44078
-
#30336 Buffon úgy döntött, hogy kés alá fekszik a hátproblémái miatt. ebben annyi a jó, hogy így ha minden jól megy akkor többet nem lesz problémája vele, a rossz pedig hogy ebben a naptári évben már nem védhet, legközelebb januárban láthatjuk a kapuban...
így szeptembertől várhatóan az első számú kapusunk Storari, a cseréje pedig Manninger lesz -
#30335 jaja:D -
#30334 azért az durva lett volna ha a san siroban játszunk :/ -
#30333 Eldőlt, hogy az Európa Liga harmadik selejtezőkörében bekapcsolódó Juventus Modenában játsza majd a hazai mérkőzését (július 29 vagy augusztus 5). Mint ismert, Torinóban a U2 koncertezik, ezért kellett a zebráknak ideiglenesen egy új hazai pályán választaniuk, s a Stadio Bragliára esett a választás, mely a milánói San Sirót és a nápolyi San Paolót győzte le a versenyfutásban. A stadion 22 ezer néző befogadására alkalmas. -
MarcelloLippi #30332 Így van. Viszont annak örülök, hogy érkezett már egy két remek játékos. :) -
#30331 Igazából cserének nagyon is jó lenne, de most kell eladni amíg pénzt látunk belőle, én sajnálom, egyik nagy kedvencem volt. Egy kicsit forró fejű, de mindig ott volt a kreatívitás a játékában. -
MarcelloLippi #30330 Kár érte. Igaz sokat volt sérült és nem is nagyon volt formában. De az új edző alatt hátha jobb lett volna, mint most. -
#30329 Camo személyében megvan az első hivatalosan is eladó játékosunk.
úgy látszik az új vezetőség és szakmai stáb sem számol vele -
MarcelloLippi #30328 Martínez a Juventusé. Én nagyon örülök neki. :)
Szerintem alakulgat a csapat. :)
-
#30327 A szerb középpályás a Juventusba szeretne szerződni, nem a Manchester City-be…
„Jelenleg minden stagnál. Nem egy könnyű transzfer, miután a CSKA megváltoztatta a játékos kivásárlási árát.”, mondta a Juventus képviselője, Mladen Naletillic. „A játékos nagyon szeretne a Juventusba szerződni és ameddig még játékban vannak, addig sehová sem megy el. Vannak különbségek az árak között. Valamennyit haladni lehet, mert nem jelentős ez a különbség. A City áll a legközelebb hozzá, de ő a Juventust akarja.” -
#30326 A 23 éves támadót a Parma szívesen viszontlátná...
Péntek délután megegyezett egymással Davide Lanzafame ügyében a játékos jogát fele-fele arányban birtokló Palermo és a Juventus. A felek még egy évvel meghosszabbították a kettős tulajdont, a csatár pedig Torinóba tér vissza egy évre. Az idén a Parmában remek szezont maga mögött tudó fiatal támadó azonban nem biztos, hogy marad is Piemontéban: a Parma minden megtesz annak érdekében, hogy Lanzafame továbbra is náluk maradjon. -
#30325 Hát ez rohadtul nem igaz, a Chelseaben rohadt jól tolta!PL egyik legjobb védője volt akkorjában!Egyedül azért rinyált mert Muri néha baloldalon játszatta!Ezért is lett elpasszolva... -
#30324 Egy kicsit bővebben:
(Zebraportál)
A Juventus megegyezett a Barival a védő leigazolásáról...
Csütörtökön az Olaszország-Szlovákia mérkőzés alatt megegyezés született: Leonardo Bonucci a Juventus játékosa lesz. Az ügylet nem volt egyszerű, hiszen a 23 éves védő a Genoa és a Bari közös tulajdonában volt, így a zebráknak meg kellett várniuk, míg a két csapat megegyezik egymással péntek 19 óra előtt (ha nem sikerül két klubnak megegyeznie a közös tulajdonosú játékosokról, hazárd-módon döntik el, kié lesz a játékos: mindenki ajánl titotkban egy összeget a játékos másik feléért, s aki nagyobb összeget ajánl, azé lesz a játékos). A Genoának és a Barinak viszont sikerült megegyezniük: a déli csapat 7,5 millió euróért megszerezte Preziosi csapatától a válogatott védő játékosának a másik felét is. A Juventus pedig 14 millió euróért igazolja le Leonardo Bonuccit, mely összeg igazából 5,5 millió euró lesz (amit csak három részletben kell kifizetnie a csapatnak), mert a Bari 2,5 millió euróért megkapja Sergio Almirón játékjogának a felét, valamint a zebrák eladták a világbajnokságon csalódást okozó Domenico Criscito játékjogának a másik felét 6 millió euróért, így a teljes összeg, amit Bonuccira kell költeni, mindössze 5,5 millió euró. Ám lehet, hogy még ennyit sem, mert a hírek szerint az Atlético de Madrid 6 millió euróért megvásárolja Tiago Cardoso Mendest.
Bonucci a hírek szerint a jövő hét elején, Dél-Afrikából való visszatérése után ír majd alá, valószínűleg Jorge Martínezzel együtt. Domenico Criscito immár teljes mértékben a Genoa játékosa lett. -
#30323 jó hír, reméljük már 100%
-
#30322 A Sky Sport információi szerint a Juventus együttese leigazolta Leonardo Bonuccit.
A védő korábban a Bari és a Genoa közös tulajdonát képezte, most pedig az Egyesült Arab Emirátusokba (Al-Ahli) szerződő veterán, Fabio Cannavaro pótlása lesz a feladata.
A lap információi szerint a tegnapi nap folyamán a Bianconeri sikeresen megegyezett a Bari illetékeseivel, ma pedig a Genoával is megegyezésre jutottak. A torinói óriások Bonucci mellett a Palermos Simon Kjær iránt érdeklődtek, de végül az előbbire esett a választásuk.
A 23 éves olasz bekk lenyűgöző szezont tudhat maga mögött, a Galletti-nél 38 mérkőzésen lépett pályára, ám a világbajnokságon egyik mérkőzésen sem kapott lehetőséget.
Forrás: www.goal.com -
#30321 Az elmúlt évek alapján úgy tűnt ja... -
#30320 mint egy konténer?tehát szemétlerakók vagyunk,értem -
#30319 sky sports szerint sikerült megegyezni Bonucci leigazolásában -
#30318 Őszintén szólva jobb is, hogy nem jön. Már a Chelsea-ben sem nyújtott kiemelkedőt, amikor meg elpasszolták az Arsenalnak, már lehetett érezni, hogy lejtőre került. 33 évesen már nem jelentene erősítést. Mindig is elleneztem a 30 év körüli, de inkább feletti játékosok leigazolását, emlékezzünk csak mi lett Jorge Andradéval. Nevetséges volt az érte kiadott 10 millió euró is, már akkor megmondtam. Bár azt azért nem sejtettem, hogy 2 év alatt 4 meccset sikerül majd játszania...
Nem értem, miért nem lehet a régi, "Lippi-féle" játékospolitikához visszatérni: fiatal/relatíve fiatal, tehetséges, lehetőleg olasz játékosok vétele, akik nem túl drágák (Pessotto, Montero, Iuliano, Zambrotta, Tacchinardi, Pippo, Maresca). -
#30317 Gallas nem jön.
94 ezer eurós fizetést akart a pali.
Roma, Panathinaikosz és a PSG se adja meg neki, mert ők meg alapból nem tudják.
Majd megy a Citybe:D -
#30316 A Juventus sportigazgatója az átigazolásokról beszélt...
"Jelen pillanatban olyanok vagyunk, mint egy nyitott konténer, és még sok dolognak kell történnie. Érkezők tekintetében is. Neveket természetesen nem fogok mondani, de érkezik még jópár játékos. Sajnos el kell kezdenünk a felkészülést július elején az Európa Liga selejtezők miatt, és ez nem a legjobb, hiszen minden egyes tárgyalásnak megvan a maga átfutási ideje, ami természetesen nem 1-2 nap. A csapatot lépésről lépésre kell megépítenünk."
(Zebraportál) -
#30315 azt a 4,5 milliót is 3 év alatt fizetjük ki részletekben
miért van ez a részletfizetősdi amit csinálunk? vagy ilyet csinálnak más klubok is? -
#30314 Bocsesz, az én cikkem volt. :D Hibáztam, na. -
#30313 Krasic ügynöke szerint még mindig tartanak az egyezkedések.ez most több dolgot jelenthet
1.az ügynöke köcsög módon most úgy használ fel minket az árának felnyomására,ahogy tette azt az Interrel meg a Cityvel velünk szemben
2.Martinez nem jön
3.Martinez csatárnak jön,valaki megy
4.Martinez jön,Pepe balszélső lesz
az ő megszerzésére se látok esélyt,mindenesetre ma ha a szerbek elszerencsétlenkedik a továbbjutást,akkor okosabbak leszünk -
#30312 Eddig amúgy 2 igazolásunk van: Pepe, Storari.
+ még valószínű Martínez.
Én már nem bánom, ha nem jönnek nagy nevek, csak legyen meg a küzdeni akarás, és a 1-3. hely a szezon végén, egy jó kupaszereplés. -
#30311 Marotta még a végén kellemes csalódásban részesít minket :)
muszáj lesz neki egy-két komolyabb igazolást nyélbe ütni ha nem akar máris közellenség lenni a szurkolók között. -
#30310 én pont a kora és rutinja miatt tartom megfelelő választásnak. 32 évesen azért még van a lábában 2-3 jó szezon ha ő is akarja. kell a rutin a védelembe, főleg akkor ha Gigi sem lesz ott mögöttük, aki azért keményen fegyelmezni szokta őket.
és persze az sem elhanyagolható hogy ingyen van.
állítólag eléggé hangulatember, de Del Neri Cassanot is kordában tudta tartani, Gallas se lehet nagyobb feladat. -
#30309 felmelegítettük a Kolarov sztorit is,egyes hírek szerint közelebb állunk hozzá mint a Real vagy az Inter.DC+pénz mehet érte
elég hihetetlennek tűnik nekem -
#30308 Jó, nyílván így van, de azért ha figyelembe vesszük a korát is...
ha jön akkor kívánom, hogy jól teljesítsen. -
#30307 most az alapján talán nem szabad megítélni. nyomorék franciáknál mindenki szarul játszott -
#30306 Agent Confirms Arsenal Defender William Gallas Is Close To Joining Juventus.
Hát nem tudom, engem a VB-n nem győzött meg a szereplésével. -
#30305 erről olyan 3 óra körül kérdezték Lo Monacot a Catania elnökét a sky 24 átigazolásos műsorában,aki szerint nincs semmi probléma,biztos a megegyezésben,és csupán azért nem írt még alá,mert most jött csak vissza Olaszországba Martinez... -
#30304 kiderült miért nem írt eddig alá Martinez. 1,2 milliós fizetést adnánk neki, de neki 2 millió kellene...
rég rossz ha valaki a pénzért jönne ide, nem padig azért hogy a Juventus mezét viselhesse -
#30303 Diego: csak a Bayern München és a Manchester United jöhetnek szóba!
A 2010-es világbajnokság miatt most unalmasan kezdődött el az átigazolási-körhinta, amelyben a brazil középpályás is részt akar venni.
Diego 2009 nyarán érkezett a Werder Brementől a Juventus-ba, de az előző szezon során nem találta szerencséjét és ezért sokan azt javasolják neki, hogy távozzon. A 25 éves játékos két nagy klubról álmodik.
„Ha megy, akkor azt csak a Bayern Münchenbe vagy a Manchester Unitedba teszi.” – mondta az ügynöke az olasz tuttomercatoweb.com-nak.
Az utolsó hírek szerint a Hamburger SV, a VfL Wolfsburg és az Atléticó Madrid is szeretnék a játékost a soraikban tudni. De ezek az együttesek úgy tűnik sem Diego-nak, sem az ügynökének nem felelnek meg. Mindenesetre Diego-nak jelenleg 2014-ig érvényes szerződése van a Juve-val, ahol évente 5 millió €-t keres. Ez nem kevés egy formán kívüli sztárnál.
www.goal.com -
#30302 nem is hasonlít rám
egyébként most már az összeg is hivatalos,4,5 milliót fizet érte a klub -
#30301 olyan csöves kinézete van.
De isten hozta és kívánom h jól teljesítsen -
#30300 -
#30299 Nem csipázom a Brazilokat, de ez a Bastos gyerek nem gyenge. -
#30298 :) így kell csinálni -
#30297 egyetértek, mind3 csere jót tesz majd szerintem, Gila nulla, és lassú is, Pazzini legalább visszajön labdákért, és nagyobb küzdő, Camo jobb szervező, Criscito meg nincs formában,
mellesleg Canna helyett is jöhetne valaki, de úgy látszik kap egy utolsó lehetőséget, meg a rutin talán mellette szól, csak azok a gyermeteg hibák