Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Megérdemeltük, mert ez így szánalmas volt. Most azonnal el kéne küldeni a vezetõséget (Blanc-nal az élen). Ferrarát pedig kirúgni, aztán januárban megszabadulni 4-5 teljesen felesleges játékostól, és végre elkezdeni szisztematikusan építkezni. A gond csak az, hogy nem igazán vannak jó, elérhetõ edzõk. Spalletti ugrik csak be kapásból, õ remek megoldás lenne. Az én favoritom viszont évek óta Prandelli, csak õt szerzõdés köti a Fióhoz, és hülye lenne most otthagyni a lilákat.

Amici di nessuno...

ez már inkább olyan mint Gordon Ramsey 😄
Oziris666
Chiellini nélkül ez a védelem rosszabb mint a magyar válogatotté...

WuFraZselic
akartam mondani, hogy Van Gaal is ilyen kb 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mor3llo
"Tovább megyek: RADIKÁLIS EDZÕ! Olyan aki azt is megmondja mit eszel, mikor szarsz, meddig ülsz a padon (pont addig amíg ilyen szar vagy), mennyit von le a fizudból, leanyáz, hozzád bassza az öltözõben a szemeteskosarat / mágnestáblát / éles stoplist és úgy levesz a 20. percben hogy egy hónapig nem látod a keretet se ellenben +10 kör edzésenként!"

Akkor Van Gaal is nektek való😄DDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Grove4
"A játékos nem lesz egyszer csak kutyaszar, ha elõtte kurva jó volt... legalábbis nem elfelejt focizni! A fejében van a gond, ehhez pedig EDZÕ kell, tegye fel a kezét aki szerint nem így van.
Tovább megyek: RADIKÁLIS EDZÕ! Olyan aki azt is megmondja mit eszel, mikor szarsz, meddig ülsz a padon (pont addig amíg ilyen szar vagy), mennyit von le a fizudból, leanyáz, hozzád bassza az öltözõben a szemeteskosarat / mágnestáblát / éles stoplist és úgy levesz a 20. percben hogy egy hónapig nem látod a keretet se ellenben +10 kör edzésenként!

Jelenleg két ilyet tudok ex-has: Hiddink, Murinho.."

Egy komment a Juventus Fc blogról😄😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
"Remélem csak egymeccses hullámvölgy volt, és a következõ meccsre összeszedi magát a csapat."

Ez a hullámvölgy régebb óta tart. Az Intert bár megvertük, de azt hazai meccsen nagy százalékban hozzuk, teljesen mind1, hogy milyen formában vagyunk elõtte.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

WuFraZselic
hát, olasz focinak nem egy túl jó nap

amúgy kiváncsi vagyok, mi lett volna ha a hasonlóan fiatal, "tapasztalatlan" Conte ül le a padra év elején... most ment pont az Atalantához asszem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
"JUVENTUS 3 - A csapat a hírnevéhez képest alulmúlta önmagát. Nagyon alulmúlta. Ilyen teljesítménnyel se scudettot, se BL címet, de talán még Euroliga címet sem érdemlünk. Remélem csak egymeccses hullámvölgy volt, és a következõ meccsre összeszedi magát a csapat."

Nagyon nem hiszem,hogy ez lenne a helyzet,ez a "rákos daganat" már évek óta ott van a Juvéban,egyszerûen nem tudjuk azt a konstans szintet hizni,amit kéne.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Miért kell egybõl ferrárát támadni? Tény, hogy nem olyan edzõ, mint amilyenhez szoktunk. De ha kulcsjátékosaink nem képesek teljesíteni, akkor megette az egész. Meséljem a gyenge teljesítményeket? Melo, Diego, Camoranesi, Del Piero. És ebbõl kettõ idei igazolás, nagy pénzekért, nagy reményekkel. Eddig egyikük sem érte meg az árát. SÕÕÕT. Ettõl függetlenül biztos Ferrara is ludas, de ilyen teljesítményt kulcsjátékosoktól nem lehet elfogadni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mor3llo
Fel a fejjel srácok, tudom szar érzés. De innen már csak feljebb lehet.
El kell küldeni Ferrarát(pedig szimpatikus volt mindig). Lélektelenül játszottatok, érthetetlen volt számomra pl. Cacares szereplése az Inter elleni meccshez képest.
És egyértelmûen Ferrara számlájára írom azt is, hogy Diego, és Felipe Melo eddig közel sem hozzák azt a teljesítményt, amiért igazolták õket.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
Bátorkodom írni egy értékelést, bár nem sok jó van benne...

Buffon 7 - Talán csak rajta múlott hogy nem kaptunk többet, a gólok nagy része nem az õ hibája volt, hanem a védelemé.

Cáceres 6 - Tizenegyest kaptunk róla, viszont volt két jó beadása, amibõl egyenlíthettünk volna.

Legrottaglie 5 - Önmagához képest sokat hibázott, amikor szükség lett volna rá, a közelben sem volt, lassan reagált.

Cannavaro 8 - Buffon mellett õ volt a másik akinek megköszönhetjük, hogy csak 1-4 lett és nem több.

Grosso 6 - Nem nagyon tett hozzá semmit a meccshez, de legalább próbált úgy tenni mint aki védekezik.

Camoranesi 8 - Cannavaro mellett a csapat másik legjobbja a sok rossz között, sokat harcolt, elõretört és igyekezte kiszolgálni a csatárokat, összességében szép teljesítményt nyújtott.

Melo 6 - Megint sok volt a szabálytalanság tõle, de õ is még azok közé tartozott akik próbáltak harcolni, nem pedig csak ténferegtek a pályán

Diego 3 - Alulmúlta önmagát. Egy nagy nulla volt ma, semmi láng nem volt benne, néha fel se tûnt hogy a pályán van.

Marchisio 6 - Nem sokat tett hozzá a meccshez, voltak megnyilvánulásai, de az Inter elleni meccshez képest nagyon halovány volt.

Trézéguet 6 - Lõtt egy szép gólt, és ha helyzethez jutott (nem sok volt), próbálta azokat kihasználni, sajnos nem sok sikerrel.

Del Piero 5 - Sajnos õ is teljesen el volt ma tûnve, egy-két szép cseltõl, beadástól eltekintve nem alkotott maradandót.

Giovinco 5 - Semmi extra, vártam a rá jellemzõ ügyességet és kreativitást, de semmi.
C. Poulsen 4 - A középpálya megerõsítésére hozta be Ferrara, de számomra inkább csak szabálytalanságok maradtak meg, inkább hátrafelé dolgozott, mint elõre.

Amauri 4 - Bejött és eltûnt. A nevét jóformán csak akkor hallottam, amikor bemondták a cserét, amúgy pedig semmi haszna nem volt. Azért négyes, mert kb 30 percet kapott a pályán, ha többet játszott volna, lehet még rosszabb lett volna.

Ferrara 3 - Semmi tûz, semmi hajtás. Már meccsek óta. A félidõben a csatár lehozása nagyon nagy hiba volt, döntetlennél ilyet nem lehet csinálni, mert ha vezetést szerez az ellenfél, nagyon nehéz egy csatárral visszahozni, és így is lett.

JUVENTUS 3 - A csapat a hírnevéhez képest alulmúlta önmagát. Nagyon alulmúlta. Ilyen teljesítménnyel se scudettot, se BL címet, de talán még Euroliga címet sem érdemlünk. Remélem csak egymeccses hullámvölgy volt, és a következõ meccsre összeszedi magát a csapat.

Ferrara alatt pedig nagyon komolyan rezeg a léc mostmár.

Grove4
Jó hát Lippi alap!

limperatore
Cúper! 😄 õ csapatot csinál az biztos

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
nekem Lippi, dehát...😄

Grove4
Gasperini az álmom(nem úgy😄) ,de sztem az álom is marad.

gercse
ez nem icemankiminek ment term.

gercse
Spalleti sen lenne rossz talán, Prandelli, meg Del Neri, szerintem jó edzõk nagyon, de nem elérhetõk

Kaplan
Itt nem fütyülgetni kell meg üvöltözni hanem olyan gyorsan meneszteni Ferrarat, hogy már be se mehessen az öltözõbe a mai meccs után.

Undorító, semmi, ez nem játék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
Nem is tudom.hááááááát nem hangzik rosszul,csak ugye az Inter kapcsolat miatt lehet,hogy nem jönne.

LasCar16
Mancini

#acm

Grove4
Guardiola a Barcanál edzõ,és olyan csapata volt/van,hogy az a világon mindenki elver,mi meg 3 éve még a B-ben voltunk.

guardiola 39 éves!

gercse
te is tudod, hogy nem valószínû, amilyen a vezetés is odafent,
szóval szerintem lesz megint magyarázkodás, aztán majd ha a bajnokságban megint csúszik be ilyen livorno, meg atalanta szintû csapatok ellen az x meg a vereség, akkor talán elgondolkodnak, hogy váltani kell

Grove4
Hiddinket mikor hozták szóba velünk errõl nem is hallotam.Ti kit hoznátok Ferrara helyére,aki elérhetõ?

Grove4
Nem csak Ferraraval van itt a baj.A játékosok némelyike is kritikén aluli.Mit némelyike,talán Cannavaro vol t a meccs legjobbja,ennyi...

Fabio Capello
Még idén? Egy Cagliari elleni 0-2 után és egy Bayern elleni 1-4 után MOST AZONNAL.

Fabio Capello
Hál istennek vége.

A csapat pedig megérdemli hogy kifütyüljék. Még én is fütyülök, a mai produkciónk szánalmas volt, megérdemeltük hogy kiestünk

gercse
ide egy keménykezû edzõ kell, ennyi,
aki tud parancsolni, és meg van iránta a kellõ tisztelet, Ferrara szerintem nem érett meg ilyen feladatra, ennyi idõsen, tapasztalat nélkül, még idén le kell váltani, mert jobb nem lesz a helyzet

Grove4
1-4 :S
NEVETSÉGES!!!!!!!!!!!!

Ekkora égést.

Fabio Capello
Ez pedig már kivégzés... 1-4

Kaplan
te atyaúristen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
Ha IRL az FM lenne, ez minimum egy havi fizetésmegvonás a csapat háromnegyedétõl, én meg repülnék a kispadról. Teljesen lebõgtünk, ráadásul hazai pályán, így tényleg max az Euroligában van helyünk. De még abban se vagyok biztos.

Nagyon komoly változtatások kellenek, hogy legalább a scudettoért partiba maradjunk, de én már abba se nagyon bízom...

Grove4
Ez nem foci,ez szégyen nem kell innen átmenni az Inter topicba flémelgetni,az inter meccs után,addig amíg ez a csapat EZT képes felmutatni,nem is baj,hogy kiesünk... ááááááááááá
Mindenki csak pofázni tud,meg nyilatkozgatni,FOCIZNI kéne!!!

Kaplan
hagyjuk is... mit gyakorolnak vajon edzésen? miért lett kiküldve az összes újságíró mikor labda került elõ az edzésen, mert kéziztek vele vagy mi?

Fabio Capello
Ennyi, itt a vége, viszlát BL.

Szánalmas a mai teljesítményünk.

james69holden
1-3 no comment

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fabio Capello
Giovinco - Melo

remélem Seba képes egy kis színt vinni végre a játékunkba...

limperatore
hívja fel mourinhot tanácsért 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
De Ferrara is basszus.. csak ül és nem csinál semmit, én tuti tajtékozva ordítanék a pályára hogy mit kéne csinálni... 😄

forzajuve5
ez nagyon úgy néz ki h elment. de ez már a kezdõbõl elég jól látszott. a félidei csere meg no comment

limperatore
indulj 😄 bár diego egy kalap szar volt, szar mint fos

Fabio Capello
Amauri -> Diego

Fabio Capello
ha most ferrara lehoz egy középpályást és behozza Amaurit, falnak fogok menni...

limperatore
hát ez a del piero csere nagyon egy kezdõ edzõre utal..

Fabio Capello
de érted ha kapunk neadjisten még egyet, akkor egy csatár az lófasz lesz... Én vártam volna amíg lövünk még egyet, akkor lehet erõsíteni a középpályát, de most hogy egyértelmûen nyom a Bayern, lehet hogy szükség lenne majd még a két csatárra. Inkább védõt kellett volna cserélni védõre

Szerk: errõl van szó, most kéne majd a csatársor.

gercse
érthetõ, hogy a középpályát meg kell erõsíteni, így kevesebb labda jut át rajta, csakhát Poulsen...

gercse
hát impotens a játék eléggé, remélem szünetben kicsit felrázzák magukat

Fabio Capello
Ferrara megint mitcsinál?

DP helyére Poulsen???