Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
és ezen megy el tippmixem :@

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

3-1 vége most van elegem ebbõl az egész szarból basszák ki az egész keretet ferraravál az élen:S:S
Kaplan
erre mostmár egész egyszerûen nem tudok mit mondani bakker... :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fasz van itt :|

én hülye meg sajnáltam, h sport2 nem adja élõben..asszem jobban jártam így

psnid HaTeBeKa

Többször visszanézve sajnos tényleg jogos volt,már lehet az ideg mondta belõlem.Mellesleg Hiddink kéne ide õ rendet rakna,Ferrarat max másodedzõnek tudnám elképzelni a jõvõben sokat kell még sajnos tanulnia.
gercse
nem volt az kérdéses sajnos, Canna elfelejtette normálisan "visszahúzni" magát, hogy ne érjen a támadóhoz

2-1 barinak egy elég kérdéses 11-es gollal.
Kaplan
Trezegól.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fabio Capello
Na, Trezegol 1-1

Forza Italia
Trez góóóóóóóól. Legalább benne lehet bízni mert idén Amauriban sajnos nem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Hát ez eddig remek...

Kaplan
jók vagyunk <#idiota>

Forza Italia
na fasza
1-0 a barinak.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
jesszus ez meg milyen kezdõ????
Ferrara ne viccelj már

Fabio Capello
BARI: Gillet – A. Masiello, Diamoutene, Bonucci, Stellini – Álvarez, Donati, Almirón, Rivas – Barreto, Meggiorini. A kispadon: Padelli, Allegretti, Gazzi, Langella, De Vezze, Koman, Sforzini, Kamata.

JUVENTUS: Buffon – Cáceres, F. Cannavaro, Legrottaglie, Molinaro – Tiago, Poulsen, Marchisio – Diego – Amauri, Trezeguet. A kispadon: Manninger, Grygera, Grosso, Salihamidzic, Camoranesi, Giovinco, Del Piero

Tiago és Poulsen a kezdõben... Ez már elég rosszul hangzik...

Forza Juve!

forzajuve5
keres kb 3 millát egy évben, így hülye is lenne elmenni önszántából...

Grove4
A középpályás tagadta, hogy a Dzeko ügylet részeként Wolfsburgba költözne…

„Biztosíthatom önöket, hogy ezt csupán a sajtó találta ki.”, mondta Tiago a Record címû portugál lapnak. „Ennek a történetnek nincs igazságtartalma. Nem áll szándékomban elhagyni a Juventust.”

www.goal.com
(Juventus Hungary)

Miért is mennél el,jó itt neked.:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
bebaszna ha juveba menne, nem akarom elhinni h ilyet nyilatkozott h juve szurkoló volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Henk ten Cate, a szövkapunk báttyuskája, meg Juande Ramos van most a nevesebbek közül éppen csapat nélkül, egyik sem egy fõnyeremény :S
9csöves9
régebben láttam valahol egy listát amin az szerepel,hogy különbözõ edzõk,játékosok,elnökök stb. kinek szurkolnak vagy szurkoltak fiatalkorukban.ennél szerencsétlennél a Juve szerepelt...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Csak Mancinit ne. Eleve nem jó edzõ, ráadásul a játékos- és edzõ múltja miatt egyáltalán nem lenne szívesen látott vendég Torinóban.
Mondjuk az is igaz, hogy nem túl bõ a választék az edzõpiacon.

Amici di nessuno...

ebbõl már csak Lipcsei Peti, meg Tisza Tibi maradt ki 😄
gercse
szerintem Torinóban népfelkelés robbanna ki..., de lehet nem csak ott

9csöves9
na ha ez a pojáca idejönne,akkor biztos hogy nem néznék meg több meccset.rossz tréfa

gercse
hát igen 😄 friss mint a hó

végigfutottam rajta én is..., eleve fel van sorolva rajta a fél világ, felének alapja sincs, szerintem, csak pletykák

Fabio Capello
😄 Na igen, van benne pár elavult infó 😄

forzajuve5
Roberto Mancini készen áll ringbe szállni a Juventus vezetõedzõ posztjáért.

„Hogy a Juventus engem akar? Készen állok.”, mondta Mancini a Tuttosport-nak adott interjújában. „Még mikor az Internél voltam edzõ, akkor sem rejtettem véka alá, hogy gyerekként a bianconeriknek szurkoltam.”
Habár Mancini megfelelõ lenne a torinóiak padjára, Interes múltja miatt sokan tiltakozhatnak ellene.

„A szurkolóknak szurkolókként, a klubnak pedig klubként kell viselkednie. Sohasem beszéltem negatívan a Juventusról, vita sokkal inkább a klub egy bizonyos alkalmazottjaival volt. Tisztelem a Juventust és ez az igazság.”

Ciro Ferrara a Bajnokok Ligájából való kiesés miatt sokkal nagyobb össztûz alá esett.

„Tudom, hogy közelebb akartak lenni az Interhez és, hogy tovább akartak jutni a Bajnokok Ligájában. Csalódtam Ciro-ban, aki most egy igen negatív idõszakot él meg.”

Mancini kijelentette, hogy már most konkrét elképzelései vannak a Juventus problémáinak megoldásával kapcsolatban és biztos abban, hogy Diego és Felipe Melo a hasznára tudnának lenni.

„Tudom, hogy kiket kéne megvenni. Ami Diegot és Felipe Melot illeti, Diego több egy átlagos játékosnál és eleinte olyan nagyszerû játékosoknak is meggyûlt a baja Olaszországgal, mint Platini, vagy Zidane. Melo nagyon jó játékos. Ha túl sok hibát követ el, akkor a dolgok nem mehetnek valami fényesen, de egy brazil válogatottról van szó, és ezt ne felejtsük el.”

forrás: juventushungary

9csöves9
én a Camo-Grosso cserére a Lyonnal,Pavel Lazioba menetelére és Arshavin elcsábítására a Zenitbõl igen nagy esélyt látok

Fabio Capello
NSO Juve topikjából egy hozzászólás:

Közeledik a téli mercato , íme egy névsor azokról ,akiket kapcsolatba hoztak a Juveval az elmúlt szûk egy évben.

Középpályások: Royston Drenthe, Antonio Candreva , Nani , Rafael Van der Vaart, Javier Mascherano ,Daniele De Rossi, Stevan Jovetic, Fabrizio Zambrella , Maxi Rodriguez , Fernando Gago , Xabi Alonso , Gaetano D'Agostino, Cristian Ledesma , Mahamadou Diarra , Cédric Mongongura , Kwadwo Asamoah , Ivan Rakitiæ, Arda Turan , David Silva , Alberto Aquilani, Douglas Costa , Marek Ham¹ik , Arjen Robben , Bastian Schweinsteiger, Wesley Sneijder , Luca Cigarini ,Stuart Downing, Michel Fernandes Bastos , Ibrahim Afellay , Jurij Zsirkov , Guberti , Moussa Sissoko , Juan Manuel Mata , Franck Ribéry , Joaquin , Franco Zuculini , Piotr Trochowski , Stefano Mauri , Luca Modric , Bo¹ko Jankoviæ, Florent Malouda, Deco , Christian Maggio ,Yaya Touré, Renato Augusto,

Védõk: Vedran Æorluka, Philipp Lahm, José Bosingwa, Bacary Sagna, Rafinha, Marco Motta, Miguel, Valon Behrami, Camilo Zúñiga, Simon Kjaer , Andrea Ranocchia , Leonardo Bonucci , Pablo Zabaleta, Andreas Beck , Gregory Van der Wiel , Philippe Mexes , Cristian Zaccardo ,Leonardo Renan Simeoes de Lacerda, Fabiano Santacroce, André Santos , Andrea Dossena ,
Emmanuel Eboué, Gabriel Heinze , Manuel Pasqual , Filipe Luís , Lorenzo Stovini, Maxwell , Serdar Tasci , Emilson Cribari, Marcell Jansen , Slobodan Rajkoviæ ,Razvan Rat, Aleksandar Kolarov , Aleksandar Kolarov,Stephan Lichtsteiner, Eric Abidal, Gallas , Tomá¹ Ujfalu¹i , Daniel Agger , Gareth Bale , Neven Subotiæ , Salvatore Bocchetti, Diego Godin , Miguel Veloso, Andrea Esposito , Felipe Mattioni, Mamadou Sakho, Manuel Da Costa ,

Támadók: Alejandro Domínguez, Giampaolo Pazzini , Edin D¾eko, Antonio Cassano ,Goran Pandev , Neymar , Maroune Chamakh , Alan Kardec ,Roberto Aquafresca , Luis Fabiano , Ruud Van Nistelrooy, André-Pierre Gignac , Karim Benzema, Adam Diakite , Edinson Cavani , Giuseppe Rossi , Ezequiel Lavezzi , Eduardo Salvio, Fernando Cavenaghi, Keirrison , Fabio Quagliarella , Marko Arnautoviæ , Michael Owen , Ryan Babel, Jermain Defoe , Diego Milito , Dentinho , Sergio Floccari , Andrej Arsavin, Savio Nsereko ,

Lehetséges távozók:
Tiago- Wolfsburg, Bordeaux, Marseille ,
Molinaro-Napoli,Hoffenheim, Roma
Amauri – angol csapatok, Milan ,Real Madrid ,
Buffon- MU, Bayern ,Barcelona , Bayern (Riberyért cserébe) ,City (a ’ terv ’ szerint 100 millió eurót adtak volna, és ebbõl vettük volna meg Messit )
Poulsen- Roma , Fiorentina ,Fulham, Monaco, Fenerbahce , Liverpool ,Everton ,Hamburg ,
Trez- PSG, Lyon , Lyon (Benzemaért cserébe ) , Villareal (Rossiért cserébe) , Real Madrid , Inter, Milan, Roma ,Sevilla, Liverpool, Marseille , Barcelona (Abidalért cserébe) , Chelsea , City,
Paolo de Ceglie- Palermo, Napoli, Udinese (Asamoahért cserébe ), Liverpool ,
Sissoko-Barcelona, Real Madrid ,
Giovinco- West Ham (Behramiért cserébe) , Arsenal , Liverpool, Udinese , Genoa (Palladinoval és Criscitoval együtt ,így megkaphattuk volna Gasperinit ) , Sampdoria (Cassanoért cserébe) ,
Ariaudo- Livorno,Bari ,
Camo-Lyon (Grossoért cserébe )
Nedved-Lazio
Marchisio –Udinese (D’Agostinoért cserébe) ,
Zebina- Hamburg
Iaquinta-Zenit , Zenit (Arsavinért cserébe) , Tottenham (Modricért cerébe) ,Napoli (Hamsikért cserébe)

Grove4
Spalleti már nem lesz az edzõnk,aláírt a Zenithez.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Egyéb hírek:

Amauri mehet még nyáron,helyére Pazzini jöhet
UEFA vizsgálat a Juve ellen,mert a Bayern ellen sérteggeték az Inter csatárát,Balottelit(<#confused><#conf>)

Grove4
Ferrart kirúgják? Juventus Hungary

A Corriere dello Sport úgy tudja, szombat este a Stadio San Nicolában, azaz a Bari otthonában ingatag lesz a kispad Ciro Ferrara alatt.

Mint ismert, a bianconerik kedden 1-4-es vereséget szenvedtek a Bayern München ellen, ráadásul hazai környezetben. A Juventus elnöke, Jean-Claude Blanc Ferrara védelmére sietett a találkozót követõen, ám a vezetõség elégedetlen a fiatal tréner eddigi tevékenységével. A bianconerik jelenleg 3. helyen tanyáznak a Serie A-ban, 5 egységgel lemaradva az éllovas Inter mögött.

Egy esetleges Bari elleni siker azt jelentené, hogy Ferrara egészen a szezon végéig a torinóiak szakvezetõje marad, és abban az esetben, ha a Juventus megnyerni a Scudettot, az Európa Ligát, vagy a Coppa Italia-t és biztosítja helyét a következõ Bajnokok Ligájára, akkor jövõre is õ dirigálná Del Piero-ékat. Ha Ferrara-t mégis kirúgná a vezérkar, akkor a lehetséges utód Claudio Gentile, Gigi Casiraghi, Guus Hiddink, vagy Sven-Goran Eriksson lehet, a Corriere szerint a Juventus az utóbbi kettõbõl szeretné megnevezni Ferrara esetleges utódját. Ferrara még a nyáron kapta meg ezt a megbízatást, olyan neveket megelõzve, mint Luciano Spalletti, vagy Gian Piero Gasperini.

www.football-italia.net

Zsolti9014
hát én még csak most tudok írni, a meccsnek a második félidejét láttam, és csalódott vagyok...
kár érte.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
"A Juve terve szilárd, és folytatódik. Haladunk tovább, egyértelmû, hogy Ferrarával és a stábjával."

Mi a terv? Két év alatt az egykori nagy presztizsû Juvéból romhalmazt csinálni? Mert az a terv már nagyon jól halad...

forzajuve5
szerintem csak kínjában, nehogy elsírja magát. másra nem tudok gondolni

9csöves9
ilyen szerepkörbe volt már Matthaussal a Salzburgnál.gyakorlatilag kicsinálták egymást

Grove4
Trapattoni jó lenne Ciro mellé ilyen "tanácsadó-edzõsegéd" szerepbe,ha már nem jön edzõnek,de ezzel a vezetõséggel...

9csöves9
a média bedobta Trap nevét,de nem edzõnek,hanem a vezetõségbe

Grove4
John Elkann: "Ciro Ferrara állása biztos"(Juventus FC Blog)

A legújabb nyilatkozat tükrében úgy tûnik, hogy a Juve mestere a szezon végéig a helyén maradhat.

A Juventus patrónusa, John Elkann véget vetett azoknak a találgatásoknak, mely szerint Ciro Ferrara távozna a Juventus kispadjáról a szégyenteljes Bajnokok Ligája kudarc után. A Bianconeri a katasztrofális produkció után csak az Európa Liga küzdelmeiben vigasztalódhat.

"El a kezekkel Ferrarától!" -nyilatkozta Elkann a La Stampa nevû lapnak.

"Az idény végéig õ marad az edzõ."

Elkann mellett Jean-Claude Blanc, a Juventus elnöke is kiállt Ferrara mellett.

"A Juve terve szilárd, és folytatódik. Haladunk tovább, egyértelmû, hogy Ferrarával és a stábjával."

Az olasz sajtó természetesen mindezek ellenére tovább folytatja spekulációit. Ezek szerint ha Ferrara nem nyer semmit idén, akkor nyáron mindenképpen távozik majd. A lehetséges utódok között esélyesként emlegetik Gian Piero Gasperini és Luciano Spalletti nevét is.

9csöves9
amúgy valaki talált már arról cikket,hogy Diego mégis mi a jó kurva életet vigyorgott a padon?

9csöves9

Grove4
Sissoko újabb 1 hónapra kidõlt
(Juventus FC blog)

A mali válogatott középpályás izomfáradtságban szenved, ezért egy hónap kényszerpihenõ vár rá.

A Bajnokok Ligájából való kiesés után a Juventust újabb csapás érte, mivel kiderült, hogy Mohamed Sissoko 1 hónapig a sérültek listáját fogja gyarapítani.

A Tuttosport információi szerint Sissoko kondíciós problémák miatt nem játszott a Bayern München ellen, és ez egy komolyabb izomproblémában csúcsosodott ki.

A mali játékost a nyáron elszenvedett lábtörése óta folyamatos sérülések gyötrik, és a bal lábában lévõ távolító izomban fellépõ állandó fájdalomról panaszkodik.

Sissoko még valószínûleg a mai nap folyamán vizsgálatokon fog résztvenni, és a források szerint közel 1 hónapot kell majd kihagynia, amennyiben megerõsítik az izomfáradtság tényét.

Ha súlyosabb a helyzet, és izomszakadása van, akkor akár 3 hónapot is kihagyhat, így nem vehetne részt Mali válogatottjával az Afrika Kupán sem.

A Juve illetékesei valószínûleg még ma megerõsítik a sérülés mértékét.

Grove4
Megye 3.

Grove4

Csacsi
Lézengett tegnap még Melo, és Diego, sõt DelPiero is. Viszont Molinaro soha nem lézengett. Õ mindig teljes szívvel akart. Kár, hogy technikailag nem felel meg 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Forza Italia
Hát a tegnapi meccs no komment. Ha egy ilyen meccsen nem tudunk felpörögni akkor min tudunk?? Többen bebizonyították h nem méltóak a Juve mezre. Észre kell venni h olyan edzõ kell aki tudja motiválni a csapatot. Ferrara nem tudja. Hibát hibára halmoz most már meccsek óta. Januárba több játékost kell hozni de olyanokat akik tudnak hozzátenni a csapat játékához és nem olyanokat akik lehúzzák. Az olyanoktól meg meg kell szabadulni akik a nagy pénzt zsebre vágják és csak bohóckodnak. Ez a tegnapi meccs is ékes bizonyíték erre. Nincs Chiellini és halott a védelem. Cannavaron kívül senki se csinált semmit.

Tehát olyan játékosok kellenek akikbe van még motiváció és el kell küldeni azokat akik csak lézengenek a pályán. Gondolok itt: Tiago,Poulsen,Zebina,Amauri,Grygera,Molinaro õket el kell küldeni és helyettük klasszisokat hozni.

forzajuve5
hiszitek vagy sem én most direkt azért kapcsoltam be hamar suliba indulás elõtt a gépet, hogy megnézzem álmodtam-e ezt a tegnapi meccset. ezek szerint nem... kurvára el vagyok keseredve. sokszor fogadtam meg idén, hogy nem nézek több meccset, de most ha nem is az egész szezont, de pár hét pihenõt tartok. fenének se hiányzik a sok éjszaka amikor csak forgolódok a szar eredmény,játék miatt.
azon se lepõdtem volna meg ha éjjel az ultrák felgyújtják a székházat, ami teljesen jogos lett volna.
a pofámról akkor égett le igazán a bõr amikor Melo és Diego könnyes szemekkel ültek a padon.
játékosokról és a csapatról most inkább nem is írok semmit. egyetértek az elõttem szólókkal.
és megint így kell olyan embrek közé menni akik tudják mekkora Juve drukker vagyok...

9csöves9
gratulálok a csapatnak.sikerült szembeköpni engem,azt a rengeteg embert aki minden évben 10000 km-ket tesz meg a csapatért pénzüket és családjukat nem kímélve,és saját magukat is.Ferrara ha igazi Juventino,még ma lemond.nekem ez a meccs még a serie b-nél is nagyobb szégyen volt

és úgy a legszarabb az egész,hogy szerintem mindenkinek ugyanaz futott át az agyán hétvégén,mikor a meccs után körbeálltak a srácok....

Fabio Capello
NSO-ról:

"„A célunk az, hogy tovább erõsödjünk, és folytassuk a megkezdett munkát, úgy, ahogy eddig. Hogy Ferrara marad-e? Természetesen. Megerõsítem a pozícióját” – mondta Jean-Claude Blanc."

'96 óta vagyok, 9 éves korom óta vagyok Juventus szurkoló.
Gyûlölöm a kocsmákat, gyûlölöm az Örs vezér terét, ma mégis, teljes hadi felszerelésben (még csuklószorító is, hogy igazán songokunak érezzem magam) egy Örs melletti kocsmában néztem a meccset azzal a cimborámmal (ill. a kedvesével, meg egy Bayern drukker haverjával, aki amúgy szintén nagy arc volt), akivel 96-ban elkezdtünk szurkolni ennek a csapatnak.
Azért 14 év nem kis idõ, és bõven voltak szarabb pillanatai a csapatnak, de amit ma itt láttam az eléggé sok mindent felülmúlt. Egy ennyire alulmotivált, ilyen érdektelenül és szarul (hazai pályán, ki-ki meccsen!!!) játszó csapat 90 perces agóniája eléggé kibaszta a biztosítékot most. Amikor Ferrara behozta Alex helyére a csodadánt, már tudtam, hogy itt kurva nagy baj lesz. Én bírom Ferrarat, mert helyén van a szíve, és marha nagy játékos volt, de mostmár én is kimondom, hogy edzõként megbukott.
A Bayernnek meg gratulálok, végig érezhetõ volt, ki akar itt focizni, illetve továbbjutni.

psnid HaTeBeKa