Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Befejezem és elnézést a megfogalmazásért,már késõ van....remélem nem zavartam a gondolatmenetemmel senkit!
Forza Juve!
Most azért teszem meg mert én teljesen kész vagyok ettõl az állapottól ami szeretett csapatunknál folyik(igen juve szurkoló vagyok)!Látom,hogy nagyjából ti is úgy látjátok a dolgokat ahogy én....
Kezdem:Szerintem nem Ferrara a legnagyobb baj,én nem az õ nyakába varrom!
Szerintem nem a játékosoknál van a legnagyobb baj,egy cikket nem láttam ahol egy másik csapattársra vagy az egész csapatra negatív jelzõt illettek volna,illetve olvastam Buffon nyilatkozatát-nagyon általánosít-azaz vagy nem tudja mi az igazi baj-vagy ellenkezõleg tisztában van(vannak) vele-csak pofa befog mindenkinél...
Vezetõségben már vannak gondok...de mint halandó emberek mi egy kukkot nem tudunk leszûrni a dolgokból...
Én vmi nagyon rosszat érzek,sejtek ami lehet egyszer csak robbanni fog!Nem tudom mi az-de nagyon várom a fejleményeket!Úgy érzem itt vmi DIREKT szétbaszósdi van-nem tudom megmagyarázni de nem jó látni,hogy egy értelmes okot sem tudnak kinyögni.Nem beszélve a sok rasszista megnyilvánulásról:kérdem én-ha az ultrák közt ennyi a rasszista(akik állítólag a juvéval nõttek fel)akkor hol voltak amikor Thuram,Davids futkározott a pályán???
A Juventus mostanában nem kényezteti el fanatikus szurkolóit, hiszen a legutóbbi Chievo elleni bajnokin is gyengén muzsikált és az 1-0-s vereség tovább gyengítette Ciro Ferrara amúgy is ingatag pozícióját. A veronaiak elleni találkozó után Gianluigi Buffon, a torinóiak világbajnok hálóõre önkritikusan értékelt: szerinte mostanság nem a csapat hírnevéhez méltóan játszanak.
A kapus beismerte, hogy az utolsó meccsük sem érte el a szurkolók és a játékosok által várt szintet.
– Sokkal többet vártunk szombaton magunktól. Mindamellett fel kell tennünk a kezünket a teljesítményünk alapján megérdemelt vereség után. A legutóbbi meccseink színvonala nem érte el a Juventus hírnevéhez méltót, épp ezért fel kell tûrnünk az ingujjunkat és megpróbálni a korábbi, eredményes játékunkat hozni. A legjobb játékosok életében is elõfordulnak hullámvölgyek, de döntõ fontosságú, hogy csapatként jussunk túl ezen a krízisen, anélkül hogy kiszállnánk a bajnoki elsõségért vívott csatából – idézi a klasszis hálóõrt a goal.com.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha Giovincót meg odadják szomjan is!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
elég vicces volt most ami ezzel a szegény Paolucci gyerekkel történt. õszintén bevallom én nem is tudtam, hogy van ilyen játékosunk kölcsönben. annyi játékost adunk kölcsön a fiatalok közül, hogy fene se tudja mindegyiknek a sorsát nyomon követni. persze néha ide beírjuk amikor látunk valakit jól játszani, pl múltkor írták Ekdalt, én speciel Crisctitot szoktam látni nagyon jól játszani. de Paolucci valahogy nem rémlik. egyszer nem láttam egy cikket ahol kiemelték volna, persze ez lehet ez én hibám. Õ meg ugye egybõl kapott az alkalmon, miért is ne, jött a beharangozás nagy reményekkel, de valljuk be õszintén az ilyen igazolásokkal adunk a szarnak egy pofont. azért remélem rámcáfol és vág egy mesterhármast valamelyik meccsen 😄 ha viszont nem tud mutatni semmit akkor el kell adni egy kiscsapatnak ahol állandó kezdõ lehet + megkeresi magának a pénzt amibõl bõven megél és ennyi.
valahonnan jó lenne keríteni egy embert aki tud értelmesen igazolni.
Most meg, hogy milyen már, hogy mi a Sienába be se férõ Paoluccit igazoltuk le. Jó, tény hogy nagyobb nevet várna, de valaki szólhatott volna rá, hogy Paolucci kölcsönben volt, és aligha tudtunk volna mást 2-3 nap alatt idehozni.
Az megint más kérdés, hogy ilyen impotens Amaurikkal nem az utolsó pillanatra kéne hagyni a csatárszerzést.
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Arra a kérdésre, hogy visszatérne-e a Juventushoz, Moggi így felelt: „Nem fogom Bettega példáját követni és összeállni azzal a vezetõséggel, amely mindennap bírál bennünket. Egyáltalán nem akarok velük dolgozni. Ha Andrea Agnelli veszi át a klub vezetését, akkor hamar vissza fogok térni, már csak azért is, hogy viszonozzam a Juventus szurkolók irántam mutatott ragaszkodását.”
Moggi ezután a Juventus Serie A-s szereplésérõl beszélt. A bianconerik vasárnap vereséget szenvedtek a Chievo otthonában, és ezzel a torinóiak lecsúsztak a Bajnokok Ligáját érõ helyezésekrõl.
„Mostanra már ki kellett volna rúgni Ferrarát, mert nyilvánvalóvá vált, hogy a játékosok nem bíznak meg benne és, ha a Juventus kikap a Roma-tól is szombaton, akkor a krízis visszafordíthatatlanná válik. Nem tudom, hogy ki lehetne Ciro utódja a kispadon, az a Maifredi, aki korábban rádión keresztül reklámozta magát, biztosan nem. Aki ezért e negatív szériáért biztosan felelõs, az Blanc, aki ebben az új klubban megmutatta, hogy abszolút nem ért a futballhoz. Itt van például Paolucci esete: ahhoz, hogy le tudja igazolni, el kellett menjen Franzo Grande Stevens-hez, hogy õ személyesen felhívja a Siena elnökét. Paolucci, mintha Ibrahimovicról lenne szó... Blanc megérdemelné, hogy azonnal kirúgják! Az elmúlt három évben összesen 250 millió eurót költött el. Mi 12 év alatt egy euro-centet sem kértünk a tulajdonosoktól.”
kár hogy annak idején így elbaszta a dolgokat, mert egyébként nagyon ért a dolgokhoz. azt viszont nem szeretném ha visszajönne, mert ki a fene lesz az aki leül majd tárgyalni vele mondjuk egy átigazolásról.
és lehet, hogy õ már tud valamit az Agnellik visszatérésérõl?
#27775: szerintem Deschamps jó edzõ volt. azért nem volt akkor olyan könnyû feladat megnyerni egy olyan másodosztályt ahol mindenki a Juventus skalpját akarta egy szétbombázott csapattal. ráadásul akkoriban nagyon szép focit játszottunk. ha õ akkor maradhatott volna és megveheti akiket akart(állítólag nem tehette és ez volt az egyik fõ ok amiért távozott, de ez mai napig elég homályos) akkor véleményem szerint már teljesen máshol tartanánk.
---------------------------
Serie A: a Juve csak akkor viheti Candrevát, ha odaadja Giovincót
A Livorno labdarúgócsapatának elnöke, Aldo Spinelli elismerte, hogy a Juventus és a Genoa is érdeklõdik csapata legjobbja, az Udinesétõl kölcsönkapott Antonio Candreva iránt – viszont komoly ellenértéket kér a válogatott játékosért.
„Beszéltünk Candreva ügynökével, a Juventusszal, és hamarosan tárgyalóasztalhoz ülünk a Genoával is. Azt már jeleztem a Juventus-vezetõknek, hogy komoly ellenértéket kérünk, például Sebastian Giovincót" – mondta Spinelli.
Candreva kölcsönszerzõdése az egész szezonra érvényes, tehát a játékjogát tulajdonló Udinesén kívül a Livorno beleegyezése is kell az ügylethez. Így került szóba, hogy a „zebrák" ellenértékként küldjék (minden bizonnyal kölcsönbe) Giovincót a toszkán klubhoz.
inkább nem fejtem ki bõvebben mit gondolok errõl a féregrõl
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
és bárki jön, bárhova, ennél csak jobb lehet
Nézzük meg Moggi korszak alatt normális edzõk voltak (Lippi,Capello) most meg (Deschamps,Ferrara pff) Akkor voltak normális játékosaink is nem mint most (tisztelet a kivételnek). Szóval nem értek egyet azokkal akik azt mondják h Moggi miatt mentünk a B osztályba. Egyszerûen valakire rá kellett kenni a dolgot. Nem bírt senki se Olaszországba a Juvéval. És nézzük meg mikor sikerült a Juvét szétbarmolni (Moretti és a többi nyominak) hirtelen nem lett ellenfele az internek és azóta sincs. A Milan se tudja õket megfogni.
Bízom benne h Moggival újra azok lehetnénk akik voltunk. Mert most be kell látnunk rohadt gyengék vagyunk és amíg drasztikus változások nem következnek be addig így is marad.
nem lehet azt csinálni amit a vezetõség mond. Folytatni kell a megkezdet utat jól haladunk csak nincs szerencsénk. A játékosok meg el is hiszik és gondolják ha a vezetõknek így jó akkor úgyis jól van....
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
És hiszem azt, hogy Moggi "keze alatt" nem lennénk ekkora szarban.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Moggi-korszak volt, szép volt, jó volt, igaz volt, de ráb.sztunk. Sokat tett a csapatért, de a B-ligát, és így közvetve a mostani helyzetet is neki köszönhetjük. Lehet rendet tenne, de nem kérek belõle én legalábbis.
Hajrá Magyarország!
Bettegában reménykedtem még nagyon, hát kár volt, még egy nagy csalódást jelent az õ hozzáállása is.
Hajrá Magyarország!
---------------------
Nem akar visszavonulni a futballtól Luciano Moggi, a Juventus korábbi általános igazgatója, sõt, visszatérne a torinói klubhoz.
Moggi kulcsfigurája volt a 2006-ban kirobbant vesztegetési botránynak, amikor csapatát, a Juventust visszasorolták a másodosztályba, õt pedig ötéves eltiltással sújtották.
A korábbi általános igazgató kedvét azonban ez nem vette el a futballtól, sõt, már jelezte, hogy visszatérne a labdarúgás vérkeringésébe.
„2011 nyarán jár le az eltiltásom, és akkor vissza is szeretnék térni" – nyilatkozta a Gold Sportnak Moggi, majd hozzátette: tudja, hogy ez néhány embernek csípni fogja majd a szemét.
Moggi mellett 2006-ban távozott Roberto Bettega is, ám a korábbi válogatott csatár nemrég visszatért a klub irányításába, mint általános igazgatóhelyettes.
A torinói együttes nehéz napokat él át, hiszen a hétvégén vereséget szenvedett a Chievótól, és az elmúlt öt bajnokijából négyen nyeretlen maradt.
hát igen, ha így haladnak a dolgok, akkor lassan már csak mesélni fogunk egymásnak egy-egy gyõztes meccsrõl, amire már nem is emlékszünk igazán... 😄
---------------------------------------
A Juventus vezetõedzõje, Ciro Ferrara a vasárnapi Chiveo elleni vereséget követõen sem mondott le posztjáról, és megvan gyõzõdve róla, minõségi csapata van, annak ellenére, hogy húsz forduló után csak az 5. helyen állnak a torinóiak a Serie A-ban.
„Megpróbálom elemezni a helyzetet, minden aspektusból. Nem tudom, hogy a vezetõség, hogyan ítéli meg a keretet, az edzõt és a klubot. Mindenkinek fel kell mérnie minden eshetõséget, és ha úgy vélik, hogy az edzõvel van a probléma, akkor azt biztosan közölni fogják velem”– kezdte a Chievo elleni vereséget követõ nyilatkozatát Ciro Ferrara, a Juventus vezetõedzõje.
„Annak, aki látott már Juventus-gyõzelmet, természetesen furcsa látnia a mostani teljesítményünket. Meg vagyok gyõzõdve róla, hogy minõségi együttesem van és meg kell találnunk az okát annak, hogy ez a pályán miért nem látszódik. Ha az edzõ a hibás azért, amiért a játékosai nem nyújtják a legjobb teljesítményüket, akkor természetesen vállalom érte a felelõsséget. A klubnak kell meghoznia a döntést. Próbálom megtalálni a megoldást, igaz, hogy 7 vereség szokatlan egy Juventus számára, a rendelkezésemre álló játékosokkal pedig az a célom, hogy javuljunk és, hogy visszaszerezzük az önbizalmunkat" – mondta Ferrara a Sky Italia televíziónak.
Ahogy arról délután beszámoltunk, a Juventus 1–0-ra kikapott a Chievo otthonában, és csak az 5. helyen áll a Serie A-ban.
akkor milyen amikor nagyon szendved a csapat? 😄
a meccsrõl inkább nem mondok semmit,ez valami kibaszott rémálom
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Sok a sérültünk, de ez nem lehet kifogás. Felesleges erre fogni. Próbálkozunk, mindenki a maximumot adja ki magából, de az eredmények borzasztóak. Foghatjuk a szerencsétlenségre is, de az az igazság, hogy semmit nem tettünk azért, hogy megnyerjük a meccset. Nem tudunk kijönni a gödörbõl, és fogalmam sincsen, hogy miért. Ilyenkor a morál mindig a padló alatt van, a meccs után én is ott voltam. Az az igazság, hogy a Parma és a Milan elleni meccsek közötti különbség minimális volt, csak Parmában szerencsénk volt. A Napoli ellen jól játszottunk, s a Chievo ellen is hasonlóan készültünk fel, de nem sikerült. Még helyzetet sem tudtunk kialakítani, az utolsó három meccsen a bajnokságban még kapura sem lõttünk. Remélem, valamikor meglátjuk majd a fényt. A célunk bejutni a Championsba, s az, hogy ilyen szarul játszunk meccsõrl meccsre, ez senkinek sem jó."(Zebraportál)
Ha ez a fiú lenne 15 év múlva az edzõnk,biztos tudná hol a határ,mert LÁT!!!
Ezek tönkrebasszák a Juvet én sírva fakadok!
Ezek született hülyék
ha az no komment,akkor ez mi????
Sokkal szimpibb lenne a csávó,mintha a sok sérültre fogná,mert ezt a Chievot/Cataniat etc. B csapattal is verni kellene.
Ha meg arról van szó,hogy a csapat edzõt akar buktatni,az meg rájuk nézve szégyen,nem lehet két edzõt is megbuktatni egymás után, legfeljebb a vezetõknek(ami ebben az esetben kizárva),illetve nekünk szurkolóknak😛😄
Ferrara mard, és bízunk benne...folytatjuk a megkezdett utat.
Ferrar : Jók voltunk. Egy X-et érdemeltünk volna, de nem volt szerencsénk. De folytatjuk a megkezdett utat.
Síralmas, és megalázó.
abban viszont biztos vagyok, hogy ezt a francia köcsögöt úgy kell seggberúgni, hogy többet vissza se találjon olaszországba nemhogy a Juventus elnöki székébe. kinek az ötelete volt egyáltalán egy franciát kinevezni. egy kemény Olasz elnök kell nekünk aki tud rendet tartani, és ami fontosab ért a focihoz
nulla helyzet, egy DP szabad, de az is odamegy a kapushoz...
mindenki szarul játszott, és ez gyanús...
sírni tudnák :S
Szánalmasak vagyunk.