44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    Ezt aláírom, meg azt is, hogy sokat köszönhettünk Mogginak, de azért ahhoz is van "némi" köze, hogy itt tartunk most.
    Nem lenne ide muszáj Moggi, csak nem kellenek dilettáns barmok se. Pl. Wolfsburg meg tud jól igazolni? Jó, van mit a tejbe aprítaniuk, de ha nem szórnánk a pénzt markostul, lásd lentebb, akkor bezony más lenne a helyzet nálunk is. Erre most a Farkasok egy nyáron kb. harmadszor adják a szánkba a micsodájukat:
    1. Kjaer (nemtom mondjuk mennyire voltunk komolyak abban az ügyben)
    2. Dzeko
    3. Diego
  • bakkerman
    vagy csak egy egyszerű Diego-Dzeko csere,mindketten kábé egy árkategóriában vannak
  • Csacsi
    Nem akarok nevet mondani, de muszáj vagyok. Moggi itt lenne, már Dzeko rég nálunk játszana....Diegóval együtt...kb 25 milláért.
  • Csacsi
    Nah ez az, ami egy régi Juventussal soha nem történhetne meg.

Hogy egy Wolfsburg azt mondja, hogy felejtsük el egy játéákosát, de Ő áron alul megszerzi a jelenleg egyik legjobb formában lévő játékosunkat.

Szóval nem tudom érzitek-e ennek a súlyát, hogy egy Wolfsburg csinálta ezt meg velünk.

Nem középcsapat vagyunk, hanem kis csapat.
  • Zsolti9014
    Ennyi. Igazad van. Plusz tényleg az, hogy pont egy olyan csapatnak, ami össze-vissza szopatott minket Dzekóval. Ha már nekik, akkor legalább kértük volna meg az árát...
  • Kaplan
    Gyerekek, elképesztő, szóhoz se jutok.. Most előre szólok, hogy senki ne idegelje magát szezon közben. Szarok leszünk, pont. Cáfoljanak csak nyugodtan rám..
  • Trunks
    Most nem is feltétlenül Diego eladásával van a baj, hanem hogy egyszerűen bármennyit is adnának érte, nem tudunk kit venni abból a pénzből. #31043-ból látszik, hogy mekkora dilettáns, ostoba, felesleges igazolásaink voltak az elmúlt időszakban. És úgy gondolom Diego távozása jelképes is: az egyetlen világklasszisunkat a sérült Buffonon kívül (persze DP és Trez az volt, de ennyi idősen már nem sorolnám őket ide) is eladjuk, méghozzá áron alul...

Gratulálok az egész vezetőségnek (ezen kívül azért Diegóban is csalódok, ha elfogadja a hatodrangú Wolfsburg jól fizető ajánlatát) és visszasírom Moggit!
  • Zsolti9014
    Én nem tartoztam azok közé, akik foggal-körömmel ragaszkodtak volna Diegóhoz a tavalyi szezon után, és talán nem is hagyna bennem mély nyomot az eladása, HA NEM ÖT NAP LENNE EBBŐL A TETVES ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAKBÓL!

Legalább akkor már Cassanót hoznák ide, de persze tuti nem. Ezt nem bírom... Ha tényleg Di Natale jön az aztán fasza lesz... Pazzini még határeset, ha nem sokat fizetnek érte, de ahogy többen is írtátok: KI ADJA A LABDÁKAT a csatároknak? A 35 (lassan 36) éves Alex? Mert persze miért ne engedtük volna el Giovincót is. A középpályásaink nagy része romboló, míg Aquilani kreatívabb, de sérülékeny.

Az előző hsz-em 100 milliójához nyugodtan hozzá lehet tenni a Diegóra költött huszonegynéhányat!

És ami nekem a legjobban tetszik: pont ezeknek kellett odaadni? Itt szopatják Olaszország legsikeresebb klubját Dzekóval kapcsolatban, 30 milláért sem adják, erre mi áron alul odalökjük nekik Diegót, aknek fogadni mernék, hogy kiváló szezonja lesz a németeknél. Ha nem pont a Bayernnel kezdtek volna idén, azt mondanám bajnokok lesznek. De hosszú még a szezon.
  • forzajuve5
    szép volt Marotta!!!
    akkor most vegyünk meg feleslegesen Pazzinit 25-30 millióért hátha sikerül megint semmit se nyerni a nagyszerű Del Neri-Marotta párosnak.

ma este a Sturm ellen látszódni fog mennyire nem működik ez az elavult semmire se jó 4-4-2. arról nem is beszélve, hogy az egész eddig úgy készült taktikailag a csapat, hogy a csatár mögött ott az árnyékék aki zavarja a védőket és próbál labdákat osztani. erre most amikor már csakis tétmecseink vannak átállunk egy szélsőkre épülő taktikára. zseniális húzás!
  • limperatore
    majd krasicot beviszik középre
  • Grove4
    Baszhatja a csatár, ha nem kap labdát, márpedig a Melo-Sissoko-Pepe triótól nem nagyon fog.
  • limperatore
    az igen, pedig felkészülési meccseken jól nyomta most da Cunha

De lehet ebből a pénzből vesztek vmi értelmes csatárt
  • Grove4
    Diego már Wolfburgban van, és úgy tűnik, hogy véget ért a kapcsolata a Juventussal. A Bild oldalán megjelent kép magáért beszél: a brazil középpályás egy magángéppel Brunswickba repült, hogy Németországban átessen a szokásos az orvosi vizsgálatokon.

A Juventus és a német egyesület között megszületett a megállapodás: Diego 15 millióért szerződik Wolfsburgba, és plusz két millió eurót kaphat a Bianconeri, ha Edin Dzekóéknak sikerül a Bajnokok Ligájába kvalifikálniuk magukat. Továbbá a játékos, és a klub is megegyezett egymással: a brazil a következő négy szezonban évi hat millió eurót fog keresni!

www.tuttopsport.com

Frissítés!

A Sky Sports arról számolt be, hogy ma 14 órakor a Wolfsburg sajtótájékoztatójának keretein belül bemutatják Diegót.

• Grove4
    A védő elvileg Burdisznó lenne. :S
  • Grove4
    Ez tetszik,más kérdés, hogy nem jött össze.

Diego átesett az orvosi vizsgálatokon, Marottának küldöm személyes gratulációmat, hogy esne ki a másik szeme is.

Most aztán el lehet baszni a pénzt 40 éves noname emberekre!

de ha már eladták a legjobban teljesítő játékosunkat aprópénzért annak a cigánycsapatnak, akkor minimum igazoljanak egy Robinho/VdV-t, egy Pazzanit meg egy balbekket.
  • Zsolti9014
    Vége lehetne már az átigazolási időszaknak, nagyon nagy kétségeim vannak a köv. szezonra...

Megint csak azt tudom hangoztatni, hogy így nem lehet csapatot építeni, hogy a rajt előtt három nappal még nincs végleges keret.
    Pl. az Internél van egy ütőképes csapat, ami megint egész nyáron együtt dolgozhat, ehhez még ha vesznek is 1-2 embert (most úgy tűnik Mascheranót pl.) azt már nem lehet nagy probléma beépíteni.

De nálunk ideális esetben lesz 3 új ember a védelemben, 1 a kapuban, 2 a kp.-n ...

Tény, hogy a Calciopoli odavágott a csapatnak, de azóta eltelt 4 év, és nem itt kellene tartani.

Utánanézegettem azoknak a játékosoknak, akiket azóta vettünk, és nem jöttek be:
    Tiago 15M
    Andrade 10M
    Molinaro 2,5M
    Nocerino 4,7M (bár Péló helyett inkább elnézném őt)
    Almirón 9M
    Amauri 22,5M
    De Ceglie 3,5M (benne sokáig bíztam nagyon, és még mindig nem öreg)
    Poulsen 10M
    Paolucci 3,3M (jó, hirtelen kellett vki)
    Péló 25M
    Grosso 2M

Jó, nyilván nem lehetett tudni, hogy ki mennyire lesz jó/rossz, de ez akkor is több mint 100 millió euró...

Tény, hogy a Real/City/akárki egy játékosra is elkölt ennyit, de ebből akkor is lehetne csapatot építeni.
    Ezek közül az emberek közül Nocerino az egyetlen akin talán nyertünk valamennyi pénzt.

Tudom, hogy így utólag okoskodásnak tűnik, de amikor feljutottunk a B-ből én másképp építkeztem volna. Könnyű nekem, meg nyilván nem véletlenül nem én vagyok döntéshozó szerepkörben.

Megtartottam volna Buffont, Chiellinit, Balzarettit, Tudort, Legrót, Camót, Marchionnit, Marchisiót, Nedvedet, Zanettit, Bozsinovot, Alexet, Trezt, és lehet hogy hibáztam volna, de Parot és Palladinót.
    Giovincót legalább MEGPRÓBÁLTAM VOLNA beépíteni fokozatosan Pavel helyére.
    Aztán Sissoko ugye jó vétel volt, plusz ingyen jött Grygera és Brazzo. Jaki szintén azt mondom, jó vétel volt. Abból a 100 millából 4 év alatt jöhetett volna 2 minőségi szélsőhátvéd, egy belső kp., egy irányító, és egy fiatal csatár még.

Nagyon elvi síkon, de egy ilyesmi csapatot képzelnék el:

Buffon (ugye adott volt) - Balzaretti, Chiellini, Bonucci, Zaccardo (valami 7 milláért vette a Wolfsburg anno - vagy mittomén, egy másik minőségi jobb-bekk) - Sissoko - Giovinco, Marchisio, Nasri (16M volt az Ágyúsoknak) - Del Piero (G. Rossi 10,5M-be fájt a Villarrealnak), Iaquinta (Trez).

A három játékos akit így vettem volna a kezdőbe, összesen kevesebb mint 25 milla lett volna, tehát van még 75. És a 100 úgy jött ki, hogy abba csak a "becsődölt" vagy már eladott embereket számoltam.

Tudom, hogy nem sok értelme van ezen töprengeni, csak mégis jólesett.
  • forzajuve5
    VdV-nek megvolt az esély annak idején, hogy hozzánk igazoljon, de ki lettünk kosarazva, inkább a nagy és hatalmas realba ment mert majd ott biztos megnyer mindent, de nem jött össze (nálunk se nyert volna valószínűleg semmit ezidáig, de emlékszem mennyire szerettük volna itt a fórumon is ha minket választ). most maradjon szépen a kirakatcsapatban, oda való az ilyen.
  • Grove4
    kopogtatunk (14m:D)
  • Zsolti9014
    Trez ügynöke szerint a Laziónak meg kellene mozgatnia magát, mert különben a játékos a Herculesbe igazol.
    Spanyol pletyik szerint 14 millával kopogtatunk van der Vaartért.
  • WuFraZselic
    mert érte 3 sió baracklevet sem adnának?
  • forzajuve5
    egy kis statisztika tavalyról:

Gól:
    11 - Del Piero
    10 - Trezeguet
    7 - DIEGO, Amauri, Iaquinta

Gólpassz:
    10 - DIEGO
    4 - Camoranesi, Del Piero, Caceres

Összesített gól + gólpassz:
    17 - DIEGO
    15 - Del Piero
    11 - Trezeguet

#31036: Barzagli-t finoman szólva se kellene erőltetni. még Grossonál is gyengébben teljesít a megnyert vb óta
  • bakkerman
    azis milyen dolog már,hogy egy frissen érkezett edző alól eladják a csapat ászát,aki mellesleg végigdolgozta az előszezont azzal a tudattal,hogy biztos a helye a kezdőben...ha már pénz kell a Juvenak,miért nem adják el Amaurit?
  • Zsolti9014
    Juventusfc.hu fórumon azt írják, hogy Diegóért jelenleg 15M+Barzagli az ajánlat.
    Most nem térnék ki megint a miért adjuk el kérdésre (HA egyáltalán eladjuk), de mondjuk a Chiellini-Bonucci páros mögé harmadiknak Barzagli nem lenne olyan rossz megoldás. Bár sajnos a közvetítési jogok ide-oda pakolgatása miatt nem látok sok német meccset (se...), de a Palermóban igencsak kedveltem Barzát, meg azért mégiscsak világbajnok (jó, Grosso is, igaz), plusz német bajnok is volt.
  • Zsolti9014
    Mellesleg Burdissót rohadtul ne hozzák már ide!!!

Meg a másik vicc, HA Diego tényleg megy, hogy ilyen Pélók, meg Amaurik itt futkoshatnak, míg egy igazán jó játékosnak nem jár még egy esély?
    Tény, hogy nem fostam össze magam Diego tavalyi "teljesítményétől", de ha már Amaurinak adnak esélyt, akkor neki aztán végképp járna.
  • gercse
    Szánalom, ha eladják, akkor az új szezon kezdete nem sok jót hoz majd Delnerinek, ha nem jönnek az eredmények akkor tuti.
  • nono84
    Igaza van a vezetőségnek, ő nem illik bele az oldalról beívelem aztán Amauri majd beszenvedi valahogy játékba. Az egyetlen játékos aki kreatív tud lenni a középpályán...Faszok!
  • szucsy89
    sok lesz az érte
  • 9csöves9
    kb 25

a mostani Pirlot max egy gurulós kukára tudnád elcserélni
  • szucsy89
    mennyiért vettétek amúgy? egy Diego - Pirlo cserébe belemennék:D
  • Grove4
    A Juventus.it-n az van, hogy Delneri a pletykák miatt nem hívta be a két játékost, szóval van még egy halvány reménysugár. Egyébként 1-2 hete még azt mondták, hogy Diego nem eladó, vagy csak nagyon jó ajánlat esetén, akkor csak nem adjuk el 15 ért.
  • forzajuve5
    végülis a szeméről nem olvassák le a védők, hogy merre fog passzolni :D
  • Grove4
    A Juventus FC blogról:

#Ricsman
    Az offhoz: ki szervezi akkor mostantól a játékot?

# keshudioo, 2010. augusztus 25., 17:49

ricsman: Marotta lesz az új előkészítő csatár.

:DDDDDDDDD
  • Grove4
    Del Neri interjú (google fordítóval)

Szerintem Delneri azt sem tudja, hogy milyen csapatot edz. Nem mondta, hogy elégedetlen Diegoval, de azért adjuk már el, vicc az egész basszameg, de ideges vagyok.

Szívből remélem, hogy nem jutunk be az EL-be.
  • Grove4
    Egy Agnelli ül a székben és ilyen megtörténhet :S
  • 9csöves9
    ráadásul a Wolfsburgban ott van Misimovic a posztján akit nem akarnak senkinek elengedni és elég jól tolja náluk.komolyan nem értem ezt az egészet

#31023:teljesen igazad van.a legnagyobb vicc,hogy a Sampdoria kiesésétől tettük függővé,hogy hogy alakítjuk a keretet?azért álljon már meg a menet
  • forzajuve5
    az érkező meg Pazzini, erre a nyakamat tenném. de végülis miért is ne lenne nekünk jó az ha állna elől két befejező csatár és várnák a csodát. az a csoda viszont nem nagyon fog eljönni, mivel megfelelő előkészítő emberek nem nagyon vannak. Krasic még nem tudjuk mt tud nyújtani. a Lanzafame, Pepe, Martinez trió pedig valljuk be nem olyan játékosok akik a megfelelő szintet tudják hozni.
    most mi értelme annak ha építünk egy Sampdoria kettőt, és küzdünk a bl helyért? ha sikerül is azt elérnünk akkor mi lesz utána? mert ez a keret esélytelen a bl-re.

pedig a hétvégén már milyen jó kedvem volt.
    Diego remélem tudja, hogy több millióan szeretjük, és nem hagy itt minket. igenis meg kell mutatnia mit tud zebracsíkosban
  • Grove4
    Pláne ennek a patkány Wolfsburgnak és 15(!) misiért!!!!!!

Kibasztak velünk Dzekoval és most meg ez, Marotta is mehet a picsába mostmár.
  • 9csöves9
    na Diego,most jön az hogy makacsold meg magad,mint ahogy a senkiházi Tiago félék szokták,és ragaszkodj a szerződésedhez.légyszíves
  • Grove4
    Coach Luigi Del Neri was reluctant to elaborate on his decision though.

"The market? Until it ends there will always be voices that come and go," he told the press.

"We are prepared for this important game that will be tough. I have a motivated team and it will be a game.

"We are strong after the 2-1, and we know what is expected. We can have a good game.

"Trezeguet and Diego have not been called up because of the market voices. They have to be tranquil about their decisions that they will take."

Kb le se szarta a kérdést, csak a végén utalt rá, gratulálok, remélem kikapunk a Graz ellen!
  • 9csöves9
    ns-t nem olvas senki

Del Neri is nyilatkozott,konkrétan annyit mondott,hogy a támadósor úgy fog kinézni,hogy Amauri,Jaki,Alex és egy érkező...