Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
vicces is lett volna a stadionbezárás.továbbra sem azért utálja mindenki mert néger

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
annyit simán megért. derbi után meg úgyis lesz egy zártkapus meccsünk, mert ott megkapja amit meg kell neki 😄

Breki33
én mikor mentem hogydmegozni egy másik foci topicba?

Egy Juve fórumban had szidhassuk már az intert anélkül, hogy beleszólnál KÖSZI

persze ugye nálatok senkise szidja a Juve-t 😛

WuFraZselic
csak 20.000 euró büntetés lett...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ójaj, mileszvelem

amúgy érdekes, annyit írtam be, hogy "hogyne 😊", és néhányan hogy felkapják az agyukat...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
nehezebb lesz az a meccs mint a derbi

9csöves9
az Udinese ellen egyébként jól hallhatóan sokat foglalkoztak az ultrák Balotellivel.most olvasom a cikkeket,elég nagy visszhangot keltett egy dalocska.elképzelhetõ hogy az új évben zárt kapus meccset kapunk.a dal úgy hangzik,hogy :"Se saltelli, muore Balotelli" "ha ugrálsz,meghal Balotelli"

mi lesz a derbin😊

9csöves9

9csöves9
annak ellenére,hogy nem voltunk a toppon én egy percig sem gondoltam,hogy kiegyenlítenek.Cagliarit valahogy húzzuk be aztán a derbin majd minden kiderül

forzajuve5
eddig úgy ahogy elviseltelek itt, de ezután ne is reménykedj ilyesmiben

Forza Italia
nem mint ha ti olyan jól játszottatok volna.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
neis legyél

érdekes módon én nem irogatok olyan csapat topikjába ami nem szimpatikus
tedd teis ezt...
WuFraZselic
most linkeljek be egy serie B tabellát vagy mi?
ilyen játékkal nem lennék túl bizakodó...

Breki33
Ámen

WuFraZselic
hogyne 😊

gercse
úgy legyen

Breki33
inytert majd jobban megverjük
gercse
hát szenvedéses volt, de szerencsére a végéig koncentráltak

Count Adyn
vége necces volt de megvan xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

james69holden
mi volt itt megint az utolsó percben te jó ég!!!
agyfaszt kapok ezektõl

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
Grosso góljával vezetünk 1-0ra (de már vagy 25 perce 😄)

forzajuve5
ez a meccs megint kezd az idegeimre menni. jó lenne valamit kitalálni 2. félidõre és felpörgetni a játékot, mert már az x sem elfogadható

gercse
akkor szerencsére a méregfoguk hiányzik

9csöves9
holnap úgy néz ki visszaállunk a 4-3-1-2-re így Alex és Amauri is kezd.aztán ha Alex már nem bírja akkor jön Seba és 4-2-3-1.a túloldalon nem lesz Di Natale meg Pepe sem

9csöves9
néztem én is most jelent meg nem rég.Misur barátunk kíváncsi vagyok miket írt😄

forzajuve5
Ez a könyv nincs meg valakinek? nem tudom mennyire érné meg befektetni rá. bár most egy zászlót akarok venni, így ez másodlagos

9csöves9
Trez kidõlt 30 napra😄

forzajuve5
Diego a vizes fiú? 😊
és Amauri haja mindent visz 😄

9csöves9

Grove4
David Trezeguet kijelentette, hogy Ciro Ferrara érkezése újból maradásra bírja a Juventus-nál.

David Trezeguet megerõsítette az ügynöke által korábban tett kijelentéseket, melyek szerint már nem áll szándékában elhagyni a Juventus-t.

„Az igaz, hogy nyáron távozni akartam. Az edzõ személyének változása nagyon fontos volt nekem, és sok emberi dolog is megváltozott.” – mondta Trez a Raidue nevû televíziós-társaságnak.

A támadót a 2008-09-es szezonban sérülések hátráltatták, és csak egyszer talált be a 8 lejátszott Serie A mérkõzésén, de megint formába lendült, és idén már 6 gólnál jár.

„A Juventus-nak megvan rá a képessége, hogy megverjen bármilyen Serie A-s csapatot, köztük az Intert is. Nem gondolom azt, hogy a Juve-nak félnie kellene bárkitõl, tudjuk, hogy az Inter egy erõs csapat, de azt is tudjuk, hogy a klubunk jól erõsített, és sokkal erõsebb, mint az elõzõ évben. A Bajnokok Ligája? Ezt a trófeát én még sosem tudtam elhódítani. Ez a másik célunk. A rajongóink, és mi magunk is meg akarjuk valósítani ezeket a célokat, amelyekkel ez az év döntõ lehetne számunkra.”

www.goal.com
(JuventusHungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
a tuttosport szerint,Pavel csatlakozik Ciro stábjához.úgy néz ki,lecseréljük a New Holland logót a mezen,Iveco lesz helyette legalábbis az edzõmezek errõl árulkodnak.õk is a Fiat csoport tagjai,szóval semmi érdemleges változás nem történt.Melonak kutya baja és Momo is úgy néz ki játszik az Udinese ellen

9csöves9
Livornos fasza kis fiatal támadó kp,szopatta is néhány emberünket rendesen a bajnokin.ettõl függetlenül még nem felnõtt válogatott szint

Fabio Capello
Candreva ki a frász, életemben nem hallottam még róla?

9csöves9
a cds 18 játékost nevezett meg mint biztos utazót a vb-re,abban 8an vagyunk😄

ritka gyenge kezdõ amúgy,sima vereség szerintem

Fabio Capello
Olasz összeállítás a hollandok ellen (várhatóan)

Buffon – Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso – Camoranesi, Pirlo, Palombo, Candreva – Gilardino, Palladino

11-bõl 6 Juvés (najó, 5+1 névlegesen 😄), nem is rossz 😊

forzajuve5
sportkórházat kellett volna építenünk nem új stadion

9csöves9
ma bedobták Nanit és Van der Vaartot is a kalapba...

Melo megsérült a válogatottnál edzés közben

Grove4
Tuttosport.....<#zavart2>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

cassoneitaly
Alex új oldalának a promója:

Lesz ám ADP-TV is jútúbon:
http://www.youtube.com/user/ilcreativo10

<#vigyor><#idiota><#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Fabio Capello
Olaszország: Edin Dzeko a Milan helyett a Juventusban köthet ki

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus a Wolfsburg bosnyák támadóját, a nyári átigazolási szezonban a Milannal kapcsolatban gyakran emlegetett Edin Dzekót szemelte ki, ezért könnyen lehet, hogy Amauri elhagyja a torinóiakat.

A 23 éves bosnyák válogatott játékos az elõzõ idényben tûnt fel, amikor az összes sorozatot figyelembe véve 36 találattal zárt, és ezzel hozzásegítette a Wolfsburgot története elsõ bajnoki címéhez.

Ezt követõen a támadó nevét leginkább a Milannal kapcsolatban lehetett hallani, és õ maga is azt nyilatkozta, hogy nagy álma lenne az olasz klubban játszani. Végül azonban maradt Németországban, míg a Milan leszerzõdtette a Real Madrid holland támadóját, Klaas-Jan Huntelaart.

Hétfõn Dzeko ismét arról beszélt, hogy szeretne a piros-feketékhez csatlakozni a jövõben, ám a Tuttosport értesülései szerint a Juventus illetékesei három héttel ezelõtt találkoztak Dzeko képviselõivel, hogy az esetleges átigazolásról tárgyaljanak.

A forrás úgy tudja, Dzeko érkezésével Amauri helye foroghat veszélyben, aki a Fiorentina elleni októberi találata elõtt nyolc hónapig gólképtelen volt. Amaurit a hírek szerint egy meg nem nevezett nagy angol klub szívesen szerzõdtetné, aminek következményeként 20 millió font vándorolna a Juventushoz, így lehetõséget teremtve a bosnyák játékos megvételére.

-------------------------------------

Olaszország: influenza miatt maradhat ki a válogatottból Buffon

A Sky Sport Italia értesülései szerint könnyen elképzelhetõ, hogy az olasz labdarúgó-válogatott elsõ számú kapusa, Gianluigi Buffon kénytelen lesz kihagyni a Hollandia elleni szombati, majd a Svédországgal szembeni jövõ szerdai találkozót is.
Buffon influenzás megbetegedés miatt nem érkezett meg idõben a keret találkozójára, ám kapott két napot, hogy rendbe jöjjön. Ha ennyi idõ alatt nem épül fel teljesen, a Genoa kapusa, Marco Amelia veheti át a helyét.

nono84
B.sz. Alex!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
a címe miatt aktuális😊

cassoneitaly
BUON COMPLEANNO CAPITANO!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Breki33
Del Piero: Jobb leszek, mint valaha

A sérülésébõl lábadozó Alessandro Del Piero már alig várja, hogy újra a pályán bizonyíthasson, ígéri, jobb és erõsebb lesz visszatérését követõen, mint valaha. A brazil Diego örül neki, hogy a hétvégén betalált az Atalanta hálójába, de hangsúlyozta: továbbra sem az számít, hogy õ eredményes tud-e lenni, hanem az a fontos, hogy csapata nyerjen.

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/del-piero-jobb-leszek-mint-valaha-2006191/
Zsolti9014
Boldog Születésnapot Kapitány Úr!

Hajrá Magyarország!

Breki33
forzajuve5
BUON COMPLEANNO CAPITANO!!!

9csöves9
Alex ma 35 éves!reméljük játszani is látjuk már valamikor...

forzajuve5
picsába, idén semmi értelmes meccsre nem sikerült eljutni

9csöves9
kiderült,hogy csak egy srác szórakozott.elég kamuszagú volt mondjuk,de én benyeltem😄