44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    Nekem is ez rémlett, de nem voltam benne biztos.
  • 9csöves9
    á nem sok.konkrétan a fia:)
  • Grove4
    Pill, felhívom...

(nem tudom)
  • Fabio Capello
    ennek a lippinek van köze ahhoz a lippihez? :D
  • Grove4
    A Juventus védője, Giorgio Chiellini sztár játékoshoz méltó szerződést érdemel, állítja a játékos ügynöke, Davide Lippi.
    „Megtiszteltetés, hogy a Juventusnál lehetünk, valamint, hogy olyan klubok érdeklődnek Giorgio iránt, mint a Manchester United és a Real Madrid.”, mondta Lippi. „Úgy döntöttünk, hogy a világbajnokság végéig nem beszélünk az átigazolási piacról. Csak ezután fogunk reflektálni. Giorgio két évvel ezelőtt kötött utoljára szerződést a Juventussal: akkor még fiatal volt és két, magas szinten eltöltött, szezon után eljött az ideje annak, hogy nagy játékoshoz méltó kontraktust kapjon. A vezetőség nem sieteti a dolgokat. Most minden stagnál. Meglátjuk, mi lesz.”

www.football-italia.net
  • Grove4
    Most kéne csatárt venni, nem egyszerre lecserélni a lassan-lassan kiöregedő csatársort.

Azt úgysem tudnánk.
    Trez- Amauri mehetne, Alexnak még van 2-3 éve (inkább 2)
    Jaki még maradhat tovább egy kicsit.
  • 9csöves9
    elég egyszerű játékra fog épülni a csapatunk,amit még talán ő is fel tud fogni és szerez kb 10 gólt...
  • forzajuve5
    pedig jól jönne egy olyan csatár aki akár egyedül is át tud törni egy védelmen, és nem azt várja hogy jöjjenek a beívelések
  • bakkerman
    lol,amauri plusz 1 év? :DDDDDD elég mókás
  • Breki33
    remélem nem adod át Lippi-nek.

Ha már ilyen edzők járnak ide :P
  • Breki33
    Én meg egy jó szélső védőnek !
  • 9csöves9
    Dzeko úgy néz ki aláír a Citybe.amúgy sem hinném,hogy veszünk csatárt,ugyanis eredetileg Martinez is az,Trez a legfrissebb hírek szerin pedig marad.Amauri,Jaki,Alex meg tuti

én azért örülnék egy gyors,játszani tudó csatárnak...
  • Fabio Capello
    derékba kicsit szűkös :D
  • Breki33
    egyébként, hogy tetszik az új zakó? P

• Fabio Capello
    helyes, szólj az őrségnek, hogy 25 korbácsütést neki :D:D
  • Grove4
    Jaja, eszem megáll, hogy megint szünetet kapott, a múltkor is kiborított 2 zsák cementet, megyek intézkedem. xD
  • Fabio Capello
    zsánklód húzzon vissza maltert lapátolni a stadionhoz
  • Breki33
    szerintem teljesen korrekt
  • Breki33
    Az aki ezt írta szerintem nem sokszor láthatta játszani.

Ki lett találva hogy Krasic a megváltó Martinezt meg nem ismerjük ezért ő biztos roszabb.

• Grove4
    Andrea Agnelli nyílt levele a szurkolókhoz

Kedves Szurkolók,

Egy hónap telt el, mióta a Juventus elnöke lettem. Sokan bátorítottatok, hittetek bennem, támogattatok, és ezért nagyon hálás vagyok.

A futball - főleg a nyári hónapokban - szavakból, interjúkból, elképzelésekből, és gyakran illúziókból áll. Hiszem, hogy az álmokat mindig a valóságnak és őszinteségnek kell körülvennie, ezért úgy döntöttem, hogy a honlapunkon keresztül hozzátok fordulok, hogy az elkövetkező hónapok feladatiról, céljairól beszéljek.

A csapat mindannyiunk szenvedélye, tevékenységünk és elkötelezettségünk legfőbb meghatározója. Éppen ezért a nyári legnagyobb igazolásunk - minden kétséget kizáróan - Giuseppe Marotta, aki remek szakember, kiválóan ismeri az átigazolási piacot és tökéletesen tisztában van egy sport klub vezetésének komplex feladataival.

Jean-Claude Blanc és én minden támogatást megadunk majd neki, hogy augusztus végére harcképes csapatot bocsáthasson új edzőnk rendelkezésére. Del Neri feladata lesz, hogy újra kultúrát és fegyelmet vigyen a játékosok öltözőjébe.

Az elmúlt években kiépített, riválisoktól való különbségünk fenntartása komplex szemléletet igényel, de tudjuk, hogy profizmussal és hittel olyan csapatot építhetünk, mely bármely ellenféllel felveszi a versenyt.

A klub vezetése - melyet a csapat másik felének tekintek - változásokon megy keresztül. Mindannyian azon dolgozunk, hogy biztosítani tudjuk a gazdasági stabilitást és a csapat versenyképességét. Ami engem illet, mindent beleadok majd, hogy minden fronton helytálljak.

A fentieken kívül szeretném, ha tudnátok, hogy - hozzátok hasonlóan - én is nagyon várom, hogy meghozzák döntésüket a sportbírósági hatóságok, és bebizonyosodjon, hogy mindenkire ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. Amíg ez meg nem történik, folyamatosan hallatni fogom a hangomat a Lega Calcio és az Olasz Labdarúgó Szövetség ülésein.

A nyár már itt van, mindenkinek nyugodt és kellemes pihenést kívánok! Találkozzunk a stadionban!

Andrea Agnelli

----------------------------------------------------------------------------------

Csak nekem tűnik úgy, hogy ez előre történő mentegetőzés?
    Legnagyobb igazolás Marotta, ő fog játszani? (nyílván tudom mire értette, de...)
  • Breki33
    Én meg szégyeltem magam, hogy miért nem ugrik be ki ő :P
  • Breki33
    Attól még jó játékos és a tavalyi idénye jól sikerült 9 gólt lőtt
    ami szerintem a posztján jónak számit
    nem véletlen érdeklődtek iránta angliából.

Szval én nem nevezném nevesincs játékosnak

Márciusban a managere ezt nyilatkozta róla

„Olyan labdarúgóról van szó, aki több poszton is bevethető. Nem értem, hogy Olaszországban mért nem figyeltek fel rá a nagy klubok. Mindannyian láttuk, hogyan játszott az Inter ellen, félek, hogy Olaszország megint elveszít egy kitűnő játékost. Ugyan érdeklődött néhány olasz klub, de jelenleg a Manchester Cityvel folytatunk tárgyalásokat"

Szerencsére Marotta jobban ismeri az olasz mezőnyt mint te :-)
    Szerintem jól járunk vele pont ilyen több poszton is bevethető játékosra van szükségunk aki Catania egyik motorja volt és melette elég gólerős is.

Ja és jól táncol :P

• Fabio Capello
    "A 33 éves kapus az első számú hálóőr, Gianluigi Buffon helyettese lesz az Öreg Hölgynél. "

MANNINGER!MANNINGER!MANNINGER! Én max őt vagyok hajlandó mint buffon helyettesét látni...
  • bakkerman
    12 millió? még a nevét nem hallottam a gyereknek :/
  • limperatore
    Inter nevelést vesztek?:D
  • MarcelloLippi
    Szeva :) Igen, köszönöm, professzor a helyes kifejezés. :)
  • 9csöves9
    szerintem Mimmo esetében már rég arról szól a történet,hogy ő nem akar idejönni.más logikus magyarázatot nem látok rá,hogy miért nem hoztuk még vissza.ha viszont így van,akkor nem is kell
  • Zsolti9014
    Én annak nem örülök, hogy Criscitót nem akarják visszahozni, valamint kapusnak megint kölcsön lehetett volna venni Abbiatit. :)
  • Grove4
    Poulsen cserének maradhatna, a többi mehet.
  • 9csöves9
    úgy hírlik,most már a távozók névsorát is bővítené a klub,Tiago,Grosso(Atleti)Trez(USA),Poulsen(Galata) került terítékre
  • Grove4
    Játékosinvázió a Juventusba!
    JuveAgnelli 2010.06.18. 23:24

Mindenben megegyezett a Juventus a Cataniával az uruguayi válogatott támadó Jorge Martínez klubváltásáról! A hírt a szícíliai klub honlapja közölte. Tizenkét millió eurót költenek a játékosra a bianconerók. Bonucci és Storari is jön. Kraszicsért még mindig tárgyalnak, nincsenek messze az álláspontok, ahogy Gallas ügyében sem. Pepével együtt még ebben a hónapban meglehet a hat igazolás a Zebráknak.

Jorge Martínez - aki óriási meglepetésre maradt ki Oscar Tabárez vb-keretéből - szélsőként és klasszikus befejezőcsatárként is megállja a helyét, nagy erőssége lehet az új Juventusnak.

Pietro Lo Monaco sportigazgató ugyan hangsúlyozta, amíg nem történt aláírás, addig bármi előfordulhat a játékospiacon, de nem valószínű, hogy visszakoznának a torinóiak, ha már megnyerték a 27 éves futballista kegyeiért folyó gyilkos küzdelmet a Lazióval szemben.

A Corriere dello Sport már azt is bejelentette: a következő szezontól a Juventusban kergeti a labdát Leonardo Bonucci. Ő Martínezzel ellentétben kint van a vébén, de egyelőre nem sikerült Marcello Lippi bizalmába férkőznie. A 23 éves labdarúgó szerződtetése egy hét múlva lehet hivatalos. Bonucci a Bari és a Genoa közös játékosa, a hírek szerint mindkét klubbal sikerült megegyezniük a Zebráknak. A torinói egyesület cserébe a ligúriaiaknál "hagyja" Domenico Criscito játékjogát és Raffaele Palladinóénak a felét, míg a Barit Sergio Almirónnal és két millió euróval vigasztalja.

Bár a hivatalos megerősítésre még várni kell, immáron azt is biztosra vehetjük, hogy Marco Storari a következő szezontól a Juventus csapatát erősíti. A 33 éves kapus az első számú hálóőr, Gianluigi Buffon helyettese lesz az Öreg Hölgynél. Négy és fél millió eurót fizetnek érte a piros-feketéknek. A szerződés aláírása már csak formalitás.

Az igazi nagy durranás Milosz Kraszics Torinóba költöztetése lenne, a szerb válogatott és a CSZKA Moszkva jobbszélsőjének ügyében 15 millió eurónál találkozhatnak az álláspontok - tudta meg a Tuttosport.

És akkor még nem szóltunk William Gallasról, akit ingyen igazolna le az olasz rekordbajnok.
  • 9csöves9
    Szeva Pavel!

(Professzor volt egyébként a beceneve,nem Doktor:) )
  • 9csöves9
    nekem is Almiron ugrott be rögtön
  • Grove4
    Én értem.

Válaszom szintén egy fórumidézet:

"Sztem meg hagyjuk már ezt a "nincs neve attól még lehet nagy játékos" szöveget mert az ellenkezőjére is van bőven példa/Knezevic, Almiron, Oliveira, stb./
    Én semmit nem látok ebben a gyerekben, de ettől még lehet jó.
    Krasic helyett viszont vicces......."

Azt is értem, hogy nem nagyon láttam/láttuk játszani, de mondom majd a következő szezon választ ad mindenre, azért remélem nem Martínez volt az a hatalmas meglepetés.
  • IXEMGabeo
    sok az a 12 milko Martínezért rafinált ez a Catania...
  • gercse
    oda oda :)

Kíváncsi vagyok Lippi változtat-e a köv. meccsre a csapaton, bár jóval gyengébb lesz az ellenfél, így mindenképp nyerni kell, de én Pazzinit mindenképp betenném előre, Gila semmit nem csinál
  • Breki33
  • gercse
    Régi szép idők, remélem tényleg elindulunk felfelé, és megmutatjuk, hogy a Juventus hova való :)
  • MarcelloLippi
    Igen Ő volt a Doktor. :)
  • Breki33