44078
-
#30256 csatlakozom Ámen -
MarcelloLippi #30255 Néha mi megy itt. :) Inkább no comment. :)
Vagy is valami még is... Nedved utódja? Nedved utódja nem lehet senki. Ahogy Zidane-nak sem volt. Zidane, Zidane, Nedved pedig Nedved. Van hasonlóság és még sincs.
Én mindenképpen bizakodó vagyok. Még csak az elején tartunk, de úgy gondolom és legyen igazam, egy ütőképes, pörgős, szívvel lélekkel küzdő csapatot fogunk majd látni. Ámen. :) -
#30254 Én abszolút megértem Criscito-t. Sajnos ez van :( -
#30253 ahhoz képest minden oldal minden fórumán folyamatosan az megy, hogy van 80 milliónk igazolni és mégse használjuk ki ezt a lehetőséget :) -
#30252 100% hogy a média találta ki.ilyenekkel egyetlen épeszű klubvezetés sem dobálózik -
#30251 már nem emlékszem pontosan, de nekem úgy rémlik hogy ezt a 80 milliós keretet is csak a média találta ki, ha jól tudom hivatalos megerősítés soha nem volt ezügyben a klub részéről.
kicsit meredek lenne azért ha belegondulunk ez az összeg. épül az új stadion, nem szerepelünk következő évben bl-ben, a meccsekre egyre kevesebb néző jár ki.
szerintem jó esetben van 40-50 milla amit igazolásra lehet szánni.
majd augusztus végén kiderül.
ez a Criscito ügy viszont engem is elszomorít. mindig is a kedvenceim közé tartozott. ha haragszik is akkor haragudjon az akkor vezetőségre, a mostani nem tehet arról, hogy azok a barmok kitették a csapatból -
#30250 Lehet keveslik a 73 kilót -
#30249 Szerintem meg nem Criscitoval van a gond, hanem a Juve még mindig nem bízik valahogy benne, én azt érzem.Azt mondjuk nem tudom miért. -
#30248 www.tuttomercatoweb.com
www.tuttojuve.com
... -
#30247 ezt nem vágtam.szerintem nem is az van hogy annyira haragszik,csak miután nálunk lapátra került,Genovában bíztak benne és most ott van a világbajnokságon.ez sokat jelenthet neki -
#30246 "In Germania sono certi: la Juve su Podolsky" -
#30245 hol írták így? -
#30244 ahhoz képest nemrégiben mikor a lakásában jártak, elég büszkén mutogatta a korábbi Juve mezét. én egyenesen kidobtam volna, ha akkora harag lenne bennem, amit ő mutat (már ha jól feltételezzük ezt, hogy haragszik a Juvéra).
egyébként az első mez az új psg mezének átszerkesztett változata. de nem lenne rossz egyik sem, a fekete az télleg brutál jó lenne : ) -
#30243 így irják az olaszok én meg nem változtattam ;) -
#30242 Arról nem is beszélve, hogy nem is biztos, hogy garantált helye lenne a csapatban.Gondoljunk csak Gio-ra.Egyébként a Primaverat is egy kicsit jobban megbecsülném ilyen ínséges időkben, csak én vagyok úgy vele, hogy nem lenne katasztófa egy két ifit bedobni a mélyvízbe? lásd Arsenal. -
#30241 Az nem, deha itt ilyen hangnemben nekemtámadsz had szóljak már :P -
#30240 megszerette a várost,érzi a megbecsülést és gondolom szarul esett neki amikor elkerült innen -
#30239 Mind tetszik, ezekkel kiegyeznék. -
#30238 podolszkáj:D -
#30237 komolyan nem értem, mit várt a cikk írója, hogy "nem nyújtott maradandó teljesítményt az olasz válogatott Paraguay elleni mérkőzésén." ... szerintem jól játszott, én és haver, akivel néztük a meccset, végig figyeltük, és valahogy folyamatosan olyan megállapításokat tettünk, hogy "de jó lenne nálunk is"...
egyébként kicsit vissza utalva Csöves hsz-ére: és miért szeretne inkább Genoában maradni? már nálunk is ugyan úgy garantált helye lenne a kezdőben... és bár egyelőre nem vagyok túl derű látó, de mégiscsak jobb helye egy játékosnak egy Juvéban mint egy kis Genoa-ban. még nemzetközi szereplés miatt is, még ha jövőre csak EL lesz. -
#30236 Na ez a Criscito ügy viszont nem tetszik.
Viszont Grosso-t úgy néz ki lehet el tudjuk adni
plusz
Podolsky-t szóba hozták velünk -
#30235 a fekete kibaszottul bejön.(még mindig csak fantáziamezek)
-
#30234 Abban mindenképpen egyetértek veled, hogy :
1.: A szezon végeztévél hangoztatták, hogy 80 milla van átigazolásokra, és hogy jönnek erősítések, hát eddig nem túl bíztató a helyzet.
2.:Marotta ígért két meglepetés, HOL VANNAK? (Martínez meg Storari??Na neeeeee)
Mindegy, remélem, hogy ők se arra törekszenek, hogy hogy basszuk szét a csapatot, hanem arra, hogy hogy tegyük ütőképessé.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy ők akarták eladni Diegot... -
#30233 tudom, hogy milyen mizéria megy/ment Krasic körül.
"Martinez viszont évek óta ebben a bajnokságban játszik, úgyhogy nem értem ezt az idegesítő szöveget én csak azt mondtam, hogy ne szidjatok már előre olyan játékost aki idén bizonyított."
Krasic is ugyan úgy bizonyított, sőt magasabb megmérettetésben is (BL). Mellesleg én egy szóval sem mondtam, hogy Krasic=új Nedved. én azt mondtam, hogy ha Martinez ér 12 milliót, akkor Krasic röhögve ér 15-t mert igen, szerintem jövőre húzó ember lenne, de még továbbra sem azt mondom, hogy biztos egyből ugyan azt a szintet hozná, amit Nedved fénykorában. szóval ez ügyben sem tartozom az "egyesek" -be.
és akkor sem tartozom az általad említett "egyesek"-be, hogy szerintem nagy takarítás kéne... mondtam ilyent?? nem.
a SerieB-s példa pedig nagyon egyszerű: úgy állítod már be te is, hogy "mit károgtok mindenkire itt elsőre, adjunk neki esélyt", hogy ha valakit a SerieB-ből igazolnánk le, akkor sem adhatnánk az elégedetlenségünknek hangot...
én is nagyon örültem Marotta érkezésének, meg annak amit mondtak, de ahhoz képest mára már eléggé elkanyarodtunk attól a koncepciótól úgy érzem. és a kilátásban lévő Manfredini és Gallas sem túl meggyőző. node majd meglátjuk, de had ne legyen már bűn, ha valaki hangot ad elégedetlenségének.
-
#30232 Július elején műtik meg Torinóban a világ legjobb kapusát...
Gigi Buffon úgy döntött, hogy a világbajnokság után megoperáltatja sérült hátát, hogy végleg elmúljanak a gondjai. Ezt maga a kapus jelentette be Dél-Afrikából, amely döntést a Juventus orvosai is javasoltak neki. A felépülés várhatóan 2-3 hónapba telik majd, így a világ legjobb kapusa körülbelül szeptember végén állhat majd be az Öreg Hölgy kapujába. Addig Alex Manninger és a 2009/2010-es Serie A idény legjobb kapusának választott Marco Storari harcolnak majd az egyes számú posztért.
-------
Kicsi az esélye annak, hogy távozzon Trezegol...
A francia L'Equipe szerint Del Neri a sérülések ellenére számít David Trezeguet játékára. "Július 3-án ott kell lennem a felkészükés megkezdésére"- idézi a francia csatárt a napilap. Úgy tűnik tehát, hogy Del Neri mégis bízik a francia csatár góljaiban, vagy esetleg egyetlen kérője sem tudja kifizetni a 4,5 millió eurós éves fizetését.
Trezeguet 2000-ben érkezett Torinóba, s jelenlegi szerződése 2011-ig érvényes.
----
A Secolo di Genova napilap szerint Domenico Criscito és Raffaele Palladino is biztosan a Genoa játékosai maradnak a következő szezonban. A cikk szerint pénteken délelőtt született meg a megállapodás a grifonik elnöke, Fabrizio Preziosi és a Juve sportigazgatója, Beppe Marotta között. A Genoa 5 millió euróért megveszi a válogatott védő játékjogának a másik felét is, így Criscito száz százalékig a piros-kékek játékosa lesz. Raffaele Palladinóval más a helyzet, ő még egy évig marad kölcsönben a ligúr tengerparton. Ez a megállapodás lehet a Bonucci-üzlet egyik kulcsa, ugyanis a a Genoa-Bari duó által birtokolt olasz válogatott védő piros-kék feléért pontosan 5 millió eurót fizethet majd a Juve, azaz tulajdonképpen Criscito játékjogának a felét elcserélik Bonucci játékjogának a felére. Nehezebb lesz a Barival tárgyalni, mert a hírek szerint ők 7 milliót kérnének Bonucci második feléért, míg a Juve Sergio Almirónt adni oda végleg a déli csapatnak, valamint Paolucci felét is.
Domenico Criscito egyébként nem nyújtott maradandó teljesítményt az olasz válogatott Paraguay elleni mérkőzésén.
(Zebraportál)
-
#30231 Na megvan erre alapozva írják
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=62993
Viszont a tuttomercatoweb.com-on van ennél frisebb cikk is
Krasic-Juve: there is still hope! címmel TuttoJuve-ről átvéve -
#30230 Jorge Andrés Barrios Martínez (1983.04.05., Montevideo) 12 millió euróért költözik Torinóba. De ki is ő valójában?
Martínez egy technikailag nagyon képzett játékos, a széleken hihetetlen sebességgel közlekedik, s általában meg is veri a védőjét. Rúgótechnicája is kiváló, s a fejjátéka sem rossz. A Catania 4-3-3-as játékrendszerében általában a jobb szélen kapott helyet, de csatárként is többször helyt állt. Az uruguayi válogatottban általában a széleken számítanak rá, ahol eddig 18-szor lépett pályára, s 3 gólt szerzett. Olaszországba igazolása előtt a Montevideo Wanderers és a Nacional de Montevideo csapataiban szerepelt. 2007-ben igazolt Cataniába, akik a Valenciát előzték meg a játékos megszerzésével. A 2009/2010-es szezonban mutatta meg magát igazán az olasz bajnokságban, 25 mérkőzésen 9 gólt szerzett. "Szeretek cselezni, egyszerűen képtelen vagyok abbahagyni, ha van nálam egy labda. Én így, boldogan szeretek focizni" - olvasható egy régebbi nyilatkozatában.
--------------------------------------------------------------------------------
Jó, ok, jöjjön Martínez, legyen itt nagy játékos, kövessük meg magunkat, csak az a kibaszott 12M ára nem lenne!!!Nagyon remélem, hogy nem ennyiért jön. -
#30229 Igen ezt olvastam délelőtt egy fórumon csak a forrást nem láttam hozzá.
Te hol olvastad? -
#30228 Semmi ilyenről nem volt szó.
Mint ahogy arról se, hogy ne vegyük meg Krasic-ot
De mivel nem kívánok egy Juve-sel vitatkozni maradjunk abban, hogy az átigazolási szezon végén illetve a bajnokság kezdetekor felajánlok egy fogadást.
Azért csak akkor mivel én még mindig hiányolom a jó szélső védőket
illetve bármi közbejöhet pl kapus fronton és szeretném tudni a végleges kereteket.
Szval addig maradjunk abban, hogy más a véleményem. -
#30227 nem kell tovább vitázni Krasic miatt, ugyanis az ügynöke szerint nem fog hozzánk szerződni mivel a két klub nem tudott megegyezni. a tárgyalások teljesen befejeződtek. Krasic csalódottságát fejezte ki a sikertelen üzlet miatt -
#30226 Na beírtam fél oldalt erre az sg meg elszállt, de akkor újra elnézést ha kissé összecsapott lesz. Megpróbálom újra rövidítve
De pont ez jön le ezekből a dumákból, hogy ez a kulcskérdés
És teljesen úgy van beállítva, hogy Krasic vagy Martinez
És Krasic-nál a szarakodást nem mi csináljuk hanem az orosz csapat
City 18 milliót ajánlott, ezért szarakodnak az áron.
Tavaly lehet megvettük volna jó drágán aztán utánna szívjuk a fogunkat, hogy miért nem megy neki az olasz bajnokságban.
Martinez viszont évek óta ebben a bajnokságban játszik, úgyhogy nem értem ezt az idegesítő szöveget én csak azt mondtam, hogy ne szidjatok már előre olyan játékost aki idén bizonyított.
Szerinted Krasic idejöve rögtön húzó ember lenne?
Lehet Nedvedhez hasonlítják, de ha olyan jó játékos is
Nedved 2001-ben olasz bajnokságból jöve ugye Zidane pótlására
rögtön jó volt?
Egyeseket nagyon elvisz ez a hasonló Nedvedhez való szöveg azt hiszik egyből idejön és húzóember lesz. Bár lenne így.
A koncepció nem teljesen új csapat építése, szinte ugyanez a csapat
tavalyaletőtt 2 helyen végzett azt hiszem 74 pontal és ugye "elvileg" tavaly erősödtünk, közben mindenki tudja mi történt.
Látom, hogy egyeseknek ez nem tetszik teljes nagytakarítást szeretnének, de ez ennyiből ennyi idő alatt nem lehetséges.
Ezt a SerieB-s példát nem teljesen értem Catania tudtommal simán bent maradt az első osztályban.
Játékost meg ugye akkor lehet eladni, ha van értük jelentkező nem úgy van, hogy jól kiteregetjük kártyáinkat leszarozzuk őket aztán vigyétek. Jóhogy nem kapkodnak Zebina-k, és Grygera - k után hanem olyanokat vinnének akik jó szezont futottak mint pl Giorgio.
Szerintem Marotta tudja a dolgát, de ha nem tetszik tessék előre károgni.
Én viszont úgy érzem jó csapatunk lesz újra.
Most össze kell rakni egy masszív küzdeni tudó Juve szívű csapatot, aki a kiscsapatokat simán meg tudja verni és rangadókat is nyer aztán ha megvan az alap csapat és jönnek az eredmények akkor lehet majd sztárokat is igazolni. -
#30225 lehet még csak frissen ért csalódás beszél belőlem, illetve ez a túlzott "márpedig ő rá van szükségünk és megfogtuk az isten lábát" ige hirdetés volt sok, főleg hogy az elmúlt 2 nap leírtakat most egyszerre olvastam, szóval egyszerre sok volt. -
#30224 egyetértek az alapgondolattal,de túl tragikusan fogod fel a helyzetet.először is még csak most kezdődött a mercato,igazából ilyenkor még nem is nagyon szokás igazolni,pláne nem vb évben.nem tudjuk Martinez milyen áron érkezik,simán el tudom képzelni hogy leboltolunk velük egy Paolucci+5 milliót,ami már nem is olyan rossz,tekintve hogy Paolucciból nem lesz nagycsapatban nagy játékos.nem vagyok én sem derülátó,de várjuk ki a végét,ebből még simán kinézhet egy harcos,szerethető csapat,ami a dobogóra felér.onnan meg a következő évben lehet álmodozni tehetségesebb,nevesebb,drágább játékosokról -
#30223 kezd már marhára idegesítő lenni ez a megnyugtató dogma áradatod Martinezről... senki nem mondta, hogy egy személyben Krasic-ban látja a megváltót, de ne mond már, hogy ha Martinezért kiadunk 12 milliót (még ha később ki is derül mint Pepe esetében, hogy nem egyszerre) akkor a szerbért hű, de kifizethetetlen lett volna az a 15 millió! és azt se mond, hogy ő nem lenne jó a Juventusba, mert az is marha nagy hülyeség. most már totál egyértelmű, hogy EL -s csapatot építünk a következő szezonra, és valóban Agnelli levele pedig ilyen előre mentegetőzés.
tisztában van vele mindenki (vagy mondjuk úgy, hogy a többség, mert páran azét eléggé elvarázsolt világban élnek a Juve költségvetését illetően), hogy nem fogunk világsztárok sorát leigazolni, de 1-2 ilyen Krasic féle húzó emberek azért elkellenének!
és lehet azzal jönni, hogy anno Camo meg XY sem világsztárként érkezett, igen ám, de mellette voltak akkor akik vitték a csapatot, majd idővel az ő helyüket vették át! most meg az a nagy helyzet, hogy nekik kellene vinni már is a csapatot majd és ha nem is Scudetto győztes, de minimum dobogós helyet elérni, amit meg úgysem fognak tudni, ehhez nem kell nagy jós tehetségekbe esni. mert akikben véletlen felfedezhető némi tehetségi szikra, akikre lehetne építeni (Cáceres, Candreva, Gio, Criscito) ő rájuk meg valamiért drágálljuk még a 8 milliókat is... és folyamatosan nézzük végig, ahogy ők szépen mennek, majd a kezdeti ígéretek helyett meg kapunk amit kapunk, a lényeg hogy Agnelli már előre burkoltan elnézést kér(bár akkor már kezdhette volna ezzel a levéllel kinevezése napján is... nem úgy hogy levágok 80 millát az asztalra aztán nekiugrunk a mercatonak), szóval ha egy SerieB-s csapatból vásárolunk is be, vágjuk hozzá jópofát, mert különben is az a bölcs felnőtt viselkedés. arról nem beszélve, hogy mellette már réges rég emlegetik Camo, Trez, Poulsen, Sissoko esetleges távozását (jó lehet többnyire kamu hírek ezek), de akkor is még véletlenül sem Zebia, Grygera nevével kezdődik a névsor, sőt mifene, az ő távozásukról szó sincs! végülis a 6.-7. helyet tudjuk velük is hozni, ok, nem elégedetlenkedek, hanem bizakodva várom a következő szezont. -
#30222 -
#30221 a nagypapi magyar volt, nem is tudtátok? :D -
#30220 és jobb a zakója is :P
egyébként őis ide jár és egész jól beszéli a magyart :) -
#30219 Megelőztetek
Egyébként őis benne volt a poliban vele együtt vizsgálták a szerepét
Gondolom ismerős az arca :P
-
#30218 jólvanmá, lippivel nem vagyunk nagy haverok amióta elvette előlem az olasz kispadot :D -
#30217 Szerinted? :)