Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Ez is valami rossz vicc lehet. Meg persze amúgy sem kell mindent elhinni.

De:
1. Ledesma nem rossz, de nálam nem is olyan kiemelkedõ játékos, plusz inkább szervezõ, amivel Sissokót és Melót nemigen helyettesítené.
2. 4-5 millióért hülyék lennének eladni (transfermarkt 9,5-re taksálja), miközben mi meg hatalmas összegeket áldozunk játékosokra (20 millió felett Melo is Diego is), jóhogy megpróbálnának lehúzni minket vele is.
3. Én még azért bíznék Melóban, legalább küzd, harcol, lesz õ még jobb is. Nem igazán örültem õszintén szólva a szerzõdtetésének, de megkedveltem. Marchisióval nem lennének rosszak.
4. Maresca, Paro, Tacchinardi - õket miért engedtük el anno? kár volt értük, bár fõleg a két idõsebbért. Paro mostani teljesítményét illetõen nem vagyok képben.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Zizou óta áron alul adjuk el a játékosainkat(már ha el tudjuk adni és nem szívják a vérünket évekig) szóval nem lenne újdonság.

én bízok Felipében és továbbra is tartom,hogy olcsóbban nem nagyon lehetett volna elhozni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
nem szabad eladni. sokkal többre képes ennél, csak fejben kell összerakni az embert

Fabio Capello
Az egy dolog, de megvettük 25-ért, eladnánk max 10-ért...

9csöves9
jó szakembernek tartom,de az Udinese mindig rohadtul hullámzó teljesítményt nyújt,pedig egész ütõs keretük van.szóval nem tartanám nagy elõrelépésnek

Melo eladása meg butaság lenne.neki is az a baja,mint általában a brazil játékosoknak,mentálisan gyenge.ezt egy jó edzõnek tudnia kell orvosolnia

Grove4
Melo átadólistára kerülhet?

Az Olaszországból érkezõ legfrissebb pletykák szerint a Juventus kész lenne megválni brazil sztárjától.

A 26 éves játékos a nyár folyamán érkezett a Fiorentina csapatától, ám eddig nem sikerült bebizonyítania, hogy megérte volna magas árát. Legutóbb a Catania elleni meccsen is csak 32 percet töltött pályán, ekkor Ciro Ferrara lecserélte.

A Bianconeri vezetõi szeretnék kideríteni most, hogy az Arsenal érdeklõdése nyáron valós volt-e, vagy csak a Fiorentina elnöke, Pantaleo Corvino próbálta felverni Melo árát. Ha a londoni együttes igényt tartana a brazil válogatott szolgálataira, a Juventus elengedné õt.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a torinói gárda nem szeretne sokat veszíteni az üzleten, bár kérdéses, melyik együttes vinné el Felipe Melót a mostani formája alapján.

A jelentés kitér rá, hogy Ciro Ferrara eredetileg az Udinese játékosát, Gaetano D'Agostinót szerette volna megszerezni, de a vezetõség elvesztette türelmét a hosszas alkudozás közepette, és inkább a sokkal drágább brazilt vették meg. Felipe Melo viszont inkább védekezõ játékos, míg az olasz hátulról is kiválóan szervez.

Ferrara és Melo viszonya most olyan, mint az idõjárás - vagyis fagyos. Legutóbb a Catania elleni meccsen már kezet sem fogtak Melo lecserélésekor. A korábbi Fiorentina játékos ezután azt nyilatkozta, hogy õ nem játékszervezõ, és Ferrara olyan feladatot oszt neki, amit õ képtelen végrehajtani.

Juventus FC blog
--------------------------------------------------------------------------
Komolyan,szánalmas és egyben nevetséges,ami itt megy.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Az Udinese menesztette Marinót. Róla mik a vélemények? Nem nagyon ismerem a kvalitásait sajnos.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Cannara én is fújtam nagyon amikor visszajött,de csak mert hajlamos voltam elfelejteni hogy ilyen ember:

Grove4
Nem akarok vitatkozni,de jelenleg a keretben ki teljesít jól?Cannavaro kora ellenére szerintem igenis az egyik legjobb a keretben,az kétségtelenül igaz,amit írsz,hogy elhagyta a hajót,az odáig nem is lenne baj(egy Aranylabdás játékos nyílván nem marad a B-ben),az már inkább,hogy visszajött,de ha az ultrák lázadnak is (megjegyzem jól teszik),akkor ne vele foglalkozzanak már - mert jelenleg szerintem õ igenis jól teljesít - ,hanem olyanokkal mint Tiago,Melo, etc. etc.,Szóval a jelenlegi helyzetben nem értem miért pont Cannat veszik elõ.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
mert amikor süllyedt a hajó akkor szépen lelépett, de amikor már a realban a kutyának se kellett akkor szépen visszajött. ráadásul még csomó pénzt is kap érte. és nehogy azt mondja bárki is, hogy hû de jól teljesít

Grove4
Merthogy?

forzajuve5
A rendkívüli elnökségi ülést követõen Ciro Ferrara ultimátumot kapott.

A megbeszélésbõl kiszivárgó pletykák szerint a bianconerik trénerének mindössze két mérkõzése maradt a bizonyításra. Ez azt jelenti, hogy ha az Öreg Hölgy elveszíti a Milan elleni rangadót, akkor nagyon kevés esély marad arra, hogy a szezon végéig Ferrara marad a csapat szakvezetõje.
A vezetõk Ferrara lehetséges utódjáról is tárgyaltak és a torinóiak edzõi posztjára jelenleg Guus Hiddink a legesélyesebb. Azonkívül, a találkozóból kiderült, hogy hamarosan bejelentésre kerül Roberto Bettega újbóli kinevezése. Bettega a háttérben fog dolgozni és elsõsorban Alessio Secco munkáját fogja segíteni, néha pedig az öltözõbe is be fog tekinteni. A több mint öt órás megbeszélésen szó esett a lehetséges transzferekrõl is, ám errõl egyelõre még semmit sem tudni.

---------------------
jó lenne ha már vége lenne ennek a szappanoperának, mert azok is akik megveszik a jegyet a meccsre és mi is akik leülünk a tv elé, focit szeretnénk nézni, nem ezt a szar semmi ami most van

forzajuve5
szerintem meg 100%-ig igazuk van Cannavaroval kapcsolatban.

más: Lippi lenyilatkozta, hogy a vb után semmilyen formában nem tér vissza hozzánk

Grove4
Több, mint 300 szurkoló várakozott a stadionon kívül a szégyenletes vereség után. Az indulatok pattanásig feszültek, s a helyzetet a rendõrség oldotta meg. Elintézték, hogy öt fõszurkoló (egy a Vikingbõl, egy a Nucleóból, és három a Fightersbõl) lemehessen a stadion alatti garázsba, hogy találkozzanak Alessio Seccóval.

Körülbelül negyven percet várakoztak, miközben a vezetõség az öltözõben vitatta meg a dolgokat a játékosokkal. Az elsõ távozó Giorgio Chiellini volt, akit megállítottak a szurkolók. 'Miért nem lázadsz fel a vezetõk ellen?' - kérdezik tõle, amire a védõ csak ezt feleli: 'Azt csinálom, amit mondanak. Mit kellene tennem?'

Fél órával késõbb végre megérkezett a sportigazgató Alessio Secco is. Az ultrák az összes Juveszurkoló nevében fejezik ki keserûségüket és dühüket, színes szóhasználattal, de normális hangnemben, hangos szavak nélkül. 'Elegünk van ebbõl a csapatból', 'Az igazolások nagy része Lippi kedvéért történt', 'Semmit nem érnek az új igazolások, akikért milliókat költöttetek; a Bayern elleni meccs után röhögve jöttek le a pályáról, de mi volt azon nevetséges?'. Secco biztosítja õket, hogy 'nem fog többet megismétlõdni'. Megvédik Ciro Ferrarát, és a vezetõséget okolják: 'Azért mert ott volt és nem került semmibe. Rossz játékosokra költöttétek a pénzt. Mi fizetünk azért, hogy megnézzük a meccseket, de ezt már nem akarjuk látni. Ezek folyamatosan egymással veszekednek, nem tudnak focizni, szerinted ez egy csapat?' - fejezik be az ultrák.

Cannavaro fejét követelik ('El kell mennie, nem akarjuk többet látni. Mit akar itt?') . A mérkõzés alatt a Curva Sud szurkolói (valószínûleg pályabetiltást okozó) rasszista rigmusokkal utaltak nápolyi származására. Majd természetesen elõkerült Mario Barwuah 'Balotelli' is, amit viszont már az egész stadion skandált. Cannavaro néhány perccel Secco érkezése elõtt távozott. A szurkolók eredményeket kértek tõle, valamint biztosítékot, hogy szívét-lelkét kiteszi a pályán.

David Trezeguet is megérkezett Secco után, akit továbbra is tisztelet övez minden szurkoló részérõl. 'Végigszenvedted a másodosztályt, hogy tûrheted meg ezeket a nyáron megszerzett nullákat?'

A stadionon kívül a szurkolóknak sikerült betörniük néhány kaput, de a rendõrség elállta az útjukat. Atrocitások nem történtek a rendõrökkel, helyette tojásokat dobáltak, és vezetõség-ellenes dalokat skandáltak. Mikor az öt fõszurkoló visszatért társai közé, a tüntetésnek vége, az üzenet átadva.

Zebraportál
--------------------------------------------------------------------------

Egyébként Cannavaro basztatásával nem értek egyet,õt nincs miért hibáztatni szerintem.

9csöves9
most zajlik éppen.Bettega visszatérése borítékolható,de a mozgástere kicsi lesz,tanácsadóként fog mûködni

forzajuve5
remény hal meg utoljára. ha nem akarnak sok pénzt bukni akkor tenniük kell lépéseket

9csöves9
ma összeül Lapo és John,Andre Agnelli meg az egész IFIL.gondolom majd szépen kijelentik,hogy ez csak egy kibaszott gödör és majd egységesen kijövünk belõle.jah.

9csöves9
állítólag 5 vezetõ ultra találkozott a meccs után Seccoval és elbeszélgettek.arról még nem találtam semmit,hogy mi lett belõle

9csöves9
szabadosan: A Juventus olyan mint egy hétfejû sárkány,ha levágják az egyik fejét mindig lesz egy másik.Soha nem adja fel és ebben van az ereje.

ez mondjuk csak egy elbaszott Süsü,nincsenek szavak erre a szarra

ez mind a fejlõdés része:

4-1
3-1
2-1-es vereség, csak én látom?

amúgy néztem a meccset, elsõ félidõ gyalázatosan szar volt, a második is, de ott legalább volt egy 20 perc, amikor még némi akarást is látni véltem a játékosokon

2. Catania gól után kikapcsoltam a tv-t :/ Tiagot minimum a Póba kéne lõni, nem értem, hogy kerülhet -nem, hogy a kezdõcsapat közelébe- a kezdõcsapata.

psnid HaTeBeKa

gercse
Elérték ezzel a szép teljesítménnyel, hogy lassan kezdem leszarni, hogy mi van a Juventusszal, mivel állandóan úgy tesznek mintha minden okés lenne, senki nem felelõs semmiért...
és szerintem sokaknak elege lett ebbõl az egészbõl

persze a Juve az Juve, de fogy a türelem

forzajuve5
a hülye francia is nyilatkozott:

Körülbelül 3,000 szurkoló gyûlt össze az Olimpico elõtt és Andrea Agnelli-t követelték elnöknek. Ugyanakkor nyílt találkozót szorgalmaztak a vezetõség és a szurkolói csoportok vezérei között.

“A tervünk változatlan, és bízunk Ferrara csapatában,” biztosított mindenkit Blanc.

“Még keményebben kell dolgoznunk, úgyhogy a karácsonyi szünet pont jókor jön számunkra. Megértem a szurkolók dühét, hiszen nagyok az elvárások a Juventus-al szemben.”

Blanc ugyanakkor tagadott minden változtatást és nagy januári bevásárlást.

“Nem nyúlunk a kerethez. Elég minõségi játékosunk van, csak ennek meg kell mutatkoznia a jobb eredmények eléréséhez.

“Nehéz megérteni, hogy egyes játékosok miért nem adnak ki mindent magukból. Jelenleg Diego és Felipe Melo sem játszik tõlük elvárt módon.”

OMG, ahelyett, hogy belátná, hogy nem megy ez neki, inkább mártír lesz :S
forzajuve5
Ciro Ferrara öt vereséget szenvedett csapatával az utóbbi hat mérkõzésen. Mindezek ellenére kijelentette: “Nem hagyom el a hajót”.
“Ugyanazt a csalódottságot érezni az öltözõben, amit a szurkolóink is éreznek a lelátókon. Nem tagadhatjuk, hogy az eredmények nem olyanok, mint amilyeneket egy ekkora klubtól elvárnak. Nagyon nehéz idõszakon megyünk keresztül.”

A Bianconeri-ket tojásokkal dobálták meg saját szurkolóik a Catania elleni meccset megelõzõen.

“Most vagyunk a vihar sûrûjében, de ha egységesek tudunk maradni, kikeveredhetünk belõle. Szeretek vitorlázni, és nem hagyom el a hajót.”

Ferrara sokak meglepetésére a 35. percben lecserélte Felipe Melo-t, mert hibáit követõen a nézõk elkezdték inzultálni õt.

“Felipe kicsit sok hibát vétett ma, ezért döntöttem a csere mellett. Megértem, hogy problémái vannak, és készen állok ezeket megbeszélni vele.”

A Juve mindössze 18 pontot gyûjtött az utóbbi 13 fordulóban, ami hattal kevesebb, mint tavaly ilyenkor.

“Ha elemeznem kellene a problémát, biztosan nem a médián keresztül tenném. Ráadásul, ha csak egy probléma lenne, már régen orvosoltam volna,” mondta az edzõ.

“Az utolsó három hónapban egyszerûen nem jönnek össze a dolgok. Az idény elejét nagyon jól kezdtünk. Mostanság viszont gyengén szerepelünk, de ismétlem, ez nem csak egyetlen dologtól függ.

“Nem hiszem, hogy januárban játékosokat kell igazolnunk. Diego és Felipe Melo klasszis játékosok és meg fogják oldani a problémáinkat.”

juventushungary

Fabio Capello
Félek, hogy Alexxal ugyanaz lenne a baj, mint Ciroval, még nem áll készen, ráadásul csapattársnak tekinti õket, nem alkalmazottnak.

forzajuve5
az egyetlen elfogadható megoldás Hiddink

Zsolti9014
Nem láttam a meccset. De baj van. Ciróban én nagyon bíztam, de lehet még nem érett a feladatra. Nem tudom ki jöhetne helyette, Lippinek most ugyebár más feladata van. (Alex játékos-edzõnek?...persze nem hiszem)

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Juventus: tojással dobálták meg a csapat buszát a hazai ultrák

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ Juventus szimpatizánsai nem éppen szívélyes fogadtatásban részesítették a mai mérkõzésre érkezõ játékosokat és Ciro Ferrara vezetõedzõt. Többek között tojással dobálták meg a csapat buszát, valamint hangos füttyszóval adtak hangot nemtetszésüknek.
Sokan a Catania elleni meccs kezdõ sípszava után is folytatták a tüntetést, és hátat fordítottak a pályának.

No comment, jobb hogy nem láttam a meccset...

forzajuve5
látom jól döntöttem azzal hogy ezt a meccset se nézem meg.
Ciro remélem önként lemond meccs után. mégis szebb lenne mint egy kirúgás. senkinek se lenne jó ha az ultrák bedühödnek, mert amint itt olvasom elégg rossz a kedvük nekik is.

Trunks
Hát bazzeg még ki is szopunk. No comment.

Amici di nessuno...

Kaplan
hát gyerekek ez kemény... tegnap még dortmund meccsen kurva jó hangulat, öröm bódottá, ezek ma meg szétkúrják az idegeim... nem értem mi a rák van.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Azért az is durva, hogy Brazzónak kell gólt lõnie.

Amici di nessuno...

Trunks
Vicces, kiment az összes fázisunk még a Catania vezetõ gólja elõtt, kivéve azt, amihez a számítógépek vannak kötve. Azért rendes az ELMÛ-tõl, hogy megkímél a Juve szenvedésétõl.

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Ha a 2. félidõ elején nem látom DEL PIERO nevét, akkor
1. Felgyújtom a TV-t
2. Megyek valahová tüntetni Ferrara ellen..

FASZOM KIVAN. DE KOMOLYAN.

Nincs semmi elképzelés a játékban. Beléjük van beszélve, hogy két védõ vigye fel a labdát, adják ne, aztá a többiek meg kezdjenek vele, amit akarnak.. <#boxer>

és ez a FAVÁGÓ Tiago... MI A FASZÉRT KELL Õ NEKÜNK???
Megye 3-ban nem kéne ide Anarcsra...

ALEEEEX papa gyere máááár és rakj rendet!!!

Köszi <#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

gercse
elmehet a fenébe az egész csapat, meg a vezetõség meg mindenki,
megértem az ottlévõ szurkolókat, én is kb. ezt csinálnám a helyükben

Grove4
Vérlázító,elég lincshangulat van a stadionban,tojászápor is volt,mondta a kommentátor,a meccs meg....

forzajuve5
mit jelent a Trapattoni idézet? 😊

egyébként nem nézem a meccset, mert tartom magam azon fogadalmamhoz hogy idén már nem nézek meccset. elég nehéz kibírni, de talán jobb mint az akár napokig tartó rosszkedve egy-egy meccs után.

eredmény alapján nem mi rúgtuk a tizit...

9csöves9
ha továbbra is ez a gyalázat folyik akkor 1. tuti kikapunk 2.az amúgy is puskaporos hangulatú lelátó robbanni fog

-közbe tizi óje-

9csöves9
ilyen talajon aztán kibaszottul lehet játszani

9csöves9
kezdõnk:JUVE (4-3-1-2): Manninger; Caceres, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso; Tiago, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Amauri, Trezeguet.

Csacsi
Örülök, hogy nem jön Az Interrel is csak akkor tudott Bajnokságot nyerni, mikor nem volt ellenfél, vagy ajándékba kaptak 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
még nem lehet tudni.-10 fok körül van,a nap meg hét ágra süt

Valaki esetleg tudja hogy a mi meccsünk ugye biztosan lesz?? Mert megint elhalasztottak egyet a genoa-barit most már tartok tõle hogy a miénk se biztos.
limperatore
azért ment a cityhez 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

én nem, de a pénz nagy úr...
limperatore
nem gondoltad komolyan h elmegy a juveba?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
vissza se merem nézni a kereteket...

más:a hivatalos oldalon cáfolták Hiddink megkeresését és állítják hogy kibaszottul nagyon hisz mindenki Ciroban.nem szokásuk ilyeneket kitenni.elképzelhetõ,hogy Hiddink menedzsere akarta felnyomni az "árát"

Oziris666
Kár h ez már nem olyan presztizsû meccs ez,mint régen egy Ajax - Juve 😞

forzajuve5
ebbõl arra következtetek, hogy Ciro kapott egy ultimátumot. ha most nem sikerül nyerni akkor téli szünetben tuti váltás lesz