44078
-
#30176 szerintem is -
#30175 Igen énis erre gondoltam.
Doktor Úr most nem ugrik be kicsoda Angelo-ra gondolsz?
mondjuk ő kiskatona volt -
MarcelloLippi #30174 Jó kis DI Vaio, oyan sprinteket tudott levágni, csak sajnos hangulatember volt :)
Talán elfogult vagyok, de egy ALex ha 30 percre is de belefért volna a VB keretbe :) -
MarcelloLippi #30173 Emlékszem bizony még Tacsira :) Pitbullra, Doktor Úrra, Iulianora, de még folytathatnám. Egyikük sem volt világsztár. De szívvel lélekkel játszottak a pályán, ezáltal és tudásukkal kiemelkedtek az úgy mond világsztárok közül. -
#30172 üdv
de meg kell mondjam Cassano-t, Miccoli-t kivihetted volna a VB-re -
#30171 Juventushungaryról egy hozzászólás
"KÖNYÖRGÖM! Ugyanez volt a Pepés hírnél is!
-"Jaj kiez", "Noname senki", "nem Juve szintű"
De bezzeg mikor megláttátok, hogy játszik a válogatottban már mindjárt más volt a véleményetek.
-"Nem is rossz", "abszolút jó vétel volt", "jól járunk vele"
MIELŐTT VALAKIT LEÍRNÁTOK, ELŐTTE NEM ÁRTANA MEGNÉZNI, HOGY HOGYIS JÁTSZIK!! Szerintetek a vezetőség célja, hogy minél bénább embereket hozzanak? NEM...
Légyszíves mielőtt leírnátok egy játékost, nézzétek már meg, hogy hogy játszik!!
Majd olyan december környékén nyugodtan fikázhatjátok de ne most -.-
tipikus magyar mentalitás... csak a fikázás és semmi más..." -
MarcelloLippi #30170 Köszi és Üdv :) -
#30169 én erre a mondatra céloztam
"Ki mondta h a Krasics gyerek jobban bevállna mint az évek óta a Serie A-ban játszó Martinez gyerek?"
Kicsit olyan érzésem kezd lenni, hogy egyesek mint megváltóra úgy gondolnak Krasic-ra, holott bevallottan nem is ismerik Martinezt
Kicsit manager játékra kezd ez hasonlítani.
Na még egy kis izelítő :-)
Nekünk most posztokra kell igazolnunk megfelelő emberek és szerintem Marrotta jó úton halad, vagy újra Amauri, Melo stb "sztárokat" akartok méregdrágán, hogy utánna ne tudjunk megszabadulni tőlük?
-
#30168 OK,majd elválik kinek lesz igaza...
Én elismerem, hogy nem (csak) sztárokat kell venni, de azért tartsuk észben a minőséget is. a Következő szezon mindenre választ ad majd. Személy szerint én ( és szerintem senki sem tudna) alig tudnék elviselni még egy ilyen szezont. -
#30167 #30145 -
#30166 Ha Krasic emiatt nem jön nem tudom mit csinálok... -
#30165 " de nem egyértelmű, milyen összegben állapodtak meg a szélső árát illetően. Annyit lehet biztosan tudni, hogy a Catania 12 millió eurót szeretett volna kapni a játékosért." -
#30164 Hello itt is -
#30163 Nem ismerem annyira ezt a Martínez gyereket, de nehogy már 12 M eu ért igazoljuk le, lehet engem fikázni, de a vezetőségnek ennyit a nagy igazolás-terveiről. -
#30162 tuttosporton olvastam, de ezt most kivételesen elhiszem, mert a Catania elnöke is nyilatkozik. azért nem hinném, hogy már nyilatkozatokat is gyártanak tuttoék
egyedül az ár amit én is soknak tartok, de az majd úgyis kiderül ha megtörténik a hivatalos bejelentés -
#30161 Annyit én is sokallok érte.... -
#30160 kicsit én is sokallom érte...de játsszon jól, és akkor nem érdekel -
#30159 12 m euro????? Ne baszzatok ki velem. Ezt nem hiszem el. Hol ér az 12 m??? -
#30158 megvettük Martinezt 12 millió euróért. hivatalos bejelentés hétfőn lesz -
MarcelloLippi #30157 Teljesen egyetértek én is.
Üdv:
Pavel Nedved -
#30156 tényleg frankó, pofás -
#30155 Szerintem a 2005-2006-os séró is jó
A képek egyébként az oldaláról vannak érdemes megnézni nagyon jó
nagyon tetszik a mozgó flash benne a képeivel
-
#30154 ez a kopasz haj jobban áll neki :D -
-
#30152 Lassan már jobban várom a vb végét az igazolások miatt, mint a győztes miatt :D -
#30151 Luigi Del Neri az Atalanta védőjét, Thomas Manfredinit szemelte ki.
Leonardo Bonucci (Bari) és William Gallas (Arsenal) lehetséges érkezése mellett Del Neri a 29 éves Manfredinit is csapatában szeretné tudni. A TuttoAtalanta.com szerint a védő nem akar a Serie B-ben szerepelni és mivel a frissen kinevezett Francesco Colantuono senkinek sem garantál kezdőhelyet, inkább egy nagy csapatban lenne kiegészítő ember.
Manfredinit a Bianconeri mellett a Parma és a Bari is figyeli.
Egyéb hír, hogy az Öreghölgy fő védő kiszemeltje a világbajnokságon szereplő Leonardo Bonucci hamarosan csapatot válhat. Beppe Marotta már felkereste a Bari sportigazgatóját Guido Angelozzit, hogy pontot tegyenek az ügy végére.
Bonucci a Bari és a Genoa közös tulajdonát képezi, de amennyiben a Siena nem él opciós jogával a Juventus Michele Paolucci játékjogát is odaadná a Bari által birtokolt 50%-ért.
Forrás: www.goal.com -
#30150 bah. mi a ráknak? -
#30149 Livorno -ban kezdett játszani onnan vettük meg illetve először kölcsönadtuk Firenzébe
-
#30148 teljesen egyetértek, olyan játékosok kellenek, akiket ő is írt, mindegy, hogy mi a nevük
egyébként én úgy tudtam Chiellini nem saját nevelés -
#30147 Fabio Capello -
#30146 Na ki ismeri fel?
-
#30145 Másik fórumról egy hozzászólás, nagyon egyet tudok vele érteni
"Mennyi szánalmas ember van itt..félelmetes..
Tegyük fel van 80millió átigazolási keret.Ez figyelembe véve a tendenciózus játékosárakat 2, talán 3 valóban minőségi igazolást feltételez. Ez úgy konkrétan lóf*szra sem elég ha 4-4-2es rendszert tervezünk.Sok tizenéves kommentelő beleszeret itt Krasicsokba meg istentudja kikbe akiket szóba hoznak velünk vagy hasonlít Pavelre, de h esetleg elgondolkodna azon, h a Juventus sosem volt kirakatcsapat, mindig okosan igazolt,persze a fiatabbakban csak az maradt meg h Moggi utolsó pár évében picit elszállt Vieira-kkal,Ibrahimovicokkal stb..
Jólenne kicsit bilibe lógatni a kezeket, nem belerúgni azokba akiknek a nevét sem hallottátok.Ennyi erővel tarkónlőnétek egy Tacchinardi-t,egy Conte-t, egy Pesotto-t és hadd ne soroljam.Megkockáztatom egyik sem volt világsztár kaliber...az eredményeiket a csapattal asszem mégsem igazán kell bemutatni.
Ki mondta h a Krasics gyerek jobban bevállna mint az évek óta a Serie A-ban játszó Martinez gyerek?Láttuk utolsó 2 sztárigazolásunk h húzták a szekeret..márpedig ez a Juve sajátja, h olyan játékosok alkotják akik képesek megdögleni egy-egy meccsen, tompítva ezzel esetleges másféle kvalitásbeli hátrányt..
A sajátnevelésekkel meg óvatosan,mert az elmúlt 5évben Marchision és Chiellinin kívül ki is tudott kiemelkedőt mutatni?
Szerintem jól csinálja a dolgát Marrotta, egyrészt ne szórakozzanak a klubbal holmi ruszki olajcsapatok meg úgy alapvetően senki, másrészt tényleg olyan emberekre van szükség,akik képesek visszahozni a Juvét az élre, mint CSAPATot, és nem mint 40-50millás játékosok gyűjtőhelyét." -
#30144 Jelentések szerint a Juventus megszerezte Marco Storarit.
Meg nem erősítetett hírek szerint a zebrák 4 millió eurót fizettek a Milannak, akik Marco Ameliával pótolnák Storarit.
A 33 éves hálóőr az elmúlt hat hónapot a Sampdoriánál töltötte kölcsönben, ahol egyenletes teljesítményének köszönhetően több csapat is felfigyelt rá. Mivel Gianluigi Buffon porckorongsérve miatt határozatlan időre kidőlt, a Juventus mindenképpen igazolni akart még egy megbízható kapust.
A Tuttosport és a Sky Italia Tv értesülései szerint a Juventus már le is csapott Storaira, akinek szerződésének részleteiről egyelőre nincsenek bővebb információk.
Marco Storari a Ladispoli csapatánál kezdte pályafutását, majd ezután a Perugia, a Montevarchi, az Ancona, a Napoli és a Messina csapatainál védett. 2007-ben csatlakozott a Milanhoz, de ez idő alatt főleg kölcsönben szerepelt, többek között a Levante, a Cagliari, a Fiorentina és a már említett Sampdoria csapatánál.
Forrás: www.football-italia.net -
#30143 Jelentések szerint a Juventus két éves szerződést fog kötni az Arsenal védőjével, William Gallassal.
A védő nem kívánja meghosszabbítani idén lejáró szerződését az Ágyúsokkal, így a hónap végén szabadon igazolhatóvá válik. A játékos nyáron fogja betölteni 33. életévét és több csapat is szeretné megszerezni, ám a Juve előnyös helyzetben van. A Tuttosport értesülései szerint a Juve egy kétéves szerződést ajánlott fel a francia bekknek, aki el is fogadta a szerződéstervezetet. A bejelentésre vélhetően a jövő héten kerülhet sor.
www.football-italia.net -
#30142 A Genoa védője, Domenico Criscito elismerte, hogy a jövője teljesen bizonytalan. A válogatott játékos jelenleg közös tulajdonban van a Juventus és a Genoa bírtokában. A Juventus már tárgyalásokat kezdeményezett, hogy Criscito Torinóban folytassa a következő szezonban. Korábban Criscito képtelen volt a kezdő csapatban helyet szorítani magának a Bianconeriknél, ezért játékjogának a felét a Genoa vette meg. Genoában az idő múlásával a Serie A legjobb bal oldali védőjévé nőtte ki magát.
"Hogy állnak a tárgyalások? Nem foglalkozom vele, mivel csak is a VB-re szeretnék koncentrálni és kiélvezni a pillanatot, hogy egy ilyen nagyszerű válogatottban szerepelhetek. Amikor a Juvéhoz igazoltam azt kértem, hogy kapjak lehetőséget a bizonyításra. Végül ezt a Genoa csapatában kaptam meg, ők hittek bennem. " - nyilatkozta a fiatal védő.
A 23 éves védő jelenleg a Dél-afrikai vb-n vesz részt a válogatottal. Az első mérkőzésüket már le is játszották Paraguay csapatával, a mérkőzésen 1-1-es döntetnel született. -
IXEMGabeo #30141 fenéket Marquez sokkal jobb... -
#30140 akkor már vegyük meg Cácares-t :/ -
#30139 Gallast jobb játékosnak tartom, de ez sem rossz alternatíva -
#30138 Marcello Lippi sérülés miatt lecserélte Gianluigi Buffont a Paraguay elleni vb-csoportmérkőzés szünetében, így a Juventus játékosa lett az első olasz kapus, akit valaha lecseréltek világbajnokságon.
Buffon helyére a Cagliari kapusa, Federico Marchetti állt be.
Az eddigi utolsó világbajnoki kapuscserét a 2006-os torna negyeddöntőjében jegyezhettük fel, amikor az argentin Roberto Abbondanzieri hagyta el idő előtt a játékteret.
-
#30137 Az Öreg Hölgy a mexikói játékos iránt érdeklődik.
A Juventus Rafael Márquez nyomában van, állítja egy katalán lap, a Sport.
Az értesülés szerint Beppe Marotta egy olyan tapasztalt hátvédet keres, aki szükség esetén a középpályán is bevethető, a mexikói játékos pedig megfelel a követelményeknek.
A védelem megerősítésére korábban szóba jött William Gallas neve is, de egyrészt megrekedtek a franciával folyó tárgyalások, másrészt pedig többen is érkezhetnek erre a posztra.
A 31 esztendős védő 2003 óta a Barcelona játékosa, 153 alkalommal lépett pályára a katalán csapatban, ám mostanában kevesebb lehetőséget kap, emiatt a távozás mellett dönthet. A Sport szerint Marotta már csak a legideálisabb időre vár, hogy ajánlatot tegyen a spanyol gárdának. Márquez jelenleg a világbajnokságon szerepel, a mexikói együttes fellépésén gólt is szerzett.