért nem õ kezdett.

Amici di nessuno...

gercse
Trez kéne mindenképp, ill. én Gio-t is hoznám

Breki33
Az szégyen lenne olaszországnak.
Trunks
Hú, de rühellem, amikor egy bíró ennyire következetlen. Camo ugyanazért kapott sárgát, amiért Fabio Simplicio nem. (más kérdés, hogy Camót utána meg ki kellett volna állítani)

Szarok vagyunk. Ez a Jaki-Amauri kettõs elöl semmit sem ér, egyikük se lép vissza a labdákért. A Palermo pedig megérdemelten vezet, minden összejött nekik.

Amici di nessuno...

gercse
hát igen, a mutatott játék egy nagy 0

forzajuve5
nekem ebbõl most itt van elegem. ez egy kurva nagy rakás szar amit csinálunk már megint. ezt a Palermot lazán kellene vernünk, erre megint mi van? addig szerencsétlenkedünk, hogy vezetnek. nincs semmi elképzelés a játékunkban. támadásokat nem tudunk vezetni. nézzétek meg Diegot amikor labdát kap, 80%-val visszafordul és hátrafelé passzol. rohadtul nem ez lenne a dolga
1 hónap alatt sikeresen elvették a kedvem az egész szezontól. az inter meg röhögve begyûjtheti így a bajnoki címet.

Fabio Capello
ha jól tudom februárban...

WuFraZselic
nem szeretem ugyan, de Trezeguet padról beállva többet ér, 3 meccs alatt többet lõtt, mint Amauri fél év alatt kb (nemtom mikõr lõhetett gólt utoljára, én márciusra saccolnám)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trunks
Õszintén szólva mostanában tényleg nem kell attól félni, hogy Amauri bárkinek is gólt lõne...

Grygera és Poulsen pedig 1 vicc, miért nem Cáceres játszik jobbhátvédként?

Amici di nessuno...

gercse
hát igen, Marchi nagyon kihajtotta magát utóbbi két meccsen,
kezdõ sztem:
Buffon
Grygera Cannavaro Chiellini Grosso
Camoranesi Felipe Melo Poulsen(de ezt a posztot passzolom, ide kéne egy jó ember)
Diego
Trezeguet Iaquinta

forzajuve5
1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
9 Iaquinta
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone

A sérült Del Piero, Tiago, Salihamizdic, és Sissoko mellett Claudio Marchisio sem utazik el a többiekkel. Utóbbinak egy napos pihenõt adott a tréner.

WuFraZselic
nem kell félni, nem lõ gólt 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Nem lesz gólöröme,gondolom,mert elõttünk ott játszott.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Momo a lilák ellen tér vissza.Amauri kijelentette(vagy a média),hogy nem fog örülni ha gólt lövünk a Palermo ellen.ez mi?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
No comment bazzeg.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Diego is azért lett lecserélve állítólag mert kapott egy rúgást a térdére. most vizsgálják mennyire súlyos

9csöves9
ilyen a mesében sincs

forzajuve5
ez még kellett a mostani idegállapotom mellé

Alessandro Del Piero, a Juventus játékosa megsérült csapata mai edzésén, és a vizsgálatok szerint 30-40 napig nem lesz bevethetõ.

A támadó éles fájdalmat érzett a combjában a délelõtti tréningen, és a vizsgálatok után kiderült, hogy bõ egy hónapig nem játszhat.
Fabio Capello
Olaszország: Mario Gomez elutasította a Juventus ajánlatát

A Bayern München támadója, Mario Gomez a bajorok Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkõzése után elmondta, 2007-ben az olaszok szerették volna megszerezni õt, de elutasította a torinói klub ajánlatát.

„A Juventus nagy összegû, ha jól tudom, húszmillió euró körüli ajánlatot tett értem – mondta Gomez. – A stuttgarti vezetõk elgondolkodtak az ajánlat elfogadásán, és végül én voltam, aki nemet mondott. Úgy gondoltam, jobb nekem, ha a Stuttgartban maradok, és még tovább fejlõdöm.”

„Természetesen nagy tett lett volna egy 21 éves srácnak aláírni a Juventushoz, de nem a pénz a legfontosabb, ha a jövõrõl van szó. Fontosabb, hogy fejlõdhessek” – mondta a támadó, aki a nyáron igazolt a Stuttgarttól a Bayern Münchenhez.

forzajuve5
tiszteletem! le merted írni amit én este nem

9csöves9
kíváncsi voltam a véleményekre.én akkor leírom amit szerintem mindenki gondolt,aztán akinek nem inge,nem veszi magára.EZ SZÉGYEN BAZMEG!ilyet ebben a mezben nem lehet játszani!SPIRITO JUVE MI?az összes pályán lévõ játékos szembe köpheti magát ezután a produkció után.Ciro ma bebizonyíthatta volna hogy edzõ.ez nem sikerült.kibaszottul csalódott vagyok,és ha a Palermo ellen nem tesszük oda magunkat,én már októberben leteszek arról,hogy a San Siroban jutok be a pályára az ünneplésnél.szánalmas...

atyaég..orf-en néztem, de ez vmi borzalmas volt : D

Zsolti9014
Nem olyan rossz az x idegenben a Bayern ellen. kicsit több akarással nyerhettünk volna azért.

Hajrá Magyarország!

hát, sztem több akarással simán hozható lett volna, de sajna ilyen hátvédekkel akik ennyire nem tudnak semmit hozzátenni a támadáshoz, és védõnek se kiemelkedõk..jó, hogy Marchisio besegített hátul

nem volt olyan nagy szám a Bayern, második félidõre õk is teljesen ellaposodtak, talán ha Iaquinta hagyja Treznek ellõni azt a bizonyos helyzetet

psnid HaTeBeKa

forzajuve5
nem értem mi a fene van velünk már meccsek óta. a ma mutatott játék egy nagy nulla.
Ferrara is lassan megérdemel egy sündisznót a hátsójába amiért nem játszatja Alexet

gercse
Macabit le kell zúzni mindenképp, legközelebb, meg utána is

Kaplan
Szarok voltunk, kegyetlenül, ha nyer a Bayern egy szót sem szólhatunk, ajándék pont.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Na, csak kiszenvedtük. Azt mondom örüljünk az x-nek, sokkal több nem volt a meccsben, ha reálisan nézzük. Sajnos a Bordeaux megint egy kései góllal mentett pontot, ezúttal sajnos kettõt is.

Amici di nessuno...

ezt a cserét nem értem, sztem a Iaquinta-Alex csere sokkal ésszerûbb lett volna :|

remélem bizonyít a brazil!

psnid HaTeBeKa

Iaquinta bazmeg 😞

psnid HaTeBeKa

Kaplan
Ezt most én sem értem, jó abban van igazság, hogy átszaladnak a középpályánkon de attól még nem kéne feladni a támadás lehetõségét.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
öööööö ez a csere most miért?

jaj neeee

psnid HaTeBeKa

mert közben csatornátváltott, aki streamelte :S
Kaplan
És itt miért amerikai foci megy? <#idiota>

( Amúgy tényleg szép a kép. 😄 )

ja és Bordeaux (csak leírom helyesen 😄) x-re áll eddig

psnid HaTeBeKa

hazai pálya
remélem a végén el lehet majd sütni azt a közhelyt, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát

Camo játéka nem semmi, de az a sárga para mint az állat
Grygerát érzem eddig gyenge pontnak, nem ebbe a csapatba való

psnid HaTeBeKa

gercse
sajna jobban nyomnak, sokat futnak

Trunks
Kicsit sok "eddig" lett... 😊

Camo nagyon jól tolja, én már benn láttam a lövését.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ajjjaj

Trunks
Csoda, hogy nem született gól, volt csomó helyzet. Jó a meccs eddig, bár a Bayern jobbnak tûnt eddig.

Amici di nessuno...

remélem Camo pályán marad basszus, összes körmöm lerágom itt a nagy izgalmakba

psnid HaTeBeKa

Trunks
Úristen, ez mekkora védés volt...

Amici di nessuno...

Trunks
Pont ezt akartam írni. Nagyon nagy ez az ember, imádom a játékát.

Ez is jó:
CCTV5
http://www.koobee.com.cn/tv200905151012.swf?cid=6×tamp=0&site=flurry.thu.tvie.com.cn&autoStart=true

Amici di nessuno...

ezt megköszönhetjük Riberynek

itt is szép a kép, és nem akad+angol kommentár:
http://www.iraqgoals.net/ch1.html

psnid HaTeBeKa

Trunks
Ezt hogy lehetett befújni lesnek? Grygera legalább egy fél méterrel a védõ mögül indult, ráadásul pont a partjelzõ orra elõtt (!) Szeretem az ilyet.

Amici di nessuno...

gercse
nálunk sem..., mindegy, vmelyik stream csak jó lesz