Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Boldog Új Évet Mindenkinek!

Grove4
BUÉKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Boldog remélhetõleg Juventus sikerekben gazdak Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! 😊

nono84
Amíg még le tudom írni....Buék minden Juventinonak és egy jobb évet kívánok....!<#eljen>

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
erre nem lehet adni, mert ki tudja mennyit képesek fizetni akár egy döntetlenért is

9csöves9
2-2 lett a meccs,Seba és Poulsen góljaival.idegenben jó az iksz!faszkivan.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Kedden néhány forrás már kész tényként közölte, hogy a Juventus és Guus Hiddink megegyezett egymással, így január 2-ától a holland edzõ irányítja a torinói csapatot, a szakember ügynöke azonban lecsillapította a kedélyeket.
„Nem igaz a hír. Guus jelenleg Kenyában tölti a szabadságát, és január 10-ig ott is marad. Csak azután dönt a jövõjérõl, hogy visszajött Afrikából – idézi a Tuttosport Cees van Niewenhuizent. – Semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptunk a Juventustól. Mint már mondtam, most Kenyában tartózkodik, így kivel is tárgyalhatna, talán az oroszlánokkal? Én Franciaországban vagyok, és a családommal törõdöm.”

limperatore
hát hiddinkkel jól jártok az biztos, legalább milant majd elveritek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
holnap haknizunk egyet az Al Ittihad otthonában

keret:Chimenti, Manninger, Pinsoglio, Alcibiade, Ariaudo, Cannavaro, Grygera, Grosso, Legrottaglie, Molinaro, De Ceglie, Marchisio, Marrone, Poulsen, Rossi, Tiago, Amauri, Del Piero, Giovinco, Immobile, Trezeguet

a meccset 18.15-tõl közvetíti Dino a blogján!

forzajuve5
ha igaz akkor egy-két napon belül hivatalos lesz. addig viszont várnunk kell

Grove4
A legújabb pletykák szerint a holland szakember elkötelezte magát a Juventus csapatához.

Hollandiából származó információk szerint a vezetõség új tagja, Roberto Bettega és Guus Hiddink között megszületett a megállapodás, miszerint a tréner átveszi Ciro Ferrara helyét.

A Juventus csapata kiábrándítóan szerepelt elmúlt meccsein, a Bajnokok Ligájából is kiesett. Mindezekért elsõsorban Ferrarát tette a média és a szurkolótábor felelõssé, és bár Jean-Claude Blanc többször is kiállt az edzõ mellett, mégis egyre több pletyka látott napvilágot menesztésével kapcsolatban.

Az elmúlt hetekben Hiddink ügynöke egy angol lapnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy kliensét megkeresték a Bianconeri részérõl, ám ezt a torinói csapat vezetõsége cáfolta. Ezután Luiz Felipe Scolari árulta el, hogy õt is megkeresték, sõt el is utasította az ajánlatot.

Az Il Corriere dello Sport most mégis arról számol be, hogy Guus Hiddink maradt a Juve elsõ számú célpontja, és Bettega - annak ellenére, hogy csak most nevezték ki -, már egy hónapja a holland szakember Torinóba csábításán dolgozik.

Bennfentesek szerint sokat elárul, hogy Bettega tegnapi sajtótájékoztatóján nem erõsítette meg Ferrara pozícióját, így a fiatal tréner akár már a napokban lapátra kerülhet.
(Juventus FC Blog)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
annyira nem hülyeség az elsõ cikk,szerintem a rendes szövegkörnyezetében,na meg nem kétszeres fordítás után van benne igazság

megkaptam a Misur féle könyvet,hát vaskosabbra számítottam.de jónak tûnik.megemlíti azt a cikket amiben õ írt elõször Alexrõl az "ns"-ben,valahol megvolt nekem is majd elõkerítem

forzajuve5
második cikk érdekessége, hogy akkor mégis ezerrel megy a háttérben az edzõkeresés ha valóban felkeresték Scolarit.
elsõ cikket meg jobb el se olvasni...

9csöves9
reméljük lesz is belõle valaki.Chiello meg szerintem biztos marad,emlékszem hogy kinevettem amikor kijelentette még egy kissé suta balhátvédként,hogy õ majd a Juve ikonja lesz😊

forzajuve5
goal.com szerint 700ezer euro a gyerek ára

számomra aggodalomra ad okot, hogy egyre többet cikkeznek Chiellini manchesterbe való igazolásáról(minkét ottani csapat leigazolná). ha igazak a hírek akkor remélem a szíve dönt és nem a pénztárcája

A téli átigazolási szezonban a Juventushoz igazol Carlos Garcia, a Djurgarden 16 éves svéd futballistája.

A hátvédposztokon bevethetõ tehetséget – aki ebben az évben már edzett a torinói csapatnál – az Inter, a Milan és a Tottenham is szerette volna megszerezni.
Grove4
Viszont mindenkinek😄

Zsolti9014
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

Hajrá Magyarország!

Grove4
a HJFS már megszûnt,csak a fórum van.

forzajuve5
http://lavecchiasignora.blog.hu/ ez egy nagyon jó blog
akkor van még a http://hjfs.hu/ is

VéLacc
végülis a juventushungary csak 2 éve sima juventushungary.hu <#bee1>

(G)io vinco

james69holden
<#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Grove4

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
9csöves9
juventusfc.hu.az oldal konkrétan nem frissült már 1000 éve,de a fórum az pörög

james69holden
Sziasztok!

Szeretném összegyûjteni a magyarországi Juventus portálokat/fórum topicokat!
Utóbbiból a NSO ill. indexest ismerem (meg persze ezt az SG-st), honlapokból meg ezeket:
http://juventuz.freeblog.hu/
http://juventushungary.atw.hu/
http://zebra.gportal.hu/

Mik vannak még?

Kellemes karácsonyi ünnepeket és ennél mindenképp jobb (Juve)évet kívánok mindenkinek!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

forzajuve5
grat! majd egy kép jöhet róla 😊

Fabio Capello
Höhö, karácsony alkalmából nagyapámtól kaptam egy rendelt Juve sálat 😊

gercse
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

9csöves9
hát konkrétan már nincs.még anno Moggiék takarították el õket,azóta néha felvillan a drapijuk de szerintem csak nosztalgia

ForzaInter
Pedig Fighters régen erõs csoport volt..

Irriducibili nincs már?

Yo, Bitch!

9csöves9
a sudban van a Drughi és a Bravi Ragazzi(a vikingbõl kiváltak+egyebek),a nordban meg a Viking,Nucleo,Tradizione(fighters).a sudban egyértelmûen a Drughi a legerõsebb csoport,a nordban meg a Viking.a Tradizione nagyon gyenge,közelébe se ér régi a Fightersnek,hála a kitiltásoknak illetve hogy jópár húzónév csücsült a rendõrségen.azóta már kiengedték õket,de nem mindenki tért vissza,többek között a legfontosabb láncszemük sem

Breki33

Fabio Capello
Kellemes karácsonyt mindenkinek! 😊

ForzaInter
Drughiból meg senki?

Am ki most a kanyar vezetõ csoportja? Vagy mindkét kanyarnak van 1 vezetõ csoportja?
Meg hogy helyezkednek el csoportok mert tudom egyik fele nordban másik fele sudban van. Csöves vagy vki felvilágosíthatna😄

Yo, Bitch!

nono84
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

#27402: inkább Hiddink. Scolari a Chelseanél bebukott és most egy istenhátamögötti helyen edzõsködik ezért nem nagyon bízok benne.

9csöves9
Bettega hivatalos.kezdetnek jó

Bár a Juventus együttesénél megerõsítették állásában a sokat kritizált Ciro Ferrara vezetõedzõt, a Tuttosport híre szerint mégis távozhat a korábbi válogatott védõ. A lap már az utódját is megnevezte, információi szerint Luiz Felipe Scolari érkezhet Torinóba.
Hirdetés

A brazil válogatott korábbi szövetségi kapitánya jelenleg az üzbég Bunyodkor szakvezetõje, de meggyõzõ ajánlat esetén valószínûleg visszatérne Európába, ahol a portugál válogatott szakvezetõjeként és a Chelsea mestereként is dolgozott már.

A hírek szerint Scolarit egyelõre a szezon végéig alkalmazná a Juventus, de ha a rutinos szakvezetõ teljesíti a célkitûzéseket, szerzõdését meghosszabbítanák a bajnokság után.

Az olaszul jól beszélõ Scolarival szemben az is elvárás lenne, hogy a klub három brazilját a helyes irányba terelje. Amauri, Diego és Felipe Melo összesen 72 millió eurójába került a piemonti együttesnek, ám Ferrara irányítása alatt messze kerültek a legjobb formájuktól.

A Juventus egyelõre nem kommentálta a Scolari érkezésével foglalkozó híreket.
minimize
11/4 gól. láttam ennél rosszabbat is tõle, de hát a vezetés tudja.
most tuti, hogy 22,8milliót nem adna érte senki, mint anno a Juve.

No one can stop Death!

9csöves9
szinte biztos,hogy az interhez megy

Boldog karácsonyt mindenkinek,na meg szebb jövõt!

A Juventus bejelentette, hogy Roberto Bettega szerdától a klub igazgató-helyetteseként dolgozik tovább.
Bettega a 2006-os vesztegetési botrány után mondott le igazgatói posztjáról, annak ellenére, hogy õ maga közvetlenül nem volt érintve a dologban.
Zsolti9014
értlek. sajnos ezek azok a dolgok amikkel kapcsolatban mostanában nem vagyok képben.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Láttad a mostani félszezonját??Meg a tavalyi második felet(kb.)??Utóbbi idõban csak egy idegbeteg a pályán és kb nem csinál semmit,leviszi az alapvonalhoz és leáll cselezgetni,ami kb annyit jelent,hogy belevezeti a védõbe,abszolút rossz formában van.

minimize
nem akarok Ágyúsként "belekotyogni", de nem értem a mai nso-s cikket arról, hogy Amauri is mehet....õ egy jó játékos, számomra is. miért engedik el??!

No one can stop Death!

forzajuve5
Pandevnek felbontották a szerzõdését így most õ is téma lett nálunk az újságok szerint

9csöves9
Ledesma szerzõdése nyáron lejár,ráadásul Lotito számûzte a keretbõl.teljesen reális ez az ár

forzajuve5
szerintem csak Bettega visszatérése miatt indult be az átigazolási pletyka gépezete