Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Több mint 10 éve vagyok juve szurkoló de most már meccsek óta szégyellem h juve szurkoló vagyok. Ez nem az a Juve amit mi juventinok megszoktunk. Nyert a Roma és ha este nyer a napoli 5. ek vagyunk. SZÉGYEN
Most már a szép szavak se segítenek. Ferrara húzzzz már a pi***ba

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Christiansen
mondtam bazmeg, megin a jeti
(gyorsan le is cserélték megérett a piros..)

WuFraZselic
lol, cannavaro is vérzik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
nem oltásként mondtam, félreértés miatt.😊

dragon11
Király most a juve, nem?^^

lol..

forzajuve5
na királyság. lassan elfogy mind a 3 jobbhátvédünk is. ki is kapcsolol a tv-t a fenébe, mert nem akarok 200as vérnyomást

Christiansen
basszameg azt jetit eltiltanám a gecibe

WuFraZselic
fú Zebina is kapott egy szépet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
ezt a Brazzo-Grosso cserét érti valaki?<#conf> Ferrara megint megkeveredett

Christiansen
Ehh pont ezt mondtam..ha ez az ára az edzõváltásnak ám legyen,
mer ugyanolyan fantáziátlan alulmotivált alibifoci van
mint az utóbbi idõben :C

gercse
ha ez bukó lesz, akkor Ferrara helyében nem mondanék semmit a meccs végén, csak szépen felmondanék

forzajuve5
meccs elején lekönyökölték és vérzett az orra. már akkor nem volt tiszta a tekintete, nem is értem miért engedték vissza

forzajuve5
ezt a meccset megint meg lehet ba**ni. de gondolom csak nincs szerencsénk vagy valami hasonló problémába ütköztünk.
nem támadunk, nem védekezünk, magyarul ez nem foci. ezt a kurva taktikát is el kellene már felejteni.

Grygera szegény jól megszédült, de komoly baj ebbõl nem lesz

WuFraZselic
Grygeraval mi lett? ilyeneket szólt a kommentátor hogy vérfürdõ 😮

Csacsi
Pedig már azthittem, hogy a bírok velünk vannak. De egyértelmûen szabálytalankodás történt. Viszont szokásosan szarok vagyunk 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

limperatore
Majd Gerrard összegébõl kifizetik 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
keret a mai meccsre (Sport1 közvetíti 14:45-tõl):

1 Buffon
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
10 Del Piero
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
21 Grygera
27 Paolucci
28 Diego
29 De Ceglie
32 Yago
33 Legrottaglie
35 Esposito
36 Giandonato
37 Rossi
40 Immobile

forzajuve5
azért én kétlem hogy bárki el tudná felejteni Heysel-t, fõleg az ultrák

WuFraZselic
az a gond, hogy a Liverpoolnál olyan komoly anyagi gondok vannak, hogy nem tudnák kifizetni az edzõ végkielégítését sem, így megtartják akármilyen pocsék is a 'pool

Fabio Capello
nem tudom hogy az ultrák mennyire csipáznának egy liverpoolból jött embert, bár ha jól tudom már õk is túltették magukat a Heysel-tragédián..

Mindenesetre az én szememben õ befér a lehetséges jelöltek közé, bár az a gond, hogy BL-címen kívül mást nem nagyon tudott felmutatni, de tán az MU és a Chelsea mögött ez nem meglepõ...

Bár kitudja igaz-e a hir, de ma mondták a stoke-liverpool meccsen(1-1 lett),hogy Bettega és Benitez milyen jó kapcsolatot ápolnak és Benitez esetleges elbocsátásánál ami a mai meccs alapján akár napok kérdése kész lenne leülni a juve kispadjára ugye Ferrara esetleg menesztése esetén tehát még semmi se biztos mindenesetre érdekes lenne egy Benitez felfogásu edzõ a juve kispadján!!
Forza Italia
Remélem azért a vezetõség végre észbe kap és kezd valamit. Nyáron kellenek új játékosok és egy edzõ aki végre csapatot tud csinálni. Remélem Cacerest megtartjuk opciós jogunk van rá jól teljesít és fiatal is. Holnap pedig Chievo remélem nyerünk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
akkor remélem õ fog kezdeni holnap

9csöves9
hivatalos,Paolucci visszatért!

én örülök neki,sokkal jobb lesz õt nézni mint Amauri szenvedését

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
jó látni végre Momot darálni😊

http://www.imagebam.com/image/e320d763777276

Grove4
...már ha lesz új edzõ 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
szerintem nagy név nem is kell most.ezt a szezont hozzuk le fiatalokkal+pár közepesebb igazolással(Ledesma,Foggia,Candreva) aztán nyáron majd az új edzõ elképzeléseihez lehet igazolni a nagyobbakat.már ha lesz pénz...

forzajuve5
közben Yago visszatért a csapathoz, és nagyon úgy tûnik, hogy Paolucci is visszatér a Siena csapatától.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha ezek a beígért igazolások akkor adunk a szarnak egy pofont. Persze nem ezeket az egyébként nagyon ügyes és tehetséges fiatalokat akarom leszólni, de öngyilkosság lenne velük telepakolni a csapatot.
Másik véglet viszont az ha igazolnánk pár tényleg nagyobb nevet, és nálunk felépül mindenki akkor megint sok nagy kedvencünk a padon ücsörögne...

Grove4
Ez olyan nevetséges,Balotellit mindenhol utálják,olyat is hallotam,hogy Rómában egy étteremben banánnal dobálták meg,szóval nem hiszem,hogy csak a mi stadionunkban osztják,ellenben csak mi kapunk büntetést.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
kinézem Ferraraból hogy Alexet feltolja egy szem éknek oszt majd ívelgeti Grygera fejéra a labdákat😊

Lanzafamet nem biztos hogy Secco cseszte el,a pármai dagi nagyon nem akarta elengedni,na meg olyan hírek is vannak hogy Lanza akar maradni

bezáratták a Curva Sudot Balotelli miatt.mintha a nordból nem kapta volna az ívet...

Fabio Capello
immobilének itt a nagy esély hogy bebizonyítsa, hogy immobile (elmozdíthatatlan) 😄😄

Forza Italia
Végre nem lesz a pályán Amauri. Hajrá Immobile. Rosszabb nem lehet amaurinál😄
Majd a capitano eldönti😄

Fabio Capello
Chievo-Juve várható kezdõ:

Buffon-Grygera,Cannavaro,Chiellini,Grosso-Marchisio,Melo,De Ceglie-Diego-Del Piero,Immobile.

hiányzók:

Caceres:20-30nap
Camoranesi-2hónap
Giovinco:20nap
Iaquinta:10-15nap
Poulsen:2hónap
Sissoko:Afrika kupa
Amauri:1meccses eltíltás
Trezeguet:30nap

Grove4
Buffon felépült,Casares megsérült😊(20nap)

forzajuve5
Lanzafame nem fog visszajönni, pedig szeretett volna, már ott is volt Torinoban aláírni a papírokat. Secco mester valamit megint nagyon csúnyán elcseszett

Grove4

Rafa bácsival az a baj, hogy megint ott lennénk, ahol most, õ szereti a középszerû játékosokat a klubjainál és vagy bejönnek az igazolások, vagy nem :S most Liverpoolban a nagyrészük nem vált be, látszik az eredménye
Grove4
Visszatérve az edzõkérdésre,ha Hiddink nem jön,én Benítez-t is jó alternatívának tartom,és gondolom a Pool sem marasztalná,és szerintem az nem vitás,hogy jó edzõ,bár a fizetése biztos megvan,de ha elküldik a Pool-tól valahol dolgoznia kell😊

Grove4
Valószínûleg az megy a háttérben,hogy nincs minõségi (megszerezhetõ) jelölt edzõposztra,ha lett volna,szerintem már a Milan elleni bajnoki után ment volna Ciro.

Christiansen
Grat jó volt a csapat! Alexnek riszpekt, vééééégre.
Mondjuk azt hozzá kell tenni ez egy extra tartalékos Napoli volt,
cserekapus, cserecsatárok, nem volt Lavezzi, meg Hamsik és Quagliarella csak 20 percet kaptak a második félidõben stb..természetesen megérdemelte a juve a gyõzelmet, látszott hogy nagyon akarnak, és két-három jó
támadás is volt!
Hm de talán mégis jobb lett volna ha kikaptok, mert akkor edzõcsere
így meg nem..

Grove4
Ez a fasz Contini hogy rátaposott már Del Piero fejére!?A majom!

Csacsi
Igen, és én is bánom, hogy nem láttam. De azért tényleg jó lenne, ha valahonnan le lehetne szedni a meccset teljes egészében, mert nagyon megnézném 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Összefoglaló

Zsolti9014
Ha ez kell a gyõzelemhez, akkor én se nézek több meccset. 😊

Az erõsítés tényleg szükséges lehet, de mostmár tessék így folytatni. Kár hogy nem legalább egy meccsel hamarabb jött egy ilyen eredmény, mert így a bajnokság már elég esélytelen.

Azzal együtt ebbõl az egy meccsbõl (amit ráadásul nem is láttam) nem szabad sok következtetést levonni.

Hajrá Magyarország!

Grove4
A mérkõzés után Roberto Bettega kijelentette, hogy megerõsítik a keretet új játékosokkal...

A Napoli elleni mérkõzés elõtt hosszasan ülésezett a Juventus vezetõsége, Roberto Bettegával az élen. Az ülésen továbbra is megszavazták a bizalmat Ciro Ferrarának, s arról is döntöttek, hogy be nem tervezett igazolásokkal erõsítik majd meg a keretet, illetve pótolják a sok sérülteket és a hiányzókat.

A fiatal spanyol támadóközéppályás, Iago Falqué már visszatért a Bariból, s a felnõttcsapat keretéhez csatlakozik. A hírek szerint a Parmában remeklõ Davide Lanzafame is visszatérhet Torinóba, aki csatárt és szélsõt egyaránt tud játszani. A középpályára a célpontok az argentin Cristian Ledesma, akit viszont az Inter és a Fiorentina is csábít; Albin Ekdal, aki a Sienában szerepel kölcsönben, valamint az Atalanta 24 éves olasz játékosa, Tibero Guarente. A szélre Pasquale Foggia is érkezhet Lanzafame mellett a Lazióból.(zebraportál)

Grove4
Legalább a kupa legyen meg.

Csacsi
Ha valakinek van linje az összefoglalórol, akkor jöhet. Sõt most igazából az egész meccset megnézném. Szóval, ha valaki olyat talál azt is küldheti 😊

Csacsi
Nah. Hát ha ezt tudom, akkor nem alszom el 😊 Grat a csapatnak, és ahogy olvasom tényleg jól is játszottunk.

Szerintem azért jelentették be meccs elõtt Ferrara maradását, mert nem tudtak megegyezni Hiddinkel, és így inkább Ferrara maradjon, mint megint valami hasonló alternatíva. Bár ez bátyámnak nem jó, mert kijelentette a tavalyi utolsó lélektelen játékunk után, hogy addig nem néz Juve meccset, míg Ferrara az edzõ 😊 Eddig betartotta. Meglátjuk, hogyha javul a játék, és a hozzáállás, akkor õ is változtat-e 😊

Amúgy Grat a csapatnak. Remélem hétvégén is nyerünk, és hozzuk a formánkat.

Grove4
Grat a csapatnak.

9csöves9
Ferrara:"Ha én vagyok Rocky akkor Del Piero az én Adrienem?Nos,õ sokkal szebb volt mint Del Piero."