44078
-
#30818 Ha eladjuk Diegot akkor idén nem is nézek meccset.. ez elképesztő bazdmeg. -
#30817 ha igaz a cikk akkor Dzeko csúnyán kifakadt. elmondta, hogy becsapták mert azt az ígértetet kapta hogy idén eligazolhat, és szeretett is volna hozzánk csatlakozni, de a vezetők nem engedik el. szerinte majd bayernbe akarják jövőre eladni, de neki esze ágában sincs a német bajnokságban maradni.
érdekes hír ez ha igaz.
félig meddig ide kapcsolódik, hogy Diego apja aki az ügynöke is egyben állítólag már németországban tárgyal -
#30816 hm, a hírek szerint már Németországban van az ügynöke -
#30815 grat! majd képeket csinálj :) -
#30814 online nem árulnak sajnos.a juventusfc.hu fórumról ment ma ki egy srác Grazba és ő hozott -
#30813 Hol vetted? Online?Ha igen linket pls. -
#30812 23 ojró -
#30811 mennyibe került, ha szabad kérdeznem? -
#30810 megvan a jegyem a grazi meccsre:) -
#30809 Srácok a tegnapi képes Sportba Juve poszter van:D -
#30808 5,475 millio euróért (amit két részletben kap meg a Juventus)...
nem mondom, hogy boldog vagyok most ettől az üzlettől. nagy kedvencem nem volt soha, de így lett megint egy hiányposzt (köcsög Tiago nálam már nem csapattag).
átadólistás játékosok közül ő volt aki a legjobban teljesített, de ez ugye látszik is abból hogy könnyedén el tudtuk adni.
sok sikert neki, még akkor is ha egy ilyen mocsok csapatban kell játszania :)
-
#30807 Poulsen eligazol a Poolba, ufficsálé. -
#30806 csatlakozom, de kb annyi esélyt látok rá mint Dzeko érkezésére.
egyre jobban elcseszettnek látom az idei átigazolási politikánkat is. azért még adok 3 hetet Marottanak, addig nem szólok semmit.
igaz kisebb csoda kellene, hogy el tudjuk adni a sztárfizetéses átadólistás játékosainkat és a befolyó pénzből újakat venni -
#30805 fúha ilyen egyetértést szinte már csak Barwuah és Charlie között lehetne tapasztalni -
#30804 Én is, tehetséges srác, kell neki egy jobb csapat -
#30803 +1 -
#30802 támogatnám, régóta nagy kedvencem :) -
#30801 Montolivo került most képbe,neki kurvára örülnék -
Csörcsike #30800 Remélem ha eladják Diego-t akkor nagyon gyorsan fognak keresni olyan embert, aki képes lesz őt pótolni. Tudom, hogy a 4-4-2ben nincsen igazán szükség arra a posztra amiben ő a lehető legjobb, de akkor is mi lesz akkor a csapattal ha valami oknál fogva hátrányba kerülünk és elő kell húzni valami újat a kalapból és valami sokkal kreatívabb játékot kell majd a csapatnak játszania. De abban bízok, ha mégis eladják akkor nagyon hamar vesznek valakit a helyére és a vásárlásnál nagyon remélem, hogy nem az anyagiak miatt fognak a vezetőségben aggódni, hanem azért, hogy találjanak olyan embert a helyére aki be tudja tölteni azt az űrt amit maga után hagyna egy esetleges távozással. -
#30799 Ja, állítólag 4,5 millióban megegyeztünk az Atléticóval Tiagóról, csak ugye még a klub meg a játékos közt kéne valaminek történni.
Jakit meg szintén állítólag Bastosért adnánk a Lyonnak (vagy Sissokót). Ez szerintem hápog, plusz nem is örülnék neki. -
#30798 Diego papa azt nyilatkozta hogy marad a fiacskája.az ideigazolásakor nem kamuzott
én nem aggódok,szerintem csak az újságírók csinálják a cirkuszt a Shamrock elleni pofavágásai miatt -
#30797 bár nem hoztak nyilvánosságra részleteket a Marotta-Hoeness megbeszélésről, ahol Diegóról is tárgyaltak, de azért nem olyan esélytelen az, hogy aláírjon, ha a klubok megegyeznének. gondoljunk csak bele: van egy tök jó csapat, sok pénzzel, visszamehet Németo.-ba, ahol sikeres volt, és olyan játékosoknak adhat minőségi passzokat, mint Dzeko. Akkor még a védelemben ott van Kjaer meg Barzagli, stb. Jó kis csapat.
Viszont az nálam is betenné a kaput, ha mi itt könyörgünk nekik Dzekóért, 30 milliós ajánlatokkal, ezek meg feleannyiért elvinnék innen Diegót. Mi meg még bele is mennénk? Ne már. -
#30796 holnap 10-től lehet jegyet rendelni a listicket.it oldalon a grazi bulira.na akkor ki lenne benne? -
#30795 Időközben a Tuttomercatoweb információi szerint elkelt Christian Poulsen: a Juventus és a Liverpool megállapodott egymással, így a dán játékos 5,7 millió euróért (+1 millió bónuszért) válthat csapatot.
(juventushungary) -
#30794 betenné a kaput ha szaros 16 millióért eladnánk. nagy mese az egész.
igaz volt valami tárgyalás, de ha Marottanak van vér a tökeiben akkor annyit mondd nekik, hogy 40 millió fiacskáim :D
Diego meg hülye lenne elmenni. szegény nem lehet mostanában jó lelki állapotban a sok hülye hír miatt -
#30793 Wolfsburg, bár abban bízom, hogy Diego nem írja alá a szerződést. -
#30792 hova? -
#30791 Ezek a gecik el fogják adni Diegot -
#30790 hiányposzt. Santon lesz majd ott a kezdőben idővel, csak elég sokat volt sérült, térdműtétből mostanában tér vissza.
amúgy nem rossz ez a keret, bár egy Miccoli elférne :( -
#30789 hiba lenne elengednie... főleg ennyiért. -
#30788 pedig (sajnos) szerintem benne van -
#30787 Ez a keret egy vicc. Komolyan, ennél majdhogynem Donadoni jobbakat állított össze. Ha Molinaro a legjobb 4-5 olasz szélső hátvédben benne van, akkor hatalmas bajban van az olasz foci... -
#30786 Most éppen Diegoval baszakodik Marotta, ha eladja (pl 16 M írnak mostanában), akkor tényleg egy balfasz, eddig védtem, de ha ezt meglépi nem tudom mit csinálok. Hozza el Krasicot/Eliat, meg egy bal oldali védőt oszt kezitcsókolom, kezdődjön a szezon, nem kell itt variálgatni, Diegonak jár még egy esély, 16M ért eladni meg vétek. -
#30785 igen, épp ez jutott eszembe nekem is. meg amikor jött Ekdal, kapott pár meccset a felkészülési időszakban, Fausto Rossival egyetemben, azóta Rossiról nem hallok, lehet Primaverában van, vagy nem tudom, Ekdalt meg szépen elveszítjük. -
#30784 Én ezekben már nem bízom, mikor a saját nevelésinket is elszórjuk....Giovinco, Criscito. -
#30783 Svájci-horvát tehetséget igazolt a Juventus! A 16 éves Sztipe Simunac a svájci Bellizona csapatától került a torinói együtteshez. A játékossal öt éves szerződést kötött a klubvezetés. -
#30782 lehet csak beijesztik a moszkvát ezzel a Dzeko hírrel, hátha így sikerülne 15ért elhozni Krasicot.
Barzaglit meg nagyon de nagyon nem kellene nekünk -
#30781 Úgy tűnik, még nem nem született végső döntés az EU-n kívüli játékos személyéről.
A CSKA Moszkva szerb szélsője megegyezett a Juventusszal, ám klubja még nem jutott egyezségre a Bianconerivel, így továbbra is kérdéses, hogy a középpályás Torinóban folytatja-e a pályafutását.
"Egyezségre jutottam a Juventusszal, most már csak a két klubon múlik a megegyezés." - mondta Krasiæ a Sky Sport Italia jelentése szerint.
A szerb ügye régóta tolódik, a huzavona ürügye állítólag néhány millió euró, ugyanis a moszkvai klub 18 milliót szeretne kapni a játékosért, a Juve viszont csak 15 milliót fizetne.
Az igazi ok ugyanakkor valószínűleg egy új szabályozás, melynek értelmében egy olasz csapat egy idényben csak egy EU-n kívüli játékost igazolhat. Mivel Krasiæ megszerzésével ez a hely betelne, így az Öreg Hölgy vezetői nyilván kivárnak még.
Épp ennek tükrében lehet érdekes a Sky Sport Italia értesülése, mely szerint Giuseppe Marotta és Dieter Hoeness, a Wolfsburg technikai igazgatója jelenleg is Olaszországban tárgyal Edin D¾eko Juventusba igazolásáról. Fejlemények hamarosan várhatóak.
UPDATE: A football-italia.net és a Sky kibővített beszámolója szerint a Wolfsburg és a Juve közti tárgyalások középpontjában egy D¾eko - Diego csere áll.
Dieter Hoeness és Beppe Marotta személyes találkozóján vitatják meg a brazil és a bosnyák sorsát. Régebbi pletykák arról szóltak, hogy a Bianconeri esetleg megválna Diegótól, ám ennek az a feltétele, hogy megfelelő ajánlat érkezzen, mivel nem szeretnének sokat veszíteni a brazilon.
Ám úgy tűnik, egy D¾eko - Diego cserébe belemenne Marotta és stábja, bár a játékmester mellé még pénzt is kellene fizetni a német együttesnek. Korábban a Wolfsburg tagadta a Juve ajánlatát, ám a mostani pletykák szerint Marotta és Hoeness Olaszországban személyesen tárgyal egymással.
A jelentések arra is kitérnek, hogy a Wolfsburg védőjének, Andrea Barzagli-nak a sorsa is terítékre kerülhet az egyeztetések folyamán.
(Juventus FC Blog) -
#30780 Milos Krasic Torinóban folytathatja pályafutását.
A CSKA Moszkva szélsője, Milos Krasic a mai nap folyamán jelentette be, hogy megállapodásra jutott a Juventussal.
„Megállapodtam a Juventussal. Most már csak a két klubnak kell megegyeznie.”, mondta a szerb válogatott középpályás a Sky Sport Italia-nak.
www.goal.com
Reméljük ez is megtörténik. -
#30779 Krasic lehetne már hivatalos :S:S