Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
így igazából lehetetlenné vált a kétcsatáros játék. bár azt nem tudom Alex mikorra épül fel. most kezdõdik megint a nagy hajtás, meghatározó bl meccsek, a bajnokságban is bele kellene húzni, erre már megint sorban dõlnek ki a kulcsjátékosok :S

forzajuve5
teljes cikk:

Térdsérülése miatt hosszabb pihenõre kényszerül Vincenzo Iaquntia, a Juventus labdarúgócsapatának támadója – olvasható a klub hivatalos honlapján.
A válogatott játékos csapata szombati edzésén szenvedett térdsérülést, ami miatt kihagyta a Siena elleni vasárnapi mérkõzést. Orvosai tanácsára Iaquinta kedden kés alá fekszik.
Hogy a csatárnak pontosan mennyi idõt kell kihagynia, azt csak a mûtét után tudják megállapítani, az azonban biztos, hogy legalább egy hónapig nem játszhat.

9csöves9
a szombati edzésen történt Jaki sérülés komolyabb a vártnál,mûteni kell a térdét

MIAKURVAÉLETEZMÁ.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
4. kép mindent elárul

9csöves9

9csöves9
Ciro elégedett volt a játékkal...

forzajuve5
mázlista, én kénytelen leszek megnézni

9csöves9
elbaszott egy emberek vagyunk amúgy hogy ezért a csapatért élünk halunk😄

szerdán Doria...még szerencse hogy dolgozok éppen

gercse
hát megint szar játék, de legalább megvan a 3 pont
valamit csinálni kell, mert olyan kib. lassú a játékunk, hogy hihetetlen
semmi ritmusváltás, vagy egy jó cselsorozat, csak a beadások mennek ezerrel...

Trunks
Legalább nyertünk, ez az össz. pozitívum. Meg mondjuk Ciro megmerte lépni a szükséges cseréket (Molinaro és Grygera is harmatgyenge volt). Camo nem értem viszont miért a padon kezdett. A vicces az, hogy a legveszélyesebb emberünk Chiellini volt, ha felment a támadásokkal vagy a pontrúgásoknál. A bombaformában lévõ Samp ellen ilyen játékkal esélyünk se lesz.

Amici di nessuno...

m0tTh0w
Vmi isteni csoda folytán megnyertük, plussz leszakadtak az "üldözõk" is.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

na véééégreeeeeeeeeee Amauri 1-0
forzajuve5
hát én nem tudom mi lesz itt, és akkor szerdán meg Samp ellen kell játszani...attól tartok Cironak lassan menni kell

Trunks
Kár szavakat fecsérelni a játékra. Teljesen ötlettelen. Ez a Poulsen-Grygera és Molinaro-De Ceglie jobb- ill. balszárny pedig egy vicc. 1 normális beadás volt talán az egész félidõben, azt se lõtte be Trez.

Amici di nessuno...

Trunks
Gazzettán ezt írják a kezdõnek:
Buffon, Grygera, Legro, Chiellini, Molinaro (OMG), Poulsen, Melo, De Ceglie, Diego, Trez, Amauri.
Pad: Manninger, Canna, Caceres, Grosso, Momo, Camo, Seba

Amici di nessuno...

Trunks
Jól meg kell csapnunk a Sienát, már kellene egy önbizalomnövelõ, sima gyõzelem.

Ciro miért erõlteti ezt a Jaki-Amauri párost elöl? Vmint Poulsen és Grygera kezdõbe jelölésérõl is megvan a magam véleménye.

Amici di nessuno...

forzajuve5
pedig egyik nap olvastam hogy Treznek van valami a térdével ezért kihagyja a meccset

9csöves9
beszarok Melo ma már kezdõ is lesz😄 Momo várhatóan pados lesz és ismét 2 csatárral állunk majd fel

9csöves9
Alex elkezdte a labdás edzéseket és Melo is edzett ma.nem tudom mibõl van ez a gyerek,de elképzelhetõ,hogy csak a Siena meccset hagyja ki

Trunks
Ezt a bajnokos dumát azt hittem csak poénból használják a Debrecennél. Az, hogy egy csapat bajnok, még semmit nem jelent, egy olasz/spanyol/angol 3-4. vagy akár 10. is nagyságrendekkel erõsebb (általában). Konkrétan a mi csoportunk erõsebb, mint a tiétek, hiába van ott 4 bajnok. Na mind1, lezártam a témát, nem kell idejönni bazmegolni (ez nem neked szólt konkrétan).

Ezentúl legyen inkább szó a Juvéról, hadd szídjuk inkább mi a saját csapatunkat a saját topikunkban.

Amici di nessuno...

forzajuve5
és hányadik scudetto is lenne az? 😄

9csöves9

9csöves9

limperatore
😄 nem azt mondta h jobb de te meg úgy adtad elõ mintha geci jók lennétek a bl-ben és majdnem továbbjutottatok tavaly meg ilyenek
hasonlítsd már össze a 2 csoportot nálunk 4 bajnok csapat van, tény h dinamot megkellet volna verni, de ha azt se feledd h év végén nekünk legalább lesz egy scudettonk nektek meg semmi max egy majdnem továbbjutás 😊))))))

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Ne magyarázd már meg nekem, hogy az Inter jobb a BL-ben, mint a Juve. 3 meccsen szereztek 3 pontot, úgy hogy egyszer se vezettek. A tatár x még rendben is van, de otthon nem megverni a Dinamót rohadt nagy égés.

Úgy látom szerinted viszont szégyenkeznünk kéne, mert a Bordeaux az elsõ meccsen bemákolta a döntetlent ellenünk, hogy nem vertük meg idegenben a Bayernt és gyõztünk a Maccabi ellen otthon. Bocsánat, leborulok az isteni Inter elõtt, amelyik 1 éve nem nyert BL-meccset 2 szar csoportban.<#idiota>

#26763: A kis buzit meg ne hozzuk már fel lécci ebben a topikban, az pedig egyenesen nevetséges, hogy a világ legjobbja lenne. A világ legöncélúbb, legönzõbb, legundorítóbb játékosa címre mondjuk pályázhatna (egyetlen komoly vetélytársa a mindenki által imádott zlatan lehetne).

#26764: Ez már tényleg szánalom. Pedig a világ egyik legjobb szûrõpárosa lehetne ez a Momo-Melo kettõs. Az Emerson-Viera párosra emlékeztet, az nagyon ütött anno.

Amici di nessuno...

9csöves9
úgy néz ki Melo kihagyja a Siena,a Samp és a Napoli elleni bajnokit is.király.

horpeti
C. Ronaldoról is azt mondják, aztán most mégse játszik, mert sérült. Ergo nem a legjobb, mert nem robot, minden meccsen 200%ot teljesítve. 😄D

Elég szubjektív a "legjobb"ság. Az egyike a legjobbnak szöveg már árnyaltabb. 😊
Mint ahogy Buffon is egyike a legjobbaknak, és sok ember számára tényleg a legjobb. 😄

limperatore
de az elsõ 25ben benne van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
nem mondtam hogy szar.csak annyit hogy évente van minimum 2 potyája,ami nem lenne gáz,ha nem hangoztatnánk úton útfélen,hogy õ a világ legjobbja

horpeti
Azért nem olyan szar Casillas, mint amennyire gondolod. 😄

WuFraZselic
off:
jaja, annyival vagytok jobbak a BL-ben, hogy egy emberhátrányban lévõ maccabit lezúztok 1-0ra. tényleg szárnyaltok! ja és igen, az utolsó 5 bl meccsünkbõl 3at egymás után az aktuális BL cimvédõvel játszottunk, és egy meccset Kazanyban is, ahol bárki örül ha kihozza döntetlenre (ráadásul ott emberhátrányban voltunk). elõbb a saját csapatoddal kéne foglalkozni, mielõtt az Intert veszed elõ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
megnéztem a Madrid-Milan meccs góljait.Cassilas mint a világ legjobbja?😄 Gigi szökõ évente nem csinál ilyeneket,a spanyol meg évente 1-2x mindig bemutatja

9csöves9
ritkán van ilyen,de nem jöttem haza sztrímekkel szenvedni...mondjuk ahogy olvasom a hszeket nem is fogom letölteni.annak örülök,hogy Ciro megcsinálta azt a felállást amit mindenki akart,ilyet még Juve edzõtõl nem láttam

Gigi nyilatkozata a zebraportálról,nem tudom mennyire szabadon fordította Bubsson,de a vége kemény😄

"Volt néhány fontos védésem, ami azt jelenti, hogy a Juve jó helyre fektette azokat a pénzeket, amiket Buffonnak fizet. A Juve még keresi a saját útját, de szerdán csak a három pont volt a célunk, hogy feledtessük a Bordeaux elleni döntetlent: csak a gyõzelem számított. Néha jól játszottunk, s habár a Championsban az ellenfélnek is lehetnek helyzetei, nem szabad engedni, hogy a 93. percben egy ellentámadásból ziccerbe jussanak. Volt egy kis nézeteltérésem a játékvezetõvel a mérkõzés elõtt a játékoskijáróban. Arrogánsan viselkedett velem, én meg a saját módomban válaszoltam neki. De aztán lenyugodtam, mert nem én akartam lenni az elsõ kapitány, akit már a kezdés elõtt kiállítanak. Végre volt egy kis fejlõdés a korábbi meccsekhez képest. Az új formáció sokkal biztosabbá teszi a védekezést, Sissokóval és Felipe Melóval a védelem elõtt jobbak az esélyeink. Most már csak a támadásokban kell fejlõdnünk, habár most is megvoltak a lehetõségeink. Már a Bordeaux elleni meccs végén tudtam, hogy nagyon nehéz meccsek várnak ránk, s az utolsó mérkõzés utolsó percéig harcolnunk kell majd a továbbjutásért. A Milan sikere? Örülök neki, de általában a Realt mindig megverik az olasz csapatok.

Trunks
Most komolyan, erre mi szükség van? És se megyek az Inter-topikba (ha van ilyen) és kötök bele mindenbe. Belinkelt egy poén cikket HTB, jót röhögtünk rajta, ennyi. Az hogy az igazság néha fáj, elhiszem, hogy rosszul esik.

#26753: hozzátok képest mindenképp. Mióta is nem nyert az Inter BL-meccset? A Juvénak legalább volt tavaly esélye a nyolcaddöntõben (mondjuk rúgott gólt) és majdnem tovább is jutott, ehhez képest ti...
A Bordeaux a meccs végén egyenlített az elsõ mérkõzésen, a Bayern ellen idegenben x-eltünk, a Maccabit - ugyan szar játékkal -, de megvertük. Tényleg össze kell hasonlítani a ti eredményeitekkel...

Amici di nessuno...

limperatore
de nem értem h miért az intert kell hibáztatni mert az elnökötök hívogatta a bírókat 😄 jobban örültök egy inter vereségnek mint egy juve gyõzelemnek komolyan...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
ez megint nevetséges volt. a legjobb összeállítással kezdünk, és nem vagyunk képesek értelmes módon lehozni a meccset.
majd jönnek most a nyilatkozatok mindenkitõl, hogy micsoda fasza gyerekek vagyunk mert nyerni tudtunk, vége a rossz szériának. hát a lószart van vége, nem volt szinte semmivel sem különb a játékunk mint az elõzõ meccseken, csak most egy rohadt gyenge ellenfél ellen játszottunk, és még így is majdnem megszívtuk az utolsó percben.
hiába a nagy mezõnymunka, ha nincs aki befejezze a támadásokat. képtelenek vagyunk valamiért értelmes helyzetek kidolgozni.
tavaly mennyiszer rágtuk egy meccsen a körmünket, mert Alex a tizenhatos környékérõl lõt szabadot? és ismétlem egy meccsen! most meg jó ha egész meccsen van egy darab szabad jó helyrõl. szerintem ez is sokat elárul.

holnap lehet másképp látom, de most nagyon felbaszta az agyam ez az utolsó Macabi helyzet

WuFraZselic
jaja, bezzeg Ti szárnyaltok legalább

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trunks
Megint az van mint tavaly, csak nem akkora mértékben: mazochistának érzem magam, hogy végignézek minden Juve-meccset, annyira fos a játékunk.

Amici di nessuno...

Trunks
Azért gyönyörû, hogy a 93. percben Buffonnak kell megmentenie 2 pontot hazai pályán a Maccabi Haifa ellen. (visszanézve azért nem volt akkora védés, de ettõl függetlenül nevetséges, hogy nem bírtunk több gólt lõni)

Amici di nessuno...

forzajuve5
hát a faszom kivan, megint majdnem egyenlítettek az utolsó percben.
KÖSZÖNJÜK GIGI az újabb nagy védést!

james69holden
bazmeg ha ez itt a végén bement volna a Macabinak idén több Juve meccset nem néztem volna az is fix!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Trunks
Ha itt beszenved egyet a Maccabi, akkor nagyon ideges leszek. Faszért nem lõttünk még 2-3-at.

Amici di nessuno...

Trunks
Seba nagyon bebõrözte az egyik védõt, ez kéne gifben. 😄

Amici di nessuno...

forzajuve5
mekkora favágók ezek egész meccsen :S

Trunks
Most ha Chiello is megsérül, akkor én is sírva fakadok.

Amici di nessuno...

Melo bmeg meg sír Oo
szerencsétlen, remélem nem komoly

psnid HaTeBeKa

jön A Dán

run for yer lives!

psnid HaTeBeKa

gercse
el tudom képzelni, milyen gól lehetett<#vigyor>

Trunks
Viccesek a hozzászólások oldalt: 😊)))))))))))))

giggo: INTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER MERDAINTER *****

Amici di nessuno...

forzajuve5
na végre. szép volt Giorgo