44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Már kijavították

"A dánok Kamerun elleni mérkőzésén álompasszt adó középhátvéd a nyári átigazolási időszak egyik legkeresettebb célpontja."

Egy Hype-t kilőttünk :P
  • Breki33
    Olaszország Paraguay és Új-Zéland ellen is csak 1-1-es döntetlent ért el, s azt még elnézték Itáliában, hogy nem jött össze a dél-amerikaiak ellen a győzelem, de hogy az óceániaiakat sem sikerült felülmúlni, az már mindenkinek sok volt. Talán Marcello Lippi szövetségi kapitány is belátta, hogy változtatásokra van szükség, merthogy a hírek szerint több játékost is kirak kezdőjéből.

Jelenleg úgy tűnik, hogy Domenico Criscito, Claudio Marchisio és Alberto Gilardino lehet a kieső, a helyükre pedig Christian Maggio, Mauro Camoranesi és Giampaolo Pazzini kerülhet.
  • Breki33
    A Juventust rengeteg labdarúgóval kapcsolatba hozták már az elmúlt időszakban, ami topklub státusza mellett már csak azért sem meglepő, mert nagyon gyatra szezonon van túl, és a vezetőedző, Luigi Del Neri nagy vérfrissítést szeretne.

A Bild értesülése szerint a Juve komolyan érdeklődik a VfB Stuttgart német válogatott hátvédje, Serdar Tasci iránt. A 23 esztendős futballista feladata a Dubajba igazolt Fabio Cannavaro pótlása lenne, s a világbajnok védő nem tette magasra a lécet. Szerződése 2014-ig érvényes, és érdekes módon alacsony a kivásárlási ára, 15 millió euró.
  • Forza Italia
    bal oldalra állítólag Kolarov és Bastos kettősből jöhet valaki
    Bastosnak örülnék.
  • gercse
  • Grove4
    A kommentet figyeled ott alul? :D:D 2x látta játszani
  • gercse
    ezt találtam
    bár itt is őt okolják a kameruni gólért, szóval megkérdőjelezhető eleve a hitelesség :D
  • Breki33
    Igen a riporter rosszul mondta.

Egyébként Kjaer-el mi van róla semmi hír
  • Zsolti9014
    na igen, én a lassításnál figyeltem, hogy Poulsen 2-es mezben ér vissza de már későn, mert belőtték, de mondom, biztos Kjaer volt, ha annyira őt mondják. de ahányszor láttam mindig elbizonytalanodtam. és így már tuti Poulsen.
    Viszont az 1. dán gólnál azt a pazar labdát Kjaer adta. :)
  • forzajuve5
    Kedd reggel Marco Storari orvosi vizsgálaton fog átesni a Juventusnál.

A portás, aki 1977. január 7.-n született Pisa-ban, A 2009/10-es szezon második felében Del Neri keze alatt játszott a Sampdoria-nál. A Milantól kapta kölcsön a genovai egylet és egyike volt azon játékosoknak, akik hozzájárultak a Samp sikeres bajnoki szerepléséhez.
  • MarcelloLippi
    Jah, de reméljük ez 3 nap múlva megváltozik. :)
  • Breki33
    minden Juve játékos jól játszik kivéve az olasz válogatottban lévők :P
  • Grove4
    Paszmeg :S
  • Fabio Capello
    2 gól+assziszt
  • Grove4
    Tiago 2 gólt lőtt?
  • MarcelloLippi
    Azért mert a Serie A erősebb és az ott résztvevő csapatok, mint szegény Észak Kórea. :)

• Fabio Capello
    Nálunk miért nem tudott így játszani Tiago? :/
  • forzajuve5
    olyan szerepkört kell adni neki mint amit a válogatottban játszik és nem az eladásán gondolkodni. egyébként egész évben hangoztatta, hogy nem ott játszatják ahol ő szeret lenni
  • gercse
    akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok hülye, mert elsőre nekem is Poulsennek tűnt, aztán azt mondja Kjaer...mondom szőke szőke, lehetséges
  • Breki33
    Íme a 3D-ben

• Breki33
    igen a riporter is ezt hitte :-)

nem kell mindig bedőlni
  • WuFraZselic
    kjaer volt
  • Breki33
    Elia-nak örülnék.

Mondjuk én Poulsent megtartanám (persze nem mindenáron), szerintem sokkal jobb lett.
    Igaz most a VB-n ő adta el labdát a kapott góljuk előtt.

• MarcelloLippi
    Kíváncsi vagyok mik sülnek ki ezekből. Van még idő az igazolásokra. :)
  • Breki33
    Ez jó nekünk mert megy fel az ára.
    Tényleg egész másképp játszik a válogatottban.

Remélem az interes eladása csak pletyka.
  • Breki33
    Mai hírek, ez így nem lenne rossz.

Mexes is újra terítéken

Juve, nem csak Krasic, megvan a kulcs Eliához is. A szerbre várakozva a zebrák a hollandot is akarják és készek tárgyalni a Hamburggal: Poulsent és Grygera-t is belevonva az üzletbe

• Breki33
    Sikeresen felcseréltem a két linket

szval a második kép miatt írtam
  • Breki33
    Emiatt írtam, mert ez a kép csalós
    klikk

Gila nem érte el illetve néhány hajszála lehet, hogy igen de a mögötte jövő új zélandi csúsztatta meg, ez már a hátsó kamerás lassításon is látszott, http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195997994&no=6305

De gondoltam ha már van megnézem 3D-ben :P

• MarcelloLippi
    Valóban les volt, ezt már a gólnál láttam, amikor ismételték, nem is mondtam semmit...
    Ettől függetlenül nagyon nyög ez a szekér... Remélem Szlovákia ellen, egy picit más kezdő csapat lép pályára és más szellemben.
  • WuFraZselic
    egyértelmű les volt, nem kell ehhez 3D. csak sokan örülnek az olaszok bukásának, közben meg elfelejtik hogy a 4 csillag nem magától került a mezre
  • Breki33
    És Totti-t is szerintem.

Mondjuk az új zélandi gólt 3D-ben is nézve kiderülnek a dolgok
    Csak azért írom mert a foci VB-s topikban tévesen azt írták Gilardino csúsztatta meg hát nem, a mögötte jövő új zélandi volt és a helyezkedés pedig a következő volt

A gazetta-n lévő 3D-s gólon beis forgatják a helyzetet így jól látszik
    ami a hátsó kamerás visszajátszásoknál is.

Ettől függetlenül tényleg el kell ismerni, hogy nagyon rosszul játszott az olasz válogatott.

Igaza van Vocalellinek.
    Szerinte ebben a válogatottban nincsen semmi, ami működne, a védelem két ártalmatlannak tűnő pontrúgásból két gólt kap, a széleken történő játéknak még csak észlelni sem lehet a célját, valamint az igazán kreatív játékos hiányán túl az egész csapat szervezetlenségét is felhozza.

• forzajuve5
    Melo megint él a válogatottban mint hal a vízben. egy meccsen ad annyi pontos indítást mint nálunk egész szezonban. jó lenne ha megtartaná ezt a formáját.

Caserest állítólag vinné a Tottenham 11 millió fontért. mivel eddig mi még nem tárgyaltunk róla a Barcelonával, így nem sok esélyt látok rá, hogy maradni fog. maximum ha nem tudják eladni akkor kisírhatunk még egy év kölcsönszerződést.

az olasz válogatott játékosainkkal meg nem tudom mi a fene lesz. ugyanolyan motiválatlanok mint az egész szezonban. Del Nerinek fel kell kötni a gatyáját és rendet tenni a fejükben.
  • HTB
    kaparhatja majd le a tetkóját
    mondjuk ráérek kárörvendeni akkor, ha olaszok továbbjutnak a csoportból

butaság volt Alexet nem kivinni, imho, akár egy-egy félidőkre beállva is tudott volna egy kis kreativitást vinni a squadraba, hiába nem mai csirke
  • Breki33
    Kirúghatják Capellót, ha nem jutnak tovább

A BBC Sport értesülései szerint amennyiben az angol labdarúgó-válogatott nem jut tovább a csoportjából a dél-afrikai világbajnokságon, az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elvárja Fabio Capello szövetségi kapitánytól, hogy lemondjon posztjáról.
  • WuFraZselic
    na ebből a madridi AS napilap milyen elméletet gyártana...
  • VéLacc
    amin jelen volt Del Neri is... ami nekem mindenesetre meglepő volt
  • IXEMGabeo
    biztos jót tett a lelkének:) felnőtt lett és már nem olyan hisztis mint régen volt, nyugodtan kivihette volna lippi a vb-re
  • Breki33
    igen ezt megemlítve írják, hogy mégis ezek az új hírek

illetve Cassanonak most volt az esküvője :P

• forzajuve5
    elvileg a Samp már nem fog senkit elengedni hozzánk, már régebben lenyilatkozták és ezt Marotta is tiszteletben tartja.
    persze ez még változhat megfelelő pénzösszeg felmutatása után :)
  • Breki33
    Cassano újra kiszemelt, és Pazzini és Palombo is jöhet, Krasic ügy pedig nincs lefutva az olasz lapok alapján.