44078
-
#30698 -
#30697 Azt vágom, viszont ez már kb 3 napos nyilatkozat. Friss infókra éhezem :D -
Monoton #30696 "Krasic ügye viszont még nyitott, Marrotta célzott rá, hosszú még az augusztus!" -
#30695 Krasicról tud valaki valami infót? Hozzuk, nem hozzuk? -
#30694 remélem opciót nem adtunk ... -
#30693 pár nappal ezelőtti hír ezzel kapcsolatban:
A Bologna megegyezett Albin Ekdallal.
Lapértesülések szerint a fiatal játékos azután csatlakozik új csapatához, hogy a Juventus visszatér Dublinból, ahol az Európa Liga selejtezőkörének keretében játszanak a Shamrock Rovers csapatával. A Juventus és a Bologna megfelezi a svéd középpályás játékjogát, a játékos pedig a Bolognában tölti a következő szezont. Ekdal az előző szezonban a Siena csapatában szerepelt kölcsönben és 26 meccsen 1 gólt lőtt. -
#30692 Juventus: Amauri örül a Real Madrid érdeklődésének, de marad Torinóban
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus támadója, Amauri elmondása szerint örül a Real Madrid érdeklődésének, amely ösztönzőleg hat rá ám kijelentette, ő továbbra is a torinói együttesben kíván játszani.
„Real Madrid? Örülök José Mourinho megkeresésének, de az én fejemben csak a Juventus létezik. Szeretnék továbbra is Torinóban maradni, hogy megmutassam a valódi értékemet” – mondta a 30 éves támadó a Corriere dello Sportnak
Hirdetés
A brazil-olasz kettős állampolgársággal rendelkező játékos, 2008-ban 22.8 millió euróért szerződött a Juventus csapatához a Palermóból. Azóta 82 mérkőzésen 24 gól rúgott az olasz rekordbajnoknál. -
#30691 Amúgy Ekdallal mi van? Mert tavaly a Sienában egészen jól játszott. -
Csörcsike #30690 Én teljesen meg vagyok elégedve a tegnapi meccsen mutatott teljesítménnyel. Mert amire a bajnokság kezdődik ez csak javulni fog mivel még nem igazán vannak az emberek formában és az átigazolások miatt itt még sok minden változhat. -
#30689 ennyiért nem is szabad megvenni. én még a 30at is soknak tartanám érte. sőt nálam Suarez előrébb van, és ha már kiadnánk ennyi pénzt akkor rá kellene költeni.
vegyünk meg Krasicot végre, és akkor lezárul végre ez az őrület -
#30688 Marotta szerint pénzügyi akadályok vannak Dzeko és a Juventus között.
A Juventus lefújta a Wolfsburg támadója, Edin Dzeko irányába történő tárgyalásokat és úgy tűnik, Giuseppe Marotta nem fogja megváltoztatni a véleményét. Annak ellenére, hogy a pénteki Tuttosport szerint még él a Dzeko üzlet, Marotta megerősítette, hogy a klub kivonul a német piacról, hogy tompítsa a 40 millió eurós árat. Ugyanakkor a CSKA Moszkva szélsője, Milos Krasic továbbra is érkezhet.
„Dzeko? Mi szeretnénk őt, de a Wolfsburg nem akarja eladni és ezzel a vitát le is zárom. Krasic? Ő egy olyan szélső, aki jó lenne nekünk. Minden eshetőséget megvizsgálunk. A csapatunk még alakul és még bármi megtörténhet augusztus végéig.” – mondta Marotta az Il Corriere dello Sportnak.
www.goal.com -
#30687 nagy zsugás a gyerek,az tény,elég balfasz húzás volt odaadni a Villareal B-be,20 évesen,holott egy Bari-ba,vagy egy Siena-ba játszhatott volna 15-20 meccset,akár kezdőként,akár becserélve...csak nehogy elkallódászati legyen a téma vége :S -
#30686 én követem az ír bajnokságot mivel sokszor fogadok is a bajnokság meccseire. A Shamrock az ír bajnokság egyik legjobb csapata.
Diego-tól én is többet várok. Amauri jól játszott tegnap remélem idén jól fog játszani és sok gólt szerez. -
#30685 nehéz azért megítélni ezt a tegnapi meccset. főleg azért mert halvány fogalmam sincs, hogy ez az ír csapat egyáltalán milyen erőt képvisel. nem ismerem egyáltalán az ír bajnokságot, nem tudom mennyire erős bajnokság, azon belül ez a csapat mennyire jó. az azért látszott, hogy szegények küzdöttek minden erejükkel, de a sorsolás kibabrált velük rendesen :).
Amauri végre megkapta azt a bizonyos ébresztő pofont valakitől, remélem tartja is ezt a formáját, vagy akár még rá is tud tenni egy lapáttal.
látszott, hogy a védelemnek még össze kell szoknia, a beíveléseknél voltak még problémák. a két újonc Bonucci és Motta ennek ellenre pozitív benyomást keltett bennem. bal szélre viszont sürgősen kellene valaki.
középpályára kell még a harcos és kemény Melo mindenképpen. Marchison nagyon látszott a fáradság, nincs meg még a kellő erőnlét. Sissoko szokás szerint küzdött és hajtott, de meccs elején próbálkozott előreívelésekkel, ami még mindig nem megy neki.
sokszor volt, hogy Pepe fejére íveltek labdát, de a befejezés nem nagyon megy neki. ezt vagy begyakorolja edzéseken, vagy el kell felejteni ezt a dolgot.
Lanzafameval kapcsolatban csak én érzem és látom úgy, hogy kicsit mintha nagyképű lenne a srác? :) egyébként nem játszik rosszul, de még fejlődnie kell ha itt akar komoly karriert befutni.
Diego újra elkezdett aggasztani. megint sokszor eltűnt a pályán. hiányoznak még mindig a klasszis passzok. amikor erőbő akarta kapura rúgni akkor kiment a labda a stadionból. szabadrúgások se mennek neki annyira, meg se igazán próbálja kapura tenni őket. én azért többet vártam tőle a felkészülési meccsek alapján.
jó lenne ha fejlődne a támadójátékunk, és jobb lenne a helyzetkihasználás. ha ez nem sikerül akkor megint ugyanott leszünk ahol előző szezonban abbahagytuk. -
#30684 Na, ezt aztán én sem értem, éppen tegnap gondoltam arra, hogy amilyen nagy tehetségnek számít, talán ki lehetne próbálni, erre opcióval. De miért opcióval. Criscitóval is megszívtuk már ily módon.
A meccset meg sajna nem láttam...de a győzelemnek örülök. -
#30683 Ha most nagyon szőrös szívű vagyok lehúzom a csapatot, de remélem hogy a szezonkezdetre Del Neri jobban összerakja őket.
Mondjuk ezen nem változtat az, hogy szar meccs volt, kb ugyanazt játszottuk mint tavaly, a labdabirtoklás megvolt, de semmi több, a beívelésekkel, még mindig nem tudom, hogy mit akarunk, és hogy miért nem lehet elfelejteni a sok haszontalan beívelést, lévén a szélsőinktől elvétve érkezik használható beadás. Diego még mindig eltűnik és könnyű semlegesíteni, valamint körülményes, hátul is voltak gondok, bizonytalanságok. A legnagyobb probléma azonban, hogy hiába van nállunk többet a labda, nem tudunk kreatív megoldásokkal a kapu közelébe kerülni. Remélhetőleg Krasic valószínűsíthető érkezésével ez is megoldódik valamelyest. Martínezről most inkább nem mondok véleményt, megvárom mit nyújt a bajnokságban.
Egyedüli pozítívum az, hogy Amauri ismét gólképes, sőt kettőt is lőtt, és az, hogy legalább szar játékkal is, de hoztuk a meccset. -
#30682 Jó látni, hogy Del Piero mindenhol egy ikon. -
#30681 Na Amauri meglepő, de ma ő hajtott a legjobban szvsz. -
#30680 0-2 a megtáltosodott Amauri :) -
#30679 azzal nyugtatom magam, hogy ennyire a szezon elején nem akarnak minden energiát kiadni magukból -
Laccyka93 #30678 Hát sajnos benne van. Én az első félidőben néhol kicsit könnyelműnek éreztem a csapatot, meg kissé ötlettelennek is. Remélem a végére rendeződnek tényleges erőviszonyok. -
#30677 De miért nem lehet rádurrantani?????? a szabadrúgást? -
#30676 Figyled meg, az írek lőnek egy gólt, aztán jól beszopjuk, ezt a csapatot 4-0 al kellene hazaküldeni... -
Laccyka93 #30675 Amauri!! Megtáltosodott.. Kár, hogy nem emnt be..:( -
#30674 Bazmeg, Benny Hill Show!! Pepe!!! -
#30673 Eddig kurvára ugyanazt játszunk, mint az előző szezonban. :S -
Laccyka93 #30672 Egyébként jól láttam emberek, hogy Amauri cselt csinált???:O:O GEci, gólt lő, cselt is tud csinálni mi van ma?? -
#30671 ÚRISTEN :OOO Majdnem gólt kaptunk :S -
#30670 Na mit tudsz Martínez? -
#30669 http://www.ustream.tv/channel/juveole
nekem most ez van. ez se legjobb, de nem akad -
#30668 Mondjuk eléggé silány a minőség. -
#30667 Én most itt nézem, egy progit kell letölteni, ami beépül az oldalba.Oldalt a Juve tv-re kell kattintani. -
#30666 Nállam is, nyugi :) -
#30665 falnak megyek ha ez így megy tovább. írtó gyenge. vagy ívelgetünk értelmetlenül, vagy megy ki a szélre a labda általában Mottanak aki nem tudja rendesen beadni.
és nálam még a stream is akad, másik értelmeset meg nem találok -
#30664 Hát eddig semmi extra, az íreknek momentumaik sincsenek, de mi sem csinálunk többet a labdabirtoklásnál, a szögleteink, beadásaink elég gyengék. Ennél azért sokkal több kell. -
#30663 Amauri! -
#30662 1-0. ezeknek még Amauri is betalál :D -
#30661 FORZAAAAAAAAAAA!!! -
#30660 nálam ez most működik, angol komment, jó kép:
http://sportingtv.tk/ -
#30659 hiavatalos kezdő:
Storari-Motta,Bonucci,Chiellini,De Ceglie-Pepe,Sissoko,Marchisio,Lanzafame-Diego,Amauri