Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Hidd el a City pont ideális szemétdombnak, bedobod bármely szar játékosodat Hasszán már a neve miatt 10 milliót leperkál, ha még gólt is lõtt valami nagycsapatnak, az minimum még 10...

Oziris666
Az életbe nem kap Amauriert 23millát a juve😄 (lehet már a felét sem)
És majd pont a Chelseanek kell ez a gólképtelen brazil-olasz vagy a Citynek ahol dugig vannak csatárokkal na persze...

Zsolti9014
egyetértek, azt hiszem korábbi agymenésemben említettem is, hogy TAPASZTALTABB edzõként én is szívesen látnám.

#27888: hát ha Amauritól meg tudnánk válni, akkor lennének lehetõségek 😊
állítólag Rossi is haza akar térni Spanyolországból, õ se lenne rossz megoldás.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem tudom, 10 éves voltam akkor, nem nagyon van már meg, csak az eredmény (0-4). hát az siralmas valóban, lehet akkoriban nagyobbat is ütött mint most ez. meg még azt meg is elõzte egy parádés 98/99-es szezon, ahol 7.-ek voltunk. nagyon nem kéne megismételni

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Azért én mint ember sajnálom Ferrarát. Biztos neki sem lehet könnyû most ebben a helyzetben. És lehet, hogy sokan megköveznek, de tapasztaltabb edzõként szívesen látnám újra itt nálunk. Mert sokat tett a csapatért mint játékos.

De persze, lehet megint kacsa az egész, és marad edzõnek még továbbra is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
Pazzini kurvajó lehetne itt, fõleg ha sikerül lepasszolni Amaurit, mert egy vicc amit õ mûvel itt. Trez pedig maradjon csak ahol van 😄

Grove4
Illetve utolsó mondatát.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Csaknem.

Fabio Capello
"Ferrara vélhetõen a hét második felében fog távozni, minden bizonnyal a Coppa Italia mérkõzés után."

Hjahogy azért biztos ami biztos alapon kicumizunk még az Intertõl?

Nagyon félek attól, hogyha esetleg nyerünk, akkor azt mondják hogy no, még sincs itt semmi baj, Ferrara marad...

Grove4

9csöves9
a Celta Vigos rémálmot még nem übereli,bár lehet hogy az csak kis srácként volt nagyon fájó😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Tökörésznek itt,jellemzõ,Blanc egy idióta geci.

Zsolti9014
Azért ez is fasza...a meccsünk szombaton volt, ma kedd van. Vagy nem váltják le Cirót (ez az esélyesebb), vagy majd a következõ meccs elõtt 10 perccel esik majd be valaki helyette???

Valaki tegyen már rendet, és mentse meg a Juvét története legborzalmasabb szezonjától! 😞
Mert ez van alakulóban...

Hajrá Magyarország!

Oziris666
Chiellinire gondoltam csak elnéztem😊

Olasz lapértesülések szerint Rafa Benítez, az angol Liverpool labdarúgócsapat spanyol menedzserének a neve is felvetõdött a Juventusnál, ahol a torinóiakkal bukdácsoló Ciro Ferrara vezetõedzõ utódját keresik. A tréner ügyeit intézõ menedzser a feltevést úgy kommentálta: „a futballban soha nem lehet biztosat tudni."

forzajuve5
egész Buffon sztori ebbõl a mondatból indult: "Mindig az ellentámadásokból...elegem van, nem bírom tovább elviselni."

aki ebbõl a mondatból azt szûri le, hogy el akar igazolni az menjen újságírónak 😄

Grove4
Silvano Martina, Buffon ügynöke a Tutto Mercato Webnek adott nyilatkozatot:

„Buffont három és fél éves szerzõdés köti a Juventushoz, nincs szó másról, mint pletykákról. Nehezen, de természetesen elképzelhetõ, hogy valamelyik klub mégis megvásárolja, ám az biztos, hogy akkor alaposan a zsebébe kell nyúljon. Nem csak a játékossal, de klubjával is meg kell egyezni.”

9csöves9
nem kell fosni,nem fog elmenni

gercse
Lehet ám, hogy õ (és más játékos is) tud olyan dolgokról, amikrõl mi semmit nem tudunk, csak sejthetünk.
Én nem lennék rá mérges, ha elmenne, amióta visszajöttünk a Serie A-ba, azóta bõven lett pénz, és volt idõ is, hogy legyen egy ütõs, hazai és európai szinten is jó eredményeket elérõ csapatunk. Nem lett, és a türelme neki is véges, megértem.

forzajuve5
pletykák:

-állítólag most tettünk egy új 5 millás ajánlatot Hiddink-nek
-Elkann valóban megkérte a francia majmot, hogy rúgja ki Cirot, de nem akarja mert akkor ki legyen helyette. Hiddinkre sajnálja a pénzt. de akkor kérdem én, hogy az a pénz amit a bl-en buktunk, és amit szintén azon bukhatunk ha nem sikerül jövõre bejutni nem sok neki? másik meg milyen már, hogy egy alkalmazott nem hallgat a fõnökére...

forzajuve5
kórház a város szélén 42. rész:

A Juventus-t már a 42. sérülés éri ebben a szezonban, most Claudio Marchisio szenvedett izomsérülést, ami miatt 3 hétig harcképtelen lesz.

Grove4
Jó én tiszteletben tartom,meg elismerem,hogy itt maradt a B ben,de akkor is,ha megnézed itt lett a világ legjobb kapusa,itt vált elismerté,most meg,hogy egyszer(egy idõszakban nem megy a csapatnak) lelépne???Mert ha megnézed,mikor idekerült.2001-ben két évre rá BL döntõt játszott,sorba nyerte a bajnokságokat,és azért a BL-ben is igen sokszor szépen meneteltünk,más kérdés,hogy azóta nem jutottunk döntõbe,de pl. 2006-ban is világverõ csapatunk volt,az egy dolog,hogy mi történt akkor,de azt nem mondhatjuk,hogy a B-ben negatívan szerepektünk volna.Végülis azt akarom ebbõl kihozni,hogy lehet,hogy nem nyert BL-t,de nyert helyette sokmindent,nem utolsó sorban a szurkolók szeretetét és megbecsülését,az "ELGEM VAN!" kifejezést meg túlzónak tartom,tény,hogy most nagy szarban vagyunk,de a B-t leszámítva õ még nem élt meg a csapattal ilyen krízist,talán segíthetne kimászni belõle,ahelyett hogy elmegy.Na szóval ennyi.

Oziris666
Nem genyóságból,de nem sok sikerbõl vehette ki a részét sõõt😊

Grove4
Menjen,erre csak azt tudom mondani,hogy ha igaz,hogy a játékosnak nem csak a sikerekbõl kell kivennie a részét,számomra csalódás lenne,ha elmenne,és nem tudnám elfogadni,igen is segítse ki a Juvet a gödörbõl.

9csöves9
ki gondolta volna hogy nem húzza ki nyárig😄

limperatore
cosmi most szabad 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Vialli azt mondta,nem akarja elvenni az egyik legjobb barátja munkáját.számára ez olyan mintha megdugná egy barátja feleségét

remélem nem is õ lesz a kiválasztott,az õ szobra ne dõljön le

Fabio Capello
A Tutto és a gólpontkom már hantázik, a legújabb agymenésük, hogy Buffon azt nyilatkozta hogy nyáron mindenképpen eligazol a Citybe vagy a Bayernbe

<#banplz>

Fabio Capello
Hmm... hatodikak vagyunk... fasza... :@@@

Csacsi
Hát mivel eddig semmi hír, így úgy érzem, nem változik nálunk semmi. Ki lehet jelenteni, hogy Ferrara marad, és minden marad a régiben. Szia olsz kupa 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
Diego azt mondta Robinhonak hogy igazoljon ide.legalábbis Robinho ezt nyilatkozta

közben a vezetõk ma megint Vinovoban jártak és volt egy megbeszélés is.3-kor vége lett,azóta semmi hír

Grove4
Azelõtt két napja meg tépte a száját,hogy nem tárgyaltak,azt a menedzsert is megverném,csak tépi itt a száját a kis köcsög.

forzajuve5
cseles a cikk mert ez azt írja hogy 6 hónapra 3,5 milla fizetés, viszont eddig mindig évi 7 milláról beszéltek. magyarul ugyanott vagyunk 😄

egyébként én se merek elõre inni a medve bõrére

WuFraZselic
ja, én is arra fogadok hogy marad 😄

meg igazából kétlem, hogy 2 vereséget elnéztek volna neki, 3at már nem... ha jön Hiddink, akkor pedig már tárgyal vele a vezetõségetek x ideje, és mostanában fogadta el az ajánlatot v vmi hasonló

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Milyen jómár, két napja Hiddink menedzsere mondta, hogy tárgyaltak, de kevés volt a fizu... Namostakkor? 😄

Grove4
Én azt mondom nem bocsátják el.😄

WuFraZselic
én

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Ki fogad velem,hogy ezt is túléli?

Grove4
Az edzõ ideje lejárt, a következõ órákban távozhat.

A Serie A óriása, a Juventus úgy döntött elbocsátja Ciro Ferrara vezetõedzõt, mivel a csapat az utóbbi három bajnoki mérkõzését elvesztette. Az információk a torinói székhelyû La Stampa laptól származnak. Az újság állítása szerint a Bianconerik a tegnapi esti 1:2-es vereség miatt 48 órán belül elbúcsúznak edzõjüktõl. A Juve elnöke, Jean-Claude Blanc még mindig bízik benne, hogy Ferrara marad, de a tulajdonosok elkötelezettek. Abban a kérdésben, hogy ki lesz Ferrara utóda még mindig Guus Hiddink indul a pole pozícióból. Hiddink ezelõtt két héttel tárgyalt az Öreg Hölgy képviselõivel és állítólag meg is egyeztek a 3,5 millió €-s bérben, amit a holland tréner a következõ 6 hónapra kap. A döntés várhatóan hamarosan megszületik, ugyanis a Juventus csütörtökön az Inter együttesével játszik a Coppa Italia negyeddöntõjében, méghozzá Milánóban.

www.goal.com

Forza Italia
akkor ünnepelünk
de ha ez igaz akkor mért most???
már december végén meg kellett volna húzni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
A La Stampa szerint elképzelhetõ, hogy még ma bejelentik Ciro távozását

Fabio Capello
ha jól láttam a tegnapi tabellát, ha a fio pótolja a meccsét, akár kilencedikek is lehetünk...

Forza Italia
Pelermo-Fiorentina lesz amelyik nyer megelõz (+ a Fionak van egy elmaradt meccse) és Siena-Cagliari ha vendég siker születik a 7. helyre csúszunk vissza. És a többi csapat sincs messze. Atya ég még a BL szereplés se lesz meg:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
ez ironikus 😄

viszont maga az ötlet az nem rossz. ha errõl bõvebben tudsz valamit, hogy hol lehet ezt (ingyen) megnézegetni majd, akkor jelezz 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Alexnak szép volt a gólja, Gigi nem tehetett mást.

Viszont ha kapust akarunk behozni, akkor a két csatár közül miért azt kell leszedni, aki gólt lõ?

Candreva ugyan nem sokat volt játékban, de nem mozgott szerintem rosszul.

A 11-es megadható volt a szabályok szerint, viszont én a szabályrendszert is újragondolnám. Kicsit jobban kellene engedni a játékot, a testi kontaktust. Persze a durvaság, alattomosság, és az arra irányuló szándék is büntetendõ legyen, de azért ne az legyen már a döntõ, hogy valaki hozzáér-e a másikhoz, hanem hogy akadályozza-e. Pl. ebben az esetben ha a csatár tovább akar menni, akkor tovább tud, ergó nem kell büntetõ. Persze mégegyszer mondom, ezt a meccstõl függetlenül írom le.

Ami viszont szomorú: ha a tabellán mögöttünk lévõ csapatok jól szerepelnek (igaz, nem néztem ki kivel játszik), akkor 8-9. helyig eshetünk vissza...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
furcsa de én most nem vagyok annyira elkeseredve.szarok voltunk,de még így is jobbak mint a Roma,láttunk egy szép Alex gólt és nem érdemeltünk vereséget

az meg nyilvánvalóvá vált,hogy Ferrarat egyszerûen nem engedik felmondani.hogy mi áll ennek a hátterében az jó kérdés,de valakik szándékosan csinálják ezt

Fabio Capello
A Juventus igazgató-helyettese Roberto Bettega péntek esti nyilatkozata szerint a vezetõség továbbra is Ciro Ferrara-val szeretné folytatni a munkát.

A Roma elleni találkozó eredményétõl függetlenül, Ferrara továbbra is élvezi a vezetõség bizalmát, legalábbis Bettega szavai szerint.

"Tényekkel bizonyítottuk, hogy helyes volt a döntésünk, mely szerint Ferrarával kívánjuk folytatni," mondta Bettega a Sky Sport Italia-nak.

"Bármi történjék is, optimista maradok."

NO COMMENT!

Fabio Capello
pontosan.. "Simán nyerhettünk volna, de a tizenegyes és a kiállítás miatt esélyünk sem volt, a csapat nagyon szépen játszott, kivéve Del Pierot, õ semmit nem csinált, bezzeg Amauri szívét-lelkét beletette"

Kb. erre számítok... De ha a következõ meccsen DP nem lesz kezdõ, falnak megyek...