Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
morata!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Érdekes lesz ez így elöl.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Az igazi kérdés az lesz, hogy Pogba meddig marad. Egyrészt amit kifelé mutat, abból rögtön az jönne le, hogy bármikor távozhat, másrészt annyi esze már van 2-3 szezon óta, hogy nem ment el valahova csak a pénz miatt.
Amici di nessuno...
nem azt mondom, hogy evrát felejtsük el, és igenis jól csinálja allegri, hogy egyelőre még rotálja a két játékost, viszont jó lenne, ha fontosabb meccseken is bátrabban merne sandro-hoz nyúlni. véleményem szerint cuadrado is jobban játszott a beállítása után lichsteinernél, lehet őt is többször meg lehetne próbálni azon a poszton, és nem csak 20-30 perces csereként.
itt a lista: http://www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html
megnövekedett fizuk mellett egy dybalat is sokkal könnyebb lesz megtartani hosszabb távon.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2016.01.25. 12:56:18
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
A Roma az x-ért jött, Spalletti valóban jól megszervezte a védelmüket. Jó edző, látta, hogy ez volt a legkritikusabb pont Garciánál, úgyhogy ezzel kezdte a munkát. Pontot nem érdemeltek, de később nem lesznek rosszak szerintem.
Nem tudom elképzelni, hol fog borulni ez a győzelmi széria, valószínűleg valami kiscsapat ellen. Én már hetek óta úgy számolok, hogy bármikor jöhet. Ha ez a Napoli meccsig nem történik meg, akkor onnantól szerintem már nincs megállás a scudettoig, otthon meg kell verni őket és onnantól szétesnek. Utána jönnek sorban nagyüzemben az Inter és Bayern elleni meccsek, jó lenne ezeknek az élről nekivágni.
az, hogy messi rajongó, szerintem természetes, egy 22 éves argentin gyerekről van szó, aki 10 éves kora óta abban él, hogy a honfitársa halmozza az aranylabdákat és megdönt minden létező rekordot, nyilván őt tekinti példaképnek.
pogbáért pedig 18 éves kora óta érkeznek a különböző nagy csapatok ajánlatai folyamatosan, ráadásul egy olyan ügynök mellett, mint raiola, valahogy mégis negyedik éve itt van nálunk a srác.
Amici di nessuno...
nagyon komolyan be kell biztosítanunk dybalát, mert braida ott volt a mai meccsen is, és a hírek szerint a pogba, dybala kettősből már inkább az utóbbi felől érdeklődött. valószínűleg attól azért nem kell tartani, hogy 1 szezon után elveszítjük, de jó lenne pogbához hasonlóan minimum egy 4 - 5 évre megtartani. legjobb mondjuk az lenne, ha ezeket a fiatalokat tényleg hosszú időre magunkhoz tudnánk láncolni.
Amici di nessuno...
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
sarri ráadásul ahogy nézem, nem nagyon rotálja a csapatot, maximum annyi a különbség, hogy mertens vagy callejon játszik. kétlem, hogy ez a szinte állandó kezdő ilyen szinten bírná végig a bajnokság + európa liga terhelést.
Amici di nessuno...
Lichtsteinerrel szemben megvannak a kétségeim, pláne támadásban, de azért nem semmi, ahogy visszajött a műtétje óta. Tőle szokatlan mondom pedig szerzett is néhány fontos gólt (Gladbach, Lazio).
Amici di nessuno...
Erre a kibaszott gólvonal technológiára miért kellett ennyit várni? Olyan bonyolult dolog ez? Régen be kellett volna már vezetni.
Amici di nessuno...
Mancini lerasszistázta Sarrit, Sarri lebuzizta Mancinit, volt egy kis összetűzés a végén. Tiltsák el mindkettőt a picsába :)
Amici di nessuno...
Közben Mandragora hivatalos, 6 millió 3 részletben plusz 6 millió bónusz
A Lazio érdekes módon miután simán elkalapáltuk őket szinte feltámadtak, azóta veretlenek. Viszont ellenünk borzasztó a mérlegük, legutóbb 3 éve ilyenkor tudtak minket megverni, pont a kupában.
Amici di nessuno...
Nagyon jó lett az új stadion, mindenkinek ajánlom, hogy menjen el ide. Pénzben nem egy vészes történet, 1 nap alatt simán megjárható. Majd teszek fel képeket, ha begyűjtöttem őket mert én általában nem csinálok. Most Dybala első gólját azt hittem felvettem erre csak képet csináltam róla :D
Az első félidő egyben kb. életem legjobb meccsélménye lesz, egy kibaszott tombolás volt az egész végig. A második gól után, ahogy elő lett véve az összes interes dal, tényleg azt érezhette az ember, hogy bármi van, mi mindig visszatérünk és erősebbek vagyunk/leszünk bárkinél Olaszországban. A második félidő aztán már gyenge volt, rajtam is kijött az egész addig tartó vedelés vasárnap hajnal 2-től, meg az első félidei szurkolás, szét akart robbanni a fejem. Meg hát a hangulat a 2. félidő minőségével együtt zuhant, szóval kb. a 70. perctől már a végét vártuk.
Szerintem amúgy egyedül a Napolival kell majd a vége felé már csak versenyezni a Scudettoért.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Csöves meg jól kifogta ezzel a meccsel. Kis túlzással az első félidőben több gólt lőttünk, mint az összes meccsen együttvéve, amin kinn voltam. :)
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Comannal meg ne jöjjön nekem senki. Tipikusan a teljes laikus nézőpont, eladunk valakit valamennyiért, utána jó teljesítményt nyújt, akkor rögtön levonják a következtetést, hogy hülyeség volt eladni. A gyereknek egy kezemen meg tudom számolni hány jó megmozdulása (!) volt Juve-mezben. Tragédia volt, amit művelt, pedig Allegri folyamatosan megadta neki a lehetőséget. Szerintem a klub történetének egyik legjobb biznisze volt eladni ennyiért, akkor is, ha nyer 8 aranylabdát zsinórban.
Inter meg újabb pontokat hullajtott, 1-1 Bergamóban.
Amici di nessuno...