44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    Marca szerint a Realnak három kiszemeltje van Raúl helyére, az egyik Amauri.
  • Zsolti9014
    Ha valakinek van mai Nemzeti Sport, akkor legyen kedves, és szkennelje be a Vezér Ádám-interjút, mert itt elfogyott. Köszi. :)
  • ForzaInter
    fasza
    mennyi volt?
  • Fabio Capello
    richards kurvajó lenne a védelembe. Robinho nem hiszem hogy kéne nekünk, el vagyunk látva szélsőkkel és csatárokkal... :|
  • forzajuve5
    Robinho mindenképpen jól jönne, ráadásul neki még van spanyol útlevele is. kétlem, hogy a brazil csapat ahol játszott ki tudná fizetni a vételárát és még a fizetését is. kölcsön meg gondolom nem akarja adni nekik megint a city, inkább pénzt csinálnának belőle.
    Shaun Wright-Phillips biztos nem jön, ő az angol fizetésekhez van szokva :).
    Richards-ot nem ismerem, de most kicsit utánanéztem ki is ő, és egész jónak tűnik. fiatal, erős fizikummal rendelkezik, ha nem adják drágán akkor érdemes lenne megpróbálkozni. gondolom ő is inkább az angol bajnokságban fog inkább maradni.
  • Zsolti9014
    meg ugye az átigazolási tilalmak, az utánpótlás érdekében. arra lehet, hogy most is szükség lenne (nemcsak az olaszoknál, nálunk is), de persze EU, meg jogok, meg tudja a t.köm, tehát nem lehet megcsinálni.
  • forzajuve5
    nekem ez tetszett a legjobban:
    " az üzletbe bevontak még egy szállítmány, hűtőszekrényekhez használható motort, amelyet Borghi saját cége kapott meg." :)

micsoda üzletek mentek még akkoriban
  • Forza Italia
    játéksainak egy harmada távozni kényszerül a Ciityből

Áron alul fogják eladni őket. A listán szereplő játékosokból, Richards, wright Philipps és Robinho -t is megpróbálhatnánk elhozni
  • Zsolti9014

Ráadásul annyira vonz az a korszak...70-es 80-as évek. Sok olyan dolog volt akkoriban, amelynek sajnálom, hogy nem lehettem részese. (na meg olyan is aminek jó, hogy nem .)
  • forzajuve5
    Dino blogján megint van egy hihetetlenül jó bejegyzés. megéri elolvasni
  • Count Adyn
    juj tényleg eléggé ilyen "fujja meg a szondát" fejeket vágnak páran:D:D
  • forzajuve5
    vágnak érdekes arcokat :D főleg Storari és Marchisio
  • Laccyka93
    Azért megnéztem volna, hogy 11 ember ellen mit alkotunk. Mindenesetre örülök a győzelemnek, de azért nem dobok egyelőre hátast a csapattól.
  • forzajuve5
    a gól szép volt, de amúgy igazad van. pont az ilyen egyéni megoldások hiányoznak mint amiből a gól is született. el kellene már felejteni ezt a fajta játékot amikor csak a szélről jövő beadásokra építkezünk
  • Laccyka93
    S akkor írom, amikor egy nagyon szép gólt lőttünk.
  • Grove4
    Az fasza, mert tavaly is ez volt a játékunk...
  • Laccyka93
    Megfigyeltem. Amennyit én láttam annyi a játékunk, hogy passz-passz-passz, aztán ki a szélre, beadás-->támadás vége. Vagy a másik, amikor labdaszerzés van, s megindul a csapat, akkor nem ez van.
  • forzajuve5
    nekem annyira nem tetszik, mert megint nem tudunk olyan helyzeteket kialakítani amiből gólt lehetne szerezni.
    azt nem értem miért nem variálja a csatárduókat. Alex-Amauri kezdett, most 2. félidőben Trez-Diego van pályán.
    Pepe állt be Martinez helyett. Ekdal most jött a Marchisio helyett. rajta nagyon látszott, hogy még nincs meg a kellő erőnlét.

egyébként nagyon sok néző van, ezt az előbb elfelejtettem megemlíteni. egész jó hangulatot csinálnak.
    ja és mégvalami. írtó ronda a mez ami Storarin van. remélem ezt eszükbe se jut ráadni Buffonra
  • Grove4
    És jól játszunk?
  • forzajuve5
    fura felkészülési meccs ez (igazából szponzori meccs, mert ahogy nézem a Lyonnak is a betclick logó figyel a mezen).
    eddig 1-1 két 11es góllal. mennyire idegbeteg mindenki, de főleg a franciák. sikerült is gyorsan emberelőnybe kerülnünk.
    majd beáll Boumsong barátunk és átengedi a támadóinkat :D
    az intenzív bemelegítés alapján Pepe fog beállni bal szélre, pedig jobban örülnék Giovinconak. úgy néz ki itt sem kapja meg a lehetőséget :S.
    Martineznek végre vannak pozitív megmozdulásai, nem annyira lapos mint előző meccseken. számomra eddig ő a meccs pozitív meglepetése
  • forzajuve5
    ma este Lyon ellen felkészülése meccs 20:45-től.
    STREAM
    valószínűleg a válogatott játékosok még itt sem kapnak lehetőséget, mert nincsenek még közel sem a megfelelő erőállapotban
  • MarcelloLippi
    http://www.youtube.com/watch?v=J_i2cjGIM6w&feature=player_embedded

GRANDE :D
  • Grove4
    Del Piero: Újra Juventusnak kell lennünk (JuventusHungary)

Hiszem, hogy senki sem Scudetto-t, Coppa Italia-t, vagy Európa Ligát vár tőlünk. Arra kell most összpontosítanunk, hogy újra Juventus legyünk, minden szempontból és büszkék legyünk arra, amit a szezon végén elérünk. Ennek kell szezonunk kiindulási pontjának lennie.” Ezek voltak a Capitano szavai: Alessandro Del Piero a pinzolói tűzoltóság előtermében lévő sajtószobában találkozott a média képviselőivel. Maximális elhivatottság és semmilyen hangzatos kijelentés az idei célokkal kapcsolatban: „Továbbra is szerelmes és elhivatott vagyok e sportot illetően, jól vagyok és én egy ambiciózus személy vagyok – mondta Alex. Anélkül, hogy elfelejteném a célunkat, amely az, hogy ismét a Juve legyünk, szeretnék valamit nyerni is azért. Ezt a valamit, már a Serie B-ben elkezdtük és most ezt akarom befejezni.”

Alex készen áll kijátszani kártyáit: „Del Neri nagyon jól megfogalmazta; ha egy játékos megérdemli, hogy játsszon, legyen az 18, vagy 36 éves, akkor játszania kell. Én mindig is precízen viselkedtem az öltözőben: azaz mindig rendelkezésre álltam, mindig nyitott voltam és mindig jól akartam játszani. Az akarat nagyon sokat számít. A probléma akkor jön elő, mikor egy játékos nem akar játszani, mialatt mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy elkötelezetté és hasznossá tegye magát.”

Jövőjével kapcsolatban, Alex kiemelte: „Teljesen erre a szezonra koncentrálok. Különösen nem aggódok a szerződésem miatt és nincs megállapodás egyetlen egy más klubbal sem. Minden idegszálammal erre az évre koncentrálok, hiszen ez nagyon fontos lesz a Juventus és jómagam számára és a szokásosnál sokkal őrültebb módon akarom ezt interpretálni. Az elmúlt években sokat beszéltek és írtak rólam. Néha sikerült meglepnem önöket. Idén a dolgok máshogy lesznek, és mindenekelőtt magamat akarom meglepni.”

A sajtóiroda egy javaslattal állt elő: visszavonulása után, Alexnek fontos vezetői szerepet kellene betöltenie az olasz futballban annak érdekében, hogy megpróbálja megoldani a jelenlegi helyzetet, lemásolván ezzel a Juventus történelmének egy másik nagy 10-sét, nevezetesen Michel Platinit, aki most az UEFA első embere: „A futball utáni jövőm egy hatalmas kérdőjel. Továbbra is futballistának érzem magam és biztos vagyok abban, hogy még jó pár évig az leszek. Tudom, hogy egyszer eljön a vég. Nem érzem magam halhatatlannak, de, viccet félretéve, erre a kérdésre csak az idő adhat választ és a válasz attól fog függeni, hogy hogyan élem le az életemet ezekben az utolsó években. A nemzetközi szintéren a legjobbakat kívánom Platininek, továbbá azon személyeknek is hazai szinten, akik a futball javításáért dolgoznak. Ez egy rendkívül kényes és nehéz munka, amelyet egy ember nem tud elvégezni, viszont amelyet a klubokkal, szurkolókkal, és a kormánnyal együtt meg lehet oldani…”

Visszatérvén a pályára, az elmúlt években sokat beszéltek az emberek a Diegoval kapcsolatos rivalizálásáról: „Nincs abban semmi rossz, ha az edző azt mondja, hogy az egyikünk, jobban, vagy kevésbé tudja ugyanazt a posztot betölteni. A szezon során többféle megoldás is születhet majd, de én nem látok rivalizálást.”

Del Neri-vel kapcsolatban, a Capitano a következőket mondta: „Komoly múlttal rendelkezik, korábban remekül dolgozott és remélem, hogy itt is jól fog. Azon van, hogy az idei szezonunk briliáns legyen. A bevezető eddig kiváló, ám olykor az eredmény az, ami meghatározza a végső ítéletet. Másképpen készülünk a korábbi évekhez képest, de erre még nem mondanám azt, hogy jobb, vagy rosszabb. A legfontosabb dolog az, hogy a fejlődés érdekében megtaláljuk a megfelelő hozzáállást, a szükséges elhivatottsággal. Jól dolgozunk, és ez a lényeg.”

Felipe Melo-ról és az ő Torinóba való visszatérésének módjáról is kérdezték Del Pierot: „Felipe-nek egy kicsit zaklatottra sikeredett a nyara. Örülök annak, hogy az első éve ellenére optimista, és amit ki szeretnék ezzel kapcsolatban hangsúlyozni azaz, hogy szeretne javítani.”

A gondolatok ezután Zaccheronira és az ő zebracsíkos tapasztalatára terelődtek: „Mikor elbúcsúztam tőle és stábjától, akkor sok szerencsét kívántam nekik. Szívét lelkét beleadta a munkába a nehéz idők ellenére is, mindent beleadott. Remélem, hogy hamarosan ismét edző lesz egy másik csapatnál és, hogy ott eredményes lesz.”

A téma ezután a válogatottra és annak világbajnoki kalandjára terelődött: „Nem szurkoltam a válogatott ellen, már csak azért sem, mert én is a csapat tagjának éreztem magam látván azt a sok játékost, akivel együtt játszottam és nyertem, ahogyan a stábot és az egész környezetet. Számomra az azzurrikért játszani, mindig is egy csodálatos dolog volt. Mindig odatettem magam, a szomorú, a nagyszerű időkben és az olyan kivételes időkben is, mint a 2006-os győzelem. Prandelli azt mondta, hogy a legjobbakat fogja kiválasztani, az én célom pedig az, hogy jól teljesítsek. A többi magától jön. Hogy Maradona szerint én és Totti hiányoztunk a világbajnokságról? Örülök, hogy így beszél róla egy olyan személy, akit a futballvilág nem tud megkérdőjelezni.”

Ha Maradona szavai örömmel töltötték el, akkor voltak-e olyan nyilatkozatok az elmúlt pár évben, amelyek felidegesítették? „Nem akarok sokat beszélni a negatív dolgokról – válaszolt a kapitány -. Tudom, hogy velem szemben is vannak kritikák, amelyeket tudomásul kell vennem és el kell fogadnom. Azzal is tisztában vagyok, hogy rajtam nagyobb a felelősség, mint a többieken, hiszen komoly múltam van és különlegesen viselkedem, amire büszke is vagyok. A teljesítményt sok olyan tényező határozza meg, amely mind nagyon fontosak: a pálya, a gólok száma, ahogyan a viselkedés is. Éppen ezért bizonyos dolgokat, gondolatokat, amelyek a futballon kívül esnek, velem kapcsolatban egyszerűen nem tudok elfogadni. Gondolataim azonban nem ezeken járnak. Az igazat megvallva, nincs is időm ilyeneken gondolkodni.”

Végül Alex kommentálta az Európa Liga sorsolást, melyből kiderült, hogy a Juventus az ír Shamrock Roverssel, vagy az izraeli Bnei Yehudával fog játszani: „Valójában a meccs közelebb van, mint gondolnánk, tehát el kell kezdenünk azzal foglalkozni. Nem tudom, hogy a hideg Írországba, vagy a meleg Izraelbe lenne-e jobb menni, de egy valamit tudok; tovább kell jutnunk a következő körbe.”

www.juventus.com
  • karajjj
    Digisport: „Öt vagy hat angol meccset fogunk közvetíteni egy héten, az olaszoknál öt időpont van. Ritkán ütközhet a kettő, megpróbáljuk majd a legjobb döntést hozni. A helyzetet csak az nehezíti, hogy az olaszok a távol-keleti piacnak szeretnének megfelelni, ezért vasárnap fél egytől is lesznek meccsek. És mivel Ázsiában is a nagy csapatokra kíváncsiak az emberek, értelemszerűen valamelyik nagy csapat ebben a nem könnyű időpontban lesz kénytelen pályára menni” – mondja a Digisport megbízott főszerkesztője, Lózs István.
  • Grove4
    Ja, értem.
  • Monoton
    Drenthe nagyon jó játékos csak fejben kell összerakni a srácot mert mindig többet cselez a kelleténél :D

Én sajnálnám ha végleg elmenne tőlünk.
  • Zsolti9014
    tudom, csak felsorolás volt. bármelyiküket szívesen látnám, de ha mondjuk jönne Elia, akkor inkább már Dzeko legyen Krasics helyett.
  • forzajuve5
    tetszik ez a fordítás, elhasznált játékosok :D

bal hátvédnek Kolarov lenne a legjobb választás, de nem tudom mennyire elérhető számunkra. Drenthe inkább középpályán szeret játszani. Aogot annyira nem ismerem.

végén tényleg úgy járunk, hogy nyakunkon maradnak a zárójelben említett játékosok, ami nem jönne jól, mert igen sok pénzt ki kellene adni a fizetésükre
  • Grove4
    Krasic és Dzeko közül csak az egyik jöhet.
  • Zsolti9014
    Elia, Krasics, Dzeko érkezésének örülnék, de szerintem Kolarov ügyében nem versenyezhetünk a Cityvel, Aogo engem még nem győzött meg, Drenthe meg elég zsákbamacska, de nagyon jól is járhatnánk vele.
  • Grove4
    Zebraportál:

Három játékos érkezése várható...

A héten megbeszélést tartott a zebrák vezetősége az átigazolási stratégiáról. Az Agnelli-Marotta-Paratici-Del Neri kvartett úgy döntött, hogy még minimum 3 játékosra van szüksége a csapatnak Storari, Motta, Bonucci, Martinez, Pepe és Lanzafame érkezése után. Del Neri egy balhátvédre, egy középhátvédre és egy szélső középpályásra mindenképpen igényt tart, de akár még egy csatár is érkezhet.

Bal hátulra valószínűleg a Drenthe-Kolarov-Aogo hármasból kerül majd ki a győztes, míg a középhátvéd pozíciójába több jelölt is van, a legújabb a mexikói Rafael Marquez. A szélre hetek óta emlegetik Elia és Krasic nevét. Utóbbi csak abban az esetben érkezhet, ha Dzeko nem költözik Torinóba, s erre egyre nagyobb az esély.

A másik legfontosabb feladat az elhasznált játékosok eladása (Grosso, Grygera, Zebina, Salihamidzic, Tiago, stb) de ez egyáltalán nem egyszerű, mert az előbb említett játékosok mindegyike visszautasította az eddigi összes ajánlatot (hiszen a Juvéban a kispadon is sokkal többet keresnek, mint máshol a kezdőben).
  • Zsolti9014
    persze van benne valami. :)
    Viszont tényleg barmok, ha 30-ért sem adják, jövőre lesz egy kedvetlen játékosuk, aki lehet hogy nem pont hozzánk akar jönni, de onnan el. Őt majd eladhatják 10-15 milláért, vagy még később mehet ingyen...
  • forzajuve5
    már mindenki megfenyegeti a csapatát miattunk? :D ez is inkább az újságírók találták ki.
    Hoeness tegnap már azt nyilatkozta, hogy senkinek nem adják el akármennyit is ajánlanának érte.
  • Zsolti9014
    A Tuttosport meg a Gazzetta szerint Dzekóért 30 milliót is megadnánk, de a hülye németje nem adja annyiért sem. Dzeko fenyegeti őket, hogy akkor milyen játékot fog majd mutatni. Corriere szerint mi így ki is szállunk ebből a vágtából.
  • forzajuve5
    ahogy nézem az ír csapat jutott tovább EL-ben, így ők lesznek az ellenfelek
  • gercse
    remélem nem csak mellébeszélés, és tényleg komolyan gondolja, jó lenne leigazolni bármelyiküket is, de ha csak egyik jön is, mér örülhetünk, azért Diegot én semmiképp nem engedném még el, Felipe Melo meg...talány
  • forzajuve5
    Giuseppe Marotta nem szeretné feladni a tervét,mely szerint felfrissíti a Juventus jelenlegi keretét. Marotta elismerte, hogy még nem adták fel Dzeko és Krasic Torinóba való szerződtetését.

Mind két játékos esetében a vételár a probléma a Juventus számára, ugyan akkor Krasic az ügynökén keresztül üzent az elmúlt héten, hogy ő csak is a Juventusban szeretne játszani. Dzeko úgyszintén kijelentette, hogy el fogja hagyni a német Wolfsburg csapatát. Marotta készen áll, hogy elhozza mindkét játékost jelenlegi klubjától.

"Nekünk még szükségünk van erősítésre. Ezek közül a legfontosabb a baloldali középpálya és a védő poszt. Krasic? Még az ő ügye sem lefutott, de sajnos az ő esetében figyelembe kell vennünk, hogy nem EU játékos."

Úgy tűnt egy ideig, hogy Dzeko ügye már lefutott, mivel a német együttes 40 millió eurót kért érte, amit a Juventus soknak tartott. De Marotta biztos benne,hogy ezt az ügyet is képes megoldani úgy, hogy mint a két klubnak jó legyen az átigazolás.

"Ő egy olyan álom, amit nem engedünk kicsúszni a kezeink közül. Addig nem nyugszunk, amíg nem szerezzük meg, de tudatában vagyunk, hogy nehézségek akadtak a megvalósítást illetően. A Wolfsburg túl magas árat kér érte és jelenleg több klub is verseng Dzeko kegyeiért."

A Wolfsburggal és a Hamburggal még kapcsolatba hozták Diegót, mind két klub 20 millió eurót ajánlott a játékosért. Marotta a következőket nyilatkozta erről az információról:

"Diego és Felipe Melo biztos helyet foglalnak el a csapatban, de ha esetleg egy jó ajánlat érkezne valamelyikükért, azt mindenképp fontolóra vennénk."

juventushungary
  • forzajuve5
    Gigire is lehet szavazni a Golden Foot díjazásnál.
    Szavazzatok hátha sikerülne neki végre megnyerni
  • forzajuve5
    lehet jobban járnánk ha megpróbálnánk eladni. a mostanában mutatott játéka se volt nagy szám, és az érte kapott pénz mehetne egy Dzeko vagy egy Suarez üzletbe.

#30577: Storari eddig nagyon nagy vételnek tűnik. Diego volt az egyetlen talán aki próbált kreatívan játszani. amég pályán volt addig úgy ahogy élvezhető volt a meccs, de második félidőben amikor átálltunk a klasszikus 4-4-2-re akkor már szenvedés volt nézni a meccset. úgy látom, és fáj kimondani, de Alex már nem tudja visszanyerni a régi formáját :(. Amauri tovább folytatja a "jön felém a labda akkor szabálytalankodok a védővel" játékát. elmegy a kedvem a meccsektől amikor meglátom, hogy ez az ember a pályán van. egyedül Trez a befejező csatáraink közül akiben azt látom, hogy most megint képes lesz 20 körüli gólt lőni. azért vele kapcsolatban is bennem van a félelem, hogy most jól játszik, maradhat a jó fizetés mellett, aztán majd a szezonban visszaesik a formája vagy hónapokra lesérül. tényleg mindenképpen le kellene cserélni az egyik csatárunkat.
    Martineznél pedig beigazolódni látszik a félelmem, van egy új Almironunk :S
  • 9csöves9
    Jaki kidőlt kb egy hónapra...kibaszott jó,kimarad neki az alapozás aztán majd megint kéthavonta játszik