44078
-
#30778 A dán válogatott útja az Anfieldre vezet.
A Juventus középpályása, Christian Poulsen a jövő héten fogja aláírni a liverpooli szerződését, állítja a játékos ügynöke. A Goal.com UK a múlt hónapban feltárta, hogy a Vörös Ördögök főnöke, Roy Hodgson célpontja Poulsen lesz, ha Javier Mascherano az Interbe igazol. Miután kiderült, hogy a Juve új edzője, Luigi Del Neri követelményeinek nem tesz eleget a játékos, a dán válogatottat közvetlenül az Anfielddel hozták szóba. Az Ekstra Bladet-nek a játékos ügynöke, Jorn Bonnesen azt mondta, hogy mindkét féllel tárgyal és hét napon létrejöhet az üzlet.
„Kevesebb, mint egy hét van a dolgok elintézéséig. Talán már a jövő hét elején vége lesz. Christian Poulsen, Roy embere. Védekező középpályásként fog játszani Liverpoolban. Boldogan és pozitív benyomásokkal térek haza.” – mondta a játékos ügynöke.
--------------------------------------------------------------------------------
Azért nem panaszkodhat, a Sevillaból eljutott a Liverpoolba, a Juve érintésével, egy ilyen szar szezon után, 30 évesen. -
#30777 tényleg itt van még Tiago barátunk. el is felejtettem a hülye fejét. végén még ő marad a nyakunkon a magas fizetésével.
két szélső védő kell mindenképpen, és Krasic is.
de állítólag kaptak valami ultimátumot is, hogy el kell fogadniuk a bejövő ajánlatokat, ha nem akarnak egy egész szezont a lelátón eltölteni.
tegnap volt egy olyan pillanatom amikor Diegot azonnal eladtam volna. pont akkor mutatta a kamera amikor olyan képpel ült a padon mint a kisgyerek akitől elvették a játékát és senki nem segíti visszaszerezni. talán pont Alex gólja után volt. megérthetné, hogy nem egyedül van arra a posztra + mutatni is kellene már valami kiemelkedőt ha állandó lehetőséget akar
-
#30776 Kapusok: Marchetti (Cagliari), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna)
Védők: Antonini (Milan), Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Lucchini (Sampdoria), Molinaro (Stuttgart), Motta (Juventus)
Középpályások: De Rossi (Roma), Lazzari (Cagliari), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pepe (Juventus)
Csatárok: Amauri (Juventus), Balotelli (Inter), Borriello (Milan), Cassano (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal) -
#30775 Szvsz. Tiago, Grosso, Zebina, Grygera eladása égetőbb probléma, mint Poulsené, én nem bírtam/nem bírom a dánt, de csereemberenk tökéletes szerintem.Viszont, ha ez nyitja meg az utat Krasics felé, akkor menjen, tekintve, hogy a fent említett játékosoktól nem lesz könnyű megszabadulni.
Ha még akarunk igazolni, a következő hetekben bele kell húzni, Krasic, és még egy baloldali védő jöhetne, ez lenne a minimum. -
#30774 Valaki belinkelhetné a keretet. Lusta vagyok megkeresni :) -
#30773 én is szívesen mennék Grazba. csak tényleg az a baj, hogy autóval még 4en is megosztva a költségeket elég sokba fájna. az lenne jó ha utazási iroda szerverzne buszos kimenetelt, de ilyet meg nem nagyon csinálnak. esetleg ha meghírdetnék a nagy Juvés magyar oldalakon, hogy mindenki írjon x cégnek egy mailt, hátha akkor belemennének.
más:
Poulsen jövő héttől a pool játékosa, legalábbis az ügynöke ezt mondja ami egy biztos forrás.
érdekes döntés. ok, hogy magas a fizuja, de így csak 3 játékosunk maradt arra a posztra. Sissoko sérülékeny + nemsokára jön neki az időszak amikor nem eszik húst. Melo elég gyakran eltiltott. Marchisionak meg nem árt néha egy kis pihenő, mert mindenhol helyt kell állnia, végig nem lehet ott a pályán egész szezonban.
azért legalább remélem az a pénz visszajön mint amennyiért vettük -
#30772 Moli is bent van:D
ha lesz zsém akkor én benne lennék a grazi túrában -
#30771 néztétek a válogatott keretet? Amauri álma teljesült, Prandelli megnézi mit tud válogatott mezben. szokás szerint mi adjuk a védelem nagy részét a válogatottnak, szerintem ez az éles meccseken sem fog változni.
ja és úgy néz ki mostantól midenkinek vinni kell magával egy szatyor banánt ha behívják a válogatottba, mert a majmot etetni kell :D -
#30770 Én csak 120 km re vagyok Graztól ott a helyem:D -
#30769 Fehérvárról le se kell térni a 8-as útról utána A2-es és Graznál le a pályáról. 10 napos osztrák autópálya matrica 7.9 ojró. Én is benne lennék az útban. -
#30768 Kell valaki kocsival, összedobjuk a benyapénzt... :] -
#30767 én is néztem kettőt, innen ózdról, az egyik 570 másik 590 km, a költsége meg 25-30 eFT és ebben még jegy nincs. :( -
#30766 Utánanéztem, Pestről két féleképpen lehet menni:
E60-ason, majd az A2-es autópályán Bp-Győr-Bécs-Graz 429 km vagy az M7-esen Bp-Székesfehérvár-Siófok-Nagykanizsa-Graz 399 km, de nagyjából időben ugyanannyi a kettő.
A baj csak az időponttal van: augusztus 19, csütörtök. Még meglátjuk. -
#30765 Nincs mese, akkor menni kell. :)))) Ale meg gyönyörű gólt lőtt. -
#30764 Na ja...:D -
#30763 az az egy bajom van, hogy ez is 500 km :D -
#30762 utazunk? :D -
#30761 próféta :)
A Sturm Graz lesz az ellenfél. -
#30760 Sturm GRaz lesz az ellenfél és idegenbe kezdünk -
MarcelloLippi #30759 Nos a véleményem, szerintem jót tett a srácoknak egy ilyen meccs, gondolok itt a szakadó esőre és a körülményekre.
Alex óriási gólt lőtt, nem is tudom 32-34-ről. Én azt mondom, ha Ő formába lendül, akkor gól. Hiába lassú, vagy nem bír 90 percet. De technikás és ha bombaformában van, akkor akárkit ki-lecselez és gólt lő. :)
Amaurit nem bírom, ez van, adjuk már el!!!:D -
#30758 Gyönyörű szabi volt, mint szinte mindig, ellenfélnek pedig nekem 8 ki jön, nyerni kell bármelyik ellen is. -
#30757 baszki Alex ez túldurva volt:D
kapjuk a Sturmot! -
#30756 egyiknek se szabad gondot okoznia.
Alex előtt meg le a kalappal. Óriási gól volt. és még kettőt lőhetett volna. Alex kell a kezdőbe -
paly90 #30755 őket kaphatjátok...
APOEL Nicosia (ciprusi)
Lech Poznan (lengyel)
Sturm Graz (osztrák)
Dundee United (skót)
Aktobe (kazah) -
Csörcsike #30754 Nagyon nagy gólt lőtt. Szerintem ezzel megmutatta, hogy ott a helye a csapatban. Nagyon örülnék annak, ha valamelyik magyar csapat kapná a Juvét ellenfélnek, mert nagyon szeretnék, már kimenni egy jó kis Juve meccsre itthon. Nagyon sok embernek okozna boldogságot szerintem az ha itthon láthatná ezeket a sportolókat pályára lépni. Én sokszor jártam már Olaszországban és nagyon szeretném ha itthon is ki tudnék menni egy igazi jó kis Juve meccsre!! Grat a csapatnak a meccsen mutatott formához. Remélem idén ismét harcban leszünk a bajnoki címért és a végén meg is nyerjük. -
#30753 A meccset nem láttam, de Alex megint megmutatta, hogyan is kell szabadot lőni. :) -
#30752 van kemelés. az nso megadt a választ.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el-egyik-magyar-csapat-sem-kiemelt-a-liverpool-a-juve-a-psv-is-johet-2039879
Győrt akarom!!!! :D -
#30751 még lesz egy kör, ott már jöhet egy kemény ellenfél. bár nem tudom van-e kiemelés vagy hasonló a sorsoláskor. ma sorsolnak ha jól tudom -
#30750 GRAZIE CAPITANO!
-
#30749 Nah a Capitano hozta amit kellett :)
Még mindig nem érzem az átütő erőt a csapatban, de azért még reménykedek.
Van még selejtező, amit játszanunk kell, vagy bent vagyunk a főtáblán? Eddig nem nagyon követtem az EL--t érthető okokból :)
Más.
Ez a szám nincs meg valakinek MP3-ban?
Köszi előre is. -
#30748 ez mekkora volt. Capitano nem tud kiöregedni -
Laccyka93 #30747 ALEEEEEEEEEXXX!!!! Micsoda gól! Hát igen.. -
#30746 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#30745 Na mi van, még nem kaptunk 5m-est? -
#30744 élvezhetetlen ez a meccs ilyen embertelen körülmények között. le kellene fújni aztán majd valamikor újrajátszuk.
nem gurul semmit a labda. mindenki bokáíg érő vízben szaladgál.
még a végén mi ba**unk rá, mert a technikás játékosok akikre a támadásaink épülnek igazából semmit sem tudnak csinálni.
lett volna már egy jogos tizenegyesünk, de spori nem adta meg... -
#30743 próbálgasd, mert most váltott az ember másik csatornára aki üzemelteti.
egyébként majdnemhogy focira alkalmatlan a pálya annyira esik az eső. -
#30742 nekem az állandóan akad :(
-
#30741 http://sporting-tv.yolasite.com/channel-2 (veetle szükséges)
jó kép, hozzáértő angol szakértők a stúdióban
kezdőnk ugyanaz mint az odavágón -
#30740 azaz játékjogát játékjogit helyett :D nem tudom hogy csináltam, a két betű még csak nem is egymás mellett van :)
lesz olyan aki csak felvételről nézi a meccset és nem szenved a streamekkel?
én a stream mellett döntöttem -
#30739 opciós joga van megvenni a fele játékjogit. ez megint egy újítás, nem tudom miket tudnak még kitalálni :)