44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    A fiatal spanyol szélső Spanyolországban folytatja.

Immáron hivatalossá vált: Iago Falque, akit a Juventus ingyen szerzett meg 2008-ban, kölcsönben a Villarealnál fog szerepelni a következő szezonban, akiknek opciós joguk lesz a megvásárlására. A Barca nevelésű ibériai szélső nem fért be a spanyol gárda első csapatába, így a Villareal B-ben, a spanyolok tartalékcsapatánál fog szerepelni, mely a Liga Adelantéban szerepel. A spanyol klub hivatalos oldalán keresztül jelentette be az igazolást: „Iago Falque egy támadó középpályás, aki remekül lát a pályán, s kiváló technikai kvalitásokkal rendelkezik. A Barcelonánál nevelkedett, majd onnan igazolt 2008-ban a Juventushoz, a spanyol futball egyik legígéretesebb játékosa. Még csak 20 éves, de nem véletlen, hogy 2007-ben U17-es Európa Bajnok lett Belgiumban. A játékos reméli, hogy hazatérve több lehetőség jut neki, mint Torinóban.”
    ---------------------------------------------------------------------------------

Nos kérdem én, minek kellet opcióval adni, és minek kellet egyáltalán odaadni, hogyha ott is csak a B-ben játszik, inkább maradt volna itt a Primaveranal, vagy igazolt volna egy kisebb csapathoz, ahol néha-néha kezdő is lehetett volna.
  • forzajuve5
    akkor Ti még szerencsések vagytok. nekem akkor olyan netem volt ahol 3 giga volt a havi megengedett adatforgalom, így esélytelen volt megnézni akár egy meccset is.
    mindig csak a szöveges közvetítést tudtam figyelemmel követni
  • Zsolti9014
    Nekem is ugyanez lesz. Sajnos emlékszem arra, hogy hányszor, de hányszor volt internetkimaradás, rossz minőségű kép/hang, stb. Meg amikor nem fértem géphez, de tévé lett volna, hát van ez így. Szomorú, hogy ez megtörténhet, gyakorlatilag egy társaság saját csatornájának adni ilyen közvetítési jogokat...a pénz nagy úr.
  • Count Adyn
    kicsit nosztalgikus, serie b-s idény lesz hogy minden meccset streamen kel néznem buzidigi miatt:D
  • forzajuve5
    már vannak ma estére streamek a meccshez.
    én az előző meccseket az Iraqgoals-on néztem. ott elviselhető képminőség, és nem akadozik.

kezdőcsapat kicsit később várható
  • gercse
    nem olyan rossz a sorsolás, egymás után nem lesznek nagy rangadók, bár a 12. 13. 14. forduló így egymás után nem lesz sétagalopp, főleg majd tavasszal
  • forzajuve5
    1. forduló Bari-Juventus
    2. forduló Juventus-Sampdoria
    3. forduló Udinese-Juventus
    4. forduló Juventus-Palermo
    5. forduló Juventus-Cagliari
    6. forduló Inter-Juventus!!!! október 3.
    7. forduló Juventus-Lecce
    8. forduló Bologna-Juventus
    9. forduló Milan-Juventus
    10. forduló Juventus-Cesena
    11. forduló Brescia-Juventus
    12. forduló Juventus-Roma
    13. forduló Genoa-Juventus
    14. forduló Juventus-Fiorentina
    15. forduló Catania-Juventus
    16. forduló Juventus-Lazio
    17. forduló Chievo-Juventus
    18. forduló Juventus-Parma
    19. forduló Napoli-Juventus
  • forzajuve5
    Bari lesz az első fordulós ellenfél.

kicsit vicces, mert épp ma olvastam, hogy már megy oda is egyenesen fapados járat. megnéztem a jegyárakat, és ha jó előre lefoglalja az ember akkor 12ezerből megvan az oda-vissza út. hátrány,hogy hétvégén nem közlekedik, így nem lehetne azt megcsinálni, hogy meccsnapon menni és másnap meg haza megspórolva így a szállást.valahogy biztos át lehetne vészelni az éjszakát meccs után. szállással együtt meg már necces
  • forzajuve5
    Pontosan egy hónappal a szezon első meccse előtt, elérkezett a Serie A 2010/11-es szezonjának első hivatalos momentuma. Ma este 20:30-kor a milánói Palazzo Mezzanottéban kisorsolásra kerül a bajnokság idei menetrendje.

A Juventushungary TV élőben közvetíti a rendezvényt!
  • Grove4
    Brazzot nagyon sajnálom, én mindig is kedveltem.
  • Zsolti9014
    egyetértek, annyi különbséggel, hogy Brazzo még akár maradhatna is, szinte minden poszton bevethető, és pl. szélsővédőkkel nem állunk olyan fényesen, hogy ne férjen el a keretben. persze az ő szempontjából is jobb pl. egy német középcsapat.
  • Breki33
    Serie A: Krasziccsal megegyezett a Juventus - sajtóértesülés

Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus megegyezett a CSZKA Moszkvával a szerb válogatott Milos Kraszics átigazolásáról. A hírek szerint az átigazolási ár nagyjából 15 és 17 millió euró között mozog.

Korábban úgy tűnt, hogy megrekedtek a két klub között a tárgyalások, ám a jelenlegi állás szerint sikerül megszerezniük a 25 éves középpályást a „zebráknak".
  • Forza Italia
    aha
  • forzajuve5
    Camo,Seba,Grosso és Brazzo nem utazhattak el a csapattal írországba, ami annyi jelent, hogy nem tagjai már a csapatnak.
    Camo nálam simán megérdemelne mégegy esélyt. mindig csupaszív játékos volt aki imádta a Juventus mezt. tavaly neki se jött ki lépés mint sokan másoknak, de még akkor is sokkal jobb játékos mint Martinez.
    Seba remélem csak kölcsönbe megy, megmutatja mit tud, és a szezon végén együtt röhögünk bele a vezetőség képébe :).
    nálam Grosso maradna a cserepados bal védő, és inkább De Cegliet adnám el.
    Brazzo nagyon szimpatikus figura, végig csendesen tűrte a padozást, és amikor be kellett állnia akkor megállta a helyét. sajnálom szegényt, de itt már tényleg feleslegessé vált. remélem talál egy olyan csapatot ahol kap állandó játéklehetőséget, és lesz még pár szép éve a pályán.
  • Zsolti9014
    Ez milyenjátékez? :D PES?
  • forzajuve5
    Vikings a tegnapi edzésen kifeszített egy üzenetet a Tiago féléknek:

"Azokat a játékosokat, akiknek menniük kellene, de maradni akarnak, egy évnyi pokolra kárhoztatjuk."
  • Forza Italia
    Igazából is megérdemelné :)

• forzajuve5
    így legyen :)
  • Grove4
    Úgy tűnik pont kerül a szerb válogatott Milos Krasiæ régóta húzódó átigazolási ügyének végére. Orosz források szerint a játékos még a hétvégi nagy moszkvai derbi előtt csatlakozni fog a Juventushoz.

A Soviet Sport állítja, a CSKA Moszkva és a Juventus megegyezett a játékos vételáráról, egy hozzávetőleg 15-17 millió Euró közötti összegről, amelybe a torinói klub közel egy hónapon keresztül nem volt hajlandó beleegyezni.

Krasiæ és az "Öreg Hölgy" már korábban megegyezett a személyes feltételekről, így az üzletet még a héten lezárhatják. Ez azt jelentené, hogy a középpályás nem vesz részt a hétvégi CSKA-Spartak rangadón. Úgy tűnik a CSKA hajlandó elengedni nagyra becsült szélsőjét egy ilyen fontos meccs előtt az egyre növekvő nyomás ellenére is. A hétvégén a Spartak Nalchik ellen szenvedett verséget a csapat. A mérkőzésen Krasicra rá sem lehetett ismerni, átlagos teljesítménnyel rukkolt elő, amiben könnyen lehet, hogy szerepe van annak, hogy fejben már máshol jár.

A fiatal játékos kitartott a Juventus mellett annak ellenére, hogy komoly ajánlatokat kapott több klubtól is, mint a Fenerbache és a Manchester City. Az utóbbi időben azt hangoztatta, ha mégsem jönne össze álomszerződése a Zebrákkal, boldogan marad Oroszországban.

"Nem lenne probléma itt maradnom a CSKA-nál. Mindig nagy élmény ebben a csapatban játszani és ha nem jön össze az átigazolás, akkor szívesen folytatom jelenlegi klubomnál." - mondta a középpályás a bobsoccer.ru-nak.

Úgy fest, végre létrejön a szerződés és teljesül a szerb játékos kívánsága, a felek akár már a héten hivatalosan is bejelenthetik az átigazolást.
  • Zsolti9014
    persze az "aranykorban" ezt is megoldották. ha nem elég a kis pénz, addig kell ütni, amíg mozog. :)
  • Zsolti9014
    vagy kipótolni a fizujukat. pl. egy 100 ezres fizuból csak 50-et tudna fizetni a kiscsapat, hozzátennénk még 50-et, amíg nálunk érvényes lett volna a szerződése. és akkor gyakorlatilag nekünk sem kell 100 ezret fizetni a semmiért, "csak" 50-et.
  • forzajuve5
    egy ilyen kiscsapat nem tudja megadni nekik azt a fizetést amit kérnének.
    látod Tiagot se tudtuk eladni az Atleticonak. a vétálárár simán kiperkálták volna, de ez a pénzéhes hülyegyerek nem ment, mert nem kapna olyan fizut mint nálunk.

lehet kellene csinálnunk egyet fizet kettőt kap akciókat :D
  • Zsolti9014
    Amúgy a lapok szerint a spanyol újonc Hercules vinné Camót és Grossót is. Viszont nekem nem tetszik, amilyen nevekkel dobálóznak a védelembe Aogo, Clichy, Burdisso.
  • Zsolti9014
    Amaurival kapcsolatban annyi lehetne a valóságalap, hogy a másik két kiszemelt - a Marca szerint - Hugo Almeida és Mario Gomez (jobbnál jobbak), márpedig Gomezért állítólag 30 milliót kérnek, míg Amát 12-ért vinnék. Nem mintha a Realnak valaha is a pénz lett volna az akadály.

Másrészt meg tudom, hogy nem fiatalok, de ha már a Real nem tartott igényt rájuk, én Gutit meg Raúlt szívesen elnéztem volna fekete-fehérben. Mondjuk Melo meg Amauri helyett.
  • Zsolti9014
    Boldog szülinapot!
  • Count Adyn
    thx mindenki:)
  • karajjj
    ezen olyat röhögtem, mikor a meccsen kilassították, lendületből kirúgta a saját lábát...
  • Breki33
    Brazilt akart utánozni a Juve-tehetség

Pasquato, az olaszok játékosa a mostanában divatos rabona rúgással próbálkozott a Lyon elleni felkészülési meccsen. Diegotól kapta a trükkös passzt, őt akarta leutánozni, nem jött össze.

A Juventus a Lyon ellen játszott felkészülési meccset, amelyet meg is nyert 2-1-re.

http://sportgeza.hu/futball/2010/07/26/cselezni_probalt_hanyatt_esett_a_szelso/
  • Laccyka93
    Hát Olaszországban már csak így megy... elhallgatnak mindent..
  • karajjj
    Furcsa döntést hozott az olasz állami televízió. A RAI határozata értelmében a jövőben nem ismétlik meg az olasz bajnoki meccsek azon jeleneteit, ahol játékvezetői tévedést sejtenek.

Sajátos megoldást talált az olasz állami televízió a bírói bakik elhallgatására. A tv-elnök közleménye szerint futball műsort és nem üvöltözést akarnak közvetíteni. A döntés azt jelenti, hogy az állami televízióban biztosan nem ismétlik meg azokat a jeleneteket, ahol esetleg tévedett a bíró, így egy kiállítás, vagy egy meg nem adott gól is kimaradhat az összefoglalóból.

Igaz, alighanem a stúdióban ülő szakértők emiatt kevesebbet is veszekednek majd. Az olasz játékvezetők szervezete helyes lépésnek minősítette a döntést.
  • HTB
    Jeanette \o/
  • Csacsi
    Boldog Születésnapot.
  • forzajuve5
    Boldog Szülinapot!
  • Grove4
    HBD!
  • gercse
    Így van BSZ Count Adyn!
  • Breki33
    Count Adynnak boldog szülinapot !
  • Oziris666
    Grossonál már mindenki jobb:D
  • forzajuve5
    29 éves éves rutinos kemény angol védő, elméletileg meg kellene hogy állja a helyét még évekig. 5-6 millió körül ha odaadnák akkor akár jó vétel is lehetne. viszont nála is biztos lennének fizetési igény problémák.
    nekem most a Richards nevű gyerek tetszett meg akiről itt tegnapi nap szó esett. igaz ugyanannyit láttam őt is játszani mint Bridge-t, de valamiért mégis szeretném ha itt játszana.
    felmerült Agger neve is ma, de ő is az álomkategóriába tartozik inkább.

Real féle Amauris hír inkább a vicc kategóriába tartozik, ennyire talán azok se hülyék :).

Tiagoról nincs senkinek híre? úgy volt, hogy már a hétvégén meg kellene egyeznie az Atleticoval, kapott is extra szünetet ez miatt, viszont ma már vissza kell utaznia ha nem tudnak megállapodni. ezek szerint viszont nagyon úgy tűnik, hogy nem engedett a fizetéséből....Secco bácsi fejét ilyenkor nagyon tudom szídni
  • Zsolti9014
    Ahogy elnézem, lehet hogy a Cityből Bridge elérhető lesz. Véleményetek róla? (szerintem nem biztos, hogy Grossónál jobb)
  • Fabio Capello
    Hát, Drenthe és Kolarov kiesett a lehetőségek közül, előbbi a Poolba, utóbbi a Citybe írt alá... :|