44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    csak pinz

mi nem vagyunk real 1 meg real 2
    veszünk egy drága kapust és lemondhatunk Milosról pl.

Ez nem volt betevezve
  • Grove4
    Akinfeev (nem tudom jól írom e a nevét) kellene
  • gercse
    utsót nem ismerem, de másik kettő jó kapus sztem
  • Breki33
    Jó kérdés

Én el tudnám viselni őt tulajdonképpen, csak egy BL-es bakijára emléxem, de különben nagyon jó helyettes.

Csak ugye őis megsérülhet ahogy meg is történt és akkor tudjuk kik jönnek.

De ha Buffon kiesik én beraknám első számű kapusnak és helyettest keresnék. Ez most a tervezett mezőnyjátékosoktól veszi el a pénzt.
  • Fabio Capello
    manningerrel mi is a gond?
  • Breki33
    Inkább Buffon pótlása a gond mivel nem terveztünk kapus vásárlást

"Buffon sérülései miatt új kapust kereshet a Juve

A világbajnok kapus folyamatos sérülései miatt a torinói klub lépni kényszerülhet.

© TuttosportBuffont a Paraguay elleni világbajnoki mérkőzés szünetében lecserélték, miután hátfájásra panaszkodott. A kapus az utóbbi időben többször is partvonalon kívülre került sérülései miatt, most úgy tűnik, hátsérve ismét kiújult. A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juve vezetői úgy döntöttek, a nyári átigazolási szezonban megpróbálnak helyettest találni.

A lap szerint a Milanban szereplő Marco Storari, és a Chievo portása, Stefano Sorrentino is esélyes lehet a posztra. A "zebrák" rajtuk kívül figyelemmel kísérhetik a Monaco 23 éves, francia utánpótlás-válogatott hálóőrét, Stephane Ruffiert is."
  • Breki33
    Jorge Martínez nem rosz játékos idei teljesítménye alapján
    Manchester City és érdeklődött iránta márciusban.

Simán leverték az intert így szopatta a teljes védelmet :)

• forzajuve5
    szólt már valaki az új főnökségnek, hogy a Juventusnál dolgoznak?
    hihetetlen milyen középszerű nevekkel dobálózunk. kezdek félni, hogy a nagy ígéretekből semmi se lesz
  • szucsy89
    végül hol kötött ki:D
  • Grove4
    Gratulálok.
  • IXEMGabeo
    hmm miket találsz te is:) nem örültem volna neki...
  • Breki33
    Beckham és Del Piero egymást csábítgatta

Évekkel az esetet követően David Beckham bevallotta, hogy korábban kísérletet tett Alessandro Del Piero Manchester Unitedhez csábítására. A két játékos hosszú ideje igen jó kapcsolatot ápol, így az olasz örült volna, ha az akkoriban a Juventussal hírbe hozott angol csatlakozik együtteséhez, Beckham azonban inkább Del Pierót csalta volna Angliába.
  • eddie
    Akkor Sorry!
  • Monoton
    Igen azért.
  • 9csöves9
    kamu volt Chiellini hosszabbításos híre,állítása szerint még nem is beszélt senkivel az új vezetőség tagjai közül
  • eddie
    Ez miért lett moderálva?Mert reklámnak számít?
  • Grove4
    lol, a 2 is sok.
  • 9csöves9
    eléggé távolodik a megállapodás Gallas ügyében.az ügynökével tegnap találkoztak az illetékesek,évi 3 milliót akarnak,de csak 2-t adnánk
  • Grove4
    Krasic a szerbek Dél-Afrika-i „táborhelyéből” vette fel a kapcsolatot barátaival, akiknek a következőket mondta: „Remélem mihamarabb megoldódik minden.”

„Nem tetszik a kialakult helyzet. Én már egy jó ideje meghoztam a döntésem, csak a Juventus-ba akarok menni.”
  • Breki33
    Az AS Roma 2013-ig hosszabítaná meg Claudio Ranieri szerződését - írja az Il Corriere dello Sport.

Az együttest a tavalyi szezon közben átvevő mester egy rossz passzban lévő gárdát szedett össze, vezetett a tabella második fokára, ami Rosella Sensi elnökasszonynak bőven elegendő volt arra, hogy elszánja magát a hosszabításra.

Hivatalosan ugyan még nem találkozott a két fél, de szóban már beszéltek erről. Ranieri szabadsága július nyolcadikán ér véget, és minden bizonnyal már az első nap megtárgyalják a szakember jövőjét, aki az új kontraktus értelmében kétmillió eurót keresne.

Olasz lapértesülés szerint azon a bizonyos beszélgetésen szóban már megegyezett egymással az edző és a tulajdonos, így már csak az ilyenkor szokásos papírmunkálatok vannak hátra.
  • Breki33
    Mondjuk ez pár napos hír a legfrisebb

"Krasic-ért 18 millió €-t ajánlott az M. City,de ő többször leszögezte,hogy a Juve-ba akar játszani,így a CSKA elutasította a City ajánlatát és kérte az olaszokat,hogy emeljék meg az ajánlatukat 16.5 millió €-ra és vihetik Krasic-ot!"

És a helyére már igazoltak is

A Manchester Unitedtől igazolt játékost az orosz sztárklub.

Zoran Tosics az elmúlt idény második felét az 1.FC Kölnnél töltötte kölcsönben, és jó teljesítményt nyújtott a Bundesligában, aminek következtében a németek meg is szerezték volna végleg, ám nem tudtak versenyre kelni a CSZKA Moszkvával, amely a jelentések szerint nyolcmillió fontot sem sajnált rá.
  • forzajuve5
    ennyi :D
    nem tudom Marotta mit mondhatott neki ami miatt ennyire hozzánk akar jönni
  • Breki33
    Az Inter több fizetést ajánlana Krasic-nak,akit maga Benitez hívott fel telefonon,hogy meggyőzze az Interbe való igazolásról,de a szerb hajthatatlan és szorgalmazza jelenlegi klubját,hogy állapodjon meg a Juve-val!
  • Breki33
    Komoly gondok vannak Buffon ülőidegével

Komoly a sérülése Gianluigi Buffonnak, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott elsőszámú kapusának, akit a Paraguay elleni, hétfői világbajnoki mérkőzés szünetében le kellett cserélni.

A csapat fizioterapeutája kedden azt mondta: egyelőre bizonytalan, hogy a játékos mikor léphet újra pályára vb-n. Enrico Castellacci úgy fogalmazott, a kapus bal oldali ülőidegével van probléma, s azonnal el is kezdik a gyógyító gyakorlatokat. A 32 éves Buffon már az 1-1-gyel végződött meccs bemelegítésénél hátfájásra panaszkodott, majd a szünet után már nem tudta folytatni a játékot. Az olaszok vasárnap az új-zélandiakkal, jövő csütörtökön pedig a szlovákokkal találkoznak az F csoportban.
  • Fabio Capello
    állítólag az mu érdeklődik diego iránt
  • eddie
    Köszi :)
  • gercse
    rányomtam :)
  • eddie
    - moderalva -
  • Trunks
    Nem a tegnapi alapján írtam véleményt Pepéről, mert ő még a jobbak közé tartozott. Csak úgy érzem Pazziniban több potenciál van, de ezalatt az egy év alatt úgy is eldől, mennyit ér.
  • Cike
    Rossz hír az olasz válogatott szurkolóinak: a legfrissebb hírek szerint Gianlugi Buffon hátsérülése súlyosabb a vártnál, és nem lehet megmondani, hogy pályára léphet-e még a világbajnokságon.

„Pillanatnyilag nem lehet megmondani, mikor térhet vissza" – nyilatkozta Enrico Castellacci, az olasz válogatott csapatorvosa a Paraguay ellen megsérülő Buffon állapotáról. A doktor azt is elmondta, a világbajnok klasszis már megkezdte a kezeléseket.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Juventus játékosa lett az első olasz kapus, akit valaha lecseréltek világbajnokságon.
  • Zsolti9014
    Na, szerintem nem volt tragikus ez a tegnapi meccs, azért Paraguayt megfoghatta volna a bíró, így komoly sérülés is lehetett volna a vége...

Az olasz csapat védelméből szerintem Criscito kiemelkedett, valamint szerintem Pepe jó volt. Nagyon is. Cselezett, beadott, futott, hajtott, érkezett. Nem azt mondom, hogy világklasszis szinten játszott, de jó volt. Gigi meg gyógyuljon meg, szükség van rá.
  • VéLacc
    teljesen jól látta
  • Oziris666
    Lippi más meccset nézhetett,vagy biztos bepárásodott szemüvege:P
  • Breki33
    Szerintem nem bírta ülve végignézni
  • Fabio Capello
    ő meg fogta a hideg sört, beült a masszírozós fotelbe és végignézte a meccset :D
  • gercse
    Reméljük nem
  • szucsy89
    Buffonnak ennyi volt a vb?
  • gercse
    Hát 27 éves már ő is, bár kapusnak tényleg nem sok, de Buffon pl. 23 évesen jött, mondjuk ő őstehetség
  • forzajuve5
    én viszont inkább kellemeset csalódtam benne. nem mondom hogy hű de nagy játékos, de küzd és hajt ami majd nagyon kell nekünk.
    kicsit Candreva-hoz tudnám hasonlítani, de azért Pepe technikailag képzettebb

Giginek pedig miharabbi gyógyulást!
    egyébként lehet el kellene gondolkodni Marchetti megvételén. persze ez azt jelentené, hogy Manningert el kell adni, de ha Gigi továbbra is ennyiszer megsérül akkor el tudnánk kezdeni beépíteni a fiatal Marchettit
  • Breki33
    A Juventus kapitánya, Alessandro Del Piero sok sikert kívánt az olasz válogatottnak a Paraguay elleni első csoportmérkőzésük előtt.

„Kedves barátaim, most ti jöttök.”, írta Del Piero saját, hivatalos weblapján. „A mai naptól megkezdődik az Azzurrik kalandja. A mai naptól kezdve, ismét pályán lesz a világbajnok, akinek az lesz a feladata, hogy megvédje címét. Nem azok közé az emberek közé tartozom, akik úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna. Mindig is hangoztattam, hogy szeretnék veletek lenni. De azok közé az emberek közé sem tartozom, akik csak azért nem szurkolnak a válogatottnak, mert éppen nincsenek benne. Tehát gyerünk fiúk és sok szerencsét ma estére.”