44078
-
#31138 oké, köszi. -
#31137 Jövőre lesz 28 éves Q -
#31136 KERETEK Nem 20 év, csak 98/99-től, de a semminél több egy kicsivel. -
#31135 hát nem tudom. Quagliarella kb 4-5 évvel ezelőtt jó választás lett volna, de most hülyeségnek tartom kidobni rá a 4,5 millió eurót egy évre. ahhoz pedig eytra jól kellene teljesíteni, hogy a teljes vételárat kifizessük egy akkor már 33 éves játékosért.
kicsit most utánaolvastam milyen módon vettük meg Diegot tavaly:
A Juventus összesen 24,5 millió eurót fizet a német klubnak három részletben. 14 milliót 2009. július 1-jéig, 5,5 milliót egy év múlva, majd újabb öt milliót 2011 júliusáig.
Ezen kívül az Öreg Hölgy becenevű klub még 2,5 milliót utalhat át a Bréma számlájára, attól függően milyen sikereket ér el a 24 éves játékos az új csapatával.
most akkor lehet, hogy az utolsó két részletet átvállalták? vagy ha nem is mindkettőt akkor az utolsót tuti.
azért kicsit részletesebb tájékoztatást is adhatna az ilyenekről a klub.
egyébként a mostani vételárat csodák csodájára egyben megkapjuk. -
#31134 Oké, de játékosokkal együtt kelene, az utóbbi 20 évben :D -
#31133 persze, hivatalos bejelentésig semmi nem biztos. de ennek kb. annyi esélye van, mint a Diego-transzfernek, legalábbis sokfelé írnak róla.
Más Burdisznó egyre közelebb. NEEEEEEmááár! Nem akarom őt... :((( -
#31132 ja, "elvileg" már Sculli is tartott egy hasonló beszélgetést a Genoa ultrákkal, ahhoz képest még mindig nem Inter játékos, sőőt, szinte biztosan marad -
#31131 Fabio Quagliarella had a five-minute chat with Napoli's Ultras last night to reveal that he is leaving his hometown club for Juventus.
Haj-jaj, Marotta! Szép szemednek nincsen párja! -
#31130 Szabics milyen kapufát zörgetett azé!
Alex meg maga a fekete-fehér Isten, szép gólt varrt.
Rohadt érdekes szezon lesz, én alapjáraton bírom Quagliarellát, de minimum egy Cassano kéne még ide. És az is igaz, amit írtatok: ha jövőre kipengetjük az opciós pénzeket (márpedig miért ne tennénk...), akkor megint nem jön senki szinte... -
#31129 4-4-2 -
#31128 Köszi, de én a taktikára vagyok kiváncsi. Hogy milyen formációban toltuk. -
#31127 Korábbi évek csapatképei
http://www.soccer24-7.com/forum/showthread.php?t=134916 -
-
#31125 Esetleg tudnátok mondani olyan oldalt, ahol a csapatok (elsősorban a Juve) összeállításást/taktikáját és játékosállományát lehet megnézni a korábbi évekre visszamenőleg? -
#31124 Megnéztem Alex gólját YouTube-on, szomorú vagyok a csapat miatt, de az ilyen góloknak úgy tudok örülni, mintha a 2003-2005 ös csapatot látnám. -
#31123 megegyeztünk:)
és úgy tűnik mások is,Q 99,99% nyilatkozott róla ő maga,Del Neri és Alex is.aztán még Capdevila/Ziegler és a St. etienne középső védője Benalouane érkezik -
#31122 Hát aki látta a brémába játszani mint pl én az tudja h mekkora játékos is ő.
Felnem tudom fogni a juve miért adja el az eggyikelgjobb játékosát.
Persze én nem bánom mert örülök h megint németországba látom majd.
Hát ez a juve sose esz az ami még a botrány előtt volt.Olyan kerete volt.... -
Ha odafenn is úgy akarják, akkor jön a Juve megküzdeni a Lokival, és akkor majd a meccs előtt meghívsz egy sörre ;), ha mégsem, akkor is megelégedtem annyival, hogy sikerült meglepődést keltenem :D -
#31120 bazmeg:D
ezért kipostázok neked egy kupac szart:D -
#31119 nem azért mondtam, hogy kapjak valamit, ha nem a Sturm ellen toljuk, akkor nem is jutott volna eszembe :D
csövestől meg csak nem fogadhatok el semmit -
#31118 Egyébként tényleg jó lenne, ha a Lokihoz raknák a csapatot:) -
#31117 beszarok:D
nekem ez elég,majd valamit kitalálok:) -
#31116 hirtelenjében ezt találtam, de amúgy csak eszembe jutott, hogy vmelyik régi fifában is toltam velük együtt
-
#31115 2000-ben vagy 2001-ben tuti játszottak együtt, az már majdnem 10 éve.
Haas:
1992–1999 SK Sturm Graz
1999–2000 Racing Strasbourg
2001–2005 Sturm Graz
Szabics:
1998–1999 Ferencváros
1999–2003 Sturm Graz -
#31114 holnap digisport:
13:00
Labdarúgás (élő)
Európa Liga-sorsolás - élő -
#31113 múltkor bejött úgyhogy:
kapjuk a Lokit! -
#31112 azért csak sikerült átküzdeni magnkat egy sturm grazon.
aztán amilyen szerencsénk van összesorsolnak a man cityvel, mivel ők 2. vagy 3. kalapban vannak, mi pedig az elsőben. debrecen 4. kalap úgyhogy reménykedjünk -
#31111 nane:DD
biztos játszottak ők akkor együtt?Szabics akkor ment oda Haas meg akkor el nem?ha valami apró bizonyítékot mutatsz nyertél:D -
#31110 Haas - Szabics :DDD
bár a mai meccsen egymás cseréi voltak, az előzőn meg negyed órát játszottak együtt, de biztos lesz a bajnokságban olyan, hogy együtt kezdenek -
eddie #31109 Vén öregember leszek mire újra igazi csapat lesz a Juventusból.:( -
#31108 :)
a páholyban meg majd jól megsimogatják Marotta buksiját,hogy mekkora bizniszt csinált Diego eladásával,mert így játszhat a Capitano -
#31107 Egyszerűen az ISTEN! Remélem összesorsolják a Debrecent a Juvéval, és láthatom a kapitányt egyszer! -
#31106 Benne lehet a legjobban megbízni, ha neki kijön a lépés akkor ritkán hibázik :) -
#31105 #31103-ra válasz az előző... -
#31104 Nekem is! Éreztem, hogy gól lesz!
DEL PIERO -
#31103 A 2003-as Reál ellen lőtt gól jut erről eszembe, ott is valahogy így fektette el Hierrot talán, csak akkor a rövidbe lőtte laposan, most meg a hosszúba, szép volt Capitano -
Laccyka93 #31102 Na megint az öreg, ki más. Mostmár meglesz.. -
#31101 ez nagyon tipikus Alex gól volt :D
vezetőség úgy örül mintha a bl döntőben szerezte volna
ALEX DEL PIERO -
#31100 az igen....DEl PIero :DD -
#31099 na erre mondják, hogy bajok vannak...
semmivel nem vagyunk jobban mint ez az osztrák bajnokságból idevágódott csapat. ha nincsenek a 36 éves Alex egyéni megmozdulásai akkor nagy nulla az eddig teljesítmény. Szabicsnak meg sikerült kihagyni a kihagyhatatlan. Amauri lesérült (ki tudja mennyire komoly), most Lanzafame rohamozza csatárként az ellenfél kapuját ami még viccnek is rossz. Alex már nem fog mégegy félidőt kibírni ugyanekkora lendülettel. remélem lesz egy-két jó szabadrúgáslehetőség jó helyről.