44078
-
#31098 hát jah,lehet fel se kellett volna kelni
most látom,hogy Quagliarella nincs nevezve a mai EL meccsükre.fasza
még azon gondolkoztam,hogy valamiféle opciót kaphattunk Dzekora a következő mercatora.mondjuk olyat,hogyha akarjuk megvehetjük mindössze 50 millió euróért... -
#31097 http://www.saidfoot.com/Chaine_1.php
ez működik, de arab kommentár :D
Marcinak milyen aranyos kisgyereke van, Aquilaninak meg rohadt jó nője :)
Krasic is a nézőtéren van az előbb említett két játékossal -
#31096 ma megint rossz világban ébredtél :D Cassanno és Pazzini?
sokkal jobb nekünk ha kidobunk 4.5 milliót Quagliarella-ra, kell még ide alibicsatár -
#31095 ha meg ezek a nyomorultak egy Judoriát szeretnének látni,akkor hozzák ide Cassanot meg Pazzinit.akkor talán nem szúrom ki Marotta szemét lapáttal... -
#31094 komolyan mondom sírni tudnék...ekkora faszságot nem csinálhatnak
szurkolok Diegonak,követni fogom a meccseit,remélem rácáfol erre az egyszemű nyomorultra,delnerire és mindenkire... -
#31093 Csak úgy nem akar egy klub kismillió eurot bukni egy játékoson, ha csak nem akarták kirakni a csapatból. Konkrétan elküldték...azért évi 6 misit kap ami nem semmi! -
#31092 Ja és az is vicc, ha ezt a Diegóért odavetett 15 milliót elszórjuk vmi középszar emberre, lásd Quagliarella (még ha a VB egyik legszebb gólját is lőtte). -
#31091 Ha szerencsénk van, legalább ilyen kerettel bejutunk az EL főtáblájára, esetleg még a csoportból továbbmegyünk. A bajnokságban pedig a 4-7. helyet becélozhatjuk, hiszen a 4. jövőre úgyse ér már BL-t. Sajnálom a szurkolókat, akik bérletet vettek erre a szezonra, vmint azokat akik maradtak a csapatnál, mert egy rakás szar leszünk. Jó esetben. -
#31090 Juventus Could Sign Fabio Quagliarella Tonight To Replace Diego - Report
Elvielg 4 milla kölcsön, opcióval, ami nagyon fasza, tekintve, hogy egy csomo játékosunk ilyen opciós kölcsönnel jött, tehát a következő nyáron, erre basszuk majd el a pénzünket.
Viszont ha csak ő jön (ami nem elképzelhetetlen ->14~16 m), akkor felköpök és alá állok. -
#31089 hetedik hely már volt, nem hozott az sem pálfordulást sajnos. de hisz láthatod. sajnos ez van. mióta ennek a csapatnak szurkolok (márpedig az nem mostantól van, hanem kb. mióta az eszemet tudom), nem voltam ilyen pesszimista a jövőre nézve. -
#31088 Remélem Marottaék nézik a BL sorsolást. -
#31087 najólvan. akkor most Marotta és a teljes vezetőség BEKAPHATJA egy ló méteres kéjlécét, eladják az egyik legjobb előkészítőnket, és középpályásunkat, gratulálok.
A mostani "fantasztikus" átigazolási szezon után egyre jobban kívánom, hogy legyen egy 7-8. helyünk a bajnokságban, hogy végre észhez térjen a mélyen tisztelt szennygárda a bőrszékekben -.-"
Krasic volt az egyetlen igazi név, de le merem fogadni, ha nem lő minden meccsen gólt és ad két asszisztot, télen eladjuk bagóért valamelyik riválisnak... -
#31086 Szerintem Marotta elvállalta Mission Impossible sokadik részének főszerepét, csak még nem volt forgatókönyv ötlete, most már az is megvan. -
#31085 A kép tényleg beszédes...én már amikor a múlt héten cikkeztek az ügyről, akkor is biztos voltam benne, hogy megy, sőt még korábban fordítottam egy focioldalra Borozan nyilatkozatát, amiben kitért rá is, de mégis nagyon elszomorított. Nem gondoltam, hogy ilyen rosszul fog esni ez...
Volt már ilyen érzésem, sőt szomorúbb is voltam amikor pl. Pavel visszavonult, de azért ott már tudni lehetett, hogy nem játszhat örökké. Amikor Capello nem számolt Tacchinardival, meg amikor elengedtük Balzarettit is rosszul fogadtam... -
#31084 VdV ügyével kapcsolatban: én is szívesen látnám, még akkor is, ha nem nagyon volt szimpi amikor jöhetett volna, és ő a nagy Madridhoz akart inkább, most meg sírna a szája.
Cassanót szeretném jobban, ráadásul Marottával meg Delnerivel jóban is van. A koncepcióba (az árnyékékesbe) is jobban beleillik. -
#31083 "Diegót most már a mi játékosunknak tekintheti mindenki" - így a sportvezető. McClaren vezetőedző is elégedettnek mutatkozott: "Boldog vagyok, hogy én edzhetem őt, már a Mainz ellen bemutatkozhat."
Arrivederci Diego
Sok sikert az új klubodban!
Azt hiszem a kép mindent elmond, ajánlom Zebina, Grygera, Melo, Trez és még pár játékos figyelmébe.
Én nagyon sajnálom, hogy Diego eligazol. :( -
#31082 Már csak egy befejező (igazi, nem ilyen Mauri, meg kiéget Trez) kellene.
(meg én még örülnék VdV-nak is, de várj, álmomban kifolyt a nyálam :D) -
#31081 Szerintem Krasics nem játszhat még, hiszen az első meccs után írt alá. Gondolom a forduló előtt kellett nevezni, de lehet tévedek.
Akkor most egy kis pozitív hozzáállást mutatok, fantáziacikkem a Mercato végéről, tehát ne vegyétek komolyan:
A Juventus szurkolóit valósággal megdöbbentette, hogy újdonsült sportigazgatójuk, Beppe Marotta a Mercato vége előtt néhány nappal eladta Diegót a Wolfsburgnak. Sokan már előre temetni kezdték a csapatot, ám Marottának pontosan kidolgozott tervei voltak. Diego eladásának másnapján bejelentették, hogy leigazolják Antonio Cassanót a Sampdoriából, ami óriási meglepetést okozott az olasz futball világában. Cassano mellett a spanyol világ- és Európa-bajnok Capdevila is Torinóban kötött ki, érte Fabio Grossót plusz 3 millió eurót adtak a Villarrealnak, a spanyol azonban várhatóan csak a kispadot koptatja majd mindkét szélen bevethető Federico Balzaretti mögött. Balzaretti korábban szerepelt már a Juvéban. A Chiellini-Bonucci-Legrottaglie középhátvédsort a Wolfsburgtól a Diego-ügylet keretein belül megszerzett Andrea Barzagli fogja kiegészíteni, hogy elég hosszú legyen a kispad is. -
#31080 Nem, mivel nem lehetne nevezni sem tudtommal, mivel.....nem volt még regisztrálva az odavágón, így a visszavágóra sem lehet regisztrálni. Ha bejutunk, akkor már lehet nevezni. -
#31079 "Melonak meg is előlegezek egy piroslapot." Ezt megmosolyogtam :) -
#31078 kicsit beszéljünk a mai meccsről is mielőtt valaki agyvérzést kap :)
pár darab STREAM
kezdés: 20:45
nem lesz ez olyan egyszerű meccs mivel a Graz játékosai vérszemet kaptak a nálunk folyó események hallatán. van benne valami, mivel gondolom most valamennyire szétestek fejben a srácok. Melonak meg is előlegezek egy piroslapot. a twitter üzenetét olvasva szerintem Ő az aki a leggyengébb fejben. Chiellonak nem lesz egyszerű dolga hátul.
lehet csak a mai rossz hangulatom miatt, de én hosszabításos meccs szagot érzek a levegőben -
#31077 Jujj, de várom már Marotta fancsali pofáját, amikor Diego nélkül értékelhetetlen szar játékot produkálunk este... (más kérdés, hogy a meccset nem fogom látni, de most nem is érdekelne :( )
Krasic játszik este? -
IXEMGabeo #31076 nem érezte tán itt jól magát...sajnálom:S -
#31075 most akkor úgy állunk, hogy kell egy darab támadó, 1 balhátvéd, 1 középhátvéd. és ez nagyon minimum mivel igazából 2 balhátvéd kellene, aztán 1 középre és mégegy jobbra, valamint igazából 2 támadó. akkor lenne ütöképes a védelem is és az egész csapat is.
namost amennyiben csupán az első általam említett eshetőséggel számolunk az akkor is legalább 40 millióba fájna (20 támadóra, 15 a belbekkre és 5 a középhátvédre).
ebből a 3 emberből kettőt a pillanat tört része alatt be kellene építeni a csapatba mivel nem egyszerű a bajnoki sorsulásunk az első fordulókra.
összegezve: ezt sikeresen elcseszték.
és még mindig Robinhot szeretném a csatársorba :D
Quagliarella nem kell. Rossiról nem tudok nyilatkozni. nem láttam mostanság játszani, de nem lehet túl jó formában ha nem fért be az olasz keretbe -
#31074 Vicc bazzeg. Már kezdtem reménykedni, hogy egész tűrhetően sikerült az átigazolási szezon (Bonucci, Aquilani, Krasics), erre eladják Diegót.
#31053: teljesen egyetértek sajnos. -
#31073 sajnos igazad lehet
egyébként mostmár akkor kérem szépen rossit, egy értelmes balbekket, meg valami kreatív szervezőt.
esélytelen, hogy mindhárom jöjjön? szerintem ja.
Teljesen el voltam kedvetlenedve a csapattal kapcsolatban, ezen jócskán enyhített a Krasics-Aquilani kettős érkezése, most viszont megint rohadt boldogok lehetünk... -
#31072 Most ugye megint le tud húzni a többi klub minket, tudják, hogy eladtuk Diegot, sürgősen kell valaki a helyére, messze áron felül fognak csak szóbaállni velünk. -
#31071 A Bianconeri most fénysebesen keresi a megfelelő alternatívát, aki a nápolyi Quagliarella vagy a Villarealos Rossi lehet. A Napoli támadójának elég magas a kivásárlási ára és a dél olasz klub nem is szívesen válna meg egyik legjobbjától, ezért a legvalószínűbb opció az olasz válogatott Rossi megszerzése lehet, aki nagyon szívesen visszatérni a Serie A bajnokságába. A játékos kivásárlási ára 18 millió €-ra tehető.
A Juventus Rossi mellet a védő Capdevilát is megszerezné a spanyol klubtól. -
#31070 Van egy olyan érzésem, hogy a következő szezont is be fogjuk szopni, de úgy istenesen. -
#31069 A Juvestore-on már nem lehet kapni Diego-mezt... -
#31068 Borozan mindemellett kommentálta Diego helyzetét is.
„A Juvénak tavaly rossz idénye volt, ahogyan Diegonak is, ám a Wolfsburg nagyon jól tette, hogy mindenben megegyezett a játékossal. A német csapat senkit sem fog eladni – még Dzeko-t sem – Diegot azonban meg fogja szerezni.”
/FACEPALM -
#31067 A német Bild szerint ez a kép tegnap Dojcslandban készült már.
Ja, amúgy Gourcuff szerintem simán elfért volna még itt, tekintve a Bordeaux-val bajnoki címet szerzett formáját. Persze azóta már Lyonban van.
Ami vicces (és nem szánom sértésnek Martinezre vonatkozóan):
Martínez: Catania -> Juve 12M
Diego: Juve -> Wolfsburg 15 M
Na, ettől azért több különbség van a két srác közt asszem. És ezt szerintem mondhatom anélkül, hogy Martínezt idejekorán lehúznám. -
#31066 A Kicker azt írja, hogy már majdnem biztos az üzlet. 15 millió+esetleges bónuszok, így az ár elérheti a 20 milliót. Hozzáteszem: még így is nevetséges. Misimovic meg távozhat, a Schalke és a Galatasaray érdeklődik iránta. Úgy tűnik Wolfsburg >>>>> Juve. -
#31065 ja, igen, elfelejtettem mellékelni hozzá fordítást, de jól mondod, az a lényege. ma estére várják Diegót és a papát aláírni a papírokat.
Amúgy nem sokat számít, de a portugál nyelvű wikipedián már a wolfsburg is a klubjai közt van. -
#31064 Kb. annyi a lényeg, hogy csak Diego aláírása hiányzik, már az orvosin átesett. Hátha. -
#31063 Quagliarella megint másodvonal-szintű játékos lenne... Rossiban vagy Pazziniban legalább megvan az esély, hogy klasszisok legyenek. Bár labdát nem tudom ki adna nekik... -
#31062 Wolfsburg mit Juve einig - Diegos Ja-Wort fehlt noch
Der VfL Wolfsburg hat sich mit Juventus Turin geeinigt - damit ist die Rückkehr von Diego in die Bundesliga fast perfekt. "Mit Juventus Turin gibt es seit heute eine Transfervereinbarung", sagte Geschäftsführer Dieter Hoeneß bei einer Pressekonferenz. Der Vertrag mit dem Fußballprofi sei aber noch nicht unterzeichnet. "Heute Abend werden sein Vater und dessen Assistent hier erwartet", erklärte Hoeneß. Bei dem Treffen solle der Kontrakt unterschrieben werden. Etwa 15 Millionen Euro soll Juventus Turin für Diego erhalten. Dazu äußerte sich Hoeneß aber nicht. Bereits am Vortag hatte der Brasilianer eine sportärztliche Untersuchung absolviert.
1 perce rakták be egy német fórumra. Sportal.de híre. -
#31061 igen ,tényleg meg kell várni a hivatalos bejelentést, bár a német lapok szerint délután már ott edz a csapattal.
Football-italia szerint meg Rossi vagy Quagliarella jöhet. Mindkettő szimpi, de sztem egyik sem lesz a miénk. -
#31060 Viszont még nem hivatalos.
"Aber plötzlich machte Juve den Rückzieher, wollte Diego angeblich halten."
De hirtelen a Juve visszalépett, mégis meg akarják tartani Diegot.
(A Juventus FC blog- ról van, nem tudom mennyire hiteles) -
#31059 hát ja, csak ugye Krasiccsal ellőttük az EU-n kívüli igazolásunkat. Bár nemtom, ha egy kiscsapat "a mi pénzünkből" megvenné, és kölcsönadná nekünk, az menne?
De egyébként még akkor is ott tartanánk jó eséllyel, hogy egy gólerős csatár ácsorog a kapu előtt, és vár a csodánál is ritkább használható labdára.