Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szarok vagyunk. Ez a Jaki-Amauri kettõs elöl semmit sem ér, egyikük se lép vissza a labdákért. A Palermo pedig megérdemelten vezet, minden összejött nekik.
Amici di nessuno...
1 hónap alatt sikeresen elvették a kedvem az egész szezontól. az inter meg röhögve begyûjtheti így a bajnoki címet.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Grygera és Poulsen pedig 1 vicc, miért nem Cáceres játszik jobbhátvédként?
Amici di nessuno...
kezdõ sztem:
Buffon
Grygera Cannavaro Chiellini Grosso
Camoranesi Felipe Melo Poulsen(de ezt a posztot passzolom, ide kéne egy jó ember)
Diego
Trezeguet Iaquinta
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
9 Iaquinta
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
39 Marrone
A sérült Del Piero, Tiago, Salihamizdic, és Sissoko mellett Claudio Marchisio sem utazik el a többiekkel. Utóbbinak egy napos pihenõt adott a tréner.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A támadó éles fájdalmat érzett a combjában a délelõtti tréningen, és a vizsgálatok után kiderült, hogy bõ egy hónapig nem játszhat.
A Bayern München támadója, Mario Gomez a bajorok Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkõzése után elmondta, 2007-ben az olaszok szerették volna megszerezni õt, de elutasította a torinói klub ajánlatát.
„A Juventus nagy összegû, ha jól tudom, húszmillió euró körüli ajánlatot tett értem – mondta Gomez. – A stuttgarti vezetõk elgondolkodtak az ajánlat elfogadásán, és végül én voltam, aki nemet mondott. Úgy gondoltam, jobb nekem, ha a Stuttgartban maradok, és még tovább fejlõdöm.”
„Természetesen nagy tett lett volna egy 21 éves srácnak aláírni a Juventushoz, de nem a pénz a legfontosabb, ha a jövõrõl van szó. Fontosabb, hogy fejlõdhessek” – mondta a támadó, aki a nyáron igazolt a Stuttgarttól a Bayern Münchenhez.
Hajrá Magyarország!
nem volt olyan nagy szám a Bayern, második félidõre õk is teljesen ellaposodtak, talán ha Iaquinta hagyja Treznek ellõni azt a bizonyos helyzetet
psnid HaTeBeKa
Ferrara is lassan megérdemel egy sündisznót a hátsójába amiért nem játszatja Alexet
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
remélem bizonyít a brazil!
psnid HaTeBeKa
psnid HaTeBeKa
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
psnid HaTeBeKa
( Amúgy tényleg szép a kép. 😄 )
psnid HaTeBeKa
remélem a végén el lehet majd sütni azt a közhelyt, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát
Camo játéka nem semmi, de az a sárga para mint az állat
Grygerát érzem eddig gyenge pontnak, nem ebbe a csapatba való
psnid HaTeBeKa
Camo nagyon jól tolja, én már benn láttam a lövését.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
psnid HaTeBeKa
Ez is jó:
CCTV5
http://www.koobee.com.cn/tv200905151012.swf?cid=6×tamp=0&site=flurry.thu.tvie.com.cn&autoStart=true
Amici di nessuno...
itt is szép a kép, és nem akad+angol kommentár:
http://www.iraqgoals.net/ch1.html
psnid HaTeBeKa
Amici di nessuno...