Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Keményen 2 méterrõl, de benn van. 😄

Amici di nessuno...

végre

psnid HaTeBeKa

Trunks
Vicces lenne. Nem is értem, mit mûvel a Zinter a BL-ben. #26717-ben belinkelt cikk nagyon nagy.

Amici di nessuno...

gercse
nem szerencsétlenkedem a streamekkel, meg lassan megyek aludni is, de kicsit tényleg aggasztó, hogy nem igazán tudunk gólt lõni, pedig nem olyan acélos ez a Maccabi, remélem második félidõben Trez vagy Diego ismét betalál, kell az õ jó formájuk

forzajuve5
mi meg jó esetben 3. helyrõl mehetünk az európa kupába majomkodni az interrel meg a poollal

Trunks
Szerintem is. Tavaly is mekkora gólt lõtt, amikor egyszer Ale nem volt a pályán, és elvállalta Seba. Eleve Diegónak a sorfal felett kellett volna elcsavarnia, nem a másik oldalra rúgnia, mert egy rendes kapus oda nemigen kaphat gólt.

Amici di nessuno...

Trunks
Óriási, hogy ilyen szar csapatnak sem tudunk 1 félidõ alatt gólt lõni. Ha itt nem nyerünk, akkor komoly bajban leszünk, és a Bordeaux gyakorlatilag továbbjut.

Amici di nessuno...

forzajuve5
az Seba szöge volt. neki kellett volna lõni

Trunks
Jaj, de szarul lõtte Diego. Del Piero ezt 10-bõl 8-szor beveri.

Amici di nessuno...

Trunks
Ráadásul emberelõnyben játszanak. Kegyetlen durva lesz a csoport, ha nyer a Bordeaux.

Amici di nessuno...

amit írtam, az a minõséget leszámítva jó
vezetnek a franciák

psnid HaTeBeKa

Trunks
Na, ez a stream is ledöglött. Még rosszabb, hogy még nem vezetünk.

Amici di nessuno...

Trunks
Nagyon durván egykapuzunk. Iszonyatosan jól néz ki ez a BL-mezünk, lehet veszek egy ilyet.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez egész jó. Trez majdnem betalált.

http://atdhe.net/9941/watch-juventus-vs-maccabi-haifa-fc-

Amici di nessuno...

http://www.calcion.altervista.org/live4.htm

ez nem dobál le, de szar a kép

psnid HaTeBeKa

Trunks
Fél perc után: "We've reached the maximum number of streams for your country. To ensure 100% access to all Justin-tv video, please purchase a premium account." Óriási.

Amici di nessuno...

Trunks
Elég nevetséges tényleg. HTB linkje mûködik, köszönet érte. Ha vki talál jobbat, akkor azért szóljon.

Amici di nessuno...

mégse

psnid HaTeBeKa

http://calciolink.altervista.org/streamerone_myp2p.html

psnid HaTeBeKa

forzajuve5
mai napig nem tudom elhinni hogy a világ legnagyobbb és legnézetebb kupasorozatának meccseit nem tudják értelmesen közvetítetni

Csacsi
nincs valakijavascript:document.newmessage.submit();nek mûködõ linkje?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
megint nincs épkézláb linkem. valaki???

nem akarok feszkót szítani, meg semmi ilyesmi, de ez annyira 10/10, hogy muszáj:
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/10/21/1574986/juventus-fan-insults-inter-president-massimo-moratti-in

psnid HaTeBeKa

9csöves9
az öltözõbe megrakni.Zdenek az uccsó elõtti képen már magához is nyúlt😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

PaintKiller
Sose volt neki 😄

limperatore
Diegonak ellopták a borotváját? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

forzajuve5
ezt a jókedved jó lenne ha átvinnék este a pályára is

Melo vajon hova viszi Camot? 😄

9csöves9

Fabio Capello
holott igazuk van... :/

forzajuve5
a Debrecen meccsén már vagy háromszor elmondták a kommentátorok, hogy a Fiorentina mekkora üzletet csinált Zanettivel. elhangzott még a "szinte nevetséges áron jutottak hozzá" mondat is... elég gáz a mi szempontunkból :S

9csöves9
szerintem is ez lenne a legjobb.aztán Alex mehetne Seba helyére

forzajuve5
nálam ez lenne a nyerõ felállás:

Gigi
Caseres,Cannavaro,Chiellini,Grosso
Sissoko,Melo
Camoranesi,Diego,Giovinco
Trezeguet

Európa legjobban összerakott középpályája lenne 😄
Sissoko és Melo szûrne mindent, a 3 támadó szellemû középpályás pedig osztaná a labdát a világ legjobb befejezõcsatárának

9csöves9
ez lenne a legésszerûbb,csak nem hiszem hogy azokkal az emberekkel próbálja ki Ciro,akik a legjobbak lehetnének benne.a Tuttosport pl Momot írja balszélre😊

forzajuve5
nagyon sok helyen írják, hogy Ciro új taktikát vet be holnap, mégpedig a 4-2-3-1 felállást

Trunks
Vicces, hogy nincs olasz játékos a listán. Azt hittem, hogy Buffont megszokásból minden évben ráírják. 😊)

#26703: Tény, néhány hete én is sokkal pozitívabban láttam a dolgokat. Az elsõ néhány forduló után úgy tûnt, most tértünk igazán vissza és reális célkitûzés lehet a scudetto. Igazából el se tudom dönteni, mennyit tud ez a csapat, mert hiszem, hogy az elmúlt 4-5 fordulóban látottnál sokkal-sokkal többre képes. Csak már ideje lenne bizonyítani, mert ha így folytatjuk, akkor nem csak a scudetto úszhat el, hanem a BL-csoportkörbõl való továbbjutás is veszélybe kerülhet...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
ARANYLABDA 2009 – A JELÖLTEK

Andrej Arsavin (orosz, Arsenal)
Karim Benzema (francia, Lyon, majd Real Madrid)
Iker Casillas (spanyol, Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (portugál, Manchester United, majd Real Madrid)
Diego (brazil, Werder Bremen, majd Juventus)
Didier Drogba (elefántcsontparti, Chelsea)
Edin Dzeko (bosnyák, Wolfsburg)
Samuel Eto'o (kameruni, Barcelona, majd Inter)
Cesc Fábregas (spanyol, Arsenal)
Fernando Torres (spanyol, Liverpool)
Diego Forlán (uruguayi, Atlético Madrid)
Steven Gerrard (angol, Liverpool)
Ryan Giggs (walesi, Manchester United)
Yoann Gourcuff (francia, Bordeaux)
Thierry Henry (francia, Barcelona)
Zlatan Ibrahimovic (svéd, Inter, majd Barcelona)
Iniesta (spanyol, Barcelona)
Júlio César (brazil, Inter)
Kaká (brazil, AC Milan, majd Real Madrid)
Frank Lampard (angol, Chelsea)
Maicon (brazil, Inter)
Lionel Messi (argentin, Barcelona)
Luís Fabiano (brazil, Sevilla)
Franck Ribéry (francia, Bayern München)
Wayne Rooney (angol, Manchester United)
John Terry (angol, Chelsea)
Nemanja Vidics (szerb, Manchester United)
David Villa (spanyol, Valencia)
Xavi (spanyol, Barcelona)
Yaya Touré (elefántcsontparti, Barcelona)

9csöves9
nem Cirot látom az elsõdleges hibának,de csak egy klasszis edzõvel lesz itt játék.a szélsõhátvédeket leszámítva azért ez egy komoly keret

baszki pedig Rómában amikor a salakpályán ünnepelt a csapat,lehetett látni a szemükben mindent aminek egy gyõztes Juventus játékos arcán látszania kell...

Trunks
A szomorú az, hogy igazából örülnünk is kell (kéne) a döntetlennek, mert több helyzete volt a Fiorentiának, még ha elég csicska góllal szereztek vezetést (persze mi tudtuk ezt überelni).

Nem is tudom, kit kéne hibáztatni. Ez az Amauri-Jaki támadókettõs egyértelmûen megbukott, eddig se mûködött, teljesen a felívelgetésekre vagy a "levisszükaszélrealabdátaztánmajdgrosszóvagygrigerabeadjadeigazábólegyiküksetudjapontosan" típusú játéra állunk át, ami teljesen hatástalan. Ráadásul mostanában a védelmünk se brillírozik, mondjuk fõleg a szélsõ hátvédek miatt. Chiellini megint isten volt, nélküle nem tudom hányat kapunk. Cannavaro is általában megbízható, de Grygera megint miket mûvelt, jó ég...

Amici di nessuno...

forzajuve5
nem is tudom mit írjak. Csöves elsõ 3 szava foglalja össze legjobban az egészet ami ma is itt ment.
hihetetlen mennyire Diego függõ lett a csapat. meg kellene próbálni a klasszikus 4-4-2 felállást vagy valamit mert ez így rohadtul nem jó.
Sissokonak sem fog feküdni ez a jobb oldali poszt.
és valóban nagy szükség lenne egy 100%-os Alexre, mert a csatáraink katasztrófálisak. Amauri ma betalált, de azonkívül megint semmit nem tudott mutatni, és így akar Olasz válogatott lenni? még a boltban sem adnék neki válogatott mezt ha így folytatja.
Chiellini nem lenne akkor megint nagy pofonba szaladunk.
Következõ forduló Siena ellen. azt a meccset összekötözött lábakkal nyerni kellene

gercse
hát igen, Poulsennek örültem, de a többiek...
Alex valóban hiányzik, mert õ ha nem is hoz sokat a játékba, akkor is a jelenléte számít sokat

9csöves9
szar.szar.szar. én már csak Alexben bízok

Ranierivel az volt a baj,hogy túl sablonos volt a játék.Ferrarának sablonja sincs...

Chiello és Poulsen volt a legjobb,ez mindent elmond

gercse
hullámvölgy van már rég óta, valahogy ki kéne jönni belõle...

forzajuve5
Scudetto oly messze vagy...

forzajuve5
ezt a cserét magyarázza el nekem valaki

Kaplan
Az az igazság, hogy Jovetictõl úgy félek mint a tûztõl. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
végre Ama betalált
de Jaki miket kihagy...
ezen a meccsen még két gólt legalább kell rúgni ha a védelmünk így folytatja a meccset ahogy kezdtek

Kaplan
Ha ezt kihagyta volna Ama szerintem lendületbõl neki megy a reklámtáblának. 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
AMAURI BAZDMEG VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGE A GÓÓÓÓLCSENDNEK!!!

amúgy elég csicska gól volt sajnos, én szégyellem magam. <#idiota>

WuFraZselic
😄😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kaplan
Grossonak hatalmas taps, az év balfasza cím meg is van! 😊