44078
-
#30416 pedig kezdtem azt hinni, hogy csak a Juvéban ilyen szar. -
#30415 Bazmeg ez a Melo akkora egy tuskó, hogy már fáj. -
#30414 aztán egy öngól és egy piros lap... -
#30413 Felipe Melo mekkora gólpasszt adott már félpályáról:D -
#30412 ja, az a téglalap szarul néz ki... -
#30411 de cikk-cakkos az, csak messziről nem látszik, viszont valahogy így jobban tetszik, galléros is, bejön
link
-
#30410 Új mezek
nekem idén nagyon nem jönnek be a mezek. nem tetszik a cikk-cakkos csíkozás, nem értem miért van a hátán a számban is benne a címer. a vendég mezben szintén nem tetszik a csíkozás kialakítása. és a betclic logó is abban a fehér téglalapban... hogy mondjak valami pozítivat is róla, a gallér megoldása egész jó -
#30409 Marotta: "Optimista vagyok a csapatot illetően. Az egyesület irányvonalai szerint szeretnénk megerősíteni a keretet. Nagy játékosok leigazolását nem minden csapat engedheti meg magának a mai anyagi helyzetben, ám jelenleg mi voltak Európában a legaktívabbak. A célunk a keret megfiatalítása és a költségek csökkentése, hiszen nem játszunk a Bajnokok Ligájában. Meglátjuk majd, mit hoz az átigazolási piac. Ha adódik egy remek lehetőség a piacon, szeretnénk lecsapni rá. Motta? Remélhetőleg ma már a mi játékosunk lesz."
van azért benne egy-két nagy igazság -
#30408 Még egy Marotta nyilatkozat és a mezek. (Mégsem cikkcakkos fos lesz, ha jól látom) -
MarcelloLippi #30407 Szerintem erősítést jelentenek, a jövőre nézve pláne. Del Neri az ilyen játékosokkal tud a legjobban bánni. -
#30406 Most nézem, hogy igen érdekes, hogy ez így derült ki :-) -
#30405 -
#30404 Ez érdekes itt is Tarr Kft van lehet egy helyen lakunk? :P
A székhelye itt van -
#30403 Del Neri első sajtótájékoztatója
2010.07.02. 11:45
Az új vezetőedző a középpályán játszatná Diegót...
Pénteken délelőtt Vinovóban tartották a Juventus idei első sajtótájékoztatóját, ahol az új mezeket is bemutatták (melyek pontosan olyanok lettek, mint amit egy hónapja megmutattunk). A pénteki napon a játékosok orvosi vizsgálatokon esnek át, s holnap indulnak Pinzolóba. Íme a legérdekesebb nyilatkozatok:
Del Neri: "A csapat még nincsen kész? Közbeszólt a világbajnokság, az átigazolási időszak viszont augusztus 31-ig tart. A labdarúgásba az olyan fiatalok is bele tartoznak, akik velünk tartanak most az edzőtáborba, én minden játékost ugyanúgy fogok kezelni, nincsenek kivételezettek. Július 29-ére készen kell lennie a csapatnak. A mai profi fociban jönnek-mennek a játékosok, ez a természetes. A támadósorral és a középpályával teljesen elégedett vagyok, Trezeguet, Amauri, Iaquinta, Del Piero és Diego nagyon erős csatársort alkotnak. A középpályán is igen erősek vagyunk, Marotta a szélek és a védelem megerősítésén dolgozik elsősorban. Diego? Számomra nem a csatárok mögött kellene játszania 4-3-1-2-ben, nálam középpályán játszana 4-4-2-ben. Del Piero? Kölcsönös tisztelet övez minket. Tegnap sokat beszéltem vele, s ha formában van, nincsenek riválisai. Számítok a játékára."
Hát én bízom a srácokban, mondjuk Amauri, Trez felőlem leléphet, örülök, hogy Diegonak adnak még egy esélyt, remélem sikerrel fog alakalmazkodni az új játékrendszerhez. A szélekre még pár érkezőt/alternatívát eltudnék képzelni. És mindenképpen ki kell deríteni és meg kell előzni a sérülések okát. Ja és a fölösleget eladni.
Aztán eredményes és jó felkészülést, valamint szezont kívánok. -
#30402 külföldi streamek akkor inkább, van sok jó minőségű köztük, juve meccseket meg biztos adnak majd, emlékszem tavaly a felkészülési meccseket is elég korrekt minőségben lehetett követni, meg néha a bajnoki meccseket is streamen néztem, és rendben voltak -
#30401 igen, tervben van náluk a Digisport2.
attól tartok nálunk nem fogja betenni a kábelszolgáltató(Tarr Kft) mivel konkurencia. viszont csak ez miatt nem akarok digit köttetni, de a neten meg két meccsért kellene annyit fizetni mint amennyibe egy havi előfizetés kerülne ha beköttetem. kicsit igazságtalannak érzem.
csinálhatnának netre is havi előfizetést, 1000Ft körüli összeget hajlandó lennék kifizetni érte. -
#30400 Jöhettek, ha megéri az utazás :D
Egyébként fosok, hogy kevés meccset fognak adni, mert ha jól számolom, akkor ott az angol, német, olasz bajnokság, meg mellette még biztos van más foci is, plusz a motorsportok, szerintem csinálnak majd digisport2-t, mint a sporttv -
#30399 Legyen így
mert különben hozzád megyünk :P -
#30398 Nálunk (Antenna digital) bevezették, egyik nap kapcsolgatok, és lett...
Küldtek papírt is azóta, hogy betettek egy két új csatornát (alapcsomagba)
Szóval lehet máshol is bevezetik majd, felár nélkül. -
#30397 Nekem van :P -
#30396 tök jó, hogy ezáltal több olasz meccs kerül képernyőre, csak kár hogy ebből 1et sem látok a qrva digisport miatt :) -
#30395 „A célunk, hogy megtartsuk a kulcsjátékosainkat. Riccardo Garrone elnök jól fogalmazott, még százmillió euróért sem adnánk el Pazzinit a Juventusnak” – nyilatkozta Gasparin.
Szerintem ezt már elmondta, mit veri a nyálát? -
#30394 Zsír, ma vége a vizsgaidőszakomnak, bemutatják a mezeket, kezdődik a pre-szezon (ami remélem a valódi szezonnal együtt sikeres lesz). -
#30393 Változások a Serie-A-ban. -
#30392 hát nem tudom eddig nálam ezek a játékosok nem jelentenek erősítést a következő idényre,majd 2-3év múlva meghatározó játékosok lehetnek,de addig ez nagyon kevés... -
MarcelloLippi #30391 Nem akartam ilyen nagyon bemásolni ide. Aki meg a linket megnézte, úgy is tudja miről van szó. :) -
Az Olasz Labdarúgó Szövetség hivatalosan is megerősítette, hogy Amauri 2008-as klubváltása kapcsán a Juventus, a Palermo, a Chievo, és számos, az ügybe belekeveredett ember is büntetést kapott.
Juventus FC
A Szövetség az átigazolással kapcsolatos, állítólagos szabálytalanságokat vizsgálta.
Amauri 2008-ban igazolt a Palermo csapatától a torinóiakhoz 22.8 millió euróért cserébe.
A döntéshozó testület ma tette közzé döntését, mely már olvasható az Olasz Labdarúgó Szövetség honlapján.
"Négy hónapos eltiltást kapott a Chievo technikai igazgatója, Giovanni Sartori. Két hónapos eltiltást kapott a Juventus igazgatója, Jean-Claude Blanc és volt sportigazgatója, Alessio Secco."
"18 hónapot kaptak Stanislao és Mariano Grimaldi játékosügynökök, valamint pénzbüntetést szabtunk ki a Juventusra, a Chievora, Amaurira, és a Palermo elnökére, Maurizio Zamparinire."
A Sky Sport Italia információi szerint a Juventus ügyvédei fellebeznek a döntés ellen.
Ugyan az. Csak mivel te így linkelted be, gondolom így könyebb tájékozódni. -
#30389 kicsit idegesítő, hogy azt sehol nem közlik pontosan miért is jár a büntetés.
#30388: amég az a szemétláda moratti van az elnöki székükben addig nincs félnivalójuk a kis mocskoknak, mert marha nagy befojása van annek az "embernek" -
#30388 meg fogják, idő kérdése -
#30387 Ennyit az egyenlő elbírálásról.
Ők semmi büntetést nem kaptak sokkal komolyabb dologért
nekik mindent szabad, de úgyis megszívják. -
MarcelloLippi #30386 http://juventuz.freeblog.hu/archives/2010/07/01/Buntetes_a_Juventusnak/
Ha ezért minket megbüntettek, akkor az inter mehet a B-be. De nem csak ezért... -
#30385 ennyit az életben nem fogunk adni egy védőért -
#30384 Juventus: a portugál Fabio Coentraót igazolnák Grosso helyére
Az Il Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetőinek érdeklődését felkeltette Fabio Coentrao, aki remek teljesítményt nyújtott a portugál válogatottban a dél-afrikai világbajnokságon.
A Juventus szeretné eladni Fabio Grossót, aki az előző szezonban nem felelt meg az elvárásoknak. A 22 éves Coentrao a világbajnok olasz futballista megfelelő utódjának tűnik, a játékos pedig hajlana is a torinói kalandra.
„Jól érzem magam Lisszabonban, de ha valamelyik klub kifizetné a szerződésemben foglalt kivásárlási árat, az a csapatomnak és nekem is előnyös lenne" – mondta a Benfica bal oldali védője, aki elmondása szerint Olaszországban vagy Spanyolországban próbálná ki magát legszívesebben.
A hírek szerint a játékos kivásárlási ára 30 millió euróban lett megszabva, a Benfica azonban állítólag kevesebbért is hajlandó lenne megválni tőle. A nyár elején a Bayern München 12 millió eurót ajánlott ért, ezt az összeget viszont nemrég 20 millióra növelték a bajorok, így a Juventusnál komolyan a pénztárcába kell nyúlniuk a vezetőknek, ha meg akarják szerezni Coentraót.
NSO
-
#30383 ma hivatalosan elkezdődött az új szezon. reméljük sikeresebb lesz az előzőnél.
ma találkoznak a srácok, holnap sajtótájékoztató és mezbemutató, szombattól pedig edzések.
juventushungary tv igyekszik közvetíti az eseményeket -
#30382 egy ilyen VB szereplés után amit most Özil produkál semmi esélyünk megszerezni sajnos -
#30381 Özilben van potenciál, Joe Cole nekem nem kéne, nem rossz, de hosszútávon nem érné meg sztem -
#30380 pont ezt akartam írni, Ballo meg ciaO interezik :P
Úgy látszik néger csapat helyett most dél amerikait építenek
álmuk olyan kezdő amiben csak dél-amerikai van.
Majd jövőre jól megszívják
-
#30379 Olasz sajtóhírek szerint a CSZK Moszkva nem hajlandó lejjebb vinni a Milos Kraszicsért kért árat. Kraszics ugyanakkor nem tesz le arról, hogy a Juventushoz szerződjön.
Az értesülést a szerb válogatottal a világbajnokságot is megjárt Kraszics ügynöke, Vlado Borozan is megerősítette.
A Juventus 15 millió eurót áldozna a 25 éves középpályásra, míg az oroszok kitartanak 18 milliójuk mellett.
A játékos eközben állítólag már el is köszönt moszkvai csapattársaitól, akikkel a jövőben már csak ellenfélként találkozna.
Most már nyílvánvaló, hogy a CSZKA volt a köcsög, kértek 15 millát, ott a 15 milla, erre 18 kérnek.
Az Ujságok szóbahoztak minket Özillel meg J. Coleal. -
#30378 Naná,
csak hátul is alakuljon már -
MarcelloLippi #30377 "Bonucci mellett Jorge Martinez, Marco Storari, és Simone Pepe érkezett még a torinóiak egylet csak ezen a nyáron."
Mondhatom, hogy alakul a csapat?:)