44078
-
#30376 csak nehogy aztán 3 év múlva velünk csináljon ilyet a Madrid miatt:) -
#30375 Krasic a médián keresztül üzent a klubjának:
„Csak a Juventus érdekel, nem akarok máshova igazolni. Minden más ajánlatot vissza fogok utasítani, így ha a CSZKA nem fogadja el a Juventus ajánlatát, akkor maradok és jövőre a szerződésem lejártakor, ingyen távozom.”
imádom a nyilatkozatait :)
tutira Juve szurkoló lehet már gyerekkora óta -
#30374 Csodálkozom, hogy Zampa elengedte 35 ért a kettőt, ő mindig is híres volt arról, hogy embertelen összegeket kér. -
#30373 ezt viszont nagyon sajnálom, sok-sok évre megoldódott volna a középhátvéd-gond. -
#30372 Kjaer már tuti nem lesz a miénk:
A dán Simon Kjaerrel és az uruguayi Edinson Cavanival erősít az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttese.
Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke elmondta, az angolok 35 millió eurót ajánlottak a párosért, és ezt nem tudták visszautasítani. -
#30371 tessék itt van :D
http://www.tuttosport.com/video/calcio/serie_a/juventus/2010/06/28-15663/Bonucci%3A+%C2%ABLa+Juve+era+il+mio+sogno%C2%BB -
#30370 közben meg is van.
Leonardo Bonucci parla già da giocatore della Juventus e spiega: «Mi sento pronto per la grande avventura. L'Inter? Da oggi esiste solo la Juve. È solo un avversario da battere»
(olaszul nem tudok.google translate szerint:
Leonardo Bonucci played for Juventus talks already and says: "I am ready for the big adventure. Inter? From today there is only Juve. It's just an opponent to beat. ") -
#30369 ez igaz, ettől még az angolról magyarra fordítás igen gyenge :)
(engem ez zavar, nem az hogy mit mondott :D) -
#30368 még ebből sem szabadna kiindulni. azt lenne jó tudni hogy olaszul mit mondott -
#30367 ?
csupán vicces, hogy magyarul hogy fordítják le “Inter are nothing but an opponent to be beaten on the field." ezt. a cikk írójának jót tenne egy intenzív nyári angol kurzus :) -
#30366 egyből megjelensz ha fáj az igazság :D:D -
#30365 tükörfordítás rulz :DDDD -
#30364 Mondjuk angolul így fordították:
“From today only Juve exist for me,” insisted the 23-year-old. “Inter are nothing but an opponent to be beaten on the field.
“I never felt they had genuine interest in me. Juve wanted me and I wanted Juve.” -
#30363 "Az inter számomra semmit sem jelent már" inkább így hangzott -
#30362 „A mai naptól kezdve számomra csak a Juve létezik.”, jelentette a 23 esztendős védő. „Az Inter egy senki, de mint ellenfélt természetesen le kell majd győznünk a pályán. Sohasem éreztem, hogy ők valóban érdeklődnének utánam. A Juve engem akart én pedig a Juvét.”
ha tényleg így mondta akkor hamar belopta magát a szívünkbe :D -
#30361 Látom ottis sok a szúnyog :P -
#30360 -
#30359 el kéne hozni Cassanot,lehet rúgatna a szerencsétlen félbrazilunkkal egy 15 gólt... -
#30358 OK akkor Dzeko meg...akkor csak ő:D -
#30357 annyi pénzünk nincs -
#30356 Jöjjön Dzeko meg Suarez oszt kész :) -
#30355 Juventus would have to sell their new stadium and more in order to fund a move for Sampdoria striker Giampaolo Pazzini. :D :D :D
én sem bánom. elsősorban előkészítő emberekre van szükségünk és nem befejezőre. Pazzini se tud többet mint Amauri. nem lenne ott a Sampban mellette Cassano akkor nem tudna ennyi gólt szerezni -
#30354 a Samp vicces kedvű elnöke azt nyilatkozta,hogy 100 millió euróért sem adná el nekünk Pazzinit:)
(én nem bánom,egyáltalán nem ilyen csatárra van szükségünk) -
#30353 Candreva pedig visszatért Udinebe mert a vezetőség nem tart igényt rá.
Caseresről se sokat lehet hallani, de szerintem megvenni nem fogjuk. igazából soknak is tartom érte azt a pénzt amit a Barca kérne, valamint nem is értem ők annak idején hogyan adhattak ki érte ennyit. tuti nem fogja senki megvenni tőlük ennyiért. azért jó lenne kialkudni még egy év kölcsönszerződést hátha beválna és akkor már meg lehetne gondolni a megvételét -
#30352 látom már, idén Krasic-szappanopera lesz... :/
Mondjuk a CSKA csak nyerhet rajta, mert vagy felnyomják az árat és valaki kifizeti, vagy mindenki kiszáll, és náluk marad... -
#30351 -
#30350 közben délelött nyilatkozott Marotta egy rádiónak,ahol állítólag azt mondta nem zárult le a Krasic sztori,attól függ minden,hogy változtat e a CSKA az igényein...
Chiellini meg kijelentette,nem fog elmenni -
#30349 mondjuk valószínűleg ezt is meg fogom szokni, mint a többit, de kitalálhattak volna szerintem valami szebbet is -
#30348 úgy legyen, remélem nem feledkeznek meg semmiről -
#30347 "These pictures of the kids version of the kit were leaked from Nike's official store and should be a pretty accurate representation of how the adult version of the kit will look like."
További képek itt
http://www.footballshirtculture.com/10/11-kits/juventus-nike-home-kit-10-11-leaked.html#comments
-
#30346 Marotta állítása szerint sorban halad,úgy néz ki neki most a támadószekció megerősítése a fontosabb.szerintem 1-1 érkező lesz jobb ill. balhátvédbe -
#30345 Védelem két szélébe kéne már ember szerintem, vagy kik fognak ott játszani? -
#30344 Lanzafame-t jelölte meg mint következő célpontot.ezek szerint akkor Pepét balszélre szánjuk.szerintem hagyni kéne a jobbszélső posztot,ott megvagyunk -
#30343 egyértelmű, ami nem megy azt kár erőltetni, inkább tényleg másfelé kell nyitni -
#30342 Marotta:"Krasic?Megtettük az ajánlatunkat amit ők nem fogadtak el.Azóta más utakat járunk."
felejtsük el most már őt szerintem -
#30341 nekem sem tetszik, a jobb vállánál(szemből nézve) meg elég fura... -
#30340 OMG, megszaladt a varrónő keze, cikkcakk borzalom. -
#30339 itt az új mez,szerintem így borzalmas.aztán majd kiderül milyen a játékosokon.remélem fekete gatyával lesz mindig
-
#30338 Szerintem is, de szélső védőt vegyenek már.
Martinez gólok
-
#30337 Ne már.. Manninger megérdemelné a kapusposztot, sőt szerintem jobb is mint Storari.