Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Hogy kaphatunk ilyen amatõr gólt?! Komolyan, mintha a magyar válogatottat láttam volna... Ez bizony Poulsené és Buffoné volt,oda a rövidre nem lehet gólt kapni.

Amici di nessuno...

Kaplan
Bekezdtünk...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

WuFraZselic
látom Melo nem kiván sokáig a pályán maradni <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trunks
Ki a fasz ez a bíró? Ezért hogy adhat mûesésért sárgát??? Grygerát meg tanítsa már meg vki beadni...

Amici di nessuno...

gercse
hát jó lenne egy Ama gól, de én egy 2-1-et tippelek ide, Chiellini, Trez ill. Gila

Forza Italia
Nyerni kell ma mindenképp
2-0 az jó is lesz. Amauri és Yaki góljaival

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
Mutu végre játszik ellenünk😊

1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
9 Iaquinta
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie

Avramov, Castillo, Comotto, Dainelli, De Silvestri, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gobbi, Jovetic, Marchionni, Montolivo, Mutu, Natali, Pasqual, Santana, Seculin, Vargas e Zanetti.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gercse
😄DD
egyébként ha Canna rendben volt, akkor sztem nem gond, hogy játszott, legalább visszavette a meccsritmust, és nem rögtön bajnokin kell, bár egy teljes meccset én sem játszattam volna vele

9csöves9
mondom van valami baja,mostmár edzéseken brékel is

9csöves9
Lippi egyre érdekesebb dolgokat mûvel.Cannavaro visszatér sérülésbõl és egybõl végig játszatja egy tét nélküli meccsen...azért Gilardino remélem kilõtte magát,tartok nagyon a meccstõl

Trunks
A tavaly történtek ismeretében pedig felér egy tragikomédiával az egész. Kb. nincs játékosunk, aki legalább egyszer ne dõlt volna ki min. 1 hónapra az elmúlt 1 évben...

Amici di nessuno...

gercse
mostmár remélem abbahagyják, inkább ne csináljanak semmit edzésen, hátha akkor nem sérülnek le

9csöves9
na Melo együtt edzett a srácokkal,és Alex is edzésbe állt külön

9csöves9
túl szép lett volna az a Momo-Melo páros.ha Felipe most kidõl õ lesz a 13. játékosunk aki sérülés miatt nem lép pályára.ez egy szezonra is sok,nemhogy másfél hónapra basszameg

Trunks
Ezen már komolyan sírni se tudok már, csak röhögni kínomban. Melo és Marchisio voltak messze a legjobb formában lévõ középpályásaink. Remélem Sissoko hamar formába lendül.

Amici di nessuno...

9csöves9
kórház topik,659. fejezet: Melo izomsérülést szenvedett egy edzésen

nem tudni még mennyire komoly,de a faszomatbelemá.

gercse
úgy legyen

Manninger a tavalyi szezonba is jól helyt állt most is jól fogja helyettesiteni Buffont.
forzajuve5
Gigi:
„Megsérültek a szalagok a bal térdemben és sajnos meg kell operálni, igyekszem addig húzni a dolgot, amíg csak tehetem, remélem az Inter elleni mérkõzésen fogok tudni játszani.”
Buffon, tehát a December 5-ei Inter elleni meccs után szeretne csak kés alá feküdni, igaz, hogy így kihagy 3 mérkõzést is, de csak így van lehetõsége felépülni a téli szünetben.

hát basszus nem tudom... lehet jobb lenne most megoperáltatni, mert amilyen szerencsétlenek vagyunk mostanában még a végén komolyabban rásérül a térdére és akkor annyi a szezonnak

gercse
zsír, egy jó formában lévõ Sissoko sztem olyan jó leglalább mint Marchisio

forzajuve5
következõ fordulóban a Fiorentina ellen már játszik

gercse
Sissoko is jön már lassan, nem? õt várom nagyon

Trunks
Ez a Cannavaro-ügy eleve elég nevetségesen hangzott, én nem aggódtam nagyon, amikor meghallottam. Csak az újságok fújják fel, hogy lehessen vmirõl írni.

Marchisio sérülése meg a szánalom kategóriája lassan, az egyik legjobb formában lévõ emberünket vesztjük el. Pláne azért fájdalmas, mert így valszeg az aranylábú dánunk fogja õt helyettesíteni, ami már elõre remekül hangzik.

Amici di nessuno...

gercse
hát MArchisio reméljük hamar visszatalál jó formájához is, ha majd újra pályára lép, Canna meg remélem legközelebb nem hoz szívbajt senkire ilyenekkel

9csöves9
Marchisiot megmûtötték,40 nap múlva térhet vissza.Cannavaro ügyében meg úgy néz ki nem lesz semmi gáz

forzajuve5
sikerült komolyan megijesztened, de talán annyira nem nagy a baj. ha mûtik is akkor az a téli szünetben lesz esedékes.

egyébként múltkor valahol felvetették, hogy a sok sérülés okozója az edzõközpont talaja lehet.
kicsit hihetetlenül hangzik számomra. viszont egy nagyot picit már ezt is elhiszem. nyáron lecserélték az egész szakmai stábot, mert mindenki rájuk fogta a sok sérülést, de az új emberekkel is változatlan a helyzet...

lehet Gigit mûteni fogják...

http://goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2009/10/09/1550352/italy-juventus-goalkeeper-gianluigi-buffon-to-have-knee

psnid HaTeBeKa

forzajuve5
akkor ez ennyi volt. nem fognak kegyelmezni. ilyen hülye sztorit nem vesznek azért be.
jól megszívtuk, mert most az egyik legfontosabb poszton legalább januárig egy játékossal kevesebb

Grove4
Jajj, de szánalmas!<#wilting>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Juventus: Mutu szerint a torinói klub megtévesztette õt

Adrian Mutu korábbi klubját, a Juventust tette felelõssé azért, hogy most 17 millió eurót kell fizetnie a Chelsea-nek.

A nemzetközi Sportdöntõbíróság (CAS) azért rótta ki a súlyos büntetést a román támadóra, mert 2004-ben kokainhasználat miatt rúgta õt ki a Chelsea, amely ezután kompenzációt kért, mondván, a vezetõség 17.6 millió fontot fizetett Mutuért, aki a szerzõdésbontás, illetve az eltiltása után ingyen állt tovább a Juventushoz.
Hirdetés

Mutu elmondása szerint megérti a CAS döntését, ám szerinte a Juventus miatt került ilyen helyzetbe.

„A Juventus hibája miatt vagyok ebben a helyzetben, mivel a torinói klub jogi képviselõi hiányos szerzõdéssel álltak elõ annak idején. Becsaptak” – mondta Mutu a Prosportnak.
9csöves9
bravó.csak nem sikerül kitörni a calciopoli óta meglévõ amatõrizmusból...

Breki33
pont ezt olvasom

"Cannavaro megbukott a doppingteszten
a-csoport, cannavaro, juventus

Fabio Cannavaro, az olasz válogatott csapatkapitánya megbukott a doppingteszten. A vizeletében kortizont találtak, ami “(….) fontos szerepet játszik a fizikai és a lelki stressz elleni védekezésében, különösen sérülést követõen”.Fabio_Cannavaro_e689

A 2006-os aranylabdás doppinghírét az olasz La Republica és a Sky Sport 24 szellõztette meg.

A két médium szerint Cannavaro arra hivatkozott, azért használt tiltólistás anyagot tartalmazó terméket, hogy egy darázscsípés utáni, esetlegesen halálos sokkot megakadályozzon vele.

Klubja, a Juventus orvosi csapata tanácsolta neki, hogy használhatja a szert, de errõl nem értesítették az olasz olimpiai bizottságot (CONI). Ezért akadhatott fenn a teszten a világbajnok hátvéd.

A játékost felfüggesztették a sporttevékenységtõl.

A hétvégi, írek elleni válogatott mérkõzésen eltiltás miatt amúgy sem játszhat, ezért így-úgy is Olaszországban maradt volna, de így kétségessé válik a jövõ szerdai Ciprus elleni szereplése is.

Kérdés, hogy a jövõ évi dél-afrikai világbajnokságig megoldódik-e Cannavaro helyzete, és a kijutó olasz csapat tagjaként részt vehet-e majd a viadalon.

Fabio Cannavaro – megkockáztatjuk, a futballtörténelemben – soha nem látott védõteljesítményt mutatott a 2006-os, Olaszország-nyerte világbajnokságon Németországban.

Utolsó védõként a hatodik meccséig, a németek elleni elõdöntõig egyáltalán nem szabálytalankodott; a gyõztes olasz válogatott kapitányaként, illetve fõként elegáns játékért kapta a vébé- és az év legjobb futballistájának díját.

A kortizon stresszhormon, hasonlít az adrenalinhoz.

A gerincesek mellékvesekérgében termelõdõ szteroidhormon, ami elõsegíti a zsíroknak és a fehérjének szõlõcukorrá való alakulását, és fontos szerepet játszik a szervezetnek a fizikai (pl. gyulladások) és a lelki stressz elleni védekezésében, különösen sérülést követõen.

Cannavaro 36 éves."
james69holden
Cannavaro fennakadt a doppingvizsgálaton!
Kortizont találtak a szervezetében, állítólag egy darázscsípést kezeltek vele.
Ha eltiltják, véget is érhet a karrierje...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
ha mûteni kell akkor csúnyán megszívtuk

9csöves9
Marchisionak is komolyabb a sérülése,elképzelhetõ hogy porcleválás...

Breki33

1. Juve (Storia di un grande amore) I CALCIATORI DELLA JUVENTUS /
2. E' bianconero I CALCIATORI DELLA JUVENTUS /
3. Forza Juventus I CALCIATORI DELLA JUVENTUS /
4. Piccola pietra EROS RAMAZZOTTI /
5. Reality Show GEMELLI DIVERSI /
6. Strana l'estate DIEGO MANCINO /
7. Corre piA? di noi GIANNI MORANDI /
8. In nome dell'amore PAOLO MENEGUZZI /
9. Odore di polvere da sparo FRANCO BATTIATO /
10. SalirA² DANIELE SILVESTRI /
11. FatalitA PAOLA & CHIARA /
12. Mai dire mai ALEXIA / Contiene inoltre il video Dietro le quinte

http://www.mediafire.com/?0kd9wbzzzz2
9csöves9
egy bohóccal kevesebb.Lacc azt mondta novemberben elnökválasztás.bevallom nekem ez nem rémlett,de ha így van akkor érdekes lesz.lehet hogy csak addig lesz Blanc?

forzajuve5
attól nem félek

Oziris666
Visszasírjátok még az öreget😊

forzajuve5
Jean-Claude Blanc váltja Giovanni Cobolli Gigli-t a Juventus elnöki székében, erõsítette meg John Elkann.

arról viszont nagy a csönd, hogy miért is volt ez a hírtelen váltás

VéLacc
jó csak azért nem értem énse, mert egyrészt -még- nincs válság(vagy úgymond olyan nagy hullámvölgy), másrészt am is novemberben elnökválasztás lesz szal minek mondana le elõtte 1 hónappal? (((mellesleg nemrég még olyan hírek voltak, hogy marad mindenki - erre emlékszem nagyon mert mondtam magamba akkor hogy nemáár :p )))

(G)io vinco

9csöves9
fogalmam sincs csak azért gondolom,mert túl hirtelen jött a hír pedig egyik "vezetõnk" se tûnik forrófejûnek,Gigli meg pláne.amúgy valószínûleg csak médiaspekuláció,de lehet hogy Elkannék fölött álló személyekkel lehetett valami.elképzelhetõ,hogy valakinek helyet akarnak csinálni

VéLacc
hogy értve h "összezörrenés"? kik között? mi okból? (úgy értem ok biztos benne volt a tegnapi vereség is de kellett még vminek lennie)

(G)io vinco

forzajuve5
sajnálni nem igazán fogom, viszont nagy valószínûséggel Blanc veszi át a helyét akit kb ugyanannyira nem kedvelek

Breki33
bki elõször Gigi-t olvastam
9csöves9
elképzelhetõ hogy Gigli elhagyja a csapatot.lehet volt valami összezörrenés tegnap

9csöves9
jah és még valami.Ranieri legszarabb meccsein is jobb volt a csapat mint tegnap.kezdek aggódni Ciro miatt,bár én még adok neki idõt

9csöves9
ez hányinger volt...

még hogy ebbe a csapatba nem fér be Alex?kibaszottul kéne elõre valaki aki összeszedi a srácokat.persze mindig az hiányzik aki nincs

én se azt mondom, h jól játszik a csapat, meg h amauri milyen jó....de sztem ehhez a játékhoz trez se tudná hozzátenni semmit

WuFraZselic
amauri a bologna ellen az 5ösrõl üres kapura fejelt kapufát... 😄DD
nekem aztán mondhatod, én egyiket sem szeretem, de amauri kezdi adriano szintjét elérni! csak azzal a különbséggel hogy adriano nem játszott hónapokon át 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio