44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    A dán válogatott útja az Anfieldre vezet.

A Juventus középpályása, Christian Poulsen a jövő héten fogja aláírni a liverpooli szerződését, állítja a játékos ügynöke. A Goal.com UK a múlt hónapban feltárta, hogy a Vörös Ördögök főnöke, Roy Hodgson célpontja Poulsen lesz, ha Javier Mascherano az Interbe igazol. Miután kiderült, hogy a Juve új edzője, Luigi Del Neri követelményeinek nem tesz eleget a játékos, a dán válogatottat közvetlenül az Anfielddel hozták szóba. Az Ekstra Bladet-nek a játékos ügynöke, Jorn Bonnesen azt mondta, hogy mindkét féllel tárgyal és hét napon létrejöhet az üzlet.

„Kevesebb, mint egy hét van a dolgok elintézéséig. Talán már a jövő hét elején vége lesz. Christian Poulsen, Roy embere. Védekező középpályásként fog játszani Liverpoolban. Boldogan és pozitív benyomásokkal térek haza.” – mondta a játékos ügynöke.
    --------------------------------------------------------------------------------

Azért nem panaszkodhat, a Sevillaból eljutott a Liverpoolba, a Juve érintésével, egy ilyen szar szezon után, 30 évesen.
  • forzajuve5
    tényleg itt van még Tiago barátunk. el is felejtettem a hülye fejét. végén még ő marad a nyakunkon a magas fizetésével.
    két szélső védő kell mindenképpen, és Krasic is.
    de állítólag kaptak valami ultimátumot is, hogy el kell fogadniuk a bejövő ajánlatokat, ha nem akarnak egy egész szezont a lelátón eltölteni.

tegnap volt egy olyan pillanatom amikor Diegot azonnal eladtam volna. pont akkor mutatta a kamera amikor olyan képpel ült a padon mint a kisgyerek akitől elvették a játékát és senki nem segíti visszaszerezni. talán pont Alex gólja után volt. megérthetné, hogy nem egyedül van arra a posztra + mutatni is kellene már valami kiemelkedőt ha állandó lehetőséget akar
  • nono84
    Kapusok: Marchetti (Cagliari), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna)
    Védők: Antonini (Milan), Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Lucchini (Sampdoria), Molinaro (Stuttgart), Motta (Juventus)
    Középpályások: De Rossi (Roma), Lazzari (Cagliari), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pepe (Juventus)
    Csatárok: Amauri (Juventus), Balotelli (Inter), Borriello (Milan), Cassano (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal)
  • Grove4
    Szvsz. Tiago, Grosso, Zebina, Grygera eladása égetőbb probléma, mint Poulsené, én nem bírtam/nem bírom a dánt, de csereemberenk tökéletes szerintem.Viszont, ha ez nyitja meg az utat Krasics felé, akkor menjen, tekintve, hogy a fent említett játékosoktól nem lesz könnyű megszabadulni.

Ha még akarunk igazolni, a következő hetekben bele kell húzni, Krasic, és még egy baloldali védő jöhetne, ez lenne a minimum.
  • Csacsi
    Valaki belinkelhetné a keretet. Lusta vagyok megkeresni :)
  • forzajuve5
    én is szívesen mennék Grazba. csak tényleg az a baj, hogy autóval még 4en is megosztva a költségeket elég sokba fájna. az lenne jó ha utazási iroda szerverzne buszos kimenetelt, de ilyet meg nem nagyon csinálnak. esetleg ha meghírdetnék a nagy Juvés magyar oldalakon, hogy mindenki írjon x cégnek egy mailt, hátha akkor belemennének.

más:

Poulsen jövő héttől a pool játékosa, legalábbis az ügynöke ezt mondja ami egy biztos forrás.
    érdekes döntés. ok, hogy magas a fizuja, de így csak 3 játékosunk maradt arra a posztra. Sissoko sérülékeny + nemsokára jön neki az időszak amikor nem eszik húst. Melo elég gyakran eltiltott. Marchisionak meg nem árt néha egy kis pihenő, mert mindenhol helyt kell állnia, végig nem lehet ott a pályán egész szezonban.
    azért legalább remélem az a pénz visszajön mint amennyiért vettük
  • 9csöves9
    Moli is bent van:D

ha lesz zsém akkor én benne lennék a grazi túrában
  • forzajuve5
    néztétek a válogatott keretet? Amauri álma teljesült, Prandelli megnézi mit tud válogatott mezben. szokás szerint mi adjuk a védelem nagy részét a válogatottnak, szerintem ez az éles meccseken sem fog változni.
    ja és úgy néz ki mostantól midenkinek vinni kell magával egy szatyor banánt ha behívják a válogatottba, mert a majmot etetni kell :D
  • Forza Italia
    Én csak 120 km re vagyok Graztól ott a helyem:D
  • nono84
    Fehérvárról le se kell térni a 8-as útról utána A2-es és Graznál le a pályáról. 10 napos osztrák autópálya matrica 7.9 ojró. Én is benne lennék az útban.
  • Fabio Capello
    Kell valaki kocsival, összedobjuk a benyapénzt... :]
  • Zsolti9014
    én is néztem kettőt, innen ózdról, az egyik 570 másik 590 km, a költsége meg 25-30 eFT és ebben még jegy nincs. :(
  • Trunks
    Utánanéztem, Pestről két féleképpen lehet menni:
    E60-ason, majd az A2-es autópályán Bp-Győr-Bécs-Graz 429 km vagy az M7-esen Bp-Székesfehérvár-Siófok-Nagykanizsa-Graz 399 km, de nagyjából időben ugyanannyi a kettő.

A baj csak az időponttal van: augusztus 19, csütörtök. Még meglátjuk.
  • Trunks
    Nincs mese, akkor menni kell. :)))) Ale meg gyönyörű gólt lőtt.
  • Grove4
    Na ja...:D
  • Zsolti9014
    az az egy bajom van, hogy ez is 500 km :D
  • Fabio Capello
    utazunk? :D
  • Zsolti9014
    próféta :)
    A Sturm Graz lesz az ellenfél.
  • Forza Italia
    Sturm GRaz lesz az ellenfél és idegenbe kezdünk
  • MarcelloLippi
    Nos a véleményem, szerintem jót tett a srácoknak egy ilyen meccs, gondolok itt a szakadó esőre és a körülményekre.
    Alex óriási gólt lőtt, nem is tudom 32-34-ről. Én azt mondom, ha Ő formába lendül, akkor gól. Hiába lassú, vagy nem bír 90 percet. De technikás és ha bombaformában van, akkor akárkit ki-lecselez és gólt lő. :)
    Amaurit nem bírom, ez van, adjuk már el!!!:D
  • gercse
    Gyönyörű szabi volt, mint szinte mindig, ellenfélnek pedig nekem 8 ki jön, nyerni kell bármelyik ellen is.
  • 9csöves9
    baszki Alex ez túldurva volt:D

kapjuk a Sturmot!
  • Forza Italia
    egyiknek se szabad gondot okoznia.

Alex előtt meg le a kalappal. Óriási gól volt. és még kettőt lőhetett volna. Alex kell a kezdőbe
  • paly90
    őket kaphatjátok...
    APOEL Nicosia (ciprusi)
    Lech Poznan (lengyel)
    Sturm Graz (osztrák)
    Dundee United (skót)
    Aktobe (kazah)
  • Csörcsike
    Nagyon nagy gólt lőtt. Szerintem ezzel megmutatta, hogy ott a helye a csapatban. Nagyon örülnék annak, ha valamelyik magyar csapat kapná a Juvét ellenfélnek, mert nagyon szeretnék, már kimenni egy jó kis Juve meccsre itthon. Nagyon sok embernek okozna boldogságot szerintem az ha itthon láthatná ezeket a sportolókat pályára lépni. Én sokszor jártam már Olaszországban és nagyon szeretném ha itthon is ki tudnék menni egy igazi jó kis Juve meccsre!! Grat a csapatnak a meccsen mutatott formához. Remélem idén ismét harcban leszünk a bajnoki címért és a végén meg is nyerjük.
  • Zsolti9014
    A meccset nem láttam, de Alex megint megmutatta, hogyan is kell szabadot lőni. :)
  • forzajuve5
    van kemelés. az nso megadt a választ.
    http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el-egyik-magyar-csapat-sem-kiemelt-a-liverpool-a-juve-a-psv-is-johet-2039879

Győrt akarom!!!! :D
  • forzajuve5
    még lesz egy kör, ott már jöhet egy kemény ellenfél. bár nem tudom van-e kiemelés vagy hasonló a sorsoláskor. ma sorsolnak ha jól tudom
  • cassoneitaly
    GRAZIE CAPITANO!

• Csacsi
    Nah a Capitano hozta amit kellett :)

Még mindig nem érzem az átütő erőt a csapatban, de azért még reménykedek.

Van még selejtező, amit játszanunk kell, vagy bent vagyunk a főtáblán? Eddig nem nagyon követtem az EL--t érthető okokból :)

Más.
    Ez a szám nincs meg valakinek MP3-ban?

Köszi előre is.
  • forzajuve5
    ez mekkora volt. Capitano nem tud kiöregedni
  • Laccyka93
    ALEEEEEEEEEXXX!!!! Micsoda gól! Hát igen..
  • forzajuve5
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Grove4
    Na mi van, még nem kaptunk 5m-est?
  • forzajuve5
    élvezhetetlen ez a meccs ilyen embertelen körülmények között. le kellene fújni aztán majd valamikor újrajátszuk.
    nem gurul semmit a labda. mindenki bokáíg érő vízben szaladgál.
    még a végén mi ba**unk rá, mert a technikás játékosok akikre a támadásaink épülnek igazából semmit sem tudnak csinálni.

lett volna már egy jogos tizenegyesünk, de spori nem adta meg...
  • forzajuve5
    próbálgasd, mert most váltott az ember másik csatornára aki üzemelteti.

egyébként majdnemhogy focira alkalmatlan a pálya annyira esik az eső.
  • Csacsi
    nekem az állandóan akad :(
  • forzajuve5
    http://sporting-tv.yolasite.com/channel-2 (veetle szükséges)
    jó kép, hozzáértő angol szakértők a stúdióban

kezdőnk ugyanaz mint az odavágón
  • forzajuve5
    azaz játékjogát játékjogit helyett :D nem tudom hogy csináltam, a két betű még csak nem is egymás mellett van :)

lesz olyan aki csak felvételről nézi a meccset és nem szenved a streamekkel?
    én a stream mellett döntöttem
  • forzajuve5
    opciós joga van megvenni a fele játékjogit. ez megint egy újítás, nem tudom miket tudnak még kitalálni :)