44078

ibogldrc.jpg

• Kaplan
    Ha eladjuk Diegot akkor idén nem is nézek meccset.. ez elképesztő bazdmeg.
  • forzajuve5
    ha igaz a cikk akkor Dzeko csúnyán kifakadt. elmondta, hogy becsapták mert azt az ígértetet kapta hogy idén eligazolhat, és szeretett is volna hozzánk csatlakozni, de a vezetők nem engedik el. szerinte majd bayernbe akarják jövőre eladni, de neki esze ágában sincs a német bajnokságban maradni.
    érdekes hír ez ha igaz.

félig meddig ide kapcsolódik, hogy Diego apja aki az ügynöke is egyben állítólag már németországban tárgyal
  • WuFraZselic
    hm, a hírek szerint már Németországban van az ügynöke
  • forzajuve5
    grat! majd képeket csinálj :)
  • 9csöves9
    online nem árulnak sajnos.a juventusfc.hu fórumról ment ma ki egy srác Grazba és ő hozott
  • Csacsi
    Hol vetted? Online?Ha igen linket pls.
  • 9csöves9
    23 ojró
  • Zsolti9014
    mennyibe került, ha szabad kérdeznem?
  • 9csöves9
    megvan a jegyem a grazi meccsre:)
  • Forza Italia
    Srácok a tegnapi képes Sportba Juve poszter van:D
  • forzajuve5
    5,475 millio euróért (amit két részletben kap meg a Juventus)...
    nem mondom, hogy boldog vagyok most ettől az üzlettől. nagy kedvencem nem volt soha, de így lett megint egy hiányposzt (köcsög Tiago nálam már nem csapattag).
    átadólistás játékosok közül ő volt aki a legjobban teljesített, de ez ugye látszik is abból hogy könnyedén el tudtuk adni.
    sok sikert neki, még akkor is ha egy ilyen mocsok csapatban kell játszania :)
  • Fabio Capello
    Poulsen eligazol a Poolba, ufficsálé.
  • forzajuve5
    csatlakozom, de kb annyi esélyt látok rá mint Dzeko érkezésére.
    egyre jobban elcseszettnek látom az idei átigazolási politikánkat is. azért még adok 3 hetet Marottanak, addig nem szólok semmit.
    igaz kisebb csoda kellene, hogy el tudjuk adni a sztárfizetéses átadólistás játékosainkat és a befolyó pénzből újakat venni
  • 9csöves9
    fúha ilyen egyetértést szinte már csak Barwuah és Charlie között lehetne tapasztalni
  • gercse
    Én is, tehetséges srác, kell neki egy jobb csapat
  • Fabio Capello
    +1
  • Zsolti9014
    támogatnám, régóta nagy kedvencem :)
  • 9csöves9
    Montolivo került most képbe,neki kurvára örülnék
  • Csörcsike
    Remélem ha eladják Diego-t akkor nagyon gyorsan fognak keresni olyan embert, aki képes lesz őt pótolni. Tudom, hogy a 4-4-2ben nincsen igazán szükség arra a posztra amiben ő a lehető legjobb, de akkor is mi lesz akkor a csapattal ha valami oknál fogva hátrányba kerülünk és elő kell húzni valami újat a kalapból és valami sokkal kreatívabb játékot kell majd a csapatnak játszania. De abban bízok, ha mégis eladják akkor nagyon hamar vesznek valakit a helyére és a vásárlásnál nagyon remélem, hogy nem az anyagiak miatt fognak a vezetőségben aggódni, hanem azért, hogy találjanak olyan embert a helyére aki be tudja tölteni azt az űrt amit maga után hagyna egy esetleges távozással.
  • Zsolti9014
    Ja, állítólag 4,5 millióban megegyeztünk az Atléticóval Tiagóról, csak ugye még a klub meg a játékos közt kéne valaminek történni.

Jakit meg szintén állítólag Bastosért adnánk a Lyonnak (vagy Sissokót). Ez szerintem hápog, plusz nem is örülnék neki.
  • 9csöves9
    Diego papa azt nyilatkozta hogy marad a fiacskája.az ideigazolásakor nem kamuzott

én nem aggódok,szerintem csak az újságírók csinálják a cirkuszt a Shamrock elleni pofavágásai miatt
  • Zsolti9014
    bár nem hoztak nyilvánosságra részleteket a Marotta-Hoeness megbeszélésről, ahol Diegóról is tárgyaltak, de azért nem olyan esélytelen az, hogy aláírjon, ha a klubok megegyeznének. gondoljunk csak bele: van egy tök jó csapat, sok pénzzel, visszamehet Németo.-ba, ahol sikeres volt, és olyan játékosoknak adhat minőségi passzokat, mint Dzeko. Akkor még a védelemben ott van Kjaer meg Barzagli, stb. Jó kis csapat.

Viszont az nálam is betenné a kaput, ha mi itt könyörgünk nekik Dzekóért, 30 milliós ajánlatokkal, ezek meg feleannyiért elvinnék innen Diegót. Mi meg még bele is mennénk? Ne már.
  • 9csöves9
    holnap 10-től lehet jegyet rendelni a listicket.it oldalon a grazi bulira.na akkor ki lenne benne?
  • forzajuve5
    Időközben a Tuttomercatoweb információi szerint elkelt Christian Poulsen: a Juventus és a Liverpool megállapodott egymással, így a dán játékos 5,7 millió euróért (+1 millió bónuszért) válthat csapatot.
    (juventushungary)
  • forzajuve5
    betenné a kaput ha szaros 16 millióért eladnánk. nagy mese az egész.
    igaz volt valami tárgyalás, de ha Marottanak van vér a tökeiben akkor annyit mondd nekik, hogy 40 millió fiacskáim :D
    Diego meg hülye lenne elmenni. szegény nem lehet mostanában jó lelki állapotban a sok hülye hír miatt
  • Grove4
    Wolfsburg, bár abban bízom, hogy Diego nem írja alá a szerződést.
  • WuFraZselic
    hova?
  • Grove4
    Ezek a gecik el fogják adni Diegot
  • WuFraZselic
    hiányposzt. Santon lesz majd ott a kezdőben idővel, csak elég sokat volt sérült, térdműtétből mostanában tér vissza.

amúgy nem rossz ez a keret, bár egy Miccoli elférne :(
  • hedonist
    hiba lenne elengednie... főleg ennyiért.
  • Zsolti9014
    pedig (sajnos) szerintem benne van
  • Trunks
    Ez a keret egy vicc. Komolyan, ennél majdhogynem Donadoni jobbakat állított össze. Ha Molinaro a legjobb 4-5 olasz szélső hátvédben benne van, akkor hatalmas bajban van az olasz foci...
  • Grove4
    Most éppen Diegoval baszakodik Marotta, ha eladja (pl 16 M írnak mostanában), akkor tényleg egy balfasz, eddig védtem, de ha ezt meglépi nem tudom mit csinálok. Hozza el Krasicot/Eliat, meg egy bal oldali védőt oszt kezitcsókolom, kezdődjön a szezon, nem kell itt variálgatni, Diegonak jár még egy esély, 16M ért eladni meg vétek.
  • Zsolti9014
    igen, épp ez jutott eszembe nekem is. meg amikor jött Ekdal, kapott pár meccset a felkészülési időszakban, Fausto Rossival egyetemben, azóta Rossiról nem hallok, lehet Primaverában van, vagy nem tudom, Ekdalt meg szépen elveszítjük.
  • Csacsi
    Én ezekben már nem bízom, mikor a saját nevelésinket is elszórjuk....Giovinco, Criscito.
  • Grove4
    Svájci-horvát tehetséget igazolt a Juventus! A 16 éves Sztipe Simunac a svájci Bellizona csapatától került a torinói együtteshez. A játékossal öt éves szerződést kötött a klubvezetés.
  • forzajuve5
    lehet csak beijesztik a moszkvát ezzel a Dzeko hírrel, hátha így sikerülne 15ért elhozni Krasicot.
    Barzaglit meg nagyon de nagyon nem kellene nekünk
  • Grove4
    Úgy tűnik, még nem nem született végső döntés az EU-n kívüli játékos személyéről.

A CSKA Moszkva szerb szélsője megegyezett a Juventusszal, ám klubja még nem jutott egyezségre a Bianconerivel, így továbbra is kérdéses, hogy a középpályás Torinóban folytatja-e a pályafutását.

"Egyezségre jutottam a Juventusszal, most már csak a két klubon múlik a megegyezés." - mondta Krasiæ a Sky Sport Italia jelentése szerint.

A szerb ügye régóta tolódik, a huzavona ürügye állítólag néhány millió euró, ugyanis a moszkvai klub 18 milliót szeretne kapni a játékosért, a Juve viszont csak 15 milliót fizetne.

Az igazi ok ugyanakkor valószínűleg egy új szabályozás, melynek értelmében egy olasz csapat egy idényben csak egy EU-n kívüli játékost igazolhat. Mivel Krasiæ megszerzésével ez a hely betelne, így az Öreg Hölgy vezetői nyilván kivárnak még.

Épp ennek tükrében lehet érdekes a Sky Sport Italia értesülése, mely szerint Giuseppe Marotta és Dieter Hoeness, a Wolfsburg technikai igazgatója jelenleg is Olaszországban tárgyal Edin D¾eko Juventusba igazolásáról. Fejlemények hamarosan várhatóak.

UPDATE: A football-italia.net és a Sky kibővített beszámolója szerint a Wolfsburg és a Juve közti tárgyalások középpontjában egy D¾eko - Diego csere áll.

Dieter Hoeness és Beppe Marotta személyes találkozóján vitatják meg a brazil és a bosnyák sorsát. Régebbi pletykák arról szóltak, hogy a Bianconeri esetleg megválna Diegótól, ám ennek az a feltétele, hogy megfelelő ajánlat érkezzen, mivel nem szeretnének sokat veszíteni a brazilon.

Ám úgy tűnik, egy D¾eko - Diego cserébe belemenne Marotta és stábja, bár a játékmester mellé még pénzt is kellene fizetni a német együttesnek. Korábban a Wolfsburg tagadta a Juve ajánlatát, ám a mostani pletykák szerint Marotta és Hoeness Olaszországban személyesen tárgyal egymással.

A jelentések arra is kitérnek, hogy a Wolfsburg védőjének, Andrea Barzagli-nak a sorsa is terítékre kerülhet az egyeztetések folyamán.
    (Juventus FC Blog)
  • Grove4
    Milos Krasic Torinóban folytathatja pályafutását.
    A CSKA Moszkva szélsője, Milos Krasic a mai nap folyamán jelentette be, hogy megállapodásra jutott a Juventussal.

„Megállapodtam a Juventussal. Most már csak a két klubnak kell megegyeznie.”, mondta a szerb válogatott középpályás a Sky Sport Italia-nak.

www.goal.com

Reméljük ez is megtörténik.
  • Grove4
    Krasic lehetne már hivatalos :S:S