Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem tudunk mindig így játszani? 4:0

Breki33
ott a 4
forzajuve5
hogy hívják a csatárunkat???? 4-0

cassoneitaly
Amauuuuuuuuuuuuri!!! 4-0

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
most ugrik be,hogy szegény Del Neri az edzõjük😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

estét all 😊

Ennél jobb estét nem is gondoltam volna, most igazán megmutatjuk milyen erõsek v.unk, és Samp-nak nincs ott keresni valója => lightosan helyet cserél a 2 csapat XD
grt a csapatnak
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😊)))
Kis Gio gólt szeretett volna lõni.Szép volt.Meg érdemelte volna

forzajuve5
kontrából Seba majdnem vágott egyet

forzajuve5
Sisssoko helyére jön be Poulsen barátunk. mai játékot már õ sem fogja tudni elrontani

cassoneitaly
Mauro German Camoraneeeeeesi!!!! <#worship><#worship><#worship>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
na jól van elmennek ezek a picsába😊)

Mekkora játék te jó ég!

forzajuve5
3-0 Camo. ez megint hihetetlenül szépen kijátszottunk. Seba adta a gólpasszt

Breki33
kiütés
forzajuve5
majdenm góllal kezdtünk, megint kapusbravúr kellett. ezek a Diego beadások ma nagyon megtalálják a helyüket

Csacsi
Chiellini a legnagyobb figura. Imádom. Igazi gólöröm 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
kíváncsi leszek mi lesz ennek a felállásnak a sorsa ha a Capitano visszatér...

És ne csak ma ne legyen, mert lassan elfogyunk.

Trunks
Amilyen formában vannak, õket fele ilyen játékkal is meg kell basznunk otthon. Csak ne legyen ma sérülés, mert akkor tényleg behalok.

Amici di nessuno...

Trunks
Sztem a Roma elleni meccs óta nem játszottunk így. Ha csak azt a mérkõzést meg a mait látnám, azt mondanám, adják ide a scudettót. Csak az a bibi, hogy volt közte tizenakárhány bajnoki+kupameccs...

Amici di nessuno...

9csöves9
ha ez kell nem nézek többet meccset

a Napoli ellen is be vagyok osztva,szóval lehet örülni😄

Trunks
El se hiszem, remekül játszunk, tökéletesen megérdemelt a vezetésünk, a Samp a kapunkig se jut el, teljesen veszélytelenek. Már ideje volt. Ez a Gio, Diego, Camo támadóhármas a középpályán hihetetlen jól mûködik eddig. Innen sima gyõzelem kell.

Amici di nessuno...

forzajuve5
nem akarok semmit elkiabálni, de ezt a meccset már nem veszíthetjük el.

Csöves bazzmeg pont errõl a meccsrõl maradsz le 😄

Imádom ezt a csapatot!És nem csak most!Mindig!😊2:0

forzajuve5
2-0 Chiellini!!!!! és nem fejesbõl, hanem a lapos beadást bepasszolta a kapuba. ha nem lövi be akkor ott lett volna Diego
Amauri adta a gólpasszt

cassoneitaly
Giorgiooooooooooooooooooo

forzajuve5
csere a Sampnál. védõ helyett támadó jött be

Végre játék van.

forzajuve5
ez a Seba-Diego-Camo középpálya most nagyon él. Sissokoék meg jól szûrnek

forzajuve5
nem úgy néz ki mert támadunk ezerrel.
most is Seba lõt, de pont ott volt a kapus 😞

cassoneitaly
Játszik a csapat... hehe<#vigyor>

Csak most ne álljunk be védekezni szokás szerint.

cassoneitaly
Amauri!!!!! <#worship>

Szerintem elég jók vagyunk.Fõleg, hogy vezetünk.😊

forzajuve5
góóóóól Amauri
szöglet után nagy keveredés és bement valahogy

forzajuve5
most majdnem benéztünk egy gólt... Grygera behúzodott középre és nem követte az emberét.
sok apró szabálytalanság van, fõleg a Samp követi el ezeket

forzajuve5
én meg most pont azt érzem amit meccsek óta nem. méghozzá azt hogy rohadt magabiztosak vagyunk.

szépen visszük a szélen el a labdákat, veszélyesek a beadások.
most is 2 nagy helyzet. kapusbravúron múlt hogy nem vezetünk. Chiellini fejelt 😊

Trunks
Na bazze, megyek végigszenvedni a meccset. Sok jóra nem számítok.

Amici di nessuno...

forzajuve5
elsõ percben távoli szabad. Diego ívelt, de Chiellonak magas volt.

egyébként Amauri meg lázas volt, és most úgy játszik

forzajuve5
kicsit veszélyes, mert a cserepad így kb egy nagy nulla, de kockáztatni kell. annyira nem lehetünk szerencsétlenek, hogy megint lesérül valaki.

én itt leszek, majd írok mi a helyzet éppen

9csöves9
hivatalos kezdõ: Gigi-Grosso,Chiello,Canna,Grygera-Melo,Momo-Seba,Diego,Camo-Ama

perpill én is ezt a kezdõt küldeném ki.valamiért azt érzem,hogy Seba lesz a nyerõ emberünk.ha valaki érez magában erõt,néha majd írhatna pár sorban a meccsrõl

gercse
hattrickben én is tele vagyok most sérültekkel...
már csak nevetni tudok rajta hogy mennyi sérült van a Juvéban is...ez ilyen átok, vagy nem tudom mi

Csacsi
Jah 4(5) játékos fog hiányozni este.
Alex
Marchisio
Iaqiunta
Cacares
(Melo)

Ebbõl az 5-bõl 5 kezdõ lehetne. Tehát az közel a fél csapat <#falbav>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
óbasszamármeg.... ennyi sérültet

9csöves9
4-2-3-1 kéne,de nem hiszem hogy be meri vállalni Ciro azt,hogy Giovinco Diego és Camo is csere nélkül játsszon

tegnap elköszönt Gigli,Blanc meg elszórt egy rakás hangzatos nyilatkozatot a scudettoról,a 3 csillagról,a stadionról stb.

Csacsi
Már megint egy sérült. Cacares 😞

A ma este 20.45-kor kezdõdõ Juventus-Sampdoria összecsapás elõtt Ferrara megadta a nevezett játékosok listáját.

Sajnos a mérkõzés elõtti edzésen ismét veszteség érte a csapatot. A Siena elleni bajnoki elõestéjén már "kidõlt" Iaquinta, akinek a térdét azóta meg is mûtötték, most pedig Cacerest érte szerencsétlen baleset. Az uruguay-i védõnek ugyanis eltört az orra miután Cannavaroval ütközött a levegõben. Még a mai nap mûteni kell az orrát, így õ is hiányzik a meccsre nevezettek sorából.

Felipe Melo játéka kérdéses a bal bokáját ért sérülés miatt. Örömteli hír viszont, hogy a 19 játékost tartalmazó keretben ott találjuk a Primavera támadója, Ciro Immobile nevét is.

A Sampdoria elleni keret:

Kapusok: Buffon, Manninger

Védõk: Chiellini, Cannavaro, Grosso, Molinaro, Grygera, Ariaudo, De Ceglie, Legrottaglie

Középpályások: Felipe Melo, Camoranesi, Poulsen, Sissoko, Diego

Csatárok: Amauri, Trezeguet, Giovinco, Immobile

forzajuve5
mai kórházi jelentés:

A Siena elleni meccs elõtt a tréner elveszítette Iaquintát, most pedig Cácerest. Az uruguayi bekk orrtörést szenvedett, így nincs a nevezettek között és néhány órán belül mûtéten fog átesni.
(Cannavaroval ütközött)

Zsolti9014
Sajnos most kevésbé tudom követni a topikot meg a vasárnapi meccseket se nagyon tudom nézni, de örülök hogy nyertünk, viszont elkeserít, hogy a játék még mindig nem jó. Hajrá fiúk! Jó lesz ez elõbb-utóbb!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Capello:"Visszatérni a Juventusba?Soha ne mondd,hogy soha..."

Jaki 40 napra esik ki,Alex rendesen edzett a többiekkel,Nápolyban már leülhet a padra

gercse
hihetetlen