44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Dino lefordított egy újabb részt Pesso könyvéből,tessék elolvasni

http://lavecchiasignora.blog.hu/2010/07/06/gianluca_pessotto_a_legfontosabb_merkozes_2_fejezet#more2133336
  • 9csöves9
    Kapitányunk meg is sérült...
  • 9csöves9
    ő nem csak a spanyol útlevele miatt nem számít,hanem tudtommal ez a szabály akkor nem érvényes,ha a Serie A-ból igazolunk
  • Breki33
  • forzajuve5
    Martíneznek van spanyol útlevel, ezt elfelejtettem...
    mindenestre ha jönne az említett két játékos közül valaki, akkor szinte biztosan Brazzot adnánk el, mert neki egyébként is nagyon nehéz lenne a sok új szélső érkezése miatt játéklehetőséghez jutni
  • forzajuve5
    egyik oldal egyik cikkénél felvetődött a hozzászólások között egy igen nagy probléma.
    a szóban forgó cikk egy részlete:

"Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) múlt héten új szabályt fogadott el, melynek értelmében az olasz klubok az eddigi kettő helyett csak egy EU-n kívüli játékost igazolhatnak idényenként, és az így érkező is csak egy EU-n kívüli labdarúgó helyét veheti át."

namármost mi megvettük Martínezt, azaz el is lőttük az egy lehetőséget, így meg se vehetjük se Krasicot se Dzekot.
    azt pontosan nem írja mikortól vezetik be a szabályt, mert ugye nem adtunk el EU-n kívülit, így meg se vehettük volna Martínezt
  • forzajuve5
    nem semmi, hogy milyen komolyan veszik a szurkolók is és mindenki ezt az alapozást. nekem már azon megakadt a szemem, hogy milyen kapu van építve amin be lehet menni :)
    nem magyar színvonal az egyszer biztos.
    ha jól látom gyűjtést is szerveztek a játékosok. az összejött pénzből vettek Storarinak egy borotvát :D

íme a videó:

• forzajuve5
    Krasic ügynöke megint nyilatkozott, de nagyjából az eddig tudott dolgokat mondta el:
    -az ajánlatunk 15 millió
    -city odarakott egy 18 milliós ajánlatot, de Krasic nem akar ott játszani
    -Fenerbahce adta a legjobb ajánlatot neki, de oda se akar menni
    -az inter is az érdeklődök közt van
    -Krasic továbbra is nálunk akar játszani
    -szerinte 90%, hogy el fogja hagyni moszkvát
  • Breki33
    Ha még egyszer tökön rúgom akkor vihetem a kocsit :P

• Breki33
    Az első Diego gól

• Oziris666
    Rizsa rizsa rizsa.....
  • forzajuve5
    így jó nagyot bukunk rajta :S

sikeres volt Gigi műtéte, 3 hónapot kell kihagynia a tervek szerint
  • Breki33
    Juventus: a torinóiak megegyeztek az Atléticóval Tiago áráról - lapértesülés
    Az Atlético Madrid és a Juventus állítólag megegyezett egymással Tiago átigazolásáról. Médiaértesülések szerint a középpályás 5.5 millió euróért válthat csapatot.

Tiago játékjoga jelenleg a Juve tulajdonában van, de az Atlético - amelyben a játékos kölcsönben szerepelt az elmúlt fél évben - szeretné megszerezni a futballistát
  • Breki33
    Hmmmmmmmm

• forzajuve5
    majd december környékén kiderül mennyire vált be az idei nagy újítást. addig felesleges is bármilyen komoly véleményt megfogalmazni a csapatról és a játékosokról.
    hozzáteszem, hogy én nem vagyok 100%-ig optimista az eddig látottak miatt
  • Count Adyn
    :DDD
  • WuFraZselic
    sp-t hallgat :DDDDDDD
  • 9csöves9
    azért arra kíváncsi lennék,miért nem kellett sem a Romának sem az Udinesenek.remélem csak dilettánsak az ottani górék és nem az áll a dolog hátterében,hogy nem dolgozik rendesen az edzéseken,kurvázik,sp-t hallgat stb.
  • forzajuve5
    ma volt Gigi sérvműtéte, holnap közlik, hogy mennyit kell kihagynia.

miharabbi gyógyulást kívánok neki!
  • forzajuve5
    pár apró részlet az első edzésről:

• ForzaInter
    nikenél most ez a divat, miénk is hasonló lesz, bár mesziről egyiknél se látszik a cikkcakk
  • forzajuve5
    Olaszországban a futballegyesületek csak egy Európai Unión kívüli játékost igazolhatnak, mert a válogatott csoportutolsóként esett ki a dél-afrikai világbajnokságról.
    Az olasz labdarúgószövetség megszavazta, hogy jövőre minden első osztályú klub csak egy Európai Unión kívüli játékost vásárolhat, az eddigi kettő helyett, ezzel a szabályozással akarnak most nagyobb lehetőséget adni a fiatal olasz tehetségeknek. Marcelo Lippi válogatottja csoportutolsóként esett ki a dél-afrikai vb-ről.
  • Zsolti9014
    hát, legyen igazad, de én az ilyen patkányokat nem bírom, szerintem nem érdemli meg a Juve mezét az, aki így viselkedik. kívánom neki, hogy bizonyítsa be az ellenkezőjét.

Más: most néztem transfermarkton Fucilét, 5,2 millió euró az értéke, és egyébként mindkét szélen bevethető (de ez a vb-n is kiderült). Engem nagyon-nagyon meggyőzött a játéka és a küzdeni tudása, szeretném Torinóban látni. Kár, hogy nincs szavam ebben a kérdésben (sem).
  • Grove4
    A brazilok kiesése után Felipe Melót kiálltották ki bűnbaknak, s a nyakába varrták a kiesést. De miért is? Az egyenlítő gól 100%-ban Julio Cesar hibája volt, aki a labda helyett a levegőt boxolta telibe, s ha nincs ott a Juve játékosa, akkor is beesett volna a kapuba a labda. Másrészről Robinhónak ő adta a parádés gólpasszt, amelyet Xavi is megirigyelt volna. A kiállítás pedig már nem változtatott a brazilok helyzetén, borítékolható volt a kiesésük. Ráaduásul ismerjük Melo stílusát, aki nem bírta elviselni Robben irritáló és színészkedő játékát.

A Juve négyese 4 mérkőzésen 291 percet játszott, egy sárga és egy piros lapot osztottak ki neki a játékvezetők. Összesen 6 szabálytalanságot követett el a tornán, 256 passzából 230 pontos volt, így a világbajnokság legjobban passzoló játékosa lett 90%-os rátával. 291 perc alatt 31,88 kilométert futott, ebből 13,95 kilométert akkor, amikor csapata birtokolta a labdát. Maximális sebessége 30,75 km/h volt.

A 27 éves játékost mindenki csak kritizálja, mégis válogatottja motorja volt. Ha végre tudja a zebráknál is ezt a teljesítményt nyújtani, nem sokan mennek majd el mellette és Sissoko mellett a pálya közepén, a Juve egyik legnagyobb erősítése lehet.
  • forzajuve5
    Del Neri majd rendbe rakja Melo hülye fejét remélhetőleg. nekem van egy olyan érzésem, hogy idén az egyik legmeghatározóbb játékosunk lesz
  • Grove4
    Igen, le is írtam, hogy nem Melot akarom felmenteni, mert tényleg hülyeséget csinált.
  • Fabio Capello
    az a baj hogy nem az első eset volt melotól és nem is az uccsó... :/
  • Zsolti9014
    igen, természetesen más a mondat értelme a szövegkörnyezetet tekintve, de akkor is, egy profi futballista ne azzal kérkedjen már, hogy igen, én vagyok olyan erős, hogy eltörjem a lábát.
  • Grove4
    Amúgy a cikk címe tipikusan az az eset, amikor kiragadnak egy mondatot az írásból, a szövegösszefüggés nélkül.

Persze Melo, durva és hülye volt, ez nem vitás.
  • Zsolti9014
    meccsről meccsre nagyon nagy mentései vannak, és a támadásokat is jól segíti, sőt kemény is mint a kő, tegnap amekkorát esett a nyakára...

EZ meg a mi drága Melo barátunk. Az ilyen ott rohadjon meg ahol van...
  • gercse
    egyetértek, jól mozog a srác
  • Grove4
    A mezeken nekem a betűtípus tetszik.
  • Zsolti9014
    Ez jó, tetszik ez a játékosvásárlás ami eddig folyik. Remélem nem koppanunk majd nagyot, mert eddig ez szerintem biztató.

Egyébként szerintetek Fucile jó igazolás lenne szélsőhátvédnek?
    vb alapján szerintem nagyon is.
  • Fabio Capello

Végre nem nevekre megyünk, hanem minőségre...
  • forzajuve5
    Hivatalos: Marco Motta a Juventusé
    Az Udinese védője már az ötödik nyári szerzeménye a Juventusnak.
    A 25 éves védő fél millió euróért, egy éves kölcsönszerződést kötött a klubbal. A szerződés értelmében a Juventusnak, a szezon végén 5 millió euróért opciós joga lesz megvásárolni a játékost.
    Olasz hírforrások szerint, Motta négy éves szerződést írhat alá.
    juventushungary
  • Fabio Capello
    el kell adni melot, és minden lehetséges forrást bevetni hamsíkért...
  • Oziris666
    Melóhoz képest Tiago aranylabda kb. :P
    1-2zsák labdáért igazán elcserélhetnétek mostmár:D
  • Breki33
    Melo megmutatta jó és rossz oldalát is.

Csészar meg azt hogy ki a világ legjobb kapusa, hát nem ő
  • MarcelloLippi
    Nah Meloban nem most csalódtam először, de szerintem most már eladhatnánk igazából, vagy vigye aki akarja...
  • Count Adyn
    jah pedig kezdtem már remélni hogy lesz belőle valami:DD