44078
-
MarcelloLippi #31018 Rosszul olvasok vagy mi van? Ugye csak vicc? Ha csak nso-n van kint az meg egy nagy kaki lap szal ne higgyetek, ah meg több helyen is van... nem értem... szivattok ugye? -
#31017 Ezek után mit mondjon a szurkoló?
Vicc az egész! -
#31016 köszi mindenkinek
viszont bassza meg mindenki akinek ehhez köze van: Diego nincs nevezve a Sturm elleni visszavágóra,Melo a twitterjén zanzásítva valami hasónlót írt: Ma amikor edzésre mentem,nem találtam ott testvéremet Diegot,bla bla bla isten áldjon...
-
#31015 Gratulálok a zseniális vezetőségnek, eddig védtem Marottát, de ez több a sok(k)nál.
Juventus Coach Luigi Del Neri Confirms Diego & David Trezeguet Have Been Dropped From Squad For Sturm Graz Game -
#31014 most úgy remeg már a kezem az idegtől, hogy alig tudok írni... DIEGO NINCS NEVEZVE A GRAZ ELLENI MECCSRE. gondolom mindenki sejti ez hova vezethet
Trez sincs nevezve, de az most a legkisebb gond -
#31013 +1 -
#31012 plusz egy :) -
#31011 jaja, igen.... boldogat -
#31010 Boldogat! :) -
#31009 dánkesőn májnfűrer! -
kretyás #31008 Boldog névnapot Lajos bá! -
#31007 Elkann: " Az Inter sohasem tudott veszíteni,és még mindig nem tanulták meg,milyen győztesnek lenni." -
#31006 Én is várom a fejleményeket, csak ezt a rengeteg hírt(pletykát) nem szeretem... -
#31005 nem tett jót a kiesésük az olasz focinak sajnos.
nagyot hibáztak azzal, hogy Cassano eljátszotta a nagyhalált az időt húzva, aztán lecserélték szintén időhúzási szándékkal. nem hinném, hogy komoly volt a sérülése. a hosszabításban így esélyük se nagyon maradt a gólszerzésre -
#31004 a Pazzinis sztori is most újra előtérbe került,hogy kiestek a bl-ből(kurvára sajnálom őket amúgy).tegnap a meccs után a Samp elnöke nyilatkozott és nem túl meggyőzően annyit mondot,hogy most (még) itt van velünk... -
#31003 Az AS szerint balra Capdevila is jöhet akár. -
#31002 Milyen ték vót' :D -
#31001 Véleményem szerint még érkezzen Insua, akár egy Trez csere keretében, és ha távozik Trez, akkor még egy 22-27 éves gólerős támadó.
És a selejtet eladni.
Ez így korrekt lenne. -
#31000 remélem h marad is. Nem kell ő ide -
#30999 -
#30998 Az Udinese meg erősítette a hírt, mely szerint a Juventus élénken érdeklődik a válogatott Antonio Di Natale iránt. A játékos viszont határozottan felelt a Juve érdeklődésével kapcsolatban.
"Udinében szeretném befejezni a karrieremet, itt fogom szögre akasztani a stoplikat."- mondta a 32 éves játékos.
A legfrissebb hírek szerint, a torinói óriások 7 millió eurós ajánlatott tettek az Udinese veterán csatáráért. Di Natale pedig egy 3 éves szerződést írhatna alá, amivel évi 2 milliót tehetne zsebre az olasz válogatott csatár.
"A Juventus nagy érdeklődést mutat Antonio iránt" - Jelentette be Franco Soldati, az Udinese elnöke a ma este lezajlott sajtótájékoztatón. Az udinei klub szurkolói is jelen voltak, akik az új csapat bemutatójára jöttek és, hogy hallják Di Natale döntését a jövőjével kapcsolatban.
"Nem tudok semmit mondani erről, én udinében akarok maradni, itt akarom befejezni a karrierem. Hét éve ezt a klubbot szolgálom és itt fogok maradni. Itt maradok! Itt maradok!"
Giampaolo Pozzo klubtulajdonos úgy tűnik, hogy teljes mértékben egyetért Di Nataléval.
"Semmiben nem különbözik az idei év az elmúlt szezontól. Mikor is Di Natalét több klub is megkereste, mint például a Napoli, vagy a tengeren túlról számos csapat. Ha úgy alakult volna, hogy elhagy minket, akkor nem rendeztük volna meg ezt a rendezvényt."
www.football-italia.net
(JuventusHungary) -
#30997 Én is olvastam, ezt a Diego biszbaszt le is zárhatnánk már, komolyan, örülnék, ha vége lenne az átigazolási időszaknak, akkor legalább nem adnánk el Diegot.
A vak is látja, hogy ő a leghajtósabb az egész csapatban, amikor beállt a Berlusconi kupán is, látszott, hogy lendületett adott a játéknak.
Epikus hiba lenne az eladása, és pótolni sem tudnánk ennyi idő alatt. -
#30996 Pedig mindhárom nagy olasz lap címlapon hozza Di Natalét.
Egy biztos: technikás, gólerős, nagyszerű játékos, és nagyon szimpatikus is, DE így is igen öregecske a támadósorunk, nem feltétlen 33 éves játékossal kéne erősíteni. Aztán meg majd mindenki egyszerre bejelenti a visszavonulását és megnézhetjük magunkat egy szál csatár nélkül. -
#30995 igazi megoldás viszont szerintem az lenne ha végre vennénk egy olyan csatárt aki nem csak befejezni tud, hanem saját magát helyzetbe hozni azzal hogy egyedül át tud törni a védősoron. nálam ez az ember Robinho lenne. és még nem vagyunk elkésve. citynek nem kell, és biztos szívesebben játszana európában több pénzért és nagyobb figyelemért mint braziliában. van spanyol útlevele a transfermarkt szerint, és maximum 15 millióért simán el lehetne hozni.
Di Natale biztosan nem jön, nagyon ott akar maradni az udineseben.
egész nyáron azt hírdettem, hogy Treznek maradni kell mert még mindig klasszis csatár, de az elmúlt pár meccset nézve sajnos változott a véleményem. már nincs meg benne az ami régen, és a sebessége is megkopott. valóban sajnálatos, hogy nem tudjuk méltóképpen búcsúztatni az ilyen játékosainkat...viszont amég lehet pénzt kell csinálni belőle. lehet neki is jót tenne a környezetváltás, habár szerintem angliában hamar le fog sérülni ha odamegy.
nyomorék Elkann is megszólalt Diego ügyben:
John Elkann megszólalt Diego esetleges távozásáról is.
"Hogy Diego távozhat-e? A csapatoknak szükségük van a megújulásra, és mindig előre kell nézni." -
#30994 Di Natale 33 éves lesz októberben, nem hinném, hogy rá van szükségünk. Szerintem inkább Pazza lenne az ideális megoldás (többe is kerül, jóval), azt hiszem, ezt tegnap bebizonyította.
Diego meg nagyon remélem, hogy marad. Ja, és Insua jöhet. -
#30993 Di Natale abban az esetben jönne csak ha Diego megy.ő lenne ugyanis az árnyékék meg Alex,Amauri és Jaki meg az ék
Trez meg tuti megy,sajnos őt sem tudjuk méltóan elbúcsúztatni:( -
#30992 mi van????? ez nekem így sok így hírtelen ébredés után, de látom azért szerencsére még csak újságokban jelent meg ami nem sokat jelent. dunának megyek ha a baromja eladja Diegot.
Insua pletykák is erősödnek, aminek nagyon örülök. eddig mindenhol csak jót olvastam róla.
egyébként ha Trez elmenne akkor támogatnám Di Natale érkezését. minden évben termeli szépen a gólokat. klasszis csatárt idén úgyse tudunk igazolni pénzhiány miatt -
#30991 Az Udinese fejese,Pozzo szerint visszautasított minket.hálaajóégnek -
#30990 Diego el,Di Natale jön.hogyne,nem tudom mit csinálok ha ezt megcsinálják -
#30989 JUVENTUS A-JUVENTUS B 5-1 (2-0)
RETI: 20’ pt Martinez, 29’ pt Diego, 2’ st Bianconi, 10’ st Motta, 35’ st e 45’ st Libertazzi.
JUVENTUS A: Storari (1’ st Manninger); Grygera (1’ st Motta), Bonucci (1’ st Legrottaglie), Ferrero, Belfasti; Martinez (1’ st Spinazzola), Sissoko (1’ st Buchel), Felipe Melo (1’ st Marchisio), Lanzafame (1’ st Giandonato); Diego (1’ st Libertazzi), Del Piero (1’ st Giannetti). All. Del Neri.
JUVENTUS B: Costantino, Romano, Liviero, Schiavone, Garcia, Esposito, De Silvestro, Ilari, Bianconi, Margiotta, Boniperti. A disposizione (entrati nella ripresa): Bonassi, Kirev, Carfora, Garrone, Montesi, Carta, Ruggiero,. All. Bucaro. -
#30988 nso-n 1 óra alatt lett 140 hozzászólás a cikkhez :D
vicces ez a nyomorék moratti. be kellene dobni az ultrák közé :) -
#30987 Jól van na, hiszen tudjuk: "Tiszta, mint az Inter." ;) -
#30986 Jólvan Matyika, legyen igazad...
Etikus több évvel a történtek után még mindig ezt ismételgetni. -
#30985 örülnél ha ti vezetőtök lenne így eltévedve és sorra nyerné a kupákat :D a tények őt igazolják -
#30984 „Ez normális, ha olyan csapat lennénk, amely megpróbál megnyerni valamit, és nem sikerül, akkor én sem kedvelném azt, amelyiknek ez összejön. Mindig meg kell találnunk azoknak a csapatoknak a gyengeségeit, akik nyernek” – mondta Moratti, majd odaszúrt egyet a Juventusnak:
„Jobb többnemzetiségű csapatnak lenni, mint manipulálni az eredményeket…”
El van tévedve, az öreg, de érthető, a korral jár :D -
#30983 nagyon jó választás lenne a bal szélre, de inkább meg kellene venni mivel nem drága. odaadjuk Trezt akkor bajba kerülhetünk csatárposzton. Amauri talán bírja, de Jaki nem hinném hogy sokat játszik idén a sérülései miatt, Alex inkább előkészítő és vele már nem lehet úgy számolni hogy folyamatosan játszik -
#30982 Insúa került képbe a védelembe, ha Trez menne a Poolba, lenne egy csereüzlet. -
#30981 Az egyik olasz újság címlapján volt. -
#30980 amilyen feje van az öregnek, ajánlott lenne neki befektetni egy plasztikai műtétre. Balotelli árából ki is jön:D
Bár kérdés h mennyit segítene rajta....
Amúgy nem bizonyították be de tuti h jó pár meccset megvett ő is -
#30979 honnan van a cikk amúgy?