Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
alapból ilyen a képe,de biztos kurva ideges.meg legalább ahogy mutatják,folyamatosan pofázik ennek a két bohócnak

véget érhetne már ez a kibaszott rémálom,a 2. gólnak egyáltalán nem tudtam örülni

Melo-Alex csere kéne a félidõben,na meg valami csoda,mert én így sem bízok a 3 pontban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Bettega ideges vagy alapból vág ilyen képet állandóan? 😊

közben egy ritka szép öngól 😊.

mai játékunk megint nagyon gyenge. középpálya szinte nem is létezik, nem tudom ezzel a Melo gyerekkel mi a fene van már.
Chiellini hozza világklasszis formát, nem véletlen hogy a fél világ le szeretné igazolni 😊

hát elég hülye felállás, az tény :S
forzajuve5
egyelõre még nem merek örülni a vezetésnek, mert a Parma is elég sokat próbálkozik.

Trez meg jól lesérült :S ez nagyon nem hiányzott.
egyébként nem tartom szerencsésnek az egycsatáros játékot így hogy nincs Camo és Seba a két szélen akik a szélekrõl segíthetnének

Salihamidzic 0:1 😛
gercse
http://rojadirecta.com/

itt is ha megkeresed egy rakat van már

limperatore
az igen 😄 de szépen letakarították a pályát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
nem tudom hány órakor készült ez,de szerintem lesz meccs

http://webtv.fcparma.com/home/viewvideo/172.html

stream, lehet lesz veetle is
gercse
kár, pedig már néznék végre meccset, remélem bevetnek mindent

Csacsi
Lehet nem is kell steam. Forrás:juventuz.freeblog.hu

Elmaradhat a Parma-Juventus

Két mérkõzés megrendezése kérdéses ma délután az olasz bajnokságban, köztük a Parma-Juventus meccs is (a másik a Sampdoria-Palermo mérkõzés).

A La Stampa újság hírei szerint két Serie A mérkõzést halaszthatnak el a nagy havazás miatt: a Parma-Juventust a Tardiniben és a Sampdoria-Palermo meccset a Marassiban nem valószínû, hogy lejátsszák.

Parmában és Genovában tegnap délután óta erõsen havazik, így megismétlõdhet az, ami a 2009-es év utolsó játéknapján megtörtént, amikor is 4 mérkõzést töröltek.

10 cm-nyi hó borította a Tardini gyepét tegnap este, továbbá a nézõknek sem tudnának teljes biztonságot garantálni a pálya körüli jegesedés miatt.

Ugyanez a helyzet Liguriában, ahol a hõmérséklet 0°C körül mozog, ezért a pálya karbantartói már reggel 7 óra óta próbálják a pályát megtisztítani a hótól és a jégtõl.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
amint lesz beírom, de gondolom a többiek is írják majd, ha van valami

Csacsi
Majd valaki tud linket adni a mai meccsre, mert sajnos dolgozom.

9csöves9
a hivatalos oldalon írják,hogy ma együtt megy mozizni a csapat,a Sherlock Holmest nézik meg😄

9csöves9
most már hivatalos.sok sikert neki,legalább tudok kinek szurkolni a béelben😊

Fabio Capello
A német Bild információi szerint már csatlakozott a VfB Stuttgart edzõtáborozó keretéhez Cristian Molinaro, a Juventus balhátvédje.
Molinaro kedden átesik az orvosi vizsgálaton, és ha megfelel, a Stuttgart a szezon végéig kölcsönveszi, a nyáron pedig végleg megvásárolhatja négymillió euróért.

gercse
jó hirek ezek, Moli. szimpi volt nekem is, hajtott, csakhát a Juventusban nem elég hajtani

forzajuve5
akkor pakoljon gyorsan és mehet 😊

9csöves9
Tiago faterja azt nyilatkozta,hogy fiacskája nagyon megörült az Atletico hívásának és nagyon szeretne együtt játszani újra Simaoval

9csöves9
most beleolvastam egy magyar Atletico szájt hozzászólásaiba hát nem baszták a földhöz magukat Molitól.valamelyikük megjegyezte,hogy mintha látta volna jobb oldalon is játszani õt,szóval lehet jobb oldalra viszik.hát én nem akarom látni hogy ad be jobb lábbal😄

Grove4
Én is így vagyok vele,én sem sírok utánna ,de nem is fikázom(akinek nem inge...,nem az itteni fórumozókról van szó),szerintem semmivel nem -vagy,ha igen,akkor egy kicsivel rosszabb- mint Grosso.Remélem az Atleticoban jól játszik majd.Szimpi játékos.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
én simán õt játszattam volna idén,de hát Grossonak játékban kell lennie a vébére.amikor Ranieri folyamatosan játszatta,hozott egy stabil közepest.viszont "sajnos" ez egy jó Juveban nem lehet elég,szóval nem bánom hogy elmegy.remélem összejön neki a dolog,még lehet pár Atletico meccset is megnézek miatta😊

Grove4
Sokan,ahogy láttam így fórumokon,Juves oldalakon,fikázzák Molinarot,de nem értem miért ez a nagy gyûlölet,szvsz. nem volt rossz,hajtott,küzdött,voltak jó megmozdulásai,milliószor többet tett a csapatért mint a 30-as.Én mindenesetre pozitívan tekintek Molinaro felé és megköszönöm munkáját(milyen rendes vagyok,mi?😄).

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

a Hoffenheim is szerette volna kölcsönbe
Fabio Capello
Tiagot Maxi Rodriguezre bármikor, nagyon szívesen 😄

9csöves9
közben olvasom,hogy a Stuttgart is komolyan érdeklõdik/dött Moliért.várom már a Real mikor látja meg benne Roberto Carlost

9csöves9
egyre jobban körvonalazódnak az Atletivel a Molinaro,Tiago,Maxi Rodriguez bizniszek még a végén kijön belõle valami értelmes dolog.hát megjött Bettega😊

9csöves9
de kedvesek az arabok,adtak Alexnek egy bombát

9csöves9
jaj.

a négy védõ elõtt volt két szûrõ, elõttük két szelsõ a két oldalon, és elõttük középen a két csatár, a "szokásos" 4-4-2 nem ez, itt a két középsõ középpályás hátra volt vonva
9csöves9
az egy teljesen normális 4-4-2 volt,felesleges szétszedni ennyire

Capello 4-2-2-2-õt játszatott anno
Grove4
A 4-4-2-es felállás az utóbbi évtizedben sajátos ismertetõjegyévé vált a Juventusnak. Lippi, Capello, Deschamps és Ranieri is ezt a felállást játszatta csapatával inkább több, mint kevesebb sikerrel. Az eddig taktikai problémákkal küzködõ Ferrara most - Bettega tanácsára - visszatérhet a jól bevált taktikai elemhez.

A vasárnapi edzésen már a 4-4-2-õt gyakorolta a társaság a következõ felállással: Caceres, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro- Salihamidzic, Melo, Marchisio, De Ceglie- Diego, Trezeguet, ami inkább egy 4-4-1-1-hez lesz hasonlatos. A valószínûleg távozó Molinaro helyett Fabio Grosso lehet ott a csapatban, míg Del Piero és Amauri a kispadon kezdhet a Stadio Tardiniben. Giovinco, Iaquinta és Grygera külön dolgoztak kisebb-nagyobb sérülésük miatt, míg Momo Sissoko az afrikai tornán vesz részt januárban.(Zebraportál)

Grove4
GIANLUIGI BUFFON

LILIAN THURAM FABIO CANNAVARO GIORGIO CHIELLINI GIANLUCA ZAMBROTTA

EDGAR DAVIDS PATRICK VIEIRA PAVEL NEDVED

ZINEDINE ZIDANE

ALESSANDRO DEL PIERO DAVID TREZEGUET

VEZETÕEDZÕ: MARCELLO LIPPI

CSERÉK: CIRO FERRARA, PAOLO MONTERO, EMERSON, ANTONIO CONTE, MAURO CAMORANESI, FILIPPO INZAGHI, ZLATAN IBRAHIMOVIC.

Tuttosport szerint az évtized legjobb Juveja.
(Zebraportál)

WuFraZselic
hm, Ferrarat már ki is rúgták volna?

origon van egy cikk a serie a szezon elsõ felérõl, és egy diego-kép alá ez van írva "a juve kirúgott edzõje közel sem tudta kihozni a maximumot Diegóból"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zsolti9014
Bocs hogy csak most, de boldog újévet mindenkinek! 😄

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
még mindig olcsóbb lenne mint Mourinho, õ asszem évi 10 misit keres...

forzajuve5
látszat ellenére nem vagyunk egy nagy költségvetésû együttes. ami pénz volt azt most elviszi a stadionépítés, valamint sok elment a nyári igazolásokra. a meccsekre kevesen járnak, ezáltal jegybevétel elenyészõ, kiestünk bl-bõl ami szintén jelentõs pénzveszteség.
meg úgy egyébként is minek kell egy embernek ilyen sok pénz keresni? 😊 az edzõk átalgfizetése 3-4 milla körül van, ritka az olyan aki ennél többet keres

limperatore
miért ne szabadna? nem a te zsebedbõl megy, ha a klub hajlandó ennyit fizetni akkor miért zavar?:o inkább ferraran idegeskednél egész évben?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
egyetértek, ha hiddink nem jön, utána trapattoni lenne a legjobb, bár szvsz hülye lenne otthagyni a válogatottat...

9csöves9
szeretném ha jönne,de ennyi pénzt nem szabad neki adni.ez Gigi meg Alex fizetése...én Trapnak is örülnék,nála nem lenne rinyálás az tuti.bár valószínû,hogy Alexnek õ nem tenne jót

forzajuve5
Meg nem erõsített információk szerint Guus Hiddinket Olaszországban látták, ezzel tovább erõsödtek azok a spekulációk, melyek szerint a holland szakvezetõ fogja átvenni Ciro Ferrara helyét a Juventus kispadján.
Orosz lapértesülések szerint a Juventus 8 millió fontot fizetne idényenként Hiddinknek, míg a Tuttosport szerint Hiddink már Olaszországban tartózkodik.
Pletykák szerint a holland szakembert néhány órával ezelõtt a milánói Malpensa repülõtéren látták, aki késõbb találkozott a bianconerik vezetõivel. Ha a Juventus szerdán kikap Parmában, akkor Ferrara nyomban kézhez fogja kapni a felmondását, helyette pedig már Hiddink készítené fel a torinóiakat a Milan elleni rangadóra. Azonban, ha Hiddink nem tudja gyorsan magát függetleníteni Oroszországtól, akkor elképzelhetõ, hogy nem õ lesz az Öreg Hölgy következõ trénere.
Ha ez bekövetkezne, akkor a további jelölt Alberto Zaccheroni, Claudio Gentile, és az ír válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Giovanni Trapattoni lenne.

juventushungary

forzajuve5
ilyeneken még meg tudsz lepõdni? 😄

9csöves9
opciós jog hát hogyne😄 komolyan beszarok ezeken

forzajuve5
A Juventus kölcsönadta a Cagliarinak saját nevelésû 20 éves védõjét, Lorenzo Ariaudót.
Az ifjú futballista az elõzõ szezonban három bajnoki és egy Bajnokok Ligája-mérkõzésen is lehetõséget kapott, a jelenleg is futó idényben azonban egyik sorozatban sem léphetett pályára.

Ariaudo egyelõre a szezon végéig került a Cagliarihoz, a szárd gárdának azonban vételi opciója van a fiatal bekkre.

NSO

Grove4
Az AS spanyol sportnapilap szerint az Atlético de Madrid mindenben megegyezett a Juventusszal Cristian Molinaro kölcsönadásával kapcsolatban. A hírek szerint a madridi csapatnak a Zenit és a Napoli ajánlatát sikerült legyõzniük a Juventusszal 2013-ig szerzõdésben lévõ balhátvéddel, aki ha elnyeri a klub tetszését, a nyáron elõre megszabott összegért le is igazolhatja.

Szintén az AS információi szerint azonban nem ez lehet az egyetlen tranzakció a Juventus és az Atlético de Madrid között: a spanyolok nagy érdeklõdést mutatnak Tiago iránt is, akit Seccóék szívesen eladnának.
(zebraportál)

Boldog Új Évet Mindenki!

nem tudom, hogy ezt olvasta-e valaki, de szerintem érdekes és tanulságos...
forzajuve5
fura is volt nekem a #27436-nál bemásolt nyilatkozat.
10 milla valóban sok, annyit egy edzõnek nem szabad fizetni, fõleg nem a mi költségvetésünkbõl.
holnap szerintem már be is jelentik a szerzõdtetést

9csöves9
Buék mindenkinek!

erõsödnek a pletykák Hiddinkkel kapcsolatban,állítólag megszakította a nyaralását,orosz lapok meg 10 millás fizetésrõl beszélnek.az kurvasok.