44078
-
#30978 Bazi nagy oltás volt ám, hallod. -
#30977 Biztos magából indult ki -
#30976 :ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD: geci hogy szarrá oltott az öreg :ASD:SDA: -
#30975 Moratti támad: 'Sok a külföldi játékosunk? Mindig jobb, mint meccseket venni'
Kicsit szánalmas már ez a Moratti pofa -
Csörcsike #30974 Nekem is nagyon bejön az új Design. Végre egy olyan oldal ami méltó a csapathoz. mivel be kell látnunk, hogy a régi is pont megfelelt a céljára de a design nem volt a legjobb. de nagyon örülök neki, hogy megújult és jó is lett. a menü is egészen áttekinthető szerintem. -
MarcelloLippi #30973 Párat én is... na jó inkább meg tudnám mondani a magamét pár okostojásnak. :) -
#30972 kurvajó lett,olyannyira hogy a fejlécet meg a hátteret le is nyúlhatnánk ide:)
Lacc te csináltad? -
#30971 én úgy tudom, hogy eredetlieg középpályás, és csak kényszerből került hátra, de lehet tévedek -
#30970 pedig az a csávó nagy juve drukker
melo-val kapcs meg igaza van -
#30969 Jó lenne pontot tenni a Drenthe-ügy végére. Kb. júli eleje óta mennek a pletykák, hogy jönne ide, és ringbe szállunk, de semmi nem történik, pedig sztem jól jönne a csapatba, főleg mivel eredetileg szélső védő... -
#30968 megújult a juventushungary.hu
egész mutatós lett, nekem tetszik -
#30967 első félidő katasztrófa volt. egyik csapat se akart focizni, az Alex-Trez csatárkettős semmit nem tudott mutatni. 2. félidőben szép lassan pályára került a várható kezdőcsapatunk, Diego hajtott rendesen, voltak szép megmozdulásai, de gólt nem sikerült így se szerezni.
a digisportos szakértőnek nem tudom a nevét, de elmehet az anyukájába :). mikor kapásból váratlanul kapura rúgott a Milanos és Manninger reflexből nyúlt oda érte és kipattatnt róla a labda, akkor a nagyokos szerint azt fogni kellett volna, nem meglepő hogy kipattant róla. de mindezt olyan gúnyosan mondta, hogy pofán tudtam volna vágni ha ott vagyok. mutasson mégegy ilyen jó cserekapust ha ilyen okos. Melot is szépen leoltotta. előhozta vele kapcsolatban azt az 1 vb meccset amin mindenki lovagol. nagy szakértő az ilyen. gondolom azt nem tudja, hogy Melo még épphogy elkezdte a felkészülést a többiekhez képest, csodálkozom is hogy ennyit kibírt a pályán. volt is neki pár pozitív megmozdulása. én továbbra is reménykedem vele kapcsolatban. -
MarcelloLippi #30966 Nyertünk és belőtte mindenki a 11-est. Bár eldönthettük volna 90 perc alatt is. :) A meccset nem láttam. Ennyire szarok voltunk? -
#30965 Nyűgös vagyok, fáradt vagyok.
Grat a kupához nekünk.
Nagyon szarok voltunk :( -
#30964 Aqua érkezése -
#30963 ha valaki tud mondani még egy olyan klubcsapatot ahol 10 évvel ezelőtt is ugyanaz a csatárkettős kezdett egy meccsen,az kap valami ajándékot.de tényleg -
#30962 igen, ott adják -
#30961 a digi oldalán mutatják? -
#30960 Nah Martínez, mit tudsz? -
#30959 MILAN: Abbiati; Bonera, Papastathopoulos, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Pirlo, Seedorf, Oduamadi, Borriello, Ronaldinho.
JUVENTUS: Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Pepe, Marchisio, Felipe Melo, Martinez; Trezeguet, Del Piero.
tartalékosan állunk fel, de ez várható volt -
#30958 elvileg benzemát vagy pazzinit megakarjátok még venni -
#30957 a-a, ragasztottak rájuk ilyen cuccokat meg sminkelték :D -
#30956 Ez nem Photoshop? -
#30955 Megijednek tőle a csatárok az fix:p -
#30954 Marotta most kicsit rámhozta a frászt a nyilatkozatával, ugyanis szerinte már csak középpályást (ez meg is van Aquilani személyében) és egy középső védőt kell szerezni.
bal bekkel mi a fene lesz? remélem nem De Ceglie-re akarunk alapozni. az az oldal egyébként is gyengébb a középpályán is, így oda kellene egy minőségi baloldali védő -
#30953 húbazmeg! :O -
MarcelloLippi #30952 Beteg :D -
#30951 Legro új imidzse:D
-
#30950 Ja, neeem, őket csak azért említettem meg, mert nekem szimpatikus, elég támadó felfogású (védőhöz képest) játékosok, csak sajnos felettük is eljárt az idő, mint pl. Grosso felett is.
Bridge-et viszont komolyan gondoltam. -
#30949 UFFICIALE: Juve, arriva Aquilani -
paly90 #30948 a betűtípus:) -
#30947 Mármint a betűtípus, vagy az, hogy a 27-est válaszottat? Egyébként szerintem Brazzotól simán elkérhette volna a 7-est. -
paly90 #30946 picit furák nekem a számok.... -
-
#30944 pontosan úgy van ahogy írtad.
A szerb játékos átment az orvosi vizsgálatokon.
A Juventus Football Club bejelenti, hogy megállapodott a CSKA Moszkvával Milos Krasic játékjogát illetően. A 15 millió eurós vételárat a klub három részletben fizeti ki:
Az első 5 millió €-t 2010. augusztus 25-ig, a másodikat 2011. július 15-ig a harmadikat pedig 2012. július 15-ig kell átutalni. A kifizetések határidejének betartását bankgarancia biztosítja.
A Juventus 4 éves szerződést kötött a játékossal. -
#30943 ezzel a Tonetto-Kobiashvili párossal igencsak megrémítettél:D -
#30942 jah, legalább lesz vmi értelmes cserétek középpályára :D
végén még 3. helyre oda értek :P -
#30941 Balhátvédnek azt mondom, Bridge-et meg lehetne próbálni. Transfermarkt szerint 6 millió az értéke, ráadásul Kolarov miatt lehet hogy el is engednék. Vagy mondjuk Ziegler se rossz játékos.
Még anno a Romában bírtam Tonettót, ő most klub nélkül van, csak már 35 éves, vagy a Herthában Kobiashvili 33 éves.
Az az igazság, hogy olyan igazán jó, mégis elérhető játékost nem tudnék mondani erre a posztra. -
#30940 Ő csak a belső középpályásokról beszélt, nem a kezdőt írta le. -
#30939 és akkor hol lesz diego meg krasic?