Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
„Nem igaz a hír. Guus jelenleg Kenyában tölti a szabadságát, és január 10-ig ott is marad. Csak azután dönt a jövõjérõl, hogy visszajött Afrikából – idézi a Tuttosport Cees van Niewenhuizent. – Semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptunk a Juventustól. Mint már mondtam, most Kenyában tartózkodik, így kivel is tárgyalhatna, talán az oroszlánokkal? Én Franciaországban vagyok, és a családommal törõdöm.”
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
keret:Chimenti, Manninger, Pinsoglio, Alcibiade, Ariaudo, Cannavaro, Grygera, Grosso, Legrottaglie, Molinaro, De Ceglie, Marchisio, Marrone, Poulsen, Rossi, Tiago, Amauri, Del Piero, Giovinco, Immobile, Trezeguet
a meccset 18.15-tõl közvetíti Dino a blogján!
Hollandiából származó információk szerint a vezetõség új tagja, Roberto Bettega és Guus Hiddink között megszületett a megállapodás, miszerint a tréner átveszi Ciro Ferrara helyét.
A Juventus csapata kiábrándítóan szerepelt elmúlt meccsein, a Bajnokok Ligájából is kiesett. Mindezekért elsõsorban Ferrarát tette a média és a szurkolótábor felelõssé, és bár Jean-Claude Blanc többször is kiállt az edzõ mellett, mégis egyre több pletyka látott napvilágot menesztésével kapcsolatban.
Az elmúlt hetekben Hiddink ügynöke egy angol lapnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy kliensét megkeresték a Bianconeri részérõl, ám ezt a torinói csapat vezetõsége cáfolta. Ezután Luiz Felipe Scolari árulta el, hogy õt is megkeresték, sõt el is utasította az ajánlatot.
Az Il Corriere dello Sport most mégis arról számol be, hogy Guus Hiddink maradt a Juve elsõ számú célpontja, és Bettega - annak ellenére, hogy csak most nevezték ki -, már egy hónapja a holland szakember Torinóba csábításán dolgozik.
Bennfentesek szerint sokat elárul, hogy Bettega tegnapi sajtótájékoztatóján nem erõsítette meg Ferrara pozícióját, így a fiatal tréner akár már a napokban lapátra kerülhet.
(Juventus FC Blog)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
megkaptam a Misur féle könyvet,hát vaskosabbra számítottam.de jónak tûnik.megemlíti azt a cikket amiben õ írt elõször Alexrõl az "ns"-ben,valahol megvolt nekem is majd elõkerítem
elsõ cikket meg jobb el se olvasni...

számomra aggodalomra ad okot, hogy egyre többet cikkeznek Chiellini manchesterbe való igazolásáról(minkét ottani csapat leigazolná). ha igazak a hírek akkor remélem a szíve dönt és nem a pénztárcája
A hátvédposztokon bevethetõ tehetséget – aki ebben az évben már edzett a torinói csapatnál – az Inter, a Milan és a Tottenham is szerette volna megszerezni.
Szeretném összegyûjteni a magyarországi Juventus portálokat/fórum topicokat!
Utóbbiból a NSO ill. indexest ismerem (meg persze ezt az SG-st), honlapokból meg ezeket:
http://juventuz.freeblog.hu/
http://juventushungary.atw.hu/
http://zebra.gportal.hu/
Mik vannak még?
Kellemes karácsonyi ünnepeket és ennél mindenképp jobb (Juve)évet kívánok mindenkinek!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Am ki most a kanyar vezetõ csoportja? Vagy mindkét kanyarnak van 1 vezetõ csoportja?
Meg hogy helyezkednek el csoportok mert tudom egyik fele nordban másik fele sudban van. Csöves vagy vki felvilágosíthatna😄
Yo, Bitch!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
#27402: inkább Hiddink. Scolari a Chelseanél bebukott és most egy istenhátamögötti helyen edzõsködik ezért nem nagyon bízok benne.

Hirdetés
A brazil válogatott korábbi szövetségi kapitánya jelenleg az üzbég Bunyodkor szakvezetõje, de meggyõzõ ajánlat esetén valószínûleg visszatérne Európába, ahol a portugál válogatott szakvezetõjeként és a Chelsea mestereként is dolgozott már.
A hírek szerint Scolarit egyelõre a szezon végéig alkalmazná a Juventus, de ha a rutinos szakvezetõ teljesíti a célkitûzéseket, szerzõdését meghosszabbítanák a bajnokság után.
Az olaszul jól beszélõ Scolarival szemben az is elvárás lenne, hogy a klub három brazilját a helyes irányba terelje. Amauri, Diego és Felipe Melo összesen 72 millió eurójába került a piemonti együttesnek, ám Ferrara irányítása alatt messze kerültek a legjobb formájuktól.
A Juventus egyelõre nem kommentálta a Scolari érkezésével foglalkozó híreket.
most tuti, hogy 22,8milliót nem adna érte senki, mint anno a Juve.
No one can stop Death!
Boldog karácsonyt mindenkinek,na meg szebb jövõt!
Bettega a 2006-os vesztegetési botrány után mondott le igazgatói posztjáról, annak ellenére, hogy õ maga közvetlenül nem volt érintve a dologban.
Hajrá Magyarország!
No one can stop Death!