Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De:
1. Ledesma nem rossz, de nálam nem is olyan kiemelkedõ játékos, plusz inkább szervezõ, amivel Sissokót és Melót nemigen helyettesítené.
2. 4-5 millióért hülyék lennének eladni (transfermarkt 9,5-re taksálja), miközben mi meg hatalmas összegeket áldozunk játékosokra (20 millió felett Melo is Diego is), jóhogy megpróbálnának lehúzni minket vele is.
3. Én még azért bíznék Melóban, legalább küzd, harcol, lesz õ még jobb is. Nem igazán örültem õszintén szólva a szerzõdtetésének, de megkedveltem. Marchisióval nem lennének rosszak.
4. Maresca, Paro, Tacchinardi - õket miért engedtük el anno? kár volt értük, bár fõleg a két idõsebbért. Paro mostani teljesítményét illetõen nem vagyok képben.
Hajrá Magyarország!
én bízok Felipében és továbbra is tartom,hogy olcsóbban nem nagyon lehetett volna elhozni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Melo eladása meg butaság lenne.neki is az a baja,mint általában a brazil játékosoknak,mentálisan gyenge.ezt egy jó edzõnek tudnia kell orvosolnia
Az Olaszországból érkezõ legfrissebb pletykák szerint a Juventus kész lenne megválni brazil sztárjától.
A 26 éves játékos a nyár folyamán érkezett a Fiorentina csapatától, ám eddig nem sikerült bebizonyítania, hogy megérte volna magas árát. Legutóbb a Catania elleni meccsen is csak 32 percet töltött pályán, ekkor Ciro Ferrara lecserélte.
A Bianconeri vezetõi szeretnék kideríteni most, hogy az Arsenal érdeklõdése nyáron valós volt-e, vagy csak a Fiorentina elnöke, Pantaleo Corvino próbálta felverni Melo árát. Ha a londoni együttes igényt tartana a brazil válogatott szolgálataira, a Juventus elengedné õt.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a torinói gárda nem szeretne sokat veszíteni az üzleten, bár kérdéses, melyik együttes vinné el Felipe Melót a mostani formája alapján.
A jelentés kitér rá, hogy Ciro Ferrara eredetileg az Udinese játékosát, Gaetano D'Agostinót szerette volna megszerezni, de a vezetõség elvesztette türelmét a hosszas alkudozás közepette, és inkább a sokkal drágább brazilt vették meg. Felipe Melo viszont inkább védekezõ játékos, míg az olasz hátulról is kiválóan szervez.
Ferrara és Melo viszonya most olyan, mint az idõjárás - vagyis fagyos. Legutóbb a Catania elleni meccsen már kezet sem fogtak Melo lecserélésekor. A korábbi Fiorentina játékos ezután azt nyilatkozta, hogy õ nem játékszervezõ, és Ferrara olyan feladatot oszt neki, amit õ képtelen végrehajtani.
Juventus FC blog
--------------------------------------------------------------------------
Komolyan,szánalmas és egyben nevetséges,ami itt megy.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A megbeszélésbõl kiszivárgó pletykák szerint a bianconerik trénerének mindössze két mérkõzése maradt a bizonyításra. Ez azt jelenti, hogy ha az Öreg Hölgy elveszíti a Milan elleni rangadót, akkor nagyon kevés esély marad arra, hogy a szezon végéig Ferrara marad a csapat szakvezetõje.
A vezetõk Ferrara lehetséges utódjáról is tárgyaltak és a torinóiak edzõi posztjára jelenleg Guus Hiddink a legesélyesebb. Azonkívül, a találkozóból kiderült, hogy hamarosan bejelentésre kerül Roberto Bettega újbóli kinevezése. Bettega a háttérben fog dolgozni és elsõsorban Alessio Secco munkáját fogja segíteni, néha pedig az öltözõbe is be fog tekinteni. A több mint öt órás megbeszélésen szó esett a lehetséges transzferekrõl is, ám errõl egyelõre még semmit sem tudni.
---------------------
jó lenne ha már vége lenne ennek a szappanoperának, mert azok is akik megveszik a jegyet a meccsre és mi is akik leülünk a tv elé, focit szeretnénk nézni, nem ezt a szar semmi ami most van
más: Lippi lenyilatkozta, hogy a vb után semmilyen formában nem tér vissza hozzánk
Körülbelül negyven percet várakoztak, miközben a vezetõség az öltözõben vitatta meg a dolgokat a játékosokkal. Az elsõ távozó Giorgio Chiellini volt, akit megállítottak a szurkolók. 'Miért nem lázadsz fel a vezetõk ellen?' - kérdezik tõle, amire a védõ csak ezt feleli: 'Azt csinálom, amit mondanak. Mit kellene tennem?'
Fél órával késõbb végre megérkezett a sportigazgató Alessio Secco is. Az ultrák az összes Juveszurkoló nevében fejezik ki keserûségüket és dühüket, színes szóhasználattal, de normális hangnemben, hangos szavak nélkül. 'Elegünk van ebbõl a csapatból', 'Az igazolások nagy része Lippi kedvéért történt', 'Semmit nem érnek az új igazolások, akikért milliókat költöttetek; a Bayern elleni meccs után röhögve jöttek le a pályáról, de mi volt azon nevetséges?'. Secco biztosítja õket, hogy 'nem fog többet megismétlõdni'. Megvédik Ciro Ferrarát, és a vezetõséget okolják: 'Azért mert ott volt és nem került semmibe. Rossz játékosokra költöttétek a pénzt. Mi fizetünk azért, hogy megnézzük a meccseket, de ezt már nem akarjuk látni. Ezek folyamatosan egymással veszekednek, nem tudnak focizni, szerinted ez egy csapat?' - fejezik be az ultrák.
Cannavaro fejét követelik ('El kell mennie, nem akarjuk többet látni. Mit akar itt?') . A mérkõzés alatt a Curva Sud szurkolói (valószínûleg pályabetiltást okozó) rasszista rigmusokkal utaltak nápolyi származására. Majd természetesen elõkerült Mario Barwuah 'Balotelli' is, amit viszont már az egész stadion skandált. Cannavaro néhány perccel Secco érkezése elõtt távozott. A szurkolók eredményeket kértek tõle, valamint biztosítékot, hogy szívét-lelkét kiteszi a pályán.
David Trezeguet is megérkezett Secco után, akit továbbra is tisztelet övez minden szurkoló részérõl. 'Végigszenvedted a másodosztályt, hogy tûrheted meg ezeket a nyáron megszerzett nullákat?'
A stadionon kívül a szurkolóknak sikerült betörniük néhány kaput, de a rendõrség elállta az útjukat. Atrocitások nem történtek a rendõrökkel, helyette tojásokat dobáltak, és vezetõség-ellenes dalokat skandáltak. Mikor az öt fõszurkoló visszatért társai közé, a tüntetésnek vége, az üzenet átadva.
Zebraportál
--------------------------------------------------------------------------
Egyébként Cannavaro basztatásával nem értek egyet,õt nincs miért hibáztatni szerintem.
ez mondjuk csak egy elbaszott Süsü,nincsenek szavak erre a szarra
4-1
3-1
2-1-es vereség, csak én látom?
amúgy néztem a meccset, elsõ félidõ gyalázatosan szar volt, a második is, de ott legalább volt egy 20 perc, amikor még némi akarást is látni véltem a játékosokon
2. Catania gól után kikapcsoltam a tv-t :/ Tiagot minimum a Póba kéne lõni, nem értem, hogy kerülhet -nem, hogy a kezdõcsapat közelébe- a kezdõcsapata.
psnid HaTeBeKa
és szerintem sokaknak elege lett ebbõl az egészbõl
persze a Juve az Juve, de fogy a türelem
Körülbelül 3,000 szurkoló gyûlt össze az Olimpico elõtt és Andrea Agnelli-t követelték elnöknek. Ugyanakkor nyílt találkozót szorgalmaztak a vezetõség és a szurkolói csoportok vezérei között.
“A tervünk változatlan, és bízunk Ferrara csapatában,” biztosított mindenkit Blanc.
“Még keményebben kell dolgoznunk, úgyhogy a karácsonyi szünet pont jókor jön számunkra. Megértem a szurkolók dühét, hiszen nagyok az elvárások a Juventus-al szemben.”
Blanc ugyanakkor tagadott minden változtatást és nagy januári bevásárlást.
“Nem nyúlunk a kerethez. Elég minõségi játékosunk van, csak ennek meg kell mutatkoznia a jobb eredmények eléréséhez.
“Nehéz megérteni, hogy egyes játékosok miért nem adnak ki mindent magukból. Jelenleg Diego és Felipe Melo sem játszik tõlük elvárt módon.”
“Ugyanazt a csalódottságot érezni az öltözõben, amit a szurkolóink is éreznek a lelátókon. Nem tagadhatjuk, hogy az eredmények nem olyanok, mint amilyeneket egy ekkora klubtól elvárnak. Nagyon nehéz idõszakon megyünk keresztül.”
A Bianconeri-ket tojásokkal dobálták meg saját szurkolóik a Catania elleni meccset megelõzõen.
“Most vagyunk a vihar sûrûjében, de ha egységesek tudunk maradni, kikeveredhetünk belõle. Szeretek vitorlázni, és nem hagyom el a hajót.”
Ferrara sokak meglepetésére a 35. percben lecserélte Felipe Melo-t, mert hibáit követõen a nézõk elkezdték inzultálni õt.
“Felipe kicsit sok hibát vétett ma, ezért döntöttem a csere mellett. Megértem, hogy problémái vannak, és készen állok ezeket megbeszélni vele.”
A Juve mindössze 18 pontot gyûjtött az utóbbi 13 fordulóban, ami hattal kevesebb, mint tavaly ilyenkor.
“Ha elemeznem kellene a problémát, biztosan nem a médián keresztül tenném. Ráadásul, ha csak egy probléma lenne, már régen orvosoltam volna,” mondta az edzõ.
“Az utolsó három hónapban egyszerûen nem jönnek össze a dolgok. Az idény elejét nagyon jól kezdtünk. Mostanság viszont gyengén szerepelünk, de ismétlem, ez nem csak egyetlen dologtól függ.
“Nem hiszem, hogy januárban játékosokat kell igazolnunk. Diego és Felipe Melo klasszis játékosok és meg fogják oldani a problémáinkat.”
juventushungary
Hajrá Magyarország!
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ Juventus szimpatizánsai nem éppen szívélyes fogadtatásban részesítették a mai mérkõzésre érkezõ játékosokat és Ciro Ferrara vezetõedzõt. Többek között tojással dobálták meg a csapat buszát, valamint hangos füttyszóval adtak hangot nemtetszésüknek.
Sokan a Catania elleni meccs kezdõ sípszava után is folytatták a tüntetést, és hátat fordítottak a pályának.
No comment, jobb hogy nem láttam a meccset...
Ciro remélem önként lemond meccs után. mégis szebb lenne mint egy kirúgás. senkinek se lenne jó ha az ultrák bedühödnek, mert amint itt olvasom elégg rossz a kedvük nekik is.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
1. Felgyújtom a TV-t
2. Megyek valahová tüntetni Ferrara ellen..
FASZOM KIVAN. DE KOMOLYAN.
Nincs semmi elképzelés a játékban. Beléjük van beszélve, hogy két védõ vigye fel a labdát, adják ne, aztá a többiek meg kezdjenek vele, amit akarnak.. <#boxer>#boxer>
és ez a FAVÁGÓ Tiago... MI A FASZÉRT KELL Õ NEKÜNK???
Megye 3-ban nem kéne ide Anarcsra...
ALEEEEX papa gyere máááár és rakj rendet!!!
Köszi <#vigyor>#vigyor>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
megértem az ottlévõ szurkolókat, én is kb. ezt csinálnám a helyükben
egyébként nem nézem a meccset, mert tartom magam azon fogadalmamhoz hogy idén már nem nézek meccset. elég nehéz kibírni, de talán jobb mint az akár napokig tartó rosszkedve egy-egy meccs után.
eredmény alapján nem mi rúgtuk a tizit...
-közbe tizi óje-

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
más:a hivatalos oldalon cáfolták Hiddink megkeresését és állítják hogy kibaszottul nagyon hisz mindenki Ciroban.nem szokásuk ilyeneket kitenni.elképzelhetõ,hogy Hiddink menedzsere akarta felnyomni az "árát"