44078

ibogldrc.jpg

• Oziris666
    Kit??? nemis vettek csatárt:)
    8 van tavaly óta:D
  • Fabio Capello
    arra emlékszem, az valóban egy faszparaszt húzás volt...
  • Kaplan
    Szerintem ez abszolút lényegtelen. Még el se kezdődött a bajnokság de már rinyál, fel sem akarja venni a harcot a többi csatárral mert ennyire gyenge mentálisan. Ne haragudj de nálam az első Arsenal elleni City mezes gólja után.. ( Az a bizonyos átrohanok sprintbe az egyik kaputól a másikig, hogy becsúszva ünnepeltethessem magamat az Arsenal tábor előtt) na igen ott el is vágta magát.
  • Fabio Capello
    azért ehhez részben az is hozzájön, hogy a City megint igazolt nyolc csatárt...
  • Kaplan
    Félig Arsenal drukkerként tisztában vagyok vele, hogy Adebayor a futballkurvák királynője. Isten óvja bármelyik csapatot ettől az embertől, pénzéhes, tisztességtelen, erkölcstelen. Még akkor is ha nem rossz játékos. Ott hagyta az Arsenalt a csodás City fizetésért, a PL legjobban fizetett játékosa volt, most már nem az és máris elvágyódik..
  • Cike
    Vlado Borozan, a CSZKA Moszkvát erősítő Milos Kraszics ügynöke a tuttosport.com-nak elmondta, hogy közeledtek az álláspontok a két klub között, de a Juventusnak előbb kell adnia néhány játékost, hogy az átigazolás valóban megtörténjen.
    „A Juve tizenötmillió euróért megszerezheti őt. Ez az ár alacsonyabb, mint amit a többi klub kínált, de Kraszics csak a Juventusban akar játszani. Ahhoz viszont, hogy az üzlet megtörténjen, a Juventusnak el kell adnia néhány játékosát. Most ötven százalék esélyt látok arra, hogy megegyezünk. Ha nem sikerül, akkor Kraszics marad Moszkvában” – mondta Borozan.
  • Fabio Capello
    Adebayor: „A Juve nagyszerű klub, náluk szeretnék játszani - kezdte vallomását a Tuttosportnak. - Ha nemrégiben megkérdeznek, azt válaszolom, maradok a Cityben. Eszem ágában sem volt még csak gondolkodni sem a változtatáson. Aztán az elmúlt szezonban kevesebbet játszhattam, ez viszont nem fér bele nálam. Elgondolkodtam. Sajnálom, hogy el kell hagynom a Premier League-et, de Európában másutt is vannak kiváló bajnokságok. És szerencsére akadtak kérőim is.”

---------------

el is vágyódik, olcsón is adnák, el kéne hozni!
  • Fabio Capello
    remélem a parmának nincs opciós joga rá, mert akkor megint elvesztünk egy őrületes tehetséget...
  • forzajuve5
    Giovincot ma este 7kor mutatják be mint Parma játékos. ott most megkapja a lehetőség a boizonyításra, reméljük élni is tud vele
  • nono84
    Giovinco -> Parma (1 év kölcsönbe)
  • Csörcsike
    Nem tudom, mi lesz ebből a Milos Krasic ügyből de most már jó lenne a ha végre kiderülne és pont kerülne az ügy végére. Főleg, hogy ilyen közel állunk a bajnokság kezdéséhez.
  • Grove4
    A szerb szélső egyre közelebb a Juventushoz. Milos Krasic ügynöke, Vlado Borozan a Sky Sport 24-nek nyilatkozott, s elmondta, hogy áll jelenleg ügyfele átigazolása: „A klub 15 millióért véglegesítheti az transzfert Moszkvában. Ez az ár alacsonyabb, mint amit a többi klub ajánlott, de a Juventus megkönnyíti a tárgyalásokat, de előtte még nekik el kell adniuk néhány fontos játékost. Hány százalék az esélye annak, hogy ügyfelem Torinóban folytatja? A Mercatón semmit sem érnek az ilyen számolgatások, de jelen állás szerint 50%. Annyi azonban biztos, hogy ügyfelem csak a Juventust akarja, és ha nem jönne össze a transzfer, marad Moszkvában.”

www.tuttosport.com

Nahát akkor Grygera, Grosso, Zebina, Tiago, pápá ... meg valószínűleg Camo is megy Angliába.
  • forzajuve5
    oda kell nagyon figyelnie a Genoara idén mindenkinek. Toni, Rafinha, Veloso... eddig is jók voltak, és ezekkel a transferekkel meg még jobban erősödtek
  • Zsolti9014
    Rafinha --> Genoa - forrás: Kicker
  • Zsolti9014
    igaz, de picit vitatkoznék: nálam Jaki nem középszerű, csak éppen túl sokat volt sérült. Nagyon biztoslábú befejező, ráadásul előkészíteni is képes, persze nem lehet Agüeróhoz hasonlítani, más stílus.
  • Trunks
    Pazzini szerintem >>>>>>> Amauri. De ettől függetlenül végre kinyithatnánk a pénztárcánkat és vehetnénk egy klasszis csatárt (pl. Agüero), nem elszórni a pénzt középszerűekre (Jaki, Amauri).

#30720: ez hogy derült ki? Jó lenne, ha nálam is kiderülne, hogy van. :)))
  • Forza Italia
    így van 23:05 perctől felvételről adják a meccsünket. Kötelező program:D
    De sztem én streamen megnézem és este mégegyszer:D
  • gercse
    Ha nem mondod, akkor nem is kerestem volna, de úgy látom én is, hogy utána adják, legalább lesz
  • Breki33
    Köszönhetően egy fórumtársnak kiderült, hogy van Digi TV-m.

Jól látom, hogy a meccsünk a Győr mecs után felvételről adják csak?
  • Zsolti9014
    Krasics már jönne állítólag
  • WuFraZselic
    mivel közel 40 milliót kérnek érte
  • forzajuve5
    csodálkozom is, hogy még nem vette meg senki. angliából pedig sok csapattal hírbe hozták
  • Zsolti9014
    Huntelaarral ellentétben Suáreznek most volt egy jó vb-je is :)
  • forzajuve5
    kicsit elírtam a hülye fejemmel két helyen. Suarez és Dzeko is 3 év alatt és nem kettő alatt szerezte azt a rengeteg gólt. el vagyok tévedve az évekkel egy kicsit :). persze így sem rossz.Suarez előző szezonban 49 gólt rámolt be. ilyen is ritkán történik azért. mondjuk Huntelaar is annak idején ontotta a gólokat Hollandiában, aztán azóta se megy neki a dolog.
  • Zsolti9014
    Suárezt nagyon szívesen látnám én is Zebramezben. A vb-n a kezezése számomra a győztes mentalitás egy megnyilvánulása volt pl. És technikás, nagyszerűen lő, és nagyon gólérzékeny. Különben ő szóba került nálunk egyáltalán? De jó lenne egy ötletnek feldobni a vezetőség számára! :D

Mondjuk Cassano se lenne egy rossz vétel, ráadásul már le is higgadt, nem olyan hisztis mint volt.
  • forzajuve5
    könyörgöm csak Pazzinit ne. semmivel sem jobb képességű csatár mint Amauri. volt mellette egy élete formájában lévő Cassano, plusz az egész csapatnak jól ment a szekér. szerencséjére ő volt a csapat egyetlen jóképességű csatára, így mindenki, de főleg Cassano őt szolgálta ki.
    ki kellene adnunk rá 20-25 milliót, de előrébb nem jutna vele a csatársor.
    letennénk azt a 30 milliót az Atleticonak Agüero-ért, még lehet bele is mennének, de 35ért meg már biztos lehetne hozni. esetleg adjuk Tiagot + pár évig beszállunk a fizetésébe. és akkor lenne egy olyan csatárunk aki fiatal, bizonyított az EL-ben, jó volt a spanyol bajnokságban, és a VB-n is jól ment neki.
    vagy a b lehetőség Suarez. hihetetlen gólátlaga van az embernek. 2 év alatt az Ajaxban 134 meccsen 100 gól!!! (Dzeko 2 év alatt a Wolfsburgban 94 meccs 56 gól)
  • Forza Italia
    Nekünk Bastos kellene
  • Fabio Capello
    én még örülnék ha eladnánk amaurit, és a helyére érkezne mondjuk Pazza...

Diego témához: bármikor beáldoznám a brazilt, ha helyette Seba kapna rendszeres játéklehetőséget...
  • Zsolti9014
    vagy ugye Elia/Krasics helyén Pepe, esetleg Martínez
  • Zsolti9014
    Most ahogy olvasgatok, meg gondolkodom, nem lenne csúnya egy ilyen csapat jövőre:

Buffon - Motta, Bonucci, Chiellini, ????? - Sissoko, Marchisio - Elia, Krasics - Del Piero, Iaquinta.

Persze sok száz ilyet lehetne még felírni.
  • gercse
    Nekem is fura, olyan könnyen veszik, mintha csak Grygeraról lenne szó, vagy csupán nem látunk a falak mögé
  • Kaplan
    Én csak azt nem értem miért kell Diegot minden áron elpasszolni. Nekem a hírekből az jön le, hogy abszolút pótolhatónak tekintik a klubnál pedig egy 4-4-2ben is meg lehetne találni a helyét a védekező középpályás mellett.. Szerintem butaság lenne eladni, nem egyszer láttam a Werderben és még mindig tartom a véleményem, hogy klasszis játékos.
  • Trunks
    Ugye senki nem hiszi, hogy a Realnál ténylegesen felvetődött Amauri szerződtetése? Egy ilyen szezon után azt hittem eladjuk vmi Serie A-s középcsapatnak, de lehet a tavalyi teljesítménye oda se lenne elég...
    Már 2008-ban mondtam, hogy nem ért meg 22 millát. Ideje lenne, hogy végre rám cáfoljon...
  • gercse
    Giláról régen én is úgy gondoltam, hogy jól jöhet, de szerintem ő nem tud nagyot alkotni nagy csapatban, ő a Fio szintű csapatokban érzi jól magát, szerintem. Pazzini nagy fogás lenne, de ő elég elérhetetlen szerintem is, ahogy Schweinsteiger is, bal hátvéd meg kell egyszerűen, valaki mindenképp, még Aogo is jobb mint Grosso, Diego meg maradjon csak, remélem idén formába lendül.
  • Zsolti9014
    Véleményem következik. :)

Védelembe ha padra kell középhátvéd, akkor Ariaudo tök jó lenne oda. Aogo szerintem nem lenne túl jó választás, legalábbis amit én eddig láttam tőle. Cassani jobbra nem hiszem, hogy jönne Motta mögé padra, ha ez lenne a cél. Irányítónak Aquilanit támogatnám, de ha Diego marad, szerintem oda se jön senki már. Schweinit én szívesen látnám, hiszen csupaszív, harcos, jó felépítésű, jól lő, passzol, és még fiatal is, de szerintem nem adnák ide talán semmi pénzért. Amaurit meg jó lenne ha elvinné a Real, mondom ezt a két gólja ellenére. Pazzini ugyebár nehézkesen szerezhető meg, Dzeko szinte kizárt már, egy jó formában lévő Gilardino viszont jó lenne.

De: ha még ennyi új emberben gondolkodnak, akkor nem kellene az utolsó pillanatra hagyni, mert nem lesz idő a beépítésükre, márpedig ez egy félkész csapatnak nevezhető jelenleg.
  • Grove4
    A Bianconerinél további öt játékos leigazolása várható.

A Mercato utolsó heteiben a Juventus le fogja zárni azt a forradalmat, ami Del Neri érkezésével kezdődött: pár játékos eladása mellett – mely leginkább a pénzügyi egyensúly miatt szükségeltetik – négy-öt játékos érkezése várható. A Juve várhatóan az elkövetkezendő hetekben Grosso helyére – akivel nem számol Del Neri – egy balhátvédet fog igazolni, egy ember a védelem tengelyébe fog érkezni, hogy segítse Bonucci, Chiellini, és Legrottaglie munkáját, továbbá egy irányító középpályás, és egy szélső leigazolása várható. Ez eddig két-két játékos a védelemben, és a középpályán, a csatársorban Amauri, Trezeguet vagy Diego esetleges érékesítése esetén egy klasszis támadó megszerzése is tervbe van véve.

A védelemben a játékosok nevei már körvonalazódtak valamennyire: Motta, Bonucci, és Chiellini már adott, egy balhátvéd hiányzik. Továbbá egy középhátvéd, Legrottaglie mellé a padra. Marrotta Dennis Aogót, a Hamburg 23 éves játékosát nézte ki a balhátvéd posztra. Ha Diegót átengedte volna korábban a Juventus, Aogo, és Elia már egy hónapja a Juventus játékosai lehetnének. Aogo leigazolása már a célegyenesben van, Gordon Stipic megerősítette a Juve érdeklődését. A további jelöltek közül Fabio Aurelio megszerzésére már nincs esély, ugyanis tegnap megállapodott a Liverpoollal. Versenyben van még Drenthe, Jansen, Clichy és N’Zogbia. Mivel Zebina, Salihamidzic és Grygera is az átigazolási piacon van, szükség lehet egy jobbhátvédre is, aki Motta alternatívája lehetne: Van der Wiel, és Cassani a két jelölt.

Marotta a következő órákban Moszkvába repül, hogy pontot tegyen a Krasic – mizéria végére, amellyel véglegessé válhat a szélső poszt: Krasic, Martínez, Pepe és Lanzafame! A további feladatok elvégzése után (Camoranesi, Poulsen és Salihamid¾iæ eladása), Marotta igyekszik teljesíteni Del Neri kérését, akinek Melo, Sissoko, és Marchisio mellett szüksége van egy irányító középpályásra. Palombo neve merült fel először, de a Samp kifosztása után ez egy nagyon nehéz üzlet lenne. Ott van még Ledesma, és Aquilani is, de a vezetőség be szeretne próbálkozni a Bayernnél Schweinsteigerért. Nehéz vállalkozás lenne utóbbi, de Diego esetleges bevonása akár az üzlet gyors végbemenetelét is lehetővé tenné.

A csatársorsorban nincs szükség forradalomra, de az eredményekért változásokra van szükség. A Real Madrid Amaurit akarja, és akár a Juventus tárgyalhat is velük az elkövetkezendő napokban. Ha a brazil távozik, Marotta szeme egy másik támadóra terelődhet: Dzeko és Pazzini mellett Gilardino, és Adebayor van még versenyben.

www.corrieredellosport.it
  • Grove4
    Krasic ügy.
  • Kaplan
    Hát ilyen egyszerűen nincs... Bazzeg, de miért kell tényleg Giovincot elüldözni? Alig kapott teljes meccset, sőt talán nem is volt nagyon olyan. Azért jelenleg annyira nem vagyunk hatalmas klub, hogy ne vállalhatnánk be pár meccs erejéig Gio kipróbálását.
  • Zsolti9014
    eltékozoljuk a tehetségeket szerintem. a Parma jól jár velünk, Mirante jó kapus, ő is innen való :D
  • Cike
    Olasz lapértesülések szerint az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Parma megegyezett Sebastian Giovincóval, a Juventus középpályása az ő soraiban folytatja.

Korábban arról pletykáltak, hogy az apró termetű, technikás futballista a Bariban folytatja, ám a legfrissebb hírek szerint a Parma mind a Juventusszal, mind vele megegyezett az átigazolásáról.

A 23 éves Giovinco már az elmúlt idényben is panaszkodott a kevés játéklehetőségre, és az új edző, Luigi Del Neri 4-4-2-es, a szélsőjátékra nagyobb hangsúlyt helyező hadrendje előreláthatólag szintén nem kedvezne neki, azaz szakmailag indokolt váltania.